NIEUWSBRIEF NHJ locatie Poolster

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF NHJ locatie Poolster"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF NHJ locatie Poolster 4 december 2014 /JAARGANG 7 nr.4 Vanuit de school In deze Nieuwsbrief *Vanuit de school Verjaardagen Kerstviering Van Hertogin Johanna naar Sterrenschool Poolster Continurooster Overblijfouders Gevraagd: biebouders Nieuw plekje schoolbibliotheek Beestenbende Leerlingenraad Stagiaire groep 5/6 *Vanuit de OC *Vanuit de MR *Ingezonden mededelingen Turnoss Legostenen weekend Oss Santa Run 2014 *Van de AD Agenda vrij. 5 dec. ma. 8 dec. wo. 10 dec. do. 18 dec. vrij. 19 dec. wo. 7 jan. kerstvakantie Sinterklaas studiedag, groep 1 t/m 4 vrij bestuursvergadering kerstviering groep 7/8 schaatsen Winterland hoofdluiscontrole ma. 22 dec. t/m vrij. 2 jan. HET TEAM VAN DE NHJ POOLSTER WENST U SFEERVOLLE FEESTDAGEN EN EEN PRETTIGE VAKANTIE! ====================================================================== Verjaardagen Op 22 december is Henny van Middelkoop (locatiecoördinator) jarig, op 30 december Rianne van den Berg (gr. 3/4), op 3 januari Patricia Oudejans (gr. 7/8) en op 11 januari Lot Homan (onderwijsassistent). Allen van harte gefeliciteerd.

2 Kerstviering Ook dit jaar hebben we traditioneel een kerstviering op school en wel op donderdagavond 18 december van uur. Van tot uur is er een kerstquiz voor alle leerlingen georganiseerd door de OC. Daarna gaan we wederom gezellig in de klassen met elkaar eten. Ook dit jaar zullen we de ouders vragen om al het lekkers te verzorgen. Om uur mogen de kinderen opgehaald worden. Na Sinterklaas ontvangen de ouders een brief met verdere informatie. Van Hertogin Johanna naar Sterrenschool Poolster Vanaf 5 januari gaan onze kinderen 5 gelijke dagen naar school van 8.30 uur tot uur. Deze andere schooltijden maken delen uit van het Sterrenschoolconcept waarmee wij vanaf januari 2015 gaan werken. In dit nieuwe concept zullen er in de bovenbouw vakspecialisten op het gebied van rekenen en taal les gaan geven aan alle kinderen in de bovenbouw. Wij zullen u hierover in januari meer uitgebreid berichten. In groep 1 t/m 4 kunt u ons Sterrenconcept nu al terugzien in het werken in de ruimte van het atelier-lokaal tussen groep 1-2 en groep 3-4. Hier wordt gewerkt met speel-leermateriaal t.b.v. het aanvankelijk lezen en rekenen. De oudste kleuters die hier aan toe zijn gaan ook gebruik maken van deze speel- leermaterialen. Na de verbouwing hebben we naast een lokaal voor het atelierwerk ook een bijschakelruimte in het lokaal van groep 1-2 voor het werken met de speel- leermaterialen. Continurooster Na de Kerstvakantie, vanaf 5 januari 2014 blijven alle kinderen van maandag t/m vrijdag kosteloos overblijven van tot 12.30uur. De kinderen van groep 3 t/m 8 eten van tot uur samen met hun leerkracht in hun eigen klaslokaal en spelen daarna buiten. De kleuters eten samen met hun juf van tot uur en gaan dan naar buiten. Tijdens het buiten spelen lopen er teamleden buiten die geen lesgevende taak hebben. Bij regenweer spelen kinderen in hun eigen klaslokaal. Ook dan wordt er toezicht gehouden door deze teamleden. Het team heeft na school pauze tot uur. Daarna is er weer tijd voor gesprekken met ouders en overige instanties. Deze pauzetijd voor de leerkrachten van uur is verplicht. De kinderen brengen zelf eten en drinken mee. Er is helaas geen warm water voor thee, soep, enz. en het is niet mogelijk iets op te warmen. Dit i.v.m. de leerkracht die niet uit klas kan om dit te regelen. Melk kan door ouders of kind in de koelkast in de gang worden gezet. Voor iedere klas staat daar een mandje. De school staat voor gezonde voeding, daarom zijn snoep, koek en frisdrank niet toegestaan. Ouders dienen de leerkracht te informeren als hun kind tussen de middag medicijnen nodig heeft. Hiervoor geldt het protocol Toedienen medicijnen en overige medische handelingen. (zie website Hertoginnetje De leerlingen van groep 3 moeten een zinnetje leggen in hun letterdoos. Legt een leerling de volgende zin: pap wanir gaan wij een pilsj drinke mmm leker. Leerling groep 3

3 Overblijfouders De invoering van het continurooster heeft ook consequenties voor onze overblijfmoeders. Het betekent dat we afscheid gaan nemen van Monique, Ingrid, Mariëlle, Lonneke en Rosalie. Lange tijd waren zij het vertrouwde gezicht tussen de middag en hebben zij de kinderen tijdens het overblijven omringd met al hun goede zorgen. Hiervoor willen we onze overblijfmoeders natuurlijk heel hartelijk bedanken. We gaan met de hele school afscheid van hen nemen; hoe en wanneer we dat doen blijft nog even geheim. Gevraagd: biebouders! Onze schoolbibliotheek wordt wekelijks bezocht door kinderen uit groep 3 t/m 8. Dankzij de inzet van onze biebouders is het mogelijk een echte ruilmiddag te houden. We waarderen deze inzet enorm. Wilt u ons helpen? Wat? De bibliotheek tijdens de ruilmiddag bemannen Wanneer? Dinsdagmiddag Tijd? uur Hoe vaak? Eenmaal in de 6 á 7 weken U kunt zich alvast opgeven voor het volgende schooljaar! Stuur een mailtje naar: mariska.verp@nut-oss.nl Ik hoor heel graag van u. Mariska van Erp Nieuw plekje schoolbibliotheek Onze schoolbibliotheek krijgt na de verbouwing een nieuw plekje in de school. We willen deze plaats graag uitnodigend, gezellig en kleurrijk aankleden. Wie is creatief en heeft zin me te helpen bij het inrichten van de nieuwe schoolbibliotheek? Leuke ideeën zijn ook altijd welkom! U kunt een mail sturen naar: mariska.verp@nut-oss.nl Mariska van Erp Leerlingenraad De leerlingenraad bestaat uit 8 leerlingen uit groep 5 tot en met 8. De leden uit groep 5 en 6 zijn natuurlijk democratisch gekozen. Alle kinderen hebben gestemd en met trots presenteren wij: Rezan, Djevany, Shienna en Izabella!

4 Zij gaan zich samen met de leden uit groep 7 en 8 bezig houden met onder andere het nieuwe schoolplein! Hiervoor hebben zij op maandag 24 november samen met de kinderen van de montessorischool Elzeneind een cheque in ontvangst genomen van maar liefst Beestenbende Ook dit jaar hebben we weer een nieuw Beestenbende Team in groep 5/6! Bregje, Elise, Shienna en Izabella zorgen voor een opgeruimd schoolplein en een schoon grasveld. We zijn heel blij dat deze kinderen zich in willen zetten voor een beter milieu. We zijn trots op deze kanjers! Zie ook Stagiaire groep 5/6 Hallo allemaal, Mijn naam is Jorn Schalkwijk, ik ben de stagiaire van groep 5/6 en ben hier elke dinsdag tot aan de zomer de hele dag te vinden. Ik doe deze stage vanuit de ALPO (Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs), vanuit deze opleiding volg ik lessen op de Radboud Universiteit Nijmegen bij de studie Pedagogische Wetenschappen. Ook volg ik lessen aan de Pabo op de HAN. Misschien wel leuk om te weten is dat ik aan korfbal doe, ook heb ik een drumstel thuis waar ik vaak achter te vinden ben en heb één keer in de week drumles. Ik woon nog steeds in Eindhoven en trein dus elke dag op en neer. Mijn lievelingskleur is groen en ik ben dol op pizza! Mijn lievelingsdier is mijn eigen kat: Mino. Ik heb heel veel zin in dit jaar met groep 5 en 6!!! Jorn Schalkwijk ================================================================== Vanuit de OC Hallo allemaal, even een kort berichtje van de OC. Bijna Sinterklaas. Zou hij ook dit jaar weer op school komen? En neemt hij dan zijn Pieten mee? Hoe komt hij hier dan aan? We zullen het vrijdag allemaal weten! Veel plezier en alvast een fijne pakjesavond! En na Sinterklaas beginnen we weer met de voorbereidingen voor het Kerstfeest. Druk druk druk dus. Fijne feestdagen! Groetjes van de OC.

5 ================================================================== Vanuit de MR In deze laatste Nieuwsbrief van dit kalenderjaar willen we u informeren over wat ons bezig houdt op dit moment. We hebben de stand van zaken wat betreft de ouderbijdrage besproken. Deze bijdrage is belangrijk voor ons als school. Hiermee bekostigen we vele activiteiten voor onze kinderen. Zo ook het gezellige Sinterklaasfeest wat op dit moment plaatsvindt. Verder hebben we besproken wat een Facebook pagina voor onze school kan betekenen. Een werkgroep is op dit moment bezig met het maken van deze pagina. Hierover later meer. We hebben natuurlijk ook gesproken over onze nieuwe onderwijstijden. Zoals u weet start dit in januari Een flinke verandering voor onze leerkrachten en kinderen. Een positieve, fijne verandering wat ons betreft. De kinderen eten vanaf dat moment gezamenlijk met de leerkracht en klasgenootjes hun boterham op. De leerkrachten verwachten dat dit gezamenlijk eten erg gezellig en gemoedelijk gaat zijn. Iedereen gaat daarna tegelijkertijd buiten spelen. De bouwtekeningen van de school zijn bekeken en besproken. Het gebouw wordt goed aangepakt. Heeft u de tekeningen nog niet gezien en bent u benieuwd? De tekeningen staan in de gang bij het kantoor. In de vorige Nieuwsbrief is gevraagd naar ouders die onze werkgroep PR willen versterken. Helaas hebben we hierop nog geen reacties mogen ontvangen. Heeft u toch interesse? Mail naar: mariska.verp@nut-oss.nl of jannekevdkrommenacker@nut-oss.nl Heeft u vragen of opmerkingen? Spreek ons gerust aan of stuur een mail! We wensen iedereen alvast een goed uiteinde! Namens de MR Mariska van Erp ================================================================== Ingezonden mededelingen LEGOstenen-weekend op De Elzenhoek Zaterdag 13 en zondag 14 december is het LEGOstenen-weekend op De Elzenhoek! 30 LEGObouwers uit heel Nederland komen naar De Elzenhoek om de meest mooie en gave LEGObouwwerken te laten zien in de verschillende ruimtes van de boerderij. Van treinen, huizen en vrachtauto's tot FriendsLEGO, kermissen en Fabuland. Natuurlijk mogen kinderen ook met LEGO en Duplo spelen, kunnen ze een LEGOworkshop doen en als ze willen, kunnen ze een eigen LEGOsetje kopen voor thuis. Ook zijn er lekkere winterse lekkernijnen, zoals snert, broodje worst en pannenkoeken. Entree voor dit weekend is gratis! Zie ook: Talitha Visser Coördinator NME-Centrum en kinderboerderij 'De Elzenhoek'

6 Voor vragen bij voorkeur via of telefonisch Oss Santa Run 2014 Op 21 december zal in het Osse centrum de Santa Run worden gelopen, georganiseerd door de twee Rotaryclubs. Met de opbrengst kunnen de kinderen van de gezinnen, die gebruik moeten maken van de Voedselbank, een extraatje krijgen. Ton Jenniskens, MD Ussenstraat HJ, Oss

7 ================================================================== Van het bestuur Zoals bekend zijn de Osse Nutscholen (en daarmee dus ook de basisschool waar uw kind verblijft) en stichting Primair aan het onderzoeken of er een bestuurlijke samenwerking mogelijk is tussen deze twee schoolorganisaties. Met deze brief informeren we u over de actuele stand van zaken. De volgende structuur is ingericht: STUURGROEP SAMENWERKING NUT-PRIMAIR De algemeen directeur van het NUT: Luuth van den Berg en de bestuurder van Primair: Tineke Jansen zitten in de stuurgroep. Daarnaast is de stuurgroep aangevuld met twee leden vanuit het bestuur van het NUT: Michiel Wabeke en Peter van Iperen. Vanuit de Raad van Toezicht van Primair zijn er eveneens twee leden aan de stuurgroep toegevoegd. De stuurgroep heeft de opdracht gekregen na te gaan welke vorm van samenwerking het meest ideaal zou zijn. De stuurgroep heeft dit de afgelopen periode zeer serieus samen met een externe deskundige (Hans van Dijck) onderzocht en zij zijn tot de conclusie gekomen dat een juridische fusie de beste vorm van samenwerken is. Dan kunnen we bereiken wat we graag willen: nog beter onderwijs en nog fijnere scholen voor onze kinderen! De Stuurgroep heeft op basis van deze conclusie opdrachten opgesteld voor de diverse werkgroepen. WERKGROEPEN Omdat we alles goed willen onderzoeken, zijn er werkgroepen ingesteld. Er zijn vier werkgroepen voor vier belangrijke onderwerpen: Identiteit, Personeel, Onderwijs en Financiën/Huisvesting. In deze werkgroepen zitten directeuren, leerkrachten en ouders van NUT en Primair. Zij gaan onderzoeken of een juridische fusie haalbaar is en of deze dan ook brengt wat we willen bereiken: = meer dan 2. Met andere woorden: we willen graag (en verwachten dat ook) dat het onderwijs beter zal worden. GMR Ook de GMR gaat er uiteraard op letten dat we de goede dingen doen. Aan het einde van het onderzoek moeten zij ook instemmen met de koers die we willen varen. De GMR-leden maken tevens deel uit van een klankbordgroep. BESTUUR/ Algemene Ledenvergadering Uiteindelijk zullen de besturen van de scholen en voor het NUT de Algemene Leden Vergadering, beslissen of het advies van de stuurgroep wordt gevolgd. Tot dat moment van beslissen houdt het bestuur van het NUT toezicht op dit proces. OUDERS We vinden het heel erg belangrijk om jullie mee te nemen en bij jullie op te halen wat belangrijk is, in een eventuele toekomstige samenwerking tussen het NUT en Primair.

8 We willen jullie oproepen nu al met ons mee te denken. Hoewel we uitgaan van een positief resultaat uit het onderzoek van de stuurgroep en werkgroepen, behoort geen of een andere vorm van samenwerking met Primair ook nog tot de mogelijkheden. Op de Algemene Ledenvergadering in juni hopen we met elkaar het glas te kunnen heffen en te proosten op een succesvol afgesloten traject met een fantastisch vooruitzicht. We zullen in januari 2015 een extra Algemene Ledenvergadering organiseren en hopen op een hoge opkomst. Verder informeren we jullie op korte termijn over de manier waarop we jullie nog meer willen betrekken bij dit proces. Mocht je al ideeën hebben hierover, deel ze met onze algemeen directeur Luuth van den Berg of telefonisch: , bij geen gehoor: ), elk idee hierin is welkom. Namens het bestuur van de Osse Nutscholen, Yvonne Althuizen Secretaris ================================================================== Van de AD Studiedag 19 november 2014 Nutsscholen met als thema Innovatie We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde studiedag voor alle medewerkers van onze vijf Nutsscholen. Het thema Innovatie is op diverse wijze belicht en besproken. Er is veel gedeeld met elkaar, teams hebben s middags concrete plannen gemaakt over een vervolg op de eigen school. We zijn ons er meer van bewust geworden dat innovatie niet alleen maar betekent het werken met tablet en digibord, maar vooral ook een verandering in de wijze waarop het kind leert, zich vaardigheden en kennis eigen maakt. Een aantal leerkrachten hebben vanuit de eigen onderwijspraktijk vernieuwende ideeën en toepassingen gepresenteerd. Een woord van dank voor Tessa van Zadelhoff, die als deskundige op het terrein van het thema van dit jaar, ons een inkijkje gaf op toekomstige onderwijskundige mogelijkheden; bijzonder inspirerend! Zie ook Verkenningstraject bestuurlijke samenwerking. Wat dit onderwerp betreft houd ik het dit keer kort. In de bijdrage Van het Bestuur leest u over de actuele stand van zaken. In samenspraak met het bestuur wil ik u ook in de toekomst op gezette tijden informeren over dit belangrijke traject. Hebt u vragen? U kunt ze mij rechtstreeks sturen. Meer info vindt u ook op Tot slot Dit is voor de meeste scholen de laatste Nieuwsbrief van het dit jaar. Nog even en de kerstboom staat weer in de klas van uw kind(eren). In het afgelopen jaar ben ik met velen in gesprek geweest over onze scholen, ons onderwijs. Ik hoop dit ook weer in 2015 te kunnen blijven doen. Ik wens u goede en gezellige feestdagen en het allerbeste voor 2015 toe. Luuth van den Berg luuthvandenberg@nut-oss.nl

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

december Linknieuws Inhoud - De nieuwe stichting - Rots en Water NIEUWE STICHTING EEN FEIT! - Ateliers - Meidenwerk Schadewijk

december Linknieuws Inhoud - De nieuwe stichting - Rots en Water NIEUWE STICHTING EEN FEIT! - Ateliers - Meidenwerk Schadewijk + december Linknieuws 3-12-2015 -- Inhoud - De nieuwe stichting NIEUWE STICHTING EEN FEIT! Naast de feestelijkheden rondom Sinterklaas hebben we deze week nog iets te vieren! Zoals we al eerder hebben

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 7 9 december 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o SchouderCom GroepsInfo o Groepen 1-2

Nadere informatie

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie.

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie. 12 oktober 2017 Agenda Do 12 Afsluiting Kinderboekenweek van 18.30 20.00 uur. Alle kinderen mogen vanavond griezelig verkleed naar school. Vr 13 Prijsuitreiking van de schrijf- en tekenwedstrijd voor de

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Agenda. Berichten van de directie

Agenda. Berichten van de directie Nr. 6 vrijdag 14 november 2014 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl za. 15 nov.: di 18 + do 20 nov.: woe. 26 nov.: Intocht van Sinterklaas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Data. 22 juli: Roostervrije middag. Groep 1 t/m 8 in de middag vrij. 5 september: Eerste schooldag. 7 september: Kick-off water. Facebook. Mis niets

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december 2016 Basisschool Pius X Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.eu Sinterklaas Maandagmorgen 5 december zal Sinterklaas een bezoekje

Nadere informatie

Tweede Stroming. Musical; Want daar brandt nog licht met kinderen uit unit 2 en 3

Tweede Stroming. Musical; Want daar brandt nog licht met kinderen uit unit 2 en 3 Tweede Stroming Algemeen November 19-11 bezoek schuilkelder Oss (unit 3) 20-11 dag van het kind (kinderrechten) 20-11 bezoek aan gemeentehuis unit 3 (18.00 uur verzamelen,18.15 uur vertrek) 20-11 gekke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NHJ locatie Poolster

NIEUWSBRIEF NHJ locatie Poolster NIEUWSBRIEF NHJ locatie Poolster 2 oktober 2014 /JAARGANG 7 nr.2 Vanuit de school In deze Nieuwsbrief *Vanuit de school Jubileum juf Rianne Fietsenstalling Groep 1/2 Kinderboekenweek Boeken Rekentuin en

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter Schooljaar 2017-2018 nr 9 1-12-2017 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Agenda 1 dec Digiduif sluiten 5 dec Continurooster 7 dec Voorgangsgesprekken (1-7)

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 4 1 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Actie KiKA Nieuws van de MR Juf Vera 40 jaar in het

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Agenda voor december/januari 2019

Agenda voor december/januari 2019 Agenda voor december/januari 2019 Jaargang 17 nummer 04 Almere, 20 december 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Donderdag 20 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 08

JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Ouderbetrokkenheid 3.0 Nieuwjaarsborrel Op maandag 7 januari 2019 nodigt team De Arenberg u van harte uit voor een nieuwjaarsborrel. Om 18.30 uur bent u welkom in de

Nadere informatie

MARIMBAZUIN December 2016

MARIMBAZUIN December 2016 MARIMBAZUIN December 2016 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel! Kerstvakantie voor de deur. We kijken terug op een leuke vijf decemberdag en een sfeervolle kerstviering. Wat is er hard gewerkt

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 5 15 november 2016

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 5 15 november 2016 Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 5 15 november 2016 ALGEMEEN AGENDA NOVEMBER/DECEMBER (activiteiten opgenomen volgens de schoolkalender) Ma. 21 november: studiedag (kinderen vrij) Do. 24 november:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NHJ locatie Poolster

NIEUWSBRIEF NHJ locatie Poolster NIEUWSBRIEF NHJ locatie Poolster 7 november 2014/JAARGANG 7 nr. 3 Vanuit de school In deze Nieuwsbrief *Vanuit de school Verjaardag Broertje/zusje aanmelden Sinterklaas Studiedag Vanuit de verkeerswerkgroep

Nadere informatie

Schooltijden voor schooljaar Met ingang van schooljaar gaat het Merweplein werken met een continurooster.

Schooltijden voor schooljaar Met ingang van schooljaar gaat het Merweplein werken met een continurooster. Nummer 8 14 december 2018 Beste ouder(s) en verzorger(s), Activiteiten Kerstviering 19 december 2018 (18.00 uur 19.15 uur) Start kerstvakantie om 12.00 uur 21 december 2018 Kerstvakantie 24 december 2018

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 20 dec Kerstviering op school 21 dec Groep 1 t/m 4 hele dag vrij Groep 5 t/m 8 middag vrij 24 dec Scholenzeskamp 24 dec t/m Kerstvakantie 4 jan

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint,

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, FlexFlits Nr. 3 8 november 2018 Anti-pest beleid De Piramide In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, Ik hoef geen pepernoten, geen chocoladeletter, geen skateboard, geen fiets,

Nadere informatie

Na een drukke, maar gezellige decemberperiode is het tijd voor het vieren van het Kerstfeest en het genieten van de vrije dagen.

Na een drukke, maar gezellige decemberperiode is het tijd voor het vieren van het Kerstfeest en het genieten van de vrije dagen. Haspernieuwsbrief 4 In dit nummer: Week 51 Algemeen 21 december Algemeen Kind op maandag Nieuwe leerlingen Nog een nieuw gezicht Kerstviering Vrijwilligers Gelukkig Nieuwjaar CITO toetsen groep 2 Pompeblêdspion!

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster

NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster NIEUWSBRIEF Sterrenschool Poolster 5 november 2015/JAARGANG 8 nr. 2 Vanuit de school In deze Nieuwsbrief *Vanuit de school Afscheid Jubileum Buffet groep 1/2 Project Schoolkrant Ouderbijdrage Broertje/zusje

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

september Linknieuws Inhoud EEN NIEUW SCHOOLJAAR

september Linknieuws Inhoud EEN NIEUW SCHOOLJAAR + EEN NIEUW SCHOOLJAAR september Linknieuws Dit schooljaar zijn we gestart met andere schooltijden, het vijf-gelijkedagen model. De kinderen gaan iedere dag van 8.30 tot 14.00 uur naar school. Ze eten

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Kerst Donderdag 20 december is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en nieuwsbrief 4 oktober 2014 Agenda 6 oktober dag van de leraar! 9 oktober informatieavond met verschillende workshops 10 oktober studiedag: alle kinderen zijn vrij! 11 t/m 19 oktober herfstvakantie Kijk

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Verslag ouderavond 12 april 2016 Andere tijden

Verslag ouderavond 12 april 2016 Andere tijden Verslag ouderavond 12 april 2016 Andere tijden 1. Welkom: Mardineke heet iedereen welkom en geeft een terugblik op de vorige ouderavond en het proces dat gelopen is tot nu toe. Proces: 1. Redenen uiteengezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Nieuwsbrief 2016-2017 eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Agenda Di. 21 mrt. Zomernachtsdroom Woe. 22 mrt. Grote Rekendag 2017 Zon. 26 mrt. Zomertijd Woe. 29 mrt. Schoolvoetbal groep 7/8

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie