NIEUWSBRIEF. Dinsdag 27 maart van uur tot uur zijn Birgit en Edith bij De Arcade om u mee te nemen in de wereld van het relaxte opvoeden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF. Dinsdag 27 maart van uur tot uur zijn Birgit en Edith bij De Arcade om u mee te nemen in de wereld van het relaxte opvoeden."

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan BN Leiden 16 februari 2018 Jaargang 13, nummer 12 Beste ouders, Vandaag krijgen alle kinderen van de groepen 3 t/m 8 het 1e rapport van dit schooljaar mee naar huis. U heeft begin van het schooljaar een kennismakingsgesprek met de leerkracht gehad. In dit gesprek zijn, als dat nodig was, afspraken zijn gemaakt over de begeleiding van uw kind. Met veel ouders zijn in de maanden november, december en januari aparte gesprekken geweest. Volgende week zijn via Schoudercom alle ouders uitgenodigd om met de leerkracht het rapport te bespreken. Heeft u geen uitnodiging gekregen, neem dan contact op met de leerkracht. Na de rapportgesprekken krijgt u van de medezeggenschapsraad en mij een enquête over o.a. het welbevinden van uw kind op school. In het verleden was het voor u niet mogelijk om zelf een tekst in te voegen. Die mogelijkheid is er nu wel. Ik hoop dat u allemaal de enquête wilt invullen. De kinderen van de groepen 6, 7 en 8 hebben dit een tijdje geleden gedaan. Daar heb ik u toen over geïnformeerd. Dinsdag 27 maart van uur tot uur zijn Birgit en Edith bij De Arcade om u mee te nemen in de wereld van het relaxte opvoeden. Aanmelden voor deze avond kan binnenkort via Schoudercom. U krijgt daar bericht over. Zie ook de posters die overal in school hangen. Voor vragen kunt u altijd bij mij terecht. Met vriendelijke groet, Anda Ciere a.ciere@obsdearcade.nl Administrati box (Schoudercom) of administratie@obsdearcade.nl Heeft u een nieuw telefoonnummer, adres, ander bankrekeningnummer etc. of bent u verhuisd en heeft u een nieuw adres? Dan kunt u de wijziging naar één van de twee mailboxen sturen. De gegevens worden aangepast in onze leerling administratie en doorgegeven aan de betreffende leerkracht(en) CIRCUSDAG EN ZOMERFEEST Vrijdag 22 juni vieren wij het afscheid van juf Anda met een circusdag en zomerfeest. Om de circusdag en het zomerfeest tot een succes te maken, hebben wij veel hulp nodig. Daarom alvast deze vooraankondiging.

2 VAN DE Hoi, ik ben Maysam en zit in 8a, Kangoeroes. Dat is een hele gezellige klas. We werken heel hard aan onze musical. Er worden ook leuke creatieve dingen gemaakt in onze klas. We doen dat vaak ook met de Orka's samen. Aan het begin van het jaar hebben we met alle 2 de klassen groepjes gemaakt en de groepjes hebben dan gekookt, geverfd en gefiguurzaagd. Dat waren hele gezellige weken. We moeten nog naar het zwemtoernooi en basketbaltoernooi. Daar gaan we natuurlijk knallen!!!! Dit was mijn verhaal over groep 8a en ik hoop dat je het leuk vond. Doei!! Maysam Hallo, ik ben Isis en zit in groep 8 de Kangoeroes. Ik vind het echt een superleuke en gezellige klas! We zijn nu bezig met de musical lezen en liedjes luisteren van de musical. De musical heet De tent op z'n kop en ik vind het echt een leuke musical. Ik ga al bijna naar de middelbare school. Ik vind het best spannend en ga me klas heel erg missen. Wij zijn Emma en Ela en maken een nieuwsbrief over onze school en onze klas. De school: Wij zijn de school De Arcade en we hebben echt hele leuke en lieve juffen en meesters. Onze school heeft een hele grote speeltuin met een apenrek, pannaveldje, tafeltennistafel enz. We doen heel veel clinics, en we hebben hele leuke creatieve knutsels. Onze klas: Wij zitten in groep 8a de Kangoeroes. WE doen hele leuke dingen zoals de musical en kamp. Wij hebben 24 kinderen in de klas. We hebben iedere dinsdag een spelletjesmiddag met de andere groep 8. Als het warm weer is, gaan e altijd met de andere groep 8 naar het Matilo park. We hebben ook elke vrijdag gym. Leraren: WE hebben 2 leraren die met pensioen zijn. E hebben een meester die optredens geeft met zijn band, bij hem in de klas is het altijd gezellig. Wij hebben in de klas een juf en een meester. Onze meester is ook gymmeester. We hebben de juf op maandag, donderdag en vrijdag en de meester op dinsdag en woensdag. Groetjes Emma en Ela Type-cursus gaat van start! Nog 6 plaatsen beschikbaar! Op dinsdag 6 maart 2018 om 15:15uur gaat de klassikale typecursus van de Typetuin van start. Er zijn nog 6 plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij want vol=vol! Schrijf snel in via Voor vragen of telefonisch aanmelden kunt u bellen tussen 9 en 17uur naar of mail naar info@typetuin.nl

3 KIES Kind In EchtscheidingsSituatie 2018 Echtscheiding Als ouders gaan scheiden is dat ingrijpend voor kinderen. Er verandert veel en dat kan kinderen angstig en onzeker maken. Ze vragen extra aandacht, gaan opeens heel ander (lastig) gedrag vertonen, of zijn bang dat ze hun ouder(s) verdriet doen als ze zelf verdrietig zijn. Ook voor ouders is het een ingrijpende gebeurtenis die veel van hen kan vergen. Dit maakt opvoeden soms extra lastig. KIES voor kinderen KIES is een groep voor kinderen uit groep 4 t/m 8 waarvan de ouders pas gescheiden zijn of al een tijd geleden gescheiden zijn. Het belangrijkste doel van de KIESgroep is dat kinderen de scheiding beter leren begrijpen en leren omgaan met wat voor hen moeilijk is. Er zijn 8 bijeenkomsten van ruim 1 uur waarin kinderen met elkaar op een speelse manier bezig zijn. Ouderbijeenkomst Voor ouders is er een ouderbijeenkomst. Het belangrijkste doel van de ouderbijeenkomst is informatie verstrekken aan ouders hoe zij het beste hun kind kunnen ondersteunen om de scheiding te verwerken zodat de kinderen zich positief kunnen ontwikkelen. Hiervoor is het van belang dat de ex-partners een nieuw evenwicht vinden in gezamenlijk ouderschap. Ouders worden immers ex-partners, géén ex-ouders en blijven partners in de opvoeding van hun kinderen. Om die reden is het belangrijk dat beide ouders aanwezig zijn op de ouderbijeenkomst. Informatie KIES groep op donderdag Data: maart april 2. 5 april mei april mei april mei Plaats: Leiden, locatie wordt later bekend gemaakt. Tijd: uur Kosten: geen Kennismakingsgesprekjes voor KIES Voorafgaand aan de KIES groep vinden er kennismakingsgesprekjes plaats. Deze gesprekjes duren ongeveer een half uur en zijn met ouders&kind. De aanmelding, de verwachting(en) en eventuele bijzonderheden worden besproken. Na ontvangst deelnameformulier wordt z.s.m. contact met u opgenomen over de tijd. Ouderbijeenkomst KIES: Datum: dinsdagavond 10 april Plaats: op de groepslocatie Tijd: van tot uur Kosten: geen Aanmelding U kunt uw kind(eren) aanmelden voor de KIES groep, via bijgevoegd aanmeldingsformulier (ondertekend door beide ouders). Vragen en/of informatie Voor vragen en/of informatie over de KIES groep Leiden kunt u terecht bij Liduin Bouwer of Carolien Bonthuis Extra (algemene) informatie via het internet: N.B. een KIES groep kan starten bij voldoende aantal deelnemers.

4 VakantiepasClubleden gaan zich niet vervelen, want de makers van de ZomervakantiePas hebben ook voor de Voorjaarsvakantie een mooi activiteitenaanbod samengesteld mét VakantiepasKorting. Zo ontdek je welke dieren er in de Leidse straten en tunnels leven in de film De Wilde Stad. Creatievelingen maken een dier in steen bij Beeldhouwatelier Simone van Olst of hun eigen kleitablet in het Rijksmuseum van Oudheden. Genieten wordt het bij de musicalversie van Dummie de Mummie in de Leidse Schouwburg. Deze en alle andere activiteiten zijn nu te bekijken op Is uw kind nog geen lid van de VakantiepasClub? Geef het dan gratis op via en maak meteen gebruik van de kortingen. VakantiepasClubleden krijgen twee weken vóór elke schoolvakantie een mail met kortingsbonnen en een link naar de activiteiten. Alvast bedankt en Hartelijke groet, Team VakantiePas Stichting VakantiePas Riviervismarkt AM Den Haag vakantiepas.nl Cursus Positief opvoeden! (Triple P) Op 6 maart a.s. van uur in Leiden. Voor ouders met kinderen van 4 tot 12 jaar met emotionele en/of gedragsproblemen. Ouders leren het lastige gedrag van hun kind beter begrijpen, een positieve band met hun kind ontwikkelen, aandacht besteden aan gewenst gedrag, omgaan met ongewenst gedrag en voorkomen dat situaties uit de hand lopen.

5 De opvoeding van kinderen is een belangrijke, maar soms zware taak. Simpele, duidelijke tips over hoe om te gaan met lastig gedrag kunnen heel prettig zijn. De cursus Positief opvoeden kan deze tips geven. De cursus duurt 8 weken en bestaat uit 5 groepsbijeenkomsten van 2 uur en 3 telefonische contacten met de trainer, kosten 25,- p.p. (m.u.v. niet subsidiërende gemeenten). Aanmelden via of via deze link Meer informatie en aanmelding CJG cursussen Website: info@cjgcursus.nl Telefoon: cjgcursus Spelen met wiskunde: voorjaarsvakantie in Rijksmuseum Boerhaave In de voorjaarsvakantie kun je naar hartenlust spelen in Rijksmuseum Boerhaave. In de doetentoonstelling Spelen met wiskunde maak je zelf een woeste draaikolk, bouw je je eigen brug en speel je als een kunstenaar met perspectief. Ontdek de overeenkomst tussen een fotomodel, een Formule-1 coureur en een muzikant. Alles draait om wiskunde! Heb je alle spelletjes in het museum gedaan en kun je er geen genoeg van krijgen? Kom dan op zondag 18 februari naar de twee kinderworkshops vol (te) gekke wiskunde door Margriet van der Heijden, auteur van Het Wiskundehondje en wetenschapsjournalist NRC-Handelsblad. Je ontdekt er de symmetrie van je eigen lichaam door jezelf letterlijk en figuurlijk dubbel te vouwen. Doorlopend is er vanaf 17 februari tot en met 4 maart een speciaal vakantieprogramma in Rijksmuseum Boerhaave waarbij kinderen hun eigen rekenaap in elkaar knutselen en meebouwen aan een giga-geometrisch bouwwerk. De familietentoonstelling Spelen met wiskunde is te zien t/m 31 december Meer informatie & aanmelden: Toegang tot alle vakantieactiviteiten is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs. In Rijksmuseum Boerhaave ontdek je meer over de belangrijkste uitvindingen uit de Nederlandse wetenschapsgeschiedenis. Het museum is recentelijk helemaal vernieuwd en biedt jong en oud een kijkje in de intrigerende wereld van wetenschap. Lezing Puber & Poen wat kan ik als ouder het beste doen? De Centra voor Jeugd en Gezin Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Oegstgeest organiseren, in de Week van het Geld, op 15 maart a.s. een boeiende avond over pubers en geld. De informatieavond is voor alle ouders met kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar.

6 Wist je dat kinderen die van hun ouders met geld leren omgaan later beter rondkomen en minder kans hebben op financiële problemen of schulden? Als ouder speel je dus een belangrijke rol als het gaat om de financiële toekomst van uw kind. Daarom nodigen wij je graag uit voor de bijeenkomst Puber en poen, wat kan ik als ouder het beste doen?! Omgaan met geld kan best een uitdaging zijn in de opvoeding. Hoe ga je met je puber hierover in gesprek? Hoe zorg je dat je puber financieel zelfstandig wordt maar houd je toch grip op de situatie? Welke valkuilen zijn er? Welke grenzen moet of kun je stellen? En welk voorbeeld geef ik mijn kind eigenlijk met mijn eigen gedrag? Eef van Opdorp zorgt voor een boeiende avond waar je met een gezonde dosis humor informatie, handige tips en antwoord op jouw vragen krijgt over pubers en poen. De informatieavond wordt gegeven door Eef van Opdorp. Eef is budgetcoach en presentatrice. Ze is onder andere bekend als budgetcoach in het RTL 4-programma Uitstel van Executie. Alle ouders met pubers uit Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Oegstgeest zijn van harte welkom! Datum: donderdag 15 maart 2018 Tijd: uur (inloop uur) Locatie: Het Gebouw, Arubapad 2, Leiden Kosten: 5,- p.p. Geïnteresseerd? Aanmelden kan via Meer informatie en aanmelding CJG cursussen Website: Telefoon: cjgcursus

7

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan 61 www.basisschool-de-arcade.nl 2314 BN Leiden info@obsdearcade.nl 9 maart 2018 Jaargang 13, nummer 13 Beste ouders, Op dit moment hebben 93 ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan 61 www.basisschool-de-arcade.nl 2314 BN Leiden info@obsdearcade.nl 1 februari 2018 Jaargang 13, nummer 11 Beste ouders, Alle leerlingen van de groepen

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 1 / 1 september Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website   Nr. 1 / 1 september Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 1 september 2017 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Met vriendelijke groet, Anda Ciere

NIEUWSBRIEF. Met vriendelijke groet, Anda Ciere NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan 61 www.basisschool-de-arcade.nl 2314 BN Leiden info@obsdearcade.nl 15 juni 2018 Jaargang 13, nummer 19 Beste ouders, Helaas kan ik u nog geen mededelingen

Nadere informatie

De 1e termijn ( per kind) van de vrijwillige ouderbijdrage is geïncasseerd.

De 1e termijn ( per kind) van de vrijwillige ouderbijdrage is geïncasseerd. . NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan 61 2314 BN Leiden www.basisschool-de-arcade.nl info@obsdearcade.nl 21 december 2017 Jaargang 13, nummer 9 Beste ouders, Het is nu woensdagavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. bord. beker PAASLUNCH. Donderdag 29 maart. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. bord. beker PAASLUNCH. Donderdag 29 maart. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan 61 www.basisschool-de-arcade.nl 2314 BN Leiden info@obsdearcade.nl 23 maart 2018 Jaargang 13, nummer 14 Beste ouders, Fijn dat toch nog zoveel ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, . NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan 61 www.basisschool-de-arcade.nl 2314 BN Leiden info@obsdearcade.nl 8 december 2017 Jaargang 13, nummer 8 Beste ouders, Het Sinterklaasfeest was

Nadere informatie

vrijdag 10 maart nieuwsbrief 12 verkiezingen: stembureau in de aula van De Walvis vanaf uur inschrijving rapportavond via Digiduif

vrijdag 10 maart nieuwsbrief 12 verkiezingen: stembureau in de aula van De Walvis vanaf uur inschrijving rapportavond via Digiduif Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 11 vrijdag 17 februari 2017 Beste ouders, Volgende week staat in het teken van carnaval en ook de vastenaktie. Op woensdag gaan

Nadere informatie

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1 11 maart 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 14 Agenda maart zo 20-3-16 kerk schooldienst do 24-3 16 Nieuwsbrief 15 vr 25-3-16 Goede Vrijdag ma 28-3-16 Tweede Paasdag april ma 4-4-16 cito herfstleerlingen gr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda: Jaargang 2 nummer 16 november Beste ouders, verzorgers,

Nieuwsbrief. Agenda: Jaargang 2 nummer 16 november Beste ouders, verzorgers, Jaargang 2 nummer 16 november 2016 Nieuwsbrief Beste ouders, verzorgers, De Kinderburg Knorrenburgerlaan 2 2171 AZ Sassenheim Tel: 0252-213113 directie@kinderburg.nl www.kinderburg.nl Agenda: 13-10 afsluiting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL 2018

NIEUWSBRIEF APRIL 2018 NIEUWSBRIEF APRIL 2018 Eerste Leidse Schoolvereniging PC Hooftlaan 12 www.eersteleidseschool.nl T: 0715765266 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor het eerst hebben we als team de week na Pasen kunnen doorbrengen

Nadere informatie

Naschoolse sportactiviteiten op de locatie Paddepad

Naschoolse sportactiviteiten op de locatie Paddepad Deze nieuwsbrief is bestemd voor de ouders van de leerlingen van De Strandwacht. 16 december 2016 Nieuwsbrief nummer 09 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief voor de ouders van

Nadere informatie

Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober

Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober Periode zaterdag 7 oktober t/m vrijdag 13 oktober 38 e jaargang nr.07 ALGEMEEN NIEUWS: Afsluiting project Kinderboekenweek: De afsluiting van ons project Kinderboekenweek is op vrijdag 13 oktober. Alle

Nadere informatie

Het team van De Vinkenbaan wenst iedereen een plezierig en succesvol schooljaar toe!

Het team van De Vinkenbaan wenst iedereen een plezierig en succesvol schooljaar toe! Vinkenbaan editie jaargang 24 07-09-2017 Informatieavonden Deze avonden zijn bedoeld om alle ouders wat nadere informatie te verstrekken over het komend schooljaar en kennis te maken met de leerkrachten

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 11 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Peuterspeelzaal op school Schoolkerkdienst Koptelefoontjes Stakingsvrij 14 februari en vrije dag 16 februari Theaterlessen nieuws Typecursus nog plaatsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2. Staking

Nieuwsbrief Nr. 2. Staking Nieuwsbrief Nr. 2 Belangrijke data Week van 25 september Startgesprekken groep 1 t/m 8 27 september bezoek groep 1 & 2 naar de Olmenhost 21-9 t/m 1/10 - Week van de eenzaamheid 4 t/m 15 oktober Kinderboekenweek

Nadere informatie

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar SterrebosSnippers Vrijdag 14 juni 2019 Datum Activiteit Dinsdag 18 juni 2019 14.15-14.45 uur Inloopmoment voor de Nadja/ Inge ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar Ouderavond Volgens rooster

Nadere informatie

Berichtje uit... groep 1c, 10 september 2016

Berichtje uit... groep 1c, 10 september 2016 10 september 2016 Tropenrooster Gisteren hebben de directies van de Hervormde scholen besloten volgende week maandag 12 sept. tot en met donderdag 15 sept. een tropenrooster te draaien. De verwachte temperaturen

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Van harte gefeliciteerd allemaal! 9 februari 2018 - nummer 11 Belangrijke data (10 febr-2 mrt) 12 tot 16 februari Voorjaarsvakantie Maandag 26 februari Kleuters thema; Gezond eten Donderdag 1 maart Nationale complimentendag Vrijdag 2 maart

Nadere informatie

Obs Het Palet Javastraat CS Alphen aan den Rijn

Obs Het Palet Javastraat CS Alphen aan den Rijn Datum: 12 november 2015 Obs Het Inspectiebezoek 5 november 2015 Donderdag 5 november is mevrouw F. Wiebes, Inspecteur van het Onderwijs, op Het geweest voor een Kwaliteitsonderzoek. Zij heeft Het op 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger Nieuwsbrief PCBS De Vlieger PCBS De Vlieger Frits Diepenlaan 43 2497 DN Den Haag Tel.: 070 3906732 info@pcbsdevlieger.nl www.pcbsdevlieger.nl Agenda Vr 19 april Goede Vrijdag, start van de meivakantie

Nadere informatie

Studiedag! Donderdag 5 februari hebben de leerkrachten een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij!!

Studiedag! Donderdag 5 februari hebben de leerkrachten een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij!! Info week 05 29-01-2015 Overblijf enquête Vandaag heeft uw oudste kind een envelop meegekregen met daarin een brief en 2 enquête formulieren per gezin. De enquête betreft de manier van overblijven op onze

Nadere informatie

Opvoeden: een uitdaging? Voor ouders van kinderen tussen 0 en 19 jaar

Opvoeden: een uitdaging? Voor ouders van kinderen tussen 0 en 19 jaar opvoedcursussen themabijeenkomsten lezingen Opvoeden: een uitdaging? Voor ouders van kinderen tussen 0 en 19 jaar Opvoeden is leuk (maar soms niet makkelijk) Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is de

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

3 juni MR vergadering 4 juni Typetuin 6 juni Inloop groep 1/2 7 juni 10 juni 14 juni. Volgende nieuwsbrief: 1 juli 2019

3 juni MR vergadering 4 juni Typetuin 6 juni Inloop groep 1/2 7 juni 10 juni 14 juni. Volgende nieuwsbrief: 1 juli 2019 Juni 2019 Nieuwsbrief 3 juni MR vergadering 4 juni Typetuin 6 juni Inloop groep 1/2 7 juni 10 juni 14 juni Verkeersles 3/4 CCC 3 t/m 8 Tweede Pinksterdag Verkeersles 3/4 en 5/6 CCC 3 t/m 8 19 t/m 21 juni

Nadere informatie

2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl

2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl 2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl Belangrijke data: Dinsdag 17 mei: We beginnen na een vakantie weer met de lessen! Donderdag 19 mei: Fietsexamen groep 8 Vrijdag 2 juni:

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 06 januari 2016 Gefelicitaart!! 07 jan. Juf Evelien 08 jan. Lot gr. 3 10 jan. Lisa gr. 5

Nadere informatie

Agenda. Goede Vrijdag 19 april & maandag 2e Paasdag 22 april Vrij. Donderdag 25 april 19.30u Ouderavond social media voor ouders van groep 6 en 7

Agenda. Goede Vrijdag 19 april & maandag 2e Paasdag 22 april Vrij. Donderdag 25 april 19.30u Ouderavond social media voor ouders van groep 6 en 7 Agenda Goede Vrijdag 19 april & maandag 2e Paasdag 22 april Vrij Donderdag 25 april 19.30u Ouderavond social media voor ouders van groep 6 en 7 Vrijdag 26 april Begin van de meivakantie t/m 12 mei Koningsspelen

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Lied voor de veertigdagentijd en Pasen 2019 Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2018

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2018 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2018 Eerste Leidse Schoolvereniging PC Hooftlaan 12 www.eersteleidseschool.nl T: 0715765266 Beste ouder(s), verzorger(s), Graag wil ik deze maand stilstaan bij de ontwikkelingen rondom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 11 Datum: 25 februari 2016

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 11 Datum: 25 februari 2016 R.K. Basisschool St.Willibrordus Schoolstraat 15 5561 AH Riethoven Telefoon 040 207 52 99 e-mail infostwillibrordus@skozok.nl internet www.bsstwillibrordus.nl TSO t Blusserke: e-mail info@blusserke.nl

Nadere informatie

Najaarsaanbod van het CJG Barneveld

Najaarsaanbod van het CJG Barneveld Najaarsaanbod van het CJG Barneveld Cursussen, workshops en lezingen Kinderen, jongeren, ouders en opvoeders Kijk op www.cjgbarneveld.nl/cursussen voor informatie, data & tijden Speciale editie voor De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 december 2015

Nieuwsbrief 10 december 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 december 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 Februari 2019

NIEUWSBRIEF 1 Februari 2019 NIEUWSBRIEF 1 Februari 2019 Wist u dat.... op vrijdagochtend 1 februari weer het voorleeskwartiertje plaatsvindt in groep 1/2.... er deze maand weer een aantal studie(mid)dagen gepland staan (zie maandkalender)...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise Wist u dat???? Er donderdag 3 oktober a.s. een perspectiefbespreking is op school?

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar april 2017

Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar april 2017 Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar 2016-2017 21 april 2017 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de zestiende Nieuwsbrief van dit schooljaar. De volgende Nieuwsbrief kunt u verwachten op vrijdag 12 mei 2017.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 d.d. 14-04-2016

Nieuwsbrief 16 d.d. 14-04-2016 Belangrijke data Donderdag 14 april Nieuwsbrief 16 Maandag 18 april Nieuwsbrief 16 d.d. 14-04-2016 Groep 1/2 rood bezoekt Naturalis 19-20-21 april Eindtoets Cito primair onderwijs groep 8 Woensdag 20 april

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 6 2015

Nadere informatie

Kalender verkiezingen: stembureau in de aula van De Walvis

Kalender verkiezingen: stembureau in de aula van De Walvis Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 12 vrijdag 10 maart 2017 Beste ouders, De werkzaamheden aan het schoolplein zijn bijna afgerond. De natuur moet nu verder zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer 7 9 december Beste ouders,

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer 7 9 december Beste ouders, Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 7 9 december 2016 Beste ouders, Met alle vieringen in het vooruitzicht, een gezellig aangeklede school (dank aan ouderraad en

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 6 februari 2017 AGENDA 25 februari t/m 5 maart carnavalsvakantie 6 t/m 17 maart verkeersweek 7 maart aanmelding VO 8 maart aanmelding VO 9 maart luizencontrole 14 maart

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren.

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren. Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we: een peer, een appel en een banaan. Denkt u eraan dat

Nadere informatie

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door.

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van januari 2018. Lees deze informatie even goed door. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt ik, jij,

Nadere informatie

Open Dag Ook dit jaar organiseren wij een Open Dag. Ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind, kunnen deze ochtend een kijkje komen

Open Dag Ook dit jaar organiseren wij een Open Dag. Ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind, kunnen deze ochtend een kijkje komen Nieuwsbrief Projectweken Februari 2016 IN DIT NUMMER: Projectweken 1 Het jaar van het boek 1 Open dag 16 maart 2 Sportservice fit-week 3 GGD Flits 3 Op dinsdag 8 maart starten wij weer met ons jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief Johannesschool

Nieuwsbrief Johannesschool In deze weekbrief Vanuit de directie Voor in de agenda Korte mededelingen Schoudercom app Bijeenkomst onderwijs en zorg Cursus positief opvoeden Vanuit de directie Beste ouder(s), Vorige week maandag hadden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 5 feb t/m 10 febr 2018

NIEUWSBRIEF 5 feb t/m 10 febr 2018 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april 2018 Meivakantie: 30 april t/m 11 mei 2018 2 Pinksterdag:

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. In dit nummer: 6 september 2018 Nieuwsbrief Welkom! Graag heten we alle leerlingen en ouders (weer) van harte welkom op school! We zijn alweer ruim een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de

Nadere informatie

Scheiden doe je samen. Ieder kind reageert anders

Scheiden doe je samen. Ieder kind reageert anders Scheiden doe je samen Ieder kind reageert anders Scheiden. Ook al is het misschien beter voor iedereen, het blijft een ingrijpende gebeurtenis. Vooral voor kinderen. Het gezin dat al die tijd zo vanzelfsprekend

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 september. Algemene Ouderavond groepen 1 t/m 7. Kennismakingsgesprekken ouders groep 8. Woensdag 12 september

Agenda. Dinsdag 11 september. Algemene Ouderavond groepen 1 t/m 7. Kennismakingsgesprekken ouders groep 8. Woensdag 12 september Agenda Dinsdag 11 september Algemene Ouderavond groepen 1 t/m 7 Kennismakingsgesprekken ouders groep 8 Woensdag 12 september Stakingsdag Basisscholen Zuid-Holland & Zeeland Onze school is gesloten Maandag

Nadere informatie

Agenda. Doordraaiochtend groepen

Agenda. Doordraaiochtend groepen Datum: 29-06-2018 Agenda Woensdag 4 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 5 juli 2018 Doordraaiochtend groepen Vrijdag 6 juli 2018 Maandag 20 augustus 2018 Dinsdag 21 augustus 2018 Inpakdag, alle kinderen

Nadere informatie

Agenda: Jarigen en diploma s start Vastenactie Luizenpluis. Donderdag 17 maart Palmpasenstokken versieren Palmpasenoptocht 14.

Agenda: Jarigen en diploma s start Vastenactie Luizenpluis. Donderdag 17 maart Palmpasenstokken versieren Palmpasenoptocht 14. Nieuwsbrief 26 9 maart 2016 Groote Veen 89 www.mariaschool-paterswolde.nl 9761 DG, Eelde-Paterswolde mariaschool@primenius.nl Tel: 050-3093460 http://facebook.com/mariapaterswolde http://twitter.com/mariaeelde

Nadere informatie

nummer 17 7 mei 2018

nummer 17 7 mei 2018 nummer 17 7 mei 2018 Beste ouders, Vandaag is mijn eerste werkdag als directeur van Het Molenveld. Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken mij kort aan u voor te stellen. Mijn naam is Minke Westra,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018

Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Nieuwsbrief 9, 1 juni 2018 Wist u dat? Start op het VO Schoolkamp Schoolvoetbal Musicalhulp Bridgekampioenen Afscheid van de basisschool TechLab Agenda Wist u dat dit alweer de laatste groepsnieuwsbrief

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal!

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal! 17 november 2017 - nummer 6 Belangrijke data Vrijdag 24 november Afsluiting week van de mediawijsheid Donderdag 30 november MR-vergadering Vrijdag 1 december Nieuwsbrief 7 Jarigen Van 17 november tot en

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Ouderavond. Digitaal rapport

Ouderavond. Digitaal rapport Vlindernieuws Belangrijke data 6 februari Doe avond Carnaval 7 februari SVOV vergadering 14 februari Adviesgesprekken groep 8 24 februari Carnavalsfeest 27 februari 3 maart Voorjaarsvakantie Geboorte nieuws

Nadere informatie

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 51 2018-2019 Agenda 17 december Bord en bestek mee naar school 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

18 en 19 april afname eindtoets groepen 8 bord, bestek met naam van het kind ivm Koningsontbijt

18 en 19 april afname eindtoets groepen 8 bord, bestek met naam van het kind ivm Koningsontbijt Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 14 donderdag 13 april 2017 Beste ouders, Vorige week traden de groepen 3, 5 en 7 op in het Ludens theater te Voorburg in het

Nadere informatie

Groep 6A toets natuur MR vergadering woensdag 7 november

Groep 6A toets natuur MR vergadering woensdag 7 november nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2 november 2018 Agenda Nummer 9 maandag 5 november - dinsdag 6 november Groep

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Jaargang 35 nummer 35 donderdag 6 juni Activiteiten. Berichtje over Senn

Jaargang 35 nummer 35 donderdag 6 juni Activiteiten. Berichtje over Senn Jaargang 35 nummer 35 donderdag 6 juni 2019 Activiteiten 10 juni: 2 e Pinksterdag 21 juni: rapporten mee 11 juni: OV en MR vergadering 24 juni: vanaf nu inloop 18 juni: schoolreis 27 juni: musical groep

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 16 11 maart 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 11 maart Uitgave

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN!

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 23-09-2019) SCHOOLKALENDER Klik hier voor de kalender op de website Geachte ouders, verzorgers, GOED GEDAAN! In het vorige Praatpaaltje hebben we u het een en ander

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 7-1-2016 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten Nr. 12 maandag 5 december Belangrijke data Maandag 5 december: Sint en Piet op school Dinsdag 6 december: Studiedag voor alle leerkrachten, alle kinderen vrij t/m maandag 5 december: Inschrijven voor rapportgesprekken

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 19 12 juni 2014 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018

Schooljaar: Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 26 Datum: 22 maart 2018 BIJLAGE 26-01 Reacties enquête Weilustwekker VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De enquête m.b.t. de Weilustwekker is uitgewerkt. Als u meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

Obs De Boogerd Maurik. Basis voor Groei en Bloei. Groep 1-2 heeft een opening van de voorleesdagen

Obs De Boogerd Maurik. Basis voor Groei en Bloei. Groep 1-2 heeft een opening van de voorleesdagen In Het Openbaar Obs De Boogerd Maurik Basis voor Groei en Bloei Maurik, 14 januari 2016 Dinsdag 12 januari Woensdag 27 jan. t/m 6 febr. Woensdag 27 januari MR vergadering Nationale Voorleesdagen voor de

Nadere informatie

Beste ouders, In deze nieuwsbrief treft u de volgende informatie aan:

Beste ouders, In deze nieuwsbrief treft u de volgende informatie aan: Beste ouders, In deze nieuwsbrief treft u de volgende informatie aan: -Agenda -Cito toetsen -Bericht vanuit de Oudervereniging -Zwangerschapsverlof Sanne Algra-Takken -Schooljudo op Het Spectrum -Samenwerkingsverband

Nadere informatie

Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! SCHOOLKALENDER

Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! SCHOOLKALENDER Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 8-10-2018) Deze keer geen stukje Goed Gedaan! GOED GEDAAN! Klik hier voor de kalender op de website SCHOOLKALENDER WIJZIGING GEGEVENS? Heeft u een wijziging in uw

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Kiezelpost vrijdag 23 juni

Kiezelpost vrijdag 23 juni Kiezelpost vrijdag 23 juni Vanuit de directie Ondanks de hete temperaturen weten we er met elkaar nog mooie weken van te maken. Wanneer het te warm is in de klassen zoeken we verkoeling in de schaduw,

Nadere informatie

januari 2019 Februari Kijkochtend project bouwen Studiemiddag team: alle kinderen om uur vrij

januari 2019 Februari Kijkochtend project bouwen Studiemiddag team: alle kinderen om uur vrij Nieuwsbrief januari 2019 t/m vr 4 jan Kerstvakantie Januari wo 16 wo 30 Studiedag Talent Primair, alle leerlingen vrij Kennismakingsbijeenkomst nieuwe ouders, 09.00 uur Ouderavond veilig online op College

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 6, 2 december 2016

Schooljaar Nummer 6, 2 december 2016 Schooljaar 2016-2017 Nummer 6, 2 december 2016 Kalender: 5 dec Sinterklaas bezoekt De Regenboog 6 dec Inloop tot 9.00 uur 8 dec Groep 3 krijgt tennisles 8 dec Respons 11 dec Verjaardag juf Diana, vrijwilligster

Nadere informatie

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen)

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen) Nieuwsbrief 10 17 e jaargang 21 februari 2017 Schoolregel februari FEBRUARI Woensdag t/m vrijdag 22 t/m 24 Papiercontainer Donderdag 23 Vergadering medezeggenschapsraad om 19.30 uur (teamkamer hoofdgebouw)

Nadere informatie

Deze twee leerlingen zijn in december 4 jaar geworden en verwelkomen wij op onze school. We wensen jullie een fijne tijd op onze school!

Deze twee leerlingen zijn in december 4 jaar geworden en verwelkomen wij op onze school. We wensen jullie een fijne tijd op onze school! december 2016 Het team van OBS De Sterappel wenst u Nieuwe leerlingen op onze school zijn: Roos Hoekstra Rinse van Beest Deze leerlingen zijn al een tijdje geleden begonnen op onze school, maar hebben

Nadere informatie

Donderdag 8 nov s Morgens Overleg Bovenschools Managementteam, directeur afwezig

Donderdag 8 nov s Morgens Overleg Bovenschools Managementteam, directeur afwezig Week 45: 5 nov t/m 11 nov Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

Voor nu wens ik alle kinderen en ouders een fijne herfstvakantie!

Voor nu wens ik alle kinderen en ouders een fijne herfstvakantie! Belangrijke data Herfstvakantie 2 oktober t/m 27 oktober 0 oktober Start van de Week van de verlichting (groep 6,7,8) 1 oktober Informatieavond VO groep 8 1 november Bijwonen kanjerles voor ouders 11 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen WEEKINFO 39 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 30-6-2017 Zomerfeest! Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De Windroos: verlof

Nadere informatie