Maandinfo juni Inleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandinfo juni Inleiding"

Transcriptie

1 Maandinfo juni 2014 Beste ouders, Inleiding Voor u ligt alweer de laatste maandinfo van dit schooljaar. Wij wensen u alvast een heel goede zomer toe! Oudergesprekken Op vrijdag 6 juni krijgt u het laatste rapport van uw kind(eren) toegestuurd via de . Bij dit rapport horen 15 minuten gesprekken met de leerkracht. Deze vinden plaats in de week van 9 juni. Wij raden u aan hiervan gebruik te maken. De intekenlijsten hangen vanaf maandag 2 juni in de middag (15:30 uur) aan het prikbord bij de trap van het hoofdgebouw. De intekenlijst voor de gesprekken met de leerkrachten van de groepen A en 1 hangen in de Casita. Naast de gesprekken met de groepsleerkracht van uw kind is het zoals altijd ook mogelijk om met de leerkrachten Spaans en Engels te spreken. Leerlingvolgsysteem Tijdens de rapportbesprekingen kunt u, indien u dit wenst, ook inzage krijgen in de resultaten van het leerlingvolgsysteem van uw kind. Deze gegevens, de uitslagen van de verschillende Cito toetsen die door het jaar heen afgenomen zijn bij alle leerlingen van groep 1 t/m 8, blijven op school. Ervaring leert dat deze resultaten niet altijd juist geïnterpreteerd worden, dat er veel vragen over ontstaan en dat kinderen gemakkelijk met elkaar worden vergeleken, iets dat beslist niet de bedoeling is van het leerlingvolgsysteem. Het leerlingvolgsysteem is een handvat voor de leerkracht om het niveau te bepalen van iedere leerling afzonderlijk zodat er onderwijs op maat kan worden gegeven dan wel extra ondersteuning. Ook is het een toetsingsmethode voor de onderwijsinspectie om te zien wat het niveau van de school is. Uiteraard heeft u wel recht op inzage van de resultaten. De leerkracht bespreekt deze dan ook graag met u tijdens het oudergesprek. KET en PET examens De kinderen van de groepen 7 en 8 doen deze maand de Cambridge examens KET en PET. De examens vinden plaats op zaterdag14 juni in Colegio Almazan, Calle Mesena 101, heel dicht bij onze school. Ouders van deze kinderen zijn hierover al geïnformeerd. Zomerkamp De organisatie van het zomerkamp, dat gaat plaats vinden in de maand juli in onze school, is in volle gang. Natalia Guillén Cuervo, de organisator van dit superleuke Art Camp heeft al enorm veel activiteiten gepland. Zoals u weet zullen er, speciaal voor kinderen van onze school, ook activiteiten in het Nederlands plaatsvinden door Nederlandse kampleiders. Ideaal voor kinderen die wel wat extra Nederlandse input kunnen gebruiken of die hun net aangeleerde Nederlands willen blijven oefenen tijdens die lange zomer. Dit lijkt ons een fantastische kans om ons twee (drie) talige onderwijsaanbod in de vakantie op een zeer leuke en ontspannen manier voort te zetten. Bovendien zijn de kinderen in hun vertrouwde, veilige omgeving, wellicht met klasgenootjes en ook met nieuwe kinderen.

2 De laatste week van inschrijving voor Natalia Guilléns Summer Art Camp is de week van 9 juni. Wil u wat meer informatie, op school liggen foldertjes, u kunt haar altijd bellen of mailen. Tel: info@guillencuervoartcamp.com Hieronder vindt u twee links naar artikelen die deze week in de media zijn verschenen over dit kamp: Prikbord in de hal Wij hangen alle uitgestuurde mails ook in printversie aan de prikborden in het hoofdgebouw en bij de achteringang van de Casita. Ook kunt u veel informatie terugvinden op de website. Wij vragen u dringend ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van alle informatie die wij u sturen. Luizen We zijn weer hoofdluisvrij! Onze dank gaat uit naar de trouwe vaders en moeders die elke keer weer de moeite nemen om alle kinderen aan een grondige inspectie te onderwerpen en aan de ouders die thuis hard aan het werk zijn om hun kinderen te controleren. Ter voorzorg: Thuis steeds goed controleren en lange haren vast dragen in een staart. Info: Websites: Klusweekend Nu het weer wat beter wordt, willen wij graag weer een klusweekend (zaterdag of zondag) organiseren om schilder- en andere werkzaamheden uit te voeren, met name op het schoolplein. Wij hopen op uw medewerking! Een ochtendje klussen is doorgaans erg gezellig en vele handen maken licht werk! Zomerklussen In de laatste week van de zomervakantie, de week van van 25 t/m 29 augustus, willen wij een klusweek organiseren. Wij vragen uw medewerking voor schilder-, schoonmaak- en (eventueel) sjouwklussen. Kunt u komen helpen? Graag opgeven bij Kiki. (kiki@hdll.es) Musical en afscheid groep 8 Op donderdag 26 juni vindt de jaarlijkse musical plaats in het theater. Hieraan doen alle leerlingen van onze school mee. U wordt hierover nog geïnformeerd en zal ook een uitnodiging ontvangen. Op dezelfde donderdag (26 juni) nemen wij gezamenlijk afscheid van onze achtste groepers. Dit vindt plaats om 15:00 uur op het plein van het hoofdgebouw. Onze achtste groepers mogen die dag extra netjes gekleed naar school komen (of kleding meebrengen om zich om te kleden). De ouders van deze kinderen mogen uiteraard aanwezig zijn bij deze officiële ceremonie. Bieb Op vrijdag 13 juni gaan de biebmoeders alle uitgeleende boeken innemen en vanaf dat moment kunnen er geen nieuwe boeken meer uitgeleend worden. Helaas is het niet mogelijk om boeken te lenen voor de vakantie. Het is belangrijk dat alle geleende boeken weer teruggebracht worden naar de bibliotheek. Wilt u alstublieft goed zoeken of er thuis nog boeken liggen? Uw kind zal op 13 juni een briefje meekrijgen met de titels van de boeken die hij/zij eventueel nog in het bezit heeft. Ook op vrijdag 21 juni kunnen alleen nog boeken worden teruggebracht. Boeken die niet teruggebracht worden zullen wij in rekening brengen. Excursie Op woensdag 11 juni maken de groepen 4 en 5 en 6,7 en 8 een uitstapje maken naar het Retiropark. Hedwig, Ruth, Jasper en Janneke vieren daar met hun groepen hun verjaardagen.

3 Voor deze dagen vragen wij de kinderen om een bus/metrokaartje mee te nemen (Bonobus). U wordt nog nader geïnformeerd. Eerste schooldag De eerste schooldag is op maandag 1 september en wij hopen iedereen alweer te zien op onze jaarlijkse welkomstborrel op vrijdag 29 augustus van 17:00 tot 18:00 uur. Vrije dagen deze maand Op donderdag 19 juni zijn we vrij in verband met Corpus Christi. Onze laatste schooldag voor de zomervakantie is op donderdag 26 juni. Wij sluiten deze dag af met de musical en de afscheidsborrel. Op vrijdag 27 juni is er geen school meer. Groep A en 1 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, wat is het weer snel gegaan. Voor ons betekent dit ook het afscheid nemen van de kinderen die al twee jaar bij ons in de klas hebben gezeten, en dat vinden wij erg jammer. Wij wensen de kinderen die naar groep 2 gaan dan ook heel veel plezier in hun nieuwe klas! Helaas moeten wij afscheid nemen van Tosca, zij gaat grote avonturen tegemoet in Australië. Wij wensen haar daar heel veel plezier en gaan haar ontzettend missen. Alle kinderen die nu in groep A zitten zullen het komende schooljaar in groep 1 beginnen. Ook de kinderen die pas na de vakantie 4 worden. Wij adviseren jullie dan ook om in de zomer langzaam de siësta te gaan afbouwen zodat de overgang naar groep 1 niet al te groot zal zijn. Voor die tijd hebben wij nog wat belangrijke data: Vanaf 10 juni: Alle kinderen mogen zwemspullen, een handdoek en waterschoenen meenemen, deze blijven op school tot het einde van het schooljaar 12 Juni: zomerfeest-nathalie en Gema vieren hun verjaardag. Alle kinderen mogen die dag verkleed komen en hoeven geen snack mee te nemen (daar zorgen wij voor) 16 juni: Alle kinderen nemen foto s, folders, souvenirs of iets dergelijks mee van hun vakantieplannen voor deze zomer. Alle kinderen gaan deze week namelijk een spreekbeurt houden over hun vakantiebestemming. 17 juni: Generale repetitie musical. De kinderen nemen allemaal hun dierenoutfit mee naar school om de musical te oefenen, s middags nemen ze het weer naar huis. 18 Juni: Zoals elk jaar geven wij ook dit jaar speelgoed mee aan de ouders om schoon te maken. Wij stellen jullie hulp heel erg op prijs. 26 juni: afscheidsfeest (en verjaardag) Daphne en musical Zoals jullie kunnen zien staat deze laatste maand in het teken van de zomer en van de musical. Wij wensen jullie bij deze alvast een heerlijk zonnige zomer toe!

4 Groep 2 en 3 Hebben jullie ook zo veel zin in vakantie? Nog maar 1 maand!!!! Ik hoop dat jullie allemaal genoten hebben van onze show die we in Mei hebben gegeven. Nu alleen nog de eind musical waar we wederom laten zien hoe fantastisch we kunnen zingen, dansen en acteren. Ook nemen we deze maand afscheid van weer een schooljaar en van een aantal kinderen We hopen jullie allemaal nog eens terug te zien! (misschien op het 50 jarig jubileum?) De kinderen krijgen zoals elk jaar een zomerboekje mee naar huis die ze in de vakantie mogen maken. Ik wens jullie alvast een hele fijne vakantie en tot volgend jaar!!! Groetjes Marloes Dag allemaal! Spaans groep 2 t/m 8 Het einde van het schooljaar staat alweer bijna voor de deur. Dat betekent dat we een etappe gaan afsluiten en alles wat we dit jaar geleerd hebben nog eens goed doornemen. We hebben de afgelopen periode goed gewerkt en daarom verdienen onze leerlingen het echt om even tot rust te komen. U weet al dat ik vind dat de vakantie vakantie moet zijn en dat deze gebruikt moet worden om uit te rusten, te genieten en je af te kunnen sluiten van de dagelijkse sleur. Het enige dat ik wel belangrijk vindt, is dat er dagelijks wordt gelezen. Het hangt natuurlijk van de kinderen af, maar het zou heel raadzaam kunnen zijn dat de kinderen een soort dagboek bijhouden in de vakantie. Niet te lang, zo'n drie regels per dag. Zo is het oefenen van schrijven/opstellen, etc. gegarandeerd. Vanaf deze plek wil groep 8 het allerbeste toewensen bij hun volgende fase, of het nu op de middelbare school, een andere basisschool of in een ander land is. Zoals ik al vaker gezegd heb: "Het succes ligt in het werken en in de volharding". Voor de kinderen die bezig zijn Spaans te leren heb ik een zeer interessante website gevonden om te oefenen. En dit ook nog eens gratis! Gezien het feit dat veel ouders me vragen naar websites waar zij met hun kinderen kunnen oefenen, zou ik de volgende willen aanbevelen:

5 Ik hoop dat u ze leuk vindt. Ik wens iedereen een geweldige, ontspannen en motiverende maand juni toe. Prettige vakantie! We zien elkaar weer vol nieuwe energie in september! Juf Ruth Groep 4 en 5 Nog een paar weken en dan is het zomervakantie. We hebben nog een aantal dingen op het programma staan en zijn onder andere al begonnen aan het oefenen voor de musical. Ook had ik de leerlingen beloofd om mijn verjaardag nog een keer te vieren. Om deze reden gaan wij op woensdag 11 juni een dag naar het Retiro. De ochtend zullen we een programma hebben met groep 4/5, en vanaf de lunch zullen we samen zijn met groep 6/7/8. Hierover krijgen jullie binnenkort nog een met meer informatie. In de vorige maandinfo schreef ik al over het warmere weer en eventueel een flesje water op school. De komende weken kunnen we nog vaker warm weer verwachten en is het soms wel zo lekker om even onder de tuinslang af te koelen. Hiervoor is het handig dat de leerlingen zwemkleding en een handdoek op school hebben liggen. De leerlingen kunnen dit in hun rugtas meenemen, of eventueel op school laten, in een aparte tas. Wereldoriëntatie: Groep 4: Geschiedenis Ook de Romeinen gingen naar school Natuur Natuur Groep 5: Natuur Vlinders Geschiedenis Leven van zee en Oma s tijd Aardrijkskunde Verkeer en je eigen omgeving Gr. Jasper Groep 6, 7 en 8 Hallo allemaal, Deze komende en laatste maand van het schooljaar staat natuurlijk in het teken van het laatste. Vooral natuurlijk voor groep 8 die écht alles voor het laatst doen. Laatste rapport, laatste toetsen, laatste maand van het laatste schooljaar en ga zo maar door. Een maand van afscheid nemen voor hen en natuurlijk een drukke repeteer- en oefenmaand om de musical in te studeren. Dat geldt natuurlijk ook voor groep 6 en 7 en de rest van de groepen. Jullie zijn natuurlijk allemaal van harte welkom op donderdag 26 juni a.s. in het theater Carril del Conde. Een officiële uitnodiging volgt nog. Op woensdag 11 juni vieren we onze verjaardagen in het Retiro-park. Ook hierover nog bericht. Hier vandaan wensen wij iedereen veel plezier ermee en natuurlijk een hele fijne vakantie! Wereldoríëntatie: Groep 6 Natuur Geschiedenis Aardrijkskunde Groep 7 en 8 Natuur Geschiedenis Aardrijkskunde Techniek Kloosters en Kathedralen (de middeleeuwen) Zuid Nederland jongens en meisjes De republiek der zeven verenigde Nederlanden Oost Europa

6 Naschoolse opvang Aan het einde van dit schooljaar zijn de kleine ondernemers van de naschoolse opvang erg betrokken bij hun bedrijven. Ze zijn bezig met de voorbereiding van een markt waar zij hun producten zullen verkopen die zij dit jaar met zo veel liefde en inspanning hebben gemaakt. Ze zijn met nieuwe producten gekomen (tassen, sleutelhangers, haarbanden, mobiele telefoons om te versieren ). Iedereen heeft een redelijke prijs berekend en de indeling van hun kramen is ontworpen, zodat ze er leuk uit zien en voor de klanten duidelijk zichtbaar zijn. Daarom verwachten wij u op onze naschoolse markt! De markt wordt in naschoolse uren gehouden op de volgende dagen: maandag 2, dinsdag 10, woensdag 18 en donderdag 26 juni. Dit jaar beschikken we ook over bestelformulieren waarmee klanten van tevoren al hun gepersonaliseerde producten kunnen bestellen. Het geld dat wordt opgehaald gaat naar Nueva Vida. Deze instelling zal ons op een van de bovengenoemde data bezoeken zodat onze "harige vrienden" een dag van het gezelschap van de families en hun kinderen van de naschoolse opvang kunnen genieten. Hieronder ziet u een aantal van de producten die verkrijgbaar zijn.

Maandinfo juni 2013. Inleiding

Maandinfo juni 2013. Inleiding Maandinfo juni 2013 Inleiding Beste ouders, Voor u ligt alweer de laatste maandinfo van dit schooljaar. Wij wensen u alvast een heel goede zomer toe! Oudergesprekken Op vrijdag 7 juni krijgt u het laatste

Nadere informatie

Maandinfo juni Inleiding

Maandinfo juni Inleiding Maandinfo juni 2018 Beste ouders, Inleiding Voor u ligt alweer de laatste maandinfo van dit schooljaar. Wij wensen u alvast een heel goede zomer toe! Oudergesprekken Op vrijdag 8 juni krijgt u het laatste

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Maandinfo mei 2014. Inleiding

Maandinfo mei 2014. Inleiding Maandinfo mei 2014 Inleiding Beste ouders, Drop and go Houdt u rekening met onze drop and go zone? Voor de ingang van de school graag niet parkeren, enkel uw kinderen uit laten stappen. Dank u wel voor

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op!

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op! Basisschool Vossenburcht Dr. Kuyperstraat 2-4 6535 TK Nijmegen Tel.: 024-3566379 VOSSENVELLETJE ONZE TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF DATUM: 5 JUNI 2014 Let op! - Op 9 juni is het 2 de pinksterdag, alle kinderen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom

Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Maandinfo Octopus Basisschool Octopus Bergen op Zoom Data. 22 juli: Roostervrije middag. Groep 1 t/m 8 in de middag vrij. 5 september: Eerste schooldag. 7 september: Kick-off water. Facebook. Mis niets

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Juli 2018 Vakantietijd Beste ouders/verzorgers en kinderen, Het schooljaar 2017-2018 zit er dan nu toch echt bijna op! De kinderen hebben

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

de Nieuwsroos Afsluiting schooljaar Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos Afsluiting schooljaar Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 8 juli 2019 Afsluiting schooljaar 2018-2019 Het schooljaar 18/19 zit er bijna op! Op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank.

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank. NIEUWSBRIEF JULI/AUGUSTUS Jarigen in de maand juli/augustus: In de maand juli/augustus zijn jarig: Kayne (21-7), Gyaan (17-7), Jade (22-8), Helena (26-7), Amanda (14-8), Matthew (12-7), Iris (14-8), Amèl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Maandinfo Januari 2015. Inleiding

Maandinfo Januari 2015. Inleiding Maandinfo Januari 2015 Beste ouders, Inleiding Wij hopen dat iedereen 2014 op een fijne manier kan afsluiten en het nieuwe jaar goed zal beginnen. Wij wensen u allemaal een heel gelukkig 2015! Bedankt!

Nadere informatie

17-06-2015 Bron: Fashionista (http://www.fashionista.nl/ah-man-decharlie-charlie-challenge-is-fake) Beste ouders. Charlie Charlie Challenge

17-06-2015 Bron: Fashionista (http://www.fashionista.nl/ah-man-decharlie-charlie-challenge-is-fake) Beste ouders. Charlie Charlie Challenge SO4 De Windroos S c h o o l v o o r s p e c i a a l o n d e r w i j s c l u s t e r 4 w w w. s o 4 - d e w i n d r o o s. n l Beste ouders. Enige tijd geleden hebben wij uw hulp gevraagd. Wij zijn op zoek

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

Maandinfo februari Inleiding

Maandinfo februari Inleiding Maandinfo februari 2017 Inleiding Beste ouders, Rapporten en oudergesprekken Op vrijdag 17 februari krijgen alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 hun eerste (nieuwe!) rapport toegestuurd via de e-mail.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 Agenda: Wo 4 juli: afscheid van juf Sabine/afscheid schoolverlaters van De Klimboom Do 5 juli: laatste schooldag groep 1 t/m 7 Vr 6 juli: studiedag/kinderen een vrije dag en

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Welkom op De Duif! Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 36 28 juni 2017 Agenda 29 juni 3e rapport 3 juli Facultatieve oudergesprekken 4 juli Afscheidsfeest Juf Cobien Uitgelicht Einde schooljaar Afscheid juf Cobien Afscheid juf

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik schoolreisje

In deze Nieuwsflits: Terugblik schoolreisje schooljaar 2014-2015 aflevering 19 In deze Nieuwsflits: Terugblik schoolreisje Gewijzigde openingstijden van de bieb Eindejaarsviering en laatste schooldag Nieuwe schooltijd schooljaar 2015-2016 Beknopte

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten. Dit jaar is de planning als volgt:

In deze Nieuwsflits: Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten. Dit jaar is de planning als volgt: schooljaar 2016-2017 aflevering 08 Kerst Uitnodiging Judoclinic Kerstvakantie en daarna.. In deze Nieuwsflits: Beste ouders, Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, Het wordt 's avonds al weer iets later donker, tijdens het buitenspelen in de zon worden er soms al

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie