ZANDKORRELS. Juni/Juli 2018 Deze Zandkorrels kunt u ook vinden op onze website : Belangrijke dagen. 16 juli Start zomervakantie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZANDKORRELS. Juni/Juli 2018 Deze Zandkorrels kunt u ook vinden op onze website : Belangrijke dagen. 16 juli Start zomervakantie"

Transcriptie

1 SBO de Stuifheuvel Graaf Lodewijklaan DM Zeist Juni/Juli 2018 Deze Zandkorrels kunt u ook vinden op onze website : Belangrijke dagen 16 juli Start zomervakantie 27 Augustus Eerste schooldag 18 September 16 j16 Nieuwjaarsreceptie voor ouders Beste ouders, Het schooljaar zit er op! Wat is de tijd omgevlogen. Een groot compliment aan het team dat een jaar lang dag in dag uit zijn/haar schouders er onder heeft gezet. Namens het hele team wens ik u als ouders en natuurlijk alle kinderen, ook een heel fijne, welverdiende vakantie. We zien elkaar weer op maandag 27 augustus! Marco, Hanneke en Saskia

2 Personele wijzigingen: Bij de start van het schooljaar zullen we afscheid nemen van de volgende meesters en juffen Juf Doenja, Meester Hans en Juf Audrey gaan volledig werken voor ons expertise centrum Kans. Juf Marte zal vetrekken naar een praktijk school wat dichter bij haar woonplaats. Juf Janine zal ook de stuifheuvel verlaten. We wensen hen allemaal heel veel succes bij hun vervolg stap. We verwelkomen Juf Wietske, Juf Jasmijn en Juf Frances. In de volgende zandkorrel zullen ze zich kort aan jullie voorstellen. Heel veel succes op de stuifheuvel! De vreedzame school : Diplomering Vreedzame school: Vrijdag 22 juni hebben deze toppers hun diploma gekregen na het goed afleggen van een training onder leiding van Juf Elly van de Bout. Deze leerlingen gaan volgend jaar tijdens de pauze de mediatie op zich nemen. We wensen ze heel veel succes!

3 Welke Docent voor welke klas GROEP Leerkrachten Oa. Beren Ma/di/wo: Jeanet Do/vr.: Marjolein Radia Ma Aza Panda s Ma/do/vr: Aziza Di/wo.: Marjolein IJsberen Ma/do/vr: Beatrijs Di/wo.: Anja Ester (Pauline komt na verlof terug op ma/di/wo.) Krokodillen Ma/di/wo: Petra Do/vr.: Cynthia Ester Giraffen Ma t/m vr. : Wietske Ilona Dolfijnen Ma t/m vr.: Marieke vd S. Ilona Ooievaars Ma/vr: Jenneke Di/wo/do/vr.: Karin Anne (Jenneke/Karin om de vrijdag) IJsvogels Ma/do/vr.: Sandy Di/wo.: Margo Anne Bosuilen Ma t/m vr.: Renee S Ma t/m wo. Frances (Reigers) Spechten Ma: Margo Di t/m vr.: Nicole Anne Zwaluwen Ma t/m vr.: Renee P Anne BB1 Ma t/m vr.: Tamara Luuk BB2 Ma t/m wo.: Jasmijn Do/vr.: Edwin Luuk BB3 Ma t/m vr.: Martien Luuk BB4 Ma t/m wo.: Ellen Nieke Do/vr.: Jarmke (Angela tot Jarmke terug is) Luuk BB5 Ma/di/vr.: Marjolein K Wo/do/vr.: Saskia O Luuk

4 Vakantierooster en studie dagen Herfstvakantie za 20 okt t/m zo 28 okt 2018 Kerstvakantie za 22 dec 2018 t/m zo 06 januari 2019 Krokusvakantie za 23 feb t/m zo 3 maart 2019 Meivakantie (incl koningsdag, bevrijdingsdag) vr 19 april 2019 t/m zo 5 mei 2019 Hemelvaart (week 22) do 30 mei 2019 t/m zo 2 juni 2019 Pinkstervakantie (week 24) ma 10 juni 2019 Zomervakantie za 20 juli t/m zo 1 september 2019 Studiedagen Woensdag 19 september Maandag 29 oktober Vrijdag 16 november Vrijdag 25 januari Donderdag 21 maart Woensdag 29 mei Dinsdag 11 juni Woensdag 12 juni

5 Feest op de laatste schooldag! Wat was het een feest vandaag. In samenwerking met de leerlingenraad en Oudervereniging is er een fantastische laatste schooldag georganiseerd. Een aantal wensen vanuit de leerlingenraad waren pannenkoeken bakken in de grote keuken van school, stormbaan en luchtkussen op het schoolplein, verkleed komen, popcornmachine en nog veel meer. Daar heeft de OV goed op ingespeeld en nog extra dingen georganiseerd zoals een welkomcocktail en zelfs een cadeautje voor de vakantie voor de hele school. Kortom een zeer geslaagde dag. Wij als Oudervereniging, leerlingenraad en team Stuifheuvel wensen jullie allen een hele fijne vakantie.

6 Oudervereniging Wat hebben de ouders van de oudervereniging hard gewerkt om de laatste schooldag van dit jaar met een knalfeest af te sluiten! Alles was onder controle en goed georganiseerd! Namens de kinderen en het team van de Stuifheuvel heel erg bedankt!!

7 Nieuws vanuit de groepen: Onderbouw: Nieuws van de Onderbouw Wat zijn we trots op onze kinderen! Ze hebben allemaal hard gewerkt en veel geleerd. Allemaal maken ze hun eigen ontwikkeling door. Na een jaar hard werken is het nu tijd om afscheid te nemen. Veel kinderen komen bij een nieuwe leerkracht in de groep en een aantal kinderen gaat naar een andere school. Er is zelfs een leerling die verhuist naar Bulgarije! Spannend hoor. In de groepen nemen we dit jaar spetterend afscheid van dit schooljaar met het thema water. Er zijn heel veel spelletjes en experimenten met water gedaan. Er zijn boeken voorgelezen over de mooiste vis van de zee en over water. De grotere kinderen hebben een waterfeestje op het plein gehad. Er zijn veel mooie knutsels gemaakt. De Giraffen hebben nog een extra feestje: hun juf Marieke is namelijk getrouwd met Herman! Zij hebben met elkaar een mooi cadeau geknutseld. Ook hebben ze een leuk filmpje met elkaar gemaakt. Wij wensen Marieke en Herman een mooi huwelijk toe!

8 Middenbouw: Op 22juni ging de middenbouw op schoolreis. Hyperdepiep kwamen de kinderen die ochtend op school: ze hadden er duidelijk zin in! Iedereen werd verdeeld over de auto's (rijouders hartelijk bedankt!) En toen konden we op pad. In Rhenen regende het even, maar de rest van de dag was fris, maar droog. We hebben de orang- oetan boven ons hoofd zien klimmen, we hebben pelikanen met eieren gezien en hele rode flamingo's. We hebben de ijsbeer gezocht in het water, maar zagen hem daar niet. Later zagen we hem wel in het gras. Uiteraard heb en we de panda's opgezocht, want daar is Ouwehand beroemd om. Na een wandeling en een klimpartij door het berenbos kwamen we aan in het speelgedeelte Ravot Aapia. Daar hebben de kinderen zich geweldig vermaakt. Vooral het pontje over het water was voor de durfals een spannend ding waar je heel nat kon worden. Grappig om te zie hoe het ene kind behoedzaam rond wandelt en speelt, terwijl de ander zich zonder zich te bedenken in het water laat vallen. Toen nog naar de zeeleeuwen show en op weg naar de uitgang kwamen we bij de giraffen die we gewoon konden aanraken!!!! Dat was wel heel speciaal. Al met al was het een geweldige dag, waar zowel de kinderen als de meesters en juffen van hebben genoten!

9 Bovenbouw: Vanuit de Bovenbouw Kamp De bovenbouw is op kamp geweest! BB1,2 en 3 gingen op maandag 25 juni en kwamen dinsdag weer terug. BB4, 5 en 6 gingen ook op maandag 25 juni en kwamen woensdag weer terug. Op het kampterrein in Leusden hebben we ons erg vermaakt. De kinderen hebben gespeeld in de speeltuin, gesprongen op het springkussen (soms de juffen ook!), gedanst tijdens de disco, een nat pak gehaald op de zeephelling, tegen elkaar geracet op de bungee run baan, etc. Ook zijn alle groepen nog lekker gaan zwemmen. We kijken terug op een heel gezellig en geslaagd kamp.

10 De luizenmoeders/vaders: Luizenmoeder hebben we hard nodig zeker in een grote school zoals de stuifheuvel Per klas willen we 1 maar het liefst 2 luizenouders. Het gaat om 4 keer per jaar na de vakantie even een uurtje de klas van u eigen kind te controleren. Ben je bereid dit te doen volgend schooljaar geef je naam dan door aan de docent!

11 Leden gezocht voor de oudervereniging Nieuwe leden gezocht! Ben jij een vader of een moeder die van aanpakken houdt en mee wilt denken over de activiteiten binnen school komend schooljaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! In verband met het stoppen van een aantal ouders van wie het kind de school verlaat is de Oudervereniging van De Stuifheuvel opzoek naar helpende handen m/v. Wie wil ons af en toe helpen bij vrolijke klusjes, zoals het versieren van de school, voorbereiden van het voorjaarsontbijt, sinterklaas- en kerstfeest e.d. Komend schooljaar denkt de OV ook mee over schoolreisje. Lijkt het je leuk om wat nauwer bij school betrokken te zijn? Wij hebben plaats voor nieuwe leden! De Oudervereniging en het team van De Stuifheuvel werken nauw samen bij het organiseren en uitvoeren van feestelijke gebeurtenissen, bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest, de Kinderboekenweek en het feestje op de laatste schooldag. Als u interesse heeft, kunt u een mail sturen naar ov.de.stuifheuvel@gmail.com. Wij nemen dan contact met u op. Hopelijk tot gauw! Hartelijke groet, Oudervereniging De Stuifheuvel

12 KinderzwerfboekStation in actie voor zomerlezen! Kinderen die geen boeken lezen tijdens de zomervakantie, zakken gemiddeld 1 tot 2 AVI niveaus. Het is belangrijk dat kinderen tijdens de zomervakantie blijven lezen. Zijn er thuis geen leuke boeken? Bij ons KinderzwerfboekStation [naam de Stuifheuvel] kan ieder kind een boek uitzoeken. Een kinderzwerfboek is een boek met een zwerfsticker op de kaft. Iedereen kan kinderboeken uit zwerven sturen zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Zwerfstickers zijn gratis aan te vragen. Een KinderzwerfboekStation is een plek waar kinderen boeken kunnen brengen of halen om thuis te lezen. Er zijn meer dan KinderzwerfboekStations, allemaal te vinden op Lees je mee?

13 Kind en motoriek: Even afkoelen De eerste zonnestralen en warme dagen zijn een feit! Daarom dit keer een knutselwerkje in het teken van de zomer. Knip en knutsel een (bijna echt) ijsje! Wat heb je nodig - Verschillende kleuren papier / karton - IJsstokjes - Kleurpotloden - Een schaar - Lijm Hoe ga je te werk? Kies een kleur papier en knip hier, zoals je hiernaast op de foto kunt zien, de vorm van het ijsje uit. Tijd om het ijsje te versieren! Teken met een kleurpotlood verschillende patronen zoals rondjes, streepjes, vierkanten of driehoeken en knip deze uit. Plak deze met de lijm op het ijsje en versier met de kleurpotloden de rest van het ijsje zoals je zelf wilt!. Pak daarna een ijsstokje. Smeer aan de bovenkant van het stokje een beetje lijm en plak daar de vorm van het ijsje op Altijd op de hoogte blijven van Kind en Motoriek en interessante speltips ontvangen? Like ons dan op

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden!

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! CONCEPT JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! Week Dag Datum Activiteit Toets/thema Vergadering Avond 31 Ma 30-7 Zomervakantie 2018 Di 31-7 Zomervakantie AUG

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie. Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Algemeen Bas Dijksma begint maandag 2 juli op de Jansenius de Vries als schoolleider.

Nadere informatie

ACTIVITEITENROOSTER Versie maart 2016

ACTIVITEITENROOSTER Versie maart 2016 ACTIVITEITENROOSTER 2016-2017 Versie maart 2016 Vakantierooster 2016/2017 Zomervakantie vrijdagmiddag 8 juli t/m vr. 19 augustus 2016 Jaarmarkt wo. 21 september 2016 Herfstvakantie maandag 17 oktober t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

Jaarplanning Jaarplanning Podium

Jaarplanning Jaarplanning Podium Jaarplanning Podium 2017-2018 Augustus 2017 Ochtend 8.30-12 u. Voormiddag 13-15 u. Namiddag 15-17 u. Hoofdluiscontrole 21 Ma Eerste schooldagkoffie/thee Avond 20-22 u./ bijzonderheden 22 Di Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is.

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is. Nieuwsbrief Maandag 17 juni 2019 Laatste dag medezeggenschap (MR) verkiezingen Vandaag is het de laatste dag dat digitaal gestemd kan worden. Door op onderstaande link te klikken komt u bij het stemformulier

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 SmdB De Ark Juli 2018: Dat betekent dat we aan het einde van het schooljaar zijn gekomen. Een drukke, spannende periode hebben we achter de rug. Een periode waar veel geleerd is,

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 AUGUSTUS ma 21 jul 2014 08:30 - za 30 aug 2014 16:00 ZOMERVAKANTIE OKTOBER wo 1 okt 2014 08:30 - vr 10 okt 2014 12:00 KINDERBOEKENWEEK Kinderboekenweek ma 6 okt 2014 19:30-21:30

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: NIEUWSBRIEF O.B.S. DE ROOS // JAARGANG 15 // NUMMER 11 Vrijdag 29 juni 2018 Bezoekadres Reinier Claeszenplein 12 1056 WB Amsterdam Postadres Jan van Galenstraat 105 1056 BK Amsterdam T 020 612 22 66 info@obs-deroos.nl

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek 2016-2017 Een Twitter account is aangemaakt om activiteiten, bijzonderheden en/of foto s (zonder herkenbaar de leerlingen erop) te plaatsen. Via onze website is het Twitter account te volgen. http://www.sgmbrouwerij.nl/contact/de+brouwerij%2c+locatie+oosterbeek/

Nadere informatie

Jaarkalender. Sint Laurentius. versie: ouders

Jaarkalender. Sint Laurentius. versie: ouders Jaarkalender Sint Laurentius versie: ouders 20-2019 Augustus/September 20 20 aug. Week 1/34 1 e schooldag 21 aug. 22 aug. 23 aug. 24 aug. 25 aug. 26 aug. 27 aug. Week 2/35 Kermis STUDIEDAG (kinderen vrij)

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2018-2019 SEPTEMBER 2018 Ma 3 Start schooljaar Wo 5 Luizencontrole Ouderhulp gewenst Vr 7 Nieuwsbrief 1 Di 11 Startdienst Prisma 17.00-19.00 Ouders zijn van harte welkom! Di

Nadere informatie

JAARKALENDER HD Naarden 1411 HC Naarden

JAARKALENDER HD Naarden 1411 HC Naarden JAARKALENDER 2018-2019 Hoofdgebouw: Dependance: Godelindeweg 14c Amersfoortsestraatweg 12a 1412 HD Naarden 1411 HC Naarden 035-6943998 035-6970231 AUGUSTUS Wo 1 Zomervakantie Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 Ma 6 Di

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Samen durven, doen en delen! Kalender 2017 / Kalender Kindcentrum Boschveld

Samen durven, doen en delen! Kalender 2017 / Kalender Kindcentrum Boschveld Samen durven, doen en delen! Kalender 2017 / 2018 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vr Augustus 2017 5 Za Juffrouw Ingrid en Juffrouw Mariëlle jarig 6 Zo 7 Ma Juffrouw Angela jarig Wk -- / 32 8 Di 9 Wo 10 Do 11 Vr 12 Za

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de jaarkalender voor het schooljaar 2017. In deze kalender hebben wij de schoolvakanties, studiedagen, thema- en ouderbijeenkomsten al voor u

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Kalender 2014/2015 Kindcentrum Boschveld

Kalender 2014/2015 Kindcentrum Boschveld SEPTEMBER 2014 1 Ma Dental car Wk 02 / 36 2 Di Dental car 3 Wo Dental car 4 Do Meneer Hans jarig 5 Vr 6 Za 7 Zo 8 Ma Inspectiebezoek Infomiddag unit 3 15.30-17.00 uur wk 03/37 9 Di Infomiddag unit 2 15.30-17.00

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek WEEKBULLETIN Week 41 Belangrijke data in oktober: Vr 10/10: groep 1/2 B vrij Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd)

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd) Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 12 augustus 2017 De schoolgids gaat digitaal. Aan het begin van het schooljaar kunt u de schoolgids (2017-2018) vinden op onze website. De kalender, zonder

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Deze maand. Korte termijn agenda

Deze maand. Korte termijn agenda Mei 2014 Deze maand Korte termijn agenda Bedankbrief van juf Elly voor de sponsorloop Teamnieuws Nieuws uit de Onderbouw Kamprooster Zandkorrels verschijnt iedere maand. Wanneer u een keer een Zandkorrels

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2018 31 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 32 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 33 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 34 ma 20 di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 35 ma 27 Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vlieger 28 juni 2018

Nieuwsbrief De Vlieger 28 juni 2018 Nieuwsbrief De Vlieger 28 juni 2018 Agenda Vrijdag 29 juni sportdag groepen 5 dinsdag 3 juli - wisselochtend vrijdag 6 juli zomerfeest maandag 9 juli afscheidsavond groep 8A dinsdag 10 juli afscheidsavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

10 juni 2015. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Regel van de maand juni

10 juni 2015. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Regel van de maand juni 29 10 juni 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 Vr 12 Open podium groepen 3, 4/5 en 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 15 Di 16 Groep 8A op de fiets naar school. De kinderen krijgen deze dag squash/tennisles.

Nadere informatie

JAARKALENDER 2015/2016

JAARKALENDER 2015/2016 augustus 2015 za/zo 1/2 Zomervakantie ma 3 Zomervakantie di 4 Zomervakantie wo 5 Zomervakantie do 6 Zomervakantie vr 7 Zomervakantie za/zo 8/9 ma 10 Zomervakantie di 11 Zomervakantie wo 12 Zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2010

Nieuwsbrief Juli 2010 Nieuwsbrief Juli 2010 Activiteitenkalender juli 2010 Datum: Activiteit: 12 juli t/m 22 augustus 2010 zomervakantie 15 september 2010 Groep 3 t/m 5 naar de Riethoekl 20 t/m 24 september De groepen 1 t/m

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017 Nieuwsbrief 17-18 nr. 9 juli 2017 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De scholen zijn weer begonnen! Als laatste

Nadere informatie

De Borgh, Cruys Voorberghstraat 103, 7558WV Hengelo, , SCHOOLKALENDER

De Borgh, Cruys Voorberghstraat 103, 7558WV Hengelo, , SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 2019 MA DI WO DO VR ZA / ZO 29 30 31 1 2 3 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 4 Zomervakantie 5 6 7 8 9 10 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 26 25 maart 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 26-03 Meester Arif 31-03 Luuk, groep 7 31-03 Nomy, groep 6 PRIJSUITREIKING

Nadere informatie

2016/2017 JAARKALENDER

2016/2017 JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2016/2017 JAARKALENDER AUGUSTUS 2016 Ma 1 Wo 17 Di 2 Do 18 Wo 3 Vr 19 Do 4 Za 20 Vr 5 Zo 21 Za 6 Ma 22 Zo 7 Di 23 Ma 8 Wo 24 Di 9 Do 25 Wo 10 Vr 26 Do 11 Za 27 Vr 12 Zo 28 Za 13 Ma 29

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

september augustus 2018

september augustus 2018 augustus 2018 september woensdag 1 zomervakantie donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 1 zondag 5 2 Schooljaar 2018 2019 begint maandag 6 3 Weer naar school dinsdag 7 4 woensdag 8 5 Hoofdluiscontrôle donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Deze jaarkalender bevat vele praktische zaken, zoals: namen, schooltijden, vakanties etc. Bewaar deze kalender dus goed en geef hem een mooi, zichtbaar plaatsje in huis. Verzuim

Nadere informatie

Jaarkalender ouders en verzorgers

Jaarkalender ouders en verzorgers Jaarkalender ouders en verzorgers 2016 2017 BS de Wieken rede School De Wieken Locatie onderbouw Locatie bovenbouw Lidwinastraat 53 Moleneindplein 9 5262 EN Vught 5262 CW Vught Tel : 073 6564019 Tel :

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 10

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 10 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 10 Belangrijke data in maart: Vr. 11/03: groep 1/2 A vrij Vr. 18/03: groep 1/2 B vrij Do. 24/03: studiemiddag, vanaf 12.00u vrij Vr. 25/03: Goede vrijdag,

Nadere informatie

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017 Jaarkalender ouders ODS Daalhuizen 2017-2018 augustus-2017 ma wk 1 28-aug-17 Eerste schooldag schooljaar 2017-2108 di 29-aug-17 wo 30-aug-17 do 31-aug-17 september-2017 vr 1-sep-17 za 2-sep-17 zo 3-sep-17

Nadere informatie

Activiteitenkalender schooljaar

Activiteitenkalender schooljaar augustus 2017 september 2017 oktober 2017 ma Zomervakantie do 31 Informatieavond groep 1-8 (vanaf 19.00 u) za 30 KLUSSEN OP SPEELPLAATS di 1 Zomervakantie vr 1 Roffel zo 1 wo 2 Zomervakantie za 2 ma 2

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 38. Even bijpraten. 4 juli Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 38. Even bijpraten. 4 juli Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 38 4 juli 2019 Kalender volgende week:

Nadere informatie

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage 5 3437 KB Nieuwegein www.koninginjulianaschool.net infojulianaschool@fluenta.nl Augustus 31 Do 1 Vrij 2 Za 3 Juf Mieke jarig Zo 4 32 Ma 5 Di 6 Wo 7 Do 8 Vrij 9

Nadere informatie

Augustus 2019 Dag Nr. Activiteit

Augustus 2019 Dag Nr. Activiteit Augustus 2019 Do 1 Vr 2 Za 3 Zo 4 Ma 5 Di 6 Wo 7 Do 8 Vr 9 Za 10 Zo 11 Ma 12 Di 13 Wo 14 Do 15 Vr 16 Za 17 Zo 18 Ma 19 Eerste schooldag en luizencontrole Di 20 Wo 21 Do 22 Vr 23 Za 24 Zo 25 Ma 26 Di 27

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do.

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do. 1 Di Augustus 2017 AUGUSTUS 2 Wo 3 Do 4 Vr 5 Za 6 Zo 7 Ma 32 8 Di 9 Wo 10 Do 11 Vr 12 Za 13 Zo 14 Ma 33 15 Di 16 Wo 17 Do 18 Vr 19 Za 20 Zo 21 Ma Eerste schooldag - Happy Morning 8.30-8.45 uur 34 22 Di

Nadere informatie

Activiteitenkalender voor ouders en leerlingen Schooljaar 2015-2016. OBS De Vlinder

Activiteitenkalender voor ouders en leerlingen Schooljaar 2015-2016. OBS De Vlinder OBS De Vlinder wil een ontmoetingsplaats zijn, waar het kind alleen en samen met anderen, in de sfeer van begrensde vrijheid, zich naar eigen mogelijkheden kan ontwikkelen. Activiteitenkalender voor ouders

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Kalender 2015 / 2016

Kalender 2015 / 2016 Samen-werken aan talentontwikkeling Kalender 2015 / 2016 1 Za 2 Zo Augustus 2015 3 Ma Wk --/32 4 Di 5 Wo Juf Ingrid en Juf Mariëlle jarig 6 Do 7 Vr Juf Angela jarig 8 Za 9 Zo 10 Ma Wk -- / 33 11 Di 12

Nadere informatie

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7 Iedere dag meenemen: (voorgesneden) fruit, boterhammen en tweemaal iets te drinken. augustus /september 2014 Week 35 Week 36 25 Eerste schooldag (8.25 uur) ma Informatieavond groep 1-2 1 Informatieavond

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo 12 33 Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 AUGUSTUS Vr 17 Za 18 Zo 19 34 Ma 20 Di 21 Wo 22 Do 23 Vr 24 Za 25 Zo 26 35 Ma 27 Di 28 Wo 29 Do 30 Vr 31

Nadere informatie

WeekBlad 41. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed.

WeekBlad 41. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed. Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf Nog een week naar school, dan is

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2017-2018 Vakantie Feestdagen Studiedagen 23-10 t/m 27-10: herfstvakantie 30-03: Goede vrijdag Maandag 2 oktober 25-12 t/m 5-01: kerstvakantie 02-04: Tweede paasdag woensdag 22

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

SBO De Toekomst. Jaarplanner 2015-2016

SBO De Toekomst. Jaarplanner 2015-2016 SBO De Toekomst Jaarplanner 2015-2016 KLEURCODES VERGADERINGEN STUDIEDAGEN LEERLINGEN VRIJ PLANNEN OUDERAVOND VIERINGEN TOETSEN TOELICHTING: - Overlig overleg: Elke week is er een IB-consult op maandagen

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 16e nieuwsbrief, vrijdag 18 mei 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Cito Staking einduitslag 14 maart, bekend petitie

Nadere informatie