Collega juf Eva van der Zouwen is ziek als gevolg van haar zwangerschap en zij wordt op donderdag en vrijdag vervangen door juf Ans Bos.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Collega juf Eva van der Zouwen is ziek als gevolg van haar zwangerschap en zij wordt op donderdag en vrijdag vervangen door juf Ans Bos."

Transcriptie

1 Telefoon: december 2013 In dit nummer: Zending Personele zaken Welkom Hoofdluis Maandregel Continurooster en Nieuwjaar Ouderbijdrage Schooldammen Schoonmaak Aanmelding Waarschuwing Schoolkamp Gevonden Nieuwsbrief Nieuwsbrief digitaal Mail Overblijven School op seef Tot slot Kalender Vakantierooster ZENDING In de afgelopen weken zijn veel kinderen op allerlei manieren actief geweest om geld in te zamelen voor de Filipijnen. We bedanken alle kinderen voor de enthousiaste inzamelacties. Ook het zendingsgeld van de afgelopen weken was bestemd voor de Filipijnen. De kinderen hebben een bedrag van 522,32 bijeengebracht. In de afgelopen week hebben de kinderen in de klassen spullen ingeleverd voor een extra actie schoenendoos. Voor Ghana werd 349,50 meegebracht. Ook in de komende periode zullen we voor Ghana sparen. PERSONELE ZAKEN Juf Nellie staat op maandag en dinsdag voor haar groep; daar is nog geen verandering in gekomen; op de andere dagen wordt zij vervangen door juf Marian van der Veen. Collega juf Eva van der Zouwen is ziek als gevolg van haar zwangerschap en zij wordt op donderdag en vrijdag vervangen door juf Ans Bos. Juf Ina van Vliet is aan haar vinger geopereerd. Zij loopt met haar arm in een draagdoek. Juf Helene van de Minkelis wacht op een oproep om een operatie te ondergaan. Zij hoopt dat het in de kerstvakantie gebeurt, maar daar is nog geen duidelijkheid over. We wensen haar heel veel sterkte. Juf Astrid kwam met het mooie nieuws dat zij in verwachting is van haar tweede kindje is. We feliciteren haar en wensen haar een mooie tijd van blij verwachten. Meester Geert Jan van den Broek, die de NLG vervanging door juf Nellie in de groep van meester Bart verzorgt is op 28 november getrouwd met Johanneke Vonk. We feliciteren hem van harte en wensen hem Gods zegen over zijn huwelijk. WELKOM We heten de volgende nieuwe leerlingen van harte welkom: Tobias van Vliet en Tessa van der Vlies in groep 1A Twan den Dikken en Joas Groeneveld in groep 1B

2 pagina 2 BERICHT VAN HET HOOFDLUISTEAM Op maandag 9 december zal er opnieuw gecontroleerd worden in de groepen waar onlangs hoofdluis is geconstateerd. Op maandag 6 januari zal er weer in alle groepen gecontroleerd worden op hoofdluis. Wilt u er voor zorgen dat uw kind geen vlechtjes of gel in het haar heeft? Na 2 weken, op maandag 20 januari, zal er opnieuw gecontroleerd worden in de groepen waar hoofdluis is geconstateerd. We willen u vragen om zelf ook uw kinderen regelmatig te blijven controleren. MAANDREGEL DECEMBER JANUARI Denk na. voor je wat zegt. Soms zeg je iets voor je hebt nagedacht. Niet alle woorden zijn dan doordacht. Er worden lelijke of onaardige dingen gezegd. Denk bij je zelf eens na of dit ook bij jou gebeurt. Probeer de komende tijd eens op je woordgebruik te letten!! CONTINUROOSTERS TOT UUR OF UUR Om de leerkrachten ruimte te geven voor overleg en studie zijn er verdeeld over het schooljaar een aantal continuroosters gepland. Deze zijn zoveel mogelijk afwisselend op de dinsdag en donderdag. De kinderen eten deze dagen met de leerkracht in hun eigen groep en zijn dan om uur uit. Voor iedere vakantie is er een continurooster voor de kinderen van de groepen 5 t/m 8. Deze dagen eindigen om uur. We hebben een continurooster op: DONDERDAG 12 DECEMBER 2013 TOT UUR VRIJDAG 20 DECEMBER 2013 TOT UUR KERSTVIERINGEN Dit jaar willen we het kerstfeest met u vieren. Wij doen dit in de hal van de school. Hieronder vindt u de data van de verschillende vieringen. De kinderen worden 10 minuten voor aanvang van de viering verwacht in hun eigen lokaal. U kunt zelf direct plaatsnemen in de hal. Per leerling zijn er 2 belangstellenden van harte welkom. U wordt verzocht jongere broertjes/zusjes niet mee te nemen. Bij binnenkomst kunt u de leerlingeningang gebruiken, waardoor uw kind dagelijks binnenkomt. De volgende dag mogen de kinderen van de groepen 1 t/m 6 uitslapen. Er is inloop vanaf 8.30 uur, de lessen zullen om 9.30 uur starten. Wanneer? Hoe laat? Wie? Maandag 16 december uur 3a/3b Dinsdag 17 december Woensdag 18 december Donderdag 19 december uur uur uur 4a/4b 2a/2b/2c 6a/6b 1a/1b in de eigen groep 5a/5b 7a/8a 7b/8b en 7c NIEUWJAAR Op maandagochtend 6 januari 2014 beginnen de lessen om 9.00 uur. De leerkrachten ontbijten deze ochtend van 7.45 uur tot 8.45 uur met elkaar op school. Vanaf 8.50 uur zullen de deuren deze ochtend opengaan.

3 pagina 3 OUDERBIJDRAGE De factuur voor de ouderbijdrage is aan het begin van dit schooljaar meegegeven met de leerlingen. Aan de ingestroomde leerlingen wordt deze factuur in de eerste week/weken meegegeven. De wetgever heeft bepaald dat de ouderbijdrage vrijwillig is. In de bijdrage zit echter ook het bedrag dat is verschuldigd voor het schoolreisje. Wanneer dit bedrag niet wordt voldaan kan uw kind niet deelnemen aan het schoolreisje. We hopen de ouderbijdrage spoedig te mogen ontvangen. Indien u problemen heeft met de financiële afwikkeling, neemt u dan even contact op met de directeur. SCHOOLDAMMEN Onze school gaat deelnemen aan het plaatselijke schooldamtoernooi op 15 januari Maar liefst 48 leerlingen hadden zich aangemeld. Twee dammeesters van damclub Denk en Zet trainen de leerlingen wekelijks op maandagmiddag. In de eerste week van januari zullen de teams die deelnemen aan het damtoernooi gevormd worden. We wensen de dammers daarna veel succes op 15 januari! U bent welkom om bij de wedstrijd te komen kijken s middags van uur tot ca uur in het Hervormd Centrum in de Talmastraat. SCHOONMAAKAVONDEN Er zijn weer twee momenten gepland waarop we samen met u de lokalen extra schoon willen maken. De data vindt u hier. De contactouder zal u vragen om op één van de avonden uw medewerking te verlenen bij het schoonmaken van het lokaal van uw kind(eren). Wij rekenen op uw inzet, want vele handen maken licht werk. dinsdag 21 januari 2014 cluster 2 (groepen 3 en 4) woensdag 22 januari 2014 cluster 1 en 4 (groepen 1, 2A, 2B, 2C en de groepen 5 en 6) donderdag 23 januari 2014 cluster 3 (groepen 7 en 8) maandag 23 juni 2014 cluster 4 (groepen 5 en 6) dinsdag 24 juni 2014 cluster1 (groepen 1, 2A, 2B, 2C) woensdag 25 juni 2014 cluster 3 (groepen 7 en 8) donderdag 26 juni 2014 cluster 2 (groepen 3 en 4) AANMELDING NIEUWE LEERLINGEN Op woensdag 29 januari houden we open huis van tot uur. Ouders kunnen zich oriënteren op de schoolkeuze voor hun kind. We verzorgen een rondleiding door de school en nemen een kijkje in de groepen 1 en 2. Er is koffie voor de ouders en limonade voor de kinderen. Ook ouders die al hebben ingeschreven en waarvan hun kind in het voorjaar op school komt, zijn hartelijk welkom. Al tijdens het open huis worden kinderen ingeschreven, zowel van ouders die hun eerste kind aanmelden als van ouders die al kinderen op school hebben. Ouders die hun eerste kind aanmelden hebben een kort kennismakings -/ intakegesprek met de schoolleiding. s Avonds is er van tot uur opnieuw gelegenheid om leerlingen in te schrijven en om intakegesprekken te voeren. Ook is er een rondleiding, echter door de lege school. We vinden het prettig wanneer u in uw omgeving aandacht vraagt voor het open huis en de aanmelding. Vaak realiseren ouders zich niet dat het moment van inschrijving voor hun nog jonge kind al is aangebroken. Voor onze planning is het belangrijk dat kinderen die vóór 1 augustus jaar zijn, worden ingeschreven.

4 pagina 4 WAARSCHUWING Afgelopen maandag ná schooltijd is één van leerlingen van de Ichthusschool lastig gevallen. Zij werd aangesproken door een man die reed in een wit busje en aan haar vroeg of ze zin had om mee te gaan naar de disco. Gelukkig is de leerling niet ingestapt en is er verder niets gebeurd. Ook in Sliedrecht was er voor de Herfstvakantie sprake van een wit busje. Dat was toen bij de Henri Dunantschool. Door de Ichthusschool is een melding gedaan bij de politie. Uiteraard schrikt iedereen van zo n voorval. Het is wel belangrijk om thuis met uw kind(eren) te bespreken wat ze kunnen doen als ze door een vreemde worden aangesproken. Weglopen/-rennen is een goede optie; Een winkel ingaan of naar een kennis in de buurt lopen; Als een kind vastgepakt wordt, veel lawaai (gillen, schreeuwen); Geen gesprek aangaan met vreemden; In ieder geval nooit instappen, wat er ook beloofd wordt; Altijd je ouders vertellen wat er gebeurd is; Altijd de politie inlichten bij een verdachte situatie. Wij menen er goed aan te doen u hiervan op de hoogte te stellen. Je weet maar nooit! DATUM SCHOOLKAMP De datum van het schoolkamp is bekend. De groepen 8 gaan van maandag 30 juni t/m woensdag 2 juli op kamp. De groepen 1 t/m 4 zijn op deze data vrij. GEVONDEN VOORWERPEN De mand met gevonden voorwerpen bij de administratie is weer tot de rand toe gevuld. Er zit van alles in: - jassen - rugtassen - sjaals - mutsen - sieraden - fietssleutels - schoenen - handschoenen - brooddoosjes (vooral uit cluster 2). Wij bewaren deze spullen tot 15 januari. Is uw kind wat kwijt, kom dan even langs bij de administratie. Na 15 januari zoeken wij een goede bestemming voor deze voorwerpen. NIEUWSBRIEF Data waarop de nieuwsbrieven verschijnen (onder voorbehoud): NIEUWSBRIEF DIGITAAL De zal alleen nog digitaal verschijnen. Voor ouders die geen mogelijkheden hebben de digitaal te ontvangen zullen enkele gedrukte exemplaren bij de administratie klaarliggen. U kunt deze daar zelf ophalen of door uw kind op laten halen. De data van verschijning zijn opgenomen in iedere. De is overigens ook te lezen via onze website MAILTJE NAAR DE LEERKRACHT? Wanneer u wilt kunt u een mail naar de leerkracht van uw kind sturen. Het mailadres van alle leerkrachten is als volgt samengesteld: Voornaam + eerste letter van de achternaam Als voorbeeld: janv@rehobothschool.nl. Ook nieuwe medewerkers en de lio s hebben zo n adres. KOSTEN VOOR HET OVERBLIJVEN De kosten voor het overblijven zijn 2,00 per keer. Een knipkaart voor 10 keer overblijven kost nog steeds 15,00. De kinderen van de groepen 1 t/m 4 blijven over in de hal beneden en de kinderen van de groepen 5 t/m 8 blijven over in het crealokaal boven. Verdere informatie m.b.t. het overblijven kunt u vinden in de informatiegids. Het hek op het onder- en bovenbouwplein blijft tot uur gesloten i.v.m. het overblijven.

5 pagina 5 MEERIJDEN, VEILIG OP DE ACHTERBANK!'. Wanneer u met uw kind op pad gaat met de auto, is een autostoeltje of zitverhoger een veilige manier om uw kind te vervoeren. Welke stoel geschikt is, ligt aan de leeftijd én het gewicht van uw kind. Kinderen tot 18 jaar en kleiner dan 1,35 meter moeten voorin en achterin de auto in een goedgekeurd autokinderzitje worden vervoerd. Kinderen groter dan 1,35 meter moeten voorin en achterin de auto de autogordel om en mogen als het nodig is een zitting verhoger gebruiken. Meerijden betekent, naast veilig zitten, ook rekening houden met de bestuurder. Rustig spelen en praten kan, maar de achterbank moet geen afleiding worden voor de bestuurder. Zet zonodig de auto aan de kant, wanneer u uw kind op de achterbank wilt aanspreken. Zorg er ook voor dat er geen losse spullen door de auto slingeren. Deze kunnen tijdens een botsing of noodstop levensgevaarlijke projectielen worden. De boodschap is dus: meerijden is veilig en rustig zitten! PS: op kunt u een digitale versie van de verkeerskalender bekijken. Ook zijn er leuke interactieve oefeningen in de plaat verwerkt, die u thuis met uw kind kunt doen. Op de site staat ook andere informatie voor ouders. Deze maand bijvoorbeeld informatie over veilig meerijden op de achterbank en over kinderzitjes. TOT SLOT Eind december is het perfecte moment voor een terugblik op het afgelopen jaar. Een moment van bewustwording van de ervaringen en uitdagingen die wij dit jaar zijn aangegaan. Maar ook een mooi moment om onszelf toe te staan om bepaalde zaken los te laten. Predikant-dichter André F. Troost geeft ons in zijn boekje Handen vol zegen prachtige verzen die het gevoel van advent, de naderende Kerst en jaarwisseling uitdrukken. Uw liefde is mijn leven, uw vrede mijn vreugde met al mijn tekort ben ik welkom kind aan huis bij U. Geef mij handen, God, open naar U, voeten die gaan op rechte wegen, ogen die zien waar mijn naaste is en oren die horen wat de aarde zegt. Maak mijn hart een huis waarin de hemel wonen kan.

6 pagina 6 KALENDER DECEMBER 2013/JANUARI 2014 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG Continurooster tot uur uur 3A+3B uur 4A+4B uur 2A+2B+2C uur 6A+6B uur 1A+1B uur 5A+5B uur 7A/8A uur 7B/8B+7C 20 Continurooster tot uur Start lessen om uur Continurooster tot uur Nieuwsbrief VAKANTIEROOSTER +EXTRA VRIJE DAGEN maandag 23 december 2013 t/m vrijdag 3 januari 2014 Voorjaarsvakantie maandag 17 februari t/m vrijdag 21 februari 2014 Biddag woensdag 12 maart 2014 Goede Vrijdag/Pasen vrijdag 18 april t/m maandag 21 april 2014 Meivakantie maandag 28 april t/m maandag 5 mei 2014 Sportdag (groep 1 t/m 4 vrij) dinsdag 20 mei 2014 Hemelvaartvakantie maandag 26 mei t/m vrijdag 30 mei 2014 Pinksteren maandag 9 juni 2014 Schoolkamp (groep 1 t/m 4 vrij) maandag 30 juni t/m woensdag 2 juli 2014 Zomervakantie maandag 21 juli t/m vrijdag 29 augustus 2014 VAKANTIEROOSTER (onder voorbehoud) Herfstvakantie maandag 20 oktober t/m vrijdag 24 oktober 2014 maandag 22 december 2014 t/m vrijdag 2 januari 2015 Voorjaarsvakantie maandag 23 februari t/m vrijdag 27 februari 2015 Goede Vrijdag en Pasen vrijdag 3 april t/m maandag 6 april 2015 Koningsdag en meivakantie maandag 27 april t/m vrijdag 8 mei 2015 Hemelvaartsdag donderdag 14 en vrijdag 15 mei 2015 Pinksteren maandag 25 mei 2015 Zomervakantie maandag 13 juli t/m vrijdag 21 augustus 2015

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

21 juni 2013. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl. In dit nummer: Zending Personele zaken Jarig

21 juni 2013. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl. In dit nummer: Zending Personele zaken Jarig Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl 21 juni 2013 In dit nummer: Zending Personele zaken Jarig Nieuwsbrief Schoolreisje Overgang Themabijeenkomst Rapport en gespreksavond Schooltijden Laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611

NIEUWSBRIEF. September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611 NIEUWSBRIEF September 2014 JAARGANG 19 - NUMMER 210 C.B.S. Nederwoud Kruisbeekweg 45 6741 NE Lunteren T: 0318-482204 F: 0318-487611 E: directie@cbsnederwoudlunteren.nl W: www.cbsnederwoudlunteren.nl Welkom

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 25 september 2014 Kinderen van de Heerdstee Het schooljaar is al weer 6 weken oud, zo snel gaat de tijd. Zoals altijd wordt er op onze school veel aandacht besteed aan kinderkunst en het is dan ook elke

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar al. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest ENGELENBURGSCHOOL 27 mei 2015 Jaargang 4, nr.9 I N D I T N U M M E R : De Heilige Geest Personeel Cito groep 8 Singin 29 mei Avondvierdaagse Kamp groep 8 Schoolreisje High-tea Voor en na schooltijd Geboorte

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Finale schoolatletiek. OPROEP!!! Verkiezing Medezeggenschapsraad; kandidaatstelling Oudergeleding

Finale schoolatletiek. OPROEP!!! Verkiezing Medezeggenschapsraad; kandidaatstelling Oudergeleding Super schoolkamp!... 1 Finale schoolatletiek... 2 OPROEP!!! Verkiezing Medezeggenschapsraad; kandidaatstelling Oudergeleding... 2 Bedankt voor uw stem!... 3 Ouderbedankochtend 2.0... 3 Studiedag donderdag

Nadere informatie

overzicht schooljaar 2015 2016

overzicht schooljaar 2015 2016 overzicht schooljaar 2015 2016 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2015-2016 A

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Jaarkalender 2015-2016

Jaarkalender 2015-2016 Jaarkalender 2015-2016 OBS t Hunnighouwersgat Midsland Zuid Midslandweg 19a 8891GH Midsland 0562-448568 Schooltijden Groep 1 tot en met 4 Maandag, dinsdag en donderdag van 8.25-11.45 en van 13.15-15.30

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl 4 juni 2015 (nr 11) Avondvierdaagse De avondvierdaagse was weer een groot succes, fijn dat er zo ontzettend veel kinderen meeliepen! Via deze weg willen we als team alle ouders bedanken die hebben meegeholpen.

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

augustus 2015 Beste ouders,

augustus 2015 Beste ouders, augustus 2015 1 2 Beste ouders, Hierbij de kalender voor dit schooljaar. U vindt in deze kalender vooral informatie voor de dagelijkse dingen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

13 februari 2015. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl

13 februari 2015. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl 13 februari 2015 In dit nummer: Personele zaken Pensioen Even voorstellen Biddag 1 2 PERSONELE ZAKEN Hersteld: Collega Janneke Groenewegen werkt met

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 5 0 2-0 3-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Jarig: Dinsdag 12 december is juf Lydia jarig. Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag gewenst!

Jarig: Dinsdag 12 december is juf Lydia jarig. Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig: Dinsdag 12 december is juf Lydia jarig. Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand december is gezang 4:2

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

ZENDING In de afgelopen periode werd door de kinderen 499,37 meegebracht.

ZENDING In de afgelopen periode werd door de kinderen 499,37 meegebracht. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl 28 maart 2014 In dit nummer: Zending Personele zaken Jarig Welkom Techniekweek Schoolvoetbal Verkeersexamen Techniekwedstrijd Bankbattle Paaslunch Continuroosters

Nadere informatie

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de afgelopen dagen proberen we het overlijden van Giel het zoontje van juf Ceryl

Nadere informatie

Vandaag is het volgende bekend gemaakt.

Vandaag is het volgende bekend gemaakt. Telefoon: 0184 612942 E-mail:info@rehobothschool.nl 12 december 2014 In dit nummer: Nieuwe directeur Advent-Kerst- Oudjaar- Nieuwjaar Zending Personele zaken Peiling Kerk-school-gezin Continurooster Jubileum

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers,

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers, Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 6: april 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 zondag 3 Juf Nienke 10 17 24 maandag 4 11 18 1 e schooldag 25 Luizencontrole dinsdag 5 12 19 26 woensdag 6 13 20 27 Startactiviteit donderdag 7 14 21 28 School

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal.

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal. September 2014 1 Ma Nieuwsbrief 1 2 Di 3 Wo Luizencontrole 1 (geen gel!) 4 Do 5 Vrij Onderbouwvrije dag gr. 1 t/m 4 6 Za 7 Zo 8 Ma 9 Di 10 Wo Informatieavond groepen 1 t/m 8 11 Do 12 Vrij Startavond 18.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland

Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland Schooljaar 2015-2016 nummer 8, december 2015 Beste ouders, Nog nagenietend van het prachtige kerstconcert gisteravond van de klassen 4,5, en 6, de algemene ouderavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april t/m

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Nieuwsbrief 0594-514808 Donderdag 22 januari 2015 Inhoud: Beste ouders, verzorgers, Welkom Opslagruimte gezocht! (OV) Voorleesontbijt

Nadere informatie

AUGUSTUS 2015 6 DONDERDAG ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE. 19 20 21 Springkrant. 27 Kennismakingsavond Groep 4

AUGUSTUS 2015 6 DONDERDAG ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE. 19 20 21 Springkrant. 27 Kennismakingsavond Groep 4 Kalender 2015-2016 AUGUSTUS 2015 1 ZATERDAG 2 ZONDAG 3 MAANDAG 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG 7 DAG 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Eerste Schooldag 18 Start gymlessen 19 20 21 22 23 24 Groep 8 25 Groep

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 17 september 2018 Belangrijke data: Emailadreswww.wolderweide.nl Informatieavond groep 1 t/m 3/4 Algemene ledenvergadering Oudervereniging Studiedagen: Vrijdag 28 september

Nadere informatie