Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht Kinderdagverblijf Schanulleke Tel Tel Tel Adres Kindcentrum : Scheer KN Emmeloord Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2018 vrijdag 1 juni 2018 Gebedsgroep Klankbordgroep Maandag 4 juni (G)Medezeggenschapsraad Schoolschoonmaak woe. 4/7 Hoofdluiscontrole Vertelrooster Godsdienstonderwijs: Week 23: 4 t/m 8 juni 2018 De reus in het dal, 1 Samuël 17:1-11 Het voorstel van David, 1 Samuël 17:12-37 David verslaat Goliath, 1 Samuël 17:38-58 Week 24: 11 t/m 15 juni 2018 David moet vluchten, 1 Samuël 19:1-24 David spaart Sauls leven, 1 Samuël 24 David wordt koning, 2 Samuël 1: :1-5 Wat doet een compliment? In één van de groepen 7 beleefden we deze week mooie momenten: Af en toe heb je te maken met een groep waar sociaal-emotioneel wat meer aandacht nodig is. Eén voor één is elk kind geweldig en uniek! Ook deze leerlingen! In groepsprocessen ontstaat een andere dynamiek. We bespraken wat het met iemand doet: negeren, uitschelden, enz.

2 De ouders van deze groep hebben we dit jaar twee keer op een extra ouderavond uitgenodigd en onder begeleiding van een kanjertrainer van buitenaf werd een ochtend georganiseerd met leerlingen en hun ouders. Daarin hadden we: Mooie kringgesprekken Mooie oefeningen, enz. enz. Enkele teamleden waren aanwezig en één van de mooiste momenten vond ik: Toen ouders en hun zoon/dochter tegenover elkaar zaten in een binnen- en buitenkring en het kind uitsprak waarom hij zijn/haar ouder zo waardeert; daarna gaf de ouder aan waarom hij/zij zo blij is met de zoon / dochter! Gouden momenten; een aanrader voor elke groep één keer per jaar. Vanuit het team: Het team gaat op zoek naar aanvulling in de aanstaande vacatures. Zoals u weet nemen we afscheid van juf Anja (keuze pensioen) en voor een groot deel ook van juf Gerrie; tot 1 januari zal zij nog één dag werken en geeft ze de leerlingen Levelwerk. Daarnaast zal juf Leonie drie weken voor de grote vakantie met zwangerschapsverlof gaan en ook na de vakantie de eerste maanden niet werken. Alle open plekken zijn in beeld en de eerste vacaturemeldingen zijn gedaan. We wachten de komende sollicitaties af. Verder is het even afwachten in hoeverre juf Yolanda de komende weken kan werken in verband met haar gezinssituatie. (de laatste berichten zijn dat juf Yolanda komende week er hoopt te zijn!) Werkdrukvermindering in het onderwijs: Het team heeft uitvoerig gesproken over de werkdruk en maatregelen om die te verminderen. Tevens werd een plan van aanpak geschreven, waarin o.a. de plannen staan om de beschikbare financiële middelen te besteden. Voor de Lichtboei is komend jaar zo n beschikbaar en het team heeft uitgesproken dit te gebruiken om onderwijs-assistenten te gaan inzetten. Ook daaraan wordt dus hard gewerkt. Schoonmaakavond: De laatste schoonmaakavond van dit jaar is op 4 juli; we hopen dan alle geplande ouders te ontmoeten én de ouders die een vorige keer niet konden (zodat ons geweldige gebouw weer puntgaaf is). Korfbalwedstrijden: Deze werden allemaal afgelast i.v.m. het dreigende weer. Het zijn voor de organisatie altijd moeilijke beslissingen, maar veiligheid voor alles!

3 Verkeersexamen: Alle leerlingen groep 7 slaagden voor het praktisch verkeersexamen; dat is een compliment naar hen en naar de leerkrachten: Super gedaan! Er waren zelfs leerlingen die het foutloos deden; wat een prestatie! We laten mw. Corinthe (van de organisatie VVN) aan het woord: Beste juf Annette / juf Trijnie en juf Rianne De uitslag van het praktisch verkeersexamen is bekend. Van alle deelnemende leerlingen is 82% geslaagd. De leerlingen van De Lichtboei deden het beduidend beter; zij zijn allemaal geslaagd!! Maar liefst 8 leerlingen hebben de route geheel foutloos afgelegd: Van alle 580 leerlingen reden er 32 foutloos, waarvan dus 8 uit jullie klas. Ik vind het fantastisch!!! Iedereen van harte gefeliciteerd. Foutloos reden: - Arton ter Haar - Frank ter Haar - Lieke van Keulen - Nieke Kromkamp - Ralph Taks - Noa Vink - Anna de Boer - Marijn van de Streek Cito- eindtoets: Ook hier mogen we weer trots zijn op de leerlingen en het gegeven onderwijs. Ook de maximale score van 550 werd gehaald; die leerling feliciteren we! Trouwens iedereen gefeliciteerd, jullie deden je uiterste best! Een gemiddelde behaalden we van 538 en dat is in de zwaarste groep (met zwaarste normen) waarin we zitten ver boven het gemiddelde! Omdat je (ik) nu sommige dingen voor het laatst kan doen, heb ik even de enveloppen in de groepen 8 gebracht en het praatje gehouden (dat ik ooit voor mijn eigen groep 8 hield ). Weet wel dat Cito alleen maar gaat over taal, rekenen en begrijpend lezen. En dat mensen zo veel meer talenten hebben. Ik ben de hand en jij de voet; we hebben elkaar nodig!

4 De eindtoets zit er op: we blijven werken de musical studeren en ons voorbereiden op het Voortgezet Onderwijs! Veel plezier de komende maanden! Maar eerst. vertrekken beide groepen 8 aanstaande woensdagmorgen naar Texel om daar van een heerlijk schoolkamp te gaan genieten! De Lichtboei zwaait jullie uit en wenst jullie veel plezier!! ICT ontwikkelingen: Meester Jan en juf Annemieke en heel Leer-/ontwikkelgroep ICt zit in de afrondende fase; de bestellingen lijken aanstaande. Mailinglijst nieuwe gezinnen : Alle nieuwe gezinnen zijn in een outlook-mailbestand gezet. Stap voor stap gaan we ze mee nemen in de informatiestroom richting eerste schooldag van hun zoon/dochter. Schoolreis en bestemmingen: Nu we het toch over schoolkamp hebben: Ook de andere groepen hebben hun schoolreis nog te goed: Op maandag 2 juli hebben we de volgende bestemmingen: Groep 1-2: Kinderboerderij-Emmeloord Groep 3: Flierefluiter Raalte

5 Groep 4-5: DuinenZathe Appelscha Groep 6-7 Nemo Amsterdam +rondvaart Digitale uitnodiging 10-minutengesprekken: De ouders van de meeste groepen ontvangen die vanmiddag, sommige groepen iets later. Ook de spreiding van gespreksweken is wat breder i.v.m meer gegevens etc. Slim met de zon: De zon schijnt fel; ouders en leerkrachten hebben een taak naar de kinderen! Zie bijlage. De politie op bezoek: Vanmorgen hadden we de politie op bezoek in de groepen 1-2MA / 1-2 YS en de instroomgroep. Ook de andere onderbouwgroepen mochten een kijkje nemen. En als dan ook de echte auto op het plein staat, is het erg indrukwekkend.

6 De volgende leerlingen zijn geplaatst op het Tienercollege: Jasmijn Douma Emiel Verhoef Lisan Biersteker Charlotte Nijmeijer Omebere Nwajei Eljakim Kamphuis Een mooie nieuwe ontwikkeling en uitdaging; we wensen jullie veel succes! Avondvierdaagse: De A4-commissie is er maar druk mee! Komende week gaan ze aanmelden. Vanmorgen zaten ze de financiën bij te werken; we hopen op mooie wandelavonden. De route vindt u op de website van school.

7 De komende weken: Maandag 4 juni: s Avonds klankbordgroep Woensdag 6 juni: Groep 8 op schoolkamp Vrijdagmiddag 8 juni: Groep 8 terug van schoolkamp Dinsdag 12 juni : Start Avondvierdaagse Vrijdag 15 juni: Nieuwsbrief / Start talentronde 3 / Binnenkomst Avondvierdaagse Afscheid meester Gerrit Knijnenberg en juf Anja Frietema Het moment dat Gerrit Knijnenberg en Anja Frietema afscheid gaan nemen van De Lichtboei en tevens van het onderwijs komt steeds dichterbij. Vrijdag, 29 juni staat in het teken van feest! We zullen met de hele school, zoals we gewend zijn bij een feestelijke dag, aan het begin bij elkaar komen op het plein. Mocht u als ouder zin en tijd hebben hierbij aanwezig te zijn, dan bent u, net als andere keren, welkom! Vervolgens zal Anja haar afscheid vieren met haar eigen groep op 13 juli. De juffen hebben met elkaar iets extra leuks bedacht: De groep gaat naar de Orchideeën hoeve. De ouders van de groep zijn geïnformeerd. (Er wordt nog wel gezocht naar ouders die kunnen en willen rijden.) Deze feestelijke dag is dan gelijk ook de jaarlijkse juffendag. Wij gaan er vanuit dat u op uw eigen manier en eigen moment afscheid van juf Anja neemt. Nadat het pleingebeuren op 29 juni geweest is, volgt er een programma voor alle leerlingen van de school. Hoe en wat? Dat is nog even een verrassing. Houdt u er a.u.b. wel rekening mee dat de hele school op 29 juni s middags vrij is. De tijd van uitgaan wordt nog aan u doorgegeven. (Waarschijnlijk uur) Tussen uur en uur op 29 juni staat er een receptie gepland, waarop u officieel afscheid kunt nemen van onze directeur Gerrit Knijnenberg. Zoals eerder vermeld in de nieuwsbrief, houden we op 28 juni 2018 van tot uur een feestelijke viering in de Fontein. Alle voorbereidingen zijn in volle gang. Het zou fijn zijn u daar te ontmoeten. Vriendelijke groet, Het team van De Lichtboei Tot slot: Op dit moment telt onze school 347 leerlingen Daar komen er voor de grote vakantie nog zo n vier bij Komend cursusjaar starten we met hetzelfde aantal waarmee we dit schooljaar zijn gestart en dat is heel mooi. (dat betekent ook een start met 13 groepen) Daarbij zitten ook gezinnen die van andere plaatsen naar Emmeloord verhuizen, waaronder Almere en Apeldoorn. Kortom: We krijgen steeds meer in beeld van het nieuwe jaar! Dan nog even een vakantiekiekje van ons aller Loes: (met toestemming) Zij is op vakantie in Gambia en bezocht de plek waar de Lichtboeivissersboot zijn mooie werk doet voor het levensonderhoud van zeven gezinnen. (aan de zijkant van de boot is de naam van onze school nog te lezen!)

8

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Formatie 2018-2019: In de extra nieuwsbrief van juni bent u op de hoogte gebracht van de verdeling van leerkrachten over de verschillende groepen voor het komende cursusjaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Augustus 2015 AUGUSTUS

Augustus 2015 AUGUSTUS Augustus 2015 AUGUSTUS 1 Z 17 M Zomervakantie 2 Z 18 D Zomervakantie 3 M Zomervakantie 19 W Zomervakantie 4 D Zomervakantie 20 D Zomervakantie 5 W Zomervakantie 21 V Laatste dag zomervakantie 6 D Zomervakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 17. Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie

NIEUWSBRIEF JUNI 17. Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie NIEUWSBRIEF JUNI 17 Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 17 12-mei-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 11 mei juf Jolanda 30 mei Sijda de Vegt (gr. 7) Allemaal van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

nieuwsbrief 17 juli 2019

nieuwsbrief 17 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Agenda Na de zomervakantie krijgt ieder gezin een nieuwe schoolkalender. De activiteiten van de 1e maand delen we vast met jullie. Woensdag 17 juli - 11.45u

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 schooljaar

Nieuwsbrief 10 schooljaar Nieuwsbrief 10 schooljaar 2018-2019 Beste ouder(s) / verzorger(s), Zo langzamerhand komt de zomervakantie alweer in zicht. De komende weken staan nog in het teken van: toetsen, schoolreisje, schoolkamp.

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Nr. 20 Jaargang juli 2017 Belangrijke data 21 juli uur begin zomervakantie t/m 1 september

TRIANGELKLANKEN. Nr. 20 Jaargang juli 2017 Belangrijke data 21 juli uur begin zomervakantie t/m 1 september TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 20 Jaargang

Nadere informatie

Nieuwsbrief N U M M E R 3 8

Nieuwsbrief N U M M E R 3 8 Nieuwsbrief N U M M E R 3 8 1 6 J U N I 2 0 1 6 Interne audit 16 juni (vandaag) I N D E Z E N I E U W S B R I E F Interne audit Nieuw op school Improkids Gedragsverwachtingen Sponsor evenement Chromebooks

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 14 22 maart-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 23 maart Duncan Schreuder (gr. 8) 1 april Jonna Kramer (gr. 4) Allemaal van harte

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! 08-06-2016 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 33 28e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 Formatie volgend schooljaar Personele wijzigingen

Nieuwsbrief Nummer 33 28e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 Formatie volgend schooljaar Personele wijzigingen Nummer 33 28 e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 10 juni 2 e pinksterdag extra vrije dag. 11 juni Jeroen Oosterhof tot 14.30 uur afwezig ivm directie overleg 12 juni Tussenevaluatie met ouders over de SOVA training

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda We kijken terug op een gezellig familiefeest, dit was afgelopen vrijdag en werd binnen gehouden i.v.m. het slechte weer. U vindt nog een stukje van de ouderraad hierover, met de 2 winnaars die er heel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013 1. Opbrengst sponsorloop (Bus voor De Aventurijn) Alle inspanningen van de scholen en andere organisaties die hebben meegedaan aan de sponsorloop, van Stichting Annemieke Timmerman en van de Soroptimist

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 36 14-07-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Afscheid groep 8 Woensdag 12 juli hebben we afscheid genomen van de kinderen van groep 8. Na hun bezoek aan de Pontes kwamen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 13 mei 2016 Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data Na twee weken meivakantie zijn we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Nieuwsbrief 12 Donderdag 12 mei 2016 Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Agenda Donderdag 12 mei Nieuwsbrief 12 Maandag 16 mei Vrij ivm 2 e Pinksterdag Woensdag 18 mei MR vergadering Donderdag 19 mei Sportactiviteit

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Het Rozenblaadje. juni 2019

Het Rozenblaadje. juni 2019 Het Rozenblaadje juni 2019 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug U kunt zich aanmelden voor het 10 minutengesprek met afspraak van 9 juli woensdag

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders en leerlingen, In de vorige nieuwsbrief sprak ik over Gods plan. Gods plan gaat door. We hebben met elkaar geluisterd naar de verhalen van Esther. Wat een verstandig,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen.

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 1 van mei 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 053-571396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Snappet In de week van 16 mei is groep 7 met Snappet gestart. Dit is

Nadere informatie

Gezien blijft als onderwijsondersteuner en leescoördinator.

Gezien blijft als onderwijsondersteuner en leescoördinator. 1 Nieuwsbrief De Oleander en Westerschool 18 juni 20154 De school waar jij mag stralen Obs De Oleander Meidoornstraat 19 9501 VX Stadskanaal (0599) 61 71 11 TwitterObsDeOleander Obs Westerschool Noorderdiep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf Schanulleke

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015. Bonifax Wassenaar, april 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand april. De maand april begint met op de eerste dag het uitdelen van het tweede rapport aan de groepen 3 t/m 8. Na een

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie