Maandinfo Januari Inleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandinfo Januari 2015. Inleiding"

Transcriptie

1 Maandinfo Januari 2015 Beste ouders, Inleiding Wij hopen dat iedereen 2014 op een fijne manier kan afsluiten en het nieuwe jaar goed zal beginnen. Wij wensen u allemaal een heel gelukkig 2015! Bedankt! Wij willen alle ouders bedanken die hebben geholpen met de activiteiten rondom Sinterklaas en kerst (versieren, eten/drinken, en kerststukjes maken). Uw hulp maakt veel dingen mogelijk tijdens deze feesten en is een aanvulling voor iedereen! Veel dank! Opbrengst kerstmarkt Onze kerstmarkt heeft dit jaar 762,21 euro opgeleverd! Geweldig! Heel erg bedankt allemaal! Het geld gaat naar Educa, een project dat ervoor zorgt dat kinderen in Madrid een warme lunch kunnen eten op school, ook als hun ouders daar geen geld voor hebben. Inspecteur Op dinsdag 13 januari zal de Nederlandse onderwijsinspecteur een bezoek brengen aan onze school. Haar bevindingen zullen worden gepubliceerd op onze website zodra wij het inspectierapport hebben ontvangen. Afbellen Mocht het zijn dat uw kind om de een of andere reden niet naar school kan komen of later komt dan horen wij dit graag. Wij missen de kinderen als ze niet in de klas zijn en het is naar als niemand weet wat er aan de hand is. Het snelste gaat het als u voor de groepen 1 t/m 8 naar het hoofdgebouw belt en voor groep A direct naar de Casita. Hier volgen nog eens de telefoonnummers: Hoofdgebouw: Casita: Wij vragen u te bellen tussen 7:45 en 8:15 uur naar het hoofdgebouw en tussen 8:00 en 8:15 uur naar de Casita. Het kan zijn dat er niemand opneemt of dat wij in gesprek zijn. Laat u dan alstublieft een boodschap achter op het antwoordapparaat. U kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar info@hdll.es Einde schooldag Om de veiligheid van de kinderen tijdens het ophalen te garanderen vragen wij u het volgende:

2 Zorg dat u op tijd op school bent. Tussen 15:30 en 15:45 uur en op vrijdag tussen 14:00 en 14:15 uur staat er een leerkracht samen met de directeur bij de poort. Na die tijd sluiten wij de poort en blijven de kinderen die naar de naschoolse opvang gaan onder toezicht van de begeleid(st)ers van Omniocio. Kinderen die niet naar de naschoolse opvang gaan maar die nog niet zijn opgehaald gaan mee naar binnen en wachten in het kantoortje van Kiki (administratie) op hun ouders. Wij vragen u hen daar op te halen. Wordt uw kind door iemand anders dan de ouder of de persoon die het kind gewoonlijk ophaalt meegenomen, dan horen wij dat graag telefonisch of schriftelijk van te voren. Wij vragen u vriendelijk om te vertrekken als er geklapt wordt zodat de naschoolse opvang op tijd kan beginnen en de leerkrachten ook naar binnen kunnen gaan. Gevonden voorwerpen Regelmatig blijven er spullen achter op het plein of in de comedor. Wij stoppen deze spullen of kledingstukken in een bak in de gang onder het rode ronde tafeltje. Wilt u daar regelmatig in kijken zodat e.e.a. zich niet ophoopt? Dank! Kluszaterdagen Op zaterdag 10 januari zullen wij weer een kluszaterdag organiseren. We beginnen rond 10 uur, tot ongeveer 14 uur. Mocht u op een later tijdstip willen beginnen dan kan dat ook. U kunt een mailtje sturen naar Martijn Lont mlont@netsolutionsxxi.com. U kunt zich ook opgeven bij kiki@hdll.es Ouderavond groepen Op woensdag 21 januari om 20:00 uur organiseren wij een ouderavond in de bovenbouw over de schoolkeuze na groep 8. Wij zullen vooral bespreken welke officiële wegen men bewandelen moet om uw kind aan te melden op een publieke school. Alle ouders van kinderen in groep 6, 7 en 8 die geïnteresseerd zijn, zijn van harte welkom. Nederlandse bibliotheek De Nederlandse bibliotheek maakt het mogelijk om digitaal boeken te lenen (via een tablet bijvoorbeeld). Kijk op: Vrije dagen deze maand: Van 1 t/m 7 januari is het nog kerstvakantie. Groep A en 1 Allereerst wensen wij jullie een gezond en gelukkig 2015 toe! Wij hopen dat jullie hebben genoten van de vakantie en dat alle kinderen weer uitgerust naar school komen. In januari gaan wij met allebei de groepen werken aan een nieuw thema (namelijk winter). Hierbij gaan we weer veel knutselen, werkbladen maken, liedjes zingen en nog veel meer! Omdat het nu veel kouder geworden is, vragen wij jullie aandacht voor het volgende: Willen jullie de reservekleding van jullie kind nakijken? Veel kinderen hebben nog hun zomerkleding in hun rugzak. Ook vragen wij jullie om met de aankoop van handschoenen en wanten rekening te houden met dat je kind het zelf kan aandoen. Voor veel kinderen zijn handschoenen nog erg moeilijk en aangezien wij nu 20 kinderen in de klas hebben is het

3 voor ons een hele opgave als alle kinderen handschoenen dragen (10 vingers in de juiste plek krijgen voor 20 kinderen zijn voor ons 200 vingertjes) Wanten zijn dan natuurlijk veel makkelijker. De komende weken gaan de kinderen van groep 1 ook oefenen voor de CITO toets die wij in de weken van januari gaan maken. Vanaf deze maand hebben we twee nieuwe kindjes in groep A. Lieve Noor en Duuk, welkom bij ons in de klas! Groep 2 en 3 FIJNE KERST EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR! Deze maand zijn er weer Cito-toetsen en moet er dus weer hard gewerkt worden, maar dat kunnen de kinderen allemaal heel goed Op de pagina zangexpress kunnen de kinderen u laten horen welke liedjes ze de afgelopen tijd hebben geleerd. (gebruikersnaam: groep23, wachtwoord:grupo23) Om 10u eten wij in de klas een snack. Het zou fijn zijn als dit dus ook een kleine gezonde snack is. Voor een heel lunchpakket is helaas geen tijd en om half 1 eten de kinderen alweer in de eetzaal. Groetjes Marloes Brief van een leraar: Spaans groep 2 t/m 8 Dag allemaal! Ik hoop dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en er echt van heeft kunnen genieten, heeft kunnen uitrusten en energie heeft opgedaan om aan het nieuwe jaar te beginnen. Ik maak van de gelegenheid gebruik u een gelukkig 2015 toe te wensen. Na deze onderbreking wachten ons drukke weken die tegelijkertijd heel motiverend zullen zijn. Groep 3. Voor deze groep breekt een bijzondere periode aan. Na lang wachten is nu eindelijk het moment gekomen dat we gaan beginnen met lezen in het Spaans. U weet waarschijnlijk al dat we dit op deze manier doen om zo min mogelijk het leerproces in het Nederlands willen verstoren. Vanaf dit moment moeten we constant te werk gaan en proberen elke dag een beetje in het Spaans te lezen; zo wordt namelijk op doeltreffende wijze aan het leerproces bijgedragen. Groepen 4, 5, 6, 7 en 8. Ik weet dat u zich bewust bent van het belang van het (begrijpend) lezen voor uw kinderen. Daarom verzoek ik u de kinderen op de een of andere manier aan te moedigen elke dag een beetje te laten lezen. Mocht u thuis niet over boeken beschikken, vraag er dan om bij de bibliotheekmoeders of aan mijzelf. Wij kunnen u dan verder op weg helpen. Gezien de eigenschappen van onze leerlingen is de spelling een van de meest in het oog springende manco's. Om dit aspect te verbeteren verwijs ik u naar de volgende websites:

4 mprimirlengua.html Ik hoop dat u dit leuk vindt! Groepen 6, 7 en 8. Vanwege de proefwerken moeten de leerlingen hun boeken mee naar huis nemen. Ik verzoek u dat ze dat in een map met rubberen bandjes doen, zodat we ze zo lang mogelijk in goede staat kunnen bewaren. Het is absoluut noodzakelijk goed voor de boeken te zorgen. Net als voorheen moeten de leerlingen elke dinsdag een opstel inleveren. Aanbevelingen voor het schrijven van een opstel: 1.- Denk na voordat je wat opschrijft. 2.- Verdeel het verhaal in drie delen: de inleiding, de ontwikkeling van het verhaal en het einde. 3.- Lees nog een keer wat je hebt geschreven. 4.- Loop de tekst na op spelfouten en raadpleeg in geval van twijfel een volwassene of kijk zelf dingen na in het woordenboek. Kinderen die Spaans leren Voor kinderen die Spaans leren kan ik een heel interessante website aanbevelen. Hier kunnen ze spelenderwijs de taal leren aan de hand van de avonturen die Carlos beleeft. Naast de mogelijkheden die internet ons biedt, kunt u denken aan buitenschoolse activiteiten met alleen Spaans sprekende kinderen, Spaanse televisie kijken, dvd's in het Spaans kijken, naar de radio luisteren, d.w.z. zoveel mogelijk opgaan in de Spaanse cultuur. Een geweldige maand januari gewenst door Juf Ruth Groep 4 en 5 Gelukkig Nieuwjaar allemaal, we gaan er weer tegenaan. Zo in het midden van het jaar is het weer tijd voor het maken van de Cito-toetsen. De komende tijd zullen we dus vooral onze tijd hieraan besteden. Daarnaast is het belangrijk voor de rekenlessen om de tafels te kennen. In de vorige maandinfo heb ik hiervoor een aantal links van YouTube meegestuurd, zodat de leerlingen aan de hand van deze liedjes kunnen oefenen. Met betrekking tot BLOON heb ik voor de vakantie een gestuurd met uitleg, hoe de leerlingen dit het beste kunnen oefenen. Ik hoop dat dit wat duidelijkheid heeft gegeven. Tijdens de knutselactiviteiten hebben we vaak verschillende tijdschriften nodig waaruit we kunnen knippen / scheuren. Mochten jullie dus thuis over hebben, dan mogen deze mee naar school. Het moeten wel tijdschriften zijn die niet meer terug hoeven naar huis. Mochten jullie nog strips over hebben, mogen die ook mee. Die zullen we dan gebruiken om uit te lezen. Op woensdag 21 januari staat er een excursie gepland, dan gaan we naar het Caixa Forum voor een workshop Bam Bam. Deze workshop sluit aan bij de muzieklessen, omdat we met trommels muziek zullen gaan maken. In iedere maandinfo schrijf ik met welke onderwerpen we bezig zijn mbt de zaakvakken en met de lessen van taal:

5 De komende tijd behandelen we de volgende onderwerpen: Groep 4 Biologie Vogels Geschiedenis Een pruik op je hoofd Taal Klein / nodig Spelling datum toets blok 4: donderdag 15 januari Groep 5 Natuur Eigen lichaam toets: maandag 12 januari Geschiedenis Jagers en boeren / Bouwers langs de Nijl Aardrijkskunde Mensen toets: dinsdag 27 januari Taal Eskimo s / dierentuin Spelling datum toets blok 3: donderdag 15 januari Groep 6, 7 en 8 Na een feestelijke decembermaand starten we het jaar Een fijn, gelukkig en gezond jaar wensen we iedereen toe. Deze maand beginnen we meteen met een Cito-toetsweek, de tweede week van januari zullen we deze houden. Voor de rest maken we hoofdstukken af waar we nog aan bezig zijn. Groep 6 heeft examen van biologie Schimmels op 16 januari. Zij hebben het boekje met de samenvatting mee naar huis gekregen. Op 9 januari doen we de quiz om te zien of er al goed gestudeerd is. Groep 7 en 8 hebben biologie De zintuigen afgesloten, zij doen geen examen maar hebben een beoordeling gekregen van de presentatie die ze in tweetallen gemaakt hebt per zintuig. Erg goed gedaan allemaal! Wij hopen er met elkaar weer een fantastisch jaar van te maken. Nieuwe thema s: Wereldoríëntatie: Groep 6 Natuur Geschiedenis Aardrijkskunde Taal Groep 7 en 8 Natuur Geschiedenis Aardrijkskunde Taal Afvalverwerking De Franken Oost-nederland Ondergronds Energie De Tweede Wereldoorlog Amerika Mysteries Naschoolse opvang

6 Zoals u al weet, beginnen we in januari met de voorbereidingen op onze musical. Hebt u het acteertalent van uw zoon of dochter nog niet ontdekt? Doe dat dan met ons in deze nieuwe buitenschoolse activiteit die wij met uw hulp in 2015 zullen starten. Er zal een kinderverhaal beeldend worden voorgedragen en daarbij hebben we uiteraard het enthousiasme en de ongedwongenheid van uw kinderen nodig. "Grote shows beginnen als kleine projecten vol met energie en enthousiasme." Twijfel niet langer, schrijf u zoon of dochter in voor de buitenschoolse activiteiten van Hof der Lage Landen.

Maandinfo Januari 2014. Inleiding

Maandinfo Januari 2014. Inleiding Maandinfo Januari 2014 Beste ouders, Inleiding Alle feestdagen zijn weer voorbij. Wij hopen dat iedereen 2013 op een fijne manier heeft afgesloten en het nieuwe jaar goed is begonnen. Wij wensen u allemaal

Nadere informatie

Maandinfo januari 2013. Inleiding

Maandinfo januari 2013. Inleiding Maandinfo januari 2013 Beste ouders, Inleiding Alle feestdagen zijn weer voorbij. Wij hopen dat iedereen 2012 op een fijne manier heeft afgesloten en het nieuwe jaar goed is begonnen. Wij wensen u allemaal

Nadere informatie

Maandinfo November 2014. Inleiding

Maandinfo November 2014. Inleiding Maandinfo November 2014 Beste ouders, Inleiding Wij kijken terug op een feestelijke oktobermaand die we zijn begonnen met twee dagen feest in verband met het 50 jarig bestaan. Via deze weg willen wij (nogmaals)

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vaarboom

Nieuwsbrief De Vaarboom Oktober 2014 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is alweer drie weken bezig. We willen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toewensen, waarin we weer veel Nederlands zullen leren. Een speciaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames Groep 6/7 Informatiebrief Schooljaar 2015/2016 Algemeen o Inloop: leerlingen mogen van 8.15 uur en 13.00 uur naar de klas toe gaan. De leerkracht is dan in de klas. Leerkrachten: Op maandag, dinsdag en

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl Uit de wei vrijdag 2 oktober 2015 Uitnodiging juf Jikke

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 17 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 17 2013-2014 Nummer 17 2013-2014 2014 Kringgesprek Zoals u wellicht al wel gemerkt heeft zijn wij helaas telefonisch even niet bereikbaar. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

Maandinfo december Inleiding

Maandinfo december Inleiding Maandinfo december 2014 Beste ouders, Inleiding Het is weer December, onze feestmaand. Sinterklaas komt langs, we vieren het kerstfeest, allemaal leuke en vrolijke activiteiten. Naast deze extra programma

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 2 15 januari 2016

Nieuwsbrief. Nummer 2 15 januari 2016 Nieuwsbrief Nummer 2 15 januari 2016 Thematafels Op school is er een werkgroepje, bestaande uit ouders, die zowel op de dependance als in het hoofdgebouw, de thematafels verzorgd. De thema s worden bepaald

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Nieuws vanuit de taalhoek

Nieuws vanuit de taalhoek Inleiding Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wat was het fijn om alle kinderen weer op school terug te zien. Voor het ene kind is de start in een nieuwe groep een uitdaging

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier!

maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier! MUZEJOURNAAL WEEK 9 en 10; VRIJDAG 26 februari 2016 AGENDA maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier! donderdag 3 maart vrijdag 4

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING 18 juli 2014 Zo vlak voor de vakantie wordt de grote tegenstelling tussen leuke dingen en vreselijke dingen weer eens benadrukt. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers en hun familie die nu een vreselijke

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Maandinfo februari Inleiding

Maandinfo februari Inleiding Maandinfo februari 2017 Inleiding Beste ouders, Rapporten en oudergesprekken Op vrijdag 17 februari krijgen alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 hun eerste (nieuwe!) rapport toegestuurd via de e-mail.

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief Juli 2013 Patricia van Brakel Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor de vakantie ligt voor u. We wensen u weer veel leesplezier en alvast een heel

Nadere informatie

Maandinfo december Inleiding

Maandinfo december Inleiding Maandinfo december 2017 Beste ouders, Inleiding Het is weer december, onze feestmaand. Sinterklaas komt langs, we vieren het kerstfeest, allemaal leuke en vrolijke activiteiten. Naast deze extra programma

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vaarboom

Nieuwsbrief De Vaarboom Maart 2013 Beste ouders, Wat is er de afgelopen weken weer veel gebeurd! We hebben een fantastische start gemaakt in ons nieuwe gebouw. Zowel leerkrachten en leerlingen lijken zich helemaal op hun gemak

Nadere informatie

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Kringgesprek Beste ouders, Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Nummer 6 2012-2013 2013 maken toetsen van het Cito op het gebied van rekenen, lezen, begrijpend lezen,

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 januari 1 Nieuwjaarsdag 4 Studiedag team (kinderen vrij) 5 1 ste schooldag 2016 7 schoonmaakavond 19.00-20.30 uur 18 MR bijeenkomst 25 t/m 28 Oud papier actie 25 OR vergadering

Nadere informatie

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op!

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op! Basisschool Vossenburcht Dr. Kuyperstraat 2-4 6535 TK Nijmegen Tel.: 024-3566379 VOSSENVELLETJE ONZE TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF DATUM: 5 JUNI 2014 Let op! - Op 9 juni is het 2 de pinksterdag, alle kinderen

Nadere informatie

STAPSTEENNIEUWS. Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16

STAPSTEENNIEUWS. Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16 Locatie De Muzenberg BS De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 STAPSTEENNIEUWS infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16 Het volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Maandinfo December Inleiding

Maandinfo December Inleiding Maandinfo December 2013 Beste ouders, Inleiding December is op school een feestelijke maand. Sinterklaas komt langs, we vieren het kerstfeest, allemaal leuke en vrolijke activiteiten. Naast deze extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1.

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Terwijl we aan de voorkant van het gebouw Sinterklaas uitzwaaiden, kwamen aan de achterkant de kerstbomen naar binnen. In mum van tijd heeft het Kindcentrum een metamorfose ondergaan

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 1 juni

Nadere informatie

Het huiswerk heeft de volgende functies: - Het kan er toe bijdragen dat kinderen niet achterop raken met het onderwijsprogramma

Het huiswerk heeft de volgende functies: - Het kan er toe bijdragen dat kinderen niet achterop raken met het onderwijsprogramma Huiswerk op De Springplank Informatiebrochure voor ouders / verzorgers Deze brochure is opgezet om u als ouders/verzorgers te informeren over de rol van huiswerk op De Springplank. We hopen dat deze informatie

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar.

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. Weekbrief 29 juni 2015 Algemene mededelingen Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. groep 1/2a

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier Info januari 2016 jaargang 14 nr. 01 Goudkruid 105 107 3068 SV Rotterdam Tel.: 010 421 28 86 Peuterspeelzaal Tel.: 010 220 73 49 E-mail: horizon.dir@rvko.nl Website: www.de-horizon.net maandag dinsdag

Nadere informatie

Klasseninformatie schooljaar 2015-2016. Informatie over groep 3 en 4

Klasseninformatie schooljaar 2015-2016. Informatie over groep 3 en 4 Informatie over groep 3 en 4 1. 1. De leerkracht en de groep 2. Dit jaar hebben de kinderen op maandag en dinsdag les van juf Hen van Gils. Op woensdag t/m vrijdag van juf Maike Romp. Wij zijn gestart

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Maandinfo mei Inleiding

Maandinfo mei Inleiding Maandinfo mei 2017 Beste ouders, Inleiding Oranjefeest Op 22 april j.l vierden wij, samen met o.a. NTC La Moraleja / het ICS en de Nederlandse Ambassade het Oranjefeest / de Koningsdag, op het Plaza de

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Sinterklaas Kerst Unit 1: 8.20 deur open Unit 2: 8.20 deur open Unit 3: 8.25 deur open

t Nieuwskwartier Sinterklaas Kerst Unit 1: 8.20 deur open Unit 2: 8.20 deur open Unit 3: 8.25 deur open t Nieuwskwartier December 05 op Sinterklaasviering Op tijd! Sinterklaas 06 Uitslapen Start school: 9.30 KIJK ochtend Sinterklaas is weer in Nederland. Op de site van het Sinterklaasjournaal kun je leuke

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL 7.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken 1 2 3 Badria vindt Nederlands moeilijk. De juf komt op huisbezoek.

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vaarboom

Nieuwsbrief De Vaarboom Oktober 2013 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is alweer vier weken bezig. We willen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toewensen, waarin we weer veel Nederlands zullen leren. Een speciaal

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie