Hooftpunten september 2017 Het maandblad van de Hooftzaak

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hooftpunten september 2017 Het maandblad van de Hooftzaak"

Transcriptie

1 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten september 2017 Het maandblad van de Hooftzaak

2 Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG Houtbewerking Paul Fietsenwerkplaats Recep Yosef Patchwork Koffietijd Leen Lunch Leen Eerste maandag Oriënt Queens lunch Patricia Houtbewerking Paul DINSDAG Sociale Vaardigheden Leen/Patricia Koffietijd Lunch Aad Houtbewerking Paul Fietsenwerkplaats Jeroen Tuin Paul Maaltijd (opgeven /afmelden vóór u.) Marijke/Aad WOENSDAG Samen ontbijten o.a. Diane Houtbewerking Paul PC Begeleiding Astrid/Brenda Lunch Aad Houtbewerking Paul Creatief in het atelier Anna Repair Café (2e en 4e woensdag) Ton e.a Fietsenwerkplaats Math :30 Koffietijd Leen ASVZ Eetcafé ASVZ

3 Pagina 3 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN DONDERDAG Houtbewerking Paul Creatief in het atelier Anna Koffietijd Leen Leer mij Nederlands spreken Froukje Lunch Marijke e.a Fietsenwerkplaats Jeroen Houtbewerking Paul Tuin Paul Creatief in het atelier Anna Maaltijd Marijke/Aad VRIJDAG Houtbewerking Paul Textielcursus / Reparatie textiel Anneke Creatief in het atelier Anna Lunch Aad Houtbewerking Paul Fietsenwerkplaats Math Creatief in het atelier Anna Fotoclub Karin/Astrid Weekafsluiting met een kopje koffie Leen Cadeauwinkel De Hooftzaak Openingstijden: Dinsdag, donderdag en vrijdag uur uur Kom ook eens binnen kijken P.C. Hooftlaan 11 A Maassluis.

4 Pagina 4 ACTIVITEITEN HOOFTZAAK Leer mij Nederlands spreken! Wilt u meer oefenen met Nederlands? Iedere donderdag is er Leer mij Nederlands spreken samen met Froukje Prins. Elke donderdag van tot uur! Repair Café U kunt in september bij het repair café terecht op: Het repair café is geopende van uur. Wandelgroep Elke vrijdag is er een wandelgroep met Floriska die gezellig gaan wandelen. We vertrekken om uur, vertrekpunt is de Hooftzaak. Geef je op of kom gewoon langs en ga mee!

5 Pagina 5 Patchwork Iedere vrijdagochtend van 10 tot 12 uur is er de patchwork groep. Patchwork is een handwerktechniek waarbij lapjes katoenen stof van verschillende kleur en grootte aan elkaar worden genaaid. Graag je eigen lapjes mee nemen die een bepaalde waarde voor je hebben. Dinsdagmiddag bingo: Dinsdagmiddag 12 september is er weer een gezellige bingo waar wij weer om hele mooie prijzen spelen.het begint om uur!! Kom en doe mee!! Tweedehands verkoop Dinsdag 19 september is er weer een tweedehands verkoop. We hebben kleding, boeken en schoenen te koop. We hopen u op dan graag te zien. Geopend vanaf uur tot uur

6 Pagina 6 ACTIVITEITEN HOOFTZAAK Klaverjastoernooi: Op de 2e donderdag van de maand is het weer klaverjassen. Donderdagmiddag 14 september worden de kaarten weer geschud en kunt u mee doen met dit gezellige toernooi. Voor 1,- starten wij om uur. Geef u op bij Petra of Ellie of in het kantoor. Uitslag 10 augustus: 1,Ruud,2 Luuk, 3 Peter B, 4 Petra, 5 Jan W, 6 Julio,7 Dick, 8 Ad Uitstapjes met Leen Half september ga ik weer starten met de uitstapjes. We gaan o.a. naar Hoek van Holland, de film in Pathé, een kringloopwinkel, de Afrikaandermarkt in Rotterdam, rondleiding in de Kuip, bijwonen van een vergadering in de 2e kamer in Den Haag..etc.. Voor meer vragen of ideeën :Leen Zondagmiddag opening De Hooftzaak is weer geopend op zondag 24 september. Dan wordt er weer een gezellige bingo gehouden met hele mooie prijzen! Komt u ook. We zijn geopend van uur tot uur!!

7 Pagina 7 Biljarttoernooi: Iedere laatste vrijdag van de maand is er een biljart Toernooi. Deze keer is het op 29 september en de aanvang is om uur. Het toernooi duurt tot ongeveer uur. De kosten zijn 1,- p.p. Uitslagen toernooi: 28 juli 1e plaats: Ron 2e plaats: Jan 3e plaats: Patrick 4e plaats: Luuk Een gedicht van Annmiek van Enthoven! Depressie. Wat voel je met een depressie moet je lachen, huilen of voel je agressie Je wordt zo moeilijk begrepen het gras is niet meer groen Wat moet ik doen? bij wie trek ik aan de bel? dan wist ik het wel Ik voel mij alleen Ondanks die mensen om mij heen ook al zie je het niet van buiten Toch voel ik een leegte van binnen hoe moet ik beginnen? Ik ben nu op de goede weg en hou dat vol sommige mensen geven mij kracht Ik zie weer iemand die naar mij lacht Ik hou van mezelf,ik ben het echt waard Het wordt als een open haard het vuurtje moet weer branden en voelt men warmte en liefde in alle landen!!

8 Pagina 8 De houtbewerking Bij de houtwerkplaats zijn de deelnemers elke keer weer hard aan het werk om mooie ambachtelijke producten te maken. Wilt u graag iets van hout hebben, dan kunt u een bestelling doen bij de houtbewerking. Er kan van alles gemaakt worden. Vraag naar de mogelijkheden bij Paul Tuin Elke dins-en donderdagmiddag van uur tot uur is Paul bezig in de tuin die er altijd weer mooi uit ziet!. Mee helpen? Voor meer info: Marijke Computerhulp Elek woensdag is er van tot uur hulp bij de computers. Dus als je vragen hebt of geholpen wil worden zijn Astrid of Brenda er om te helpen! Samen ontbijten op de woensdag Op woensdagochtend kunt u gezellig mee ontbijten in de Hooftzaak. Om uur starten wij met het heerlijke ontbijt. De kosten zijn slechts 1,- per persoon. Wij zien u graag! Tot dan Patricia, Leen, Diane en Bianca, Sibel, Naima, Aysa.

9 Pagina 9 Lunch met de Orient Queens Maandag 4 september is er weer een lunch die verzorgd word door de Orient Queens. De kosten zijn 4,50 pp. Kom en geniet van deze heerlijke lunch! Aanvang uur. Kom en geniet mee van deze heerlijke lunch!! Werken met Textiel Corrie en Hanife staan en zitten voor u klaar in de ontmoetingsruimte in de Hooftzaak. Elke vrijdag vanaf uur.naailes of naaiwerk voor uzelf of derden kost 2,- per uur. Met indicatie gratis. U betaalt wel altijd voor de materialen die u van de Hooftzaak gebruikt. Fietsenwerkplaats Wij knappen tweedehands fietsen op. Ook doen wij kleine reparaties. Elke dag zijn er vrijwilligers aan de slag in de fietsenwerkplaats. Kom eens langs met uw fiets! Matt en Jeroen Vrijwilligers gezocht! Heeft u interesse in een vrijwilligersfunctie bij de Hooftzaak, kom dan eens langs voor meer info. Wij zoeken nog vrijwilligers voor o.a de keuken, schoonmaak, winkel, ontbijt op woensdag, planning houtbewerking, gastvrouw/-heer, enz

10 Pagina 10 Fotoclub De fotoclub is er 2 keer in de maand op vrijdag ( uur), er wordt dan enthousiast foto s gemaakt en alles bekeken wat met fotografie te maken heeft. Deze maand is het weer op 1, 15 en 29 september en wordt begeleid door Karin en Astrid. Koffietijd Elke dag is er koffietijd waar wij gezamenlijk de dag door nemen en kijken wij wat ons bezig houdt en praten wij daar over onder het genot van een kopje koffie!! Film kijken met Wij starten weer! Elke vrijdag om uur draaien wij een film in onze filmzaal in de Hooftzaak. De entree is 2,00 en je krijgt popcorn en een kopje koffie of thee.

11 Pagina 11 Herstelverhalen voor iedereen! Waar : De Hooftzaak Wanneer : 26 oktober december 2017 Tijd : uur Entree : gratis Voor degenen die niet mee eten in de Hooftzaak, gelijk door komen uit het werk OF gewoon geen zin hebben om te koken is er voor slechts 2,- soep met brood verkrijgbaar. Wat zijn herstelverhalen? Wanneer je worstelt met gevoelens als: onzekerheid, depressie, woede, angst en wanhoop, bestaat er een kans dat de kernbegrippen van herstel je even ontgaan. Waar is de hoop, het vertrouwen, de steun en hoe kom je op voor jezelf, je dromen en je toekomst? Hoe pakken anderen dit aan en wat kan jij uit deze gedeelde ervaringen mee nemen in jouw eigen weg van Herstel? We merken door de openheid in deze verhalen, en de mooie reacties hierop dat er hoop en vertrouwen wordt door gegeven, dat Herstel wel degelijk mogelijk is! Door ervaringen te delen, creëren we een kettingreactie. wat jij kan, kan ik ook. Luisteren mag, meedoen ook! Als je nog nooit een Herstelverhaal hebt gemaakt of gepresenteerd kunnen we je daarbij helpen. Niet eens met hoofddoel om het te gaan presenteren op een van de herstel avonden, maar alleen al voor jezelf. Een Herstelverhaal kan over een lange periode gaan, maar ook over 1 specifieke periode of onderwerp. Je kunt het zo groot of klein maken als je wilt. En op elke mogelijke manier: tekenen, schrijven, powerpoint presentatie, foto s, zingen Als het voor jou maar goed werkt.

12 Het is eindelijk zover, Visclub de Hooftzaak gaat van start!!! Inmiddels zijn we, mede dankzij onze grote sponsor Hengelhuis Maassluis aan de Haven 21 A, wekelijks tussen uur t/m gestart met de visclub en gaan we in en rond om Maassluis vissen. Wij hebben nu een clubje van 5 personen waarmee we van start gaan. Wij vertrekken vanuit de Hooftzaak met de bus van Stoed naar onze visbestemming. In de middag gaan we gezamenlijk lunchen met elkaar. Aan het einde van de middag worden we weer opgehaald en zullen we rond uur terug zijn in de Hooftzaak. Naast dat je leert vissen of gewoonweg je oude hobby weer kan oppakken staat het elkaar ontmoeten centraal. De foto s van onze activiteit en degene met de grootste vangst zullen zichtbaar worden opgehangen in de Hooftzaak. Vanwege de vele aanmeldingen willen wij graag een tweede clubje gaan starten. Mocht jij nou na het lezen van dit stukje ook razend enthousiast zijn om ook te willen deelnemen, meld je dan aan bij Floriska en of Cheryl. Wat heb je nodig; Een geldige vis-pas. Visbenodigdheden, eventueel zijn deze bij ons te lenen. Beschikbaar op de maandagen van uur t/m uur.

13 Pagina 13 Eten in de Hooftzaak De keuken in de Hooftzaak is het culinaire hart van de zaak. De keukenbrigade zorgt ieder dag voor een gezonde en lekkere hap. Van maandag t/m vrijdag is er tussen uur en uur lunch. Naast de standaard lunchkaart is er elke dag een lunchverrassing, bestaande uit een Soep van de Dag, een frisse Groene Salade en een Speciaal Broodje. Maandag is een koninklijke lunch dag, dan wordt de lunch verzorgd door de Oriëntal Queens Woensdag breken we de week doormidden en dat doen we in de vorm van een ontbijt. Voor een bedrag van 1 euro, is er de mogelijkheid om tussen uur en uur je dag een goede start te geven. Dinsdag en donderdag is er van uur t/m uur het avondeten. Deze activiteit heeft als doel om mensen bij elkaar te brengen. Niet alleen een volle buik, maar ook menselijkheid, aandacht en begrip zijn ingrediënten die bij ons eten horen. Als je mee-eet dan wordt het zeer op prijs gesteld dat je naar vermogen je steentje bijdraagt bijvoorbeeld als de tafels moeten worden opgeruimd en de afwas moet worden gedaan. De maaltijd start altijd met een voorgerecht (soep), gevolgd door een hoofdgerecht en een lekker toetje. Het hoofdgerecht bestaat altijd uit drie componenten, te weten: Vlees, vis of vega Groenten Aardappels, rijst of pasta Het menu van de dag is afhankelijk van het seizoen. En we proberen zo veel mogelijk producten te gebruiken die we dicht bij huis kunnen krijgen. En dat voor het bedrag van 4,90 euro. Zijn er dieetwensen? Geef deze dan door tijdens het aanmelden. Wil je mee-eten? Bel voor uur s middags: Bel a.u.b. ook om je af te melden.

14 Pagina 14 Cadeauwinkel De Hooftzaak Voor al uw originele zelfgemaakte cadeauartikelen schilderijen, keramiek, sieraden, textiel, houtwerk, kaarten en nog veel meer. Ook volgens bestelling op maat gemaakt. Openingstijden: Dinsdag, donderdag en vrijdag uur

15 Pagina 15 De cliëntenraad van Stichting Onder Een Dak De cliëntenraad is er voor u!! Stichting onder een Dak heeft een cliëntenraad, die momenteel uit 7 leden bestaat. Wij komen op voor de gezamenlijke belangen van de cliënten van Stoed. Dat is bijvoorbeeld als er veel klachten zijn over de begeleiding of hoe er met de cliënten wordt omgegaan. Wij willen ons dit jaar ook bezig houden met het opzetten van een maatjesproject en kijken of de inrichting in de Hooftzaak veranderd kan worden. Ook willen wij themabijeenkomsten houden in de Hooftzaak en bij Beschermd Wonen. Heeft u vragen/ideeën of klachten dan kunt u dat op de volgende manieren aan de cliëntenraad laten weten. De cliëntenraad hoopt van u t e horen en u te zien bij de bijeenkomsten. De cliëntenraad Froukje Prins (voorzitter) Ellie,Ivonne,Lenie,Lies,Mart,Robert Telefoon: (kantooruren) Er staat een brievenbus in de Hooftzaak, voor uw vragen, Ideeën, klachten adres: clientenraadstoed@gmail.com

16 Pagina 16 Plastic ruimen langs de waterweg met Patricia! Woensdag 13 september gaan wij met een groep na het wekelijkse ontbijt in de Hooftzaak plastic afval weghalen langs de waterweg aan de kant van Rozenburg! Wij vertrekken om uur en verzamelen dus in de Hooftzaak. Kom, doe mee en maak de wereld weer een beetje schoner!! Wees de verandering die je zelf wilt zien in de wereld! Binnenkort starten we met : maak kennis met... te beginnen met de woonbegeleiding! Op dinsdag 3 oktober...om 11 uur Tijdens deze bijeenkomst hopen wij met een paar woonbegeleiders over hun werk en alles wat daar bij hoort te gaan praten. Moet een woonbegeleider de afwas bij jou doen? Moet zij jou helpen met de administratie? Gaat zij met jou mee naar de dokter..en mee naar binnen? En zo zijn er vele vragen. Toch? Deze bijeenkomst wordt dus gehouden op dinsdag 3 oktober en begint om 11 uur! in de Hooftzaak

17 Pagina 17 OVERIGE INFORMATIE VRAAGRAAK EN SOCIAAL WIJKTEAM Advies, hulp of zorg nodig? Neem contact op met VraagRaak! VraagRaak is het eerste aanspreekpunt voor inwoners van Maassluis die behoefte hebben aan advies, hulp of concrete zorg. Iedereen kan hier terecht voor vragen of problemen op het gebied van o.a. welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen, gezinsrelaties, huishoudelijke hulp, financiën, mantelzorg Advies, hulp of zorg nodig? Neem contact op met VraagRaak! VraagRaak is het eerste aanspreekpunt voor inwoners van Maassluis die behoefte hebben aan advies, hulp of concrete zorg. Iedereen kan hier terecht voor vragen of problemen op het gebied van o.a. welzijn, zorg, werk & inkomen, wonen, gezinsrelaties, huishoudelijke hulp, financiën, mantelzorg en eenzaamheid. Hoe werken we? U heeft behoefte aan advies, hulp of concrete zorg. U bezoekt of belt VraagRaak en doet uw verhaal. Ook kunt u een vraag stellen via de website van VraagRaak. Heeft u een eenvoudige vraag? Dan helpen we u meteen. Heeft u een meer complexe vraag of concrete zorg nodig, dan schakelen wij het zogenoemde sociaal wijkteam in. Een beroepskracht van dit team maakt met u een afspraak en komt bij u thuis. Uw situatie wordt uitgebreid besproken. Daarbij wordt nadrukkelijk bekeken wat uzelf en mensen uit uw omgeving kunnen (gaan) doen. Vervolgens maakt de medewerker van het wijkteam samen met u een ondersteuningsplan. U krijgt één contactpersoon toegewezen met wie u alles kunt bespreken, zolang u hulp nodig heeft. Het sociaal wijkteam Het sociaal wijkteam gaat aan de slag bij complexere vragen en problemen. In het sociaal wijkteam werken verschillende beroepskrachten nauw samen. Lees verder op de volgende bladzijde

18 Pagina 18 Vervolg Vraagraak en Sociaal Wijkteam Medewerkers van het Sociaal Wijkteam zijn deskundig op tal van terreinen: zorg, welzijn, financiën, wonen, sociale problematiek, gezinsrelaties eigenlijk teveel om op te noemen. Zij kunnen goed inschatten hoe en door wie u het beste geholpen kunt worden. Het wijkteam maakt natuurlijk ook gebruik van de deskundigheid van diverse organisaties in de stad. Als bijvoorbeeld blijkt dat u een individuele (maatwerk) voorziening nodig heeft, dan zorgt het wijkteam dat u in contact komt met ROGplus, de organisatie die dit soort voorzieningen regelt. Voor wie werken we? VraagRaak en het sociaal wijkteam zijn er voor alle volwassen inwoners van Maassluis. Jongeren of gezinnen met kinderen kunnen natuurlijk ook een vraag stellen aan VraagRaak. In de meeste gevallen zal daarna contact worden gelegd met het jeugd- en gezinsteam. Waar vindt u ons? VraagRaak is uw eerste aanspreekpunt. Het sociaal wijkteam kunt u niet zelf benaderen, maar wordt indien nodig via VraagRaak ingeschakeld. U kunt op verschillende manieren met VraagRaak in contact komen. Informatie- en inlooppunt VraagRaak Hadynlaan 3,3144KM, Maassluis Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot uur Telefoon: (010) U kunt zo binnenlopen. Een afspraak maken is niet nodig. *Op verschillende plaatsen in de stad Medewerkers van VraagRaak zijn regelmatig aanwezig op plekken waar veel mensen samenkomen. Denk bijvoorbeeld aan de voedselbank of het buurtcentrum De Hooftzaak. Op kunt u lezen waar en wanneer medewerkers van VraagRaak deze week aanwezig zijn. **Een vraag sturen via de website Op deze website vindt u meer informatie en u kunt via de website een vraag stellen aan de medewerkers van Vraag- Raak. In de Hooftzaak is Vraagraak aanwezig Elke woensdag uur

19 Pagina 19 WIJKPOST OOST Bij Wijkpost Oost kunt u terecht met praktische zaken die uw woonomgeving aangaan. Heeft u bijvoorbeeld vragen of klachten over leefbaarheid, veiligheid, overlast of voorzieningen in uw wijk? De wijkmeesters van Maasdelta Maassluis zijn hiervoor uw directe aanspreekpunt. Met overige huurdersvragen helpen zij u graag, door u naar de juiste afdeling hiervoor te verwijzen. Heeft u ideeën of initiatieven die het wonen in uw wijk plezieriger maken en het contact tussen buurtbewoners bevorderen? Ook dan bent u bij Wijkpost Oost van harte welkom. De wijkmeesters denken graag met u mee over de uitvoering hiervan. Het spreekuur is van maandag t/m donderdag van uur. Een afspraak maken is niet nodig. U kunt ons vinden in het kantoor aan de voorzijde van de Hooftzaak. U kunt de wijkmeester ook via het telefoonnummer bereiken. VLUCHTELINGENWERK Bij de oranje/ rode deuren en de beschilderde panelen aan de achterzijde van het pand van De Hooftzaak is de ingang van VluchtelingenWerk Maasdelta Maassluis. Wilt u meer weten, neem contact op met Vluchtelingenwerk op maandag, dinsdag of donderdag. Tel Meer informatie op de website:

20 OPENINGSTIJDEN 2017 Maandag uur uur Dinsdag uur uur* Woensdag uur uur* Donderdag uur uur* Vrijdag Zondag uur uur (eens in de maand) uur uur (* = tot uur indien u aan de maaltijd deelneemt.) U BENT VAN HARTE WELKOM Laatste wijzigingen en juiste openingstijden: zie de website Buurtcentrum De Hooftzaak P.C. Hooftlaan 11 A 3141 AB Maassluis / infodehooftzaak@stoed.nl St. De Hooftzaak Bankrekeningnummer: NL05ING

HOOFTP Buurtce UN n TEN trum De Hooftzaak Hooftpunten mei 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl

HOOFTP Buurtce UN n TEN trum De Hooftzaak Hooftpunten mei 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten mei 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten juni 2017

Hooftpunten juni 2017 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten juni 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten November 2017 Het maandblad van de Hooftzaak

Hooftpunten November 2017 Het maandblad van de Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten November 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten Juli 2018

Hooftpunten Juli 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Juli 2018 Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00 Houtbewerking Paul 09.00-12.00 Fietsenwerkplaats

Nadere informatie

Hooftpunten Augustus 2018

Hooftpunten Augustus 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Augustus 2018 Wonen Meedoen Ontmoeten INHOUDSOPGAVE 1. Wekelijkse activiteiten 2. Hooftzaken (mededelingen) 3. Andere activiteiten

Nadere informatie

Hooftpunten Juni 2018

Hooftpunten Juni 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Juni 2018 Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00 Houtbewerking Paul 09.00-12.00 Fietsenwerkplaats

Nadere informatie

Hooftpunten februari 2017

Hooftpunten februari 2017 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten februari 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00 Houtbewerking Paul 10.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten. Oktober 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom!

Hooftpunten. Oktober 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Het maandblad van de Hooftzaak Oktober 2016 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

Hooftpunten maart 2017

Hooftpunten maart 2017 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten maart 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Al jaren heb ik grenzen verlegd en persoonlijke groei

Nadere informatie

Hooftpunten januari 2017

Hooftpunten januari 2017 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten januari 2017 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten. November 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom!

Hooftpunten. November 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Het maandblad van de Hooftzaak November 2016 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

Hooftpunten Mei 2018

Hooftpunten Mei 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Mei 2018 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen,meedoen,ontmoeten.nl Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten november 2018

Hooftpunten november 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten november 2018 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

Hooftpunten. September HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom!

Hooftpunten. September HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van de Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Het maandblad van de Hooftzaak September In dit nummer: Welkom! 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten 4

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak AUGUSTUS 2015

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak AUGUSTUS 2015 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week 2 schema activiteiten 3 Bijzondere 4 activiteiten Wekelijkse

Nadere informatie

Hooftpunten JULI Zomer!! HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak

Hooftpunten JULI Zomer!! HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Het maandblad van de Hooftzaak JULI 2016 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Bijzondere activiteiten 4

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN JANUARI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN JANUARI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten 4 Wekelijkse

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN MAART 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN MAART 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak MAART 2016 In dit nummer: Welkom! 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

Hooftpunten december 2018

Hooftpunten december 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten december 2018 Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00 Houtbewerking Paul 09.00-12.00

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN JUNI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Lieve mensen,

HOOFTPUNTEN JUNI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Lieve mensen, HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak JUNI 2016 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Bijzondere activiteiten 4

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak. De WMO Adviesraad komt op maandag 8 juni in de Hooftzaak koken.

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak. De WMO Adviesraad komt op maandag 8 juni in de Hooftzaak koken. HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 Wekelijkse activiteiten

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN NOVEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN NOVEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! NOVEMBER 2015 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN MEI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN MEI 2016 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak MEI 2016 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Bijzondere activiteiten 4

Nadere informatie

Hooftpunten Oktober 2018

Hooftpunten Oktober 2018 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Oktober 2018 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 2 WEKELIJKSE ACTIVITEITEN MAANDAG 09.00-12.00

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN DECEMBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak

HOOFTPUNTEN DECEMBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak DECEMBER 2014 In dit

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN SEPTEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN SEPTEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! SEPTEMBER 2015 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere 4 activiteiten

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak APRIL 2015

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak APRIL 2015 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak APRIL 2015 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 Activiteiten 4 Wekelijkse

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN OKTOBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN OKTOBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! OKTOBER 2015 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN DECEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN DECEMBER 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! DECEMBER 2015 1 2 Week schema activiteiten 3 Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

Hooftpunten augustus 2019

Hooftpunten augustus 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten augustus 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8

Nadere informatie

Contactgegevens van de Hooft- zaak Wekelijkse activiteiten in de Hooft- zaak Maandag Openingstijden van de Hooftzaak Dinsdag Welkom in de Hooftzaak

Contactgegevens van de Hooft- zaak Wekelijkse activiteiten in de Hooft- zaak Maandag Openingstijden van de Hooftzaak Dinsdag Welkom in de Hooftzaak MEI 2013 0 Contactgegevens van de Hooftzaak Anna, Anneke, Barry, Eric, Gabriëlle, Houda, Marijke, Patricia, Romy, Sandra, Wim Buurtcentrum De Hooftzaak P.C. Hooftlaan 11A 3141 AB Maassluis 010-4608981

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak MAART 2015

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak MAART 2015 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak MAART 2015 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 Wekelijkse

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak MEI 2015 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 Wekelijkse

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN FEBRUARI 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak.

HOOFTPUNTEN FEBRUARI 2015 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. Het maandblad van De Hooftzaak. HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak FEBRUARI 2015 In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 Wekelijkse

Nadere informatie

Hooftpunten september 2019

Hooftpunten september 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten september 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten Pagina 2 Ontdek de Hooftzaak! de ontmoetingsplek voor

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN NOVEMBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak

HOOFTPUNTEN NOVEMBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 Wekelijkse activiteiten Vrijwilligers gezocht Column Yvon Samen

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN OKTOBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak

HOOFTPUNTEN OKTOBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week schema activiteiten 2 3 Activiteiten 4 Feestavond 7 HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak OKTOBER

Nadere informatie

Hooftpunten Maart 2019

Hooftpunten Maart 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Maart 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8 en

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

Hooftpunten JUNI 2019

Hooftpunten JUNI 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten JUNI 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8 en 9

Nadere informatie

Hooftpunten mei 2019

Hooftpunten mei 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten mei 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8 en 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 24 juni 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Extra zomeropening huiskamer We willen

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Hooftpunten Juli 2019

Hooftpunten Juli 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten Juli 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8 en 9

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN JULI 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom!

HOOFTPUNTEN JULI 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak. Welkom! HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week schema Activiteiten Bijzondere activiteiten Wekelijkse activiteiten

Nadere informatie

Activiteitenkalender mei 2018

Activiteitenkalender mei 2018 Voor alle bewoners van: Zeeheldenbuurt, Badstratenbuurt, Laanhuizen, Rivierenbuurt, Grunobuurt, Herewegbuurt, Oosterpoortbuurt en de Meeuwen Activiteitenkalender mei 2018 Voor u ligt een overzicht van

Nadere informatie

AKTIVITEITENOVERZICHT

AKTIVITEITENOVERZICHT AKTIVITEITENOVERZICHT nummer 2 FEBRUARI 2019 Mannensoos iedere dinsdagmorgen in de Vurkaomer voor alle mannen 55+ Kom gezellig buurten, kaarten of met gezelschapsspelen meedoen. De tuinploeg gaat eerst

Nadere informatie

Quilten Onder deskundige begeleiding leert u deze techniek. Dag: Maandag Start: 3 september 2018

Quilten Onder deskundige begeleiding leert u deze techniek. Dag: Maandag Start: 3 september 2018 Speksteen snijden Tijdens deze activiteit worden verschillende werkstukken naar eigen keuze uit speksteen gesneden. Dag: Maandag Start 3 september 2018 Tekenen/schilderen Aandacht wordt besteed aan een

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

April, mei en juni Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen

April, mei en juni Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen April, mei en juni 2013 Vakantie activiteiten Workshops & Trainingen Daar is ie weer! Het nieuwe boekje van de Kettingkas! Je kunt hierin de workshops en de trainingen vinden voor de maanden april, mei

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak MEI In dit nummer:

HOOFTPUNTEN HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak MEI In dit nummer: HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Het maandblad van De Hooftzaak MEI 2014 In dit nummer: Welkom! 1 Weekschema Activiteiten Cadeauwinkel Bijzondere activiteiten

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Hooftpunten april 2019

Hooftpunten april 2019 HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak Hooftpunten april 2019 Het maandblad van de Hooftzaak Wonen Meedoen Ontmoeten inhoud Pagina 2 Pag 3 Pag 4 en 5 Pag 6 Pag 7 Pag 8 en

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

DE HOOFTZAAK. Inhoudsopgave

DE HOOFTZAAK. Inhoudsopgave AUGUSTUS 2013 0 Inhoudsopgave 01 Inhoudsopgave, contactgegevens, openingstijden, welkom 02 Wekelijkse activiteiten in de Hooftzaak 03 Nieuws, zondagopening, bijzondere activiteiten, kapster 04 Activiteiteninformatie

Nadere informatie

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert Informatie Gezond eten kan ook lekker zijn Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven. Kies bewust voor een gezonde voeding, maar geniet ook van

Nadere informatie

Signaalwoorden en verschillende vormen van woorden

Signaalwoorden en verschillende vormen van woorden Grammaticaoefeningen 4 Sociale contacten Signaalwoorden en verschillende vormen van woorden Oefening 1 Bespreek de vragen. 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 100 naar Signaalwoorden. Begrijp je al

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

HOOFTPUNTEN SEPTEMBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak

HOOFTPUNTEN SEPTEMBER 2014 HOOFTPUNTEN. Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak. In dit nummer: Het maandblad van De Hooftzaak HOOFTPUNTEN Buurtcentrum De Hooftzaak Het maandblad van De Hooftzaak In dit nummer: Welkom! 1 Week schema Activiteiten Bijzondere activiteiten Wekelijkse activiteiten 2 3 4 6 Lunch 8 Menu van de maand

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Vakantie activiteiten & Workshops

Vakantie activiteiten & Workshops Vakantie activiteiten & Workshops Augustus, September, Oktober 2013 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Januari, februari en maart 2013 Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops We gaan vol goede zin weer beginnen aan een nieuw jaar: 2013! Je kunt in dit eerste boekje van 2013 de nieuwe trainingen, workshops

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Januari t/m Maart. Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen

Januari t/m Maart. Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen Januari t/m Maart 2012 Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen De voorjaarsvakantie komt er al weer aan! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten aan. Ook

Nadere informatie

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Elke dag een kans Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Meer kansen zoals in dit Kansboekje? Ze staan op kansfonds.nl/kansen Elke dag een kans Dit is jouw Kansboekje! Hiermee

Nadere informatie

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik WIJKPROGRAMMA Stevenshof MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik Wat is er in deze periode in de wijk te doen? Je vindt hier een selectie van activiteiten. Organisaties die in een volgend wijkprogramma ook

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding ACTIVITEITENAANBOD JUNI 2016. Ontmoetingscentrum De Verbinding. Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187

Ontmoetingscentrum De Verbinding ACTIVITEITENAANBOD JUNI 2016. Ontmoetingscentrum De Verbinding. Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 Ontmoetingscentrum De Verbinding O T M ACTIVITITAABOD JUI 2016 O T O O T W I K K L L T S P A Ontmoetingscentrum De Verbinding Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 deverbinding@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten foto Entree: 3,00 Inclusief een drankje. Een kaartje kunt u tot 19

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug

t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug Buurthuis De Brug Sperwerkamp 38 3972 WE Driebergen 0343-510366 www.buurthuisdebrug.com E-mail: info@buurthuisdebrug.com BESTE BUURTBEWONERS,

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In.

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In. Voorjaar 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT KOOKCLUB KLEIN 1 KOOKCLUB KLEIN Welkom bij de kookclub klein van Zorgbureau Talent. De kookclub klein is onderdeel van het zorgaanbod van Groepsbegeleiding Jeugd.

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Minicursus Rust creëren

Minicursus Rust creëren Minicursus Rust creëren Bedankt voor je inschrijving! Met deze minicursus geef ik je een inkijkje in mijn werkwijze en leer ik je een aantal stappen om rust te creëren. Door in mijn privéleven bewuste

Nadere informatie

opvang begeleiding huisvesting dagbesteding maatjesprojecten voor mensen met een psychiatrische achtergrond

opvang begeleiding huisvesting dagbesteding maatjesprojecten voor mensen met een psychiatrische achtergrond opvang begeleiding huisvesting dagbesteding maatjesprojecten Stichting Corridor Stichting Corridor is een kleinschalige organisatie voor mensen vanaf achttien jaar met een psychiatrische achtergrond. We

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

activiteitenoverzicht Feb 19

activiteitenoverzicht Feb 19 activiteitenoverzicht Cjoe@IJsduikerstraat Feb 19 Inhoud 1. Inleiding 3 2. Welkom bij CJOE@IJsduikerstraat 3 3. Op de hoogte blijven?! 4 4. Nieuwtjes 5 5. Activiteitenoverzicht 6 Inloop 6 Themabijeenkomsten

Nadere informatie