Maandag 22 januari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 22 januari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Maandag 22 januari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Na het herhalen van de regels in het klaslokaal is er nu weer opnieuw aandacht voor het werken in de gang en aula en het computerlokaal. Het herhalen van de gedragsverwachtingen bij PBS zorgt voor het schoolbreed en preventief neerzetten van een kader, waarbij voor alle leerlingen helder is wat er qua gedrag van hen wordt verwacht. Dit gedrag wordt actief aangeleerd en systematisch positief beloond met muntjes. Investeer ook thuis in het aanleren van goed gedrag. In de onderbouw gaan we nog even door met het herhalen van goed gedrag in de klas en alles wat daarbij komt kijken. Op vrijdag 26 januari is er een informatie bijeenkomst PBS waarbij alle hulpouders en vrijwilligers worden bijgepraat over PBS. De gedachten achter PBS, wat het zijn van een PBS-school van jou als hulpouder vraagt, waarom/hoe/wanneer we leerlingen belonen met muntjes,zijn zaken die aan bod komen. Op 1 februari komt een deskundige op school om te onderzoeken of wij als school voldoende aandacht besteden aan het programma PBS en of dit ook terug is te zien in school. Hiervoor zullen enkele leerlingen, enkele ouders en leerkrachten worden bevraagd op zaken, die met PBS te maken hebben. De drie basiswaarden worden altijd gevraagd, maar ook zaken die gerelateerd zijn aan de afspraken en de regels of de reactieprocedure. Met de uitkomsten van dit onderzoek gaan we starten met de aanvraag van het certificaat. Wanneer wij het certificaat toegekend krijgen, mogen we ons een PBS-school noemen. Workshops Woensdag 24 januari starten de workshops. Alle leerlingen hebben voor de Kerstvakantie een workshop gekozen. De leerlingen die de voetbalworkshop hebben gekozen, moeten woensdag de gymkleren meenemen. De leerlingen die de relaxworkshop hebben gekozen mogen woensdag een kussentje meenemen. Voor de groep leerlingen die drama hebben gekozen wordt het wel heel speciaal. Vier leerlingen uit deze groep mogen meedoen aan de opnames voor korte filmpjes, zogenaamde redoutefilmpjes. Deze filmpjes komen in een speciale app voor wandel-en fietsroutes in de omgeving. Wanneer men op een bepaald punt de app start, krijgt men filmpjes te zien over het verleden. Werkzaamheden Graaf Ottoweg Het is nog even onduidelijk tot hoe lang we bij school kunnen parkeren. De werkzaamheden hier voor de school starten pas in fase 3. De datum waarop het parkeren niet meer mogelijk is, kan op dit moment nog niet doorgegeven worden door de gemeente. We houden u op de hoogte.

2 Technieklokaal Dit schooljaar gaan de leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 een paar keer naar het technieklokaal in Zevenaar. De leerlingen maken daar kennis met techniek en maken allerlei leuke dingen of gaan met de computer aan de slag om een stop motion filmpje te maken. De leerlingen vinden het allemaal erg leuk om te doen en dit is ook een geweldige manier om kennis te maken met allerlei vormen van techniek. Wereldoriëntatie op andere wijze In de bovenbouwgroepen vullen we de vakken aardrijkskunde, geschiedenis en biologie op een andere manier in. We zijn niet meer telkens klassikaal bezig met lezen uit het boek. Regelmatig krijgen de leerlingen opdracht om in een groepje of alleen onderzoek te doen over een onderwerp en dit te presenteren aan de rest van de groep. In groep 8 waren vorige week de presentaties over onder andere de onderwerpen vulkanen, tropisch regenwoud, Zuid-Amerika enzovoort. De leerlingen zijn erg betrokken bij deze manier van werken en zijn soms zo enthousiast dat ze zelf vragen of ze een ander onderwerp (dat wel een relatie heeft met de andere onderwerpen) mogen uitwerken. Wij vinden dat de leerlingen op deze wijze meer opsteken van de lessen, omdat ze zelf onderwerpen kiezen, waar ze in geïnteresseerd zijn en zelf de informatie bij elkaar zoeken. Babynieuws Juf Renske is bevallen van een zoon. Klaas is op 10 januari om 16:20 uur geboren. Moeder en zoon maken het goed. Klaas zal vast nog een keer op school langskomen met zijn moeder. Nieuws van de oudervereniging Geachte Ouders/verzorgers. Wij als oudervereniging van de Tragellijn, zijn weer druk bezig met het regelen van de leuke en gezellige activiteiten op school. Hiervoor vragen wij een vrijwillige bijdrage. Uit onze administratie is gebleken, dat nog niet iedereen deze bijdrage heeft betaald. Dit jaar staat er een schoolfeestdag op het programma. Wij zouden het jammer vinden, wanneer deze dag niet door kan gaan, omdat enkele ouders de bijdrage niet betaald hebben. Graag zien wij de vrijwillige bijdrage tegemoet. Dit kan contant, of door middel van overmaken op rekeningnummer NL33RABO , onder vermelding van naam en groep van uw zoon of dochter. Bij voorbaat dank!! Met vriendelijke groet, De oudervereniging Bag2school actie op school Ook dit schooljaar doen we weer mee met de inzamelingsactie van kleding. Deze zal plaatsvinden in de week van 9 tot en met 11 april. Doet u dit jaar ook weer mee? Hieronder nog een overzicht waar u de zakken mee mag vullen. Wat mag er in de zakken zitten:

3 Goede kwaliteit tweedehands kleding: van babyrompertje tot oma s bloemetjesjurk en van het te kleine dino-t-shirt tot het foute hawaïhemd van je oom. Lakens Dekens Gordijnen Knuffelberen Schoenen (per paar) samen gebonden Riemen / ceinturen Handtassen Let wel op dat u de zakken niet te zwaar maakt. Liever 1 zak meer, dan 1 hele zware zak. Dus gooi nog niks weg en breng het naar school in de week van 9 tot en met 11 april. De opbrengsten van deze inzameling besteden we aan activiteiten op school. Alvast bedankt. Oproep luizenouder We zijn nog op zoek naar iemand, die wil helpen bij het bestrijden van hoofdluis. Op dit moment hebben we twee personen, die bereid zijn om leerlingen te controleren op hoofdluis. We willen deze groep graag uitbreiden. Door regelmatig te controleren én door directe controles nadat er hoofdluis is aangetroffen, kunnen we hoofdluis goed bestrijden. Daarnaast is het belangrijk dat ouders ook actie ondernemen wanneer er hoofdluis bij hun zoon of dochter wordt geconstateerd. De beste actie is nog steeds om de haren twee tot drie keer te kammen met een metalen luizenkam. Dit 14 dagen volhouden, want hiermee worden ook de neten verwijderd. Kom helpen bij het bestrijden van hoofdluis en meld u aan bij de leerkracht, de Intern Begeleiders of bij de directie. Carnaval op De Tragelburcht Nog maar even en het carnavalsfeest barst op vrijdag 9 februari weer los. Net als vorig jaar gaan de kinderen de hele dag gewoon naar school. De vakantie begint om 14:30 uur. Hieronder volgt een kort overzicht van alle activiteiten: Op donderdag 8 februari zal de Tragellijn officieel veranderen in De Tragelburcht. De prins(es), de adjudant en de leden van De Raad van Elf worden voorgesteld aan alle leerlingen. Op vrijdag 9 februari mogen alle kinderen verkleed naar school komen. Ook dit jaar starten we het carnavalsfeest om 8:40 uur met een bontgekleurde carnavalsoptocht. U bent van harte welkom om naar de optocht te komen kijken. De route van de optocht wordt later nog bekend gemaakt vanwege de vele wegwerkzaamheden rondom de school. Voor de groepen 4 t/m 8 is er een playbackshow. Van elke groep zijn er twee optredens. De jury kiest vier acts die de school s middags mogen vertegenwoordigen bij Tollusland got talent in het Gildehuis. s Middags krijgen we bezoek van Prins Rick den Eerste en zijn gevolg. Ze komen eerst bij groep 1 t/m 3 en daarna bij de andere groepen.

4 De leerlingen mogen op deze dag alleen serpentines meenemen. Spuitbussen en confetti zijn verboden. Voor de pauzes neemt iedereen, zoals altijd, eigen eten en drinken mee. Carnavalsvereniging Het Olde Tollus viert na schooltijd, samen met de kinderen van Lobith en Tolkamer, verder feest in het Gildehuis. Iedereen is welkom bij Tollusland got talent van 15:01 17:01 uur. In de zaal zijn spuitbussen met confetti en stinkbommen verboden. Wij wensen iedereen gezellige carnavalsdagen, Alaaf, Alaaf, Alaaf. Studiedag 31 januari, leerlingen vrij Woensdag 31 januari hebben de leerkrachten een studiedag. Meester Erik, meester Reinder en meester Frank (van de Willibrordus) gaan dan naar de Radboud Universiteit voor een dag op de winterschool over onderzoekend leren. Dit is het laatste jaar dat we samen met het Wetenschapsknooppunt van de Radboud Universiteit met onderzoekend leren bezig zijn. Na dit schooljaar zullen we het zelf op gaan pakken en toepassen in de lessen waar mogelijk. De rest van het team gaat zich, samen met de teamleden van de Willibrordus, bezig houden met Leren leren. Dit is een manier van werken waarbij leerlingen de voorwaarden voor zelfstandig werken aangeleerd krijgen. Verder gaan we aan de slag met het thema werkdruk en buigen we ons over een kijkwijzer die gebruikt gaat worden bij klassenbezoeken. In een van de komende nieuwsbrieven zullen we u verder informeren over het Leren leren. Agenda Dinsdag 23 januari Woensdag 24 januari Donderdag 25 januari Maandag 29 januari Woensdag 31 januari Donderdag 1 februari Vrijdag 2 februari Maandag 5 februari Marion hele dag directeurenoverleg Marjo naar IB-netwerk Meester Reinder vervangen door juf Herma Spreekuur sociaal team (koffiekamer) Marion in Spijk Plaatsing gasmeter bij gymzaal Studiedag. Alle leerlingen vrij. Onderzoek PBS Juf Britt afwezig. Vervanging via vervangingspool Volgende nieuwsbrief Groep 6 naar technieklokaal Jarig Alicia Danen Joey Hekkert Tess van Heumen Bo Faas Mohammad Haj Ibrahim Luna Bosma Jaylinn Moerland Van harte gefeliciteerd en maak er een fijne dag van! Nieuw op school

5 Jayden Rutten Wij wensen jou en jouw ouders een fijne tijd op De Tragellijn. Van harte welkom! Van andere instanties: Sociaal team, De Sfinx Spreekuur sociaal team Het sociaalteam is weer aanwezig op donderdag 25 januari dus mochten er vragen zijn, loop gerust bij ze naar binnen. Ze zijn aanwezig van 8.00u tot 12.00u op de school in Spijk en in Lobith. Mochten er vragen zijn buiten deze tijden dan kunt u contact opnemen met Carla Wanders of Berthilde Meinen of Nienke Begeman. Sfinx Specials; voor jongeren met een beperking Het jongerenwerk bij De Sfinx is er voor alle jongeren van t Gelders Eiland. Maar voor jongeren met een beperking zoals adhd of autisme, is het niet altijd makkelijk aan de activiteiten mee te doen. Dat bleek ook uit twee bijeenkomsten die het sociaal team onlangs organiseerde om de behoefte onder ouders te polsen. Daarom gaan de jongerenwerkers, samen met een paar ouders en met ondersteuning van het sociaal team, een aantal avonden organiseren voor deze jongeren. De eerste activiteit is woensdag 24 januari. Pubers met een beperking (in de breedste zin van het woord) van ongeveer 12 tot 18 jaar zijn welkom bij de inloop van tot uur. Een inloop betekent dat het jongerencentrum open is en dat je er leuke dingen kan doen. In het begin laten de jongerenwerkers zien hoe De Sfinx eruit ziet. Dan gaat de groep een darttoernooitje doen en dan even pauze. Dan gezellig biljarten en weer even pauze. Daarna wordt samen overlegd over de volgende activiteit. Er zijn ouders die komen helpen en er wordt rekening gehouden met muziek en disco-lampen; die worden beide gedimd. Vrijdagavond 16 februari is De Sfinx open voor tieners (9-12 jaar) met een beperking. Van tot uur kunnen de tieners knutselen en daarna meedoen aan de bingo. Ook op deze avond helpen ouders mee om er een geslaagde avond van te maken. De entree voor beide avonden is 1 euro en jongerencentrum De Sfinx is te vinden aan de achterzijde van het Gildehuis aan de Dorpsdijk 16 in Lobith. Voor meer informatie en/of aanmelden kan men kijken op de website van het jongerenwerk; Mailen kan naar c.peeters@caleidoz.nl of bellen met de jongerenwerkers van De Sfinx op

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Maandag 5 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 5 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 5 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Schoolplein 3 e keer stop-loop-praat Hieronder nogmaals uitgebreide informatie over

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 februari 2019

Nieuwsbrief 11 februari 2019 Nieuwsbrief 11 februari 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Herinnering betaling ouderbijdrage Nogmaals

Nadere informatie

Woensdag 27 januari 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Woensdag 27 januari 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Woensdag 27 januari 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Deze week letten we extra op goed gedrag in de fietsenstalling. Hierbij letten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 april 2019

Nieuwsbrief 15 april 2019 Nieuwsbrief 15 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Vakanties 2019-2020 Hieronder vindt u alvast

Nadere informatie

Maandag 26 maart 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 26 maart 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 26 maart 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Schoolplein Het wordt weer langzaam lekker weer en de tijd dat de onderbouwgroepen

Nadere informatie

Maandag 9 april 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 9 april 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 9 april 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws BB fietsenstalling en gang/aula als werkplek. Er wordt in de onderbouw goed samen gespeeld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 oktober 2018

Nieuwsbrief 29 oktober 2018 Nieuwsbrief 29 oktober 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Gezond eten meenemen naar school Wij vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 november 2018

Nieuwsbrief 26 november 2018 Nieuwsbrief 26 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Studiedag 21 november Vorige week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 maart 2019

Nieuwsbrief 18 maart 2019 Nieuwsbrief 18 maart 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Ouderhulp nodig om de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 september 2019

Nieuwsbrief 2 september 2019 Nieuwsbrief 2 september 2019 Algemeen Instuif IKC De Tragellijn zaterdag 7 september 2019 van 11.00 14.00 uur De Tragellijn en Zonnekinderen vormen samen een IKC! Na een opfrisbeurt van het gebouw laten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2018

Nieuwsbrief 12 november 2018 Nieuwsbrief 12 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Ontwikkeling Integraal Kind Centrum De

Nadere informatie

Maandag 8 mei 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 8 mei 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 8 mei 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Het is mei. In mei staat goed gedrag in de gym- en speelzaal centraal in de groepen 1,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 feb 2019 t/m 1 mrt 2019

Nieuwsbrief 23 feb 2019 t/m 1 mrt 2019 Nieuwsbrief 23 feb 2019 t/m 1 mrt 2019 25 februari Vergadering oudervereniging 26& 27 februari Cultuurtje groepen 1-2 Kenji en Ella 1 maart Carnaval op school, groepen 2 t/m 8 s middags vrij 4 t/m 8 maart

Nadere informatie

Maandag 23 april 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 23 april 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 23 april 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws In de groepen 3 t/m 8 besteden we deze week aandacht aan het stilteteken. Dat geeft

Nadere informatie

Maandag 8 januari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn. Wij wensen iedereen een goed en gezond 2018!

Maandag 8 januari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn. Wij wensen iedereen een goed en gezond 2018! NIEUWSBRIEF Maandag 8 januari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn Wij wensen iedereen een goed en gezond 2018! PBS nieuws Na de vakantie is er in de bovenbouw

Nadere informatie

Maandag 11 september Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 11 september Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 11 september Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Komende week starten we met de volgende les in de groepen 3 tot en met 8. Binnen praat

Nadere informatie

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws In het PBS programma hebben we heel veel lessen waarin de leerlingen bijvoorbeeld leren

Nadere informatie

Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK

Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK - Zijn de groepen 8 naar een voorstelling geweest. - Hadden de groepen 6 een workshop op school genaamd de tafelrap. Vraag hen maar eens wat ze hebben geleerd. - Zijn

Nadere informatie

Maandag 28 mei 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 28 mei 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 28 mei 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws De laatste periode van het schooljaar 2017-2018 is aangebroken. Er ligt als eerste nadruk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 september 2018

Nieuwsbrief 17 september 2018 Nieuwsbrief 17 september 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Studiedag team In de vorige nieuwsbrief

Nadere informatie

Woensdag 16 september 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Woensdag 16 september 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Woensdag 16 september 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Deze week besteden we aandacht aan de regel Binnen praat en loop je zacht, terwijl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. PBS nieuws. Bijeenkomst hulpouders herhaald op 4 november. Kinderboekenweek & sponsorloop.

NIEUWSBRIEF. PBS nieuws. Bijeenkomst hulpouders herhaald op 4 november. Kinderboekenweek & sponsorloop. NIEUWSBRIEF Maandag 17 oktober 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Deze week geven we in de PBS les extra aandacht aan de reactieprocedure. We vragen

Nadere informatie

Maandag 11 december 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 11 december 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 11 december 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Nu ons schoolplein opnieuw is ingericht is het een mooi moment om extra aandacht

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 4 oktober Agenda

Koetkrant. Woensdag 4 oktober Agenda Koetkrant Woensdag 4 oktober 2017 Agenda 5 oktober 2017 : Landelijke staking, school is gesloten 4 t/m 15 oktober 2017 : Kinderboekenweek 13 oktober 2017 : Boekenruilbeurs 18 oktober 2017 : Kijkkwartier

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge..nl Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari

6 FEBRUARI Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari 6 FEBRUARI Di. 2 febr. Rapportgesprekken Gr. 1 t/m 7 Do. 4 febr. Medezeggenschapsraadvergadering 19.30 u. Vr. 5 febr. Carnavalsviering Gr. 1 t/m 8 Ma. 8 febr. Studiedag team, alle kinderen vrij! Di. 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 september 2019

Nieuwsbrief 16 september 2019 Nieuwsbrief 16 september 2019 Algemeen Instuif zaterdag 9 mei op IKC De Tragellijn Zaterdag 16 mei was de instuif op IKC De Tragellijn. Belangstellenden konden een kijkje komen nemen. Het aantal bezoekers

Nadere informatie

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Agenda Vrijdag 10 februari: 9.00-12.00 Juf Yvonne voor groep 3 13.30 Meester Jan en juf Yvonne gesprek Zondag 12 februari: Juf Joyce jarig Maandag 13 februari: 8.45-9.45

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6 Nieuwsbrief 24 februari jaargang 31 nr.6 Carnaval Vandaag, 24 februari vierden we met de hele school carnaval. Het feest startte zoals ieder jaar met de bekendmaking van de prins en prinses, de Raad van

Nadere informatie

Maandag 26 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 26 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 26 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws In februari heeft de Tragellijn bezoek gehad van Wendelyn Lubse. Zij kwam een onderdeel

Nadere informatie

Maandag 13 maart 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 13 maart 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 13 maart 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Voor de vakantie is het al in de nieuwsbrief voorbij gekomen. In maart zijn we gestart

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 10

JAARGANG 6 AFLEVERING 10 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 10 Afwezigheid juf Jenny. Het lijkt erop dat juf Jenny ook na de voorjaarsvakantie nog afwezig zal zijn. We zijn op zoek naar een oplossing waarbij er zoveel mogelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. PBS nieuws. Voorleesstoel. Boeken. Woensdag 6 april 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

NIEUWSBRIEF. PBS nieuws. Voorleesstoel. Boeken. Woensdag 6 april 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Woensdag 6 april 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Deze week staat de volgende PBS-les centraal: Ik geef een leerling met gedrag waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 juli 2019

Nieuwsbrief 1 juli 2019 Nieuwsbrief 1 juli 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen De ouderkalender We zijn weer druk bezig om

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken Schooljaar 2012/2013 No 10 31 januari 2013 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Niet vergeten... 1 Afscheid...

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 BELANGRIJKE DATA Verslag groep 8 mee Groep 6/7 Informatieavond Kleutergroepen Groep 1/2b Certificaat zwemmen red je vriendje Groep 5 Maandag 25 januari 29 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Agenda. Woordje van de directeur

Agenda. Woordje van de directeur Urkhovenseweg 6 5641 KE Eindhoven Tel; 040-2810326 info@bs-karregat.nl www.bs-karregat.nl Agenda 23 februari Doe mee ochtend groep 1-2-3 Jaargang 22 Nummer 6 20-02-2017 24 februari Carnavalsviering 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Infobulletin. Maart Dank je wel, Ouderraad Voor u allen veel plezier toegewenst tijdens het Carnaval en een fijne Voorjaarsvakantie

Infobulletin. Maart Dank je wel, Ouderraad Voor u allen veel plezier toegewenst tijdens het Carnaval en een fijne Voorjaarsvakantie Infobulletin Maart 2014 Dank je wel, Ouderraad Voor u allen veel plezier toegewenst tijdens het Carnaval en een fijne Voorjaarsvakantie Kalender voor de maand maart Maandag 24 februari t/m dinsdag 4 maart:

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode:

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode: Nieuwsbrief Januari Februari 2018 Afscheid Gerrit Jan Op vrijdag 13 april a.s. zullen de leerlingen van CBS Barlo en t Möllenveld gezamenlijk afscheid nemen van Gerrit Jan als directeur van beide scholen.

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON 3 oktober- november 2014 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u: tel. 5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg-almere.nl BELANGRIJKE

Nadere informatie

Dino weken afgesloten

Dino weken afgesloten Dino weken afgesloten De kleuters hebben de afgelopen weken keihard gewerkt aan het thema over dinosauriërs. Dat was te zien en bovendien een enorm succes! Ze hebben een geweldig museum in elkaar gezet.

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Woensdag 6 februari: Mediawijsheid Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Vrijdag 8 februari: Ateliermiddag 15.00 uur: 1 ste rapport gaat mee Dinsdag 12 en donderdag 14 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 juni 2019

Nieuwsbrief 17 juni 2019 Nieuwsbrief 17 juni 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Formatie en groepsindeling De Tragellijn

Nadere informatie

Leesmij. Joris Party: kom jij ook?

Leesmij. Joris Party: kom jij ook? Leesmij Jaargang 19, nummer 9 Helmond, 26 februari 2019 Prins(es)-bekendmaking A.s. donderdag om 14.00u. wordt bekend gemaakt wie de prins of prinses van de Jorisschool is dit jaar. Ook de dansmarietjes

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017

Nieuwsbrief nummer 7 15 februari 2017 R.K.B asisschool directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl Locatie Aalderinkshoek Locatie Bosrand Apollolaan 1b Bosrand 6 7604 EH Almelo 7602 CH Almelo Telefoon: 0546-81 93 48 Telefoon: 0546-86

Nadere informatie

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april Nieuwsbrief 16 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Fruit deze week 1. Appel 2. Kiwi (Zespri) 3. Peer Ziekte en vervanging Vorige week hebben we i.v.m ziekte van de leerkracht kinderen terug naar huis laten

Nadere informatie

Beste ouders, Allemaal een fijn weekend, team Weemewereld. Inloop. Schoolfruit

Beste ouders, Allemaal een fijn weekend, team Weemewereld. Inloop. Schoolfruit o Nieuwsbrief 13 maandag 18 vrijdag 29 maart Beste ouders, Met het in gebruik nemen van de Parro-app hebben we geconstateerd dat de nieuwsbrief een andere invulling kan krijgen. Veel klasgerelateerde zaken

Nadere informatie

Woensdag 4 november 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Woensdag 4 november 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Woensdag 4 november 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Oproep ouder om deel te nemen aan het PBS team. Welke ouder wil het PBS team komen

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Nieuwschooljaarbijeenkomst

Nieuwschooljaarbijeenkomst Agenda: -13-10 afsluiting Kinderboekenweek - 16- tot 20-10 herfstvakantie - 25-10 Luizencontrole - 01-11 Nieuwsbrief 5 In deze nieuwsbrief: - Nieuwschooljaarbijeenkomst - Afscheid juf Lisette - Opening

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen Weekbrief 11 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april heeft de inspectie van onderwijs onze school bezocht. De inspecteur heeft gesproken met de directie, leerkrachten, leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar

Nieuwsbrief 7 Schooljaar Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2016-2017 23 December 2016 Belangrijke data: 26 December t/m 6 Januari Kerstvakantie 9 januari 2017 1 e Schooldag van het jaar 2017 12 januari Hoofdluis controle 10 januari 2 e

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen WEEKINFO 39 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 30-6-2017 Zomerfeest! Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De Windroos: verlof

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 maart 2018

Nieuwsbrief 8 14 maart 2018 Nieuwsbrief 8 14 maart 2018 Beste ouders en verzorgers, Deze keer hebben we een aantal mededelingen van uit de directie: De griepgolf in Nederland loopt op zijn einde. Tot vorige week ging het op onze

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - 5 februari carnavalsviering, school is om 12.00 uur uit. - 8-12 februari carnavalsvakantie - Kosten schoolreisje - Carnaval - Wij Eindhoven - Juf Jill - Vanuit Little Jungle

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 21-09-2018 Van de directie Kinderboekenweek Verkeer OR MR Huiswerkafspraken groep 5 t/m 8 Bag2School Spelletjes Agenda Van de directie Oss is stil Ook onze gedachten gaan uit naar alle betrokken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 6 Datum 29 oktober Aan ouder(s) en verzorger(s),

Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 6 Datum 29 oktober Aan ouder(s) en verzorger(s), Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 6 Datum 29 oktober 2014 Aan ouder(s) en verzorger(s), Het schoolfonds Ook dit jaar verzoeken wij u om uw vrijwillige bijdrage aan het schoolfonds te voldoen. Wij als ouderraad

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 01 juni 2018 Let op! Lang weekend Vrijdag 8 juni en maandag 11 juni zijn twee studiedagen, dus dan hebben de kinderen vrij. Dit zijn de laatste vrije dagen voor de zomervakantie.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang NR februari DE JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD!

Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang NR februari DE JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang 2016-2017 www.pieterwijten.nl NR 456-17 februari 20 februari Kuba Lapinski ( gr 6) Cinta Raaijmakers (gr 2) 22 februari Liam van Gorkom (gr 2) 25 februari

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

Woordje vanuit directie Mededeling(en) Even voorstellen: Carnaval op t Rendal Voorstelling muziekimpuls Rapporten en adviesgesprekken Verkeersweek

Woordje vanuit directie Mededeling(en) Even voorstellen: Carnaval op t Rendal Voorstelling muziekimpuls Rapporten en adviesgesprekken Verkeersweek Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over school. Inhoud schoolbel nr.13: Woordje vanuit directie Mededeling(en) Even voorstellen: Carnaval op t Rendal Voorstelling muziekimpuls

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 september 2018

Nieuwsbrief 3 september 2018 Nieuwsbrief 3 september 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Startsein in 2018-2019 om een Leader

Nadere informatie

Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 27 november 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Aandacht voor goed gedrag in de gymzaal en kleedkamers. In de week van Sinterklaas

Nadere informatie

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN IDENTITEITSBEWIJS MEE! Beste ouders/verzorgers, Zoals wij u hebben meegedeeld is het met ingang van dit schooljaar verplicht om bij schoolreizen de identiteitsbewijzen van de kinderen mee te nemen. Dit

Nadere informatie

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Personeel. Agenda. Vervanging. Aanmelding nieuwe leerlingen. Meetmoment. jaargang januari 2018

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Personeel. Agenda. Vervanging. Aanmelding nieuwe leerlingen. Meetmoment. jaargang januari 2018 BASISSCHOOL DE LINDERTE jaargang 27-4- januari 2018 Agenda 31/01 Rapportfoliodag: alle kinderen vrij 01/02 Uiterste datum inleveren aanmelding 08/02 Extra avond oudergesprekken gr 8 09/02 Rapportfolio

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

ALAAF, ALAAF, ALAAF. Prins Ingmar en Prinses Marit. Het boerenbruidspaar Brent en Fay. Datum: donderdag 1 februari Algemeen: Vrijdag 9 februari

ALAAF, ALAAF, ALAAF. Prins Ingmar en Prinses Marit. Het boerenbruidspaar Brent en Fay. Datum: donderdag 1 februari Algemeen: Vrijdag 9 februari Datum: donderdag 1 februari 2018 Populierenblaadje Algemeen: ALAAF, ALAAF, ALAAF Vrijdag 9 februari Carnavalsviering 12 t/m 16 februari Prins Ingmar en Prinses Marit Vakantie Maandag 19 februari Het boerenbruidspaar

Nadere informatie