Multicar M 27 Functioneel en rendabel. Transporter en werktuigdrager het innovatieve resultaat van een lange traditie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Multicar M 27 Functioneel en rendabel. Transporter en werktuigdrager het innovatieve resultaat van een lange traditie"

Transcriptie

1 Reinigingstechniek Stadsreiniging Multicar M 27 Functioneel en rendabel Transporter en werktuigdrager het innovatieve resultaat van een lange traditie

2 Wat het dagelijkse werk ook verlangt, de Multicar M27 is optimaal voorbereid! De naam Multicar staat voor functionaliteit en rentabiliteit. Aan de nieuwe M27 is een extra component toegevoegd: comfort. Dit ziet u vooral terug in de Space-Frame-Cabine die de eigenschappen heeft van een personenauto, met onder andere stuurbekrachtiging en een maximum snelheid van 90 km/h. De nieuwe Multicar M27 is de ideale partner voor al uw werkzaamheden - op maat gemaakt met twee verschillende wielbases, 4 x 2 of 4 x 4 aandrijving en verschillende hydraulieksystemen!

3 Laadvermogen tot 2,9 t vervoert meer, strooit langer en spaart zo vele transportritten uit. De Multicar M27 C met driezijdige kiepopbouw. Compact en wendbaar: slechts mm breed en slechts mm hoog. Snel en comfortabel zoals een personenauto: 5 versnellingen, stuurbekrachtiging en een snelheid van 90 km/h.

4 Comfortabeler en veiliger - en multifunctioneel als altijd Multicar M 27: maximale efficiëntie gegarandeerd Krachtig en veelzijdig Sterke werktuigdrager met groot transportvermogen en aantrekkelijke prijs-prestatie verhouding: dat is de succesformule van onze M27. Een echte Multicar, die alle sterke punten van zijn voorgangers in zich draagt en met innovatieve oplossingen het dagelijkse werk voor gemeentewerken, in de land- en tuinbouw, in de bouwsector of in de afvalinzameling, eenvoudiger maakt. Compact en wendbaar met mm breedte en een draaistraal van slechts mm Ergonomisch en veilig De ergonomische Space-Frame-Cabine biedt veel bewegingsruimte en optimaal zicht op werktuigen en omgeving. Exacte besturing van de werktuigen via de joystick vanuit de cabine. Eenvoudig omschakelen naar kruipgang voor het nauwkeurig manoeuvreren. Modulair en economisch Modulair voertuigconcept voor maximale zekerheid in de toekomst, aanvullende open aanbouwwerktuigen kunnen ook later nog uitgewisseld of nageleverd worden. De hoogwaardige kwaliteit van alle componenten, de lange onderhoudsintervallen en eenvoudige diagnose systemen garanderen een lange levensduur en lage bedrijfskosten. Kwaliteit - made in Germany Multicar: ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland - al meer dan 50 jaar! Robuuste op- en aanbouwposities, voor, midden en achter waaronder een frontaanbouw snelwisselsysteem en opbouw met kogelwisselsysteem voor de economische eenpersoonsbediening.

5 Robuust en sterk: met een laadvermogen tot 2,9 t en een totaal trekvermogen tot 7,5 t. Krachtig en economisch: geluidsarme 2-liter turbodiesel van VW met 75 kw (102 pk); conform Euro 5 en EEV norm voor inzet in alle milieuzones. Stabiele wegligging door onafhankelijke wielophanging aan de vooras alsmede inwendig geventileerde schijfremmen en 4 kanaal ABS remsysteem op alle vier de wielen. Diverse hydrauliekvarianten, 3-zjidige kieper, of van 1 stationair werkcircuit tot 2 of 3 mobiele werkcircuits voor de universele werktuigdrager.

6 1) 5 Versnellingen Exact en zuiver afgesteld, 3) Joystick Voor comfortabele 5) Airconditioning Voor geconcentreerd en 1 voor rij-eigenschappen bediening van de aangenaam werken, ook zoals bij een personenauto. belangrijkste functies. op hete zomerdagen. 2) Inschakelbare 4 x 4 4) Nauwkeurige en 6) Comfortstoel voor aandrijving en kruipgang soepele servo-besturing bestuurder en bijrijder Alsmede 10 vooruit en Hydraulisch bekrachtigde Ergonomisch, in de lengte- 2 achteruit versnellingen besturing voor eenvoudig en hoogte verstelbaar en voor optimale tractie. en exact manoeuvreren. met verstelbare rugleuning.

7 Ergonomisch en overzichtelijk: de comfortcabine. Ergonomisch, functioneel en overzichtelijk: Uw nieuwe werkplek in de M27 In het geoptimaliseerde interieur van de comfortcabine van de Multicar M27 heeft u de vrijheid om uw werkzaamheden eenvoudig, snel en geluidgedempt uit te voeren. De cabine werd compleet nieuw vanuit ergonomische aspecten vormgegeven. Optimale functionaliteit tot in alle details, vergemakkelijken uw werkzaamheden - bijvoorbeeld het grote glasoppervlak dat u optimaal zicht geeft op de werkomgeving en de fronthef met snel-wisselsysteem dat op ongecompliceerde eenpersoonsbediening is afgestemd. Zo wordt volledig arbeidscomfort gegarandeerd!

8 Compact, krachtig en veelzijdig De Multicar M27 - trefzeker met drie basismodellen Met de M27 levert Multicar Multicar M27 T Multicar M27 B Multicar M27 C u voor ieder gebruiksniveau De sterke transporter met De robuuste werktuig- De 4 x 4 werktuigdrager met het passende basismodel, grote transportcapaciteit. drager met enkelvoudig 2- of 3-voudig hydraulisch dat u individueel voor uw Beschikbaar als driezijdige hydraulisch werkcircuit werkcircuit en circuit- doeleinden kunt uitrusten. kieper met korte of lange (tot 45 l/min en 200 bar), bundeling (optie). Meerdere wielbasis en met 4 x 2 of optimaal voor het bedienen werktuigen kunnen gelijk- 4 x 4 aandrijving. van stationair aangedreven tijdig en onafhankelijk van op- en aanbouwwerktuigen. elkaar aangedreven worden. Het ideale voertuig voor: Het ideale voertuig voor: Het ideale voertuig voor: Transport over de weg en Transport als driezijden Winterdienst (strooier en off-road. kieper, afzetcontainer of sneeuwploeg of -borstel). Lading van bulk- en haakarm systeem. Maaiwerktuigen en stukgoederen op de Inzamel- en persopbouw. onkruidborstel. driezijdige kieper. Hoogwerker. Blad- en afvalzuiger. Verhoging van de Laad- en loskraan. Chassisveegmachines. transportcapaciteit door Kolkenzuiger. Watersystemen. gebruik van een Rioolreiniging. aanhanger (aanhanglast tot 3,5 t).

9 ) Compact Met een breedte van slechts mm en een draaistraal van slechts mm is de M27 wendbaar en snel in smalle voetgangerszones en parken. 2) Krachtig Met 75 kw (102 pk) laat de M27 zich vlot (max. 90 km/h) rijden met een laadvermogen tot 2,9 t en tot 3,5 t! 3) Veelzijdig De drievoudige op- en aanbouwpositie en de diverse hydrauliekvarianten geven de Multicar M27 het optimale kader voor zeer uiteenlopende op- en aanbouwwerktuigen. Laat de winter maar komen Het optiepakket lichte winterdienst, bestaande uit een sneeuwschuif en een elektrische strooier, op de Multicar M27 T 4x4 is een slim en goedkoop alternatief voor volledig uitgeruste werktuigdragers.

10 De Multicar M27 B met een compact container-afzetsysteemr Duizend taken, één oplossing: de multifunctionele M27 Maximale flexibiliteit De drievoudige op- en aanbouwpositie en de zéér uitgebreide selectie op- en aanbouwwerktuigen maken de M27 tot een multifunctioneel talent. Met enkele beperkte handelingen is de M27 alweer gereed voor de volgende inzet. Zo kan de M27 het hele jaar door ingezet worden op straat, in de voetgangerszone of in het park. Veelzijdige inzetgebieden Of het nu gaat om gemeentewerken, wegbeheer, landen tuinbouw, dienstverlening of de bouwsector: de Multicar M27 voelt zich overal thuis waar de prestaties van een compacte werktuigdrager nodig zijn. Uitstekende rentabiliteit! Nog efficiënter! De inzet van de Multicar M27 betaalt zich in veel opzichten weer terug. Het gebruik van hoogwaardige materialen, de kwalitatieve verwerking daarvan en de uitstekende corrosiebescherming zorgen bijvoorbeeld voor een lange levensduur. De krachtige turbodiesel werkt zuinig en reduceert daarmee de bedrijfskosten, maar ook de service-georiënteerde constructie maken snel en voordelig onderhoud mogelijk.

11 Grenzeloos functioneel Van gemeentewerken tot fruit telen: een omvangrijk programma van op- en aanbouwwerktuigen maakt de M27 veelzijdiger dan ooit. Het modulaire concept maakt daarbij het toekomstige gebruik van aanvullende of nieuwe werktuigen probleemloos mogelijk.

12 Onze toebehoren maken uw M27 nog beter Opties Met de originele Multicar opties kunt u de M27 nog beter aan uw eisen en wensen aanpassen. Iedere optie is speciaal op de M27 afgestemd, zodat u er zeker van kunt zijn dat alles past en functioneert - van praktische prestatieverhogende opties tot gedetailleerde invulling van comfortwensen voor uzelf en uw collega s. 4 x 4 wielaandrijving Sperdifferentieel Hydrauliek achterzijde Radio/CD met MP3-functie voor optimale tractie op voor nog meer veiligheid aansluiting van werktuigen en USB-interface de weg en off-road tijdens inzet en off-road aan de achterzijde UKW, RDS, telefoon/mute Airconditioning Voorruit verwarming Standkachel met Comfortabel geveerde geconcentreerd werken voor het beste zicht in het voorverwarming stoel(en) bij hoge temperaturen koude jaargetijde sneller warm in de winter extra ontspannen werken Elektrische portierramen Kogel-wissel systeem Automatische Werklampen en comfortabele beluchting voor het snel wisselen van muiltrekhaak zwaailamp opbouw-werktuigen en kogeltrekhaak voor zicht en veiligheid

13 Banden De Multicar M27 is standaard met gekende 225/75 R 16 C zomerbanden uitgerust. Passend voor uw individuele inzet kunt u een keuze maken uit een breed assortiment banden: 225/75 R 16 C zomerbanden (standaard) 225/75 R 16 C banden voor alle seizoenen (M& S) 225/75 R 16 C winterbanden (M& S) 285/65 R 16 C banden voor alle seizoenen (M& S) 315/55 R 16 Off-road banden (M & S) 325/60 R 15 brede banden, geringe bodemdruk Kwaliteit en duurzaamheid in harmonie Een keuze voor Multicar betekent een keuze voor topkwaliteit in combinatie met duurzaamheid. Een supermoderne CDC-faciliteit, het gebruik van milieuvriendelijke lak op waterbasis, het afdichten en coaten van aanhechtingen en een volledige bescherming van het chassis, garanderen een hoogwaardige afwerking, een optimale corrosiebescherming en een lange levensduur van het voertuig. RAL 2011 Dieporanje RAL 6024 Verkeersgroen RAL 5015 Hemelsblauw RAL 1015 Licht ivoor RAL 3020 Verkeers rood Front aanbouw snelwissel systeem SWV 500 Met geïntegreerde hefinrichting voor de eenvoudige eenpersoonsbediening bij het verwisselen van werktuigen. RAL-kleuren Optioneel wordt uw M27 in de RAL-kleur van uw keuze geleverd - met milieuvriendelijke lak op waterbasis.

14 De Multicar M27 in een overzicht Technische gegevens Multicar M27 T Multicar M27 B Multicar M27 C Motor en transmissie Motor Krachtige 2-liter VW turbodiesel Vermogen 75 kw (102 pk) bij t/min Maximaal koppel 250 Nm bij tot t/min Emissiewaarde Aandrijving Conform Euro 5 en EEV met onderhoudsvrij roetfilter in gesloten systeem 4 x 2- of 4 x 4 wiel aandrijving met kruipgang 4 x 4 wiel aandrijving met kruipgang (standaard) Transmissie 5 versnellingen voor- en 1 achteruit (4 x 2); 10 versnellingen voor- en 2 achteruit bij 4x4 aandrijving incl. kruipgang Rij en werkeigenschappen Snelheid Vooras 0-90 km/h Kruipgang (bij 4 x 4 wiel aandrijving) 0,6-16,5 km/h Onafhankelijke voorwielophanging met schroefveren en telescopisch hydraulische schokdempers Achteras Starre as met progressieve bladveren en telescopisch hydraulische schokdempers Besturing Hydraulisch bekrachtigde servo-besturing Remmen Geventileerde schijfremmen op alle 4 de wielen met 4-kanaals ABS Banden 225/75 R 16 (standaard), overige banden als optie leverbaar Cabine Kantelbare Space-Frame-Cabine Laadvermogen Toelaatbaar totaalgewicht Toelaatbare aanhanglast Totaal trekvermogen tot 5,3 t (afhankelijk van de banden) 3,5 t (geremd) / 0,75 t (ongeremd) tot 7,5 t Laadvermogen tot 2,9 t (afhankelijk van de samenstelling) Afmetingen H/B/L (kort/lang) x x mm / x x mm (zonder op- en aanbouwwerktuigen) Wielbasis (kort/lang) Laadoppervlak driezijdige kieper, kort Laadoppervlak driezijdige kieper, lang mm / mm x x 400 mm x x 400 mm Wijzigingen in vorm, kleur en uitvoering onder voorbehoud van verdere technische ontwikkeling. Afbeeldingen kunnen opties weergeven.

15 200/ /2210 U kunt te allen tijde op Multicar rekenen 1327/ / /1710 Vóór aanschaf, met gedegen advies en diverse individuele aantrekkelijke 4735/ /4935 financieringsmogelijkheden. Ná levering, door middel van onze hoge productkwaliteit, ervaren technische dienst en onze 24-uurs service! / / / /4945 Hydrauliek Multicar M27 T met kiephydrauliek Multicar M27 B met 1 hydraulisch circuit Multicar M27 C met 2 hydraulische circuits Multicar M27 C met 3 hydraulische circuits Kiephydrauliek max. 10 l/min; max. werkdruk 160 bar max. 10 l/min; max. werkdruk 160 bar max. 10 l/min; max. werkdruk 160 bar max. 10 l/min; max. werkdruk 160 bar 1 stationair hydraulisch circuit - max. 45 l/min; max. werkdruk 200 bar mobiele hydraulische circuits - - max. 45 l/min; max. werkdruk 200 bar - 3 mobiele hydraulische circuits max. 2 x 45 l/min; max. werkdruk 200 bar Circuitbundeling max. 1 x 90 l/min; max. werkdruk 200 bar * Inclusief fronthef met stuurfuncties: heffen, zakken zweefstand en zwenken.

16 Hako: vanaf het begin Overal en dicht bij Koop, huur, lease Wij staan altijd voor milieuvriendelijk u in de buurt u klaar Wij willen de aarde schoon Ons uitgebreide netwerk Wij bieden u diverse De 24-uurs servicedienst houden, daarom wordt ons voor verkoop, service en individuele en aantrekkelijke van Hako garandeert snelle handelen bepaald door onderhoud staat voor u financieringsmogelijkheden. service en beschikbaarheid bescherming van het milieu klaar, in heel Europa. van onderdelen. en het klimaat. Dit is door onafhankelijke instituten Schoon en veilig bevestigd. Onze machines voldoen Meer informatie over onze toewijding aan het milieu vindt u op aan de strengste kwaliteitseisen. Kwaliteit geproduceerd door Hako. Interessante mogelijkheden voor financiering Hako Belgium NV/SA Industrieweg 27 B-9420 Erpe-Mere Telefoon: +32(0) info@hako.be Internet:

Reinigingstechniek Stadsreiniging. De M 27: functioneel en rendabel. Transporter en werktuigdrager het innovatieve resultaat van een lange traditie

Reinigingstechniek Stadsreiniging. De M 27: functioneel en rendabel. Transporter en werktuigdrager het innovatieve resultaat van een lange traditie Reinigingstechniek Stadsreiniging De M 27: functioneel en rendabel Transporter en werktuigdrager het innovatieve resultaat van een lange traditie Wat het dagelijkse werk ook verlangt, de M 27 is optimaal

Nadere informatie

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Multicar TREMO De compacte krachtpatser. Veelzijdig inzetbare smalspoor-werktuigdrager voor optimale prestaties

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Multicar TREMO De compacte krachtpatser. Veelzijdig inzetbare smalspoor-werktuigdrager voor optimale prestaties Reinigingstechniek Stadsreiniging Multicar TREMO De compacte krachtpatser Veelzijdig inzetbare smalspoor-werktuigdrager voor optimale prestaties Flexibel en efficiënt werken bij volledig comfort Krachtige

Nadere informatie

Multicar M 31 Multifunctioneel werken met de beste vooruitzichten. Ergonomisch cabine-design ten behoeve van comfort en veiligheid

Multicar M 31 Multifunctioneel werken met de beste vooruitzichten. Ergonomisch cabine-design ten behoeve van comfort en veiligheid Reinigingstechniek Stadsreiniging Multicar M 31 Multifunctioneel werken met de beste vooruitzichten Ergonomisch cabine-design ten behoeve van comfort en veiligheid Alles wat je je kunt wensen in één voertuig

Nadere informatie

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Multicar M 31 Hydrostaat Multifunctionele werktuigdrager voor de hoogste eisen. Krachtig. Flexibel. Ergonomisch.

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Multicar M 31 Hydrostaat Multifunctionele werktuigdrager voor de hoogste eisen. Krachtig. Flexibel. Ergonomisch. Reinigingstechniek Stadsreiniging Multicar M 31 Hydrostaat Multifunctionele werktuigdrager voor de hoogste eisen Krachtig. Flexibel. Ergonomisch. Alles wat je kunt wensen in één voertuig De Multicar M31

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

De nieuwe Multicar M 31 Euro VI Multifunctionele professionele werktuigdrager en transporter

De nieuwe Multicar M 31 Euro VI Multifunctionele professionele werktuigdrager en transporter Reinigingstechniek Stadsreiniging De nieuwe Multicar M 31 Euro VI Multifunctionele professionele werktuigdrager en transporter Ergonomisch. Milieuvriendelijk. Krachtig. Alles wat je kunt wensen in één

Nadere informatie

Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine

Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine Compacte zit schrob-zuigmachine Scrubmaster B115 R Productief, comfortabel en een compacte bouw - zeer geschikt in

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Nieuw! nieuw. Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine. Voor de comfortabele reiniging van krappe ruimtes

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Nieuw! nieuw. Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine. Voor de comfortabele reiniging van krappe ruimtes Reinigingstechniek Gebouwreiniging Nieuw! nieuw Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine Voor de comfortabele reiniging van krappe ruimtes Efficiënt en gebruiksvriendelijk Economische efficiëntie

Nadere informatie

Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging. Sweepmaster 1200/1500 RH Voor professionele reiniging van grote oppervlakken

Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging. Sweepmaster 1200/1500 RH Voor professionele reiniging van grote oppervlakken Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 1200/1500 RH Voor professionele reiniging van grote oppervlakken Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot 16.200 m 2 /h Sweepmaster 1200/1500

Nadere informatie

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Citymaster 2200 Het krachtige veegtalent. Flexibel, snel en veilig

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Citymaster 2200 Het krachtige veegtalent. Flexibel, snel en veilig Reinigingstechniek Stadsreiniging Citymaster 2200 Het krachtige veegtalent Flexibel, snel en veilig Moderne geometrisch chassis, heavy-duty assen, grotere wielen en 4-wiel besturing voor betere rijeigenschappen.

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

4-Serie CNG. ravo4.com

4-Serie CNG. ravo4.com 4-Serie CNG ravo4.com De schoonste in zijn soort met de grootste capaciteit ravo 4-serie s werelds eerste compacte CNG veegmachine Waarom CNG? Steeds meer gemeenten ontdekken de voordelen van CNG ten opzichte

Nadere informatie

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner 3648 TENDO

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK AMC-CHASSISTECHNIEK MEER LAADVERMOGEN Het hogere maximaal toelaatbare totaalgewicht van 3500 kg maakt een nuttig laadvermogen tot

Nadere informatie

De V501 - V761T De ultieme werktuigdrager

De V501 - V761T De ultieme werktuigdrager Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.com V501 V761T De V501 - V761T De ultieme werktuigdrager

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC SMARTRAC Zelfrijdende voermengwagen Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC Nieuwe generatie zelfrijdende voermengwagens De factor tijd wordt steeds belangrijker in de moderne landbouw. Bovendien

Nadere informatie

Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine

Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine Comp acte z i t sc hrob-zu ig mac hine Scrubmaster B115 R Productief, comfortabel en een compacte bouw - zeer geschikt

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties! Een 36 pk Kubota dieselmo

Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties! Een 36 pk Kubota dieselmo 4548 Tendo verreiker Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties!

Nadere informatie

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG.

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. AGROKID 210 220 230 DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. DE AGROKID. De kleinste van DEUTZ-FAHR is de grootste wanneer het gaat om het klaren van klussen in de tuinbouw, landschapsbeheer, boomteelt

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O

NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O NEW HOLLAND TCD & T15OO TC24D T156O T157O 2 3 ROBUUST, EENVOUDIG, BETAALBAAR EN PRODUCTIEF Laat u niet misleiden door de compacte afmetingen van de New Holland TC24D-, T1560- en T1570-tractoren. Deze dieseltractoren

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE.

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE. N I E U W E B R A N S O N K 7 8 Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE www.bransontractors.nl Importeur Branson Benelux B.V. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid

Nadere informatie

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt.

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B B2420 Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B2420 De B2420 combineert optimaal

Nadere informatie

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.com D267 D337T D337T X-TRA KNIKLADERS Een flexibele

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien.

MK5000. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. M DIESEL TREKKER KUBOTA MK5000 De nieuwe trekker Kubota MK5000 is sterk, robuust en veelzijdig. Ontdek de compleet nieuwe trekker, ontworpen om in al uw behoeften te voorzien. De trekker Kubota MK5000

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Z i t-ve e gzu ig mac hine s met e e n opp e r vla k te re nde me nt tot 7.20 0 m 2 /h

Nadere informatie

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER

Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER Presteer op elk terrein beter met de Herder Grenadier GRENADIER De Grenadier van Herder, veelzijdig en krachtig De Grenadier is de meest veelzijdige en krachtige toolcarrier van Herder die ingezet kan

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader Knikladers Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com D332T Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed

Nadere informatie

Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine

Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine Reinigingstechniek Gebouwreiniging N ieu w! w u e ni Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine Vo or de comfor ta be le re inig ing va n k rapp e r uimte s Ef f ic ië nt e n g e br u iksvr ie nde

Nadere informatie

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr Nederlands AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een groot gemis was binnen dit marktsegment. Dankzij

Nadere informatie

Citymaster 600 Multifunctionele machine én veegmachine, zonder concessies!

Citymaster 600 Multifunctionele machine én veegmachine, zonder concessies! Reinigingstechniek Stadsreiniging Citymaster 600 Multifunctionele machine én veegmachine, zonder concessies! Citymaster 600 voor professioneel en efficiënt werken Compact en universeel een topproduct voor

Nadere informatie

302.7D. Hydraulische minigraafmachine. Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht

302.7D. Hydraulische minigraafmachine. Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht 302.7D Hydraulische minigraafmachine Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht Transportgewicht 2670 kg Compacte afmetingen Minder schade Gemoedsrust voor de machinist Grotere

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang Binnen afmetingen

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES GEWOON GOED. MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR. De nieuwe veegmachines hebben

Nadere informatie

ET16. Compacte bewegingsvrijheid in de 1,5-tons-klasse

ET16. Compacte bewegingsvrijheid in de 1,5-tons-klasse ET16 Rupsgraafmachines Met Conventionele Achterkant Compacte bewegingsvrijheid in de 1,5-tons-klasse Compacte afmetingen, maar wel de beste in zijn klasse wat betreft de cabineafmetingen, dat kan alleen

Nadere informatie

De koning zonder grenzen

De koning zonder grenzen De koning zonder grenzen Land- en tuinbouwers zijn dol op deze ATV. Met de Grizzly 350 4WD kunt u alle kanten op. De robuuste motor met Ultramatic transmissie is gemaakt voor steile hellingen en beklimmingen.

Nadere informatie

De flexibele krachtpatser.

De flexibele krachtpatser. 1880 De flexibele krachtpatser. Naar keuze met canopy of cabine. Onze sterkste Hoftrac. De nieuwe 1880 is de schakel tussen de kleine multifunctionele Hoftracs en de sterke wielladers. Hij combineert

Nadere informatie

Nederlands. 200 Serie

Nederlands. 200 Serie Nederlands 200 Serie De eenvoudige manier van werken! AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een

Nadere informatie

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE Versie Motorcode 250A2000 De volgende carrosserieversiecode en sleutel zijn een voorbeeld dat voor alle carrosserieversiecodes

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Technische fiche bestelwagen Augustust 2017 Lijntekeningen (m) L1 H1 Afmetingen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

MODELLEN V-S-F-GE-WF pkmf VAN MASSEY FERGUSON

MODELLEN V-S-F-GE-WF pkmf VAN MASSEY FERGUSON 3700 MODELLEN V-S-F-GE-WF 75-105 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com MF 3700 serie de nieuwe generatie speciaaltrekkers van Massey Ferguson Brandstoftank nu vullen via bovenkant motorkap;

Nadere informatie

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 EW65 Wielgraafmachines Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 De mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken.

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. ATM 5000 De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. De tractor is ontwikkeld voor grote prestaties en langdurig gebruik. Deze tractor

Nadere informatie

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 EW65 Wielgraafmachines Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 De mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport

Nadere informatie

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Tegenwoordig worden vrachtwagens niet enkel gebruikt om van A naar B te rijden, maar ook om werkzaamheden op lage snelheid

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

FUSO CANTER 7C15-7C15D

FUSO CANTER 7C15-7C15D FUSO CANTER 7C15-7C15D Model Type 7C15 7C15D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB71CL4SEA7 FEB71EL4SEA7 FEB71GL4SEA7 FEC71HL4SEA7 FEC71KL4SEA7 FEB71GL4WEA7 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB)

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader Knikladers Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com X-TRA X-TRA X-TRA V6004T V6004T X-TRA Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt

Nadere informatie

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL knikladers SERIE De F800 serie van FUCHS is de kleinste in de lijn. De machines onderscheiden zich in motor vermogen en aandrijving. De F800 t/m F853 hebben twee tandwielpompen. Eén voor het rijden en

Nadere informatie

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen PRODUCTNIEUWSBRIEF COMPACTMACHINES Ede, 20 december 2018 Onderwerp: NIEUWE KUBOTA RTV-X1110 Geachte Dealer, Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen

Nadere informatie

renault-trucks.nl DISTRIBUTIE GAMMA D ACCESS

renault-trucks.nl DISTRIBUTIE GAMMA D ACCESS renault-trucks.nl DISTRIBUTIE GAMMA D ACCESS Meer dan 1600 servicepunten ter wereld Renault Trucks financieringen en vezekeringen Financierings- en verzekeringsoplossingen op maat voor de aanschaf of lease

Nadere informatie

Specificaties CityTransporter Kipper Dubbel cabine V22 Motor, type 4 cilinder, 4 takt watergekoeld benzine motor, EURO 5b+ Cilinderinhoud 1310 ml Max. vermogen 58 kw / 6000 tpm Max. koppel 113 Nm / 3000-3500

Nadere informatie

E08 E10. Compacte graafmachines

E08 E10. Compacte graafmachines E08 E10 Compacte graafmachines E08 Micrograafmachine Uitschuifbare onderwagen en blad Plooibare TOPS-structuur Ingebouwde veiligheidssystemen voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-bovenop-giek-ontwerp

Nadere informatie

B1830/B2230/B2530/B3030

B1830/B2230/B2530/B3030 KUBOTA DIESELTREKKER B B1830/B2230/B2530/B3030 De premium Super B-serie dieseltrekkers van Kubota bieden hoogstaande kwaliteit en prestaties voor een breed scala aan werkzaamheden. Ontwikkeld om te voldoen

Nadere informatie

[ Wendbaarheid ] De ATX100 en ATX200 zijn ontworpen om zich op velerlei terreinen te verplaatsen met een ongelofelijk gemak.

[ Wendbaarheid ] De ATX100 en ATX200 zijn ontworpen om zich op velerlei terreinen te verplaatsen met een ongelofelijk gemak. Dutch ATX Er bestaat maar één manier om de mogelijkheden van de nieuwe ATX100 en ATX200 te kunnen inschatten: ze uittesten op het terrein waar u ze zal gebruiken. Het gaat hier om professionele voertuigen,

Nadere informatie

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions COMPACT TRACTOR GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions STATE OF THE ART TECHN VOOR GEAVANCEER TECHNOLOGIE DIE U VERWACHT YANMAR tractoren zijn ontwikkeld en gebouwd om de zware werkzaamheden

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK AMC-CHASSISTECHNIEK MEER LAADVERMOGEN Het hogere maximaal toelaatbare totaalgewicht van 3500 kg maakt een nuttig laadvermogen tot

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

ET16. Compacte bewegingsvrijheid in de 1,5-tons-klasse

ET16. Compacte bewegingsvrijheid in de 1,5-tons-klasse ET16 Rupsgraafmachines Met Conventionele Achterkant Compacte bewegingsvrijheid in de 1,5-tons-klasse Compacte afmetingen, maar wel de beste in zijn klasse wat betreft de cabineafmetingen, dat kan alleen

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

STUURBEKRACHTIGING MOTOR 2-TRAPS LUCHTFILTER

STUURBEKRACHTIGING MOTOR 2-TRAPS LUCHTFILTER STUURBEKRACHTIGING - Hydraulische stuurbekrachtiging voor moeiteloos manoeuvreren - Perfecte draaicirkel MOTOR - Betrouwbare, sterke en robuuste motor - Vermogen van 23, 27 en 29 pk - Zuinig in gebruik

Nadere informatie

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D DE KLEINE EN MIDDELGROTE TRACTOREN New Holland biedt twee verschillende tractoren van 21 en 24 pk aan in zijn reeks compacte utiliteitstractoren. De hydrostatisch

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie

Map K7. November 2014

Map K7. November 2014 Map K7 November 2014 De fabriek behoudt zich het recht voor maten, technische gegevens en standaard uitvoeringen te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. K-2 Inhoud Leveringsprogramma Map K7 K-3 Pagina

Nadere informatie

Ga op ontdekking. Wolverine-R

Ga op ontdekking. Wolverine-R Ga op ontdekking. De Yamaha is een unieke 2-persoons ROV (Recreational Off-road Vehicle) die klaar is om recreatief terreinrijden toegankelijker te maken voor een groot publiek. Deze stijlvolle en veelzijdige

Nadere informatie

EW65 Wielgraafmachines. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65

EW65 Wielgraafmachines. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 EW65 Wielgraafmachines Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 De mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport

Nadere informatie

TAKEUCHI TB KG

TAKEUCHI TB KG TAKEUCHI TB219 2017 KG TAKEUCHI De TB219 beschikt over een flinke dosis kracht en met de COMPACT MAAR KRACHTIG, DE STERKSTE IN ZIJN KLASSE TAKEUCHI TB219 DE TB219 IS ONTWIKKELD VOOR HET GRONDWERK OP WERKTERREINEN

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

De nieuwe V501 - V761T. Meer dan een machine

De nieuwe V501 - V761T. Meer dan een machine Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com V501 V761T De nieuwe V501 - V761T Meer dan een machine

Nadere informatie

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN PAST BIJ IEDERE TAAK, IEDER LANDBOUWBEDRIJF EN IEDER BUDGET. New Holland bevestigt haar leiderschap in het segment

Nadere informatie

FARMALL C NOMINAAL VERMOGEN VAN PK

FARMALL C NOMINAAL VERMOGEN VAN PK FARMALL C NOMINAAL VERMOGEN VAN 56-75 PK STA KLAAR MET CASE IH. Met meer dan 160 jaar ervaring in de landbouwsector hebben we een duidelijk inzicht in de behoeften van landbouwers en hun belangrijke rol

Nadere informatie

T4512 Telescooplader. Technische gegevens. Motorgegevens. Elektrische installatie

T4512 Telescooplader. Technische gegevens. Motorgegevens. Elektrische installatie T4512 Telescooplader Technische gegevens Kleine motor Grote motor Motorgegevens Fabrikant Yanmar Yanmar Motortype 3TNV82A 3TNV84T Cilinder 3 3 Vermogen (max.) kw (PS) 22,6 ( 31 ) 29,6 ( 40 ) bij (max.)

Nadere informatie