Hooftpunten Oktober 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hooftpunten Oktober 2018"

Transcriptie

1 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Oktober 2018 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten

2 Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG Houtbewerking Paul Fietsenwerkplaats Recep Koffietijd Leen Lunch Jaïr Houtbewerking Paul Fietsenwerkplaats John Kookworkshop Jaïr DINSDAG Koffietijd Leen Lunch Daad Houtbewerking Paul Fietsenwerkplaats John Tuin Paul Spelletjesmiddag (behalve met bingo ) Karin Maaltijd (opgeven/afmelden vóór u.) Marijke WOENSDAG Samen ontbijten Diane Houtbewerking Paul Fietsenwerkplaats John PC Begeleiding Brenda Lunch Daad Houtbewerking Paul Creatief in het atelier Anna Creatief met Carine Carine Fietsenwerkplaats Math Kookworkshop Jaïr

3 Pagina 3 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN DONDERDAG Houtbewerking Paul Creatief in het atelier Anna Koffietijd Leen Lunch Daad Fietsenwerkplaats John Houtbewerking Paul Tuin Paul Creatief in het atelier Anna Maaltijd Marijke VRIJDAG Houtbewerking Paul Creatief met Carine Carine Textielcursus / Reparatie textiel Anneke Creatief in het atelier Anna Lunch Daad Houtbewerking Paul Fietsenwerkplaats Math Cadeauwinkel De Hooftzaak Openingstijden: Dinsdag, donderdag en vrijdag uur uur Kom ook eens binnen kijken P.C. Hooftlaan 11 A Maassluis.

4 Parels van de maand Ik ben Patricia, activiteitenbegeleidster in Buurtcentrum De Hooftzaak. Ons Buurtcentrum is een plek waar dagelijks zoveel waardevolle momenten plaatsvinden. Een plek waar vele mensen samenkomen, met elkaar lachen, soms verdriet delen en ook een plek waar je jezelf op vele gebieden kunt ontwikkelen. Ik ga altijd met veel plezier naar mijn werk en zal iedere maand wat mooie momentjes, wat pareltjes met jullie delen in deze maandelijkse column in Hooftpunten.

5 ACTIVITEITEN HOOFTZAAK Creatief, spelletjes, leren, etc. Pagina 5 Plastic ruimen langs de waterweg met Patricia! Door het grote succes van de eerste keer gaan wij weer na het wekelijkse ontbijt in de Hooftzaak plastic afval weghalen langs de kant van de waterweg Wij vertrekken en verzamelen dus in de Hooftzaak. Kom, doe mee en maak de wereld weer een beetje schoner!! Info: Patricia Wij gaan 2 keer in de maand op de woensdag van 10 tot 11 Sociale vaardigheden training Na de succesvolle Goldstein training gaan Patricia en Leen weer starten met een training sociale vaardigheden. Elke dinsdag gaan wij vanaf uur tot 12 uur aan de slag met de dingen waar wij soms tegen aan lopen en lastig kunnen zijn. Omgaan met agressie, verdriet, complimentjes. Hoe maak ik contact, luisteren, feedback geven enz. Wij gaan in de vergaderzaal deze dingen bespreken, oefenen en er met elkaar over praten. Dus geef je op bij Patricia of Leen!! Doen!!

6 ACTIVITEITEN HOOFTZAAK Creatief, spelletjes, leren, etc. Pagina 6 Spelletjes middag met Rilana en Karin Elke dinsdagmiddag (behalve de bingo dinsdag) is er een spelletjesmiddag met oud Hollandse bord spelletjes. Dit wordt begeleid door Rilana en Karin. En begint om ongeveer 14.00uur! Dus kom en speel mee. Ouderwetse gezelligheid.. BINGO Dinsdag Dinsdag 9 oktober is er weer de maandelijkse bingo. We beginnen om uur en zijn om uur! BINGO Zondagmiddag opening De Hooftzaak is weer geopend op zondag 28 oktober. Dan wordt er een gezellige bingo gehouden met hele mooie prijzen! Komt u ook? We zijn geopend van uur tot uur en de bingo begint om uur.

7 ACTIVITEITEN HOOFTZAAK Creatief, spelletjes, leren, etc. Pagina 7 Klaverjastoernooi: Op de 2e donderdag van de maand is het weer klaverjassen. Donderdagmiddag 11 oktober a.s. worden de kaarten weer geschud en kunt u mee doen met dit gezellige toernooi. Voor 1,- starten wij om uur. Geef u op bij Petra of in het kantoor. Winnaars klaverjastoernooi september: 1. Arend 2. Rob 3. Petra 4. Agnes Biljart toernooi: Deze maand is er weer is er een biljart toernooi. Deze keer is het vrijdag 26 oktober en de aanvang is om uur. Het toernooi duurt tot ongeveer uur. De kosten zijn 1,- p.p. Graag om 11 uur aanwezig zijn!!!

8 Pagina 8 ACTIVITEITEN HOOFTZAAK Creatief, spelletjes, leren, etc. Visclub de Hooftzaak gaat weer van start!!! Inmiddels zijn we, mede dankzij onze grote sponsor Hengelhuis Maassluis aan de Haven 21 A, Maassluis. Elke maandag van uur uur gaan we in en rondom Maassluis vissen. Wat heb je nodig: Een geldige vis-pas. Visbenodigdheden, eventueel zijn deze bij ons te lenen. Beschikbaar op de maandagen van uur t/m uur. We vertrekken vanuit de Hooftzaak met de bus van Stoed naar onze visbestemming. In de middag gaan we gezamenlijk lunchen. Aan het einde van de middag worden we weer opgehaald en zijn we rond uur terug in de Hooftzaak. Naast dat je leert vissen of gewoonweg je oude hobby weer kan oppakken staat het elkaar ontmoeten centraal. De foto s van onze activiteit en degene met de grootste vangst zullen zichtbaar worden opgehangen in de Hooftzaak. Vanwege de vele aanmeldingen willen wij graag een tweede clubje gaan Starten! Mocht jij ook razend enthousiast zijn om te willen deelnemen, meld je dan aan bij Floriska en/of Cheryl!!

9 ACTIVITEITEN HOOFTZAAK Pagina 9 Creatief, spelletjes, leren, etc. De Vrolijke Nootjes We zijn een zang groep gestart!! Samen zingen en bij elkaar zijn is ons grootste doel!! Iedere maandagochtend van half 11 tot 12 uur in de vergaderzaal in de Hooftzaak Voor meer info en aanmelden bij Patricia!! Gamen op vrijdag Elke vrijdag (behalve op de laatste vrijdag van de maand) uur kun je op de Playstation 4 FIFA 2018 spelen of op de Wii tennissen, Mario Kart, Just Dance en nog veel meer! Kosten: 1,-.

10 DAC vakantie We hebben willen jullie een klein beetje meenemen in wat we met de jaarlijkse Hooftzaak vakantie gedaan hebben. Maandag verzamelde we eerst in de Hooftzaak, we hadden een lekkere lunch, daarna de tassen en koffers ingeladen en luid toeterend gingen we op weg naar Aalten. Het zonnetje scheen, gezellige muziek in de bus en iedereen had z'n goede humeur bij zich. Onze bestemming was dus Aalten we logeerde daar op een grote boerderij. Er stond een groot stuk grond omheen waar allemaal plekjes waren gecreëerd om lekker te kunnen zitten. Eenmaal aangekomen liep iedereen nieuwsgierig naar zijn kamer, iedere kamer had heel lux een kamer met eigen badkamer. Toen iedereen gesetteld was schoven we aan tafel waar we heerlijk konden genieten van de vers gemaakte soep van Ad. We kregen een klein boekje waar we iedere dag 5 mooie, positieve momenten in gingen opschrijven die we die dag beleefd hadden. Iedere dag wel 5 nieuwe momenten, het was niet de bedoeling iets 2 keer te gebruiken. Dat was een mooie uitdaging om die momenten meer te ontdekken. s Avonds deden we vaak spelletjes, werkte aan onze collage of zaten we heerlijk met elkaar om het grote kampvuurtje. Het met elkaar rond een kampvuur zitten hebben we allemaal wel als bijzonder en heel fijn ervaren. Er kwamen mooie verhalen los, het staren naar het vuurtje en de warmte werkte heel ontspannend. Er ontstond een saamhorigheid met elkaar. Overdags zijn we nog naar Bocholt geweest en het dorpje Aalten. We zijn naar een zorgboerderij geweest, kalfjes, koeien en konijnen geaaid. Ook konden we daar een uit de hand gelopen hobby bewonderen van een wc rollen collectie. Bij de karper vijver hebben we lekker een frietje gegeten. Ook ons jaarlijks wok evenement was weer een groot succes. Als afsluiting van de vakantie was bij het kampvuurtje. Ieder had zich voorbereid om een stukje voor te lezen aan iemand anders. Een stukje waarin omschreven werd hoe hij of zij diegenen die week had ervaren, iedereen werd in het zonnetje gezet en dat had een hele positieve uitwerking. Kortom voor herhaling vatbaar op naar volgend jaar...

11 WERKPLAATSEN HOOFTZAAK Repareren, Renoveren, Creëren, etc. Pagina 11 De houtbewerking Bij de houtwerkplaats zijn de deelnemers elke keer weer hard aan het werk om mooie ambachtelijke producten te maken. Wilt u graag iets van hout hebben, dan kunt u een bestelling doen bij de houtbewerking. Er kan van alles gemaakt worden. Vraag naar de mogelijkheden bij Paul. Repair Café Na de vakantie in juli en augustus is het Repair Café vanaf september alweer actief! Elke 2e en 4e woensdag van de maand kun je terecht van Fietsenwerkplaats Wij knappen tweedehands fietsen op. Ook doen wij kleine reparaties. Elke dag zijn er vrijwilligers aan de slag in de fietsenwerkplaats. Kom eens langs met uw fiets bij John, Recep en Yosef. Werken met Textiel Corrie en Hanife staan en zitten voor u klaar in de ontmoetingsruimte in de Hooftzaak. Elke vrijdag vanaf uur. Naailes of naaiwerk voor uzelf of derden kost 2,- per uur. Met indicatie gratis. U betaalt wel altijd voor de materialen die u van de Hooftzaak gebruikt.

12 Pagina 12 ETEN IN DE HOOFTZAAK Koken, Bakken, Smullen, etc. De keuken in de Hooftzaak is het culinaire hart van de zaak. De keukenbrigade zorgt ieder dag voor een gezonde en lekkere hap. Van maandag t/m vrijdag is er tussen uur en uur lunch. Naast de standaard lunchkaart is er elke dag een lunchverrassing, bestaande uit een Soep van de Dag, een frisse Groene Salade en een Speciaal Broodje. Maandag is een koninklijke lunch dag, dan wordt de lunch verzorgd door de Oriëntal Queens Woensdag breken we de week doormidden en dat doen we in de vorm van een ontbijt. Voor 1 euro is er de mogelijkheid om tussen uur en uur je dag een goede start te geven. Dinsdag en donderdag is er van uur t/m uur het avondeten. Deze activiteit heeft als doel om mensen bij elkaar te brengen. Niet alleen een volle buik, maar ook menselijkheid, aandacht en begrip zijn ingrediënten die bij ons eten horen. Als je mee-eet dan wordt het zeer op prijs gesteld dat je naar vermogen je steentje bijdraagt bijvoorbeeld als de tafels moeten worden opgeruimd en de afwas moet worden gedaan. De maaltijd start altijd met een voorgerecht (soep), gevolgd door een hoofdgerecht en een lekker toetje. Het hoofdgerecht bestaat altijd uit drie componenten, te weten: Vlees, vis of vega Groenten Aardappels, rijst of pasta Het menu van de dag is afhankelijk van het seizoen. En we proberen zo veel mogelijk producten te gebruiken die we dicht bij huis kunnen krijgen. En dat voor het bedrag van 4,90 euro. Zijn er dieetwensen? Geef deze dan door tijdens het aanmelden. Wil je mee-eten? Bel voor uur s middags: Bel a.u.b. ook om je af te melden.

13 Dinsdag 2 oktober Donderdag 4 oktober Pagina 13 Heldere kippesoep Runderlapje Tomatencremesoep Balletje gehakt met jus Hutspot Vruchtenyoghurt Dinsdag 9 oktober Vermicellisoep Spaghetti Bolognese Salade Chocoladevla Dinsdag 16 oktober Gebakken aardappelen en sperziebonen Vanille ijs met vruchtjes Donderdag 11 oktober Franse uiensoep met croutons Gestoofde pangafilet met botersaus Worteltjes en aardappelpuree Bananenijsje met chocoladesaus Donderdag 18 oktober Aspergesoep Nasi compleet Sateh/Atjar/kroepoek Vruchtenmousse Dinsdag 23 oktober Courgette/komkommersoep Kippendij met jus Gebakken aardappelen en snijbonen Caramelvla Donderdag 25 oktober Champignonsoep Verse worst met jus Rode kool met aardappelpuree Fruitsalade Minestronesoep Varkenslapje Gekookte aardappel en spruitjes Dessert van de chef Dinsdag 30 oktober Boerengroentesoep Rookworst, spekjes, jus Stamppot zuurkool Dubbelvla

14 Pagina 14 Hallo met Yvonne! Mijn thema voor deze maand september is de R in de maand. Van de maand SeptembeR tot en met de maand april heeft elke maand een letter R zitten. Nu de herfst is aangebroken en het wordt langzaamaan kouder en vochtiger gaan de mensen zich wapenen tegen dit koudere weer. Veel mensen willen dan meer weerstand tegen verkoudheid en griep. Traditioneel in deze tijd zijn de extra vitamines die je kan gebruiken om je beter te beschermen tegen de griep en verkoudheid. Als de R in de maand zit dan kon je vroeger lastig aan vers fruit en groente komen. Mensen kregen te weinig vitamine C binnen en hadden daardoor een slechtere weerstand. Vitamine C helpt je om je lichaamsweerstand beter te beschermen tegen verkoudheid en griep. Vitamine C is oplosbaar in water en zit vaak in de sappen van fruit en groente. Dus om je weerstand op te bouwen ga je aan de slag met groente en fruit. Groentesoorten zoals bijvoorbeeld alle soorten koolsoorten, spinazie, andijvie, broccoli. Fruitsoorten zoals: kiwi, appel, sinaasappel, bananen, ananas, bessen. En als je nog sterker wilt worden kun je ook levertraan nemen. Je hoeft geen vitaminen pillen in te nemen, er is genoeg vers fruit en groente in de supermarkt. Kortom: Eet voldoende fruit 2x per dag. Eet gevarieerd. Eet 300 gram groente per dag. Ga elke dag ook al regent het een half uur wandelen in de buitenlucht. Zorg voor voldoende nachtrust. Genoeg gezonde tips en ga lekker aan de slag en ik hoop dat je gezond en fit de herfst en winter door komt. Groetjes van Yvonne.

15 Pagina 15 ACTIVITEITEN HOOFTZAAK Creatief, spelletjes, leren, etc. Lunch met de Oriënt Queens Vanaf oktober zijn de Oriënt Queens er weer op de 1e maandag van de maand! Geniet van wereldgerechten en geef je op. 4,95 voor een uitgebreide lunch. Samen ontbijten op de woensdag Op woensdagochtend kunt u gezellig mee ontbijten in de Hooftzaak. Om uur starten wij met het heerlijke ontbijt. De kosten zijn slechts 1,- per persoon. Wij zien u graag! Tot dan, Patricia, Leen, Diane, Sibel, Naima, Sibel, Naima, Ayse. Workshop koken met Jaïr Elke maandagmiddag en woensdagmiddag van tot uur Leer heerlijke én gemakkelijke maaltijden te maken die je zelf thuis ook kan bereiden. Recept van het gemaakte gerecht krijg je mee! Kosten 2,00 p.p.

16 Pagina 16 De cliëntenraad van Stichting Onder Een Dak De cliëntenraad is er voor u!! Stichting onder een Dak heeft een cliëntenraad, die momenteel uit 7 leden bestaat. Wij komen op voor de gezamenlijke belangen van de cliënten van Stoed. Dat is bijvoorbeeld als er veel klachten zijn over de begeleiding of hoe er met de cliënten wordt omgegaan Wij willen ons dit jaar ook bezig houden met het opzetten van een maatjesproject en kijken of de inrichting in de Hooftzaak veranderd kan worden. Ook willen wij themabijeenkomsten houden in de Hooftzaak en bij Beschermd Wonen. Heeft u vragen/ideeën of klachten dan kunt u dat op de volgende manieren aan de cliëntenraad laten weten. De cliëntenraad hoopt van u t e horen en u te zien bij de bijeenkomsten. De cliëntenraad Froukje Prins (voorzitter) Telefoon: (kantooruren) Er staat een brievenbus in de Hooftzaak voor uw vragen, ideeën, klachten adres: clientenraadstoed@gmail.com Info: Froukje Prins

17 Ervaringsverhalen voor iedereen! Waar : De Hooftzaak Wanneer : donderdag 22 november 2018 Tijd : uur Entree : gratis Pagina 17 Voor degenen die niet mee eten in de Hooftzaak, gelijk door komen uit het werk OF gewoon geen zin hebben om te koken is er voor slechts 2,- soep met brood verkrijgbaar. Wat zijn ervaringsverhalen? Wanneer je worstelt met gevoelens als: onzekerheid, depressie, woede, angst en wanhoop, bestaat er een kans dat de kernbegrippen van herstel je even ontgaan. Waar is de hoop, het vertrouwen, de steun en hoe kom je op voor jezelf, je dromen en je toekomst? Hoe pakken anderen dit aan en wat kan jij uit deze gedeelde ervaringen mee nemen in jouw eigen weg van Herstel? We merken door de openheid in deze verhalen, en de mooie reacties hierop dat er hoop en vertrouwen wordt door gegeven, dat Herstel wel degelijk mogelijk is! Door ervaringen te delen, creëren we een kettingreactie. wat jij kan, kan ik ook. Luisteren mag, meedoen ook! Als je nog nooit een Ervaringsverhaal hebt gemaakt of gepresenteerd kunnen we je daarbij helpen. Niet eens met hoofddoel om het te gaan presenteren op een van de ervaringsverhaalavonden, maar alleen al voor jezelf. Een Ervaringsverhaalverhaal kan over een lange periode gaan, maar ook over 1 specifieke periode of onderwerp. Je kunt het zo groot of klein maken als je wilt. En op elke mogelijke manier: tekenen, schrijven, powerpoint presentatie, foto s, zingen Als het voor jou maar goed werkt. Interesse? Aanmelden kan bij Patricia en/of Astrid.

18 Ervaringsverhaal avond van 27 september was druk bezocht! Het mooie artikel over onze Ervaringsverhaalavonden in de Maassluisse Courant heeft goed geholpen. Er waren maar liefst 21 personen die de Ervaringsverhaalavond bijwoonden, met zelfs een aantal nieuwe gezichten. De vertellers waren deze keer: Margareth van Velden, Jenny Jacobsen en Ibrahim Mohammad. Annemieke droeg een zelf geschreven gedicht voor. Hiervan willen we jullie graag laten meegenieten, dus hieronder het gedicht: Vrolijk zijn Het leven gaat zo snel, met vallen en opstaan kom je er wel. Hoe moeilijk het ook is, altijd vrolijk opstaan. Gaat er ook weleens iets mis, een optimist zijn is heus niet zo moeilijk als het lijkt. Dat ligt eraan hoe je het bekijkt, leg die rugzak altijd naast je neer, want die oplossing komt toch een keer. Blij zijn is je hoofd elke dag leeg maken. Want waar je ook komt, Een kleinigheid wat je doet voor iemand is een grote eer. Met een glimlach maak je iedereen blij. Geniet van elke dag en maak je geen zorgen en de dag begint met een lach. Al met al dus weer een hele geslaagde avond. Er waren er nu veel meer bezoekers, maar de zaal zat nog lang niet vol dus kom er bij op 22 november a.s.!

19 De Moestuin Jarenlang hebben Paul en zijn team met veel inzet en liefde de moestuin gemaakt zoals het nu is. Een prachtige tuin met schillende seizoen groenten. Maar dat niet alleen. Ook was er altijd plaats voor mooie bloemen en planten, wat de tuin als een prachtig geheel maakte. Na jaren van trouwe dienst, gaan wij afscheid nemen van Paul als leider van De Moestuin. Rinus gaat vanaf heden het stokje van Paul overnemen. Wellicht is Rinus nog niet bij iedereen bekend. Rinus is 57 jaar oud en bij mensen in De Hooftzaak bekend als een echte visfanaat. Elke maandag is Rinus aanwezig bij de visclub. En dat niet alleen. Is er iets met je vishengel, Rinus lost het op. Naast zijn liefde voor vissen, heeft Rinus groene vingers. Jarenlang heeft hij gewerkt in de groenvoorziening. Afgelopen 1,5 jaar heeft Rinus zelfs de cursus plantkunde afgerond. Kortom een natuurvriend in hart en nieren. Elke dinsdag ochtend en donderdag middag is Rinus aan het werk in De Moestuin. Mocht je het ook leuk vinden om mee te helpen in de tuin, kom dan eens gezellig langs, of vraag naar Rinus in De Hooftzaak.

20 Pagina 20 Cadeauwinkel De Hooftzaak Voor al uw originele zelfgemaakte cadeauartikelen schilderijen, keramiek, sieraden, textiel, houtwerk, kaarten en nog veel meer. Ook volgens bestelling op maat gemaakt. Openingstijden: Dinsdag, donderdag en vrijdag uur

21 Pagina 21 Voorstel ronde medewerkers Hooftzaak Het leek ons leuk om de medewerkers wat beter te leren kennen aan de hand van een aantal vaste vragen. Deze maand is de beurt aan Dominique den Breems, woonbegeleider bij Stichting Onder Eén Dak. 1. Stel je kort voor. Mijn naam is Dominique en ben sinds 1 april 2014 werkzaam als woonbegeleider bij Stichting Onder Eén Dak. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen of onderneem iets leuks met mijn gezin of vriendinnen. 2. Wat wilde je vroeger worden? Ik had het voornemen om topsporter te worden en bij Defensie te gaan werken. 3. Waarom heb je gekozen voor deze baan? Bij eerdere ervaringen vond ik de zorg over het algemeen nogal onpersoonlijk, ik wilde hier graag verandering in brengen door hoe ik mijn werk doe. Ik wil graag van toegevoegde waarde zijn voor mensen. 4. Wat vind je het leukst aan je baan? De diversiteit, elke dag is anders. Mensen vooruit zien gaan en doelen zien behalen. 5. Welke collega nomineer je voor de komende maand om zich voor te stellen? Bij deze nomineer ik Izabela Puchniarska, omdat November haar maand is :-)

22 OPENINGSTIJDEN 2018 Maandag Dinsdag uur uur uur uur* Woensdag uur uur Donderdag uur uur* Vrijdag Zondag uur uur (eens in de maand) uur uur (* = tot uur indien u aan de maaltijd deelneemt.) U BENT VAN HARTE WELKOM Laatste wijzigingen en juiste openingstijden: zie de website St. De Hooftzaak Bankrekeningnummer: NL05ING Buurtcentrum De Hooftzaak P.C. Hooftlaan 11 A 3141 AB Maassluis / infodehooftzaak@stoed.nl

Hooftpunten Augustus 2018

Hooftpunten Augustus 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Augustus 2018 Wonen Meedoen Ontmoeten INHOUDSOPGAVE 1. Wekelijkse activiteiten 2. Hooftzaken (mededelingen) 3. Andere activiteiten

Nadere informatie

Hooftpunten Juli 2018

Hooftpunten Juli 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Juli 2018 Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00 Houtbewerking Paul 09.00-12.00 Fietsenwerkplaats

Nadere informatie

Hooftpunten september 2017 Het maandblad van de Hooftzaak

Hooftpunten september 2017 Het maandblad van de Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten september 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00 Houtbewerking Paul 10.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten december 2018

Hooftpunten december 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten december 2018 Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00 Houtbewerking Paul 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten november 2018

Hooftpunten november 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten november 2018 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten Juni 2018

Hooftpunten Juni 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Juni 2018 Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00 Houtbewerking Paul 09.00-12.00 Fietsenwerkplaats

Nadere informatie

Hooftpunten November 2017 Het maandblad van de Hooftzaak

Hooftpunten November 2017 Het maandblad van de Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten November 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten Mei 2018

Hooftpunten Mei 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Mei 2018 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

HOOFTP Buurtce UN n TEN trum De Hooftzaak Hooftpunten mei 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl

HOOFTP Buurtce UN n TEN trum De Hooftzaak Hooftpunten mei 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten mei 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten juni 2017

Hooftpunten juni 2017 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten juni 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten augustus 2019

Hooftpunten augustus 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten augustus 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8

Nadere informatie

Hooftpunten. November 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom!

Hooftpunten. November 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Het maandblad van de Hooftzaak November 2016 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

Hooftpunten. Oktober 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom!

Hooftpunten. Oktober 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Het maandblad van de Hooftzaak Oktober 2016 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

Hooftpunten januari 2017

Hooftpunten januari 2017 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten januari 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten februari 2017

Hooftpunten februari 2017 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten februari 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00 Houtbewerking Paul 10.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten Maart 2019

Hooftpunten Maart 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Maart 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8 en

Nadere informatie

Hooftpunten mei 2019

Hooftpunten mei 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten mei 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8 en 9

Nadere informatie

Hooftpunten maart 2017

Hooftpunten maart 2017 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten maart 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Al jaren heb ik grenzen verlegd en persoonlijke groei

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

Hooftpunten september 2019

Hooftpunten september 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten september 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 2 Ontdek de Hooftzaak! de ontmoetingsplek voor

Nadere informatie

Hooftpunten JUNI 2019

Hooftpunten JUNI 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten JUNI 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8 en 9

Nadere informatie

Hooftpunten april 2019

Hooftpunten april 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten april 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8 en

Nadere informatie

Hooftpunten Oktober 2019

Hooftpunten Oktober 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Oktober 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 25 22 novemberfeestavond!! Vrijdag 22 november

Nadere informatie

Hooftpunten. September HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom!

Hooftpunten. September HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Het maandblad van de Hooftzaak September In dit nummer: Welkom! 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten 4

Nadere informatie

Hooftpunten Juli 2019

Hooftpunten Juli 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Juli 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8 en 9

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak AUGUSTUS 2015

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak AUGUSTUS 2015 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week 2 schema activiteiten 3 Bijzondere 4 activiteiten Wekelijkse

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak. De WMO Adviesraad komt op maandag 8 juni in de Hooftzaak koken.

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak. De WMO Adviesraad komt op maandag 8 juni in de Hooftzaak koken. HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 Wekelijkse activiteiten

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN MAART 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN MAART 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak MAART 2016 In dit nummer: Welkom! 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

Contactgegevens van de Hooft- zaak Wekelijkse activiteiten in de Hooft- zaak Maandag Openingstijden van de Hooftzaak Dinsdag Welkom in de Hooftzaak

Contactgegevens van de Hooft- zaak Wekelijkse activiteiten in de Hooft- zaak Maandag Openingstijden van de Hooftzaak Dinsdag Welkom in de Hooftzaak MEI 2013 0 Contactgegevens van de Hooftzaak Anna, Anneke, Barry, Eric, Gabriëlle, Houda, Marijke, Patricia, Romy, Sandra, Wim Buurtcentrum De Hooftzaak P.C. Hooftlaan 11A 3141 AB Maassluis 010-4608981

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN JANUARI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN JANUARI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten 4 Wekelijkse

Nadere informatie

Hooftpunten JULI Zomer!! HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak

Hooftpunten JULI Zomer!! HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Het maandblad van de Hooftzaak JULI 2016 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Bijzondere activiteiten 4

Nadere informatie

DE HOOFTZAAK. Inhoudsopgave

DE HOOFTZAAK. Inhoudsopgave AUGUSTUS 2013 0 Inhoudsopgave 01 Inhoudsopgave, contactgegevens, openingstijden, welkom 02 Wekelijkse activiteiten in de Hooftzaak 03 Nieuws, zondagopening, bijzondere activiteiten, kapster 04 Activiteiteninformatie

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN NOVEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN NOVEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! NOVEMBER 2015 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN MEI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN MEI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak MEI 2016 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Bijzondere activiteiten 4

Nadere informatie

Vakantie activiteiten & Workshops

Vakantie activiteiten & Workshops Vakantie activiteiten & Workshops Augustus, September, Oktober 2013 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN JUNI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Lieve mensen,

HOOFTPUNTEN JUNI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Lieve mensen, HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak JUNI 2016 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Bijzondere activiteiten 4

Nadere informatie

Restaurant t Trefpunt Menu September 2015

Restaurant t Trefpunt Menu September 2015 Restaurant t Trefpunt Menu September 2015 Warme maaltijd van 12.00-13.30 uur Vanaf 7 september 2015 ook van 17.30-19.00 uur Reservering niet nodig wel gewenst St. Elisabeth wenst u smakelijk eten! Voor

Nadere informatie

Restaurant t Trefpunt Menu Februari 2015

Restaurant t Trefpunt Menu Februari 2015 Restaurant t Trefpunt Menu Februari 2015 Warme maaltijd van 12.00-13.00 uur Reservering niet nodig St. Elisabeth wenst u smakelijk eten! U bent ook welkom voor ontbijt of avondmaaltijd (brood). Voor speciale

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN NOVEMBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak

HOOFTPUNTEN NOVEMBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 Wekelijkse activiteiten Vrijwilligers gezocht Column Yvon Samen

Nadere informatie

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT KOOKCLUB KLEIN 1 KOOKCLUB KLEIN Welkom bij de kookclub klein van Zorgbureau Talent. De kookclub klein is onderdeel van het zorgaanbod van Groepsbegeleiding Jeugd.

Nadere informatie

April, mei en juni Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen

April, mei en juni Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen April, mei en juni 2013 Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen Daar is ie weer! Het nieuwe boekje van de Kettingkas! Je kunt hierin de workshops en de trainingen vinden voor de maanden april, mei

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

SEPTEMBER 2013 SEPTEMBER

SEPTEMBER 2013 SEPTEMBER SEPTEMBER 2013 SEPTEMBER 2013 0 Inhoudsopgave 01 Inhoudsopgave, contactgegevens, openingstijden, welkom 02 Wekelijkse activiteiten in de Hooftzaak 03 Nieuws, zondag opening, bijzondere activiteiten 04

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Restaurant t Trefpunt oktober 2016

Restaurant t Trefpunt oktober 2016 Restaurant t Trefpunt oktober 2016 Warme maaltijd van 12.00-13.30 uur en van 17.30-19.00 uur Reservering niet nodig wel gewenst St. Elisabeth wenst u smakelijk eten! Voor speciale gelegenheden kunt u contact

Nadere informatie

AKTIVITEITENOVERZICHT

AKTIVITEITENOVERZICHT AKTIVITEITENOVERZICHT nummer 2 FEBRUARI 2019 Mannensoos iedere dinsdagmorgen in de Vurkaomer voor alle mannen 55+ Kom gezellig buurten, kaarten of met gezelschapsspelen meedoen. De tuinploeg gaat eerst

Nadere informatie

Kookclub Klein Gronsveld

Kookclub Klein Gronsveld Kookclub Klein Gronsveld GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT Kookclub Klein Gronsveld 1 Kookclub Klein Gronsveld Welkom bij de kookclub klein van Zorgbureau Talent. De kookclub klein is onderdeel

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN SEPTEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN SEPTEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! SEPTEMBER 2015 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere 4 activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Geheel verzorgde week met excursies en koken

Geheel verzorgde week met excursies en koken Toe aan vakantie? Bijtanken in Salzburgerland! Herfstweek: zaterdag 18-25 oktober (in overleg kunnen we voor een groep de data verschuiven) Geheel verzorgde week met excursies en koken Excursies en koken:

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN OKTOBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak

HOOFTPUNTEN OKTOBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 Feestavond 7 HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak OKTOBER

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

Restaurant t Trefpunt februari 2019

Restaurant t Trefpunt februari 2019 Restaurant t Trefpunt februari 2019 Warme maaltijd van 12.00-13.30 uur en van 17.30-19.00 uur Reservering niet nodig wel gewenst St. Elisabeth wenst u smakelijk eten! Voor speciale gelegenheden kunt u

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN DECEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN DECEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! DECEMBER 2015 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

activiteitenoverzicht Mei 19

activiteitenoverzicht Mei 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan Mei 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Kerkdienst

Nadere informatie

Restaurant t Trefpunt Menu december 2014

Restaurant t Trefpunt Menu december 2014 Restaurant t Trefpunt Menu december 2014 Warme maaltijd van 12.00-13.00 uur Reservering niet nodig St. Elisabeth wenst u smakelijk eten! U bent ook welkom voor ontbijt of avondmaaltijd (brood). Voor speciale

Nadere informatie

Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.23 november 2017 Vrijwilligersfeest geslaagd

Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.23 november 2017 Vrijwilligersfeest geslaagd Uitgave van de Stichting Dorpshuis Halle-Heide nr.23 november 2017 Vrijwilligersfeest geslaagd Dankzij het optreden van Firma Weijland en het heerlijke buffet Jeu de boules Er was afgesproken, om tot aan

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak MAART 2015

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak MAART 2015 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak MAART 2015 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 Wekelijkse

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Kookdame. Eten zoals thuis.

Kookdame. Eten zoals thuis. Kookdame Eten zoals thuis. Hoe raar is dat? Zorgorganisaties zijn er om mensen beter te maken, beter te laten functioneren en zich beter te laten voelen. Natuurlijk zijn allereerst de zorg en begeleiding

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN DECEMBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak

HOOFTPUNTEN DECEMBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak DECEMBER 2014 In dit

Nadere informatie

activiteitenoverzicht April 19

activiteitenoverzicht April 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan April 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael 4 Kerkdienst 4 Met het nieuws de week

Nadere informatie

Wellness in de Barendonk 2019

Wellness in de Barendonk 2019 Wellness in de Barendonk 2019 26 juli tot en met 1 augustus 2019 De Barendonk Beers NJ191B Vakantiegangers; Daniëlle, Marjo, Corline, Gerdy, Wilma, Sonja en Anne Begeleiders; Engelien, Hilde en Jannie

Nadere informatie

Restaurant t Trefpunt november 2016

Restaurant t Trefpunt november 2016 Restaurant t Trefpunt november 2016 Warme maaltijd van 12.00-13.30 uur en van 17.30-19.00 uur Reservering niet nodig wel gewenst St. Elisabeth wenst u smakelijk eten! Voor speciale gelegenheden kunt u

Nadere informatie

Genieten. van lekker eten

Genieten. van lekker eten Genieten van lekker eten Food Connect Passie voor eten Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen

Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen www.edusom.nl Opstartlessen Les 4. Eten en drinken, boodschappen doen Wat leert u in deze les? Wat u kunt zeggen als u iets lekker vindt of ergens van houdt. Praten over eten en drinken. Praten over boodschappen

Nadere informatie

Restaurant t Trefpunt februari 2018

Restaurant t Trefpunt februari 2018 Restaurant t Trefpunt februari 2018 Warme maaltijd van 12.00-13.30 uur en van 17.30-19.00 uur Reservering niet nodig wel gewenst St. Elisabeth wenst u smakelijk eten! Voor speciale gelegenheden kunt u

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, 1 - Wonderland BSO Mariastraat Middenbouw en Topgroep April 2019 Beste ouder/verzorger, Wil je standaard een extra setje kleding, en schoenen die vies mogen worden meegeven alsjeblieft? Wil je deze ook

Nadere informatie

Opdracht 1 Deze week ga je precies bijhouden wat je allemaal eet en drinkt. Dat kun je noteren in je weekmenu, dat je van je juf of meester krijgt.

Opdracht 1 Deze week ga je precies bijhouden wat je allemaal eet en drinkt. Dat kun je noteren in je weekmenu, dat je van je juf of meester krijgt. Opdracht 1 Deze week ga je precies bijhouden wat je allemaal eet en drinkt. Dat kun je noteren in je weekmenu, dat je van je juf of meester krijgt. Opdracht 2 Aten de mensen vroeger hetzelfde als wij nu?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Stel je gezond weekmenu samen

Stel je gezond weekmenu samen Stel je gezond weekmenu samen Leer je maaltijden op een gezonde manier plannen Lotte De Clercq Auteur: Lotte De Clercq Coverontwerp: Lotte De Clercq ISBN: 978-94-6342-735-7 Uitgeverij mijnbestseller.nl

Nadere informatie

Restaurant t Trefpunt februari 2017

Restaurant t Trefpunt februari 2017 Restaurant t Trefpunt februari 2017 Warme maaltijd van 12.00-13.30 uur en van 17.30-19.00 uur Reservering niet nodig wel gewenst St. Elisabeth wenst u smakelijk eten! Voor speciale gelegenheden kunt u

Nadere informatie

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten?

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten? Maaltijden Maaltijden Wilt u genieten van een heerlijke verantwoorde maaltijd? Dat kan! In deze folder leest u meer informatie over het gebruiken en/of afnemen van maaltijden bij Driezorg. Broodmaaltijd

Nadere informatie

Etens&jd. Woonhuis de Globe Wie zijn wij? Het blij7 mijn leven. Het blij7 mijn leven. Waarom koken we eigenlijk samen?

Etens&jd. Woonhuis de Globe Wie zijn wij? Het blij7 mijn leven. Het blij7 mijn leven. Waarom koken we eigenlijk samen? Etens&jd Woonhuis de Globe Wie zijn wij? Het blij7 mijn leven Als je dit mo=o van ZZG betrekt op het eten en drinken van bewoners in een beschermde woonvorm wat roept dit bij je op vanuit de ogen van een

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Restaurant t Trefpunt januari 2017

Restaurant t Trefpunt januari 2017 Restaurant t Trefpunt januari 2017 Warme maaltijd van 12.00-13.30 uur en van 17.30-19.00 uur Reservering niet nodig wel gewenst St. Elisabeth wenst u smakelijk eten! Voor speciale gelegenheden kunt u contact

Nadere informatie

inhoud blz. 1. Eten 3 2. De maaltijd 4 3. Het bestek 5 4. Planten en dieren 6 5. Uit eten 8 6. Eten in andere landen Dat lust ik niet

inhoud blz. 1. Eten 3 2. De maaltijd 4 3. Het bestek 5 4. Planten en dieren 6 5. Uit eten 8 6. Eten in andere landen Dat lust ik niet Eten inhoud blz.. Eten 3 2. De maaltijd 4 3. Het bestek 5 4. Planten en dieren 6 5. Uit eten 8 6. Eten in andere landen 0 7. Dat lust ik niet. 8. Hap, slik, boem! 2 9. Filmpjes 4 Pluskaarten 5 Bronnen

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak MEI In dit nummer:

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak MEI In dit nummer: HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak MEI 2014 In dit nummer: Welkom! 1 Weekschema Activiteiten Cadeauwinkel Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN OKTOBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN OKTOBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! OKTOBER 2015 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

Restaurant t Trefpunt Menu september 2014

Restaurant t Trefpunt Menu september 2014 Restaurant t Trefpunt Menu september 2014 Warme maaltijd van 12.00-13.00 uur Reservering niet nodig St. Elisabeth wenst u smakelijk eten! U bent ook welkom voor ontbijt of avondmaaltijd (brood). Voor speciale

Nadere informatie

STEENSOEP OMA VERTELT EEN VERHAAL

STEENSOEP OMA VERTELT EEN VERHAAL Hotel Hallo - Thema 6 Hallo opdrachten STEENSOEP 1. Knip de strip. Strip Knip de strip los langs de stippellijntjes. Leg de stukken omgekeerd en door elkaar heen op tafel. Draai de stukken weer om en leg

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - oktober 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zondag muziekbeleving 10u30-12u30 la biomista la biomista 10u-16u 10u-16u

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zondag muziekbeleving 10u30-12u30 la biomista la biomista 10u-16u 10u-16u 1 Activiteiten maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zondag Voormiddag 10u30 13u Hasselt wandelen muziekbeleving muziek + sensotheek dans & theater 10u - 11u Namiddag crea zwemmen crea boccia Avond

Nadere informatie

Jubileumfeest Agnietenkapel

Jubileumfeest Agnietenkapel Nieuwsbrief April Nummer 3 Het Bruisnest is een ontwikkelingsplaats waar mensen zijn of haar kwaliteiten en talenten kan inzetten om zo te groeien naar een plek in de maatschappij. Wil je meer weten ga

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak MEI 2015 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 Wekelijkse

Nadere informatie

Januari t/m Maart. Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen

Januari t/m Maart. Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen Januari t/m Maart 2012 Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen De voorjaarsvakantie komt er al weer aan! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten aan. Ook

Nadere informatie