jaargang 16, nummer 2 april 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "jaargang 16, nummer 2 april 2014"

Transcriptie

1 Nieuws brief jaargang 16, nummer 2 april 2014 Van de voorzitter De algemene ledenvergadering is geweest en de voorjaarscompetitie is begonnen. We gaan de zomer tegemoet met allerlei activiteiten in het verschiet. De open dag was leuk heb ik gehoord, op dat moment was ik thuis met griep. De eerste bestuursvergadering na de ALV staat deze week in de planning, dat betekent dat ik vanuit het bestuur nog niet veel kan melden over de opvolging van de punten uit de vergadering. Een greep uit de agenda voor de komende maanden: o we gaan kijken naar zonne energie in de vorm van panelen op het dak van het clubgebouw o we onderzoeken of de verlichting van de banen anders kan o we gaan de resultaten van het ledenonderzoek op een rijtje zetten o we volgen de voortgang bij het opzetten van de sponsorcommissie. Zomaar een greep uit de onderwerpen. Heb je over een of meer van de onderwerpen specifieke kennis of een onderbouwde mening, dan nodig ik je uit om hier een balletje over op te gooien (om in tennistermen te blijven). In het algemeen nodig ik alle leden uit om opmerkingen, verbeteringen, knelpunten door te geven aan het bestuur, zodat er zo mogelijk actie op ondernomen kan worden. Verder kan ik melden dat er kussens zijn aangeschaft voor de lage stoelen in de kantine, de zittingen van de lage stoelen bleken in sommige gevallen schade aan kleding te veroorzaken, dat is hiermee opgelost. Sportieve groet, Ed Baakman Kitty Mulder Johan Takens Gerrit de Haan Willem Scholten

2 Vrijwilliger aan het woord: Klaske Butselaar TV Stiens is blij met alle vrijwilligers die de vereniging bloeiend houden! Onze vrijwilligers zijn het fundament van onze vereniging. Iedere nieuwsbrief komt een vrijwilliger aan het woord. Deze keer Klaske Butselaar. 1. Sinds wanneer ben je lid? Dat weet ik niet precies, ergens tussen 1985 en We hadden nog les op de oude banen van Gert Jan Wieringa (die later bekend werd van de hennepkwekerij). 2. Sinds wanneer ben je vrijwilliger? Dat weet ik zo niet, al heel lang in ieder geval. 3. Wat is je functie/vrijwilligersbenaming? Ik zit in de ontspanningscommissie en ben daarin o.a. contactpersoon voor de dinsdag en vrijdagochtend toss. 4. Hoe ben je daar in gerold? Ik denk doordat Johan Jousma me daarvoor gevraagd heeft. 5. Wat doe je? We delen om toerbeurt in op de maandagavondtoss, we organiseren clubtoernooien en die delen we ook in. Het gaat om gezelligheidstoernooien, zoals openingstoernooien en het Nico en Aelstje toernooi. In het verleden hebben we ook wel een (echt)parentoernooi gehouden. Dit jaar is er voor het eerst een midzomer toernooi. 6. Met wie doe je dat? Met Johan Jousma, Kitty Mulder en Jan Admiraal. Er is nu een vacature, omdat Mark gestopt is bij de ontspanningscommissie. 7. Hoeveel uren ben je er gemiddeld per week mee bezig? Dat is heel wisselend, maar niet heel veel. Ongeveer 10 maandagavonden in het jaar voor het indelen van de toss en daarnaast nog wat vergaderingen (ca 2/3 keer per jaar) en het organiseren van de toernooien. 8. Wat vind je er leuk aan? Met sportieve mensen omgaan en leuke toernooien organiseren met gezelligheid, die voor iedereen toegankelijk zijn. 9. Wat is minder leuk? We moeten ook wel eens indelen als het je eigenlijk niet past, maar gelukkig kunnen we altijd ruilen of valt iemand anders van de commissie in. 10. Heb je een leuke anekdote? Ik moet altijd lachen om Lute die op zijn kleine fiets aan komt sjeesen. 11. Heb je tips en ideeën voor de tennisvereniging? De jeugd proberen vasthouden en we zien graag dat de gezelligheids toernooien meer worden bezocht. Wil je ook vrijwilliger worden? Er zijn altijd wel werkzaamheden die passen in de tijd die je beschikbaar hebt. Belangstelling? Bel of mail het secretariaat: Hetty Andringa, , Promotiedag Poiesz Jeugd Sponsor Actie Op zaterdag 15 maart hebben de jeugdleden Tennisvereniging Stiens gepromoot. Met als doel om zoveel mogelijk sponsorpunten te verzamelen. De actie heeft 845, opgebracht.

3 Geslaagde Wintercompetitie deelnemers zijn afgelopen winter de strijd met elkaar aangegaan in de heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel. In alle categorieën werd gespeeld in poules van 4 of 5 koppels met promotie/degradatie rond de jaarwisseling. Er zijn vele spannende partijen gespeeld, waarbij het er op de baan vaak fanatiek aan toe ging. Na afloop was het echter altijd weer vanouds gezellig in de kantine! Het spelen van sets met een tiebreak op 5 5 zorgde voor nieuwe kansen in de volgende set en dat is ook gebleken in de gespeelde partijen. Regelmatig werd de partij die de 1e set dik verloor, toch nog de winnaar van de avond. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de volgende winnaars: Damesdubbel A: Joke Bakker & Lucie van der Horst Herendubbel A: Kees Dekker & Hylke v/d Heide Damesdubbel B: Karin Kooistra & Ingrid Lagerburg Herendubbel B: Mark van der Heide & Robert Ritzema Damesdubbel C: Jenny de Jager & Dorithia Jansma Herendubbel C: Jan Butselaar & Johan Jousma Gemengd dubbel A: Hylke v/d Heide & Tineke van der Heide Gemengd dubbel B: Robert Ritzema & Antje Tack Gemengd dubbel C: Meindert Kooistra & Karin Kooistra Vrijdagavond 28 maart hebben zo n 20 mensen deelgenomen aan de slotavond. Na vier ronden tossen hebben de winnaars hun prijzen in ontvangst genomen en werd er nog gezellig nagezeten. Als organisatie hebben we genoten van de vele spannende partijen, het schitterende weer en het plezier op en om de baan. De nazit in de kantine liep regelmatig uit tot middernacht, dus ook aan gezelligheid (of dorst?) heeft het dus niet ontbroken! Uiteraard zijn er ook zaken die beter kunnen. Als organisatie staan we open voor jullie (opbouwende) kritiek. Een regelmatig gehoorde opmerking is dat er af en toe erg makkelijk wordt afgezegd, vaak zonder de organisatie hiervan op de hoogte te stellen. Wij willen iedereen dan ook vragen dit volgend jaar te voorkomen en een invaller te regelen als je zelf niet kunt spelen. Mocht je daar niet in slagen of niemand weten, neem dan contact op met de organisatie voor hulp. Al met al hebben we een prachtig winterseizoen gehad. Wij kijken dan ook al weer uit naar de wintercompetitie van 2014/2015!

4 Succesvolle Open Tennisdag Op zaterdag 29 maart was er op ons tennispark een Open Tennisdag. Iedereen die gratis en vrijblijvend een balletje wilde slaan en kennis wilde maken met de tennisvereniging was van harte welkom. Tennisvereniging Stiens stelde haar park open om mensen op een originele manier te laten kennismaken met tennis. Introductielessen werden gevolgd en de Tri tennis, een soort staande tennisbaan, werd uitgeprobeerd. Het weer werkte geweldig mee. In het zonnetje waren vele mensen actief op en naast de tennisbanen. Schooltennis Leerlingen van diverse groepen van de basisscholen in Leeuwarderadeel maakten kennis met tennis via de gymlessen op school. Die werden voor een paar keer vervangen door tennislessen. Op 29 maart was de afsluiting van schooltennis. Daarvan maakten vele kinderen gebruik. Samen met de begeleiders werden actiespelletjes, tennisbehendigheidspelletjes en tenniswedstrijdjes gedaan. De kinderen verlieten tevreden het tennispark. Tot nu toe hebben circa 14 kinderen zich aangemeld voor de kennismakingslessen. We hopen natuurlijk dat ze allemaal doorgaan met tennis en zich als lid aanmelden. Jeugdregiotoernooi s Middags openden de jeugdleden van Stiens, Hallum en Ferwert het tennisseizoen met een gezamenlijk toernooi. Er waren weer gezellige en spannende partijen. Dankzij sponsoring van Jan Dijkstra konden we de kinderen lekkernijen aanbieden. Jan, bedankt! Jeugdcommissie TV Stiens

5 Zonovergoten start Tennis World Tour Indian Wells Zondag 9 maart ging de KNLTB World Tour onder ideale omstandigheden van start. Op het programma stond deze keer het evenement Indian Wells. Tennisvereniging Stiens was deze ochtend gastvereniging voor de Oranje Tenniskids. Vanuit diverse tennisverenigingen uit Sneek, Leeuwarden en Stiens waren de kinderen naar het tennispark gekomen om hun wedstrijdjes te spelen. Het evenement werd, mede door het mooi weer, een daverend succes. Volgende maand wordt een bezoek gebracht aan Monte Carlo. World Tour data Op de eerste zondag van de maand vindt de World Tour plaats voor de jongste tennissers, van niveau rood en oranje De speeldata zijn 4 mei, 1 juni, 6 juli, 3 augustus, 7 september, 5 oktober en 2 november. De locaties worden afgewisseld, Stiens is ook af en toe aan de beurt. Denk aan je kantinedienst Samen met je nieuwe tennispas heb je ook de indeling voor de kantinedienst ontvangen. Er wordt tijdens die kantinedienst op je gerekend. Daarom vragen we je om ook rekening te houden met je mede tennisleden en tijdens je kantinedienst aanwezig te zijn. Verhinderd, wat dan? Ben je verhinderd, dan dien je zelf voor vervanging te zorgen. Je hebt daartoe de volgende mogelijkheden: 1. Je ruilt met iemand anders die op het rooster is vermeld. 2. Je huurt iemand in van de poule lijst. Deze persoon neemt jouw dienst over tegen betaling van 15. LET WEL: U BETAALT! 3. Je zoekt een andere invaller/vrijwilliger die: a. 18 jaar of ouder is b. lid is van onze vereniging c. bekend is met de taakomschrijving kantinedienst Neemt iemand jouw kantinedienst over, meldt dat dan aan de weekcoördinator!!!!. Blijf je in gebreke met het vervullen van de ingeroosterde kantinedienst dan wordt een boete van 30 per dienst opgelegd. Dit bedrag wordt via automatische incasso van je rekening afgeschreven. Zijn er vragen of onduidelijkheden dan kan contact worden opgenomen met Gerrit de Haan via Deelnemers poulelijst: Tjerk Norberhuis tel / Korrie Dijkstra tel Karin Kooistra tel Meindert Kooistra tel Hylke van der Heide tel Kantinerooster kwijt? Het kantinerooster is ook in te zien via de website. Je hebt dan wel een login nodig. Die kan via de site worden aangevraagd. Kies na het inloggen rechtsboven Documenten. Daaronder staan de kantineroosters.

6 Baanbezetting tijdens competitie en les De competitie is inmiddels weer begonnen. Hieronder volgt een overzicht van het aantal banen die door de verschillende teams in gebruik zijn tijdens de competitie. Houd tijdens deze periode rekening met de verminderde beschikbaarheid van banen om vrij te tennissen. Jeugdtoss op vrijdagmiddag Wanneer? De derde vrijdagmiddag van de maand, dus op 18 april,16 mei, 20 juni, 18 juli, 15 augustus en 19 september. Hoe laat? Van ca 16:00 tot 18:00 uur. Voor wie? Alle jeugdleden tot en met 17 jaar. Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom! Toss? Bij toss worden de deelnemers elke minuten ingedeeld met 3 andere tennissers om een potje te spelen. Datum Banen in gebruik Vanaf dinsdag 15 april 2 13:30 woensdag 16 april 2 18:30 donderdag 17april 4 18:30 vrijdag 18 april 4 18:30 zaterdag 19 april 4 13:30 maandag 21 april 4 10:30 dinsdag 22 april 2 13:30 dinsdag 22 april 4 18:30 donderdag 24april 2 18:30 vrijdag 25 april 2 17:00 vrijdag 25 april 6 18:30 dinsdag 6 mei 2 13:30 woensdag 7 mei 2 18:30 donderdag 8 mei 2 18:30 vrijdag 9 mei 4 18:30 dinsdag 13 mei 4 13:30 dinsdag 13 mei 4 18:30 woensdag 14 mei 2 18:30 donderdag 15 mei 4 18:30 vrijdag 16 mei 6 18:30 zaterdag 17 mei 4 13:30 zondag 18 mei 4 10:30 De tri tennis tijdens de Open Tennisdag donderdag 22 mei 4 18:30 vrijdag 23 mei 2 17:00 vrijdag 23 mei 4 18:30 dinsdag 27 mei 2 13:30 dinsdag 27 mei 4 18:30 woensdag 28 mei 2 18:30 zaterdag 31 mei 4 13:30 zondag 1 juni 2 12:00 Daarnaast zijn er voor de tennislessen op woensdagmiddag en avond tussen april en oktober (met uitzondering van de schoolvakanties) vanaf 13:00 uur continu 2 tennisbanen in gebruik.

7 Wedstrijdschema s Voorjaarscompetitie 2014 Regiocompetitie Noordoost voorjaar 2014 KNLTB Landelijk voorjaar 2014 Dinsdagmiddag/avond Afdeling 2514 Dinsdagmiddag 3e klasse Damesdubbel T.V. Joure L.T.V. de Bontekoe T.C. Goutum T.C. Oldeboorn Oeverzwaluwen T.V. de Kreilen T.V. Oranjewoud 3 Dinsdagavond Afdeling 2636 Dinsdagavond 5e klasse Damesdubbel 17+ Stiens T.C. Dokkum T.C. Opinoo T.V. Galefjild L.T.C. IJlst De Vierslag T.V. d Ouwe Rij Bildtse T.C.B.T.C. 4 Afdeling 1400 Donderdag avond 1e klasse Herendubbel T.C. Smalhorst T.C. Goutum S.L.T.C. De vliegende bal Franeker Tennisclub T.V. Makkum S.L.T.C. De Vliegende bal T.C. De Beampipers 1 Afdeling 0300 Vrijdagavond 1e klasse T.C. De Beampiepers De Marsch Ready Again T.S.O H.T.V. Ten Woude T.C.O. Oosterwolde L.T.C. IJlst 1 Afdeling 2534 Dinsdagmiddag 5e klasse Damesdubbel 17+ Stiens Kollumer Tennisclub T.C.De Sanjes T.V. De Molen T.C. Goutum L.T.C. Ferwerderadiel T.C.Z. 1 Uitwedstrijd * wijzigingen voorbehouden Donderdagavond Afdeling 1407 Donderdag avond 2e klasse Herendubbel 50+ Stiens T.V. Marssum T.C. De Beampipers T.C.W Nomi T.V. Ready Rikke T.V. Hallum 1 Vrijdagavond Afdeling 0301 Vrijdagavond 1e klasse Stiens T.C.A. Appelscha T.C. De Sanjes T.C. De Beampipers G.T.V. Van Starkenborgh T.S.O T.C. De Beampipers De Marsch 2 Afdeling 2614 Dinsdagavond 3e klasse Damesdubbel De Vierslag Bildtse T.C.B.T.C T.V. Vegelingsoord Nomi L.T.C. De Drie Posten T.V. De Grevelingen T.C. Goutum 2 Woensdagavond Afdeling 1039 Woensdagavond 5e klasse Herendubbel T.C. Dokkum T.V. Warten Franeker Tennisclub T.V. Buitenpost W.E.S.P De Vierslag T.V. Galefjild 2 Afdeling 1424 Donderdag avond 4e klasse Herendubbel 50+ Stiens T.V. Oranjewoud L.T.C. Ferwerderadiel T.V. De Grevelingen T.V. Hallum T.C. Opinoo T.V. Akkrum 2 Afdeling 0311 Vrijdagavond 2e klasse Stiens T.C. Damwâld T.C. Rauwerd Franeker Tennisclub Bildtse T.C.B.T.C T.V. De Fjouere T.C. t Nylân H.T.V. Ten woude 4

8 Afdeling 0312 Vrijdagavond 2e klasse Stiens L.T.C. IJlst Stânfries T.C. t Nylân Franeker Tennisclub Ready Again Bildtse T.C. B.T.C H.T.V. Ten Woude 3 Vrijdagavond (vervolg) Afdeling 0313 Vrijdagavond 2e klasse Stiens T.C. t Nylân T.V. Marssum T.V. Joure Franeker Tennisclub L.T.C. IJlst Bildtse T.C. B.T.C H.T.V. Ten woude 6 Vrijdagmiddag Afdeling 3004 Vrijdagmiddag 1e klasse Jongens 11 t/m 17 jaar L.T.V. de Bontekoe T.V. St. Jacob T.V. De Molen T.C. t Nylân Bildtse T.C. B.T.C T.V. Ready 1 Afdeling 0906 Zaterdag hele dag 1e klasse Heren L.T.C. IJlst A.T.V. De Hertenkamp T.C. t Nylân T.V. Joure Burmania Tennisclub Vollenhove T.C. Nienoord 1 Afdeling 0560 Zondag hele dag 4e klasse Heren T.C. Dokkum A.Y.R T.V. Joure Meppeler L.T.C Gaasterland T.V. Galefjild Aduarder T.C. 1 Zaterdag (hele dag) Afdeling 0135 Zaterdag hele dag 4e klasse Gemengd T.V. Marssum Smash Oosterend H.T.V. Ten Woude L.T.V. De Bontekoe T.C. Oppenhuizen T.V. Joure T.V. De Molen 3 Zondag (hele dag) Afdeling 4022 Zondag hele dag 2e klasse Gemengd 11 t/m 14 jaar L.T.C. De Kalkwijck L.T.V. De Bontekoe Nomi L.T.C. De Kalkwijck L.T.V. De Bontekoe Nomi 1 Uitwedstrijd Uitwedstrijd Openingstoernooi dinsdag en vrijdagmorgen toss Het toernooi wordt gehouden op 25 april van uur De opgavelijst hangt in de hal van het clubhuis Ieder die mee wil doen is van harte welkom!!! Er zal een kleine bijdrage van de deelnemers worden gevraagd.

9 Colofon De Nieuwsbrief is een uitgave van de Tennisvereniging Stiens Bestuur Telefoon voorzitter Ed Baakman penningmeester Eelke van der Wagen secretaris Hetty Andringa E mail: secretariaat@tvstiens.nl parkbeheer Geert Brouwer commissie Sport André van Dijk commissie Ontspanning & Kitty Mulder ledenadministratie E mail: administratie@tvstiens.nl algemeen/jeugd Lucie van der Horst sponsorzaken vacant Reklameborden Johannes Bijlsma Contactpersonen Jeugd Lucie van der Horst André van Dijk E mail: jeugd@tvstiens.nl Verenigings Competitie Leider Dinsdag / woensdag / donderdag en zaterdag Robert Ritzema zondag en jeugdteams Willem Scholten Parkbeheerder Wim Kluin Tennislessen P.R.O. tennis Emiel de Graaf Redactie nieuwsbrief Jacq Wegman E mail: redactie@tvstiens.nl Lucie van der Horst Kantine Copy voor de volgende Nieuwsbrief uiterlijk dinsdag 10 juni mailen naar redactie@tvstiens.nl De eerstvolgende Nieuwsbrief verschijnt rond 18 juni

jaargang 16, nummer 3 juni 2014

jaargang 16, nummer 3 juni 2014 Nieuws brief jaargang 16, nummer 3 juni 2014 Van de voorzitter Op moment van schrijven van dit voorwoord staan de clubkampioenschappen, enkel en mix, in de startblokken, ik heb er veel zin in en het weer

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 3

jaargang 19, nummer 3 Nieuws brief Van de voorzitter jaargang 19, nummer 3 juli 2017 De clubkampioenschappen, de Stienser Open en het Midzomernachttoernooi, het wordt weer een drukke maar vooral leuke en sportieve periode.

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 3

jaargang 20, nummer 3 jaargang 20, nummer 3 juli 2018 Van de voorzitter Deze periode staat in het teken van de Stienser Open. Er zijn veel aanmeldingen,waaronder 8 deelnemers in de HE3. Dat belooft veel kijkplezier voor de

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 2

jaargang 19, nummer 2 Nieuws brief jaargang 19, nummer 2 april 2016 Van de voorzitter Pilot zaterdag activiteit. Doel: meer activiteiten organiseren in het weekend. Waarom: meer gebruik van de banen, kantine omzet, aantrekkelijker

Nadere informatie

jaargang 21, nummer 2

jaargang 21, nummer 2 jaargang 21, nummer 2 april 2019 Van de voorzitter Het afgelopen jaar zijn een paar bordsponsors gestopt met de sponsoring. Daar staat tegenover, dat zich 5 nieuwe sponsors hebben gemeld. Daarover verderop

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 2

jaargang 20, nummer 2 jaargang 20, nummer 2 april 2018 Van de voorzitter Het voorjaar is begonnen en we hebben al wat mooie dagen gehad. De voorjaarscompetitie is gestart. Nog maar even en we hebben in juni ook weer de clubkampioenschappen

Nadere informatie

JULI & AUGUSTUS. 2 Maanden Onbeperkt tennis voor maar 22,50. Inclusief clinics & een toernooi

JULI & AUGUSTUS. 2 Maanden Onbeperkt tennis voor maar 22,50. Inclusief clinics & een toernooi Infoblad Juli 2017 TV Stiens introduceert betalen met PIN en consumptiemunten Tijdens de 12 e Althof Accountants & Adviseurs Stienser Open kunt u met PIN betalen voor consumpties. Voor bedragen beneden

Nadere informatie

jaargang 21, nummer 4 oktober 2019

jaargang 21, nummer 4 oktober 2019 Van de voorzitter Hoewel we waarschijnlijk nog wel een paar dagen mooi weer gaan krijgen, besef ik me, nu het rond acht uur s avonds alweer donker wordt en de herfst af en toe al aan de deur klopt, dat

Nadere informatie

jaargang 18, nummer 4

jaargang 18, nummer 4 Nieuws brief Van de voorzitter jaargang 18, nummer 4 september 2016 Op 5 juli was de extra ledenraadpleging met als onderwerp het project ledverlichting, beter bekend als Beter Led dan Net. Wanneer alles

Nadere informatie

jaargang 18, nummer 3

jaargang 18, nummer 3 Nieuws brief Van de voorzitter jaargang 18, nummer 3 juli 2016 Op 5 juli was de extra ledenvergadering met als onderwerp het project led verlichting. Beter bekend als Better LED as Net. Op de algemene

Nadere informatie

Aan de contactpersonen 2019 van het tennistoernooi om de Friesland Cup Datum Betreft Uw referentie 2 april 2020 Friesland Cup e circulaire

Aan de contactpersonen 2019 van het tennistoernooi om de Friesland Cup Datum Betreft Uw referentie 2 april 2020 Friesland Cup e circulaire Aan de contactpersonen 2019 van het tennistoernooi om de Friesland Cup Datum Betreft Uw referentie 2 april 2020 Friesland Cup 2019 2e circulaire Beste heer/mevrouw, Dit jaar wordt het toernooi om de Friesland

Nadere informatie

Datum Betreft Uw referentie Juli 2017 Friesland Cup MAE 4 e circulaire

Datum Betreft Uw referentie Juli 2017 Friesland Cup MAE 4 e circulaire Aan de contactpersonen van het tennistoernooi om de Friesland Cup 2017 Datum Betreft Uw referentie Juli 2017 Friesland Cup 2017 MAE 4 e circulaire Beste contactpersoon, De wedstrijden in de tweede ronde

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 4

jaargang 20, nummer 4 jaargang 20, nummer 4 september 2018 Van de voorzitter De afgelopen maanden zijn er veel mooie dingen gebeurd: het Althof Accountants en Adviseurs Stienser Open tennistoernooi, de Clubkampioenschappen,

Nadere informatie

jaargang 18, nummer 2

jaargang 18, nummer 2 Nieuws brief jaargang 18, nummer 2 april 2016 Van de voorzitter Het voorjaar komt eraan, voor het eerste weekend van april werd 20 graden voorspeld. De gravelbanen zijn weer op orde en klaar voor gebruik.

Nadere informatie

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/9

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/9 Voorjaarscompetitie T.V. Stiens 2016 1/9 Inhoud 1. Voorblad 2+3. Inhoud + taken aanvoerders + mededelingen competitieleiding 4-5. Dinsdag Dames-competitie 5-6. Woensdag Heren 35+- en Donderdag Heren 50+-competitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 1 januari 2017

jaargang 19, nummer 1 januari 2017 Nieuws brief jaargang 19, nummer 1 januari 2017 Van de voorzitter Een koud begin van 2017. Op Zaterdag 7 januari stond het Nico en Aeltsje toernooi gepland, maar helaas waren de banen niet bespeelbaar.

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 5

jaargang 20, nummer 5 jaargang 20, nummer 5 december 2018 Van de voorzitter Alweer de laatste nieuwsbrief van 2018. De laatste maanden is er veel gebeurd. Twee van de vier camera s zijn vernield, de daders staan op beeld en

Nadere informatie

jaargang 16, nummer 5 november 2014

jaargang 16, nummer 5 november 2014 Nieuws brief jaargang 16, nummer 5 november 2014 Van de voorzitter Het bestuur gaat aan de slag met de voorbereidingen voor de jaarvergadering. Op veel punten, waaronder ook zaken uit het onder de leden

Nadere informatie

jaargang 16, nummer 4 september 2014

jaargang 16, nummer 4 september 2014 Nieuws brief jaargang 16, nummer 4 september 2014 Van de voorzitter De zomer voorbij. Het Althof Jager Accountants Stienser Open 2014 toernooi was een succes. Het weer zat mee en het toernooi was heel

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/9

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/9 Voorjaarscompetitie T.V. Stiens 2017 1/9 Inhoud 1. Voorblad 2+3. Inhoud + taken aanvoerders + mededelingen competitieleiding 4. Dinsdag Dames-competitie 5-6. Woensdag Heren 35+- en Donderdag Heren 50+-competitie

Nadere informatie

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/8

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/8 Voorjaarscompetitie T.V. Stiens 2018 1/8 Inhoud 1. Voorblad 2+3. Inhoud + taken aanvoerders + mededelingen competitieleiding 4. Dinsdag Dames-competitie 5. Woensdag Heren 35+-competitie 6. Donderdag Heren

Nadere informatie

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester. Welkom bij TV De Sprenk. Welkom door de voorzitter. Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Wij vertrouwen erop dat dit voor je het begin is van een periode van sportieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Datum Betreft Uw referentie 7 april 2016 Friesland Cup WT 2e circulaire

Datum Betreft Uw referentie 7 april 2016 Friesland Cup WT 2e circulaire Aan de contactpersonen van het tennistoernooi om de Friesland Cup 2016 Datum Betreft Uw referentie 7 april 2016 Friesland Cup 2016 WT 2e circulaire Beste contactpersoon, Dit jaar wordt het toernooi om

Nadere informatie

jaargang 17, nummer 5

jaargang 17, nummer 5 Nieuws brief jaargang 17, nummer 5 november 2015 Van de voorzitter De eerste avond van de wintercompetitie viel in t water, letterlijk de banen stonden blank. De meeste wedstrijden zijn inmiddels opnieuw

Nadere informatie

KNLTB ZOMERKALENDER PROVINCIE FRIESLAND 2019 (SENIOREN)

KNLTB ZOMERKALENDER PROVINCIE FRIESLAND 2019 (SENIOREN) KNLTB ZOMERKALENDER PROVINCIE FRIESLAND (SENIOREN) Begindatum Einddatum Startweek Eindweek Toernooinummer Naam Onderdelen Club Accommodatie 7-6- 10-6- 23 24 49e Pinkstertoernooi DLTC D.L.T.C. - Drachten

Nadere informatie

Competitie Jeugd Najaar 2013

Competitie Jeugd Najaar 2013 Competitie Jeugd Najaar 2013 Aan alle jeugdleden van T.V. De Punt Zeewolde, mei 2013 Beste Jeugdspelers, Komend najaar 2013 zal onze vereniging meedoen met de jeugd najaarscompetitie van de KNLTB, in de

Nadere informatie

jaargang 18, nummer 5

jaargang 18, nummer 5 Nieuws brief jaargang 18, nummer 5 november 2016 Van de voorzitter Op 6 November was de eerste editie van het Tineke en Piet Brolsma SNERT toernooi. Met slechts een kleine regenonderbreking zijn 3 spannende

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 1 januari 2018

jaargang 20, nummer 1 januari 2018 Nieuws brief jaargang 20, nummer 1 januari 2018 Van de voorzitter Op zaterdag 6 januari stond het Nico en Aeltsje toernooi op de agenda, het eerste toernooi van het jaar. Mede door de ervaring van vorig

Nadere informatie

ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief

ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief Fijne Feestdagen!!! Bijna einde jaarkalender..!! We mogen spreken van een mooi tennisseizoen en volgend jaar gaan we gewoon weer verder met alle mooie plannen. Zo zijn we

Nadere informatie

jaargang 17, nummer 4

jaargang 17, nummer 4 Nieuws brief jaargang 17, nummer 4 september 2015 Van de voorzitter Wanneer alles volgens de planning is gelopen, ben ik in deze periode op vakantie in een ver land. De 10 de editie van de Stienser Open

Nadere informatie

Van de jeugdcommissie

Van de jeugdcommissie Van de jeugdcommissie Een terugblik op 2016 Startactiviteit. Vorig jaar zijn we van start gegaan met een survival in het Zwettebos te Sneek. Verzamelen bij de tennisbaan en toen met zijn allen op de fiets

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 4

jaargang 19, nummer 4 Nieuws brief jaargang 19, nummer 4 september 2017 Van de voorzitter De finaledag van de clubkampioenschappen dubbel vielen letterlijk in het water. De creatieve oplossing was om de finales 14 dagen uit

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

Datum Betreft Uw referentie 25 april 2018 Friesland Cup e circulaire

Datum Betreft Uw referentie 25 april 2018 Friesland Cup e circulaire Aan de contactpersonen van het tennistoernooi om de Friesland Cup 2018 Datum Betreft Uw referentie 25 april 2018 Friesland Cup 2018 2e circulaire Beste contactpersoon, Dit jaar wordt het toernooi om de

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 5 mrt 2017 editie 15 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Nog even en de winter is voorbij. Neemt niet weg dat er de afgelopen maanden volop is gespeeld op de kunstgrasbanen. De liefhebbers

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek april 2015, 15 e jaargang, nummer 4

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek  april 2015, 15 e jaargang, nummer 4 Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl april 2015, 15 e jaargang, nummer 4 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.com

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

Competitie Inleiding

Competitie Inleiding Competitie 2018 Inleiding Met ruim 200.000 tennissers is de Nederlandse tenniscompetitie een van de grootste ter wereld. Daarmee mag je het met recht een groot succes noemen. Toch spelen zo n 400.000 mensen

Nadere informatie

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief Editie 1, Jaargang 2018 TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 De Nieuwsbrief van Tennisvereniging Ammerzoden is weer terug. Deze nieuwsbrief verschijnt elke 4 maanden en bevat nieuws, informatie

Nadere informatie

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk ABC Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk Van harte welkom bij TC Noordwijk. In deze folder geven wij informatie over allerlei zaken waar je mee te maken krijgt bij onze vereniging Activiteitenkalender

Nadere informatie

jaargang 17, nummer 1 januari 2015

jaargang 17, nummer 1 januari 2015 Nieuws brief jaargang 17, nummer 1 januari 2015 Van de voorzitter De Algemene Leden Vergadering 2015 staat gepland op dinsdag 10 maart, dus zet die datum vast in je agenda. Het Nico en Aeltsje toernooi

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 Nieuwsbrief 1 - Januari 2015 In dit nummer: Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 TOZ van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Nieuwe trainingscyclus voorjaar 2015! Tennis Op Proef voor jeugd bij

Nadere informatie

jaargang 16, nummer 1 februari 2014

jaargang 16, nummer 1 februari 2014 Nieuws brief jaargang 16, nummer 1 februari 2014 Van de voorzitter Het bestuur en de commissies zijn druk doende om de jaarvergadering voor te bereiden, de uitnodiging en stukken volgen. We leggen verantwoording

Nadere informatie

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 4 Contactadressen en telefoonnummer... 4 Jeugdcommissie... 5 Maak kennis met tennis... 6 Vervolg maak kennis met tennis...

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Beste leden, Het tennisseizoen van 2016 zit er bijna op. Toch wordt er nog op ons tennispark druk getennist op de maandagochtend door de koffie tossers. Ook is er begonnen

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INHOUDSOPGAVE Blz. Tennisclub Delfzijl Welkom 3 Onze club 4 Clubgebouw 4 Tennissen Lidmaatschap 4 Ledenpas 5 Baan reserveren 5 Wanneer kun je spelen 5 Tijdens en na

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1 februari 2016 blad 1 Algemene ledenvergadering op woensdag 17 februari Op deze ledenvergadering blikken we terug op 2015 en geven we u de nodige informatie over het nieuwe tennisseizoen. De commissies

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Maart 2017 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje 19 maart t/m 2 april: 21 e Rabo Open Jeugd Toernooi 31 maart (18.00-19.00 uur) KNLTB pasjes ophalen bij Corry Luijten April/mei: Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door:

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door: Welkom bij tennisclub t Eerste Wittien: Je hebt er voor gekozen om een leuke sport te gaan beoefenen nl. de tennissport. Bij tennisclub t Eerste Wittien te Genemuiden, opgericht 10 februari 1976, kan dat

Nadere informatie

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op: Zondag 14 augustus a.s..

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op: Zondag 14 augustus a.s.. Beste leden, De zomercompetitie hebben we zojuist afgesloten en derhalve denken wij weer aan het inschrijven voor de wintercompetitie. We gaan inschrijven voor de KNLTB competitie winter 2016/2017. In

Nadere informatie

Maandag 28 november 2016 ouder informatie-avond World Tour en KNLTB competitie.

Maandag 28 november 2016 ouder informatie-avond World Tour en KNLTB competitie. Maandag 28 november 2016 ouder informatie-avond World Tour en KNLTB competitie. Aanwezig: er zijn 16 ouders aanwezig Peter Russchen, voorzitter LTC Bedum Charlo Goudzand, wedstrijdleiding Frenk Abrahams,

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

Inhoud Aan de leden Van het bestuur

Inhoud Aan de leden Van het bestuur Inhoud Aan de leden Van het bestuur Jaargang 9 Nummer 2 AAN ONZE LEDEN.. Beste vrienden van GSM, Woord vanuit het Bestuur TV GSM sponsoren Wij willen jullie graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/8

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/8 Voorjaarscompetitie T.V. Stiens 2019 1/8 Inhoud 1. Voorblad 2+3. Inhoud + taken aanvoerders + mededelingen competitieleiding 4. Dinsdag Dames-competitie 5. Woensdag Heren 35+-competitie 6. Donderdag Heren

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Beste tennisvrienden, sponsors en adverteerders, Het tennisseizoen van 2105 zit er weer op. Het bestuur wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en

Nadere informatie

Interne dubbelcompetitie tennis en padel In dit nummer:

Interne dubbelcompetitie tennis en padel In dit nummer: Nieuwsbrief 12 December 2018 In dit nummer: Interne dubbelcompetitie tennis en padel 2019 Senior Plus toernooi Tennisvereniging TOZ is weer bij de tijd Van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Belangrijke data

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. Introductielessen jeugdleden vrijdag 14 maart 2014. www.tcvolharding.nl IN DEZE NIEUWSFLITS

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. Introductielessen jeugdleden vrijdag 14 maart 2014. www.tcvolharding.nl IN DEZE NIEUWSFLITS TC Volharding Meerssen 19 april 2014 editie 3 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Introductielessen jeugdleden vrijdag 14 maart 2014 Als uit een winterslaap ontwaakt kwamen de inschrijvingen langzaam binnendruppelen

Nadere informatie

Informatieboekje van TC Noordwijk

Informatieboekje van TC Noordwijk Informatieboekje van TC Noordwijk In dit boekje: 1.Tennis Club (TC) Noordwijk... 4 2. Het bestuur en commissies... 4 2.1 Bestuur... 4 2.2 Commissies en aanspreekpunten... 4 3. Clubhuis... 5 4. Contributie...

Nadere informatie

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi

Verslag Vivenics open jeugdtoernooi Nieuwsbrief 11 - December 2014 In dit nummer: Verslag Vivenics open jeugdtoernooi Verslag Herhalingsavond Reanimatie/AED Aanpassing beveiliging Pieten bij TOZ Roken bij TOZ? Roken bij de ingang? Belangrijke

Nadere informatie

T.C. Metslawier e.o.

T.C. Metslawier e.o. JAARVERSLAG 2017 1.1 ALGEMEEN Bestuur Het bestuur bestaat uit; Cor Schat (voorzitter), Geke Braaksma (penningmeester), Tineke Terpstra (secretaris), Bea Meindersma (tennis aangelegenheden) en Henk Meinema

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht

Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht Introductie Nieuwe Tennisvereniging Meerzicht INSCHRIJFFORMULIER LIDMAATSCHAP (voor het zomerseizoen ingesloten) Het unieke Meerzicht concept. Tennisvereniging Meerzicht is in oprichting. In 2014 zal de

Nadere informatie

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 3 Contactadressen en telefoonnummer... 3 Jeugdcommissie... 3 Maak kennis met tennis... 4 Vervolg

Nadere informatie

jaargang 21, nummer 1 januari 2019

jaargang 21, nummer 1 januari 2019 jaargang 21, nummer 1 januari 2019 Van de voorzitter Alweer de eerste nieuwsbrief van 2019. Binnenkort is de algemene ledenvergadering. Let op de communicatie daarover en noteer alvast in je agenda. Wim

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Klik op de link:

Klik op de link: Nieuwsbrief 7 - Juli 2015 In dit nummer: Ouder kindtoernooi Osse Tennis Kampioenschappen 2015 Oproep: foto's digitaliseren Wintercompetitie 2015/2016 Belangrijke data Van de redactie Ouder kindtoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE Sluitingsdatum nieuwe kopij: 15 juli 2015 Jaargang 3 nr. 5 Juni 2015 redactie@ltcdeschelde.nl MINI/MAX toernooi 2015 Op 21 juni gaan jong en oud het z.g. MINI/MAXI toernooi spelen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een oproep voor een penningmeester, de nieuwe trainer die zich voorstelt, nieuws van de

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen.

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. TC Volharding Meerssen 21 aug 2015 editie 7 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen 4 Teams van Volharding hebben deelgenomen aan de Voorjaarscompetitie van de KNLTB. Het gemengd dubbel team eindigde op een

Nadere informatie

Informatie over het combi-lidmaatschap

Informatie over het combi-lidmaatschap Informatie over het combi-lidmaatschap Rood kinderen kunnen met een gecombineerd lidmaatschap zo vaak mogelijk lessen als ze willen (een, twee, drie, of vier keer per week). Voor Oranje, Groen en Geel

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief juni 2015 Voorjaarscompetitie afgesloten met een barbecue Hier een foto-impressie van de barbecue en klik hier voor de definitieve eindstand van de Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

jaargang 18, nummer 1 januari 2016

jaargang 18, nummer 1 januari 2016 Nieuws brief jaargang 18, nummer 1 januari 2016 Van de voorzitter Voor jullie de eerste nieuwsbrief van 2016. Het bestuur is bezig met de voorbereidingen van de algemene ledenvergadering (ALV), die zal

Nadere informatie

Voorwoord Bestuur Algemeen Activiteitenkalender Algemene Ledenvergadering (ALV) Digitale Nieuwsbrief...

Voorwoord Bestuur Algemeen Activiteitenkalender Algemene Ledenvergadering (ALV) Digitale Nieuwsbrief... Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Bestuur... 3 Algemeen... 4 Activiteitenkalender... 4 Algemene Ledenvergadering (ALV)... 4 Digitale Nieuwsbrief... 4 Inhangsysteem... 4 Activiteitencommissie... 6 Gezelligheidsactiviteiten...

Nadere informatie

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt.

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt. ALGEMENE INFO 2018 Lid worden Je kunt je aanmelden door een inschrijfformulier in te vullen. Het formulier kan gedownload worden via onze website www.tvhetvennewater.nl. Het inschrijfformulier samen met

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

Zondagmiddag 4 januari vanaf uur

Zondagmiddag 4 januari vanaf uur December 2014 Belangrijke data Zondagmiddag 4 januari vanaf 15.00 uur Alle leden zijn met partner en kinderen van harte welkom in ons clubhuis om samen het glas te heffen op een spetterend 2015! Maar eerst

Nadere informatie

Brochure: activiteiten informatie OGTB.

Brochure: activiteiten informatie OGTB. Brochure: activiteiten informatie OGTB. Inleiding Voor u ligt informatie van de activiteiten van OGTB. Deze informatie is voor het eerst uitgegeven in 2006, ook wel bekend geworden onder de naam: het groene

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen.

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. TC Volharding Meerssen 7 mrt 2016 editie 10 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Tijdens de ALV van 23 jan 2016, ben ik gekozen tot voorzitter van onze mooie tennisvereniging. Mijn naam is Richard van Helvert,

Nadere informatie

TENNISVERENIGING KOLHAM NIEUWSBRIEF. Nummer 4/ 2014

TENNISVERENIGING KOLHAM NIEUWSBRIEF. Nummer 4/ 2014 NIEUWSBRIEF Nummer 4/ 2014 Ledenavond ook voor oud-leden. Na het succes van vorig jaar willen we op donderdag 17 april a.s. weer een Ledenavond organiseren voor leden en hun partner. Dit keer willen we

Nadere informatie

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief december 2015 40e jaargang nr. 1 In deze nieuwsbrief Vacatures: Voorzitter Voorzitter parkcommissie Voorzitter technische commissie Ledenadministratie Opzeggen lidmaatschap Oliebollentoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari PR.commissie. Beste tennisvrienden,

Nieuwsbrief januari PR.commissie. Beste tennisvrienden, Nieuwsbrief januari 2010 PR.commissie Beste tennisvrienden, De maand januari is al weer bijna voorbij maar toch allereerst willen wij jullie een heel gelukkig nieuwjaar toewensen. Zoals jullie misschien

Nadere informatie