Kerst. Team. Op 14 november is Suze geboren! Dochter van juf Leonie en Maarten en zusje van Veere. Van harte gefeliciteerd en Gods zegen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kerst. Team. Op 14 november is Suze geboren! Dochter van juf Leonie en Maarten en zusje van Veere. Van harte gefeliciteerd en Gods zegen!"

Transcriptie

1 Een aantal weken geleden hebben we met elkaar dankdag gevierd. De oudergebedsgroep heeft dankpunten ingezameld van ouders en leerlingen. De leerlingen van de bovenbouw maakten hun dankbaarheid praktisch door levensmiddelen in te zamelen voor de voedselbank. Mooi om op deze manier stil te staan bij alles wat we van onze Hemelse Vader ontvangen! Team Op 14 november is Suze geboren! Dochter van juf Leonie en Maarten en zusje van Veere. Van harte gefeliciteerd en Gods zegen! Kerst In december vieren we het Kerstfeest in de eigen groep op school zonder ouders. Pasen vieren we samen met ouders in de kerk! De Paasviering is op 13 april om 18:30 uur.

2 Schoolapp Om de communicatie met u als ouder nog beter te laten verlopen, zijn we bezig met het installeren van een schoolapp. Deze app is verbonden met onze website. Dit betekent dat u via de app bijvoorbeeld de kalender in kunt zien. Ook kunnen wij via deze app berichten sturen voor de groep. Dit zal het aantal s beperken. Bij activiteiten op school kunnen wij u gelijk laten meekijken door foto s via de app met u te delen. Er wordt gewerkt aan een toepassing om ook het inschrijven voor de oudergesprekken via de app te kunnen doen. De komende weken zullen we bezig zijn met de voorbereidingen. We hopen de app na de Kerstvakantie te kunnen gaan gebruiken. U krijgt dan bericht hoe u deze op uw telefoon kunt installeren. De informatie uitwisseling vindt plaats in een beveiligde omgeving die alleen toegankelijk is voor ouders van de betreffende groep. T.z.t. ontvangt u meer informatie! Klankbordgroep Op 2 december komt de klankbordgroep voor het eerst bij elkaar. Fijn dat een aantal ouders met ons mee wil denken! We houden u op de hoogte van de zaken die besproken worden. Gezocht: PBS-ouder Om de implementatie van PBS zo goed mogelijk aan te sturen is er een PBS-team van een aantal leerkrachten die maandelijks bij elkaar komen om de voortgang te bespreken. Een aantal keren per jaar worden ook de PBS-ouders uitgenodigd om bij een vergadering aanwezig te zijn. De samenwerking tussen ouders en school is van groot belang. Vanuit de ouders van Max is Imre van Heun betrokken bij het PBSteam. We zijn op zoek naar nog een ouder die hierbij betrokken wil zijn. Interesse? Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij de voorzitter van het PBS-team, juf Sabine. Groepsouders Als team zijn we erg blij met de inzet van heel veel ouders in de school! Fijn dat u zo betrokken bent en ons wilt helpen bij talenturen, versieren, vervoer enz. Veel activiteiten worden aangestuurd door de Ouder Werk Groep. Om de hulp in de afzonderlijke groepen te coördineren zijn we op zoek naar groepsouders. Het gaat dan om het regelen van ouderhulp die specifiek voor de betreffende groep geldt, bijvoorbeeld vervoer bij een uitstapje of hulp bij een groepsactiviteit. Het zou de leerkrachten erg helpen als zij gebruik kunnen maken van groepsouders. We hopen dan ook dat er voor elke groep een ouder - u kunt het ook samen met een andere ouder doen - zich opgeeft. U kunt zich aanmelden bij de leerkracht van uw kind. Koffieochtenden De OWG is op zoek naar een ouder die de koffieochtenden wil coördineren. Het is de bedoeling dat de koffieochtenden gaan plaatsvinden op de 1 e woensdag van de maand na de inloop. Wilt u dit aansturen? Dan kunt u zich aanmelden bij de OWG via owgmax@schoolalex.nl.

3 Speelotheek Elke 6 weken mogen wij spelmateriaal lenen bij de speelotheek. We zijn op zoek naar een ouder die eens in de 6 weken de materialen wil verzamelen en omruilen bij de speelotheek. De huidige speelotheek-ouder wil er mee stoppen. Hartelijke bedankt voor de inzet! Wilt u deze taak overnemen? Dan kunt u zich melden bij Herma. Wist u dat u ook zelf gebruik kunt maken van de speelotheek: Een jaar lang spelen voor 32,50, dat is de prijs van 1 kado! Nog op zoek naar een origineel én duurzaam kado voor Sinterklaas of Kerst? Breng een bezoek aan de Speelotheek Veenendaal op P.W.A. Park 1 en schenk een abonnement! De speelotheek heeft een groot assortiment speelgoed en spellen vanaf 0 tot 99 jaar en heeft speciaal voor de wintermaanden een aanbieding. Als je in november of december 2016 een abonnement koopt voor 2017, mag je tot 31 december 2016 gratis lenen. Het abonnementsgeld per jaar bedraagt: 32,50. Hiervoor kunt u een heel jaar lang elke keer 3 stuks speelgoed/spel lenen voor een periode van 4 weken. Naast het abonnementsgeld betaalt u 5,- borg voor de lenerspas. Een tweede pas kan aangeschaft worden voor de helft van de prijs. Het is helaas niet mogelijk om bij ons te pinnen. Wij zijn open op dins-, woens-, en zaterdag van 9.30 tot uur en vrijdagavond van tot uur. Tijdens de schoolvakanties zijn wij alleen geopend op de donderdag van tot uur. Meer informatie: Thema Het zal u niet ontgaan zijn dat we werken over het thema Middeleeuwen: kastelen en ridders, monniken en kloosters. Het thema werd ingeluid door de aanwezigheid van een aantal Middeleeuwse personen, zoals u kunt zien op de foto. Inmiddels is er al veel zichtbaar in de units. Een aantal groepen heeft een kasteel bezocht en deze week kreeg de middenbouw bezoek van de nonnen.

4 Vervanging Mede door de wet Werk en Zekerheid (invallers mogen maar zes contracten in drie jaar krijgen, anders ontstaan er verplichtingen; daarom mogen wij ze na zes aanstellingen niet meer vragen) is het vinden van vervanging bij ziekte of afwezigheid van leerkrachten een groot probleem. Hierdoor hebben we helaas al eens een groep naar huis moeten sturen. We doen ons best om dit te voorkomen door afwezigheid zoveel mogelijk met eigen mensen op te vangen. Ook na protesten vanuit het werkveld heeft minister Asscher besloten deze wet niet te wijzigen. Er lijkt voorlopig dan ook geen oplossing te komen voor dit probleem. Parnassys Via deze link komt u in het ouderportaal van Parnassys. In het ouderportaal vindt u verslagen van de oudergesprekken. Daarnaast kunt u er de resultaten van de toetsen van de taal- en rekenmethode e.d. vinden (methodetoetsen). Heeft u hier vragen over? De leerkracht van uw kind kan uw vragen beantwoorden! Wilt u de leerkracht ná hierover benaderen? Vraag gerust wanneer ze in de gelegenheid zijn om het te bespreken. Heeft u geen inlogcode? Neem dan contact op via de mail met rianne.vangool@schoolalex.nl. Zij kan u een nieuwe inlogcode geven. Nieuwe leerlingen Zijn er nog broertjes of zusjes die nog niet ingeschreven staan? U kunt bij Herma een inschrijfformulier vragen. Dit kan ook via de mail: herma.keuning@schoolalex.nl. Kinderen graag vóór hun 3 e verjaardag laten inschrijven. SAMEN GAAT HET ONS LUKKEN ; berichtje van oud-collega meester Ejo Nu de maand november al een heel eind op weg is, kijken we al weer uit naar Kerst. God gaf ons het mooiste cadeau; Zijn eigen Zoon! Dat is de boodschap die we willen doorgeven aan alle kinderen en hun families. Daar is het kerstfeest een prachtige gelegenheid voor. Carlos schrijft: Heel graag willen we voor ieder kind een klein cadeautje kopen! Iets wat voor de meeste kinderen in Nederland heel gewoon is, om met je verjaardag, rond 5 december en/of met Kerst iets te krijgen. Voor de kinderen waar wij mee werken, is dit echter verre van normaal. Het is echt bijzonder als ze een keer per jaar een stukje speelgoed krijgen; het is iets waar ze echt naar uitkijken. Speelgoed is duur in Peru, in vergelijking met Nederland vaak zelfs duurder. Om kwalitatief goede cadeautjes voor een redelijke prijs te kunnen kopen, is het de beste oplossing om alles centraal in te kopen in Lima en vandaaruit te verzenden naar alle kinderrestaurants. Een rekensommetje is gauw gemaakt: dat zijn 2504 cadeautjes, een enorm aantal. Per kind is er zo n 10,- nodig. Wie neemt een of meerdere cadeautjes voor zijn rekening? Je kunt je gift hiervoor storten op Pan de Vida NL 36 RABO , o.v.v. Kerst. Samen gaat ons dat lukken! Namens de kinderen van Peru vast heel hartelijk bedankt!

5 Wieltjes I.v.m. de veiligheid zijn binnen de school skates, stepjes e.d. niet toegestaan. Dit geldt ook voor de nieuwste rage: schoenen met wieltjes! Wanneer uw kind deze schoenen graag aan wil naar school, wilt u dan andere schoenen of sloffen meegeven om binnen op te kunnen lopen. Belangrijke data 5 december Sinterklaasfeest; leerlingen zijn om 12:00 uur vrij 6 december 08:45 uur bijeenkomst oudergebedsgroep 13 december Studiemiddag; leerlingen zijn om 12:00 uur vrij 22 december Kerstviering onder schooltijd in de eigen groep, zonder ouders 08:45 uur bijeenkomst oudergebedsgroep 26 dec. t/m 6 jan. Kerstvakantie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON 3 oktober- november 2014 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u: tel. 5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg-almere.nl BELANGRIJKE

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-8 februari Agenda voor de komende periode: 10 februari: Kerk en school in de Vrije Evangelische Gemeente. vanaf 11 februari:

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn:

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn: Nieuwsbrief 4 Agenda vrijdag 27 oktober dinsdag 31 oktober woensdag 1 november donderdag 2 november vrijdag 3 november zondag 5 november maandag 6 november dinsdag 7 november woensdag 8 november maandag

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen.

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen. Nieuwsbrief December 2017 Personele mededelingen Vanaf maandag 4 december gaat juf Jasmijn haar werkzaamheden weer oppakken. Hieronder zetten wij voor u uiteen wie de intern begeleider is van uw kind.

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 11 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Jumbo spaaractie: Sparen voor je school Afgelopen woensdagmiddag hebben

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Schoolschaatsen Afgelopen woensdag zijn we met de groepen 4/5-6-7 en 8 gaan schaatsen in Helmond centrum. Alle kinderen hebben enorm genoten!

Schoolschaatsen Afgelopen woensdag zijn we met de groepen 4/5-6-7 en 8 gaan schaatsen in Helmond centrum. Alle kinderen hebben enorm genoten! Leesmij Jaargang 19, nummer 7 Helmond, 14 december 2018 Dag Sinterklaas! In samenwerking met het kunstkwartier heeft Sinterklaas een mooi nieuw behang mogen ontvangen voor op zijn kamer. De kinderen hebben

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Fusienieuws Juf Caroline Eerste Communie 2019 Broertjes/ zusjes Schoenmaatjes EDUkans Verjaardagen

Fusienieuws Juf Caroline Eerste Communie 2019 Broertjes/ zusjes Schoenmaatjes EDUkans Verjaardagen Maandkalender Locatie Venlosingel 7 december 2018 Fusienieuws Op onze website is een knop toegevoegd waar u alle informatie over onze fusie kunt vinden. http://www.toermalijnarnhem.nl/ Juf Caroline Lieve

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen 14 december 2015 Gert Kooman INHOUD Geen vervanging voor een zieke leerkracht 1 Vervanging Sonja na de Kerst 1 School logopedische screening 1 Kerstoproep 2

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Nieuws van Alex november 2018

Nieuws van Alex november 2018 School Alex Prins Willem Alexander Park 600 3905 DR Veenendaal 0318-514015 info@schoolalex.nl www.schoolalex.nl Beste ouders/verzorgers, Hoewel het volop herfst is en de blaadjes vallen, voelt het buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 5 0 2-0 3-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 08 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstviering ** Bedankt ouders! ** Kerstinformatie

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. oktober/november 2017

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. oktober/november 2017 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON oktober/november 2017 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl BELANGRIJKE DATA

Nadere informatie

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30.

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 05-04-2013 Nr. 30 Inhoud week 14 1. Gevraagd: Partytent 2. Sportdag de Buut 2013 3. Laatste nieuws

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

November 2015. Geachte Ouders,

November 2015. Geachte Ouders, CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 November 2015 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer.

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer. Nr. 7 vrijdag 28 november 2014 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Agenda vr. 5 dec.: do 18 dec.: vr. 19 dec.: ma. 22 dec. 2014 t/m vr. 2 jan. 2015:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE UITWISSELING. Schooljaar: 2015-2016 Nummer: 6 Uitgifte: 14-1-2016.

E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE UITWISSELING. Schooljaar: 2015-2016 Nummer: 6 Uitgifte: 14-1-2016. Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Vanuit de directie Ouderavond groepen 1-2 Op dinsdag 3 november is er een algemene ouderavond voor de ouders van de kinderen uit groepen 1-2. Tijdens deze ouderavond krijgt

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 2 oktober 2017 4 oktober

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 6: 21 december 2016 Laatste prikbord op papier Dit is het laatste Prikbord op papier.

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 22 december 2018 Jaargang 18 Nummer 8 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Zo hebben we kerst gevierd ** Kerstviering en kerstgedachte

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

23 augustus 2019

23 augustus 2019 1445 www.clarafabriciusschool.nl 23 augustus 2019 27 augustus Schoolfotograaf 29 augustus 13.00 14.00 uur schoolvoorstelling Wereldfeest 29 augustus 14.30 uur Afscheidsreceptie juf Bernarda 30 augustus

Nadere informatie

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Schoolfoto s Maandag na de herfstvakantie ontvangt u een brief met informatie over het bestellen van de schoolfoto s. Controle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE 19-11-2015 Nr. 6 BESTE OUDER In deze Schepelweyer vindt u o.a. informatie over onze nieuwe website, gymstagiaires een ouder App en ook alvast over de kerstviering. De werkgroepen voor Sinterklaas en Kerst

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 19 januari 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 19 januari 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 19 januari 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 17 Inhoud Kreet van de week Meeleven Continurooster

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

Tovergevogel: nieuwsbrief van

Tovergevogel: nieuwsbrief van Tovergevogel: nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info.detovervogel@stgboom.nl Agenda van 11 t/m 24 november 2017 Dinsdag 14 november: Voortgangsgesprekken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan P.C. Basisschool Driestromenland Voorstraat 336 8226 KA Lelystad Woensdag 19 augustus 2015 nummer 1 Opening schooljaar Vorige week hebben de meesters en juffen hard gewerkt om de klassen in te richten.

Nadere informatie

Nr juni 2017 ALGEMEEN

Nr juni 2017 ALGEMEEN Nr. 20 30 juni 2017 ALGEMEEN Wat is het schooljaar weer voorbij gevlogen! We kijken terug op een fijn jaar waarin we o.a. gestart zijn met Engels vanaf groep 1, de workshops talentontwikkeling zeer succesvol

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk Nieuwsbrief vrijdag 9 december 2016 CBS t Kompas Agenda 22 december Kerstviering 23 december Alle leerlingen om 12.00 uur vrij Nieuwsbrief 26 december t/m 6 januari Kerstvakantie 9 januari Weer naar school

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Aan de ouders en verzorgers, U heeft het waarschijnlijk wel meegekregen. De Patrimoniumschool is onderdeel geworden van onderwijsgroep Gave. We zullen als stichting in het vervolg

Nadere informatie

Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5. 16 december 2015. Beste ouders van LEO 3/4/5,

Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5. 16 december 2015. Beste ouders van LEO 3/4/5, Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5 16 december 2015 Beste ouders van LEO 3/4/5, Gastles 17 november hadden we een gastles over IJsland, die gepresenteerd werd door een opa en oma. Zij zijn al heel vaak met hun prachtige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWS UIT HET TEAM Gezinsuitbreiding op De Bron! In het gezin van Eline werd Liam geboren op 07-06-2016. De zoon Eline en Jordi draagt de prachtige namen Liam Xavi Thie. Op het

Nadere informatie

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015 NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk Uitgave 5 December 2015 In deze nieuwsbrief: Lichtpuntjes. Wat hebben we genoten van het kerstfeest op school. Een levende kerststal, leerlingen in hun mooiste kleding,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Oudergesprekken groep 7/8 juf Sandra

Kind Op Maandag. Oudergesprekken groep 7/8 juf Sandra Nr. 7 schooljaar 2016-2017 Oudergesprekken groep 7/8 juf Sandra Voorleeskampioenschappen Peuterochtend maandag 28 november Sinterklaas Even voorstellen Juf Erna, juf Miranda en juf Els Kind Op Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 19-12-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Kerstviering op de scholen van Giethoorn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit het Basisonderwijs

Nieuwsbrief. Nieuws uit het Basisonderwijs KINDCENTRUM De Spreng Nieuwsbrief HOEVELAKEN Nieuws uit het Basisonderwijs Nummer 5 26 november 2018 Personeel Jessica is officieel met zwangerschapsverlof. Zij blijft wisselende klachten houden. Gelukkig

Nadere informatie

Schooljaar 2015 2016 Infoblad nummer 4

Schooljaar 2015 2016 Infoblad nummer 4 1 Schooljaar 2015 2016 Infoblad nummer 4 Infoblad Het Infoblad verschijnt maandelijks rondom de eerste vrijdag van de maand. Algemene informatie Administratie: Aziza Erahoutan is op woensdagochtend aanwezig.

Nadere informatie

Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij?

Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij? Nieuwsbrief 2017-12-01 Samenwijs Willibrordus Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij? Ma 4 Di 5 Do 7 Zo 10 Ik heet Fenna van Dal Welkom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 29 november 2016 Belangrijke data: sinterklaasviering Studiedagen Kerstviering Kerstvakantie : vrijdag 2 december : maandag 5 december en dinsdag 6 december alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Opening cultuurproject: Muziek

Opening cultuurproject: Muziek BOEIEND, MEETBAAR EN E F F E C T I E F T E I M I N K N I E U W S N R. 2 3 F E B R U A R I / M A A R T Opening cultuurproject: Muziek C U L T U U R - P R O J E C T W E L K O M G E Z I N S - V I E R I N

Nadere informatie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 01 Van de Directie Wat een fantastische zomer was dat! Ik hoop dat iedereen er net zo

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Zonnebrief 15 december 2016

Zonnebrief 15 december 2016 Zonnebrief 15 december 2016 Agenda Vrijdag 16 december 9.00 kennismaking eventuele nieuwe ouders Zaterdag 17 december Kerstloop Maandag 19 december Juf Yvonne afwezig Juf Esther afwezig i.v.m. een begrafenis

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Nieuwbouw IKC Kreekrijk... 1 Sinterklaasfeest op Het Koraal... 2 Kerstfeest op Het Koraal... 2 Verkeerssituatie...

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element december 18.12

nieuwsbrief Het Element december 18.12 nieuwsbrief Het Element december 18.12 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De afgelopen weken is er in alle groepen volop gewerkt rondom het thema omgaan met de natuur. Alle groepen zijn naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Leiden en loslaten. Leerlingnieuws. Nieuws personeel. Voor u ligt de nieuwsbrief. We wensen u veel leesplezier toe.

Leiden en loslaten. Leerlingnieuws. Nieuws personeel. Voor u ligt de nieuwsbrief. We wensen u veel leesplezier toe. Beste ouder(s) / verzorger(s), We staan aan het begin van de herfstvakantie. In de achterliggende weken hebben de kinderen hard gewerkt en veel geleerd. De meesten van u hebben we vorige week ontmoet om

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie