jaargang 16, nummer 3 juni 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "jaargang 16, nummer 3 juni 2014"

Transcriptie

1 Nieuws brief jaargang 16, nummer 3 juni 2014 Van de voorzitter Op moment van schrijven van dit voorwoord staan de clubkampioenschappen, enkel en mix, in de startblokken, ik heb er veel zin in en het weer lijkt mee te werken. Laten we er een mooi evenement van maken. Het bestuur is blij met de commentaren vanuit het ledentevredenheidsonderzoek en gebruikt de resultaten mede om sturing te geven aan diverse projecten. Er staan plannen in de startblokken om het clubgebouw te verbeteren. We willen diverse aanpassingen doen en het nodige onderhoud uitvoeren. We zijn bezig de financiering daarvan te regelen, mogelijk met wat subsidies en of sponsoring. Een eerste onderzoek naar de verlichting en de vervanging daarvan laat zien dat dat toch wel een heel grote investering zou zijn. Wat inhoudt dat dit project in de huidige situatie geen doorgang kan vinden. Diverse andere onderwerpen en activiteiten bevinden zich nog in een zo vroeg stadium dat ik daar nog geen informatie over kan geven. Later meer hierover. Onlangs heb ik een inventarisatie gedaan of er onder de 50+ groep belangstelling bestaat om een 50+ uitwisselingstoernooi te organiseren met Tennisclub Terschelling (op West). De reacties waren zeer positief, het voornemen is dan ook om na de zomer dit te gaan organiseren. Graag maak ik jullie attent op de mogelijkheid om in te schrijven voor onze eigen toernooien. Voor het Althof Jager Accountants Stienser Open 2014 sluit de inschrijving via toernooi.nl op 7 juli. Het zou mooi zijn als we het succes van de afgelopen jaren kunnen evenaren. Ook voor het jeugdtoernooi It Gryntsje kan via toernooi.nl worden ingeschreven, tot 11 augustus. Mijn inschrijving voor de clubkampioenschappen en voor de Stienser Open is gedaan, ik hoop jullie daar te zien, op de baan of ernaast. Sportieve groet, Ed Baakman Storingen of defecten? Heb je een storing geconstateerd of een defect gezien? Dan verzoeken we je om dit door te geven aan Geert Brouwer op telefoonnummer of Zijn er punten over baanonderhoud, dan kan contact worden opgenomen met onze groundsman Wim Kluin via Minder dringend? Een mailtje naar secretariaat@tvstiens.nl kan natuurlijk ook.

2 Vrijwilligers aan het woord: Carin Akse TV Stiens is blij met alle vrijwilligers die de vereniging bloeiend houden! Onze vrijwilligers zijn het fundament van onze vereniging. Iedere nieuwsbrief komt een vrijwilliger aan het woord. Deze keer Carin Akse. 1. Sinds wanneer ben je lid? Sinds maart Ik heb het gevoel dat het langer moet zijn. Maar het is nagekeken, dus het moet wel kloppen. 2. Sinds wanneer ben je vrijwilliger? Dat zal zijn vanaf 2011, denk ik. 3. Wat is je functie/vrijwilligersbenaming? Ik ben lid van de Jeugdcommissie. Een enthousiaste groep mensen die zijn best doet om het gehele jaar door leuke activiteiten te organiseren voor onze jeugdleden. 4. Hoe ben je daar in gerold? Er is een aantal jaren geleden een belronde geweest om vrijwilligers te werven. Berber kende mij van de handbalclub waar ik, samen met 2 anderen, een jeugdteam coachte en dacht dat ik wellicht ook bij TV Stiens wel wat wilde doen Wat doe je? Van alles en nog wat. We organiseren o.a Jeugd Regiotoernooien, Ouder en kind toernooi, pannenkoekentoernooi. Vorig jaar ook voor het eerst een Midsumerparty met BBQ voor de jeugd van Stiens, Hallum en Ferwert. Een groot succes en een nieuwe traditie. Ook verricht ik hand en spandiensten bij de Kids World Tour van de KNLTB. Dit jaar ook voor het eerst de Open Tennisdag georganiseerd samen met Astrid, Lucie en Kitty. 6. Met wie doe je dat? Samen met Lucie van der Horst, André van Dijk, Steffen Feenstra, Astrid Harms, Dorithia Jansma en Sandra Rodenhuis. 7. Hoeveel uren ben je er gemiddeld per week mee bezig? Dat is moeilijk te zeggen. We vergaderen ongeveer 1x per 6 tot 8 weken. Als er een activiteit gepland staat misschien een uurtje of 2 per week. 8. Wat vind je er leuk aan? Het is heel leuk om het enthousiasme van de jeugd te zien wanneer ze op de baan staan. Vaak zijn het dezelfde kids die meedoen waardoor je ze ook een beetje beter leert kennen. De jeugd tot ongeveer 11 jaar is eigenlijk altijd wel aanwezig. Top. 9. Wat is minder leuk? Tja. Misschien toch het feit dat de jeugd vanaf 12 jaar weinig aanwezig is bij de activiteiten. We hebben speciaal voor deze jeugd een pizza avond georganiseerd om samen met hen te brainstormen over wat zíj leuk zouden vinden. Het was een hele leuke avond, alleen de doelgroep zelf ontbrak helaas. 10.Heb je een leuke anekdote? Nee niet echt. Ik ben blij dat de commissie goed draait. Er zijn nooit issues of zo. Helemaal prima dus. 11. Heb je tips en ideeën voor de tennisvereniging? Blijf laagdrempelig, dan voelt iedereen zich welkom. Wanneer iemand ideeën heeft voor een leuke activiteit voor de jeugd vanaf 12 jaar dan horen we dat graag. Wil je ook vrijwilliger worden? Er zijn altijd wel werkzaamheden die passen in de tijd die je beschikbaar hebt. Belangstelling? Bel of mail het secretariaat: Hetty Andringa, , secretariaat@tvstiens.nl. Jeugd Regiotoernooi Op zaterdag 5 juli vindt het regiotoernooi voor de jeugd in Ferwert plaats. Informatie via de mail volgt.

3 Volgende maand is het alweer zover!!!! Dan organiseren we voor de 9e keer het Althof Jager Accountants Stienser Open 2014! 21 t/m 27 juli (met eventueel het voorweekend 19 en 20 juli) Cat. 3 t/m 8 Cat t/m HE DE HD DD GD HE DE HD DD GD De inschrijving sluit op maandag 7 juli om uur. Wil je er dit jaar bij zijn, geef je dan snel op: 626F 469A A6AA BB2 Sandra, Jitske en Willem Volg ons op Twitter@StienserOpen *OPROEP* Give Aways Wij zijn op zoek naar Give Aways voor de grote verloting tijdens het Stienser Open tennistoernooi Heb jij, of je werkgever petten, T shirts, sleutelhangers, pennen etc. om weg te geven? Die kunnen wij heel goed gebruiken! *De bedrijfsnaam wordt genoemd tijdens de verloting* graag reacties naar: stienseropen@tvstiens.nl Wie heeft zin om cupcakes te bakken? Ook dit jaar willen wij de deelnemers van het Stienser Open trakteren op cupcakes in het voorweekend (19 en 20 juli) Leef je uit, maak paar gezellige cupcakes en breng ze zaterdagochtend 19, of zondagochtend 20 juli naar de tennisbaan! *De koffie staat klaar* graag reacties naar: stienseropen@tvstiens.nl

4 Beleef het zomergevoel bij het MIDZOMERNACHTTOERNOOI van TV Stiens Op vrijdag 27 juni 2014 houden wij het midzomernachttoernooi. Vanaf uur is er een gezelligheidstoernooi voor alle spelers van onze tennisvereniging. Op je nu al lang speelt of nog maar net, voor iedereen is het leuk en er wordt rekening gehouden met je niveau. Inschrijven kun je tot 21 juni via het inschrijfformulier in de hal of mailen naar: We hopen op een gezellig en druk toernooi. De ontspanningscommissie Wegens succes geprolongeerd!!! Wanneer? Zaterdag 28 juni van 15:00 tot +/ 19:00 uur Voor wie? Alle jeugdleden (ROGG) t/m 17 jaar van de tennisverenigingen Stiens, Hallum, Ferwert en Marrum. Opgave via voor 20 juni. MidSummerParty? Op tennisgebied is er van alles te beleven. Tennis, tafeltennis, Tri tennis. Mooi weer is besteld, dus wellicht kan er nog wat met water geknoeid worden. Neem gerust je waterpistool mee. Eten Aan de inwendige mens is gedacht. Wat er geserveerd wordt blijft nog even een verrassing, maar het zal zeker smaken. Zorg dus dat je er bij bent! Tot zaterdag 28 juni!!!

5 Clubkampioenschap jeugd Oranje en Groen Woensdag 11 en vrijdag 13 juni heeft de oranje en groene jeugd op de baan hun best gedaan. In het zonnetje werden verhitte wedstrijden gespeeld. De vrijdagmiddag werd afgesloten met voor iedere deelnemer een mooie medaille en oranje fluitje. De prijswinnaars zijn: Oranje Groen 1. Maud de Jong 1. Daan van Dijk 2. Esmee visser 2. Roan de Jong 3. Jildau Janse 3. Myrthe Jansma Op de foto de prijswinnaars en hun medespelers Vlnr bovenste rij: Myrthe Jansma, Daan van Dijk, Roan de Jong Vlnr onderste rij: Tim van der Meij, Jildou Janse, Maud de Jong en Esmee Visser. Op de foto ontbreken Martijn Tuininga, Bart van Schaik en Sanne Fleur Tuininga Clubkampioenschap Rood De jongste tennissers, met niveau rood, speelden hun wedstrijdjes als training tijdens een aantal lessen. Uiteraard onder begeleiding van tennisleraar Emiel de Graaf. Voor deze kersverse tennissers is het nog wel even wennen om wedstrijdjes te spelen. Als beloning kreeg iedereen een medaille.

6 Clubkampioenschappen enkel en mix Van 10 tot en met 22 juni zijn de clubkampioenschappen voor de enkel en mix geweest. Er is gestreden in de categorieën Heren enkel Jeugd enkel rood Heren enkel 50+ Jeugd enkel oranje Dames enkel Jeugd enkel groen Gemengd dubbel Jeugd enkel geel Op het moment van verschijnen zijn de clubkampioenschappen nog niet voorbij, de kampioenen komen in de volgende nieuwsbrief. De eerste week hebben we kunnen genieten van verrassende partijen in prachtig weer. Een paar foto s van een aantal wedstrijden. Het kampioensteam van 2014 Donderdagavond Heren 50+ 4e klasse Ze werden met vlag en wimpel kampioen! Op één na werden alle wedstrijden werden met 4 0 gewonnen. Alleen De Greveling 1 wist ze 1 set af te snoepen. Op de foto van links naar rechts: Johan van der Werf, Geert Brouwer, Roelof Keizer en Tjalling Doeven. Sjouke Smits en Koos Overdijk ontbreken.

7 Eindstanden Voorjaarscompetitie 2014 KNLTB Regio Noordoost Dinsdagmiddag 3e kl. Dames Dubbel ORANJEWOUD DE BONTEKOE JOURE OEVERZWALUWEN OLDEBOORN DE KREILEN STIENS GOUTUM Dinsdagavond 5e kl. Dames Dubbel D OUWE RIJ IJLST DOKKUM BILDTSE T.C OPINOO DE VIERSLAG GALEFJIELD STIENS Donderdagavond 2e kl. Heren Dubbel REKKE TVSTIENS NOMI HALLUM READY MARSSUM T.C.W DE BEAMPIEPERS Vrijdagavond 1e kl. Gemengd Dubbel DE MARSCH READY AGAIN IJLST STIENS OOSTERWOLDE TEN WOUDE T.S.O DE BEAMPIEPERS Vrijdagavond 2e kl. Gemengd Dubbel BILDTSE T.C IJLST STÂNFRIES TEN WOUDE T NYLÂN STIENS READY AGAIN FRANEKER Dinsdagmiddag 5e kl. Dames Dubbel GOUTUM KOLLUMER T.C DE SANJES T.C.Z DE MOLEN STIENS FERWERDERADIEL Woensdagavond 5e kl. Heren Dubbel DOKKUM BUITENPOST WARTEN STIENS W.E.S.P DE VIERSLAG GALEFJILD FRANEKER T.C Donderdagavond 4e kl. Heren Dubbel STIENS DE GREVELING AKKRUM OPINOO FERWERDERADIEL HALLUM ORANJEWOUD Vrijdagavond 1e kl. Gemengd Dubbel DE BEAMPIEPERS APPELSCHA STIENS DE MARSCH VAN STARKENBORGH DE SANJES DE BAEMPIEPERS T.S.O Vrijdagavond 2e kl. Gemengd Dubbel BILDTSE T.C T NYLÂN FRANEKER IJLST STIENS MARSSUM JOURE TEN WOUDE Zaterdag Hele Dag 4e kl. Gemengd 1 SMASH OOSTEREND STIENS DE BONTEKOE MARSSUM JOURE OPPENHUIZEN TEN WOUDE DE MOLEN Dinsdagavond 3e kl. Dames Dubbel NOMI DE VIERSLAG GOUTUM BILDTSE T.C DE GREVELING STIENS DE DRIE POSTEN VEGELINSOORD Donderdagavond 1e kl. Heren Dubbel MAKKUM DE VLIEGENDE BAL GOUTUM DE VLIEGENDE BAL DE BEAMPIEPERS SMALHORST FRANEKER T.C STIENS Vrijdagmiddag 1e kl. Jongens 11t/m17 jaar 1 BILDTSE T.C DE BONTEKOE STIENS ST. JACOB T NYLÂN DE MOLEN READY Vrijdagavond 2e kl. Gemengd Dubbel BILDTSE T.C TEN WOUDE FRANEKER STIENS De FJOUERE T NYLÂN RAUWERD DAMWÂLD Zaterdag Hele Dag 1e kl. Heren VOLLENHOVE BURMANIA DE HERTENKAMP STIENS IJLST JOURE T NYLÂN NIENOORD Eindstanden Landelijke competitie Voorjaar 2014 KNLTB Zondag Hele Dag 4e kl. Heren 1 DOKKUM STIENS GAASTERLAND GALEFLILD ADUARDER T.C MEPPELER L.T.C A.Y.R Zondag Hele Dag 2e kl. Gemengd 11 t/m 14 jaar 1 DE BONTEKOE STIENS NOMI DE KALKWIJCK 2 6 8

8 Colofon De Nieuwsbrief is een uitgave van de Tennisvereniging Stiens Bestuur Telefoon voorzitter Ed Baakman penningmeester Eelke van der Wagen secretaris Hetty Andringa E mail: secretariaat@tvstiens.nl parkbeheer Geert Brouwer commissie Sport André van Dijk commissie Ontspanning & Kitty Mulder ledenadministratie E mail: administratie@tvstiens.nl algemeen/jeugd Lucie van der Horst sponsorzaken vacant Reklameborden Johannes Bijlsma Contactpersonen Jeugd Lucie van der Horst André van Dijk E mail: jeugd@tvstiens.nl Verenigings Competitie Leider Dinsdag / woensdag / donderdag en zaterdag Robert Ritzema zondag en jeugdteams Willem Scholten Parkbeheerder Wim Kluin Tennislessen P.R.O. tennis Emiel de Graaf Mannes van Weert Redactie nieuwsbrief Jacq Wegman E mail: redactie@tvstiens.nl Lucie van der Horst Kantine Copy voor de volgende Nieuwsbrief uiterlijk dinsdag 26 augustus mailen naar redactie@tvstiens.nl De eerstvolgende Nieuwsbrief verschijnt rond 3 september

jaargang 19, nummer 3

jaargang 19, nummer 3 Nieuws brief Van de voorzitter jaargang 19, nummer 3 juli 2017 De clubkampioenschappen, de Stienser Open en het Midzomernachttoernooi, het wordt weer een drukke maar vooral leuke en sportieve periode.

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 3

jaargang 20, nummer 3 jaargang 20, nummer 3 juli 2018 Van de voorzitter Deze periode staat in het teken van de Stienser Open. Er zijn veel aanmeldingen,waaronder 8 deelnemers in de HE3. Dat belooft veel kijkplezier voor de

Nadere informatie

jaargang 16, nummer 2 april 2014

jaargang 16, nummer 2 april 2014 Nieuws brief jaargang 16, nummer 2 april 2014 Van de voorzitter De algemene ledenvergadering is geweest en de voorjaarscompetitie is begonnen. We gaan de zomer tegemoet met allerlei activiteiten in het

Nadere informatie

JULI & AUGUSTUS. 2 Maanden Onbeperkt tennis voor maar 22,50. Inclusief clinics & een toernooi

JULI & AUGUSTUS. 2 Maanden Onbeperkt tennis voor maar 22,50. Inclusief clinics & een toernooi Infoblad Juli 2017 TV Stiens introduceert betalen met PIN en consumptiemunten Tijdens de 12 e Althof Accountants & Adviseurs Stienser Open kunt u met PIN betalen voor consumpties. Voor bedragen beneden

Nadere informatie

jaargang 18, nummer 3

jaargang 18, nummer 3 Nieuws brief Van de voorzitter jaargang 18, nummer 3 juli 2016 Op 5 juli was de extra ledenvergadering met als onderwerp het project led verlichting. Beter bekend als Better LED as Net. Op de algemene

Nadere informatie

jaargang 21, nummer 2

jaargang 21, nummer 2 jaargang 21, nummer 2 april 2019 Van de voorzitter Het afgelopen jaar zijn een paar bordsponsors gestopt met de sponsoring. Daar staat tegenover, dat zich 5 nieuwe sponsors hebben gemeld. Daarover verderop

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 2

jaargang 19, nummer 2 Nieuws brief jaargang 19, nummer 2 april 2016 Van de voorzitter Pilot zaterdag activiteit. Doel: meer activiteiten organiseren in het weekend. Waarom: meer gebruik van de banen, kantine omzet, aantrekkelijker

Nadere informatie

jaargang 18, nummer 4

jaargang 18, nummer 4 Nieuws brief Van de voorzitter jaargang 18, nummer 4 september 2016 Op 5 juli was de extra ledenraadpleging met als onderwerp het project ledverlichting, beter bekend als Beter Led dan Net. Wanneer alles

Nadere informatie

jaargang 16, nummer 4 september 2014

jaargang 16, nummer 4 september 2014 Nieuws brief jaargang 16, nummer 4 september 2014 Van de voorzitter De zomer voorbij. Het Althof Jager Accountants Stienser Open 2014 toernooi was een succes. Het weer zat mee en het toernooi was heel

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 1 januari 2017

jaargang 19, nummer 1 januari 2017 Nieuws brief jaargang 19, nummer 1 januari 2017 Van de voorzitter Een koud begin van 2017. Op Zaterdag 7 januari stond het Nico en Aeltsje toernooi gepland, maar helaas waren de banen niet bespeelbaar.

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 2

jaargang 20, nummer 2 jaargang 20, nummer 2 april 2018 Van de voorzitter Het voorjaar is begonnen en we hebben al wat mooie dagen gehad. De voorjaarscompetitie is gestart. Nog maar even en we hebben in juni ook weer de clubkampioenschappen

Nadere informatie

Aan de contactpersonen 2019 van het tennistoernooi om de Friesland Cup Datum Betreft Uw referentie 2 april 2020 Friesland Cup e circulaire

Aan de contactpersonen 2019 van het tennistoernooi om de Friesland Cup Datum Betreft Uw referentie 2 april 2020 Friesland Cup e circulaire Aan de contactpersonen 2019 van het tennistoernooi om de Friesland Cup Datum Betreft Uw referentie 2 april 2020 Friesland Cup 2019 2e circulaire Beste heer/mevrouw, Dit jaar wordt het toernooi om de Friesland

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 1 januari 2018

jaargang 20, nummer 1 januari 2018 Nieuws brief jaargang 20, nummer 1 januari 2018 Van de voorzitter Op zaterdag 6 januari stond het Nico en Aeltsje toernooi op de agenda, het eerste toernooi van het jaar. Mede door de ervaring van vorig

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 5

jaargang 20, nummer 5 jaargang 20, nummer 5 december 2018 Van de voorzitter Alweer de laatste nieuwsbrief van 2018. De laatste maanden is er veel gebeurd. Twee van de vier camera s zijn vernield, de daders staan op beeld en

Nadere informatie

jaargang 17, nummer 4

jaargang 17, nummer 4 Nieuws brief jaargang 17, nummer 4 september 2015 Van de voorzitter Wanneer alles volgens de planning is gelopen, ben ik in deze periode op vakantie in een ver land. De 10 de editie van de Stienser Open

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 4

jaargang 20, nummer 4 jaargang 20, nummer 4 september 2018 Van de voorzitter De afgelopen maanden zijn er veel mooie dingen gebeurd: het Althof Accountants en Adviseurs Stienser Open tennistoernooi, de Clubkampioenschappen,

Nadere informatie

jaargang 17, nummer 5

jaargang 17, nummer 5 Nieuws brief jaargang 17, nummer 5 november 2015 Van de voorzitter De eerste avond van de wintercompetitie viel in t water, letterlijk de banen stonden blank. De meeste wedstrijden zijn inmiddels opnieuw

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

Datum Betreft Uw referentie Juli 2017 Friesland Cup MAE 4 e circulaire

Datum Betreft Uw referentie Juli 2017 Friesland Cup MAE 4 e circulaire Aan de contactpersonen van het tennistoernooi om de Friesland Cup 2017 Datum Betreft Uw referentie Juli 2017 Friesland Cup 2017 MAE 4 e circulaire Beste contactpersoon, De wedstrijden in de tweede ronde

Nadere informatie

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/9

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/9 Voorjaarscompetitie T.V. Stiens 2016 1/9 Inhoud 1. Voorblad 2+3. Inhoud + taken aanvoerders + mededelingen competitieleiding 4-5. Dinsdag Dames-competitie 5-6. Woensdag Heren 35+- en Donderdag Heren 50+-competitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester. Welkom bij TV De Sprenk. Welkom door de voorzitter. Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Wij vertrouwen erop dat dit voor je het begin is van een periode van sportieve

Nadere informatie

Datum Betreft Uw referentie 7 april 2016 Friesland Cup WT 2e circulaire

Datum Betreft Uw referentie 7 april 2016 Friesland Cup WT 2e circulaire Aan de contactpersonen van het tennistoernooi om de Friesland Cup 2016 Datum Betreft Uw referentie 7 april 2016 Friesland Cup 2016 WT 2e circulaire Beste contactpersoon, Dit jaar wordt het toernooi om

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/8

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/8 Voorjaarscompetitie T.V. Stiens 2018 1/8 Inhoud 1. Voorblad 2+3. Inhoud + taken aanvoerders + mededelingen competitieleiding 4. Dinsdag Dames-competitie 5. Woensdag Heren 35+-competitie 6. Donderdag Heren

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

jaargang 18, nummer 2

jaargang 18, nummer 2 Nieuws brief jaargang 18, nummer 2 april 2016 Van de voorzitter Het voorjaar komt eraan, voor het eerste weekend van april werd 20 graden voorspeld. De gravelbanen zijn weer op orde en klaar voor gebruik.

Nadere informatie

KNLTB ZOMERKALENDER PROVINCIE FRIESLAND 2019 (SENIOREN)

KNLTB ZOMERKALENDER PROVINCIE FRIESLAND 2019 (SENIOREN) KNLTB ZOMERKALENDER PROVINCIE FRIESLAND (SENIOREN) Begindatum Einddatum Startweek Eindweek Toernooinummer Naam Onderdelen Club Accommodatie 7-6- 10-6- 23 24 49e Pinkstertoernooi DLTC D.L.T.C. - Drachten

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 4

jaargang 19, nummer 4 Nieuws brief jaargang 19, nummer 4 september 2017 Van de voorzitter De finaledag van de clubkampioenschappen dubbel vielen letterlijk in het water. De creatieve oplossing was om de finales 14 dagen uit

Nadere informatie

jaargang 18, nummer 5

jaargang 18, nummer 5 Nieuws brief jaargang 18, nummer 5 november 2016 Van de voorzitter Op 6 November was de eerste editie van het Tineke en Piet Brolsma SNERT toernooi. Met slechts een kleine regenonderbreking zijn 3 spannende

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 5 mrt 2017 editie 15 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Nog even en de winter is voorbij. Neemt niet weg dat er de afgelopen maanden volop is gespeeld op de kunstgrasbanen. De liefhebbers

Nadere informatie

jaargang 16, nummer 5 november 2014

jaargang 16, nummer 5 november 2014 Nieuws brief jaargang 16, nummer 5 november 2014 Van de voorzitter Het bestuur gaat aan de slag met de voorbereidingen voor de jaarvergadering. Op veel punten, waaronder ook zaken uit het onder de leden

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief Editie 1, Jaargang 2018 TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 De Nieuwsbrief van Tennisvereniging Ammerzoden is weer terug. Deze nieuwsbrief verschijnt elke 4 maanden en bevat nieuws, informatie

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek juni 2015, 15 e jaargang, nummer 6

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek   juni 2015, 15 e jaargang, nummer 6 Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl juni 2015, 15 e jaargang, nummer 6 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.com

Nadere informatie

jaargang 16, nummer 1 februari 2014

jaargang 16, nummer 1 februari 2014 Nieuws brief jaargang 16, nummer 1 februari 2014 Van de voorzitter Het bestuur en de commissies zijn druk doende om de jaarvergadering voor te bereiden, de uitnodiging en stukken volgen. We leggen verantwoording

Nadere informatie

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/9

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/9 Voorjaarscompetitie T.V. Stiens 2017 1/9 Inhoud 1. Voorblad 2+3. Inhoud + taken aanvoerders + mededelingen competitieleiding 4. Dinsdag Dames-competitie 5-6. Woensdag Heren 35+- en Donderdag Heren 50+-competitie

Nadere informatie

jaargang 17, nummer 1 januari 2015

jaargang 17, nummer 1 januari 2015 Nieuws brief jaargang 17, nummer 1 januari 2015 Van de voorzitter De Algemene Leden Vergadering 2015 staat gepland op dinsdag 10 maart, dus zet die datum vast in je agenda. Het Nico en Aeltsje toernooi

Nadere informatie

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014.

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. BESTE SCHAPEKOLKERS, Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. Wat kun je allemaal in deze nieuwsbrief lezen Nieuws van de Technische commissie Sponsorcommissie Jeugdcommissie mbt een jeugdtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Datum Betreft Uw referentie 25 april 2018 Friesland Cup e circulaire

Datum Betreft Uw referentie 25 april 2018 Friesland Cup e circulaire Aan de contactpersonen van het tennistoernooi om de Friesland Cup 2018 Datum Betreft Uw referentie 25 april 2018 Friesland Cup 2018 2e circulaire Beste contactpersoon, Dit jaar wordt het toernooi om de

Nadere informatie

AANMELDING VOORJAARSCOMPETITIE 2018 (regio en landelijke competitie)

AANMELDING VOORJAARSCOMPETITIE 2018 (regio en landelijke competitie) AANMELDING VOORJAARSCOMPETITIE 2018 (regio en landelijke competitie) Inschrijving sluit op 27 november 2017 In het voorjaar van 2018 is er weer een nieuwe competitie. Komend voorjaar zullen er weer enkele

Nadere informatie

jaargang 18, nummer 1 januari 2016

jaargang 18, nummer 1 januari 2016 Nieuws brief jaargang 18, nummer 1 januari 2016 Van de voorzitter Voor jullie de eerste nieuwsbrief van 2016. Het bestuur is bezig met de voorbereidingen van de algemene ledenvergadering (ALV), die zal

Nadere informatie

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 4 Contactadressen en telefoonnummer... 4 Jeugdcommissie... 5 Maak kennis met tennis... 6 Vervolg maak kennis met tennis...

Nadere informatie

Inhoud Aan de leden Van het bestuur

Inhoud Aan de leden Van het bestuur Inhoud Aan de leden Van het bestuur Jaargang 9 Nummer 2 AAN ONZE LEDEN.. Beste vrienden van GSM, Woord vanuit het Bestuur TV GSM sponsoren Wij willen jullie graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Zomernummer Stortnieuws juli 2014

Zomernummer Stortnieuws juli 2014 Zomernummer Stortnieuws juli 2014 In dit zomernummer van het Stortnieuws berichten over activiteiten op t Stort op een rijtje. Voor meer informatie: neem een kijkje op de website www.tvstort.nl of op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nu de Olympische Spelen voorbij zijn, en we ons eigen succesvolle Olympische toernooi in de vorm van het Carras Keershuys toernooi achter de rug hebben, maakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief TC Groot Driene

Nieuwsbrief TC Groot Driene Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 12 december Van de voorzitter Beste medetennissers, Clemens Tenniglo start als nieuwe trainer bij ons per 1-1-2017, hij volgt Gerco Hensema op. Helaas wordt

Nadere informatie

Uitkomsten Enquête jeugd

Uitkomsten Enquête jeugd Uitkomsten Enquête jeugd 3 oktober 205 26 Totale aantal deelnemers 6 tenniskidsleeftijd 2 jaar en jonger 0 oudere jeugd 3 jaar en ouder Q2: Hoe lang ben je al lid? Beantwoord: 6 Overgeslagen: 0 4 Tenniskids

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

4e T.C. Ouderkerk KUBUS

4e T.C. Ouderkerk KUBUS 13 Beste leden, In deze Ins & Outs 2 onderwerpen. 1) wereldkampioen bij TCO Kubus jeugdtoernooi 2) Informatie over de herfstcompetitie Vice kampioen bij TCO Kubus openjeugdtoernooi Wellicht weten jullie

Nadere informatie

Competitie Jeugd Najaar 2013

Competitie Jeugd Najaar 2013 Competitie Jeugd Najaar 2013 Aan alle jeugdleden van T.V. De Punt Zeewolde, mei 2013 Beste Jeugdspelers, Komend najaar 2013 zal onze vereniging meedoen met de jeugd najaarscompetitie van de KNLTB, in de

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 2 februari Van de voorzitter Beste medetennissers, Er zijn weinig nieuwe zaken te melden over de afgelopen maand. Er heeft sneeuw gelegen op de banen waardoor

Nadere informatie

Maandag 28 november 2016 ouder informatie-avond World Tour en KNLTB competitie.

Maandag 28 november 2016 ouder informatie-avond World Tour en KNLTB competitie. Maandag 28 november 2016 ouder informatie-avond World Tour en KNLTB competitie. Aanwezig: er zijn 16 ouders aanwezig Peter Russchen, voorzitter LTC Bedum Charlo Goudzand, wedstrijdleiding Frenk Abrahams,

Nadere informatie

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de laatste nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging van dit speelseizoen. Het seizoen hebben we afgesloten met een knal feest georganiseerd door onze heren 1 waar heel RIO bij aanwezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een verslag van het Tententoernooi voor de jeugd, nieuws van de competitieleiders, nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief juni 2015 Voorjaarscompetitie afgesloten met een barbecue Hier een foto-impressie van de barbecue en klik hier voor de definitieve eindstand van de Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

Welkom bij ATC Wijhe

Welkom bij ATC Wijhe Welkom bij ATC Wijhe Wij zijn Ace en Love en wij vinden het superleuk dat je lid bent geworden van onze vereniging! Wij zijn de mascottes van Tenniskids, het tennisprogramma voor kinderen tot en met 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer Maart 2015

Nieuwsbrief nummer Maart 2015 Nieuwsbrief nummer Maart 2015 Beste tennisvrienden, Als u dit leest zijn het bestuur en de diverse commissieleden alweer druk doende om alles voor het komende tennisseizoen in orde te maken. De banen en

Nadere informatie

Aan de aanvoerders van de competitieteams

Aan de aanvoerders van de competitieteams Aan de aanvoerders van de competitieteams De KNLTB is weer van start met gegaan met de inschrijfprocedure voor de najaarscompetitie 2018. Ook dit jaar zijn de tijdslijnen weer kort, het inschrijfproces

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk ABC Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk Van harte welkom bij TC Noordwijk. In deze folder geven wij informatie over allerlei zaken waar je mee te maken krijgt bij onze vereniging Activiteitenkalender

Nadere informatie

Beste jeugdleden en ouders van onze jeugdleden,

Beste jeugdleden en ouders van onze jeugdleden, Beste jeugdleden en ouders van onze jeugdleden, Het nieuwe tennisseizoen is alweer een week of 6 oud. Tijd voor een paar mededelingen. Ook proberen we je in deze nieuwsbrief een beetje wegwijs te maken

Nadere informatie

ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief

ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief Fijne Feestdagen!!! Bijna einde jaarkalender..!! We mogen spreken van een mooi tennisseizoen en volgend jaar gaan we gewoon weer verder met alle mooie plannen. Zo zijn we

Nadere informatie

Van de jeugdcommissie

Van de jeugdcommissie Van de jeugdcommissie Een terugblik op 2016 Startactiviteit. Vorig jaar zijn we van start gegaan met een survival in het Zwettebos te Sneek. Verzamelen bij de tennisbaan en toen met zijn allen op de fiets

Nadere informatie

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors:

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors: Uitnodiging Januari 2012 Even bijpraten Met de allerbeste wensen voor 2012 openen we de tweede officiële nieuwsbrief van SDO Tafeltennis. Deze bevat al veel meer informatie dan de eerste. Alle begin is

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie SPORTVERENIGING D.I.O Pagina 1 NIEUWSBRIEF Beste DIO Volleyballers, Het seizoen 2015/2016 zit er al weer op. We hebben een succesvol jaar gehad, met een aantal kampioensteams. De laatste trainingen zijn

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek april 2015, 15 e jaargang, nummer 4

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek  april 2015, 15 e jaargang, nummer 4 Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl april 2015, 15 e jaargang, nummer 4 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.com

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek juni 2014, 14 e jaargang, nummer 6 VAN DE BESTUURSTAFEL

Maandelijkse Informatie Service. Tennisvereniging Vierlingsbeek   juni 2014, 14 e jaargang, nummer 6 VAN DE BESTUURSTAFEL Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl juni 2014, 14 e jaargang, nummer 6 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.com

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC Mei 2014

Nieuwsbrief MTC Mei 2014 Nieuwsbrief MTC Mei 2014 Nieuws van de bestuurstafel SECRETARIAAT. Hiep hoera, we hebben een nieuwe secretaresse. Els Winters heeft aangegeven dat ze deze functie wel wil vervullen. In de bestuursvergadering

Nadere informatie

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2018/2019 voor (nieuwe en aankomende) jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 3 Contactadressen en telefoonnummer... 3 Jeugdcommissie... 3 Maak kennis met tennis... 4 Vervolg

Nadere informatie

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/8

Voorjaarscompetitie. T.V. Stiens 1/8 Voorjaarscompetitie T.V. Stiens 2019 1/8 Inhoud 1. Voorblad 2+3. Inhoud + taken aanvoerders + mededelingen competitieleiding 4. Dinsdag Dames-competitie 5. Woensdag Heren 35+-competitie 6. Donderdag Heren

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2018

Nieuwsbrief MTC december 2018 Nieuwsbrief MTC december 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie over nieuwe verlichting voor de banen, een oproep voor diverse vacatures, een bericht van de recreatiecommissie,

Nadere informatie

Inloopvergaderingen bestuur

Inloopvergaderingen bestuur Nieuwsbrief 6 - Juni 2019 In dit nummer: Inloopvergaderingen bestuur Nieuwe sponsor: Akker HVK veiligheidskunde Mededeling van de barcommissie KC Tennistoernooi en KC padeltoernooi We hebben er een nieuwe

Nadere informatie

Herhalingsavond AED/reanimatie

Herhalingsavond AED/reanimatie Nieuwsbrief 8 - Oktober 2016 In dit nummer: Herhalingsavond AED/reanimatie OssSport 15 oktober a.s. in het centrum van Oss Baanvervanging Bestuurswijziging Jeugdactiviteiten in de herfstvakantie bij TOZ

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside.

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside. NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 19 VAN DE VOORZITTER VINCENT Na 19 jaar trouwe dienst in de jeugdcommissie, waarvan de afgelopen vier jaar als voorzitter heb ik besloten er na dit seizoen een punt achter

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 26 apr 2016 editie 11 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Het KNMI voorspelde het al eind 2015: Nederland krijgt mogelijk te maken met een nat voorjaar. Dat komt door El Niño, een

Nadere informatie

Vervanging banen. In dit nummer:

Vervanging banen. In dit nummer: Nieuwsbrief 6 - Juli 2016 In dit nummer: Vervanging banen Brief aan alle tennisverenigingen in de gemeente Oss Inschrijven voor de wintercompetitie Herinnering Dubbelcompetitie 2.0 Belangrijke data Van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

A.T.V. LUCTOR ET EMERGO Ben jij straks lid van de leukste sportvereniging van Almelo?

A.T.V. LUCTOR ET EMERGO Ben jij straks lid van de leukste sportvereniging van Almelo? A.T.V. LUCTOR ET EMERGO Ben jij straks lid van de leukste sportvereniging van Almelo? Algemene informatie De Almelose Tennisvereniging Luctor et Emergo is opgericht in 1898 en is één van de oudste tennisverenigingen

Nadere informatie

Koningsspelen In dit nummer:

Koningsspelen In dit nummer: Nieuwsbrief 4 - April 2019 In dit nummer: Koningsspelen 2019 Verslag Van Mun Advies Open toernooi 2019 Trianon SeniorPlus toernooi TOZ Welkom nieuwe commissieleden! VACATURES bij commissies binnen onze

Nadere informatie

Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017

Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017 Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017 a. 8&9-competitie (2 dubbels) op donderdagavond NIEUW De laagste klasse is de tweede klasse. Deelname is alleen mogelijk voor spelers en speelsters

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

LTC HARTEN. Nieuwsbulletin Februari Maart Wijziging in Dinsdagmorgen competitie Dames

LTC HARTEN. Nieuwsbulletin Februari Maart Wijziging in Dinsdagmorgen competitie Dames 1 of 6 01/04/2012 12:53 LTC HARTEN Sportpark Wilhelmina Ginkelseweg Heelsum Introductie Nieuws Kalender Archief AC TC Harten Toernooi Nieuwsbulletin Februari Maart 2012. Bijgewerkt op: 1-04-2012 12:52

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INHOUDSOPGAVE Blz. Tennisclub Delfzijl Welkom 3 Onze club 4 Clubgebouw 4 Tennissen Lidmaatschap 4 Ledenpas 5 Baan reserveren 5 Wanneer kun je spelen 5 Tijdens en na

Nadere informatie

Informatieboekje van TC Noordwijk

Informatieboekje van TC Noordwijk Informatieboekje van TC Noordwijk In dit boekje: 1.Tennis Club (TC) Noordwijk... 4 2. Het bestuur en commissies... 4 2.1 Bestuur... 4 2.2 Commissies en aanspreekpunten... 4 3. Clubhuis... 5 4. Contributie...

Nadere informatie