Psalm van de maand De psalm van de maand januari is de psalm van de Kerk-School-Gezinsweek: psalm onderbouw vers 1 en bovenbouw vers 1 en 3.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Psalm van de maand De psalm van de maand januari is de psalm van de Kerk-School-Gezinsweek: psalm onderbouw vers 1 en bovenbouw vers 1 en 3."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Namens alle personeelsleden van de Rehobothschool wens ik u en jullie een heel gezegend en goed nieuwjaar toe! Wij wensen u het beste en gaan ervoor om er samen met de kinderen en met u een prachtig jaar van te maken. Jarig Op 17 januari a.s. is juf Zwanet Muilwijk jarig. Van harte gefeliciteerd! Nieuw Vanaf deze week hebben we een nieuwe collega erbij: juf Alie van Leeuwen werkt op dinsdag, woensdag en donderdag in de instroomgroep. Van harte welkom juf Alie, we hopen dat u zich snel thuis voelt! Juf Jenny v.d. Berg werkt op maandag in deze groep, voor haar is het een welkom terug! Op vrijdag zijn de kinderen van groep 1 vrij. Verdriet: Tijdens de kerstvakantie, op 30 december jl. is de moeder van Tristan (groep 4a) en Lukas, Brigitte Gort, na een periode van ziekte overleden. We wisten dat het niet goed ging met mevrouw Gort en dat het einde nabij was. Toch blijft het voldongen feit dan ontzettend verdrietig en confronterend onomkeerbaar. Wij wensen meneer Gort, Tristan, Lukas en verdere familie en vrienden Gods kracht, sterkte en troost toe en voor u en voor ons wil ik de oproep doen om hen met elkaar zo goed mogelijk te ondersteunen. Psalm van de maand De psalm van de maand januari is de psalm van de Kerk-School-Gezinsweek: psalm onderbouw vers 1 en bovenbouw vers 1 en 3. Kerstvieringen We kijken met veel plezier terug op de kerstvieringen voor de kerstvakantie. Het was mooi om het feest van de geboorte van de Here Jezus op deze manier met elkaar te mogen delen. Fijn dat u met zo velen bent geweest. Kerk-School-Gezinsdienst: Zing! In de week van 22 t/m 26 januari staat dit thema tijdens de kerk-school-gezinsdienstweek op school centraal. Gedurende deze week zal op verschillende manieren aandacht besteed worden aan dit thema: het vertellen van Bijbelverhalen, kringgesprekken, het maken van werkjes en natuurlijk het zingen van liederen. Verschillende verhalen uit de Bijbel waar het over zingen gaat

2 staan deze week centraal. Tijdens deze week kunt u thuis ook meelezen via onderstaand leesrooster: Het Bijbelrooster voor deze week: Zondag: Psalm 150 Maandag: Psalm 100 Dinsdag: Exodus 15: 1-21 Woensdag: Psalm 23 Donderdag: Handelingen 16: Vrijdag: Lukas 1: Zaterdag: Openbaring 15 De week wordt afgesloten op zondag 28 januari met themadiensten in de verschillende kerken. Hier zullen ook de werkjes van de kinderen te zien zijn. Wij hopen dat de verhalen, liederen en andere activiteiten tot zegen mogen zijn. Overzicht Kerkdiensten zondag 28 januari: Nederlands Hervormde Kerk (Peulenstraat): 9.30 uur Nederlands Hervormde Kerk (Nieuweweg): 9.30 uur Gereformeerde Kerk (Stationsstraat): 9.30 uur Nederlands Gereformeerde Kerk (Herv.Centrum): 9.30 uur Nederlands Hervormde Kerk Giessen-Oudekerk en Peursum: 9.00 uur en uur Christengemeente (Breedeway 1a): uur Gereformeerde kerk vrijgemaakt De Bron: 9.30 uur Gebedsgroep Eén keer in de twee weken komen we op donderdagochtend met een groep moeders bij elkaar om te bidden voor de Rehobothschool. Iedere keer bidden we speciaal voor één klas en daarnaast bidden en danken we voor allerlei andere zaken die met school te maken hebben. Heb je interesse om mee te bidden of heb je een gebedspunt, dan nodigen we je uit om contact op te nemen via gebedsgroep@rehobothschool.nl. Zending We sparen het hele jaar voor onze 2 sponsorkinderen van Woord en Daad. Daarnaast sparen we voor een ander doel. Voor de kerstvakantie hebben we gespaard voor Lea Luijten in Zuid-Afrika. We konden 560,90 overmaken naar Lea. Dank daarvoor! Vanaf deze week tot aan de zomervakantie gaan we voor Pan de Vida in Peru sparen. Pan de Vida Carlos, een Peruaanse jongen, werd door de Nederlandse Wilkin en Aukje van de Kamp geadopteerd. In 2004 is hij getrouwd met Mariela en wonen zij nu samen met hun kinderen in Peru. Samen met hun Peruaanse medewerkers geven zij leiding aan inmiddels meer dan 35 christelijke humanitaire projecten, verspreid over heel Peru. Zij willen een vader en moeder zijn voor kinderen die geen thuis meer hebben of voor wie thuis wonen niet meer mogelijk is. In 2014 heeft Pan de Vida het eerste kindertehuis geopend in Arequipa: Casa Alegria (Huis van vreugde)

3 Het is het verlangen van Pan de Vida deze kinderen met Gods liefde te helpen en te bevrijden uit de greep van armoede. Meer informatie kunt u vinden op hun website, Elke maandagmorgen kan uw kind voor dit project geld in het zendingspotje doen. Alvast heel veel dank! Schoolondersteuningsprofiel In het eerste half jaar hebben we als team het schoolondersteuningsprofiel van de Rehobothschool geüpdatet. Een schoolondersteuningsprofiel is een beleidsstuk/een plan waarin staat beschreven welke zorg en ondersteuning wij onze leerlingen kunnen en willen bieden. Samengevat geeft het schoolondersteuningsprofiel een antwoord op de volgende vragen: Wat kunnen we realiseren met ons huidige team? Wat kunnen we realiseren met de ondersteuning van externe deskundigen? Wat willen we op termijn kunnen bieden, waarin gaan we ons ontwikkelen? Voor welke onderwijsbehoeften verwijzen we naar een andere instantie? Waarmee kunnen we andere scholen binnen het SWV helpen? U vindt het vernieuwde schoolondersteuningsprofiel op onze website onder de tab onze school Schoonmaakavonden Er zijn dit schooljaar weer twee momenten gepland waarop we samen met u de lokalen extra schoon willen maken. De 1 e data voor dit schooljaar vindt u hieronder. De contactouder zal u vragen om op een van de avonden (vanaf uur) uw medewerking te verlenen bij het schoonmaken van het lokaal van uw kind(eren). Wij rekenen op uw inzet, want vele handen maken licht werk! Maandag 15 januari Groep 1 en 2 (cluster 1) en groep 7 en 8 (cluster 3) Dinsdag 16 januari Groep 3 en 4 (cluster 2) en groep 5 en 6 (cluster 4) Aanmelding nieuwe leerlingen Op woensdag 31 januari 2017 houden we op de Rehobothschool Open huis. s Morgens kunnen ouders van 9.00 uur tot uur zich oriënteren op de schoolkeuze van hun kind. We verzorgen een rondleiding door de school en nemen een kijkje in de groepen 1 en 2. Er is koffie/thee voor de ouders en limonade voor de kinderen. Ook ouders die al hebben ingeschreven en waarvan hun kind in het voorjaar naar school komt, zijn hartelijk welkom. Al tijdens het Open huis worden kinderen ingeschreven, zowel van ouders die hun eerste kind aanmelden als van ouders die al kinderen op school hebben. Ouders die hun eerste kind aanmelden hebben een kort kennismakings-/ intakegesprek met de schoolleiding.

4 s Avonds is er van uur tot uur opnieuw gelegenheid om leerlingen in te schrijven en om een kennismakings-/intakegesprek te voeren. Ook is er een rondleiding, echter wel door de lege school natuurlijk. We vinden het prettig wanneer u in uw omgeving aandacht vraagt voor het Open huis en de aanmelding. Vaak realiseren ouders zich niet dat het moment van inschrijven voor hun nog jonge kind al is aangebroken. Voor onze planning is het belangrijk dat kinderen die vóór 1 oktober jaar zijn, worden ingeschreven. Afscheid en welkom Voor de kerstvakantie hebben we afscheid genomen van Bryan Melekwe (groep 2c). Bryan gaat sinds maandag jl. naar een andere school. We wensen hem heel veel plezier op zijn nieuwe school en hopen dat hij snel nieuwe vrienden zal maken. Sinds maandag zijn er 13 nieuwe leerlingen op school; zij zijn kort geleden 4 jaar geworden en zitten nu in de nieuwe instroomgroep. We vinden het heel leuk dat zij bij ons op school zijn gekomen en we heten Thomas, Casper, Matthijs, Jarno, Kaj, Mika, Lotte, Jens, Marith, Floortje, Jesse, Widley en Sara dan ook heel hartelijk welkom!!! Fancy Fair Dit jaar is het weer tijd voor een Fancy Fair! Zet u vast de datum in uw agenda: vrijdag 29 juni van tot uur! Overblijven Willen de ouders waarvan de kinderen op vaste dagen overblijven even nakijken of dit nog via het ouderportaal geregeld is? De overblijfmoeders merken soms dat kinderen die vast bij de overblijf komen, niet meer op de overblijflijst staan vermeld. Alvast bedankt! Ziek melden Helaas komt het wel eens voor dat uw kind ziek is. U kunt dit dan via het Ouderportaal van Basis Online aan de leerkracht doorgeven. De leerkrachten kijken hier heel regelmatig op en als ze zien dat er kinderen niet op school zijn, zullen ze zeker hun berichten nakijken. Dit werkt voor u en voor ons snel en makkelijk! Ouderbijdrage U heeft dit najaar een rekening voor de jaarlijkse ouderbijdrage ontvangen. De school gebruikt dit geld voor extra zaken voor de kinderen zoals een boekje met Kerst of Pasen, een cadeautje met Sinterklaas, de kosten van de schoolreis en het schoolfeest, een afscheidscadeautje, een traktatie bij een feestelijke gelegenheid, enz. Dit jaar bedraagt de ouderbijdrage 45,- per kind. De ouders van 1c zullen de factuur nog ontvangen. De bijdrage voor deze leerlingen bedraagt 27,50 per kind. Hoewel deze bijdrage niet verplicht is, hopen we dat iedereen de bijdrage betaalt. Sommige ouders hebben dit nog niet gedaan. Als dit vanwege financiële problemen is, is dit stukje niet voor u bedoeld, maar mocht u het simpelweg vergeten zijn, wilt u het dan a.u.b. z.s.m. overmaken?

5 Eierdozen gezocht Juf Hillie is op zoek naar een grote hoeveelheid eierdozen voor crea-activiteiten. Wie helpt ons er mee sparen? De dozen mogen in het crealokaal worden ingeleverd. Gezellige sportavond Sporten is gezellig, goed voor lichaam en geest en het verbindt mensen. En wellicht dat je net als wij- ook tijdens de feestdagen iets meer hebt gegeten, dan dat je van plan was. Daarom bieden we je de mogelijkheid om (tegen een geringe vergoeding) met de Rehobothschool een avondje te gaan sporten: op vrijdagavond 2 februari bij sportschool Fitter bij de Wit. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan onze sponsoractie MAXI actie voor MINI laptops. Ouders/verzorgers, uw vrienden en bekenden, oud-leerlingen en hun vrienden: allemaal van harte welkom! Precieze informatie hoe u zich kunt opgeven vindt u in de bijgaande brief. Maandregel voor de maanden januari/ februari: Naar elkaar luisteren. Als je met andere mensen praat is het belangrijk om hen te laten merken dat je naar ze luistert. Je kan een ander laten merken dat je luistert door: - de ander aan te kijken - Af en toe met je hoofd te knikken of door af en toe te hummen. - De ander vragen te stellen - Te reageren op wat de ander zegt. Belangrijke data: januari Schoonmaakweek 18 januari Studiemiddag, alle kinderen zijn s middags vrij 28 januari Kerk-School-Gezin themadiensten 31 januari en uur OPEN HUIS! 5 februari Studiemiddag, alle kinderen zijn s middags vrij 9 februari Rapport gaat mee 12 en 15 februari Gespreksmiddag en -avond Het leven bestaat niet uit rechte lijnen en pijlen, is geen snelweg die naar een gouden berg leidt, maar een stijl bergweggetje dat je moet beklimmen. Laat ons bidden voor een jaar vol nieuwe kansen, een overvloed aan warme mensen om ons heen en leven met God in ons midden. Een nieuw jaar starten met een goede gids aan je zij, de ster van Jezus, die veilige wegen aanwijst en ons hart vult met zijn genade. Durf te dromen in het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Psalm van de maand De psalm van de maand januari is de psalm van de Kerk School Gezinsdienst: psalm 133: 3.

Nieuwsbrief. Psalm van de maand De psalm van de maand januari is de psalm van de Kerk School Gezinsdienst: psalm 133: 3. Nieuwsbrief Namens alle personeelsleden van de Rehobothschool wens ik u en jullie een heel gezegend en goed nieuwjaar toe! Wij wensen u het beste en gaan ervoor om samen met de kinderen en met u er een

Nadere informatie

Jarig: Dinsdag 12 december is juf Lydia jarig. Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag gewenst!

Jarig: Dinsdag 12 december is juf Lydia jarig. Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig: Dinsdag 12 december is juf Lydia jarig. Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand december is gezang 4:2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Psalm van de maand De psalm van de maand september is psalm 8 vers 1.

Nieuwsbrief. Psalm van de maand De psalm van de maand september is psalm 8 vers 1. Nieuwsbrief Jarig Donderdag 27 september zijn juf Caroline en juf Alie jarig. Alvast van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag en een hele fijne dag gewenst! Gezocht: MR lid oudergeleding Voor de MR

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.7

Nieuwsbrief Nr.7 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.7 Beste ouders, verzorgers, We zijn weer al 2 weken bezig. De instroomgroep is gestart. Juf Marieke v.d. W. is weer terug. Alle groepen zijn met een nieuw thema begonnen. De citotoetsen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

nieuwsbrief 14 JANUARI 2016 TERUGBLIK

nieuwsbrief 14 JANUARI 2016 TERUGBLIK Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl 14 JANUARI 2016 In dit nummer: pagina 1: Terugblik Personele zaken Administratie Cito pagina 2: Gespreksavonden Aanmelding Ouderbijdrage MR pagina 3:

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 23-11-2016 nummer 11 Agenda Do 24 november Schoen zetten Di 29 november Pietengym groep 1/2 Do 1 december Studiemiddag onderbouw (groep 1/2 s middags

Nadere informatie

Schooljaar december Nummer 9. In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar december Nummer 9.  In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 23 december 2016 Nummer 9 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Kerstfeest Nieuw jaar Afscheid juf Elszien Nieuwe collega s Ziektevervanging Van de

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), 8 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2018! Goed om elkaar weer te ontmoeten na twee vrije weken. We wensen alle kinderen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Jarig: Maandag jl. was juf Marieke Lam jarig. Nog van harte gefeliciteerd en we wensen u een heel mooi en gezond jaar toe!

Jarig: Maandag jl. was juf Marieke Lam jarig. Nog van harte gefeliciteerd en we wensen u een heel mooi en gezond jaar toe! Nieuwsbrief We zijn weer begonnen! Na een heerlijke vakantie waarin we weer nieuwe energie hebben mogen opdoen, zijn we vorige week gestart met schooljaar 2019-2020. We vonden het ontzettend fijn dat er

Nadere informatie

De komende dagen hopen jarig te zijn:

De komende dagen hopen jarig te zijn: Vrijdag 14 oktober 2016 En zie, de Heere stond op dezelve en zeide: Ik ben de Heere, de God van uw vader Abraham en de God van Izak; dit land, waarop gij ligt te slapen, zal Ik u geven en uw zaad. En uw

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

KvK IBAN NL67 RABO

KvK IBAN NL67 RABO Nieuwsbrief nummer 8, juni 2018 Voor alle data geldt: Deo volente Aan onze ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Salomo spreekt in het Spreukenboek diverse malen over wijsheid. O.a. in Spreuken 4. In vers

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 9 september 2016 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 9 september 2016 tel Schooljaar 2016 2017 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 9 september 2016 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 2 Inhoud Kreet van de week Informatieavonden Sponsorkinderen

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Kerst. Team. Op 14 november is Suze geboren! Dochter van juf Leonie en Maarten en zusje van Veere. Van harte gefeliciteerd en Gods zegen!

Kerst. Team. Op 14 november is Suze geboren! Dochter van juf Leonie en Maarten en zusje van Veere. Van harte gefeliciteerd en Gods zegen! Een aantal weken geleden hebben we met elkaar dankdag gevierd. De oudergebedsgroep heeft dankpunten ingezameld van ouders en leerlingen. De leerlingen van de bovenbouw maakten hun dankbaarheid praktisch

Nadere informatie

Trefwoord. No 7 22 november 2017

Trefwoord. No 7 22 november 2017 No 7 22 november 2017 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 22 november Sinterklaas is in het land. Wat een feest!.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool. Vanuit de directie. Beste allemaal,

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool. Vanuit de directie. Beste allemaal, 1 Nieuwsbrief Nummer 9 19-01-2018 2017-2018 Vanuit de directie Beste allemaal, De eerste Nieuwsbrief in het nieuwe kalenderjaar. Voor degenen die we niet gezien hebben op onze Nieuwjaarsgroet van dinsdag

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611

NIEUWSBRIEF. September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611 NIEUWSBRIEF September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611 E: directie@cbsnederwoudlunteren.nl W: www.cbsnederwoudlunteren.nl Welkom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Afgelopen week hebben we (bijna) alle ouders getroffen tijdens

Nadere informatie

Actie voor de ROMA scholen

Actie voor de ROMA scholen Jaargang 6 nummer 5 30 januari 2019 In dit nummer: Actie Ouderavond Studiedag Koffie inloopochtend Kindgesprekken Contactavond De Vreedzame school Schoolreis Geboren Overblijven Beeldknap Zelfknap Agenda

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Herinnering In de kerstvakantie werden we opgeschrikt door het verdrietige bericht dat Martijn Heemskerk, de vader van Marco uit groep 7 en oud-leerling Tijn door een ongeluk was overleden. We leven mee

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 3 08-11-2018 Enquêtes Op korte termijn zullen op alle scholen van Arcade dus ook onze school - diverse enquêtes uitgezet worden (ouders,

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Geboorte Bij het thema Gymschoenen Gezond Verjaardagen kinderen Verjaardagen en jubilea En verder..

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! De geschiedenis van Hagar en Ismaël laat ons zien dat God dwars door alle omstandigheden van het leven heen de God is Die hoort! Dit blijkt uit het feit

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Belangrijke data dinsdag 2 september: informatieavond: eerste gespreksronde, uur tweede ronde. Poederoijen, 29 augustus 2014 Nummer 1

Belangrijke data dinsdag 2 september: informatieavond: eerste gespreksronde, uur tweede ronde. Poederoijen, 29 augustus 2014 Nummer 1 Schooladres: E-mail: Website: Dorpsweg 2, 5307 HK Poederoijen 0418-671315 info@julianavanstolberg.nl www.julianavanstolberg.nl Belangrijke data dinsdag 2 september: informatieavond: 19.15 eerste gespreksronde,

Nadere informatie

Schoolkalender 2019/2020

Schoolkalender 2019/2020 Schoolkalender 2019/2020 Voorwoord Dit is de jaarkalender 2019-2020 van Jorai. Wij zijn de "School met de Bijbel" in Zegveld. In deze kalender staan alle activiteiten met data. U vindt hier ook informatie

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond Schooljaar 204/205 Fietsen Juf Barbara en juf Herma hebben deze week het plaatsen van de fietsen goed geregeld. Iedereen heeft zijn of haar fiets keurig neergezet en er blijkt ineens meer plek te zijn.

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Alweer de laatste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar Als we terugkijken naar

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017 Beste ouders/verzorger(s), Nog maar een goede week en dan hopen we samen met jullie het kerstfeest te vieren. Het thema is dit jaar Goed nieuws!

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Beste ouders/verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018 Beste ouders/verzorger(s), Deze week zijn de oudergesprekken. Een mooi moment om bij te praten en te horen hoe het gaat met uw kind in de

Nadere informatie

Vrijdag 16 september 2016

Vrijdag 16 september 2016 Vrijdag 16 september 2016 De Heere zei nu tegen Abram: Gaat u uit uw land, uit uw familiekring en uit het huis van uw vader, naar het land dat Ik u wijzen zal. Gen. 12 : 1 HSV Hieronder vindt u een korte

Nadere informatie

Vrijdag 28 oktober 2016

Vrijdag 28 oktober 2016 Vrijdag 28 oktober 2016 U zag om naar het land en gaf het overvloed, U maakt het zeer rijk; de beek van God is vol water; U geeft hun koren: ja zó geeft U het Psalm 65:10 SV Op de kerkelijke kalender van

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 15

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 15 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 21-12-2016 nummer 15 Agenda Do 22 december Kerstviering start 18.30 uur Bij slecht weer start: gr. 1 t/m 4 17.30 uur en gr. 5 t/m 8 18.30 uur Vr

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 5, december 2015 T: Pagina 1 van 8.

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 5, december 2015 T: Pagina 1 van 8. www.notenbalk-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 5, december 2015 In een Notendop T: 078-8200018 Beste ouders/verzorgers, Kerst, we vieren en gedenken de geboorte van Jezus. Voor Jozef en Maria was het een

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Nummer 3 Nieuwsbrief 28 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

vrijdag 8 september 2017

vrijdag 8 september 2017 vrijdag 8 september 2017 We hebben elkaar nodig; iedereen is belangrijk! En het oog kan niet zeggen tot de hand: Ik heb u niet van node; of wederom het hoofd tot de voeten: Ik heb u niet van node 1 Kor.

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Collega juf Eva van der Zouwen is ziek als gevolg van haar zwangerschap en zij wordt op donderdag en vrijdag vervangen door juf Ans Bos.

Collega juf Eva van der Zouwen is ziek als gevolg van haar zwangerschap en zij wordt op donderdag en vrijdag vervangen door juf Ans Bos. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl 6 december 2013 In dit nummer: Zending Personele zaken Welkom Hoofdluis Maandregel Continurooster en Nieuwjaar Ouderbijdrage Schooldammen Schoonmaak

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27 Agenda NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27 24 mrt speelgoed-dag kleuters (deze keer op donderdag! 25 mrt Goede Vrijdag ( geen les) 28 mrt 2 e Paasdag ( geen les)

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 09-11-2016 nummer 9 Agenda Vrij 11 november Groepspresentatie groep 4 (11.30 uur) Vrij 25 november Groepspresentatie groep 5 (11.30 uur) Ma 14

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

: 10,11 HSV

: 10,11 HSV vrijdag 19 mei 2017 En toen zij, terwijl Hij van hen wegging, hun ogen naar de hemel gericht hielden, zie, twee mannen stonden bij hen in witte kleding, die ook zeiden: Galilese mannen, waarom staat u

Nadere informatie