OBS de Kubus Nieuwsbrief

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OBS de Kubus Nieuwsbrief"

Transcriptie

1 OBS de Kubus Nieuwsbrief Heindijk PM Rotterdam tel: Oldenoord KG Rotterdam tel: Peuterspeelzaal Reyeroord: Agenda Mededelingen Zomervakantiie 6 juli t/m 21 augustus Studiedag 21 augustus Informatieavond 24 augustus Laatste weken van het schooljaar. De laatste schoolweken staan in het teken van de rapporten, leuke activiteiten, het afscheid van groep 8 en de kennismaking met de nieuwe leerkracht voor het komend schooljaar. Ik kan terugkijken op een mooi schooljaar waarin er hard gewerkt is door de kinderen, leerkrachten en ook ouders. Wij zijn tevreden over de resultaten die de kinderen hebben geboekt en zien een stijgende lijn en groei van de kinderen dit schooljaar! Ik wil onze hulpouders bedanken voor hun inzet en hoop hen natuurlijk in het komend schooljaar weer terug te zien. Zonder de hulp van ouders kunnen wij het niet. Begeleiding bij sportdagen, rijden met de auto naar toernooien kan alleen met de hulp van ouders. Helaas hebben wij een enkel toernooi af moeten zeggen. Om u volgend schooljaar al op tijd te informeren over de dagen dat er hulp nodig zal zijn, lukt het misschien beter en hoeven we geen toernooien af te zeggen en onze kinderen teleur te stellen. De hulpouders bij de TSO en ook de hulpouders die wekelijks inspanningen verrichten om kinderen te helpen met rekenen en lezen bijv zijn onmisbaar voor de kinderen en voor de school. Zij geven dan misschien toch weer dat zetje wat nodig is om een kind verder te helpen. Allemaal heel hartelijk bedankt voor uw hulp. In dit nummer: Mededelingen 1 De tropische temperaturen van de laatste week heeft ons doen besluiten een tropenrooster in te stellen. Dat de communicatie soms niet helemaal vlekkeloos liep is jammer, maar verder is dit gelukkig goed verlopen. Excuses voor eventuele onduidelijkheden. Groepsindeling en vakantierooster Ouderbetrokken heid 2 Lekker Fit 4 3 Afscheid Wij nemen dit schooljaar afscheid van 3 college s. Laura Boogert, onze gymjuf op de Heindijk, Jacqueline Ram, de juf van de aanvangsgroep kleuters op de Heindijk en juf Marja, de juf van groep 4 op de locatie Oldenoord. Wij vinden het jammer dat zij weggaan, bedanken hen voor hun inzet en wensen heel veel succes straks met hun nieuwe uitdaging. Vasten en de laatste weken Het is warm op school de laatste weken, en een aantal kinderen is aan het vasten, dat willen zij zelf. Echter zien wij wel dat kinderen met deze warmte en het werk wat er gedaan moet worden veel van hen vraagt. Zij zijn sneller geïrriteerd en kunnen zich moeilijker concentreren. Het maken van een cito toets is lastiger en kan daardoor minder goed worden gemaakt. Ik wil ouders vragen de regie te houden en kijken wat het vasten met uw kind doet en zonodig het vasten te beperken.

2 Groepsindeling De groepsindeling voor komend schooljaar ziet er als volgt uit: Heindijk Groep 1/ 2 a : Lourdes Brown Groep 1/ 2 b : Karin Kreeft (ma,di,wo) en Jolanda de Bruin (do,vrij) (inval Marlies van Eijck) Groep 3 Danielle van der Horst Groep 4 Mandy Hagenaars (ma,di,do,vrij) en Sonja Streuper(wo) Groep 5 Lima Majid Groep 6 Evelien Dijkshoorn (ma,di,wo) en Sanne Versnel (do,vrij) Groep 7 Groep 8 Elizah van der Zwaan Natascha Bak (ma,di,do,vrij) en Sanne Versnel (wo) Oldenoord Groep 1/2 a Groep 1/2 b Groep 3/4 Groep 5/6 Groep 7/8 Franny van Zuijlekom (ma,wo,do,vr) Inez IJsbrandy (di) Esther Joling (ma,di,wo) Inez IJsbrandy (do,vrij) Cindy Goudswaard (ma,di,wo) Lisette de Jong (do,vrij) Inval: Sandra van Peppen (op do,vrij) Jessica de Jong Laura van Pelt Vakanties, vrije dagen en studiedagen: Herfstvakantie 14-okt okt-2017 Kerstvakantie 22-dec jan-2018 Voorjaarsvakantie 25-feb mrt-2018 Paasvakantie 29-mrt apr-2018 Meivakantie en Hemelvaart 27-apr mei-2018 Pinksteren 21-mei mei-2018 Zomervakantie 12-juli aug-2018 De studiedagen zijn: Maandag 21 augustus 2017 Vrijdag 17 november 2017 Maandag 5 februari 2018 Vrijdag 15 juni 2018 Informatieavond Donderdag 24 augustus is er een informatieavond gepland. Zet deze datum vast in uw agenda! Binnenkort staat ook de schoolgids op de website, waarin u alle informatie over het komend schooljaar kunt lezen! Kindcentrum Op dit moment kan u ik nog steeds geen nieuws vertellen over de plannen voor het IKC. In ieder geval zitten we volgend schooljaar nog steeds op de beide locaties en is er geen sprake van verhuizen. Verder hoop ik dat ons bestuur snel duidelijkheid gaat geven over de plannen. MR ouders gezocht. Wie wil meepraten over het onderwijs in de school in onze MR.

3 Ouderbetrokkenheid Vakantiemagazine Groeten uit... Misschien heeft u het wel eens voorbij zien komen: het Vakantiemagazine Groeten uit... Ieder jaar wordt dit magazine speciaal gemaakt voor ouders/verzorgers van kinderen uit groep 1 t/m 4. Het magazine staat vol leuke tips voor leuke activiteiten in de vakantie. Maar ook ideeën voor (sportieve) spelletjes, leuke boeken, lekkere recepten, verhalen... Kortom: genoeg te lezen (en te doen) dus. De magazines worden binnenkort uitgedeeld aan groep 1 t/m 4! Cursus Nederlandse Taalles Volgend schooljaar start er op locatie Heindijk een cursus Nederlandse Taalles. De cursus duurt 16 weken en er wordt 2 keer per week les gegeven. Op dinsdagochtend en donderdagochtend is er les. Kosten: 1 euro per week. Van het geld wordt er na afloop iets leuks georganiseerd. De lessen vinden plaats in de ouderkamer van de Heindijk maar natuurlijk zijn ouders/verzorgers van locatie Oldenoord ook van harte welkom! Inschrijven kan door het antwoordstrookje van de uitgedeelde flyer in te vullen. Of kom even langs in de ouderkamer en geef het gewoon even door. De cursus gaat pas van start bij voldoende aanmeldingen, dus bent u of kent u een ouder die dit leuk zou vinden: kom gerust langs! Jeugd Cultuur Fonds Dit fonds is er speciaal voor kinderen die graag iets willen doen met bijv. muziek, theater of kunst maar waarvan de ouders/verzorgers het helaas niet kunnen betalen. Ouders met een laag inkomen komen wellicht in aanmerking voor dit fonds. Heeft u kinderen die graag een leuke cursus of les willen volgen? Maar heeft u moeite met het betalen van de contributie? Wij kunnen als school een aanvraag doen bij het Jeugd Cultuur Fonds, dus kom even langs (in de ouderkamer) voor meer informatie! Klasbord en Facebook Volg de groep Ouderbetrokkenheid op Klasbord! Log in via smartphone of website en gebruik de code: TUS 4KF. Ook op Facebook is de Kubus te volgen. Ga naar en like de pagina om leuke updates te lezen. Pagina 3

4 Ouder-kind toernooi Ook dit jaar was het ouder-kind toernooi weer een succes! Met een team van de Heindijk hebben wij mee gedaan en dit was erg leuk. We hebben heel hard gevoetbald en leuke wedstrijden gespeeld. We hebben ook veel doelpunten gemaakt! Het t-shirt mochten we houden! The Final Tijdens de mini-final hebben verschillende kinderen zich gekwalificeerd om mee te doen aan The Final in Ahoy! Van de Heindijk gaan we met de streetdance crew proberen om de rest van Rotterdam te overtuigen met onze nieuwe dans. Best spannend voor zoveel mensen, maar ze hebben er zin in. Bij de Kubus Oldenoord doen we met groep 5/6 aan voetbal, atletiek en dammen. Groep 7/8 heeft zich ook gekwalificeerd met volleybal, voetbal, atletiek en schaken. Lekker Fit Feestje! Het laatste Lekker Fit Feestje van dit jaar is gewonnen door Rayan! Met zijn Lekker Fit traktatie heeft hij de andere traktaties overtroffen en dit vieren we met 14 vriendjes en vriendinnetjes met een feestje in de gymzaal. De uitnodigingen gaan vandaag mee, dinsdag 27 juni is Rayan dus nog een keer een beetje jarig, we hebben er zin in! De winnaar op de Oldenoord wordt deze week gekozen en zal ook zijn of haar feestje krijgen op dinsdag 27 juni. Via klasbord zullen we de winnaar bekend maken. De kinderen, die na volgende week nog jarig zijn en in de vakantie, zullen automatisch meedoen aan de nieuwe traktatiewedstrijd in het nieuwe schooljaar. Lekker Fit klasbord OL: G58 XQA // SSV : HW8 EJM Pagina 4

5 Informatie Schoolsportvereniging Hordijkerveld Basketbal - Rotterdam Zuid Basketbal Trainer: Habtom Gebresselassie / Armin Dizdarevic Trainingstijden: Maandags 15:45-16:30 uur groep 5 t/m 8 Opstapgroep uur groep 5 t/m 8 Wedstrijdgroep Locatie: Gymzaal Aalsdijk 16 Contributie: 23 euro per maand (trainen en wedstrijden) 15 euro per maand (enkel 1x trainen) Dansen - Dansschool IJsselmonde Trainster: Chloé van der Hert Trainingstijden: Dinsdags uur groep 3 t/m uur groep 6 t/m 8 Locatie: Danslokaal Wijkgebouw de Dijk, Susannadijk 153 Contributie: 16 per maand Aikido - Bushi Dojo Trainer: Trainingstijden: Jeroen Stoute Vrijdags uur uur groep 3 t/m uur uur groep 6 t/m 8 Locatie: Gymzaal Aalsdijk 18 Contributie: 16,50 euro per maand (automatische incasso) Kleding: Aikido pak is te koop via de vereniging Tijdens de proeftraining voldoen gymkleding. Voetbal IJVV de Zwervers Trainer: Dennis de Jel Trainingstijden: Vrijdags uur uur groep 3 t/m uur uur groep 6 t/m 8 Locatie: Gymzaal Aalsdijk 16 Contributie: 0 euro. (enkel 1x trainen) 140 á 155 euro per jaar. Bij de vereniging trainen etc. Geen geld om lid te worden? Wordt lid met behulp van het Jeugdsportfonds Het jeugdsportfonds (JSF) is de oplossing voor kinderen, die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Het JSF vergoedt de contributie van de sportvereniging en is voor: Ouders/verzorgers die gebruik maken van de SoZaWe (kopie nodig). Ouders/verzorgers waarbij het gezinsinkomen maximaal 120% van het wettelijk geldende minimum bedraagt; 1375,00 voor een alleenstaande ouder en 1550,00 voor een echtpaar. Indien u voldoet aan de criteria en gebruik wilt maken van het JSF, dan kunt u contact opnemen met Patrick Huizer of de gymleerkracht van uw school. Zij zijn de contactpersonen van het JSF en kunnen de aanvraag indienen.

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

OBS de Kubus Lekker Fit Nieuwsbrief

OBS de Kubus Lekker Fit Nieuwsbrief OBS de Kubus Lekker Fit Nieuwsbrief Lekker Fit Kubus Heindijk Patrick Huizer Oldenoord Rachel Kreischer Wanneer hebben wij uw hulp nodig?: (brengen, halen, begeleiden) 12 oktober Mini Final 1 november

Nadere informatie

OBS de Kubus Lekker Fit Nieuwsbrief

OBS de Kubus Lekker Fit Nieuwsbrief OBS de Kubus Lekker Fit Nieuwsbrief Lekker Fit docenten: Heindijk Patrick Huizer Oldenoord Rachel Kreischer Wanneer hebben wij uw hulp nodig?: (brengen, halen, begeleiden) 7 november Basketbal toernooi

Nadere informatie

OBS de Kubus Nieuwsbrief

OBS de Kubus Nieuwsbrief OBS de Kubus Nieuwsbrief Heindijk 20 3079 PM Rotterdam tel: 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam tel: 010-4829188 www.obsdekubus.nl Agenda 14 juli: afscheid groep 8 17 juli : zomervakantie 1 september:

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 16 maart Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 16 maart Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2011/2012 Nieuwsbrief nr.8 Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 16 maart 2012 Website: www.obsdekubus.nl Website:

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 25 mei Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 25 mei Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2011/2012 Nieuwsbrief nr.10 Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 25 mei 2012 Website: www.obsdekubus.nl Website:

Nadere informatie

Informatieboekje

Informatieboekje Informatieboekje 2018-2019 Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), SSV Oud-Charlois Dit boekje is bedoeld om u te informeren over SSV Oud-Charlois. Welke sporten wij aanbieden, locaties, tijden en kosten.

Nadere informatie

HEINDIJK NIEUWS. De Efteling

HEINDIJK NIEUWS. De Efteling Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Donderdag 25 juni 2009 E-mail: directie@obskubus.nl Website:www.obsdekubus.nl Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Email : directie@obsdekubus.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Bushi Dojo Agenda. Januari tot en met juli 2017

Bushi Dojo Agenda. Januari tot en met juli 2017 Geachte aikidoka s, ouders/ verzorgers, Bushi Dojo Agenda Januari tot en met juli 2017 Via onderstaande agenda stellen wij u op de hoogte van alle aankomende activiteiten. U vindt informatie over speciale

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Agenda. sept t/m dec Inleiding

Agenda. sept t/m dec Inleiding Agenda sept t/m dec 2019 Inleiding Geachte aikidoka s, ouders/ verzorgers, Via onderstaande agenda stellen wij u op de hoogte van alle aankomende activiteiten. U vindt informatie over speciale activiteiten,

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Agenda. sept t/m dec Inleiding

Agenda. sept t/m dec Inleiding sept t/m dec 2017 Inleiding Geachte aikidoka s, ouders/ verzorgers, Via onderstaande agenda stellen wij u op de hoogte van alle aankomende activiteiten. U vindt informatie over speciale activiteiten, vakantie

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 2 oktober 2017 4 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Bushi Dojo Agenda. September tot en met december 2016

Bushi Dojo Agenda. September tot en met december 2016 Geachte aikidoka s, ouders/ verzorgers, Bushi Dojo Agenda September tot en met december 2016 Via onderstaande agenda stellen wij u op de hoogte van alle aankomende activiteiten. U vindt informatie over

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013 Welkom Wij zijn blij iedereen weer terug op school te zien na een warme zomervakantie. Maandagochtend hebben wij de kinderen opgewacht op het schoolplein. Daar kregen zij van de leerkracht een lang buigzaam

Nadere informatie

OBS de Kubus Nieuwsbrief

OBS de Kubus Nieuwsbrief OBS de Kubus Nieuwsbrief Heindijk 20 3079 PM Rotterdam tel: 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam tel: 010-4829188 Peuterspeelzaal Reyeroord: 010-4834258 www.obsdekubus.nl Agenda 16 dec. : Kerstdiner

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Agenda. sept t/m dec Inleiding

Agenda. sept t/m dec Inleiding sept t/m dec 2018 Inleiding Geachte aikidoka s, ouders/ verzorgers, Via onderstaande agenda stellen wij u op de hoogte van alle aankomende activiteiten. U vindt informatie over speciale activiteiten, vakantie

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

28 augustus

28 augustus Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage - informatie over de levensbeschouwingslessen van komend schooljaar. - informatie over gezonde voeding op t Koggeschip.

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Woensdag 3 april Vrijdag 19 april 10.00 uur-12.00 uur Sponsorloop Continurooster leerlingen 14.00 uur vrij Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei Maandag 13 mei Meivakantie Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

HEINDIJK NIEUWS. Verslag 1 e oefenwedstrijd leden IJVV de Zwervers

HEINDIJK NIEUWS. Verslag 1 e oefenwedstrijd leden IJVV de Zwervers Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Donderdag 23 april E-mail: directie@obskubus.nl Website:www.obsdekubus.nl Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Email : directie@obsdekubus.nl Website:www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nieuwsbrief september 2018 Beste ouders, verzorgers, De kinderen hebben de 1e schooldag achter de rug!

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9 23-04-2018 In deze nieuwsbrief: Reminder ouder enquête Loes Hengelo AvondWandel4Daagse Zing 2018 Vanuit de MR Welkom op De Hunenborg Teken en eikenprocessierups Schoolvoetbal

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit www.cnsdewingerd.nl 3 april 2014 nieuwsbrief negentiende jaargang t Pitje Samen Groeien dag Op vrijdag 25 april is onze Samen Groeien dag. Het thema van die dag is: Koningskunst. We starten de dag met

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon:

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon: 2018-2019 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam Postbus 55518 3008 DA Rotterdam Telefoon: 010-4 29 21 38 Email: directie@wilhelminaschoolcharlois.nl Website: www.wilhelminaschoolcharlois.nl KALENDER EN NOTITIEBOEK

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject Agenda 16 mrt. Start lentekriebels groep 7 en 8 18 mrt. Open dag voor nieuwe ouders 19 mrt. Kangoeroewedstrijd gr.4- gr.8 23 mrt. Palmpaasstokken voorbereiding 25 mrt. Grote rekendag 29 mrt. Palmpasen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!)

Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!) Nummer: 1 Agenda Dag Activiteit Ma 4-9-2017 1 e schooldag Di 5-9-2017 Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Woe 6-9-2017 Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!) Do 7-9-2017

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 6: 21 december 2016 Laatste prikbord op papier Dit is het laatste Prikbord op papier.

Nadere informatie

Augustus Toelichting. ma di wo do vr za zo. Trianova verschijnt. Informatieavond alle groepen

Augustus Toelichting. ma di wo do vr za zo. Trianova verschijnt. Informatieavond alle groepen Augustus 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Informatieavond voor alle groepen 30 31 20 augustus 26 augustus Op deze datum nodigen wij u uit voor een informatieavond

Nadere informatie

Schooljaar 2019/2020 nr. 1

Schooljaar 2019/2020 nr. 1 30 augustus 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie zit er bijna op. Hopelijk kunt u terug kijken op ontspannen momenten met elkaar. Het team is heerlijk bijgekomen en inmiddels druk bezig met

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 1 september Maandag 26 augustus Start schooljaar

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 1 september Maandag 26 augustus Start schooljaar Nieuwsbrief 19-20 nr. 1 september 2020 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie We zijn weer gestart De scholen

Nadere informatie

Augustus DS. J. J. Buskesschool Jaarkalender w ma di wo do vr za zo. Buskes Bulletin regiegroep ouderbetrokkenheid

Augustus DS. J. J. Buskesschool Jaarkalender w ma di wo do vr za zo. Buskes Bulletin regiegroep ouderbetrokkenheid Augustus 2017 1 1 2 4 5 6 2 7 8 9 11 12 1 14 15 16 17 18 19 20 4 21 22 2 24 25 26 27 1.00 regiegroep ouderbetrokkenheid 5 28 29 0 1 Informatieavond ouders 18.0-20.0 September 2017 5 1 2 6 4 5 6 7 8 9 Werkweek

Nadere informatie

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 12 juli 2019 nr 21

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 12 juli 2019 nr 21 2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 12 juli 2019 nr 21 Amstelstraat 14a, 9406 TH Assen telefoon (0592) 820530 e-mail: directie@kindcentrum-driemaster.nl www.kindcentrum-driemaster.nl @OBSDriemaster OBS

Nadere informatie

Kort nieuws. In deze nieuwsbrief: Vakantierooster Schoolvoetbal Muziek maken Bijdrage schoolreizen Kalender

Kort nieuws. In deze nieuwsbrief: Vakantierooster Schoolvoetbal Muziek maken Bijdrage schoolreizen Kalender Nieuwsbrief nr. 17 20-05-2016 Redactie Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: Vakantierooster Schoolvoetbal Muziek maken Bijdrage schoolreizen Kalender Kort nieuws Inloopspreekuur Nieuwe neuzen Kleuternieuws

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni Sponsoractie. Alle sponsors BEDANKT namens Team Amy

Agenda. Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni Sponsoractie. Alle sponsors BEDANKT namens Team Amy Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni 2015 01 Agenda 16 juni MR vergadering 20.00 uur 17, 18, 19 juni schoolreis meerdaagse schoolreis groep 8 18 juni De Hooizolder groep 2 24 juni bedankochtend 1 juli afscheid

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar 2014-2015. OBS De Zevensprong. Pampusstraat 28 (bezoekadres Drakenstraat 40) 1435 LJ Rijsenhout

Jaarkalender schooljaar 2014-2015. OBS De Zevensprong. Pampusstraat 28 (bezoekadres Drakenstraat 40) 1435 LJ Rijsenhout Jaarkalender schooljaar 2014-2015 OBS De Zevensprong (bezoekadres Drakenstraat 40) 0297 327842 / 06 18248767 dezevensprong@sopoh.nl www.dezevensprong.sopoh.nl Beste kinderen, ouders en meelezers, Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Agenda. Jan t/m juli Inleiding

Agenda. Jan t/m juli Inleiding Agenda Jan t/m juli 2019 Inleiding Geachte aikidoka s, ouders/ verzorgers, Via onderstaande agenda stellen wij u op de hoogte van alle aankomende activiteiten. U vindt informatie over speciale activiteiten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer

NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam Telefoon 010 2907827 email L.Reichardt@de-akkers.nl www.de-akkers.nl November 2015 Waar te vinden? De

Nadere informatie

Kalender Ouderkalender

Kalender Ouderkalender Kalender 2016-2017 Ouderkalender 2016 2017 1 In deze kalender kunt u lezen wanneer er speciale activiteiten, studiedagen en vakanties zijn. Op onze website staat onze schoolgids voor het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.20 23-01-2015 t Toetertje OBS De Schoener Informatie Rapportgesprekken Deze week heeft u via uw kind(eren) een uitnodiging gekregen voor een rapportgesprek. Voor de leerlingen

Nadere informatie

DICK VERHOEKS Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni

DICK VERHOEKS Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni IN HERINNERING DICK VERHOEKS 1952-2016 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 1 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 2 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 3 Het leven gaat door Onze

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 19 7 juli 2017 AGENDA 7 juli 12.00u start zomervakantie gr. 1 t/m 7 rapport mee 21 aug. 8.30u start nieuwe schooljaar 30 aug. studiedag team ( alle kinderen vrij) 5 sept. informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief 15 12 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Groep 3-4-5 naar het Musiater Op maandag 16 april gaan de kinderen uit groep 3-4-5 naar het Musiater voor een vertelconcert. Hierbij krijgen de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 De avond4daagse is deze week weer volop aan de gang. Dank aan alle ouder(s)/verzorger(s) die elke avond meehelpen. Gelukkig helpt het weer mee en is het gezellig onderweg. Vanavond

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school

Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school Voor Pasen hoorden we verhalen over mensen die bij Jezus in de buurt waren. Tussen Pasen en Pinksteren gaan die verhalen

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie