Datum Betreft Uw referentie 7 april 2016 Friesland Cup WT 2e circulaire

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Datum Betreft Uw referentie 7 april 2016 Friesland Cup WT 2e circulaire"

Transcriptie

1 Aan de contactpersonen van het tennistoernooi om de Friesland Cup 2016 Datum Betreft Uw referentie 7 april 2016 Friesland Cup 2016 WT 2e circulaire Beste contactpersoon, Dit jaar wordt het toernooi om de Friesland Cup voor de 47ste keer georganiseerd. Zoals bekend betreft dit toernooi het spelen om het officieuze clubkampioenschap van Friesland, waarbij er in afdelingen gespeeld wordt, met de mogelijkheid van promotie en degradatie. Friesland is nog telkens het enige district met een dergelijk toernooi. Middels deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van alle belangrijke informatie over de Friesland Cup Reglement We adviseren het Reglement 2016 goed te bestuderen. Direct doorgeven uitslag wedstrijd Zodra de uitslagen van de wedstrijden bekend zijn dienen de eindstanden via mobiele telefoon of doorgegeven worden (zie onder slot ). Dus op de speeldag zelf! Dan kan de 3e circulaire, met informatie over uit- of thuis spelen zo snel mogelijk verzonden worden. Graag de wedstrijdformulieren alsnog wel invullen en opsturen of en. Dit i.v.m. verwerking voor het DSS systeem. Wedstrijdformulier We maken gebruik van het Wedstrijdformulier KNLTB Competitie. Alleen de verenigingen die thuis spelen ontvangen het formulier. De aanvoerder van de thuisspelende club moet het eerste exemplaar van dit formulier zelf houden en vervolgens kopiëren/scannen en dan opsturen/mailen. De aanvoerder van het uitspelende team ontvangt het tweede exemplaar van het formulier en mag dit houden. Het inzendadres staat aan onder slot in deze circulaire vermeld en het staat ook in de invulinstructie.

2 D.S.S. Evenals voorgaande jaren is het Dynamisch Speelsterkte Systeem ook op het toernooi om de Friesland Cup van toepassing. De uitslagen moeten naar ondergetekende worden gezonden en deze zal na verwerking ervan vervolgens zorg dragen voor verzending van het totale pakket van de uitslagenformulieren naar het Bondsbureau, waar de uitslagen worden verwerkt. Het is belangrijk dat de wedstrijdformulieren snel (binnen 24uur) worden opgestuurd, volledig en duidelijk ingevuld. Wat dit betreft wordt op ieders medewerking gerekend. Deelnemende verenigingen Vorig jaar deden er 51 verenigingen aan het toernooi mee. Dit jaar zijn dat er weer 51. Inschrijfgeld Het inschrijfgeld bedraagt 25, = per deelnemende vereniging. Zoals bekend wordt dat bed rag gebruikt om aan de spelers en speelsters die aan de diverse finales deelnemen een herinnering te geven. De nota hiervan ontvangen de deelnemende verenigingen binnenkort. Speeldata De speeldata zijn dit jaar (met tussenhaakjes de data voor de zaterdagverenigingen ): 1e ronde afd. B t/m D (18 juni) 19 juni 2016 week 24 2e ronde afd. B t/m D (2 juli) 3 juli 2016 week 26 3e ronde afd. B t/m D, 1 e ronde afd. A3 (10 sept) 11 september 2016 week 36 Finales afd. B t/m D (24 sept) 25 september 2016 week 38 Kruisingsweekend afd. A1en A2 (halve finales) 24 september 2016 (zaterdag, week 38) en halve finales afd. A3 Kruisingsweekend afd. A1 en A2 (finales en 25 september 2016 (zondag, week 38) degradatiewedstrijden) en finale afd. A3 Toelichting op de speeldata In bepaalde gevallen mag op zaterdag worden gespeeld (zie artikel 8 van het reglement). Voor de verenigingen die hiervoor in aanmerking komen, worden de wedstrijden vastgesteld op de zaterdag voorafgaand aan de zondag, die als wedstrijddatum staat geregistreerd. In het wedstrijdprogramma wordt dit aangegeven door de vermelding zaterdag achter de betreffende wedstrijd. In de eerste ronde worden deze wedstrijden daarom op zaterdag 18 juni 2016 gehouden. Mochten de weersomstandigheden zodanig zijn, dat de eerste ronde niet op de vastgestelde dag kan worden gespeeld, dan worden de wedstrijden één week opgeschoven (naar zondag 26 juni) en voor de zaterdagclubs naar zaterdag 25 juni Uit- of thuis spelen Dit jaar wordt het uit- of thuis spelen aangegeven door een * bij het thuisspelende team.

3 A1-afdeling Het kruisingsweekend vindt plaats in het weekend van 24 en 25 september Bij slecht weer verschuiven de wedstrijden naar het weekend van 1 en 2 oktober Het kruisingsweekend van de A1-afdeling vindt plaats op het park van t Nijlân (Leeuwarden). Vanuit de A2- afdeling promoveerde vorig jaar ATW (Wolvega) en degradeerde De Molen (Leeuwarden). Evenals voorgaande jaren is in deze afdelingen met een plaatsingsschema gewerkt. De finalisten van vorig jaar komen daarbij op de plaatsen 1 en 4. Het programma van de 1ste ronde in de A1- afdeling luidt: De Bontekoe (Leeuwarden)* - Ten Woude (Heerenveen) t Nijlân (Leeuwarden)* - ATW (Wolvega) A2-afdeling Het kruisingsweekend vindt plaats in het weekend van 24 en 25 september Ook hier geldt dat bij slecht weer de wedstrijden verschuiven naar het weekend van 1 en 2 oktober Uit de A1-afdeling degradeerde FTC (Franeker) en vanuit de A3-afdeling promoveerde De Kreilen (Oudega Sm.) Het kruisingsweekend van de A2-afdeling vindt plaats op het park van DLTC (Drachten). Het programma van de 1ste ronde in de A2- afdeling luidt: De Molen (Leeuwarden)* - DLTC (Drachten) Joure* - De Kreilen (Oudega Sm.) A3-afdeling De 1ste ronde in deze afdeling vindt plaats op zondag 11 september Bij slecht weer verschuiven de wedstrijden naar zondag 18 september. Het kruisingsweekend is vastgesteld op 24 en 25 september Evenals voorgaande jaren wordt er in deze afdeling met een plaatsingsschema gewerkt. Vorig jaar degradeerde FTC (Franeker) uit de A2-afdeling, degradeerden beide Sneker verenigingen (Nomi en De Vliegende Bal) uit deze afdeling en promoveerden Gorredijk en BTC (Sint Annaparochie) uit de B-afdeling. De plaats waar de finale in de afdeling A3 wordt gespeeld wordt vooraf vastgelegd. De vereniging die als sterkste uit het eerste blok van vier komt speelt uit, en de vereniging die als sterkste uit het tweede blok van vier komt speelt thuis. Het programma van de 1ste ronde in de A3-afdeling luidt als volgt: FTC (Franeker)* - Gorredijk De Leechkamp (Burgum)* - Lauswolt (Beetsterzwaag) Ready (Harlingen)* - BTC (Sint Annaparochie) TSO (Surhuisterveen)* - Rekke (Workum)

4 B-afdeling Vanuit deze afdeling degradeerden Akkrum en Buitenpost. WESP (Sexbierum) en Ready Again (Lemmer) promoveerden vanuit de C-afdeling naar deze afdeling. Mede aan de hand van resultaten van vorig jaar is een viertal poules van vier clubs gevormd. De resultaten van de loting luiden als volgt: 1. TCO (Oosterwolde)* - Nomi (Sneek) De Drie Posten (Bolsward)* - Gaasterland (Balk) 2. De Vliegende Bal (Sneek)* - Dokkum Stiens* - Oranjewoud 3. Damwâld* - WESP (Sexbierum) zaterdag Beampipers (Drachten)* - IJlst 4. TCA (Appelscha)* - Ready Again (Lemmer) Schatzenburg (Menaldum)* - KTC (Kollum) In de tweede ronde spelen zowel de winnaars als de verliezers van de wedstrijden in de 4 poules tegen elkaar. Van tevoren wordt geloot wie het recht krijgt om thuis te spelen. Voor de halve finales van de winnaars en voor de degradatiewedstrijden wordt er vervolgens opnieuw geloot.

5 C-afdeling Door afmelding van Oppenhuizen, Dundelle en Sint Jacob, en met nieuwkomer Galefjild (Hardegarijp) zitten we met 13 teams in deze afdeling. Dat leverde indelingsproblemen op. In een niet volledig gevulde afdeling wordt voortaan volgens het afvalsysteem gespeeld, met een verliezersronde. Hierdoor kan het (helaas) voorkomen dat een vereniging maar één wedstrijd speelt. De verliezersronde wordt ook via het afvalsysteem gespeeld. Aan de hand van dit systeem is er een speelschema gevormd. 1. Akkrum 2. Bye } 3. De Fjouwere (Minnetsga) 4. Metslawier* } zaterdag 5. Oldeboorn 6. Bye }. 7. De Hichte (Haulerwijk)* 8. De Delte (Drogeham) } zaterdag 9. Harkema* 10. Marssum } 11. Galefjild (Hardegarijp)* 12. TCZ (De Westereen) }. 13. De Horne (Oudehorne) 14. TF Feanwalden* } Bye 16. Buitenpost }.

6 D-afdeling Uit de C-afdeling kwam Oppenhuizen. De Harkema promoveerde en koos om in de C-afdeling te gaan spelen. In de D-afdeling wordt evenals vorig jaar 5 partijen gespeeld, van alle spelsoorten één. Ook in deze afdeling wordt dus via het afvalsysteem gespeeld en uiteraard wordt er weer om de Rode Lantaarn gestreden. 1. Jubbega 2. Bye } Weningewalde (Wijnjewoude) 4. Ysbrechtum* }. 5. Haskerhorne 6. Bye } 7. LTC 78 (Langweer)* 8. Tryegeaster T.V. (Ouwsterhaule) } Slot Alle met een * gemerkte verenigingen hebben het recht om thuis te spelen en ontvangen hierbij het Wedstrijdformulier KNLTB Competitie. Zoals daaruit blijkt moet de thuisspelende vereniging de stand direct via mobiele telefoon of doorgeven, en de kopie van het uitslagenformulier binnen 24 uur na afloop van de wedstrijd verzenden aan: Werkgroep Evenementen Friesland p/a P. Lemstra, toernooileider Friesland Cup Dubelestreek AH Dronrijp Het formulier inscannen en per verzenden naar p.lemstra9@upcmail.nl mag natuurlijk ook, mits het origineel maar goed bewaard wordt tot een maand na de laatste circulaire over de Friesland Cup. Indien er nog vragen zijn kunt u natuurlijk bellen ( ) of en naar p.lemstra9@upcmail.nl. Uiteraard worden de verenigingen en de deelnemende speelsters en spelers in dit 47ste seizoen van het toernooi om de Friesland Cup veel succes en spelplezier toegewenst, met hopelijk goed tennisweer. De verenigingen zullen door middel van circulaires van het verloop van het toernooi op de hoogte worden gehouden. Indien gebruik is gemaakt van de mogelijkheid een apart adres op te geven (dit heeft de voorkeur!!), waar de Friesland Cup-post naar toe moet, worden de circulaires daar naar toe verzonden. De eerst volgende circulaire verschijnt zo spoedig mogelijk na afloop van de eerste ronde.

7 Met vriendelijke groet, KNLTB Werkgroep Evenementen Friesland Paulien Lemstra, Toernooileider FC Dûbelestreek AH Dronrijp Bijlage: Invulinstructie Doorgeven uitslagen Friesland Cup m.b.v. het Wedstrijdformulier KNLTB Competitie (alleen thuisspelende vereniging)

Datum Betreft Uw referentie Juli 2017 Friesland Cup MAE 4 e circulaire

Datum Betreft Uw referentie Juli 2017 Friesland Cup MAE 4 e circulaire Aan de contactpersonen van het tennistoernooi om de Friesland Cup 2017 Datum Betreft Uw referentie Juli 2017 Friesland Cup 2017 MAE 4 e circulaire Beste contactpersoon, De wedstrijden in de tweede ronde

Nadere informatie

Datum Betreft Uw referentie 25 april 2018 Friesland Cup e circulaire

Datum Betreft Uw referentie 25 april 2018 Friesland Cup e circulaire Aan de contactpersonen van het tennistoernooi om de Friesland Cup 2018 Datum Betreft Uw referentie 25 april 2018 Friesland Cup 2018 2e circulaire Beste contactpersoon, Dit jaar wordt het toernooi om de

Nadere informatie

Aan de contactpersonen 2019 van het tennistoernooi om de Friesland Cup Datum Betreft Uw referentie 2 april 2020 Friesland Cup e circulaire

Aan de contactpersonen 2019 van het tennistoernooi om de Friesland Cup Datum Betreft Uw referentie 2 april 2020 Friesland Cup e circulaire Aan de contactpersonen 2019 van het tennistoernooi om de Friesland Cup Datum Betreft Uw referentie 2 april 2020 Friesland Cup 2019 2e circulaire Beste heer/mevrouw, Dit jaar wordt het toernooi om de Friesland

Nadere informatie

KNLTB ZOMERKALENDER PROVINCIE FRIESLAND 2019 (SENIOREN)

KNLTB ZOMERKALENDER PROVINCIE FRIESLAND 2019 (SENIOREN) KNLTB ZOMERKALENDER PROVINCIE FRIESLAND (SENIOREN) Begindatum Einddatum Startweek Eindweek Toernooinummer Naam Onderdelen Club Accommodatie 7-6- 10-6- 23 24 49e Pinkstertoernooi DLTC D.L.T.C. - Drachten

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 3

jaargang 20, nummer 3 jaargang 20, nummer 3 juli 2018 Van de voorzitter Deze periode staat in het teken van de Stienser Open. Er zijn veel aanmeldingen,waaronder 8 deelnemers in de HE3. Dat belooft veel kijkplezier voor de

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 3

jaargang 19, nummer 3 Nieuws brief Van de voorzitter jaargang 19, nummer 3 juli 2017 De clubkampioenschappen, de Stienser Open en het Midzomernachttoernooi, het wordt weer een drukke maar vooral leuke en sportieve periode.

Nadere informatie

1. Waddengebied. stiltegebied uitzonderingsgebied uitzondering: vaarroutes en veerverbindingen. Dokkum. Leeuwarden. Franeker. Harlingen.

1. Waddengebied. stiltegebied uitzonderingsgebied uitzondering: vaarroutes en veerverbindingen. Dokkum. Leeuwarden. Franeker. Harlingen. 1. Waddengebied West-Terschelling Dokkum St. Annaparochie Berltsum Stiens Hallum Damwâld Kollum Kollumerzwaag De Westereen Buitenpost Feanwâlden Menaam Leeuwarden Hurdegaryp Kootstertille Harlingen Franeker

Nadere informatie

jaargang 21, nummer 2

jaargang 21, nummer 2 jaargang 21, nummer 2 april 2019 Van de voorzitter Het afgelopen jaar zijn een paar bordsponsors gestopt met de sponsoring. Daar staat tegenover, dat zich 5 nieuwe sponsors hebben gemeld. Daarover verderop

Nadere informatie

AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN 2015 2016

AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN 2015 2016 AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN 2015 2016 1. Algemeen Op de Kadercompetitie zijn van toepassing: - De statuten en huishoudelijk reglement van de KNBB en KNBB Vereniging Carambole -

Nadere informatie

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/8

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/8 Voorjaarscompetitie T.V. Stiens 2019 1/8 Inhoud 1. Voorblad 2+3. Inhoud + taken aanvoerders + mededelingen competitieleiding 4. Dinsdag Dames-competitie 5. Woensdag Heren 35+-competitie 6. Donderdag Heren

Nadere informatie

PROGRAMMA TIMPAAN WELZIJN OFK VRIJDAG 2 JANUARI 2015

PROGRAMMA TIMPAAN WELZIJN OFK VRIJDAG 2 JANUARI 2015 PROGRAMMA TIMPAAN WELZIJN OFK VRIJDAG 2 JANUARI 2015 POULE 1 HEREN POULE 3 HEREN POULE 4 HEREN POULE 1 DAMES 1. Wykels Hallum zaal St. Annaparochie zaterdag Futsal Buitenpost v.v. V.I.O.D. 1 2. v.v. Bergum

Nadere informatie

AANVULLEND COMPETITIEREGLEMENT DISTRICT POOL WEST 2. A. Spelsoorten & Wedstrijdpunten

AANVULLEND COMPETITIEREGLEMENT DISTRICT POOL WEST 2. A. Spelsoorten & Wedstrijdpunten A. Spelsoorten & Wedstrijdpunten A.1 De 1ste klasse speelt: 2 x 9-ball (race to 7), 1 x 10-ball (race to 7), 1 x 8-ball (race to 6), 1 x 10-ball koppel (race to 6) en 1 x 14.1 (race to 60) De 2e en 3e

Nadere informatie

KNLTB district Friesland 2017 (zomer)

KNLTB district Friesland 2017 (zomer) Week Datum Toernooinr. Toernooi Accomodatie Toernooicategorieen Toernooi inschrijfadres Bondsgedelegeerde 2017-22 02-06 / 05-06 1700388 46 e Intersport Evink Pinkstertoernooi 2017 D.L.T.C. - Drachten Folgeren

Nadere informatie

KNLTB district Friesland 2017 (zomer)

KNLTB district Friesland 2017 (zomer) Week Datum Toernooinr. Toernooi Accomodatie Toernooicategorieen Toernooi inschrijfadres Bondsgedelegeerde 2017-22 02-06 / 05-06 1700388 46 e Intersport Evink Pinkstertoernooi 2017 D.L.T.C. - Drachten Folgeren

Nadere informatie

jaargang 16, nummer 2 april 2014

jaargang 16, nummer 2 april 2014 Nieuws brief jaargang 16, nummer 2 april 2014 Van de voorzitter De algemene ledenvergadering is geweest en de voorjaarscompetitie is begonnen. We gaan de zomer tegemoet met allerlei activiteiten in het

Nadere informatie

Overzicht begraaf- overlijdens en diaconierekeningboeken

Overzicht begraaf- overlijdens en diaconierekeningboeken Overzicht begraaf- overlijdens en diaconierekeningboeken Begr. = begraafboek Overl. = overlijdensregister Rek. = diaconierekeningboek Wijzigingsdatum 19-2-2010 NIET GEREED OP INTERNET GECONTROLEERD Achtkarspelen

Nadere informatie

AANVULLEND COMPETITIEREGLEMENT DISTRICT POOL WEST 2

AANVULLEND COMPETITIEREGLEMENT DISTRICT POOL WEST 2 A. Spelsoorten & Wedstrijdpunten A.1 De 1ste klasse speelt: 2 x 9-ball (race to 7), 1 x 10-ball (race to 7), 1 x 8-ball (race to 6), 1 x 10-ball koppel (race to 6) en 1 x 14.1 (race to 60) De 2e klasse

Nadere informatie

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/9

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/9 Voorjaarscompetitie T.V. Stiens 2016 1/9 Inhoud 1. Voorblad 2+3. Inhoud + taken aanvoerders + mededelingen competitieleiding 4-5. Dinsdag Dames-competitie 5-6. Woensdag Heren 35+- en Donderdag Heren 50+-competitie

Nadere informatie

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/9

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/9 Voorjaarscompetitie T.V. Stiens 2017 1/9 Inhoud 1. Voorblad 2+3. Inhoud + taken aanvoerders + mededelingen competitieleiding 4. Dinsdag Dames-competitie 5-6. Woensdag Heren 35+- en Donderdag Heren 50+-competitie

Nadere informatie

Reglement Nacompetities seizoen

Reglement Nacompetities seizoen Reglement Nacompetities seizoen 2009-2010 Met ingang van het huidige seizoen zal er voor wat betreft de verstrekking van informatie aan deelnemende verenigingen, scheidsrechters en andere belanghebbenden

Nadere informatie

Beker van Belgie Dames

Beker van Belgie Dames Beker van Belgie Dames 2017-2018 Art. 1: De stichting PROMBAS organiseert een tornooi voor seniores dames onder de benaming Beker van België Dames. Vanaf de eerste speeldag vallen de organisatiekosten

Nadere informatie

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/8

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/8 Voorjaarscompetitie T.V. Stiens 2018 1/8 Inhoud 1. Voorblad 2+3. Inhoud + taken aanvoerders + mededelingen competitieleiding 4. Dinsdag Dames-competitie 5. Woensdag Heren 35+-competitie 6. Donderdag Heren

Nadere informatie

Reglement Eredivisie Heren 2016

Reglement Eredivisie Heren 2016 Reglement Eredivisie Heren 2016 KONINKLIJKE NEDERLANDSE LAWN TENNIS BOND REGLEMENT EREDIVISIE HEREN 2016 Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond Postbus 1617 3800 BP Amersfoort INHOUDSOPGAVE I. Algemene

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 2

jaargang 19, nummer 2 Nieuws brief jaargang 19, nummer 2 april 2016 Van de voorzitter Pilot zaterdag activiteit. Doel: meer activiteiten organiseren in het weekend. Waarom: meer gebruik van de banen, kantine omzet, aantrekkelijker

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16

Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16 Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16 De data van de nacompetitie zijn onder voorbehoud. Zaterdagvoetbal - standaard 1e klasse (C) De kampioen promoveert naar de Hoofdklasse.

Nadere informatie

44 e fc Harlingen jeugdtoernooi

44 e fc Harlingen jeugdtoernooi 44 e fc Harlingen jeugdtoernooi 30 mei 2019 Voorwoord. Beste Sportvrienden, Na een onderbreking van een seizoen is fc Harlingen weer terug met haar jeugdtoernooi. En wij zijn dan ook zeer verheugd dat

Nadere informatie

AANKONDIGINGSFORMULIER VANDEKOLK Cup 2019

AANKONDIGINGSFORMULIER VANDEKOLK Cup 2019 AANKONDIGINGSFORMULIER VANDEKOLK Cup 2019 In de maanden februari - mei 2019 wordt door de Landelijke Commissie Wedstrijdzaken de VANDEKOLK Cup 2019 georganiseerd. De kwartfinales, halve finales en finale

Nadere informatie

Basisreglement Geert Popma Driebanden Friesland Cup.

Basisreglement Geert Popma Driebanden Friesland Cup. Basisreglement Geert Popma Driebanden Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi. Elke biljarter/ individu kan deelnemen aan de toernooien van de Driebanden Friesland Cup. Een biljarter is deelnemer

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. Reglementen nacompetitie seizoen 2011/ 12. Algemene opmerkingen

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond. Reglementen nacompetitie seizoen 2011/ 12. Algemene opmerkingen Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Reglementen nacompetitie seizoen 2011/ 12 Wat betreft de verstrekking van informatie aan deelnemende verenigingen, scheidsrechters en andere belanghebbenden zal er sprake

Nadere informatie

Wedstrijdbulletin KNLTB Voorjaar 8&9 Landelijk 2018

Wedstrijdbulletin KNLTB Voorjaar 8&9 Landelijk 2018 Wedstrijdbulletin KNLTB Voorjaar 8&9 Landelijk 2018 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 Welke en hoeveel partijen een speler mag spelen 3 Telling in de 8&9-competitie 3 Uitstel van competitiewedstrijden 3 Invallen

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen. Zaterdag 25 augustus : locatie Cafe de Kroeg Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen

Data toernooien enz. NPB Seizoen Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Data toernooien enz. NPB Seizoen - Toernooi Dag Datum Tijden Opzet Lokaal Opmerkingen Papieruitreiking 25 augustus : locatie de Kroeg Ranking 1 22 & 23 SEPTEMBER. 30 SEPTEMBER. Ranking 2 27 & 28 OKTOBER.

Nadere informatie

KNLTB DISTRICT ZEELAND 2015

KNLTB DISTRICT ZEELAND 2015 KNLTB DISTRICT ZEELAND 2015 Wedstrijdbulletin Districtscompetitie Zeeland 2015 INHOUDSOPGAVE pagina Voorwoord 3 Alle informatie over competitiesoorten en competitiedata 4 Belangrijke zaken die u moet weten

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

Basisreglement Geert Popma Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi.

Basisreglement Geert Popma Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi. Basisreglement Geert Popma Friesland Cup. 1.Inschrijven voor een toernooi. Elke biljarter kan deelnemen aan de toernooien van de Geert Popma Een biljarter is deelnemer als hij/zij zich tijdig aanmeldt

Nadere informatie

Promotie-/Degradatieregeling district West I zondag standaard senioren seizoen 2016/ 17

Promotie-/Degradatieregeling district West I zondag standaard senioren seizoen 2016/ 17 Promotie-/Degradatieregeling district West I zondag standaard senioren seizoen 2016/ 17 Algemeen Binnen de categorie A geldt een vastgestelde promotie- en degradatieregeling. Dit betekent dat er sprake

Nadere informatie

Reglement Beker van Vlaanderen Jeugd

Reglement Beker van Vlaanderen Jeugd Reglement Beker van Vlaanderen Jeugd Seizoen 2018-2019 Inhoudstafel Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 3 Art. 5: verlengingen - gelijkstand...

Nadere informatie

PROGRAMMA TWEENUL OFK DONDERDAG 3 JANUARI

PROGRAMMA TWEENUL OFK DONDERDAG 3 JANUARI PROGRAMMA TWEENUL OFK DONDERDAG 3 JANUARI POULE 1 HEREN POULE 2 HEREN POULE 6 HEREN POULE 1 DAMES 1. V.V. de Vogels Sc.Berlikum L.v.v.Friesland drs.vijfje 2. v.v.dronrijp V.C.R. v.v.udiros v.v.rottevalle

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015

PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015 PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015 Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga vzw Comité voor Wedstrijdzaken G. Vervoortstraat 4 2100 Deurne Versie: 21/03/2015 COMITE VOOR WEDSTRIJDZAKEN Voorzitter

Nadere informatie

HoSS Ranking reglement

HoSS Ranking reglement HoSS Ranking reglement 2017-2018 Algemeen De inschrijving staat open voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder. Uitzonderingen op deze regel zijn: Indien een jeugdspeler gedurende het seizoen 16 wordt, kan

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Vereniging Carambole Archimedesbaan 7 3439 ME Nieuwegein 030 6008400 info@knbb.nl Samen biljarten geeft meer effect! AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregeling seizoen 2016/'17 KNVB District West 2 Veldvoetbal: Senioren standaardelftallen

Promotie-/degradatieregeling seizoen 2016/'17 KNVB District West 2 Veldvoetbal: Senioren standaardelftallen Promotie-/degradatieregeling seizoen 2016/'17 KNVB District West 2 Veldvoetbal: Senioren standaardelftallen Algemeen Binnen de categorie A geldt een vastgestelde promotie- en degradatieregeling. Dit betekent

Nadere informatie

jaargang 16, nummer 3 juni 2014

jaargang 16, nummer 3 juni 2014 Nieuws brief jaargang 16, nummer 3 juni 2014 Van de voorzitter Op moment van schrijven van dit voorwoord staan de clubkampioenschappen, enkel en mix, in de startblokken, ik heb er veel zin in en het weer

Nadere informatie

KNLTB district Friesland 2016 (zomer)

KNLTB district Friesland 2016 (zomer) Week Datum Toernooinr. Toernooi Accomodatie Toernooicategorieen Toernooi inschrijfadres Bondsgedelegeerde 2016-18 02-05 / - 05 1602431 duggie toernooi T.C. 't Nijlân Van Loonstraat 132 8932 AV Leeuwarden

Nadere informatie

NPB padelcompetitie. najaar 2017

NPB padelcompetitie. najaar 2017 Nederlandse PadelBond NPB padelcompetitie najaar 2017 Inhoudsopgave: Nederlandse Padelbond Onderwerp: pagina 1. Inleiding 3 2. Competitieniveaus 4 3. Speeldata 4 4. Speeltijden 6 5. Aanmelding team(s)

Nadere informatie

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr. HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.) INHOUDSOPGAVE: Algemeen Het wedstrijdreglement Draaiboek Algemeen

Nadere informatie

V.V. Heerenveen JO Veld Zaterdag, 0220 Onder 19 competitie (district A-cat) 4e divisie H

V.V. Heerenveen JO Veld Zaterdag, 0220 Onder 19 competitie (district A-cat) 4e divisie H V.V. Heerenveen JO19-1 - Veld Zaterdag, 0220 Onder 19 competitie (district A-cat) 4e divisie H DZOH JO19-1 SWZ Boso Sneek JO19-1 3-4 10-12-2016 Heerenveen JO19-1 Be Quick 1887 JO19-2 1-0 10-12-2016 SJO

Nadere informatie

Beker van Belgie Dames 2015-2016

Beker van Belgie Dames 2015-2016 Beker van Belgie Dames 2015-2016 Art. 1: De stichting PROMBAS organiseert een tornooi voor seniores dames onder de benaming Beker van België Dames. Vanaf de eerste speeldag vallen de organisatiekosten

Nadere informatie

KNLTB DISTRICT ROTTERDAM 2015

KNLTB DISTRICT ROTTERDAM 2015 KNLTB DISTRICT ROTTERDAM 2015 Wedstrijdbulletin Districtscompetitie Rotterdam 2015 INHOUDSOPGAVE pagina Voorwoord 2 Alle informatie over competitiesoorten en competitiedata 3 Belangrijke zaken die u moet

Nadere informatie

Dressuur Pony Dressuur Paard Springen Pony Springen Paard. Impuls Bixie. Impuls ZZ. Impuls Bixie. Impuls B ZZL B

Dressuur Pony Dressuur Paard Springen Pony Springen Paard. Impuls Bixie. Impuls ZZ. Impuls Bixie. Impuls B ZZL B ixie 2 1 2 1 2 1 2 1 2 1 2 1 ixie Wedstrijdkalender Regio Friesland OUTDOOR (versie 21042015) Datum Wedstrijdplaats / Accommodatie Organisatie kolombreedte: 26 Accommodatie / ocatie Plaats Naam Dressuur

Nadere informatie

Heren en dames standaardteams

Heren en dames standaardteams Promotie-/degradatieregeling Bondscompetitie, seizoen 2018-2019 Heren en dames standaardteams Hoofdklasse De vier hoogst geëindigde teams (nummers 1 t/m 4) uit de reguliere competitie spelen play-offs

Nadere informatie

Beker van Antwerpen Seniors

Beker van Antwerpen Seniors Algemeen... 3 Bepalingen... 3 Teams... 3 Poule-indeling en ronden... 3 Verlengingen Gelijke stand... 3 Voorgift... 3 Planning & afspraken... 4 Speelschema & meldingen... 4 Finales... 4 Ontvangsten... 5

Nadere informatie

43e fc Harlingen jeugdtoernooi

43e fc Harlingen jeugdtoernooi 43e fc Harlingen jeugdtoernooi fc Harlingen 27 Mei 2017 - 2 - Voorwoord Hallo sportvrienden, Jan Helvrich vroeg aan mij, voorzitter zou jij een voorwoord willen schrijven voor het mooiste, grootste en

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Reglement KNVB Oost Nacompetities seizoen 2013/ 14

Reglement KNVB Oost Nacompetities seizoen 2013/ 14 Reglement KNVB Oost Nacompetities seizoen 2013/ 14 Wat betreft de verstrekking van informatie aan deelnemende verenigingen, scheidsrechters en andere belanghebbenden zal er sprake zijn van dezelfde werkwijze

Nadere informatie

Wedstrijdbulletin KNLTB 8&9-competitie Voorjaar 2017

Wedstrijdbulletin KNLTB 8&9-competitie Voorjaar 2017 Wedstrijdbulletin KNLTB 8&9-competitie Voorjaar 2017 1 Inhoudsopgave: Blz. Inleiding 3 Welke en hoeveel partijen een speler mag spelen 3 Telling in de 8&9-competitiecompetitie 3 Uitstel van competitiewedstrijden

Nadere informatie

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2010

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2010 N u m m e r 1 - S e p t e m b e r 1 9 9 9 regio Zuidwest district Rotterdam Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht 078-6255200 www.knltb.nl s e p t e m b e r 2 0 0 9 DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM

Nadere informatie

Officiële. NPB padelcompetitie. voorjaar 2017

Officiële. NPB padelcompetitie. voorjaar 2017 Nederlandse PadelBond Officiële NPB padelcompetitie voorjaar 2017 Inhoudsopgave: Nederlandse Padelbond Onderwerp: pagina 1. Inleiding 3 2. Competitieniveaus 4 3. Speeldata 4 4. Speeltijden 5 5. Aanmelding

Nadere informatie

KNLTB DISTRICT ROTTERDAM 2014

KNLTB DISTRICT ROTTERDAM 2014 KNLTB DISTRICT ROTTERDAM 2014 Wedstrijdbulletin Districtscompetitie Rotterdam 2014 INHOUDSOPGAVE pagina Voorwoord 2 Alle informatie over competitiesoorten en competitiedata 3 Belangrijke zaken die u moet

Nadere informatie

Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017

Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017 Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017 Agenda - Voorstellen SDO Achterhoek Cup Commissie - Uitreiking Fair Play Cup ; seizoen 2015 / 2016 - Belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de vorige editie - Programma

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. KNVB district Oost. Bekerreglement 2016/'17 Senioren Categorie B Jeugd Categorie A en B

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. KNVB district Oost. Bekerreglement 2016/'17 Senioren Categorie B Jeugd Categorie A en B KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB district Oost Bekerreglement 2016/'17 Senioren Categorie B Jeugd Categorie A en B Reglement beker mannen senioren teams categorie B Artikel 1 Aan

Nadere informatie

DISTRICTS SENIOREN COMPETITIE ROTTERDAM 2013

DISTRICTS SENIOREN COMPETITIE ROTTERDAM 2013 N u m m e r 1 - S e p t e m b e r 1 9 9 9 regio Zuidwest district Rotterdam Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht 088-1302740 www.knltb.nl september 2 0 1 2 DISTRICTS SENIOREN COMPETITIE ROTTERDAM 2013

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit tot inschrijving van heren-, dames of mixedteams voor de scratch en/of handicapeditie van de Ton Zandboer Cup.

Hierbij nodigen wij u uit tot inschrijving van heren-, dames of mixedteams voor de scratch en/of handicapeditie van de Ton Zandboer Cup. Ton Zandboer Cup 2015 Landjuweel 62 Postbus 326 Tel. 0318-559343 Internet: www.bowlen.nl Ons kenmerk: 3905 PH Veenendaal 3900 AH Veenendaal Fax. 0318-559349 E-mail: info@bowlen.nl

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregeling senioren seizoen 2016/'17 veldvoetbal KNVB District Noord

Promotie-/degradatieregeling senioren seizoen 2016/'17 veldvoetbal KNVB District Noord Promotie-/degradatieregeling senioren seizoen 2016/'17 veldvoetbal KNVB District Noord Algemeen Binnen de categorie A geldt een vastgestelde promotie- en degradatieregeling. Dit betekent dat er sprake

Nadere informatie

DISTRICTS COMPETITIE DEN HAAG 2013

DISTRICTS COMPETITIE DEN HAAG 2013 regio Zuidwest district Den Haag Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht 088-1302740 www.knltb.nl DISTRICTS COMPETITIE DEN HAAG 2013 september 2 0 1 2 LET OP! Dit jaar anders! Periode inschrijving: tussen

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2016

Reglement Streetsoccertoernooi 2016 Reglement Streetsoccertoernooi 2016 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2016 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2018

Reglement Streetsoccertoernooi 2018 Reglement Streetsoccertoernooi 2018 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2018 verloopt via formdesk. De schoolsport coördinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Ranking toernooi D.O.G.D.

Ranking toernooi D.O.G.D. Ranking toernooi D.O.G.D. Inhoudsopgave Inleiding... 2 Opzet D.O.G.D. Ranking... 3 De ranking... 3 Het Toernooi... 3 Wedstrijdleiding... 3 Deelname... 3 Poule indeling of Knock-out... Fout! Bladwijzer

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 2

jaargang 20, nummer 2 jaargang 20, nummer 2 april 2018 Van de voorzitter Het voorjaar is begonnen en we hebben al wat mooie dagen gehad. De voorjaarscompetitie is gestart. Nog maar even en we hebben in juni ook weer de clubkampioenschappen

Nadere informatie

Reglement 2018 / 2019

Reglement 2018 / 2019 2018 / 2019 Reglement Regio 013-CUP Het voetbaltoernooi om de Regio 013-CUP wordt georganiseerd door 013voetbal.nl en staat onder leiding van de toernooicommissie. Gezien de opzet van het toernooi, stimulering

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN BEKER VAN OOST-VLAANDEREN REGLEMENT SEIZOEN 2010-2011 HOFMAN SPORT CUP VROUWEN PRINCIPES Alle clubs die in de provinciale reeksen met één of meer damesploegen aantreden, zijn verplicht om met minstens

Nadere informatie

Bijzondere toernooibepalingen Goud/Zilver/Brons

Bijzondere toernooibepalingen Goud/Zilver/Brons Goud/Zilver/Brons 1. De vereniging Meppeler LTC organiseert het door de KNLTB goedgekeurde Junioren Tour Zilver Meppel, dat meetelt voor de Junioren Tour Goud/Zilver/Brons. 2. Het toernooi wordt gespeeld

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. VV Ængwirden

PROGRAMMABOEKJE. VV Ængwirden PROGRAMMABOEKJE PUPILLENTOERNOOI VV Ængwirden ZATERDAG 11 JUNI 2016 SPORTVELDEN VV ÆNGWIRDEN TJALLEBERD Beste sportvrienden, Namens de voetbalvereniging VV Ængwirden heten wij jullie van harte welkom

Nadere informatie

Competitiereglement NPB padelcompetitie2018 (NJC)

Competitiereglement NPB padelcompetitie2018 (NJC) Competitiereglement NPB padelcompetitie2018 (NJC) Competitieleiders NPB: Gerco Wicherson & Karin Overweg e-mailadres: competities@padelbond.nl Versie 20180627 1. Inleiding Dit document is een handvat voor

Nadere informatie

Wedstrijdschema zaterdag 15 september B jeugd

Wedstrijdschema zaterdag 15 september B jeugd Wedstrijdschema zaterdag 15 september B jeugd Poule 1 Poule 2 DSS ZAP Juro Unirek VZV Quintus V&L Hellas Westfriesland SEW OTTO Workforce/ HAL 1 Uitslagen Scheids 1 Scheids 2 Tijd 1 Tijd 2 9:30 uur Poule

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2017

Reglement Streetsoccertoernooi 2017 Reglement Streetsoccertoernooi 2017 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2017 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

FAIR PLAY COMPETITIE HELMOND

FAIR PLAY COMPETITIE HELMOND Voorwoord Op dinsdag 21 oktober en dinsdag 28 oktober hebben alle

Nadere informatie

Competitiebepalingen. Honkbal Topsport 2018

Competitiebepalingen. Honkbal Topsport 2018 Competitiebepalingen Honkbal Topsport 2018 8 januari 2018 ALGEMENE COMPETITIEBEPALINGEN CONTACTGEGEVENS AFDELING COMPETITIEZAKEN De contactgegevens van de afdeling Competitiezaken zijn: Roy Vink Manager

Nadere informatie

Bewaarnummer Grolsch Beugel Cup Apeldoorn 2014/2015

Bewaarnummer Grolsch Beugel Cup Apeldoorn 2014/2015 INHOUDSOPGAVE 1. Sponsoren 2. Reglement Grolsch Beugel Cup 3. Deelnemende verenigingen 4. Reglement competitie onder 023 5 Bestuur, commissies en hun en adressen 1 1. Sponsoren binnen de federatie. Onze

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Vereniging Carambole Archimedesbaan 7 3439 ME Nieuwegein 030 6008400 info@knbb.nl Samen biljarten geeft meer effect! AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN

Nadere informatie

ETHIAS BEKER VAN VLAANDEREN SEIZOEN 2015-2016 HEREN

ETHIAS BEKER VAN VLAANDEREN SEIZOEN 2015-2016 HEREN ETHIAS BEKER VAN VLAANDEREN SEIZOEN 2015-2016 HEREN Art. 1: De Vlaamse Basketballiga richt een bekercompetitie in voor Seniors Heren onder de benaming: Ethias Beker van Vlaanderen Heren. Vanaf de eerste

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond

Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Vereniging Carambole Archimedesbaan 7 3439 ME Nieuwegein 030 6008400 info@knbb.nl AANVULLEND REGLEMENT VOOR DE KADERCOMPETITIE SEIZOEN 2018 2019 Artikel 1: Algemeen

Nadere informatie

Reglement 1 e Klasse. Nov Pagina 1 van 6

Reglement 1 e Klasse. Nov Pagina 1 van 6 Reglement 1 e Klasse Nov 2018 Pagina 1 van 6 1 Verantwoordelijkheden 1.1 Competitieleider/coördinator (CL) Ledenadministratie. Planning competitie. Communicatie met de teams. Beheer contributiepot. Bemiddeling

Nadere informatie

Viertallencompetitie Meesterklasse en Eerste Divisie

Viertallencompetitie Meesterklasse en Eerste Divisie Viertallencompetitie Meesterklasse en Eerste Divisie 2018-2019 van de Nederlandse Bridge Bond Utrecht, juli 2018 Dit document bevat: 1. Algemene bepalingen A. Competitiestructuur B. Organisatie van de

Nadere informatie

Outdoor kalender 2016 (versie 30042016)

Outdoor kalender 2016 (versie 30042016) 1.40 ixie 2 1 2 1 2 1 / 2 1 2 1 2 1 ixie Outdoor kalender 2016 (versie 30042016) Wedstrijdplaats / Accommodatie Organisatie Dressuur Dressuur Paard Springen Springen Paard egindatum Accommodatie / ocatie

Nadere informatie

Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 3 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 5 Art.

Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 3 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 5 Art. Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 3 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 5 Art. 6: voorgift... 5 Art. 7: planning & afspraken... 5 Art.

Nadere informatie

Reglement KNVB Nacompetities seizoen 2016/ 17

Reglement KNVB Nacompetities seizoen 2016/ 17 Reglement KNVB Nacompetities seizoen 2016/ 17 Wat betreft de verstrekking van informatie aan deelnemende verenigingen, scheidsrechters en andere belanghebbenden zal er sprake zijn van dezelfde werkwijze

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor banen

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor banen NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen 2017 Informatie voor banen Beste golfbaan, NoBraGolf Nederland, een begrip in Nederland sinds 1999, organiseert jaarlijks een (mixed) team golfcompetitie. Inmiddels

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor spelers

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor spelers NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen 2017 Informatie voor spelers Beste golfer, Heeft u plezier in het golfspel en lijkt het u leuk om ook eens op andere banen te spelen? Kunt u een team vormen onder

Nadere informatie

UITGAVE SEPTEMBER 2018

UITGAVE SEPTEMBER 2018 UITGAVE SEPTEMBER 2018 Mocht u deze nieuwsbrieven niet meer wensen te ontvangen, stuur dan even uw afmelding aan: secretaris@shaile.nl ============================================================================

Nadere informatie

Bijzondere toernooibepalingen Goud

Bijzondere toernooibepalingen Goud Goud 1. De vereniging / het wedstrijdcomité FOCUS tennis academy organiseert het door de KNLTB goedgekeurde Junioren Tour GOUD FOCUS dat meetelt voor de Junioren Tour Goud. 2. Het toernooi wordt gespeeld

Nadere informatie

Toernooi reglement

Toernooi reglement Toernooi reglement 2018 2019 Behoort als bijlage bij het huishoudelijk reglement 2018 2019 Het bestuur van de Flakkeese Dart Federatie vormt de reglementscommissie: John Lokken Cor de Geus Kyra van Genderen

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit tot inschrijving van heren-, dames of mixedteams voor de scratch en/of handicapeditie van de Ton Zandboer Cup.

Hierbij nodigen wij u uit tot inschrijving van heren-, dames of mixedteams voor de scratch en/of handicapeditie van de Ton Zandboer Cup. Ton Zandboer Cup 2016 Landjuweel 62 Postbus 326 Tel. 0318-559343 Internet: www.bowlen.nl Ons kenmerk: 3905 PH Veenendaal 3900 AH Veenendaal Fax. 0318-559349 E-mail: info@bowlen.nl

Nadere informatie

COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE. Najaarscompetitie 2016

COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE. Najaarscompetitie 2016 COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE Najaarscompetitie 2016 Versie 1.2, 24 augustus 2016 Inleiding Voor u ligt het competitieboek voor de najaarscompetitie 2016. Hierin vindt u veel informatie over de

Nadere informatie

VOORJAARSCOMPETITIE 2012 REGIO MIDDEN DISTRICTEN GELDERLAND & UTRECHT AAN DE COMPETITIELEIDERS/-STERS EN DE TEAMAANVOERDERS/-STERS

VOORJAARSCOMPETITIE 2012 REGIO MIDDEN DISTRICTEN GELDERLAND & UTRECHT AAN DE COMPETITIELEIDERS/-STERS EN DE TEAMAANVOERDERS/-STERS VOORJAARSCOMPETITIE 2012 REGIO MIDDEN DISTRICTEN GELDERLAND & UTRECHT AAN DE COMPETITIELEIDERS/-STERS EN DE TEAMAANVOERDERS/-STERS ZIE VOOR DE INDELING WWW.KNLTB.NL INHOUDSOPGAVE Algemene informatie over

Nadere informatie

Handleiding competitiesoftware verenigingen Visual Reality

Handleiding competitiesoftware verenigingen Visual Reality Handleiding competitiesoftware verenigingen Visual Reality Via de website http://badmintonnederland.toernooi.nl kunt u de keuze maken voor de competitie. De online competities staan aan de linkerkant van

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAP VAN LEEUWARDEN

KAMPIOENSCHAP VAN LEEUWARDEN MAANDAG 28 MEI & 4 JUNI 2018 Poule indeling JO13-1 Poule A LAC Frisia 1883 JO13-1 FVC JO13-1 SC Stiens JO13-1 SC Leovardia JO13-1 Poule B Blauw Wit 34 JO13-1 GAVC JO13-1 Leeuwarder Zwaluwen JO13-1 SC Cambuur

Nadere informatie

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013 DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013 LET OP! Dit jaar anders! regio Zuidwest september 2 0 1 2 Periode inschrijving: tussen 1 en 10 december 2012!! district Den Haag Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht

Nadere informatie

B E K E R R E G L E M E N T

B E K E R R E G L E M E N T B E K E R R E G L E M E N T ingaande 1 september 1975 geheel gewijzigd 1 september 1996 gewijzigd 1 september 1997 gewijzigd 5 maart 1998 gewijzigd 1 september 1998 geheel gewijzigd 1 september 2004 gewijzigd

Nadere informatie