NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster 13 mei 2015/JAARGANG 7 nr. 9 Vanuit de school In deze Nieuwsbrief * Vanuit de school Jarigen Avondvierdaagse Algemene ledenvergadering Jaaravond Schoolplein Biebouders *Vanuit de oudercommissie *Vanuit de MR *Ingezonden mededelingen Sportieve middag Vanuit de bibliotheek Oss NME Centrum Maasdijkmarathon *Van de AD Agenda di. 12 mei schoolfotograaf di. 12 mei GMR vergadering wo. 13 mei hoofdluiscontrole ma. 18 mei gr. 5/6 Slabroek wo. 20 mei gr. 3/4 Klassenboeren wo. 27 mei bestuursvergadering do. 28 mei gr. 1/2 NME ma. 8 juni MR vergadering do. 14 mei vrij. 15 Hemelvaart alle leerlingen vrij ma. 25 mei 2 e pinksterdag avond4daagse ma. 1 t/m do. 4 juni wo. 10 juni Jaaravond wo. 24 juni Algemene LedenVergadering Jarigen Michelle van Gaal (gr.5/6) is 26 mei jarig, Mariska van Erp (gr. 5/6) 11 juni. Beiden van harte gefeliciteerd. Avondvierdaagse Loop jij ook met ons mee? Van 1 t/m 5 juni kun je weer met ons als Sterrenschool Poolster de Avondvierdaagse lopen. In de bijlage vind je een brief met alle informatie. Dit jaar gaan we voor een record aantal lopers dus twijfel niet en schrijf je in! Algemene ledenvergadering Op woensdag 24 juni is er de algemene ledenvergadering van t Nut op Nutsschool De Lockaert om uur, met als belangrijkste agendapunt de beoogde besturenfusie NUT-Primair. U ontvangt hiervoor nog een uitnodiging. Jaar- en bedankavond Op 10 juni blikken we tijdens de jaaravond terug op het afgelopen schooljaar. In de klassen laten leerkrachten diverse dingen zien uit ons onderwijs. We sluiten af met een drankje om alle ouders te bedanken voor hun hulp in het afgelopen schooljaar.

2 Schoolplein Zoals u ziet vordert de verbouwing al flink. De komende tijd zal ook het schoolplein een verandering ondergaan. We krijgen een mooi groen en gezond schoolplein. De leerlingen van de leerlingenraad hebben hierover mee mogen denken en ontwerpen. Het ontwerp van ons nieuwe schoolplein hangt in de school ter bezichtiging. Dringend gevraagd: biebouders! enthousiaste biebouders. Zoals u wellicht weet hebben onze kinderen elke dinsdagmiddag de mogelijkheid een boek te lenen in onze schoolbibliotheek. Dit gebeurt onder begeleiding van Omdat we volgend jaar afscheid gaan nemen van een aantal trouwe biebouders zijn we dringend op zoek naar mensen die ons team willen versterken. Dit betekent dat je ongeveer om de 6 weken een middag in de bibliotheek aanwezig bent om kinderen te helpen bij het uitzoeken en lenen van een boek. De planning wordt altijd ruim van te voren gemaakt en digitaal verstuurd. Heeft u tijd en zin om ons te helpen? Heel graag! Geef u op door een mailtje te sturen naar: mariska.verp@nut-oss.nl Hartelijk bedankt! Groetjes Mariska van Erp Leerkracht groep 5/6 Vanuit de oudercommissie De maand geen kopij ontvangen. Vanuit MR Deze maand geen kopij ontvangen. Ingezonden mededelingen Vanuit de bibliotheek Oss Ben jij nog druk bezig met het bepalen van je leukste titels zodat je je stem kunt uitbrengen voor de Kinderjury? Je hebt nog ongeveer een maand de tijd! Dan worden de winnaars bekend gemaakt. Spannend! Natuurlijk hebben we ook dit keer weer wat leuke boekentips voor jullie: Stoere Steffie en de rare uitvinder - Annemarie Bon De bal van Steffie is door de ruit van de rare uitvinder Rinus gegaan. Ze gaat hem zoeken. De bal is in de tijdmachine terechtgekomen. Voor uitvinder Rinus is dat wel heel handig, want nu kan hij de machine meteen uitproberen. Steffie krijgt uitleg over hoe ze weer terug moet komen en komt via de machine in de oertijd terecht. Hoe kan het dat er in de tijd waar ze terecht komt al een aansteker is gevonden?

3 Wraak - Kowitt Van loser naar superster en weer terug Dennis Koning, aangenaam! Ik werd dan wel officieel geschrapt van de loserlijst in het meidentoilet, maar nu heb ik een nieuw probleem: Storm Kramer. Storm is supercool. Zwermen meiden hangen aan zijn lippen en ik ben onzichtbaar. Hij is zo walgelijk perfect dat hij alles voor mij verpest, zelfs mijn reputatie van opper-kunstenaar op school. Kortom, ik heb geen enkele keus: ik wil wraak! Boer Boris gaat naar de markt Ted van Lieshout Boer Boris wil naar de markt om zijn producten te verkopen. Maïs, pudding, kaas, brood, aardappels, groenten... Hij wil er vanaf! Maar hoe moet hij op de markt komen? De verkeerssituatie is erg onduidelijk en geen enkel voertuig lijkt toegestaan. Fietsen, auto's en ook raketten zijn verboden. Zal Boris zijn weg naar de markt kunnen vinden? Hondje Guido Van Genechten Hondje is zijn baasje kwijt, hij snuffelt en zoekt overal. Maar zijn baasje is nergens te vinden. Er komen allemaal mensen voorbij met gele schoenen, rode schoenen, bruine laarzen, groene laarzen, dichte schoenen, open schoenen maar geen enkele schoen lijkt op die van zijn baasje. Baasje heeft zwarte, grote schoenen, bovendien ruikt baasje heel lekker, niet naar blote tenen! Help jij hem zoeken? Hij draagt grote zwarte schoenen. Met veters. Rode sokken. Een knalgele broek. En hij heeft een parapluutje vast. Vind jij hem? Het Boekenliefje Helen Docherty In elk huis, bij alle dieren, wordt er 's avonds voorgelezen. Maar dan beginnen alle boeken te verdwijnen. Een dapper konijntje wil het mysterie van de verdwenen boeken oplossen, en ontdekt dat er een verdrietig klein boekendiefje rondsluipt. Het boekendiefje wil heel graag een boekenliefje zijn en zoekt iemand die hem wil voorlezen... Tot ziens in de bieb! Sportieve middag, beste kinderen,

4 Misschien hebben jullie al wel gehoord dat er op 27 mei een groot feest in de wijk (Componistenbuurt) gehouden wordt om te vieren dat de groenstrook aldaar opnieuw is aangelegd. Zo zijn er o.a. een nieuw voetbalveldje, crossbaantje en speelbomen gecreëerd én is er een zitslang samengesteld die door bewoners zelf is gemaakt. Het feest omvat diverse festiviteiten, waarbij jeugdige wijkbewoners ook uitgedaagd worden om allerlei sporten uit te proberen. Je kunt dan, naast deelname aan diverse clinics, ook denken aan een 4-4 voetbaltoernooi tussen uur, waarbij in twee poules wordt gespeeld (groep en groep 6-7-8). Hiervoor moet je jezelf opgeven via Joyce van Orsouw Consulent sport en onderwijs Sport Expertise Centrum Tel. [0412] NME-Centrum en kinderboerderij De Elzenhoek Zondag 31 mei is het weer zover: Kinderboerderijdag 2015! Deze dag is het van uur groot feest op het terrein van NME-Centrum en kinderboerderij De Elzenhoek. De hele dag is er van alles te beleven voor jong en oud, zoals een demonstratie ganzendrijven met border collies, demonstratie wolspinnen, ponykarritjes, een hooibad en een Oudhollands spellenparcours. Je kunt deze dag je eigen mini-moestuin maken, een knuffelsteen of een armbandje vilten van wol. Ook kun je een airbrushtattoo laten zetten, je laten schminken en echte schedels vasthouden bij de educatieve Beestenboelkar. Verder is er een gezellige streekproductenmarkt waar je van alles kunt proeven en kopen en kan iedereen genieten van wafellollies, popcorn, tosti s en nog veel meer. Zelfs Anna en Elsa uit Frozen komen een kijkje nemen deze dag! Klik om de bijlage te openen: Met vriendelijke groet, Talitha Visser Coördinator NME-Centrum en kinderboerderij 'De Elzenhoek' De MaasdijkMarathon Kids Run Op zondag 14 juni 2015 is het weer zover, de MaasdijkMarathon! dit jaar heeft de organisatie de handen ineen geslagen met het Sport Expertise Centrum uit Oss. Het resultaat is dat er dit jaar ook een speciale Kids Run wordt georganiseerd. De Kids Run bestaat uit 2 afstanden, namelijk de 1 en de 2,5 km. Kinderen kunnen hiervoor individueel inschrijven en dat hoeft niet via de school. De 1 km is bedoeld voor kinderen uit groep 3 t/m 5 en de 2,5 km is meer geschikt voor de kinderen uit groep 6 t/m 8. De Kids Run zal in Ravenstein starten en natuurlijk is de finish zoals gebruikelijk bij alle afstanden ook in de jachthaven te Ravenstein. Alle deelnemers aan de Kids Run krijgen een mooie herinnering. Wanneer: Zondag 14 juni 2015 Tijdstip: 1 km Groep 3 t/m 5 2,5 km Groep 6 t/m 8 Waar: Start 1 km Langakker 4 te Ravenstein Start 2,5 km Elleboogstraat 2 te Ravenstein Opgave: Kosten: 5,- per persoon (inschrijven voor de MaasdijkMarathon Kids Run is op eigen initiatief)

5 ==== Van de algemeen directeur Vervolg Fusietraject Nut-Primair Net voor de meivakantie is een belangrijke fase in het fusietraject positief afgesloten; het verkenningstraject dat de werkgroepen hebben afgelegd om de mogelijkheden voor een besturenfusie Nut-Primair te onderzoeken, is afgerond. Alle werkgroepen zijn unaniem van mening dat niets meer een fusie van de beide besturen in de weg behoeft te staan. De resultaten van het onderzoek van de werkgroepen zijn samengevat in het Fusiedocument. Inmiddels hebben de beide besturen de resultaten en conclusies zoals deze zijn verwoord in het Fusiedocument, overgenomen. Op haar beurt heeft ons bestuur het fusiebesluit voorgelegd aan de GMR voor instemming. In de laatste informatienieuwsbrief leest u meer over de inhoud van het fusiedocument en de vervolgstappen die nu worden genomen. Voor vragen kunt u het bestuur (info@nut-oss.nl) of ondergetekende (luuthvandenberg@nut-oss.nl) rechtstreeks benaderen. Ik wijs u nu al op een belangrijke datum; op 24 juni staat de ALV gepland, waarop de leden zal worden gevraagd in te stemmen met het bovenbeschreven traject. Uitnodiging hiertoe en agenda volgen nog. Meer info: Veiligheidsplan/veiligheidshandboek Begin van dit jaar is het Veiligheidsplan voor onze Nutsscholen geactualiseerd. Dit plan, inclusief de vele deelplannen en bijlagen, ligt op elke school in de vorm van de map Veiligheidshandboek ter inzage. Het plan is in maart aan de GMR aangeboden en besproken (instemmingsbevoegdheid). NB. Tijdens de inspectiebezoeken op de NHJ-A en NHJ-V scoorde het onderdeel Veiligheid op beide scholen hoog. Daar zijn we trots op! De laatste maanden Als ook straks de hemelvaartvakantie achter ons ligt, zijn de scholen al weer begonnen aan de laatste fase van dit schooljaar. De schoolverlaters zijn intussen aangemeld en aangenomen op hun nieuwe school, het eerste schoolkamp is een feit. Samen met de directeuren ben ik weer hard aan het werk om voor volgend schooljaar de personele bezetting op de scholen rond te krijgen. Zodra de gesprekken hierover definitief zijn afgerond wordt u hierover door uw directeur in de school-nieuwsbrieven geïnformeerd. Luuth van den Berg luuthvandenberg@nut-oss.nl

juni Linknieuws U komt toch ook naar de Jaaravond op woensdag 17 juni uur uur (koffie/thee vanaf uur) Inhoud - Jaaravond

juni Linknieuws U komt toch ook naar de Jaaravond op woensdag 17 juni uur uur (koffie/thee vanaf uur) Inhoud - Jaaravond + juni Linknieuws 5-6-2015 -- U komt toch ook naar de Jaaravond op woensdag 17 juni 2015 19.30 uur 21.00 uur (koffie/thee vanaf 19.15 uur) - Jaaravond Inhoud - Studiedagen We kijken samen met het team,

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 7, nummer 16 13 mei 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; Nieuwe leerlingen Afwezigheid Vera Juf Marloes getrouwd Daltonstars Groepsinfo

Nadere informatie

Za. 21 mei + za. 28 mei: Inschrijven voor de avondvierdaagse (zie bijlage in dit Uitblinkerdje).

Za. 21 mei + za. 28 mei: Inschrijven voor de avondvierdaagse (zie bijlage in dit Uitblinkerdje). Nr.10 Vrijdag 27 mei 2016 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Za. 21 mei + za. 28 mei: Inschrijven voor de avondvierdaagse (zie bijlage in

Nadere informatie

Agenda: Verjaardagen: Van de directie: Jaargang 25 nr.17 22-05-2015

Agenda: Verjaardagen: Van de directie: Jaargang 25 nr.17 22-05-2015 Agenda: 25 mei: vrij, 2 e pinksterdag 27-28-29 mei: juf Renee studieverlof, juf Kitty vervangt 28 mei: 20.00 uur, lezing Pretparkgeneratie (zie ook de uitnodiging hieronder) 28 mei: kledingactie 5 juni:

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 16 vrijdag 22 mei 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda ma. 25 mei: vr. 29 mei: Alle leerlingen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek. Jaargang 2, nr april 2016

Nieuwsbrief. Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek. Jaargang 2, nr april 2016 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 16 22 april 2016 Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek Op 1 april deden de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 mee aan een onderzoek van hoogleraar Leendert Olbroek. De heer Olbroek

Nadere informatie

Nieuwsbrief It Leech Pingjum, april 2019

Nieuwsbrief It Leech Pingjum, april 2019 Voor u ligt de nieuwsbrief van april. Wij wensen u veel leesplezier! Agenda Wo 10 april Peuter-kleuterochtend Wo 10 april Ma 15 april Groep 1-4 op bezoek bij boer Germ Giliam Di 16 en wo 17 april Centrale

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 16 Volgt Agenda 02-05 t/m 15 05 meivakantie 16-05 Tweede Pinksterdag, alle leerlingen vrij 24-05 Schoolreis groep 1 t/m 8 27-05 Studiemiddag, alle leerlingen vrij 30-05 t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Mei 2017 Kent u hem nog? Uw kind (straks) wel! Deze maand 15-18 mei Avond4daagse Do 25 mei Hemelvaartsdag (vrij) Vr 26 mei Vrij Wo 31 mei Schoolfotograaf Do 1 juni OJW-tentoonstelling Ma 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr mei 2016

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr mei 2016 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 18 27 mei 2016 Gratis zand!!!!! Na onze plein-opknap-dag is er geel zand over gebleven. Heeft u hier belang bij? Meld dit dan even bij meester Chris of juf Herma. Plein-opknap-dag

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NHJ locatie A

NIEUWSBRIEF NHJ locatie A NIEUWSBRIEF NHJ locatie A 8 januari 2015/JAARGANG 7 nr.5 Vanuit de school In deze Nieuwsbrief *Vanuit de school Jarigen Adviesgesprekken Studiedagen Algemene ledenvergadering Plusklas Nut *Vanuit de OC

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni 19 mei 2017 - nummer 16 Belangrijke data Maandag 22 mei MR-vergadering Dinsdag 23 mei ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NHJ locatie Poolster

NIEUWSBRIEF NHJ locatie Poolster NIEUWSBRIEF NHJ locatie Poolster 2 oktober 2014 /JAARGANG 7 nr.2 Vanuit de school In deze Nieuwsbrief *Vanuit de school Jubileum juf Rianne Fietsenstalling Groep 1/2 Kinderboekenweek Boeken Rekentuin en

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 7. Even bijpraten. 5 oktober Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 7. Even bijpraten. 5 oktober Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 7 5 oktober 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma 8 oktober:

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Heeft u een nieuw mobiel nummer, dan willen we dat graag weten. Een mailtje naar of naar de leerkracht is voldoende. Met dank.

Heeft u een nieuw mobiel nummer, dan willen we dat graag weten. Een mailtje naar of naar de leerkracht is voldoende. Met dank. Nieuwsbrief 15 7 april 2017 2016-2017 Inhoud Mobiele nummers... 1 Informatieboekje Duinsprong ( vanuit Ouderbetrokkenheid 3.0)... 1 Bloemetjesactie Spannend Speelplein... 1 Speeltoestellen... 2 Koningspelen

Nadere informatie

Het Elzennieuws. Agenda. Nieuwsbrief van basisschool De Elzenhoek nummer 10 maandag 10 mei Beste ouders, Babynieuws

Het Elzennieuws. Agenda. Nieuwsbrief van basisschool De Elzenhoek nummer 10 maandag 10 mei Beste ouders, Babynieuws Het Elzennieuws Nieuwsbrief van basisschool De Elzenhoek nummer 10 maandag 10 mei 2019 Broekwegzijde 192 2725 PE Zoetermeer 079-3316321 www.elzenhoek.unicoz.nl directie@elzenhoek.unicoz.nl Beste ouders,

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Belangrijke data. 7 april Geachte ouders en verzorgers

Belangrijke data. 7 april Geachte ouders en verzorgers Belangrijke data Maandag 11 april Schoolfotograaf broertjes en zusjes Woensdag 13 april Oversteekproject groepen 3 en 4 Dinsdag 19 april Landelijke dag tegen het pesten. Ouderavond Kanjertraining in KSH;

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Maar wat betekent Pinksteren eigenlijk?

Nieuwsbrief van: Maar wat betekent Pinksteren eigenlijk? Aanstaande maandag zijn alle leerlingen vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag Maar wat betekent Pinksteren eigenlijk? Nadat Jezus was teruggekeerd naar de hemel (we vieren dat met Hemelvaart), waren zijn leerlingen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F T H E R E S I A S C H O O L

N I E U W S B R I E F T H E R E S I A S C H O O L N I E U W S B R I E F T H E R E S I A S C H O O L V A N D E D I R E C T I E Fietsen. Met het komende, betere weer wordt het aantal fietsen in de rekken ook weer groter. Heel fijn dat kinderen lekker op

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Mei Belangrijke data:

MARIMBAZUIN Mei Belangrijke data: MARIMBAZUIN Mei 2017 De van Willemien, directeur Wat een prestaties zijn er weer geleverd op Marimba. En dan bedoel ik deze keer de kinderen uit groep 7 en 8. Bijzonder trots zijn we op een gemiddelde

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Maandbulletin september 2017

Maandbulletin september 2017 Maandbulletin september 2017 SCHOOLJAAR 2017-2018 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na wat ochtendgymnastiek zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig van start

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

maart Linknieuws Inhoud DE NIEUWE LINK GAAT DE MUZIEK IN MET WINDKRACHT 6!

maart Linknieuws Inhoud DE NIEUWE LINK GAAT DE MUZIEK IN MET WINDKRACHT 6! -- + maart Linknieuws DE NIEUWE LINK GAAT DE MUZIEK IN MET WINDKRACHT 6! We zijn al een tijdje bezig met een muziekproject. Dit project is opgezet door de Muzelinck en het heet: WINDKRACHT 6. Muziekvereniging

Nadere informatie

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar SterrebosSnippers Vrijdag 14 juni 2019 Datum Activiteit Dinsdag 18 juni 2019 14.15-14.45 uur Inloopmoment voor de Nadja/ Inge ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar Ouderavond Volgens rooster

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 18 nr. 20 datum 17-06-2015 week 37&38 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Gebruikersnaam: ouders,inlogcode

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 10 30 januari 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 4. Agenda VO 5. Jarig in februari 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

oktober Linknieuws Inhoud START BSO DE NIEUWE LINK

oktober Linknieuws Inhoud START BSO DE NIEUWE LINK + oktober Linknieuws 3-10-2014 START BSO DE NIEUWE LINK Op maandag 29 september is Buitenschoolse Opvang de Schaepskooi gestart met naschoolse opvang in het gebouw van De Nieuwe Link. Voortaan heet deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2016

Nieuwsbrief mei 2016 Nieuwsbrief 18 31 mei 2016 GROEPSACTIVITEITEN Schoolreisje Afgelopen vrijdag zijn de kinderen van de groepen 1-2-3 op schoolreisje geweest naar Megapret in Lievelde. Het was één groot feest! U kunt de

Nadere informatie

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016 BRUG nieuws 17 maart 2016 nummer 7 PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887 e-mail: directie.brug@jl.nu onze schoolkalender vindt u op: www.pcbs-brug.nl Agenda Donderdag

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma

24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma 24 maart 2017 Nieuwsbrief 7 BS Titus Brandsma Beste lezers, De afgelopen weken is er weer hard gewerkt en veel geleerd door de kinderen. In de klassen, maar ook daarbuiten zijn verschillende activiteiten

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

19 mei

19 mei Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 19 mei 2016 2015-2016 Interessante informatie: 31 mei en 1 juni: Schoolfotograaf 6, 8 en 10 juni 12.30-13.30

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NHJ locatie Poolster

NIEUWSBRIEF NHJ locatie Poolster NIEUWSBRIEF NHJ locatie Poolster 4 december 2014 /JAARGANG 7 nr.4 Vanuit de school In deze Nieuwsbrief *Vanuit de school Verjaardagen Kerstviering Van Hertogin Johanna naar Sterrenschool Poolster Continurooster

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 15 april 2015 nr. 30 NIEUWS VAN DE DIRECTIE: BOLSTERNIEUWS

Nadere informatie

Journaal april 2015

Journaal april 2015 Journaal 15 17 april 2015 Het zijn spannende weken. De afgelopen week is groep 7 gestart met de Entree-toets. Iedere ochtend hebben zij een gedeelte van de toets gemaakt. Ook de komende week zal groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie en MR Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie en MR Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van donderdag 19 april 2018 nummer: 15 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 20 april 2018 Koningsspelen 7 mei 2018 Haarcontrole

Nadere informatie

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt.

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt. Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Finn, Kaya, Berend, juf Danique, Jasmijn, Ruben, juf Renske, en juf Eline met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Koningsspelen Volgende

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Mei 2019, Nieuwsbrief 9

Mei 2019, Nieuwsbrief 9 Mei 2019, Nieuwsbrief 9 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Twee weken meivakantie! Ze zijn voorbij gevlogen. Alle juffen zijn klaar voor het laatste deel van het schooljaar.

Nadere informatie

Herderscheenieuwsbrief

Herderscheenieuwsbrief Herderscheenieuwsbrief Woordje van de directeur. Geachte ouders/verzorgers, Jaargang 15 De laatste, en zeker ook wel leuke, loodjes zijn aangebroken.! Intussen is bekend naar welke groepen of scholen onze

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

TANDEMBERICHTEN. De Tandem. www.sbodetandemuden.nl www.sbodetandem.yurls.net www.tandemkrant.yurls.net. Oktober 2014 Jrg 13.

TANDEMBERICHTEN. De Tandem. www.sbodetandemuden.nl www.sbodetandem.yurls.net www.tandemkrant.yurls.net. Oktober 2014 Jrg 13. Aan het einde van de maand komt de Tandemberichten uit. Dit zijn de nieuwsbrieven van de school. Deze worden naar uw mailadres verstuurd. Hierin kunt u de missie en visie lezen van onze school en wordt

Nadere informatie

22 april 2016 Nummer 15

22 april 2016 Nummer 15 22 april 2016 Nummer 15 Inhoud: Fruitsubsidie loopt af De ouderraad zoekt nieuwe leden Kako vakantiewerk Sportdag Workshop tapdance Drie berichten van de Verkeerscommissie Schoolfoto s Programma Muzelinck

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Inschrijving rapportgesprekken ***Inhoud:*** ** Het voortgangs-

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Tussendoor oktober 2018

Tussendoor oktober 2018 Tussendoor oktober 2018 Datum Wie? Wat? ma 1 okt. Ouders Vergadering MR, aanvang 19.00 uur. di 2 okt. Gr. 1 t/m 8 Opening Kinderboekenweek. Thema: Vriendschap. Motto: Kom erbij. do 4 okt. Allen Dierendag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016

KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016 KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016-2017 25 augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016 Welkom dit nieuwe schooljaar! Afgelopen maandag zijn we weer gestart. Gelukkig kunnen we zeggen dat het een

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief 15 12 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Groep 3-4-5 naar het Musiater Op maandag 16 april gaan de kinderen uit groep 3-4-5 naar het Musiater voor een vertelconcert. Hierbij krijgen de kinderen

Nadere informatie

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool.

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De Zijlwijkschool 40 jaar Nieuws is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De informatie met een blauw blok is specifieke Zijlwijkschool informatie. De informatie met

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

februari 2019 Nieuwsbrief

februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief Februari 2019 1 12 23 2 13 24 3 14 25 4 oudergesprek 15 26 5 16 27 GMR 6 17 28 nieuwsbrief 7 18 8 19 MR 9 20 10 21 11 22 Voorwoord Beste ouder(s), verzorger(s), Het zal u niet

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief De Schothorst blijft groeien; we krijgen. een instroomgroep

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief De Schothorst blijft groeien; we krijgen. een instroomgroep Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 30-09-2015 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 30-09-2015 In dit nummer: Instroomgroep 1 Continurooster? 2 Schaken 2 t Gerbrand 2 Schoolfruit

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag Informatie avonden De afgelopen week zijn er in bijna alle groepen informatie avonden geweest. We zijn heel blij dat er op alle avonden een grote opkomst was en we veel positieve reacties hebben gehoord

Nadere informatie