Augustus Ouderkalender SKO Bezoekadres: Meentweg 14, 8224 BP Lelystad Postadre: Postbus 608, 8200 AP Lelystad Telefoon:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Augustus Ouderkalender SKO Bezoekadres: Meentweg 14, 8224 BP Lelystad Postadre: Postbus 608, 8200 AP Lelystad Telefoon:"

Transcriptie

1 Augustus 2018 ADRES Locatie de Luit: Luitstraat 9, 1312 LH Almere Locatie Contrabas: Contrabasweg 38, 1312 LL Almere tel.: CONTINUROOSTER GROEP 1 T/M 8: Maandag uur Dinsdag uur Woensdag uur Donderdag uur Vrijdag uur DIRECTIE Maarten Lensink directeur dir.crescendo@skofv.nl ONDERSTEUNING/VAKLEERKRACHT Samantha Cavassa IB Camiel Kreijne Gymleraar Olga Savin Administratie Angelique Copier Conciërge SKO Bezoekadres: Meentweg 14, 8224 BP Lelystad Postadre: Postbus 608, 8200 AP Lelystad Telefoon: juf Shalinie jarig Notitie:

2 September 2018 LEERKRACHTEN LOCATIE DE LUIT Groep 1-2a Juf Joke (ma, do, vr) Juf Noelle (di, woe) Groep 1-2b Groep 3 Groep 3-4 Groep 4 Juf Stefanie (ma, di, wo) Juf Irma (do, vr) Juf Kim B. (ma, do, vr) Juf Nicole (di, woe) Juf Kim S. (ma, do, vr) Juf Rosalinde (di, woe) Juf Noèlle (ma) Juf Shalinie (di t/m vr) juf Tineke jarig Groep 5 Juf Tineke (ma t/m wo) Juf Martine (do, vr) Groep 6 Juf Laura (ma t/m vr) Groep 6-7 Juf Nicole (ma) Juf Inge (di t/m vr) LEERKRACHTEN LOCATIE CONTRABAS Groep 7 Juf Monique (ma - vr) Groep 8 Meester Felix (ma - vr) LEDEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD David Romo Ramos lid (ouder) Daphne Coerse lid (ouder) Stefanie Bleijenberg lid (team) Felix Wolswijk lid (team) juf Stefanie jarig Inloopmiddag Inloopmiddag ouders14:30 - ouders 12:30-15:30 15: Notitie: Logopedie : elke donderdag en vrijdag, staat niet in de kalender vermeld

3 Oktober 2018 LEERPLICHT AMBTENAAR Dhr. Boiten PASSEND ONDERWIJS Contactpersonen: Judith Kooijker, Marlon Bal, Rachel Sarneel Bezoekadres: Louis Armstrongweg 120, 1311RL Almere Postadres: Postbus 10183, 1301 AD Almere Telefoon: LEDEN OUDERVERENIGING Gerda (penningmeester ouder) Omayra (voorzitter ouder) Rox (lid ouder) Marloes (lid ouder) Ciska (lid ouder) Kinderboek.week Kinderboek.week Kinderboek.week Kinderboek.week Kinderboek.week Kinderboek.week Kinderboek.week Kinderboek.week juf Inge jarig juf Laura jarig Studiedag alle lln vrij Herfstvakantie Herfstvakantie Herfstvakantie Herfstvakantie Herfstvakantie Notitie:

4 November 2018 WENNEN AAN DE NIEUWE SCHOOL Als een kind 3 jaar en 10 maanden oud is, mag het komen wennen op onze school. U wordt rond die tijd door de leerkracht van uw kind gebeld. In overleg met u maakt de leerkracht een afsprak rondom de wendagen. Er zijn maximaal vier dagdelen ( uur) om het kind te laten wennen. Als het kind daadwerkelijk vier jaar is geworden, is het de gehele dag welkom. De kinderen die in december geboren zijn komen in januari naar school. De kinderen die in de zomervakantie 4 jaar worden, komen in het nieuwe schooljaar naar school. Dit wordt altijd gedaan in overleg met de ouders. In december laten wij geen kinderen wennen aangezien december een enorme drukke maand is met alle feesten e.d juf Noélle jarig Sint Maarten ONGEWENSTE OMGANGSVORMEN Onder ongewenste omgangsvormen verstaan we handelingen die door een persoon of door een groep van personen worden beschouwd kunnen worden als vijandig, vernederend of intimiderend. Op Crescendo kunnen leerlingen, leerkrachten en ouders/verzorgers terecht met klachten over ongewenste omgangsvormen bij de leerkrachten, de directie en ook bij de contactpersoon (Monique Priessen) Notitie:

5 December 2018 JGZ ALMERE Monique Nachbar is een opvoedadviseur bij het JGZ Almere regio Muziekwijk. Omdat je als ouder wel vragen kunt hebben over het opvoeden en opgroeien van je kind(eren), is Monique Nachbar iedere maand op een vast moment aanwezig op school. U kunt met haar praten over het opvoeden en opgroeien van uw kind(eren) in de leeftijd van 0-18 jaar. Aanmelden kan tot één dag voor de inloop via mail: mnachbar@zorggroepalmere.nl of bij binnenkomst op de dag van de inloop. Als er om 9.00 uur geen aanmeldingen zijn sluit zij het inloopspreekuur. HOOFDLUIS Hoofdluis is een landelijk probleem dat op alle scholen voorkomt. Luizen zijn vooral dol op schoon en sluik haar. Indien bij ons het vermoeden bestaat dat er luis voorkomt, worden de kinderen door de luizenmoeders gecontroleerd. Ook na elke vakantie vindt er controle plaats. Bij constatering worden de ouders gebeld met het verzoek het kind te komen halen om verdere verspreiding te voorkomen juf Olga jarig Sinterklaas juf Nicole jarig Kerstviering Kerstdiner Kerstborrel Alle lln vrij om 12: juf Joke jarig Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Notitie: Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie

6 Januari 2019 PESTEN OP SCHOOL Op onze school willen wij bereiken dat de kinderen zich veilig voelen en er met plezier naar toe gaan. Pesten is een landelijk probleem dat ook in Almere en dus ook op onze school voorkomt. KBS Crescendo heeft een pestprotocol. U kunt dit terugvinden op de website Daarnaast proberen wij door projecten, zoals deze voorkomen in onze godsdienstmethode en bij sociale vaardigheidstraining, het pestgedrag te bestrijden Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie SCHOOLARTS De sociaal geneeskundige begeleiding van schoolgaande kinderen wordt in Almere uitgevoerd door de GGD Flevoland, die hiervoor een speciale afdeling heeft. Elk schooljaar vinden er onderzoekt plaats bij de kinderen van groep 2 en de kinderen van groep 7. De ouders ontvangen hierover schriftelijk bericht van de GGD. KLASSENDIENST Met de kinderen wordt besproken dat wij er met zijn allen voor moeten zorgen de school netjes te houden. Iedere leerling heeft de zorg over zijn eigen werkplek. Per toerbeurt zijn er leerlingen die in een groep de zorg hebben voor bijvoorbeeld de kasten, het bord, de planten, etc. Zij zullen maximaal 10 minuten langer bezig zijn na schooltijd Notitie:

7 zijn na schooltijd. Ouderkalender Februari 2019 EERSTE COMMUNIE Voor de kinderen vanaf groep vier is er de mogelijkheid om hun Eerste Heilige Communie te doen. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt in de eerste plaats bij de ouders en de kerk. De parochie Sint-Martinus in Almere Stad verzorgt de voorbereiding voor de kinderen en hun ouders. De school werkt zijdelings mee en geeft de kinderen ruimschoots de kans hun ervaringen kwijt te kunnen aan de rest van de groep. PAROCHIE SINT-MARTINUS Onze school werkt nauw samen met deze parochie. Er zijn activiteiten van de parochie in het St. Maartenshuis waaraan kinderen en ouders van onze school kunnen deelnemen. Enkele keren per jaar zijn er gezinsvieringen in kerkcentrum De Lichtboog. Deze vieringen worden aangekondigd in onze nieuwsbrief. VERLOREN / GEVONDEN VOORWERPEN Wij merken steeds vaker dat kinderen allerlei dure spullen, zoals mobiele telefoons, geluidsdragers etc. meenemen naar school. De school kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van verlies, diefstal of schade juf Kim S jarig Rapporten mee juf Martine jarig Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie juf Kirsten jarig Studiedag alle lln vrij (29 feb.) Notitie:

8 Maart 2019 MEDICIJNGEBRUIK Als school krijgen we soms de vraag of de teamleden geneesmiddelen kunnen toedienen aan een kind. Het gaat dan om middelen die op recept of door een huisarts of specialist worden voorgeschreven of om middelen die de ouders/verzorgers zelf bij de apotheek of drogist hebben gekocht, de zogenoemde zelfzorgmiddelen. De school heeft ten aanzien van het toedienen van geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen een beleid op schrift gesteld om misverstanden te voorkomen (zie jaargids). ROKEN OP SCHOOL KBS Crescendo is een rookvrije school. Dit betekent voor alle locaties dat in het gebouw niet gerookt mag worden. De leerkrachten die roken, zullen dit buiten het zicht van de kinderen doen Carnaval alle lln om 12:00 vrij Carnaval juf Monique jarig KAUWGOM Wij hebben een kauwgomverbod bij ons op school KLEDING OP SCHOOL In de klas is het niet toegestaan een pet of gezicht bedekkende sluier te dragen Notitie:

9 April 2019 FIETSEN OP HET SCHOOLPLEIN Op het schoolplein van alle gebouwen geldt een fietsverbod. Kinderen en ouders worden vriendelijk verzocht met de fiets aan de hand richting het fietsenrek te lopen op het moment van brengen/halen. Het verdient aanbeveling de fiets op slot te zetten. Voor schade, vermissing, e.d. aan de fiets kan de school niet aansprakelijk worden gesteld. SCHOOLREISJES De school organiseert voor iedere groep een schoolreisje. De schoolreisjes worden betaald vanuit de ouderbijdrage. De bestemming voor groep 1 t/m 7 blijft een verrassing. Groep 8 gaat drie dagen op schoolkamp. SCHOOLTELEVISIE Uit het aanbod van de televisieprogramma s van de schooltelevisie maken wij ieder jaar een selectie. Deze programma s worden met de kinderen bekeken. Meestal volgt hierna een verwerking in de klas. SCHOOLFOTOGRAAF De schoolfotograaf komt in de loop van het schooljaar om uw kind op de foto te zetten. Tevens worden er groepsfoto s gemaakt Koningsspelen CITO eindtoets CITO eindtoets CITO eindtoets IB-Dir Goedevrijdag 1e Paasdag e Paasdag schoolreisje Koningsdag Meivakantie Meivakantie Notitie:

10 Mei 2019 FOTO S EN VIDEO OPNAMES OP SCHOOL Van sommige activiteiten die wij op school organiseren worden foto s gemaakt. Dat zijn groepsfoto s en in enkele gevallen individuele foto s. Deze foto s plaatsen wij tijdelijk op onze website. Als u hier bezwaar tegen hebt, kunt u dit aangeven via het bezwaarformulier (zie bijlage jaargids). BEWEGINGSONDERWIJS De lessen bewegingsonderwijs worden bijna allemaal verzorgd door een vakleerkracht. De vakleerkracht biedt een groot scala aan bewegingsactiviteiten aan tijdens zijn lessen, waardoor de kinderen in staat zijn om zich motorisch goed te kunnen ontwikkelen. De beoordeling voor bewegingsonderwijs wordt gegeven door de vakleerkracht in samenspraak met de leerkracht. De vakleerkracht verzorgt op dinsdag en vrijdag de lessen bewegingsonderwijs voor groep 3 t/m 8 en de plusgroepen. De gymlessen op de overige dagen (zie gymrooster) worden verzorgd door de eigen groepsleerkracht. De leerkrachten van de groepen 1 en 2 gaan praktisch elke dag met de kinderen naar de speelzaal in de school, bij goed weer naar buiten Meivakantie Meivakantie Meivakantie Meivakantie Meivakantie Meivakantie Bevrijdingsdag juf Angelique jarig meester Felix jarig moederdag Meivakantie Meivakantie Meivakantie Meivakantie Meivakantie Meivakantie Meivakantie Studiedag alle lln vrij Schoolfotograaf Notitie: Hemelvaartsdag all lln vrij

11 Juni 2019 JARIGEN OP SCHOOL Vanwege de speciale aandacht die we aan de jarige willen geven, is er volop gelegenheid om te zingen en te feliciteren. Uiteraard mag de jarige op deze dag trakteren. Rond de pauzetijd mogen jarige leerlingen de leerkrachten bezoeken met hun traktatie. De kinderen gaan alleen bij de leerkrachten van de eigen locatie rond. Denkt u bij het maken van de traktaties eens aan een alternatief. Er wordt nog vaak op snoep getrakteerd. Een versierd potlood, een gummetje, fruit of een grabbeldingetje kan ook heel leuk zijn. Wanneer getrakteerd wordt op iets eetbaars, houd er dan rekening mee dat er wellicht kinderen in de klas zitten die allergisch zijn voor bepaalde stoffen. De leerkracht kan u hierover informeren. De gewenste uitdeel dag kunt u ook met de leerkracht bespreken juf Kim B jarig Avond4daagse Avond4daagse Avond4daagse Avond4daagse 1e Pinksterdag meester Maarten juf Samantha jarig jarig kamp gr 8 2e Pinksterdag kamp gr 8 kamp gr 8 vaderdag DIEREN OP SCHOOL Op onze school zitten leerlingen die allergisch zijn voor haartjes, stof of andere zaken. Wij kunnen dan ook geen dieren in het gebouw toestaan (behalve een aquarium met vissen). Conform de gemeentelijke verordening mogen er ook geen honden op de speelplaats komen Notitie: en mee

12 Juli 2019 OUDERS De school hecht aan een goede verstandhouding met de ouders. Veel ouders helpen met allerlei zaken op school, sommigen volgens een vast rooster, andere ouders op oproepbasis. De schoolgeledingen Medezeggenschapsraad en Oudervereniging functioneren op een prettige en constructieve wijze. De inzet en hulp van ouders op onze school wordt zeer gewaardeerd. OUDERBIJDRAGE De ouderbijdrage dit schooljaar is 55,00 voor de leerlingen van groep 1 t/m 7. Voor de leerlingen van groep 8 is de bijdrage 85,00 i.v.m. het schoolverlaterskamp. De ouderbijdrage wordt gebruikt voor het financieren van de jaarlijks terugkerende feesten op school en voor het schoolreisje. Deze ouderbijdrage is vrijwillig, toch doen wij een dringend verzoek om deze ouderbijdrage wel te voldoen, omdat de Oudervereniging de feesten voor uw kind niet kan organiseren zonder deze bijdrage Musical juf Irma jarig Alle lln vrij om 12: Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Notitie: Zomervakantie Zomervakantie t/m 25 aug

Augustus Ouderkalender MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

Augustus Ouderkalender MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Augustus 2018 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 juf Shalinie jarig 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 01 02 03 04 Notitie: September 2018 27 28 29 30 31 01 02 03 04 05 06

Nadere informatie

Augustus 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG juf Shalinie jarig.

Augustus 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG juf Shalinie jarig. Augustus 2019 29 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 juf Shalinie jarig 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 01 02 03 Notitie: September 2019 26 27 28 29 30 31 01 02 03 04 05

Nadere informatie

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school!

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school! Augustus 2016 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 1e werkweek team 23 24 25 Teambijeenkomst 26 27 28 29 Kinderen weer naar school! 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015 augustus 2015 01 zaterdag 02 zondag 32 03 maandag 04 dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 vrijdag 08 zaterdag 09 zondag 33 10 maandag 11 dinsdag 12 woensdag 13 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie

Hoensbroek, juli Beste leerlingen, ouders/verzorgers,

Hoensbroek, juli Beste leerlingen, ouders/verzorgers, Hoensbroek, juli 2016. Beste leerlingen, ouders/verzorgers, Voor u ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2016 2017 waarin allerlei informatie over de school vermeld staat. Wanneer U de kalender

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

Ouderkalender

Ouderkalender Ouderkalender 2016-2017 Schooltijden Maandag, dinsdag en donderdag Ochtend: 08.45 12.00 uur Middag: 13.00 15.15 uur Woensdag: Gr. 1 t/m 4: Gr. 5 t/m 8: Vrijdag: Groep 1 t/m 4: Groep 5 t/m 8: 08.45 12.15

Nadere informatie

De Borgh, Cruys Voorberghstraat 103, 7558WV Hengelo, , SCHOOLKALENDER

De Borgh, Cruys Voorberghstraat 103, 7558WV Hengelo, , SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 2019 MA DI WO DO VR ZA / ZO 29 30 31 1 2 3 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 4 Zomervakantie 5 6 7 8 9 10 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

JAARKALENDER DE DROOMSPIEGEL

JAARKALENDER DE DROOMSPIEGEL JAARKALENDER DE DROOMSPIEGEL ouders/ verzorgers 2015-2016 AUGUSTUS 2015 JAARKALENDER OUDERS 1 ZA Zomervakantie 2 ZO 3 MA juf Romy jarig 4 DI 5 WOE 6 DO 7 VRIJ 8 ZA 9 ZO Juf Marije jarig 10 MA 11 DI 12

Nadere informatie

JAARKALENDER OUDERS

JAARKALENDER OUDERS JAARKALENDER OUDERS 2017-2018 Hoofdgebouw: Dependance: Fortlaan 9 Slochterenlaan 27 1405 BM Bussum 1405 AL Bussum 035-6942697 035-5417550 MR S K (f) (s) Medezeggenschapsraad weeknummer schooljaar weeknummer

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2015-2016 AUGUSTUS 1 2 3 week 32 4 5 6 7 8 9 10 week 33 11 12 13 14 15 16 17 week 34 Eerste lesdag Luizencontrole 18 Info- avond groep 3 19 SAIL A dam 20 21 22 23 24 week 35 Deze week

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2016 31 32 33 34 35 1. ma Zomervakantie 2. di Zomervakantie 3. wo Zomervakantie 4. do Zomervakantie 5. vr Zomervakantie 6. za 7. zo 8. ma Zomervakantie 9. di Zomervakantie 10. wo Zomervakantie

Nadere informatie

augustus 2018 weeknummer maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 Week van de Nieuwsbrief

augustus 2018 weeknummer maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 Week van de Nieuwsbrief augustus 2018 week 31 1 2 3 4 5 week 32 6 7 8 9 10 11 12 week 33 13 14 15 16 17 18 19 week 34 20 21 22 23 24 25 26 week 35 27 28 29 30 31 september 2018 week 35 1 2 week 36 start schooljaar 2018-2019 3

Nadere informatie

Kalender schooljaar Eerste dag van de week

Kalender schooljaar Eerste dag van de week Kalender schooljaar 2018-2019 Eerste dag van de week augustus 2018 dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 11 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Nadere informatie

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl 2015-2016 Lesrooster Maandag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Dinsdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs Woensdag 8:45-12:30 Donderdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Vrijdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs

Nadere informatie

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal.

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal. September 2014 1 Ma Nieuwsbrief 1 2 Di 3 Wo Luizencontrole 1 (geen gel!) 4 Do 5 Vrij Onderbouwvrije dag gr. 1 t/m 4 6 Za 7 Zo 8 Ma 9 Di 10 Wo Informatieavond groepen 1 t/m 8 11 Do 12 Vrij Startavond 18.00

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders Titus Brandsma schooljaar 2018-2019, kalender voor ouders 2018-2019 De groepen met de leerkrachten Overig personeel Groep 1-2 Amanda van Dreumel ma Conciërge: Theo Wijnhoven ma, di, do, vr ochtend Esther

Nadere informatie

Augustus 2015. Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 10 1e werkweek team. 11 12 13 Teambijeenkomst. 17 Kinderen weer naar school!

Augustus 2015. Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 10 1e werkweek team. 11 12 13 Teambijeenkomst. 17 Kinderen weer naar school! Augustus 05 ma di wo do vr za zo 5 6 7 8 9 0 e werkweek team Teambijeenkomst 5 6 7 Kinderen weer naar school! 8 Start Gouden weken 9 0 Info avond gr. Start 9.0 u 5 Info avond gr. Start 9.0 u 6 Info avond

Nadere informatie

Hoensbroek, juli Beste leerlingen, ouders/verzorgers,

Hoensbroek, juli Beste leerlingen, ouders/verzorgers, Hoensbroek, juli 2016. Beste leerlingen, ouders/verzorgers, Voor u ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2016 2017 waarin allerlei informatie over de school vermeld staat. Wanneer u de kalender

Nadere informatie

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen augustus-18 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 ma 20 Eerste schooldag di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 ma 27 di 28

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Jaarkalender obs de Bolder

Jaarkalender obs de Bolder Jaarkalender 2018-2019 obs de Bolder Groepsindeling Groep 1/2a Groep 1/2b Groep 1/2c Groep 3 Groep 4 Groep 4/5 Groep 5 Groep 6 Groep 7a Groep 7b Groep 8 Directeur Interne begeleiding Onderwijsassistent

Nadere informatie

Jaarplanning Jaarplanning Podium

Jaarplanning Jaarplanning Podium Jaarplanning Podium 2017-2018 Augustus 2017 Ochtend 8.30-12 u. Voormiddag 13-15 u. Namiddag 15-17 u. Hoofdluiscontrole 21 Ma Eerste schooldagkoffie/thee Avond 20-22 u./ bijzonderheden 22 Di Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Den Omgang schooljaar , kalender voor ouders

Den Omgang schooljaar , kalender voor ouders Den Omgang schooljaar 2018-2019, kalender voor ouders 2018-2019 De groepen met de leerkrachten Overig personeel Groep 1-2a Yvonne van Opheusden Sanne van der Ven Groep 1-2b Daphne Dollevoet ma, di, do,

Nadere informatie

jaarkalender Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep

jaarkalender Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep jaarkalender 2017-2018 Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep Week 36 ma 4 sep Di 5 sep Wo 6 sep Do 7 sep Vr 8 sep Za 9 sep Zo 10 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op locatie

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders.

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders. Augustus week 35 Wo 29 aug Do 30 aug Vr 31 aug Za 1 sep Zo 2 sep 9.00 studiedag (1) 9.00 studiedag (2) Nieuwsbrief 1 Week 36 ma 3 sep Di 4 sep Wo 5 sep Do 6 sep Vr 7 sep Za 8 sep Zo 9 sep eerste schooldag

Nadere informatie

augustus 2012 notities ma di wo do vr za zo 6 wk wk wk aantekeningen: 27 wk 35 Team Studiedag APV

augustus 2012 notities ma di wo do vr za zo 6 wk wk wk aantekeningen: 27 wk 35 Team Studiedag APV ma di wo do vr za zo wk 31 1 2 3 4 5 6 wk 32 7 8 9 10 11 12 13 wk 33 14 luizencontrole 20 wk 34 21 22 27 wk 35 Studiedag APV 28 augustus 2012 Info avond 15 16 17 18 19 MR 23 24 25 26 29 30 31 aantekeningen:

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 Week 32 7 8 9 10 11 12 13 Week 33 14 Juf Ilse jarig / 15 16 17 18 19 20 Week 34 21 Juf Maaike B.jarig/ 22 23 24 25 Conciërge Ed jarig/ 26 27 Week 35 28 29 Juf Carla jarig / 30

Nadere informatie

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo 12 33 Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 AUGUSTUS Vr 17 Za 18 Zo 19 34 Ma 20 Di 21 Wo 22 Do 23 Vr 24 Za 25 Zo 26 35 Ma 27 Di 28 Wo 29 Do 30 Vr 31

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl September 2015 1 Di 2 Wo 3 Do 20.00-22.00 uur uitleg TADAA 4 Vrij Circus TADAA 5 Za 6 Zo 7 Ma 8 Di Startgesprekken groep 1 t/m 7 9 Wo 10 Do Startgesprekken groep 1 t/m 7 11 Vrij 12 Za 13 Zo 14 Ma 15 Di

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2018-2019 Gabriëlschool locatie Michiel ten Hovestraat (MTH) Michiel ten Hovestraat 9 2613 VX Delft tel: 015-2134615 gabriel@laurentiusstichting.nl Gabriëlschool locatie Harnaschpolder (HP)

Nadere informatie

Jaarplanner voor ouders

Jaarplanner voor ouders Jaarplanner 2019-2020 voor ouders Week 35 Ma 26 aug Di 27 aug Wo 28 Do 29 aug Vr 30 aug Za 31 aug Zo 1 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op de Wilgetak, Luizen pluizen Ouders krijgen Parro bericht

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 E-mail: info@jwfschool.nl 2018 2019 JAARKALENDER SEPTEMBER 2018 Za 1 Ma 17 Studiedag. Alle kinderen vrij. OR Week van de gesprekken Zo 2 Di 18 Ma 3 Eerste schooldag Wo 19 Di 4 Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

wo 26 schoolfotograaf do 27 Schoolzwemmen groep 4/5 vr 28 za 29 zo 30 ma 31 Deze week startgesprekken SEPTEMBER 2015

wo 26 schoolfotograaf do 27 Schoolzwemmen groep 4/5 vr 28 za 29 zo 30 ma 31 Deze week startgesprekken SEPTEMBER 2015 AUGUSTUS 2015 za 1 zomervakantie zo 2 zomervakantie ma 3 zomervakantie di 4 zomervakantie wo 5 zomervakantie do 6 zomervakantie vr 7 zomervakantie za 8 zomervakantie zo 9 zomervakantie ma 10 zomervakantie

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

Informatie kalender schooljaar

Informatie kalender schooljaar Informatie kalender schooljaar 2014-2015 GS De Wâldiik Postbus 6 9233ZL Boelenslaan 0512341261 E-mail directie@dewaldiik.nl AUGUSTUS 2014 VR 1 ZA 16 ZA 2 ZO 17 ZO 3 MA 18 Eerste schooldag. Gouden weken

Nadere informatie

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders Titus Brandsma schooljaar 2017-2018, kalender voor ouders 2017-2018 De groepen met de leerkrachten Gymrooster 2017-2018 Groep 1-2 Groep 3-4 Jeroen van Erp Esther Houterman Femke Peters Nancy Konings Anneke

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Hierin staan alle belangrijke data, activiteiten en informatie die u regelmatig

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

jaarplanner ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep

jaarplanner ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep jaarplanner 2017-2018 ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep Week 36 ma 4 sep Di 5 sep Wo 6 sep Do 7 sep Vr 8 sep Za 9 sep Zo 10 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op locatie

Nadere informatie

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer week 39 week 38 week 37 week 36 week 35 September 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag deze week hoofdluiscontrole 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2014-2015

Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2014-2015 Kortenaerkade 22 1813 SV Alkmaar 072-5411800 info@despinaker.nl www.despinaker.nl Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2014-2015 De bijlage is bedoeld als aanvulling op de reeds in uw bezit zijnde schoolgids. Wij

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel 2017 2018 SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de kalender van het schooljaar 2017-2018. Dit schooljaar zijn de kinderen verdeeld over 10 groepen en een peutergroep.

Nadere informatie

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017 Jaarkalender ouders ODS Daalhuizen 2017-2018 augustus-2017 ma wk 1 28-aug-17 Eerste schooldag schooljaar 2017-2108 di 29-aug-17 wo 30-aug-17 do 31-aug-17 september-2017 vr 1-sep-17 za 2-sep-17 zo 3-sep-17

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel 2018 2019 SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de kalender van het schooljaar 2018-2019. Dit schooljaar zijn de kinderen verdeeld over 9 groepen en een peutergroep.

Nadere informatie

Broekenweg RN Bantega De Roede SX Echtenerbrug

Broekenweg RN Bantega De Roede SX Echtenerbrug Menso Poppiusstraat 46 8536 VA Oosterzee 0514-541242 Broekenweg 14 8538 RN Bantega 0514-551395 wynbrekker@gearhing.net reinbogebantega@gearhing.net De Roede 49 8539 SX Echtenerbrug 0514-541572 twaynien@gearhing.net

Nadere informatie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie augustus 204 2 3 Week 3 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 zomervakantie 7 zomervakantie 8 zomervakantie 9 Annemarie 0 Week 32 2 3 4 5 6 7 Week 33 8 Eerste schooldag 9 20 2 22 23 24 Week 34 25 26 27 28

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 0-0 Augustus 0 0 Zomervakantie 0 Eerste schooldag Inloop.. uur Screening hoofdluis deze week Informatieavond groepen.00-.00 uur "Huppelend naar school, fluitend naar huis" September 0 Informatieavond

Nadere informatie

Vr envelopjes Woord en Daad Di oud papier inzamelen

Vr envelopjes Woord en Daad Di oud papier inzamelen Jaarplanning 2016-2017 and Dag Datum Activiteit Augustus 22-8-16 weer naar school, inloop met ouders alle groepen ouders verwelkomen 9:00 uur Di 23-8-16 inzamelen hoofdluiscontrole Vr 26-8-16 nieuwsbrief

Nadere informatie

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden!

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! CONCEPT JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! Week Dag Datum Activiteit Toets/thema Vergadering Avond 31 Ma 30-7 Zomervakantie 2018 Di 31-7 Zomervakantie AUG

Nadere informatie

Augustus 2017 Jaarkalender

Augustus 2017 Jaarkalender Augustus 2017 Jaarkalender 01 Di 02 Woe 03 DO Romy 04 VRIJ 05 ZA 06 ZO 07 MA 08 DI 09 WOE Marije 10 DO 11 VRIJ 12 ZA 13 ZO 14 MA 15 DI 16 WOE Margret 17 DO 18 VRIJ 19 ZA Franca 20 ZO 21 MA 22 DI 23 WOE

Nadere informatie

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders

Titus Brandsma schooljaar , kalender voor ouders Titus Brandsma schooljaar 2016-2017, kalender voor ouders De groepen met de leerkrachten Gymrooster 2016-2017 Groep 1-2 Anneke Mevius Esther Houterman ma, di, wo, do vr Groep 1-2 di do 13.00 uur 8.30 uur

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 205-206 Augustus 205 vakantie t/m 30 augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 3 32 3 4 5 6 7 8 9 Zomervakantie 0 2 3 4 5 6 33 7 8 9 20 2 22 23 34 24 25 26 27 28

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Kalender Veilig. Talent-ontwikkeling. Midden in de Maatschappij

Kalender Veilig. Talent-ontwikkeling. Midden in de Maatschappij Kalender 2015-2016 Talent-ontwikkeling Veilig Midden in de Maatschappij De Watermolen probeert wijzigingen tot een minimum te beperken. Mocht een wijziging noodzakelijk zijn, dan wordt dit in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender Schooljaar 2016 2017 De Kap Activiteiten kalender De Kap CB De Kap De Kap 14 7891 LX Klazienaveen T 0591-312 054 kap@viviani.nl Beste ouders en verzorgers, We vinden het fijn dat u uw kind(eren) naar onze

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 AUGUSTUS ma 21 jul 2014 08:30 - za 30 aug 2014 16:00 ZOMERVAKANTIE OKTOBER wo 1 okt 2014 08:30 - vr 10 okt 2014 12:00 KINDERBOEKENWEEK Kinderboekenweek ma 6 okt 2014 19:30-21:30

Nadere informatie

Ouderkalender Brede School De Spaarndammerhout

Ouderkalender Brede School De Spaarndammerhout Ouderkalender 2016-2017 Brede School De Spaarndammerhout Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de ouderkalender 2016-2017 van Daltonschool De Spaarndammerhout. De ouderkalender is een aanvulling op

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender Schooljaar 2017 2018 De Kap Activiteiten kalender De Kap CB De Kap De Kap 14 7891 LX Klazienaveen T 0591-312 054 kap@viviani.nl Beste ouders en verzorgers, We vinden het fijn dat u uw kind(eren) naar onze

Nadere informatie

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat Locatie Sittard: Kleine Steeg 11 046-451349 sittard@hoefer.nl Locatie Geleen: Dunantstraat 11 046-4745675 geleen@hoefer.nl september 2016 Locatie Sittard: Kleine Steeg 11, 6131KJ Sittard 046-4513149 sittard@hoefer.nl

Nadere informatie

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web: &

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web:   & 0492-556313. Web: www.destraap.nl & E-mail: destraap@destraap.nl Kleuterwerkjes Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 De klassenverdeling: 1/2 juf Ilja/ juf Mariëtte 1/2 juf Manon/ juf Richelle 1/2 juf Els 3a juf

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

Ieder kind is uniek!

Ieder kind is uniek! 2018-2019 Ieder kind is uniek! Augustus 2018 Jaarkalender 2018/2019 1 2 3 4 5 31 6 7 8 9 10 11 12 32 13 14 15 16 17 18 19 33 34 Eerste schooldag Koffieuurtje 20 27 21 22 23 24 25 26 28 29 30 31 35 September

Nadere informatie

Telefoonnummer van de school: ORGANISATIE VAN DE SCHOOL: Directeur: Gerard Jager Tel:

Telefoonnummer van de school: ORGANISATIE VAN DE SCHOOL: Directeur: Gerard Jager Tel: AUGUSTUS/SEPTEMBER 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Za Zo Extra informatie 29/8 30/8 31/8 1/9 2/9 3/9 4/9 EERSTE SCHOOLDAG Oudergeleding mr 8.30 5/9 6/9 7/9 8/9 9/9 10/9 11/9. Telefoonnummer

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan TL Tiel T: E: I: Behorende tot Stichting

Stefanusschool Kinkelenburglaan TL Tiel T: E: I:   Behorende tot Stichting 2018 2019 Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL Tiel T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl I: www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus

Nadere informatie

Activiteitenkalender schooljaar

Activiteitenkalender schooljaar augustus 2017 september 2017 oktober 2017 ma Zomervakantie do 31 Informatieavond groep 1-8 (vanaf 19.00 u) za 30 KLUSSEN OP SPEELPLAATS di 1 Zomervakantie vr 1 Roffel zo 1 wo 2 Zomervakantie za 2 ma 2

Nadere informatie

2016/2017 JAARKALENDER

2016/2017 JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2016/2017 JAARKALENDER AUGUSTUS 2016 Ma 1 Wo 17 Di 2 Do 18 Wo 3 Vr 19 Do 4 Za 20 Vr 5 Zo 21 Za 6 Ma 22 Zo 7 Di 23 Ma 8 Wo 24 Di 9 Do 25 Wo 10 Vr 26 Do 11 Za 27 Vr 12 Zo 28 Za 13 Ma 29

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Deze jaarkalender bevat vele praktische zaken, zoals: namen, schooltijden, vakanties etc. Bewaar deze kalender dus goed en geef hem een mooi, zichtbaar plaatsje in huis. Verzuim

Nadere informatie

Jaarkalender. Basisschool de Droomspiegel. schooljaar Almere Poort

Jaarkalender. Basisschool de Droomspiegel. schooljaar Almere Poort Jaarkalender schooljaar 2016-2017 Basisschool de Droomspiegel Almere Poort Augustus 2016 Jaarkalender Algemeen 01 MA 02 DI 03 WOE Juf Romy jarig! 04 DO 05 VRIJ 06 ZA 07 ZO 08 MA 09 DI Juf Marije en juf

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 201-2017 September 201 1 2 3 4 3 1e schooldag Inloop 8.30-8.4 uur Screening hoofdluis deze week 7 8 Zomervakantie Zomervakantie 9 10 11 3 12 13 14 1 1 17 18 Deze week start Eenbes Plusklassen

Nadere informatie

Kalender It Harspit Schooljaar

Kalender It Harspit Schooljaar Kalender It Harspit Schooljaar 2018 2019 Contact CBS It Harspit P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: 0515-559688 Website: www.cbsitharspit.nl Directeur: S Kuipers E-mail: ih@palludara.nl Absent

Nadere informatie

S e p t e m b e r

S e p t e m b e r S e p t e m b e r 2 0 1 4 1 2 Schoolkamp gr. 8 Schoolkamp gr. 8 3 Schoolkamp gr. 8 4 Schoolkamp gr. 8 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Verjaardag en klassenreisje 3-4 15 16 17 18 19 20 21 Kledinginzameling Speurkleuters

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 zomervakantie 2 zomervakantie 3 zomervakantie 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 7 8 zomervakantie 9 zomervakantie 10 zomervakantie 11

Nadere informatie

Weeknr : ma Start 1 e schooldag

Weeknr : ma Start 1 e schooldag Jaarkalender 2019-2020 ouders AUGUSTUS 2019 Weeknr : 31 32 33 34 35 ma. 5 12 19 26 Start 1 e schooldag di. 6 13 20 27 wo. 7 14 21 28 do. 1 8 15 22 29 Zonnebrief vrij. 2 9 16 23 30 zat. 3 10 17 24 31 zon.

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2019 2020 Adres: Moerplein 4, 4401 HZ, Yerseke 0113 576150 obsparelmoer@stichtingsom.com Praktische informatie Schooltijden groep 1 t/m 8: Maandag 8.30 14.00 Welkom op school: Dinsdag

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Sterker worden, groter worden, groeien!

Sterker worden, groter worden, groeien! Sterker worden, groter worden, groeien! Crescendo is verbonden aan de Scholengroep Katholiek Onderwijs Flevoland en Veluwe Luitstraat 9 1312LH ALMERE (036) 5360982 crescendo@skofv.nl www.kbscrescendo.nl

Nadere informatie

OBS de Straap Twentehof KG Helmond

OBS de Straap Twentehof KG Helmond Augustus 2018 De klassenverdeling 1/2a Juf Richelle en Juf Manon 1/2b Juf Els en Juf Chantal 1/2nt2 Juf Mariëtte en Juf Ilja 3 Juf Noortje en Juf Chantal 4a Juf Astrid en Juf Manon 4b Juf Marlies en Juf

Nadere informatie

HvB Schooljaar

HvB Schooljaar HvB Schooljaar 2018-2019 Dag Datum Startvergadering: 22-08-2018 9.00 tot 11.00 Wk. 35 ma. 270818 Eerste schooldag di. 280818 woe. 290818 do. 300818 Nieuwsbrief vrij. 310818 Wk. 36 ma. 030918 Muziekdag

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2017-2018 Vakanties en schoolvieringen in 2017-2018 Studiedagen team 11 september, 6 december, 8 februari middag, 27 maart middag, 17 mei middag, 8

Nadere informatie

Obs. Twa yn Ien, De Roede 49, 8539 XS Echtenerbrug. Tel Mail: Internet: obstwaynien.nl. Kalender

Obs. Twa yn Ien, De Roede 49, 8539 XS Echtenerbrug. Tel Mail: Internet: obstwaynien.nl. Kalender Obs. Twa yn Ien,, 8539 XS Echtenerbrug. Tel. 0514-541572. Mail:. Internet: obstwaynien.nl Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie

Nadere informatie

Schoolkalender. De Biezenh f. Op de foto s zie je wie er die maand allemaal jarig zijn! 2016/2017. Basisschool De Biezenhof Rode Schouw 85

Schoolkalender. De Biezenh f. Op de foto s zie je wie er die maand allemaal jarig zijn! 2016/2017. Basisschool De Biezenhof Rode Schouw 85 2016/2017 Schoolkalender Op de foto s zie je wie er die maand allemaal jarig zijn! Basisschool De Biezenhof Rode Schouw 85 4661 VE Halsteren T 0164-683 922 E debiezenhof@lpsnet.nl www.biezenhof.nl Schoolkalender

Nadere informatie

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 35 week 34 week 33 week 32 week 31 Maandag Augustus 2017 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste

Nadere informatie

augustus 2017 = nieuwsbrief ma di wo do vr za zo = hoofdluiscontrole wk 32 wk wk Eerste schooldag wk 35 Schooltijden

augustus 2017 = nieuwsbrief ma di wo do vr za zo = hoofdluiscontrole wk 32 wk wk Eerste schooldag wk 35 Schooltijden augustus 2017 = nieuwsbrief = hoofdluiscontrole 1 2 3 4 5 6 Schooltijden Basisonderwijs: Ma. t/m vrij: 8.45-15.00 uur Woensdag eindtijd 12.15 uur. Middag vrij. Voorschool: 7 wk 32 8 9 10 11 12 13 Ma. t/m

Nadere informatie

AUGUSTUS. Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week Weer naar school DINSDAG MAANDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG

AUGUSTUS. Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week Weer naar school DINSDAG MAANDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG Joepie weer naar school AUGUSTUS DINSDAG MAANDAG week week week week week Weer naar school 0 WOENSDAG Luizencontrole DONDERDAG VRIJDAG 0 D Juf Margriet Leeuw SEPTEMBER VRIJDAG DONDERDAG WOENSDAG DINSDAG

Nadere informatie

augustus en september 2017

augustus en september 2017 week 18-08-17 18-08-17 19-08-17 34 20-08-17 21-08-17 22-08-17 23-08-17 24-08-17 25-08-17 26-08-17 35 27-08-17 28-08-17 eerste schooldag 29-08-17 30-08-17 luizen kammen 31-08-17 Berichtje 1 01-09-17 02-09-17

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Voorstelling groep 3. Deze week of volgende workshop Zien en Doen gr.

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Voorstelling groep 3. Deze week of volgende workshop Zien en Doen gr. aug.-sept. 2018 35 27 augustus 28 augustus 29 augustus 30 augustus 31 augustus 1 2 Start schooljaar 2018-2019. Start Gouden Weken t/m 19 oktober. Thema: landen/ Vriendschap 36 3 4 5 6 7 Deze week kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2018 week 31 1 2 3 4 5 6 week 32 7 8 9 10 11 12 13 week 33 14 15 16 17 18 19 20 week 34 21 22 23 24 25 26 Offerfeest 2018 Jacqueline jarig 27 week 35 28 29 30 31 1 e schooldag schooljaar 2018-2019

Nadere informatie