Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht Kinderdagverblijf Schanulleke Tel Tel Tel Adres Kindcentrum : Scheer KN Emmeloord Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2017 vrijdag 18 november 2016 Gebedsgroep Klankbordgroep 16-1 / 13-2 / 27-3 (G)Medezeggenschapsraad Hoofdluiscontrole jan. / mrt. Schoonmaakavond 14-3 \ 28-6 Werkgroep (school-)tijden Vertelrooster Godsdienstonderwijs: Week 49: 5 t/m 9 december 2016 Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Lied van de week: Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen Week 50: 12 t/m 16 december 2016 Maria en Elisabeth, Lofzang van Maria, Lucas 1:39-56 Geboorte van Johannes, Lucas 1:57-66 Lofzang van Zacharias, Lucas 1:67-80 Lied van de week: Liedboek 839 Ik danste die morgen (Christmas Carol) De boom: (gedicht van Chris Lindhout) God liep eens door Zijn tuin En zocht; Hij zocht een mooie boom. Een boom waarbij je stil zou staan Een boom als in een droom. Hij zag de eik, de els, de den Ook zag Hij de plataan. Toen in een hoekje zag hij plots Een heel klein boompje staan. Een vruchtboom vol met bloesem Vol beloften zag Hij daar Een boom waarin het leven zat Maar nog lang niet klaar.

2 Een boom waarin toekomst zit Een boom zonder verdriet Een boom oneindig vol met vrucht Een boom die leven biedt. Heer, elk kind dat ik voor me krijg Waarmee ik op mag groeien Wat moet ik doen Heer, zodat het Als Uw boom zal gaan bloeien. Soms zie je in de keuken een mooie tractatie staan; compliment voor de maker! Vanuit het team: Deze twee maand stond afscheid nemen centraal: eerst juf Anke, deze week juf Margreet. Afgelopen woensdagavond hebben we het met het hele team gevierd in de vorm van een heerlijke maaltijd. Juf Margreet mag ook gaan genieten van uitslapen en rust en af en toe een keer invallen, zodat we de leerlingen niet naar huis hoeven te sturen! Aan de start- begin december- staan weer twee leerkrachten gereed om dit mooie werk op te pakken: Juf Leonie v.d. Berg-Beks in groep 5 naast juf Suzanne Juf Mirjam de With-Lankhaar naast juf Gré in groep 4. Fijn, dat jullie dit werk willen oppakken en (hernieuwde) welkom binnen ons team. Vanaf deze plek wensen we ook juf Anja een goed herstel toe; fijn dat je er regelmatig bent!

3 Een tractatie in je vak vinden is altijd gezellig! (groep 4 GM) Van juf Margreet: Afscheid Wat was dat een feestelijke dag, woensdag 30 november 2016! Eerst een luxe ontbijtje aan huis, gezellig met een paar collega s. Daarna een erg relaxt ritje naar De Lichtboei (gewoon in bed!!). Een tochtje langs een feestelijke sliert kinderen en onder mooi versierde bogen door en daarna echt goed wakker worden in de pannakooi! Wat zagen mijn collega s er mooi uit. Rechtstreeks uit West Afrika, zo leek het! En wat een grote groep enthousiaste kinderen. Dat bleek de voorbode van een heerlijk dagje in Afrikaanse sferen: Een djembé workshop voor de ene groep en een dansworkshop voor de andere! De workshopleiders deden het heel deskundig en de leerlingen van groep 4GM en groep 5MS deden het SUPER! Ik heb genoten en zij ook denk ik. Steeds werd ik van koffie voorzien en taart en goede zorg door twee Lichtboeiambassadrices! Kanjers! Bij afscheid hoort een lach en een traan. Er wordt een zeer belangrijke levensfase afgesloten als je met pensioen gaat. Ik had een mooie baan! Ik was juf. Ik werkte met levende have, echte kinderen, met alles erop en eraan: moeilijke sommen, mooie verhalen, verdriet over oma, een zere knie, potlood weg, schrift onvindbaar, prachtige spreekbeurt, ruzie met vriendjes, het ook weer goed maken, voorlezen, samen in gesprek, lachen, huilen, spelen en delen, bouwen en vertrouwen! Het juf zijn is mij zo in mijn systeem gaan zitten dat mijn familieleden soms verontwaardigd roepen: Hé, wij zitten niet bij jou in de klas! Maar ook: veel verantwoordelijkheden, steeds ingewikkelder en grotere groepen. De inspectienorm is een vaak besproken item op scholen: we moeten presteren! En tegelijk moet er passend onderwijs gegeven worden, zitten er steeds vaker kinderen in die grote groepen zonder assistentie, die speciale onderwijsbehoeften hebben. Met een voldaan gevoel naar huis gaan omdat het gezellig was, de sfeer goed en zowel de prestaties als de behoeften voldoende aandacht kregen die dag, komt steeds minder vaak voor. Dat maakt me bezorgd. En die bezorgdheid geldt zowel de kinderen als de collega s.

4 Hoe dan ook: aan een dienstverband van 41 jaar en 4 maanden is een eind gekomen. Het is de hoogste tijd voor iets nieuws! En daar komt de lach: Ik ben vrij, ik kan op reis gaan (naar mijn dochter bijvoorbeeld, nu in Zuid Afrika), lezen, doorlopen naar Santiago de Compostella En waar ik ook ben en met wie: vertellen over het beroep dat ik had, over al die prachtige kinderen die ik heb leren kennen, hun ouders, hun liefde, hun vertrouwen en hun niet aflatende verlangen naar de toekomst! Met Jesaja, de profeet waarover de Bijbelverhalen in deze Adventstijd gaan, zeg ik (in de bewerking van Huub Oosterhuis): Blijf niet staren op wat vroeger was Sta niet stil in het verleden Ik, zegt Hij, ga iets nieuws beginnen Het is al begonnen, merk je het niet? Kinderen, ouders, collega s, bestuurders: Bedankt voor alles! Het ga jullie allemaal zeer goed! Margreet de Vries Maandag 5 december ontvangen we Sinterklaas en zijn Pieten! Vandaag (vrijdag) is Sint op de Triangel! Daarom is hij op z n verjaardag (maandag 5 december aanstaande) op de Lichtboei. We gaan het op dezelfde manier doen als woensdag met juf Margreet: De leerlingen gaan met hun jas aan naar binnen in hun lokaal en komen gezamenlijk rond half negen naar buiten. De ontvangst en het gesprek met de Sint vindt plaats in en rond de pannakooi. Nadat de leerlingen van de Lichtboei hem hebben ontvangen, zal Sint richting ingang Ukkenburcht lopen; hier staan: De peuters van de Ukkenburcht De kinderen van Kinderdagverblijf Schanulleke Kortom: Het hele Kindcentrum Espelervaart geniet mee! Dank aan de leden van de AC die zo veel werk hebben verricht!

5 Hoe zou de Sint dit jaar komen? Van de bouwplaats: (Ver-)bouwen kent ups en downs. Dat is bij de renovatie van de Lichtboei niet anders. Hadden we eerst vertraging door het asbestverhaal, nu komt er bijna drie weken extra werk aan door het zandstralen van de muren en het verwijderen van de voegen. Die muren gaan er weer als nieuw uit zien; daarna wordt een start gemaakt met de gevels: De levering van de gevels is vertraagd. Deze worden in week 2 geleverd. In de bouwvergadering van afgelopen dinsdag kwam vast te staan dat de oplevering ook later is. De aannemer maakt op dit moment een nieuwe planning. Zo gauw de opleverdatum definitief is, stellen we u op de hoogte! Bijeenkomst Gemeente NOP in het Lichtboeigebouw Op maandagavond 19 december is er een gemeentelijke-info avond in ons schoolgebouw. De bewoners van de Scheer worden uitgenodigd in verband met de plannen voor het opknappen van deze straat / dit pad. Fijn dat dit samen gaat vallen met de opknapbeurt aan het schoolcomplex. Aanvang lessen, Zoals u weet gaat de bel enkele minuten voor 8.30 uur. Om 8.30 uur starten dan de lessen. Natuurlijk kennen we in de onderbouw de open inloop, maar 8.30 uur moet iedereen wel binnen zijn! Helpt u mee om even de puntjes op de i te zetten?! Een knap damesvoetbalteam: Het meisjesteam van groep 5/6 heeft het erg goed gedaan en werd tweede. We waren vergeten om ze langs de klassen te laten gaan en goed dat we dan even feedback krijgen. Esmee de Vries / Irene Wassink / Noa Vink / Jelena den Breejen: We zijn trots op jullie!

6 . En op al die sportieve begeleiders! Instroom vierjarigen van januari tot grote vakantie 2017: Voor de ouders van deze leerlingen houden we op dinsdag 13 december een info-uurtje. Tijd: vanaf uur koffie en om uur starten we! Lokaal juf Sietske. Verkeersstromen en parkeren: Sommige ouders vragen om alle Lichtboei-afspraken even weer onder de aandacht te brengen: We rijden bij het halen en brengen in één richting; bij Schanulleke het woonerf in en door de Waalstraat weer verder Dubbel parkeren en onze buren vastzetten proberen we te voorkomen De kiss en drive plek zo kort mogelijk bezet houden Bij voorkeur parkeren we iets verder weg van de school Ouderbijdrage De ouders/verzorgers die geen automatische incasso hebben afgegeven hebben twee weken geleden een brief gekregen met de factuur voor de betaling van de 1 e termijn van de ouderbijdrage. Wilt u dit zo spoedig mogelijk betalen? We hebben nl. nog niet van alle ouders de betaling binnen. Kerstviering: De viering van Kerst is dit jaar in de Fontein op donderdagavond 22 december. Om al vast rekening mee te houden! Schoonmaakavond 28 november: Natuurlijk was het een beetje vreemd; een paar groepen in de Triangel, twee groepen in het Boeitje en tien groepen in het onderbouwgebouw. In sommige groepen waren maar twee of drie ouders aanwezig. Dat zal vast te maken hebben met onze berichtgeving (die dit keer op t nippertje kwam). Volgende keer komt dat eerder! Op elke plek is hard gewerkt en het resultaat is zichtbaar en ruikbaar na al die heerlijke geurtjes. De eerste groep ouders heeft de beurt er al weer op zitten; hartelijk dank!

7 Werkgroep schooltijden: Deze kwam voor de eerste keer weer bij elkaar. De eerste stappen zijn gezet om het proces goed te laten verlopen. Oproep: Op dit moment is de samenstelling van de werkgroep zo goed als gelijk aan die van enkele jaren geleden. Daarom nogmaals een uitnodiging: Hebt u behoefte om in dit proces mee te denken kom er bij!! Nieuwe leerling: Op dinsdag 6 december komt Foske Pesman op school. Foske zit nu op de Koperwiek en in goed overleg met alle betrokkenen, maakt ze de overstap naar de Lichtboei. Groep 5 is erg blij dat ze komt. Foske, van harte welkom voor jou en je ouders en we hopen dat je met plezier je schoolloopbaan zult vervolgen. Vier jaar geworden: De rode loper ging weer uit voor: Levi de Bruin uit de Deltastraat Aradhana Raghoebarsing van het Skagerrak Sofie Groenewold uit de Picassohage Allemaal zijn jullie vier jaar geworden en dan zeggen we: Van harte gefeliciteerd! En welkom op de Lichtboei! Afscheid van een leerling: We nemen afscheid van Samuël (groep 5 MS). Samuël gaat vanaf aanstaande woensdag naar de Optimist in Emmeloord. We wensen je daar heel veel plezier en horen vast nog wel eens wat van elkaar!

8 Djembé workshop en opgehaald worden in een bed: Kortom het afscheid van juf Margreet Goede Doelen Enquête: U ontving de getalsmatige uitslag. De Goede Doelen Commissie vergadert over al uw opmerkingen en suggesties en komt met een plan. De bijzonderheden van de komende weken: Maandag 5 december: Ontvangen we Sinterklaas en zijn Pieten. Donderdag 15 december: Vergadert de werkgroep schooltijden Vrijdag 16 december: Nieuwsbrief 8 BSO de Boemerang Nu het buiten weer kouder wordt en al vroeg donker, zijn we steeds vaker binnen bezig met allerlei activiteiten. Op dit moment werken de kinderen nog vanuit het thema Brede Kunst. Half december starten we met het thema Kijken naar de sterren. Ook bedenken de kinderen zelf leuke activiteiten! Zo zijn Bram en Daan een vingerpoppetje gaan maken van vilt. Bram heeft een Sinterklaas gemaakt en Daan een konijn. Geconcentreerd zijn zij bezig om de naaisteekjes netjes op elkaar te laten aansluiten. En verder wordt er veel meegedanst met het spel Just dance kids. Ontzettend leuk om te doen, maar ook om naar te kijken!

9 Inloopmiddag 13 december van tot uur. Op deze middag zijn de ouders/verzorgers, opa s en oma s welkom op de Boemerang voor een kopje thee of koffie en wie weet wat lekkers.. gemaakt door de kinderen. Tot ziens, Anita, Hanneke, Janet en Carla. Nieuws vanuit peuterspeelzaal de Ukkenburcht: Thema: Boodschappen doen! We zijn al erg druk geweest met het thema supermarkt. Zo hebben we onder andere: - Een bezoekje gebracht aan de Coöp; - Een eigen winkel in de klas; - Boodschappenmandjes om zelf boodschappen te doen; - Een kassa om kassajuf te spelen; - Winkelwagentjes om buiten te racen en in de winkel. Spelenderwijs leren we hoe je precies boodschappen doet. Want zomaar je boodschappen meenemen uit de winkel dat mag niet! Je moet eerst betalen! Het is leuk om te zien hoe de kinderen aan het werk zijn met het thema en er steeds meer over leren en weten. We hopen zo met elkaar te leren om nieuwsgierig te zijn, initiatief te nemen en actief te zijn en te communiceren met elkaar. Prietpraat We zijn nog jong maar we hebben al heel wat wijsheid. Luister maar - Juf vraagt: wat heb je op je boodschappenlijstje gezet? Jongetje: Rosbief! - We zien een oma in de winkel. Zegt een meisje: Jij bent de oma van een kindje van jouw dochter (en het klopte nog ook, knap hè). - Jongetje zegt aan tafel: Ik lust bier en wijn! - Juf laat tijdens een bijbelverhaal een engeltje zien en vraagt: Wat is dit? Een konijn, antwoordt een meisje. Sommige woorden zijn lastig - Zonderdag = zondag - Kijk mijn haar lijkt op ramppunzel. - Ik proef dat = ik lust dat - Waar is mijn champilon = lampion Hartelijke groet van, De kinderen en de juffen Met vriendelijke groet, namens het team van Kindcentrum Espelervaart, Gerrit Knijnenberg

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Jaargang 27 No december 2017

Jaargang 27 No december 2017 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 14 8 december 2017 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Gezellig 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, onderonsje.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters en cijfers Terugblik Schoolontbijt Foto s Bijlage:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO.

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. Beste ouders/verzorgers Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. De dagen worden korter, wij maken ons klaar voor het eerste lichtjesfeest op weg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wat een prachtig begin van de maand ligt er achter ons. Het kamp van groep 8 was een groot succes. De sfeer was goed en er was volop gezelligheid. Sommige

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Beste ouders, In het nieuws hoort u regelmatig iets over passend onderwijs. Alle scholen hebben hier mee te maken; vanaf 2014 heeft elke school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 04-12-2017 Agenda Dinsdag 19 december Kerstviering Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep.

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep. Nieuwsflits 24 november 2016 Brigadieren Kwink Sinterklaas Instroomgroep Afscheid Juf Els Eerste Communie Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters Kalender website Vrijdag 2 december:

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

DE NIEUWSBRIEF Jaargang 9 nr 2 oktober 2016 Interessante informa- tie: In dit nummer:

DE NIEUWSBRIEF Jaargang 9 nr 2 oktober 2016 Interessante informa- tie: In dit nummer: DE NIEUWSBRIEF A.J. Schreuderschool SO. Guido Gezelleweg 24 3076 EB Rotterdam tel. (010) 4196849 Postbus 91031 3007 MA Rotterdam Interessante informatie: Woensdag 2 november zijn alle leerlingen vrij i.v.m.

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2016-2017 nr. 5-23 december 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum Vrijdag 23 december Maandag 26

Nadere informatie

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Nieuwsbrief Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Bregina Staal Contactgegevens CBS De Regenboog Troelstralaan 3 9602 XA Hoogezand 0598-321031 directiecbsderegenboog@vcomog.nl

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Kinderpostzegels

Kinderpostzegels 1 Nieuwsbrief Nummer 6 23-11-2018 Vanuit de directie Agenda 29-11-2018 Kinderpostzegels Afgelopen week ben ik gebeld door een medewerker van de Kinderpostzegels. Deze mevrouw vertelde vol trots dat de

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 Geachte ouders. De eerste weekbrief is goed ontvangen. Een aantal ouders liet weten dat zij blij zijn met deze wijze van informatievoorziening. We gaan er dus mee door. Tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

gedrag vertoont STOP zeggen Een andere leerling helpen vertellen door STOP te zeggen

gedrag vertoont STOP zeggen Een andere leerling helpen vertellen door STOP te zeggen Schoolnieuws 16-12-2016 PBS De afgelopen weken hebben we in alle klassen lessen gegeven rond het thema sociale veiligheid. Het gaat er om dat kinderen zich veilig voelen in de klas en op school, waarbij

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Agenda. Nummer 4 december 2016

Agenda. Nummer 4 december 2016 Agenda Nummer 4 december 2016 Vrijdag 23 dec. Kerstvakantie (vanaf 12.00 uur) Maandag 9 jan. Eerste schooldag 2017 Vrijdag 27 jan. Inloop ouders Beste ouder(s)/verzorger(s) Wilt u er aan denken om de toekomstige

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Dinsdag 4 september inloop kennismaken nieuwe interim directeur en koffie en COO

TRIANGELKLANKEN. Dinsdag 4 september inloop kennismaken nieuwe interim directeur en koffie en COO TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 20 Jaargang

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen.

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen. Nr. 7 schooljaar 2015-2016 Afname NSCCT in groep 4 en groep 6 Regels en afspraken Koffieochtend 24 november Voorleeskampioen Hulpouders 3D-printer gezocht De bomen De bomen groeien omlaag Omlaag de aarde

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

MARIMBAZUIN December 2016

MARIMBAZUIN December 2016 MARIMBAZUIN December 2016 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel! Kerstvakantie voor de deur. We kijken terug op een leuke vijf decemberdag en een sfeervolle kerstviering. Wat is er hard gewerkt

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Juf Annemiek gaat ons verlaten Sinterklaas. Hij komt.. hij komt

Juf Annemiek gaat ons verlaten Sinterklaas. Hij komt.. hij komt 27 november 2017 Juf Annemiek gaat ons verlaten Annemiek Tjepkema (groep 1-2C Coole Kikkers ) heeft onlangs een baan aanvaard als docent Nederlands voor anderstaligen bij ROC Friese Poort in Emmeloord.

Nadere informatie

Weeknieuws. Schooljaar Weeknieuws 16 Week: 51 In dit nummer:

Weeknieuws. Schooljaar Weeknieuws 16 Week: 51 In dit nummer: Schooljaar 2016-2017 Weeknieuws Weeknieuws 16 Week: 51 In dit nummer: Week 51: Alweer een kalenderjaar voorbij. Terugkijkend op het jaar 2016 heeft de Anne Frankschool Plus naast het regulier onderwijs

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken.

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken. Jaargang 5, nummer 3, vrijdag 30 november 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste allemaal, Dit is de laatste nieuwsbrief van het jaar 2017. Voor ons als team staat/stond het jaar 2017 in het teken van het Leren Zichtbaar Maken waarbij we vorm geven aan

Nadere informatie