Vakantiewoningconcept

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vakantiewoningconcept"

Transcriptie

1 Vakantiewoningconcept

2 Ontwikkelen en bouwen voor nu en later. U wilt uw gasten een bijzondere beleving en een onbezorgd verblijf bieden. In een vakantiewoning die aan alle eisen voldoet en qua duurzaamheid en energiezuinigheid klaar is voor de toekomst. En die kostentechnisch interessant is, zowel in de investering als in de exploitatie. Maak kennis met het vakantiewoningconcept van Unibouw. Een innovatieve manier van bouwen en isoleren in één, speciaal voor vakantieparken. De vakantiewoning die ook ú een gerust gevoel geeft Luxe, comfort en een aantrekkelijke uitstraling: de moderne vakantieganger stelt Interessant in de exploitatie hoge eisen aan zijn vakantieverblijf. De ideale vakantiebeleving, daar gaat het om. Zowel in de aanschaf als in de exploitatie is de Unibouw vakantiewoning Als vakantiepark wilt u daar optimaal op inspelen. Dat kan met degelijke, robuuste aanmerkelijk voordeliger dan traditionele bouw. De combinatie van een en duurzame woningen die ook nog eens aantrekkelijk geprijsd zijn. Unibouw biedt robuuste betonstructuur en EPS maakt de woning sterk, duurzaam en uitkomst. onderhoudsvriendelijk. Door de hoge isolatiewaarden van de schil is het binnenklimaat van nature aangenaam en hoeft er weinig gekoeld en verwarmd te Korte bouwtijd, lage kosten worden. Hierdoor kunnen de installaties kleiner worden uitgevoerd, met ook weer Ons vakantiewoningconcept heeft een aantal unieke voordelen. De lichtgewicht een lagere investering en minder energieverbruik als gevolg. constructie met EPS-isolatiemateriaal en modulaire opbouw zorgen voor een zeer korte bouwtijd. De goede voorbereiding in onze werkplaats bevordert bovendien Wij denken graag met u mee een snelle, doelmatige aanpak op uw park. Ieder park is anders en iedere doelgroep heeft zijn specifieke wensen. Unibouw realiseert een woning die past bij de identiteit van uw park. Qua afmetingen, uitstraling en afwerking zijn er tal van mogelijkheden. Wij adviseren u graag.

3 Onze 7 stappen naar een optimaal resultaat Een efficiënt verloop van uw project staat bij ons voorop. Daarom werken wij volgens een gedegen stappenplan. Hiermee borgen we niet alleen een 1. Kennismakings- en adviesgesprek 2. Investeringsvoorstel 3. Vergunning en engineering optimaal resultaat, maar ook duidelijkheid richting u als opdrachtgever. U weet van begin tot eind waar u aan toe bent. Op Iedere samenwerking begint met een vrijblijvende kennismaking. Onze adviseur vraagt naar uw wensen en eisen op het gebied van vakantiewoningen, vertelt welke rol wij hierin kunnen vervullen en denkt met u mee over praktische en efficiënte oplossingen. Op basis hiervan komen we tot een programma van Op basis van de verzamelde informatie ontwikkelen wij een logisch schetsplan van de vakantiewoning. Wij presenteren dit samen met een 3D-visual, zodat u een goed beeld krijgt van de vakantiewoning. Ook leggen we u het bijbehorende investeringsvoorstel voor. Wij toetsen uw ontwerp aan de regels binnen de gemeente. Vervolgens werken wij alle bouwkundige tekeningen uit, zoals de plattegronden, gevelaanzichten, doorsneden en de beeldbepalende detailleringen. Opnieuw maken we de vertaalslag naar een 3D-visual. Na goedkeuring van de gemeente starten wij met de technische uitwerking van het ontwerp. Denk hierbij aan het constructief ontwerp en het installatieontwerp. de volgende pagina s lichten wij de 7 stappen eisen en wensen. Dit gaat in op onder meer de afmetingen, de indeling en de afwerking van de woning. kort toe.

4 4. Voorbereiding en productie 5. Realisatie 6. Kwaliteitscontrole Zodra het ontwerp definitief is, starten de bouwvoorbereidingen. Dankzij het modulaire systeem vinden deze grotendeels plaats in onze fabriek. De voordelen: tijdsbesparing tijdens de realisatie van de woning en een verkorte doorlooptijd op de bouwplaats zelf. Kiest u voor casco oplevering of volledige afbouw van de woning? A. Casco Unibouw levert de woning wind- en waterdicht op. Oftewel: voorzien van ramen, kozijnen en deuren inclusief glaswerk. Ook de afwerking van het dak met riet of dakpannen verzorgen wij voor u, net zoals de afwerking van de buitengevels. Gedurende het proces voert Unibouw continu controles uit om de kwaliteit van de woning te waarborgen. Net voor de oplevering vindt de laatste kwaliteitscontrole plaats. Zo bent u als opdrachtgever verzekerd van een optimaal resultaat. 7. Oplevering B. Afbouw Onder de afbouw vallen onder meer: de afwerking van de binnenwanden, binnendeurkozijnen, afwerkvloeren, stucwerk, installatiewerk, tegelwerk, sanitair, aftimmerwerk, schilderwerk en eventuele andere bijkomende werkzaamheden. Wilt u ook het buitenterrein door ons laten aanleggen? Wij gaan graag voor u aan de slag. Bij de oplevering is de nieuwe woning klaar voor gebruik, precies volgens afspraak. U kunt tevreden terugkijken op een efficiënt projectverloop en beschikt over een woning waarvan u en uw gasten jarenlang plezier hebben.

5 Tevreden opdrachtgevers én gasten, daar gaan wij voor! Libéma Vakantieparken aan het woord Gasten aan het woord In een heel korte, hectische tijd hebben we het maximale bereikt. Er was sprake van een fijne samenwerking met mensen die weten waar ze over praten. Ik koos voor Unibouw vanwege de kwalitatief hoogwaardige bouw en het innovatieve karakter. Unibouw denkt mee en houdt van een uitdaging, net als wij. We hebben in acht weken iets moois neergezet. De villa heeft een chique uitstraling door de hoge kwaliteit van de afwerking. Ook de veelzijdigheid van de faciliteiten maakt het een aangename woning om in te verblijven. Een heerlijke, sfeervolle villa voorzien van alle luxe en comfort. Fred Vogelaars, Manager Bouw & Onderhoud bij Libéma Door het ruime terras met overdekte loungehoek hebben we op ieder moment van de dag heerlijk buiten kunnen genieten.

6 De zekerheden Ontwerpvrijheid De woningen zijn leverbaar in diverse maten en uitvoeringen. Ook qua afwerking van zowel binnen- als buitenzijde zijn er veel mogelijkheden. Samen slaan we de handen ineen voor een woning die de sfeer van uw park weerspiegelt. Energiezuinig en milieuvriendelijk Isolatie, dat is het kernbegrip bij de Unibouw vakantiewoning. Dit leidt tot zeer hoge EPC-waarden en dus minimaal energieverbruik. Ook de CO2-uitstoot blijft hierdoor tot een minimum beperkt. Daarnaast zijn veel onderdelen van de woning recyclebaar en werken wij met HCFKvrije producten. Het Unibouw EPS-woningbouwsysteem combineert de hoge isolatiewaarde van EPS met de sterkte van beton! Brandveilig Alle EPS-producten zijn brandveilig dankzij de zelfdovende SE-kwaliteit (Self Extinguishing). Hierdoor voldoet de woning volledig aan de richtlijnen voor brandveiligheid. Lange levensduur en vormvast De basisconstructie van de Unibouw vakantiewoning bestaat uit beton. Hierdoor is de woning uitstekend bestand tegen allerlei weersinvloeden. De combinatie van EPS en beton maakt de woning extreem vormvast. Lichtgewicht en korte doorlooptijd Een zware fundering? Niet nodig! Bovendien kunnen we door het modulaire systeem veel voorbereidingen in eigen huis treffen, zodat er minder handelingen op uw park plaatsvinden. En dat is natuurlijk erg prettig voor u en voor uw gasten. Voordelen Unibouw vakantiewoning Modulair bouwsysteem Korte bouwtijd Licht van gewicht Ongevoelig voor vocht 100% recyclebaar Altijd in brandveilige SE-kwaliteit, zelfdovende uitvoeringen Lange levensduur en vormvast Robuuste betonstructuur Blijvend hoge isolatiewaarden (H)CFK-vrij en milieuvriendelijk Rot- en schimmelvrij en geen voedingsbodem voor schimmels en bacteriën Aantrekkelijk geprijsd Geïnspireerd? Bel ons voor meer informatie Het vakantiewoningconcept van Unibouw heeft uw park én uw gasten veel te bieden. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden, de technische specificaties en de vele voordelen van deze woningen.

7 Contact Oost-Om 59, 5422 VX GEMERT Postbus 36, 5420 AA GEMERT T F info@unibouw.eu

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

Energiebesparend. Mooi. Razendsnel.

Energiebesparend. Mooi. Razendsnel. Energiebesparend. Mooi. Razendsnel. Vergroot woongeluk met Cocoonz! Een (huur)huis op een slimme manier energiezuinig, comfortabel en weer aantrekkelijk maken? Met Cocoonz bieden wij dé oplossing om een

Nadere informatie

Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op:

Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op: Uw eigen woning, met vakkennis en persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Meer informatie op: www.rsp-recreatiebouw.nl Weloverwogen investeren met RSP Recreatiebouw Uw keuze voor een eigen recreatiewoning,

Nadere informatie

DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+

DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ FAB5+ DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT 02 Inhoud Introductie 3 Het 5S-bouwsysteem? 5 Waarom 5S gebruiken? 7 Isolatiewaarde 11 De praktijk

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen!

Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen! Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen! snelle realisatie in duurzame renovatie snelle realisatie in duurzame renovatie De béste prestatie

Nadere informatie

Het houten kozijn en meer!

Het houten kozijn en meer! Het houten kozijn en meer! voortdurend innovatief presteren een unieke combinatie van professionals VIP-kozijn: 1 + 1 = 3 Wat gebeurt er als twee familiebedrijven met passie voor vakmanschap, een doorzettersmentaliteit

Nadere informatie

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Lichtgewicht met een massief karakter U kent als geen ander het belang van een comfortabele binnenruimte. En u weet als geen ander hoe u

Nadere informatie

INDIGO ALGEMENE INFORMATIE

INDIGO ALGEMENE INFORMATIE INDIGO ALGEMENE INFORMATIE INDIGO Als bezielde thuisplaats is INDIGO onderdeel van een nieuwe, gezonde, duurzame koers. Geen star eindproduct maar een sprankelend principe, meebewegend op de golven van

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

Duurzaam bouwen is innovatief denken... slim clubhuis.nl

Duurzaam bouwen is innovatief denken... slim clubhuis.nl Duurzaam bouwen is innovatief denken... Duurzaam bouwen =toekomstbestendig bouwen Duurzaam bouwen is goed voor mens, milieu en portemonnee: * mens; comfort, gezondheid, welzijn * milieu; biodiversiteit,

Nadere informatie

IsoBouw Airpop Algemene toepassing

IsoBouw Airpop Algemene toepassing IsoBouw Airpop Algemene toepassing Airpop, de bouw kan niet zonder www.isobouw.nl/airpop IsoBouw Airpop Algemene toepassing Airpop, de bouw kan niet zonder Veelzijdig en hoogwaardig isolatiemateriaal Airpop

Nadere informatie

ALL GREAT WORK START WITH US! Door samenw erking sterk!

ALL GREAT WORK START WITH US! Door samenw erking sterk! ALL GREAT WORK START WITH US! Door samenw erking sterk! Bouwen met lichtmetaal Snelheid Een groot voordeel van lichtmetaal constructie is de hoge snelheid van de bouw. Door middel van het snelle ontwerp,

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

MEI 2013. het Nieuwe Zorgwonen

MEI 2013. het Nieuwe Zorgwonen MEI 2013 het Nieuwe Zorgwonen De Zorg Onze Zorg Grote veranderingen in de AWBZ staan ons te wachten. De verzorgingshuisbewoner bestaat straks niet meer. De zorg die eens in het verzorgingshuis gegeven

Nadere informatie

Zweedse topkwaliteit

Zweedse topkwaliteit Pippi på Planhus Zweedse topkwaliteit Op welke manier je ook bezig bent met bouwen en wonen Feit is dat hierbij altijd een aantal belangrijke aspecten naar voren komen, zoals comfort, gemak en esthetisch

Nadere informatie

URSEM 3D MODULAIRE STUDENTENWONINGEN

URSEM 3D MODULAIRE STUDENTENWONINGEN URSEM 3D MODULAIRE STUDENTENWONINGEN 1 Hoge kwaliteit optimaal product en proces Scherpe integrale prijs op aanvraag Korte bouwtijd twee keer zo snel Gerealiseerde projecten Studentenwoningen Delft 186

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

Bouwsysteem. Engineered Timber Systems INTRODUCTIE HOGE ISOLATIEWAARDE SLANK BOUWEN SNEL BOUWEN DUURZAAMHEID. Versie 1, September 2015

Bouwsysteem. Engineered Timber Systems INTRODUCTIE HOGE ISOLATIEWAARDE SLANK BOUWEN SNEL BOUWEN DUURZAAMHEID. Versie 1, September 2015 Engineered Timber Systems Versie 1, September 2015 INTRODUCTIE Bouwsysteem HOGE ISOLATIEWAARDE l R c = 5,00 (bij 142 mm) of 7,00 (bij 172 mm) l Goede luchtdichtheid, minder koudebruggen l Uniek geïsoleerd

Nadere informatie

Uw woningvoorraad is er aan toe De nieuwe, revolutionaire methode om al uw woningen moeiteloos te verduurzamen!

Uw woningvoorraad is er aan toe De nieuwe, revolutionaire methode om al uw woningen moeiteloos te verduurzamen! Uw woningvoorraad is er aan toe De nieuwe, revolutionaire methode om al uw woningen moeiteloos te verduurzamen! snelle realisatie in duurzame renovatie Met Renolution is uw woningbezit verrassend snel

Nadere informatie

vlis 4 statige heren huizen en in

vlis 4 statige heren huizen en in DE o k vlis 4 statige heren huizen en in Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie

Hemsec SIPs Technische informatie en specificaties

Hemsec SIPs Technische informatie en specificaties Hemsec SIPs Technische informatie en specificaties Hemsec SIPs is een bouwmethode die al meer dan 10 jaar in Engeland wordt toegepast, waarbij hoge isolatiewaarden, een minimaal aantal aan koudebruggen

Nadere informatie

Internet: Windox.nl Windox-2000.nl Windox-duurzaam.nl Gigamat.nl

Internet: Windox.nl Windox-2000.nl Windox-duurzaam.nl Gigamat.nl Windox Buitenmuur Isolatie systeem Deze buitenmuur isolatie is een ideale manier om uw woning te isoleren aan de buitenzijde van de woning. Door aan de buitenzijde het EPS isolatiemateriaal aan te brengen

Nadere informatie

URSEM 3D MODULAIRE BADKAMERS. Optimale prijs compleet afgewerkt. Constante kwaliteit prototype en serieproductie. Korte bouwtijd risico beperking

URSEM 3D MODULAIRE BADKAMERS. Optimale prijs compleet afgewerkt. Constante kwaliteit prototype en serieproductie. Korte bouwtijd risico beperking URSEM 3D MODULAIRE BADKAMERS Constante kwaliteit prototype en serieproductie Optimale prijs compleet afgewerkt Korte bouwtijd risico beperking 1 BOUWEN OUDE STIJL BOUWEN NIEUWE STIJL Ursem is gespecialiseerd

Nadere informatie

AGRARISCHE BOUW ONDERHOUD EN RENOVATIE UTILITEITS BOUW BETON BOUW WONING BOUW VERHUUR MATERIEEL

AGRARISCHE BOUW ONDERHOUD EN RENOVATIE UTILITEITS BOUW BETON BOUW WONING BOUW VERHUUR MATERIEEL AGRARISCHE UTILITEITS WONING BETON ONDERHOUD EN RENOVATIE VERHUUR MATERIEEL Het is de kunst om goed naar de wensen van de opdrachtgever te luisteren. En die wensen optimaal te vertalen. Melo Bouw doet

Nadere informatie

uw partner in het creëren in van uw tweede (t)huis!

uw partner in het creëren in van uw tweede (t)huis! uw partner in het creëren in van uw tweede (t)huis! Caravandeal & Chalet Invest Experience Center Merksplassesteenweg 104 2310 Rijkevorsel +32 (0)478 81 74 60 - +32 (0)485 00 22 05 info@caravandeal.be

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

Uw partner in het bouwen van uw droomchalet op maat

Uw partner in het bouwen van uw droomchalet op maat Uw partner in het bouwen van uw droomchalet op maat Caravandeal & Chalet invest Experience Center Merksplassesteenweg 104, B - 2310 Rijkevorsel +32 (0)478 81 74 60 info@chaletinvest.be www.chaletinvest.be

Nadere informatie

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen aangenaam Hertalan Rubber Products vindt zijn oorsprong in 1895 onder de vleugels van Hertel. Vanaf de zestiger jaren produceren wij Hertalan EPDM folie.

Nadere informatie

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland De best geïsoleerde dakkapel van Nederland Beste Kwaliteit materialen Plaatsen zonder kraanwagen Gegarandeerd duurzaam Uniek in Nederland Onze dakkapellen hebben een RC-waarde van maar liefst 4.0 Dakkapel

Nadere informatie

Over VOXS 2. De Techniek & Bouwproces 3. Doelgroepen 5. De Mock-Up 6. Het Ontwerp Team 11. Partners & Co-makers 12

Over VOXS 2. De Techniek & Bouwproces 3. Doelgroepen 5. De Mock-Up 6. Het Ontwerp Team 11. Partners & Co-makers 12 Over VOXS 2 De Techniek & Bouwproces 3 Doelgroepen 5 De Mock-Up 6 Het Ontwerp Team 11 Partners & Co-makers 12 1 Over VOXS Ontstaat er de komende jaren een demografische krimp of tijdelijke groei in uw

Nadere informatie

OMNICOL. ontzorgt en garandeert

OMNICOL. ontzorgt en garandeert OMNICOL ontzorgt en garandeert De verbindende factor Omnicol is trendsetter in de markt van professionele materialen voor het bouwen en afwerken van gebouwen. Binnen zijn onze producten de verbindende

Nadere informatie

Knauf Skin Gevelisolatie. Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit. Knauf Skin Gevelisolatie

Knauf Skin Gevelisolatie. Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit. Knauf Skin Gevelisolatie Knauf Skin Gevelisolatie Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit Knauf Skin Gevelisolatie Voordelen voor de gebruiker Knauf levert complete oplossingen voor wanden, vloeren en plafonds van hoogstaande

Nadere informatie

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN Waarom een Belisol dakkapel? Kwaliteit en duurzaamheid Een dakkapel moet niet alleen esthetisch zijn en ruimte creëren; hij moet ook zéér onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

Met respect voor de natuur

Met respect voor de natuur Met respect voor de natuur Unieke vormgeving De Trek-in biedt uw gasten een ultieme vakantiebeleving midden in de natuur. De unieke vormgeving doet de Trek-in volledig opgaan in haar natuurlijke omgeving.

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SUNCIRCLE EXCELLENT Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

TOPCASCO B.V. SLIM BOUWEN DOE JE SAMEN. Roompot. Investeer in luxueus genieten aan de Zeeuwse kust

TOPCASCO B.V. SLIM BOUWEN DOE JE SAMEN. Roompot. Investeer in luxueus genieten aan de Zeeuwse kust TOPCASCO B.V. SLIM BOUWEN DOE JE SAMEN Roompot Investeer in luxueus genieten aan de Zeeuwse kust Bouw uw droomhuis Elke woning weerspiegelt een geheel eigen karakter en persoonlijke smaak. Topcasco verwerkt

Nadere informatie

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen aangenaam vochtkerende systemen Hertalan Rubber Products vindt zijn oorsprong in 1895 onder de vleugels van Hertel. Vanaf de zestiger jaren produceren

Nadere informatie

Uw tweede huis is dichterbij dan u denkt

Uw tweede huis is dichterbij dan u denkt Uw tweede huis is dichterbij dan u denkt Starline: één adres van ontwerp tot plaatsing Starline ontwerpt en bouwt al sinds 1990 hoogwaardige mobiele bungalows. Ambachtelijk vakmanschap vormde destijds

Nadere informatie

Partner in brandbeveiliging

Partner in brandbeveiliging Partner in brandbeveiliging Brandveilig! Brand is de grootste nachtmerrie voor iedere ondernemer. Altebra zorgt dat u rustig kunt slapen! Wij leveren en onderhouden slimme sprinklerinstallaties om uw bedrijf

Nadere informatie

Samen bouwen aan. kinderopvang. Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen

Samen bouwen aan. kinderopvang. Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen Samen bouwen aan kinderopvang Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen Bij Esbi Huis treft u alles onder één dak Door de toenemende vraag naar kinderopvang is er in veel gemeentes een structureel tekort

Nadere informatie

GEPATENTEERD. EPS spouwisolatie voor betaalbare topkwaliteit. www.isobouw.nl/spouwisolatie

GEPATENTEERD. EPS spouwisolatie voor betaalbare topkwaliteit. www.isobouw.nl/spouwisolatie GEPATENTEERD IsoBouw spouwisolatie EPS spouwisolatie voor betaalbare topkwaliteit www.isobouw.nl/spouwisolatie IsoBouw spouwisolatie Algemeen Vochtongevoelige isolatie met uitstekende prestaties EPS: uw

Nadere informatie

Duurzaam, kostenbesparend en een hoog wooncomfort

Duurzaam, kostenbesparend en een hoog wooncomfort Duurzaam, kostenbesparend en een hoog wooncomfort De geschiedenis, ervaring en een hoogwaardige kwaliteit... Het CombiElement is een uniek, betaalbaar en kostenbesparend bouwsysteem op basis van natuurlijke

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt ENTRADO Betreedbare stations Als dé specialist in betreedbare stations, biedt Alfen oplossingen afgestemd op de eisen en wensen van haar opdrachtgevers. En hoewel het zwaartepunt van de activiteiten ligt

Nadere informatie

jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers

jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers jadewerkwijze voor particuliere opdrachtgevers ZELF (VER)BOUWEN? Zelf bouwen of verbouwen? JADE architecten biedt hiervoor reeds sinds 2010 een laagdrempelige service. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SunCircle Excellent Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

DAGLICHT VERKOOPT WONINGBOUWPROJECTEN DRIVEN BY DAYLIGHT

DAGLICHT VERKOOPT WONINGBOUWPROJECTEN DRIVEN BY DAYLIGHT DAGLICHT VERKOOPT WONINGBOUWPROJECTEN DRIVEN BY DAYLIGHT Het rendement van daglicht GEZONDHEID & COMFORT Gunstige investering Iedere investering moet te verantwoorden zijn. Licht en ruimte verhogen het

Nadere informatie

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Bijzonder sterk en duurzaam Lichtgewicht Binnen en buiten te gebruiken Productcatalogus 2018 Productcatalogus 2018 Collezione Grigio 1 Luca Lifestyle, uw partner

Nadere informatie

Duurzaam hoeft niet duur te zijn

Duurzaam hoeft niet duur te zijn Duurzaam hoeft niet duur te zijn Betaalbaar duurzaam Duurzaam hoeft niet duur te zijn bouwen Conceptueel bouwen. Dé oplossing voor veel nieuwbouwprojecten. Een efficiënt bouwproces, lage faalkosten, hoogwaardige

Nadere informatie

GEPATENTEERD. Airpop spouwisolatie voor betaalbare topkwaliteit.

GEPATENTEERD. Airpop spouwisolatie voor betaalbare topkwaliteit. GEPATENTEERD IsoBouw spouwisolatie olatie Airpop spouwisolatie voor betaalbare topkwaliteit www.isobouw.nl/spouwisolatie IsoBouw spouwisolatie Algemeen Vochtongevoelige isolatie met uitstekende prestaties

Nadere informatie

www.earthandeternity.nl

www.earthandeternity.nl www.earthandeternity.nl EARTH AND ETERNITY BETAALBAAR, DUURZAAM EN COMFORTABEL WONEN WIE IS E&E? Earth and Eternity B.V. realiseert betaalbare, energieneutrale woningen. Onder moderne architectuur ontworpen.

Nadere informatie

DE MEEST VEELZIJDIGE OPLOSSING GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR

DE MEEST VEELZIJDIGE OPLOSSING GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR INSPIRED BY NATURE DE MEEST VEELZIJDIGE OPLOSSING GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR HERAKLITH, NATUURLIJK EEN DUURZAME OPLOSSING Heraklith houtwol is van nature duurzaam. Bij de productie van de houtwol platen

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

IsoBouw EPS Algemene toepassing

IsoBouw EPS Algemene toepassing IsoBouw EPS Algemene toepassing EPS, de bouw kan niet zonder www.isobouw.nl/eps IsoBouw EPS Algemene toepassing EPS, de bouw kan niet zonder Veelzijdig en hoogwaardig isolatiemateriaal EPS staat voor geëxpandeerd

Nadere informatie

ISOLEER UW HUIS BINNEN 1 DAG EN BESPAAR TOT 30% ENERGIE!

ISOLEER UW HUIS BINNEN 1 DAG EN BESPAAR TOT 30% ENERGIE! ISOLEER UW HUIS BINNEN 1 DAG EN BESPAAR TOT 30% ENERGIE! GECERTIFICEERD KOMO NA-ISOLATIE BEDRIJF 10 JAAR GARANTIE SPOUWMUURISOLATIE VLOERISOLATIE DAKISOLATIE GELUIDSISOLATIE ISOLATIEHERSTEL SPOUWMUURISOLATIE

Nadere informatie

Official Hemsec SIPs Distributor. Hemsec SIPs. Technische informatie en specificaties

Official Hemsec SIPs Distributor. Hemsec SIPs. Technische informatie en specificaties SIPS SUPPLY Official Hemsec SIPs Distributor Hemsec SIPs Technische informatie en specificaties Hemsec SIPs is een bouwmethode die al bijna jaar in Engeland wordt toegepast waarbij hoge isolatiewaarden,

Nadere informatie

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON OVER ONS WILLY NAESSENS Met Willy Naessens kiest u voor een ideaal bouwsysteem. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren

Nadere informatie

IS COMPLEET EN BETAALBAAR WONEN LUXE APPARTEMENTEN IN ALPHEN AAN DEN RIJN DE STADSPOORT

IS COMPLEET EN BETAALBAAR WONEN LUXE APPARTEMENTEN IN ALPHEN AAN DEN RIJN DE STADSPOORT RT IS COMPLEET EN BETAALBAAR WONEN LUXE APPARTEMENTEN IN ALPHEN AAN DEN RIJN DE STADSPOORT W Z N O 4045 mm 1660 mm 1500 mm 3475 mm 3700 mm APPARTEMENT TYPE C BOUWNUMMER: 14 Riant appartement voorzien van

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Semi-permanente en tijdelijke huisvesting De Groot Vroomshoop Synergie De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca.

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. Kozijnen

BOUWTRADE B.V. Kozijnen BOUWTRADE B.V. Kozijnen KOZIJNEN De kozijnen van Bouwtrade zijn voorzien van hoogwaardig isolatieglas. Stookwarmte blijft binnen en het glas filtert 97% van de schadelijke Uv-straling. Onze kozijnen zijn

Nadere informatie

CATALOGUS HARDEMAN MODULEBOUW

CATALOGUS HARDEMAN MODULEBOUW CATALOGUS HARDEMAN MODULEBOUW S inds 2010 is H. Hardeman B.V. ook actief in de modulebouw. Wij verwachten dat de bouwsector de komende tien jaar sterk zal veranderen: er zal minder vanuit de bouwbedrijven

Nadere informatie

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water De luxe van extra veel warm water 01-07 - 2015 Luxueus én zuinig Volop genieten van veel warm water Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten

Nadere informatie

CLT Cross Laminated Timber

CLT Cross Laminated Timber CLT Cross Laminated Timber Cross laminated timber CLT is een houtbouwproduct wat opgebouwd wordt uit kruislings verlijmde éénlaagsplaten. Deze platen hebben een maximale grootte van 2,95 x 16 meter. De

Nadere informatie

Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen

Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen Over ons Klima Wonen is een nieuwe innovatieve en energiezuinige bouwer. Wij hebben decennia lang ervaring opgedaan in de projectontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

Ultra dun en duurzaam

Ultra dun en duurzaam Ultra dun en duurzaam Old Style Duurzaamheid en authentiek Old Style is ultra dun glas, maar met een veel betere isolatiewaarde dan oorspronkelijk enkelglas. Het unieke van Old Style is dat bestaande gevelaanzichten,

Nadere informatie

Trebbe Hoogwonen: Bouwen met passie, wonen met plezier!

Trebbe Hoogwonen: Bouwen met passie, wonen met plezier! wonen met plezier Postadres Trebbe Groep B.V. Postbus 4 7500 AA Enschede Telefoon 088 259 00 00 Website www.trebbe.nl Social media Twitter: @Trebbe100 Facebook: Trebbe LinkedIn: Bouwen met perspectief

Nadere informatie

Ambachtelijk Maatwerk

Ambachtelijk Maatwerk Ambachtelijk Maatwerk Welkom Vechtdal bouwsystemen is een jong dynamisch ambachtsbedrijf, die zich specialiseert in maatwerk houtbouw. Vanuit de ervaring en liefde voor het nostalgisch en exclusief bouwen,

Nadere informatie

Betaalbare Woning Ontwikkeling. Een antwoord op de huizencrisis

Betaalbare Woning Ontwikkeling. Een antwoord op de huizencrisis Betaalbare Woning Ontwikkeling Een antwoord op de huizencrisis April 2012 Betaalbare nieuwbouwwoningen voor elke groep starters 2 INHOUD 1. Inleiding 2. BWO Partners 3. BWO Huizen 4. Referentie Woning

Nadere informatie

Cascohuis.nl is een initiatief van Vastbouw Oost B.V. SAMEN VOORDELIG BOUWEN

Cascohuis.nl is een initiatief van Vastbouw Oost B.V. SAMEN VOORDELIG BOUWEN Cascohuis.nl is een initiatief van Vastbouw Oost B.V. SAMEN VOORDELIG BOUWEN INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE 2 BASIS BOUWSYSTEMEN 4 MODEL 1 BENTELO 6 MODEL 2 OLDENZAAL 8 MODEL 3 ENSCHEDE 10 MODEL 4 WIJHE 12

Nadere informatie

DE NIEUWKOOPSE EILANDEN

DE NIEUWKOOPSE EILANDEN Contact: ev@vinkbouw.nl DE NIEUWKOOPSE EILANDEN FASE 1: 12 WONINGEN AAN DE PRACHTIGE NIEUWKOOPSE PLASSEN Ruimte om van te dromen INLEIDING Ook altijd graag aan het water willen wonen op een unieke plek,

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS PREFAB BADKAMERS De prefab badkamer wint snel terrein in de bouwwereld. Geen wonder, want de prefab badkamer is een kwaliteit product dat de functionaliteit en de uitstraling

Nadere informatie

Eter-Backer HD Systeem. Geventileerd gevel- en plafondsysteem. Voor nieuwbouw en renovatie.

Eter-Backer HD Systeem. Geventileerd gevel- en plafondsysteem. Voor nieuwbouw en renovatie. Eter-Backer HD Systeem Geventileerd gevel- en plafondsysteem. Voor nieuwbouw en renovatie. Eén hoogwaardig bouwsysteem Nieuwe en creatieve esthetische mogelijkheden. De eenvoudige oplossing voor slanker

Nadere informatie

EC Garantwoning. Verantwoord, flexibel en betaalbaar

EC Garantwoning. Verantwoord, flexibel en betaalbaar EC Garantwoning Verantwoord, flexibel en betaalbaar Een Energiezuinige, Comfortabele en betaalbare woning waarin je thuiskomt Voel de heerlijke vloerverwarming onder je voeten op een lome zondagochtend.

Nadere informatie

Den Boer Beton. Assortiment Den Boer Beton voor de agrosector

Den Boer Beton. Assortiment Den Boer Beton voor de agrosector Den Boer Beton Den Boer Beton is een flexibele en marktgerichte organisatie en decennia een begrip onder professionals in de agrarische sector. Kwaliteit, innovatie én duurzaamheid staan bij Den Boer Beton

Nadere informatie

Bouwboek Cannenburglaan

Bouwboek Cannenburglaan Bouwboek Cannenburglaan HAAGSE HUISJES - kies je type 0,2 Bij het project Haagse Huisjes kunt u mede zelf kiezen hoe uw toekomstige woning eruit gaat zien. Hierdoor kunt u geheel naar eigen smaak, betaalbaar

Nadere informatie

HEFSCHUIFDEUREN. Onze tuin begint in de woonkamer

HEFSCHUIFDEUREN. Onze tuin begint in de woonkamer HEFSCHUIFDEUREN Onze tuin begint in de woonkamer Maak uw woonwensen waar! Met schuifdeuren haalt u de natuur in huis Thuis: de plek waar u veilig en geborgen bent. Waar u vrij bent en helemaal uzelf kunt

Nadere informatie

FECH-JET-SYSTEM VOOR TOEPASSING IN SANDWICH GEVELSYSTEMEN FECH-BENELUX.NL

FECH-JET-SYSTEM VOOR TOEPASSING IN SANDWICH GEVELSYSTEMEN FECH-BENELUX.NL MAD AAR 5J ERT 2 D E S E I N GE RMANY FECH-JET-SYSTEM VOOR TOEPASSING IN SANDWICH GEVELSYSTEMEN FECH-BENELUX.NL REVOLUTIONAIR KOZIJNSYSTEEM UNIEK NAADLOOS ONTWERP HOOGWAARDIGE ARCHITECTONISCHE UITSTRALING

Nadere informatie

Vredeskerk te Enschede. Presentatie Algemene Kerkenraad Protestantse Gemeente Enschede 1 maart 2012

Vredeskerk te Enschede. Presentatie Algemene Kerkenraad Protestantse Gemeente Enschede 1 maart 2012 Vredeskerk te Enschede Presentatie Algemene Kerkenraad Protestantse Gemeente Enschede 1 maart 2012 Vredeskerk te Enschede Presentatie 15 maart 2012 Uitgangspunten Analyse van het gebouw Visie Renovatie

Nadere informatie

100% 90% winnaar. Dutch Health Tec Academy, Utrecht. Voor minder dan de helft van de nieuwbouwprijs, mooi onderwijsgebouw neergezet

100% 90% winnaar. Dutch Health Tec Academy, Utrecht. Voor minder dan de helft van de nieuwbouwprijs, mooi onderwijsgebouw neergezet Dutch Health Tec Academy, Utrecht 100% transformatie van leegstaande bedrijfshal met kantoor naar onderwijsgebouw en kenniscentrum 90% hergebruik van bestaand casco winnaar van de VGME Award 2011 Voor

Nadere informatie

De geschiedenis, ervaring en een hoogwaardige kwaliteit...

De geschiedenis, ervaring en een hoogwaardige kwaliteit... De geschiedenis, ervaring en een hoogwaardige kwaliteit... Het Combi-Element is een uniek betaalbaar en kostenbesparend bouwsysteem op basis van natuurlijke houtvezels, cement en een uitstekende thermische

Nadere informatie

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE STIJL COMFORT EUROPROVYL UTERWEI 3, AUGUSTINUSGA POSTBUS 29, 9285 ZV BUITENPOST TEL. 0512-359999 FAX. 0512-359950 INFO@EUROPROVYL.NL WWW.EUROPROVYL.NL Europrovyl maakt deel uit van 001 07 07 GEMAK INSPIRERENDE

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie

EPDM-rubber, voor elk type dak

EPDM-rubber, voor elk type dak EPDM-rubber, voor elk type dak 50 jaar later nog even waterdicht als de eerste dag Geen vlam op het dak. EPDM is vuurvrij verwerkbaar Milieuvriendelijk en recycleerbaar Duurzame dakbedekking bestand tegen

Nadere informatie

EPS muurisolatie voor betaalbare topkwaliteit

EPS muurisolatie voor betaalbare topkwaliteit EPS muurisolatie betaalbare t Evoudiger te verwerk Beter isolerd Aantrekkelijker geprijsd Blijvde isolatiewaarde EPS HR muurisolatie betaalbare t IsoBouw is zeer e muur isolatie met door IsoBouw ontwikkeld

Nadere informatie

U n i d e k p r e f a b d a k e n

U n i d e k p r e f a b d a k e n U n i d e k p r e f a b d a k e n P r e f a b, d e n i e u w e n o r m i n b o u w e n Tijden veranderen, normen veranderen. Ook in de bouwwereld worden steeds scherpere eisen gesteld ten aanzien van het

Nadere informatie

Modellen. Uw chalet op maat... Brochure het bouwen meester... Flevohome Chaletbouw BV

Modellen.   Uw chalet op maat... Brochure het bouwen meester... Flevohome Chaletbouw BV Modellen Uw chalet op maat... Brochure 2019 Al sinds jaar en dag bouwen wij chalets op maat voor onze klanten. Een persoonlijk proces waarbij de klant stap voor stap selecteert en bepaalt hoe het chalet

Nadere informatie

De keuze voor duurzaam bouwen

De keuze voor duurzaam bouwen De keuze voor duurzaam bouwen Ad Stas Woonbelang Veghel Wat aan de orde? Woonbelang Veghel beleid duurzaam (ver)bouwen en ervaringen instrumentarium, dilemma s en procesgang duurzaam concept; houtskeletbouw

Nadere informatie

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Een innovatief constructiesysteem Welk constructiesysteem maakt het mogelijk om: een vrije overspanning tot wel 20 meter te

Nadere informatie

KegaPro+ Energiebesparende. deuren

KegaPro+ Energiebesparende. deuren KegaPro+ Energiebesparende deuren Duurzaam comfort met KegaPro + KegaPro + Energiebesparende deuren Elke partij in de bouwkolom, van ontwerp tot oplevering, heeft specifieke wensen ten aanzien van buiten-

Nadere informatie

MILIEUPRESTATIES TOT CONSTRUCTIE TOT

MILIEUPRESTATIES TOT CONSTRUCTIE TOT ISOLATIE WAARDE MILIEUPRESTATIES 1. Isolatiewaarde De overheid stelt steeds hogere eisen aan de energiezuinigheid van gebouwen, als onderdeel van het lange termijn doel: gebouwen moeten naar verwachting

Nadere informatie

Moderniseer gebouwen ReNoVatie

Moderniseer gebouwen ReNoVatie Moderniseer gebouwen Renovatie Verbeter energieprestatie en comfort Het bij de tijd brengen van (woon)gebouwen ten aanzien van comfort en energieprestatie is de voornaamste reden voor renovatie. Met de

Nadere informatie

K I N J O Y K I N R O O I. 14 februari 2013

K I N J O Y K I N R O O I. 14 februari 2013 K I N J O Y K I N R O O I 14 februari 2013 I N D E X 1. LOCATIE 1.1 ligging projectgebied 1.2 locatie 1.3 bestaande situatie 1.5 ligging waterwoningen 2. EILAND 2.1 eiland 3. WATERWONING 3.1 situatie

Nadere informatie

SPEED Thermo Duct. Geïsoleerde bovendakse kanalen. Sustainable Pre-insulated Economic Efficient Designed

SPEED Thermo Duct. Geïsoleerde bovendakse kanalen.   Sustainable Pre-insulated Economic Efficient Designed Geïsoleerde bovendakse kanalen Sustainable Pre-insulated Economic Efficient Designed Kanaalwerk bovendaks wordt blootgesteld aan de meest extreme weersomstandigheden. R-Vent komt nu met een oplossing die

Nadere informatie

BETER BOUWEN MET PREFAB CASCO

BETER BOUWEN MET PREFAB CASCO BETER BOUWEN MET PREFAB CASCO STEVIGE BASIS MET HEEMBETON Heembeton is de toonaangevende producent van prefab casco s, wanden, vloeren en binnenspouwbladen. Samen met Alvon Bouwsystemen, Calduran Kalkzandsteenen

Nadere informatie

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Unidek SolarTherm is het eerste sandwich dakelement met een geïntegreerd, prefab gemonteerde zonnecollector. Het resultaat van een unieke samenwerking

Nadere informatie

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten Prefab licht beton Prefab licht beton Prefab licht betonnen gevel elementen PRINS gevel producten Thermodur en Prins Gevel Producten De economische oplossing voor uw creatieve vrijheid Thermodur gevel

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie