Jaargang 36 nummer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang 36 nummer"

Transcriptie

1 Het Braampje Telefoon: Jaargang 36 nummer Aan de ouders / verzorgers, Week van de BMS. De week van 12 maart t/m 16 maart is week van de BMS. In deze week houdt onze school op woensdag 14 maart inloop moment van 8:30 9:00 uur. Tijdens dit inloop moment zullen wij u meenemen met de activiteiten van ons Hidde Dirks Kat project.( in groep 5/6 viert juf Semiena haar verjaardag.) Hieronder een kort stukje uit het persbericht : Open dag katholieke basisscholen Friesland Onderwijs met geloof, hoop en liefde Op woensdag 14 maart houden alle basisscholen van de BMS een open dag. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Huidige ouders, nieuwe ouders en buurtbewoners kunnen de sfeer proeven op een BMS-basisschool bij hen in de buurt. De 32 basisscholen van de BMS verzorgen iedere dag onderwijs voor ruim 6200 leerlingen in Friesland. Verschillende BMS-scholen bieden als kindcentrum naast basisonderwijs ook kinderopvang en een peuterspeelzaal. Andere BMS-scholen hebben als dorpsschool een centrale functie in de wijk. Er zijn BMS-scholen met een uitgesproken onderwijsconcept zoals Montessori, Jenaplan of Dalton. Weer andere BMS-scholen bieden culturele activiteiten in de buitenschoolse opvang of kennen als sterrenschool ruimere openingstijden. Kortom, de diversiteit is groot. Maar wat onze BMS-scholen met elkaar gemeen hebben is onze taal, ons gedrag en ons gevoel. Die gaan over geloof, hoop en liefde aldus Dick Lieftink, bestuurder van de BMS. Schoolproject. Afgelopen woensdag is ons jaarlijkse schoolproject geopend. Samen met Noah uit groep 6 en gastspeler Eduard Visser als Hidde Dirks Kat, namen we de leerlingen mee in het verhaal over het avontuur dat Hidde Dirks Kat heeft beleefd tijdens het rampjaar 1777 toen hij op walvisvaart ging. De komende twee weken zullen we in de groepen op verschillende manieren aandacht geven aan allerlei dingen die bij dit onderwerp passen. Ook willen we aansluiten bij het thema: vertellingen, net zoals de Amelander musea doen i.v.m. het culturele hoofdstadjaar. Hoe dat zijn invulling krijgt ziet u op de afsluitende avond van dit project. Voorlichtingsavond maandag 12 maart BWS Op maandagavond 12 maart is, om uur inloop vanaf uur, de voorlichtingsavond op de BWS voor de ouders / verzorgers van de leerlingen van groep 8. De ouders / verzorgers van de leerlingen van groep 8 hebben hierover een brief ontvangen.

2 Verjaardag juf Semiena. Maandag 12 maart is juf Semiena jarig. Ze zal haar verjaardag met de groep op woensdag 14 maart vieren. De kinderen hoeven deze dag geen eten en drinken mee te nemen, maar moeten wel oude kleren aan. Namens ons van Harte Gefeliciteerd en een heel fijne dag. Afwezigheid meester Radboud. Dinsdag 13 en woensdag 14 maart is meester Radboud afwezig i.v.m. een tweedaagse van de zorgcoördinatoren van de Waddeneilanden. Studiemiddag maandag 19 maart : Kinderen vrij. Maandagmiddag 19 maart zijn alle kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag van het team over meertaligheid. Meester Jan is deze dag niet in zijn groep. Meester Paul zal hem vervangen. Afwezigheid meester Jan en meester Radboud. Woensdag 21 maart zijn meester Jan en meester Radboud afwezig i.v.m. een cursus over dyslexie. Meester Paul zal hem vervangen. Schoolvoetbaltoernooi: 21 maart. Woensdagmiddag 21 maart wordt het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi weer gehouden op de velden van Geel Wit. Tijdstip is tussen , wijzigingen voorbehouden, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Als alle scholen weer meedoen, dan kunnen we er een mooie competitie van maken waarbij er gestreden wordt om de wisselbeker van het Amelander Schoolvoetbalkampioenschap. In ieder geval gaan de nummers 1 en 2 van de verschillende categorieën door naar het regionale kampioenschap aan de wal: Deze zijn op woensdag 16 mei, plaats wordt nader bepaald. Graag aanmelden uiterlijk dinsdag 13 maart via strookje aan het einde van deze nieuwsbrief. Gastlessen en excursie. Groep 6/7 en 8 gaan vrijdagmiddag op excursie naar het Sorgdragersmuseum (voorstelling Hidde Kat) en krijgen een culturele rondleiding door Hollum (de datum is wegens omstandigheden verplaatst. Ouders zijn op de hoogte gebracht via de ). Naast de vele gastlessen in het thema van het project wordt er maandag in groep 8 tevens via een gastles aandacht besteed aan de week van het geld. (Tevens kan er natuurlijk een link gelegd worden naar de walvisvaart. Waar ging dat nota bene om?) Afsluiting schoolproject. Op donderdagavond 22 maart van 18:30-20:00 uur sluiten we ons schoolproject af. U kunt dan allemaal komen zien wat de kinderen ontdekt hebben over het leven, de reizen en de ontmoetingen van Hidde Dirks Kats. Nadere informatie volgt. Viering groep 6/7. Vrijdag 23 maart zal groep 6/7 de groepsviering verzorgen. De viering sluit aan op het onderwerp van het project. Ouders en verzorgers van groep 6/7 zijn zoals gebruikelijk vanaf uur van harte welkom om te komen kijken.

3 Schoolfruit week 11 (12 maart ) 1. Galiameloen 2. Halfbloed-sinaasappel 3. Peer Oefenen verkeersexamen. Op donderdag 5 april is het verkeersexamen voor groep 8. Zij kunnen daarvoor ook thuis oefenen op de computer op: examen.vvn.nl Zie verdere info die de kinderen mee hebben gekregen. Leefstijl We beginnen deze week met een nieuw leefstijlthema: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de lessen heel goed; kinderen worden zich bewust van het feit dat ze allemaal verschillend zijn en leren die verschillen te waarderen. We benadrukken daarnaast dat elk kind gelijkwaardig is. In dit thema wordt ook specifiek aandacht besteed aan eventueel pestgedrag. Maar eigenlijk zijn alle Leefstijllessen een weerbaarheids-training tegen pesten. We werken immers aan een positieve groepssfeer die beschermend is tegen pesten. Er zijn afspraken gemaakt over omgang met elkaar, er was aandacht voor communicatie, emotionele intelligentie en zelfvertrouwen. Allemaal ingrediënten om pestgedrag tegen te gaan. Het prikbord bij de hoofdingang wordt verzorgd door groep 3 Schoolreisje donderdag 24 mei Het duurt niet zo heel erg lang meer en dan gaan we op schoolreisje! Dit keer gaan we met alle groepen 4,5,6 en 7 naar Wildlands in Emmen. We vertrekken met de 8.30 uur boot en komen met de uur boot terug. Omdat de kinderen dan misschien wat later op bed liggen dan gebruikelijk, mogen zij de volgende morgen later op school komen. Hoe laat dat is horen jullie te zijner tijd. Het schoolreisje kost 35,00 per kind. U wordt vriendelijk verzocht dit bedrag voor 1 mei over te maken op onderstaand rekeningnummer; o.v.v. groep en naam van uw kind(eren). Rek.nr: NL31 INGB Omgaan met dyslexie op Ameland De Gemeente Ameland heeft samen met alle scholen op Ameland afspraken gemaakt over hoe er om gegaan wordt met dyslexie. Zo zijn er nu op elke school twee dyslexie coördinatoren, bij ons zijn dat meester Jan en meester Radboud. Ook is een stappenplan vastgesteld voor leerlingen bij wie sprake is van ernstige lees- en spellingproblemen. Graag verwijzen wij u naar de bijlage die met dit Braampje is meegestuurd. Wanneer u vragen hebt kunt u terecht bij meester Radboud.

4 Het volgende Braampje ontvangt u op vrijdag 23 maart Buitenschoolse info: Thema- avond OME werkgroep. Op 19 maart organiseert de Ome werkgroep een voorlichtingsavond rond het thema: Hoe communiceer je met je kinderen en stel je grenzen. In het najaar hadden zij een avond gepland, die wegens te weinig opgave vooraf niet door is gegaan. De datum was voor velen ongelukkig gepland en het verzoek tot opgave vooraf was niet duidelijk genoeg vermeld in de uitnodiging. In samenwerking met Verslavingszorg Noord Nederland, een nieuwe avond gepland, op 19 maart as in de BWS. Voor verdere informatie verwijs ik u graag naar de uitnodiging in de bijlage. Wij hopen van harte u allen te verwelkomen op 19 maart! Kinderwoorddienst en kidskerk in de 40-dagentijd In de 40-dagentijd hebben we weer een aantal leuke kinderwoorddiensten voor de kinderen. In de weken richting Pasen is er iedere zondag een kinderwoorddienst en kidskerk.inderen vanaf 3 jaar kunnen hier al gezellig aanschuiven. We verdelen de groep meestal in oudsten (kidskerk) en jongsten (kinderwoorddienst). Er wordt eerst een verhaal voorgelezen wat voor te kinderen leuk is en te begrijpen. Daarna gaan we met z n allen aan de slag. Meestal knutselen we dan iets leuks. De oudsten werken iedere keer aan de voorbereiding van een viering. Ook zij beginnen met een verhaal of gedicht waarin een onderwerp centraal staat. Ze bereiden de viering voor, bij voorbeeld door het maken van gedichtjes en teksten, maar knutselen ook leuke dingen voor in de viering. Het is voor de kinderen echt een hele leuke manier om in de kerk te zijn. We hopen dat jullie allemaal een keertje (of vaker) mee komen vieren! Data: 11 maart: kinderwoorddienst en kidskerk 18 maart: kinderwoorddienst en kidskerk 25 maart: Palmpasen KABELNOORD KIDSRUN 17 MAART 2018 OP 17 maart staat de Kabelnoord Kidsrun weer op het programma en om jullie allen goed voorbereid aan de start te laten verschijnen, hebben we in samenwerking met Kabelnoord, Sport- & Loopadviesbureau Hugo Veenker, de Atletiekunie en de buurtsportcoaches een trainingsprogramma Atletiek ontwikkeld. Atletiektrainer/ coach Hugo Veenker heeft een opbouwschema voor de scholen gemaakt, waarbij 2 x per week de Daily Mile op het programma staat. Zie de bijlage voor het schema. Ook krijgt elke school een doos met atletiekmateriaal die jullie als school mogen houden en kunnen gebruiken in de gymlessen en/of op de schoolpleinen. Voor de school die de mooiste foto maakt van het gebruik van de materialen en die voor 6 maart 2018 digitaal stuurt naar info@lopenmethugo.nl hebben we een zeer speciale en bruikbare prijs, let wel, één foto per school!!

5 Om in aanmerking te komen voor de prijs dient minimaal 1 loper/loopster deel te nemen aan de Bonifatiusloop op 17 maart Dokkum Bonifatius Kabelnoord Kidsrun op 17 maart 2018 Dat zal door jullie toedoen weer een mooi feest worden. Voor elke deelnemer is er een T-shirt en een medaille bij de finish en natuurlijk iets te drinken. We lopen dit jaar weer voor het goede doel, het Jeugdsportfonds Noord Oost Friesland, wat er voor zorgt dat elk kind aan sport bij een vereniging kan deelnemen. Veel sportiviteit en plezier gewenst! SCHOOLVOETBALTOERNOOI SCHOOLVOETBALTOERNOOI Schoolvoetbal toernooi woensdag 21 maart op de velden van Geel Wit. Naam : groep : Mijn vader / moeder wil wel helpen als begeleider / scheidsrechter : Naam:

MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23

MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23 MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23 Voorwoord Het is bijna niet te bevatten maar we gaan alweer richting einde schooljaar. Voordat het zover is staat er nog heel wat op ons programma. Zowel voor de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. de Baarzen,nr.13 6 maart 2015. Rouppe v.d. Voortlaan 1, 5262 HC Vught,

NIEUWSBRIEF. de Baarzen,nr.13 6 maart 2015. Rouppe v.d. Voortlaan 1, 5262 HC Vught, NIEUWSBRIEF de Baarzen,nr.13 6 maart 2015 Rouppe v.d. Voortlaan 1, 5262 HC Vught, telefoon: 073-6563920 fax: 073-6568038 e-mail: info@debaarzen.nl website: www.debaarzen.nl redactie nieuwsbrief: nieuwsbrief@debaarzen.nl

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster.

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster. Adres :Hoflaan 6 Pc en Plaats :7597 LS Saasveld Telefoon :074 349 4327 Fax :074 349 4697 Email :dir.bernardus@konot.nl INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL Enkele belangrijke data JAARGANG 11 NUMMER 5 Di.

Nadere informatie

Belangrijke data: Personeel. Dodenherdenking. jaargang

Belangrijke data: Personeel. Dodenherdenking. jaargang jaargang 2016-2017 Belangrijke data: 3 mei 2017 Koffieochtend TOLK 4 mei 2017 Dodenherdenking 5 mei 2017 Bevrijdingsdag. Kinderen vrij. 8 mei 2017 Studiedag team. Kinderen vrij. 9 mei 2017 Ouderavond,

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

13 maart 2015

13 maart 2015 1261 www.clarafabriciusschool.nl 13 maart 2015 16 maart 11.30 uur 13.00 uur Groep 3/4 tennisles op het tennisveld 17 maart 9.30 uur - Groep 3 excursie naar de Betuwe Express 18 maart Meester René geeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school.

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school. Riemslootnieuws 649 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 17-3- e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4 Pagina 1 van 5 Jaargang 5 17 oktober 2013 NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE Jaarvergadering OR Zoals eerder reeds is aangegeven vindt op 30 oktober a.s. de OR jaarvergadering plaats. Het tweede deel van de avond

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat NIEUWS locatie Sint Martinusstraat Personele zaken Na de vakantie komt juf Nikita terug van zwangerschapsverlof. Zij heeft enige jaren gelden op onze locatie gewerkt en daarna op de locatie Hoge Woerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Godsdienstige vorming Het thema van deze week is: Niet mogen meedoen. Soms kun je niet meedoen, soms mag je niet meedoen. Van je bezorgde ouders mag je niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel.

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel. Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Bso, peuterspeelzaal en kinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl 5 juli 2019 weeknieuws 31 www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 april 2019 Jaargang 25 nr. 14 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Singelnieuws. Geplande activiteiten SCHOOLJAAR NR Beste ouders/verzorgers,

Singelnieuws. Geplande activiteiten SCHOOLJAAR NR Beste ouders/verzorgers, SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 1 2-9-2019 Singelnieuws www.obsdesingel.com Beste ouders/verzorgers, Ik hoop dat u allemaal heeft genoten van een zonnige zomervakantie en dat we met elkaar uitgerust aan het nieuwe

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 18 december 2015 05 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Nieuw MR-lid Sinterklaasfeest en Kerstmarkt Voorlichtingsavond Voortgezet Onderwijs Schoonmaakavond Voorleesontbijt CITO-toetsen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Open huis (BMS week) 2-6 maart BMS week alle kinderen vrij (ivm jenaplanconferentie) Afsluiting markt Goede Doelen, van 14.00-15.

Open huis (BMS week) 2-6 maart BMS week alle kinderen vrij (ivm jenaplanconferentie) Afsluiting markt Goede Doelen, van 14.00-15. Agenda: Woensdag 4 maart Ouder café Open huis (BMS week) 2-6 maart BMS week Woensdag 11 maart alle kinderen vrij (ivm jenaplanconferentie) Woensdag 18 maart Open dag van 9-12 en van 14-17uur Donderdag

Nadere informatie

Vanavond! Grote Rekendag erg zinvol en gezellig verlopen

Vanavond! Grote Rekendag erg zinvol en gezellig verlopen Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 29 03-04-2014 Vanavond! Grote Rekendag erg zinvol en gezellig verlopen Woensdag 2 april startten we de dag met een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden,

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden, Jaargang 36 nummer 27 20 maart 2019 Beste ouders en geïnteresseerden, een wekelijkse uitgave van Kindcentrum KLEINERF, De Mortel VOORWOORD Deze week zijn de open dagen; op woensdag- en donderdagochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 17 29-01-2016 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Schaken Op woensdag 17 februari zal De Schoener met een team meedoen aan het schoolschaaktoernooi, dat op die middag in

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 28

Datum: Nieuwsbrief: 28 Datum: 08-04-2019 Nieuwsbrief: 28 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank Het metselen om de nieuwbouw/aanbouw vordert volgens verwachting. In het te renoveren gedeelte worden de kozijnen vervangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 15 08-04-2014 In dit nummer: Terugblik TorenTheater TorenTheater

Nadere informatie

juffendag groep 1-2 VOORTGANGSGESPREKKEN Jaargang 15, nummer 24 Vrijdag

juffendag groep 1-2 VOORTGANGSGESPREKKEN Jaargang 15, nummer 24 Vrijdag Jaargang 15, nummer 24 Vrijdag 11-03-2016 juffendag groep 1-2 Donderdag 17 maart vieren alle juffen van groep 1-2 hun verjaardag in het thema sprookjes. De kinderen mogen deze dag verkleed komen en ze

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers,

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers, Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 6: april 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. September 2014 Bijlage: blokfluitles logopediste Contactpersonen machtsmisbruik

Nieuwsbrief Op Weg. September 2014 Bijlage: blokfluitles logopediste Contactpersonen machtsmisbruik Nieuwsbrief Op Weg September 2014 Bijlage: blokfluitles logopediste Contactpersonen machtsmisbruik Personele zaken: Juf Jannemiek en Han zijn zwanger. Ze verwachten in maart hun eerste kindje. Wij willen

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

U kunt ons ook volgen via

U kunt ons ook volgen via Leeuwarden, 24 maart 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom en afscheid We hebben afscheid genomen van Lex uit de groep van

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Bijlage: protocol sociale media en internetgebruik Nieuwsbrief februari Website: Zoals u misschien al heeft gezien zijn er technische problemen met onze website. Wij waren al bezig met het laten ontwerpen

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal!

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal! 17 november 2017 - nummer 6 Belangrijke data Vrijdag 24 november Afsluiting week van de mediawijsheid Donderdag 30 november MR-vergadering Vrijdag 1 december Nieuwsbrief 7 Jarigen Van 17 november tot en

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018 Nieuwsbrief 5 De Driekleur Dalton 16 november 2018 19 nov. Lootjes trekken groepen 5 t/m 8 20. nov. Infoavond V.O, groep 8 21. nov. Daltoninloop 1-2b, 1-2c, 5, 6, 8 Sponsorloop samen met Okidoki 23 nov.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De start van het nieuwe schooljaar... Abonnementen jeugdblad. In dit nummer:

Nieuwsbrief. De start van het nieuwe schooljaar... Abonnementen jeugdblad. In dit nummer: Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 1 aug 2015 De start van het nieuwe schooljaar... Maandag 31 augustus starten we het nieuwe schooljaar, hopelijk met uitgeruste en opgewekte gezichten. Ik hoop dat iedereen

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Maandag 25 juni t/m vrijdag 29 juni 2018

Maandag 25 juni t/m vrijdag 29 juni 2018 Maandag 25 juni t/m vrijdag 29 juni 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Sportdag > VVE Thuis bijeenkomst > Speciale ouderbijeenkomsten deze week > Oproep Ouderbijdrage i.v.m.

Nadere informatie

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Kansenkrant MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Vrije dagen In de schoolgids staat dat de kinderen vrij zijn op 12 juni. Dit moet echter zijn: vrij op vrijdag 1 juni. In deze nieuwsbrief: - Vrije dagen

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Infopunt 2 9 september 2016

Infopunt 2 9 september 2016 Infopunt 2 9 september 2016 Het schooljaar 2016-2017 is zonnig van start gegaan. Een prachtige nazomer met warme (en soms zeer warme) dagen. De kinderen, ouders en leerkrachten zijn al weer vrij aardig

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwe leerling. Welkom op Adwaita. Avondvierdaagse

Nieuwe leerling. Welkom op Adwaita. Avondvierdaagse Nr. 34 Donderdag 19 mei 2016 al De wekelijkse nieuwsbrief van basisschool Adwaita. Kopij aanleveren : www.adwaitaal.nl Belangrijke Data: Mei 19-05 Afsluiting leesvirus bieb gr.6 23-05 Avond 4-daagse t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Maandag 13 t/m donderdag 16 februari KANVAS afname Maandag 19 februari Oud papier. Donderdag 22 februari Klassenmail. Beste ouders, Het alweer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 21 november vrijdag 25 november 2016

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 21 november vrijdag 25 november 2016 WEEKKAART NIEUWSBRIEF MAANDAG 21 NOVEMBER 2016 VRIJDAG 25 NOVEMBER 2016 Samen leren voor morgen! Leerling aanmelden? Vragen? Directeur is van maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur bereikbaar: 06-19460013.

Nadere informatie