Nieuwsbrief 18 maart 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 18 maart 2019"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 18 maart 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith Locatie Willibrordus Spijk Algemeen Ouderhulp nodig om de Koningsspelen op vrijdag 12 april mogelijk te maken We zijn van plan om op 12 april een echte sportdag te gaan organiseren voor alle leerlingen van de Willibrordus en De Tragellijn, ook de groepen 1 en 2 van de Willibrordus kunnen op vrijdag meedoen. Zoals het er nu naar uitziet, gaan we op de sportvelden bij de Habeshal sporten. De sportcommissie is al druk bezig om de dag in te vullen. We weten al wel dat er heel veel ouderhulp nodig is die dag. Daarom vragen we nu alvast uw hulp. Heeft u zin om een groepje leerlingen te begeleiden? Geef u op bij de leerkracht of bij de directie. Vindt u het leuk om een sportactiviteit te begeleiden of mogelijk een actieve sportles te geven? Geef u dan ook op. Alle hulp is welkom! Personeelsdag LiemersNovum Op woensdag 27 maart hebben alle leerkrachten een studiedag van Stichting LiemersNovum. Alle personeelsleden van de stichting kunnen dan een workshop of cursus volgen op deze dag. Dit betekent dat op 27 maart alle leerlingen vrij zijn. Luizencontroles Informatie over hoofdluis op de website en dringende oproep hulp voor de werkgroep luizenpluizen De Tragellijn Op de website staat uitgebreide informatie over hoofdluis onder het kopje opvoeden en gezond. Wanneer u boven de foto s in de menubalk klikt op ouders en vervolgens opvoeden en gezond, klapt er een submenu uit. Op de pagina Hoofdluis, wat kun je ertegen doen, staan ouderbrieven voor de nat-kammethode in het Nederlands en in het Arabisch. Er staan ook links naar informatieve websites hierover (met onder andere een filmpje). Alle informatie op de website is afkomstig van de veiligheids-en gezondheidsregio Gelderland-Midden. Om hoofdluis te bestrijden, moet er echt door alle ouders waar bij de kinderen hoofdluis is geconstateerd, 3 maal daags gekamd worden! Een middeltje tegen hoofdluis gebruiken helpt echt niet. Kammen moet! Ook niet een keer overslaan, maar twee tot 3 weken kammen. Wanneer ouders radeloos worden omdat ze de hoofdluis niet weg krijgen, dan kan er hulp van de GGD worden ingeschakeld.

2 Door de controles zien we wel dat we hoofdluis terug weten te dringen. Wanneer we telkens bij dezelfde leerlingen hoofdluis aantreffen, wordt de GGD ingeschakeld (na toestemming ouders). Bij de laatste controle op de Willibrordus werd geen hoofdluis aangetroffen. Bij de laatste controle op De Tragellijn bleek er nog slechts een enkele leerling hoofdluis te hebben. We zijn samen met ouders op de goede weg om hoofdluis de school uit te krijgen. Laten we met zijn allen de zaag scherp houden, met als doel: hoofdluis de school uit! Locatie De Tragellijn Hoofdluis uitbreiding werkgroep luizenpluizen hard nodig! We vragen uitbreiding van de werkgroep luizenpluizen op De Tragellijn. We hebben nu een klein aantal ouders, dat de luizencontroles uitvoert. Maar omdat hoofdluis zo hardnekkig is, moeten ze vaak op school komen. Een aantal van deze ouders heeft daarnaast ook werk of andere vaste afspraken en dan wordt het lastig om steeds voldoende ouders te vinden voor de controles. Hoe meer handen, hoe sneller de controles kunnen worden uitgevoerd. Bent u de hoofdluis ook zat? Kom ons helpen! Aanmelden bij de directie, Intern Begeleiders of bij de leerkracht. Veiligheidsmonitor vragenlijsten De afname van het veiligheidsonderzoek (VEMO) is belangrijk om in kaart te brengen hoe het ervoor staat met de veilige leeromgeving op school. De opbrengsten van de laatste jaren zijn voldoende en we zijn op dit moment dan ook druk bezig om het PBS certificaat aan te vragen en daarmee worden we een gecertificeerde PBS school. Net als afgelopen schooljaar willen we in de periode maart/april opnieuw meten hoe veilig men zich voelt op De Tragellijn. Hiervoor vragen we aan leerlingen van groep 7 en 8, leerkrachten en ouders om een vragenlijst in te vullen. U zult hiervoor een mail van info@schoolveiligheid.net (Praktikon) ontvangen met een uitnodiging voor het onderzoek. In die mail vindt u een link naar de vragenlijst. De planning is dat u vanaf 25 maart de vragenlijsten ontvangt. Vervolgens heeft u 4 weken de tijd om de vragenlijst in te vullen. U krijgt na enige tijd nog een herinnering om de vragenlijst in te vullen wanneer u dit nog niet heeft gedaan. 18 April is de sluitingsdatum. We vragen alle ouders om deze vragenlijst in te vullen om een goed beeld te kunnen krijgen van de veilige leeromgeving. Alvast bedankt voor het invullen. Leerlingenraad op de film De voorzitters en de vicevoorzitters van de leerlingen commissies vormen samen de leerlingenraad. Enige tijd terug is dit door stichting Verus opgepikt en zij wilden hier graag een filmpje van komen maken. Vooral de leerlingencommissies vonden zij erg bijzonder en uniek. Vorige week werd het filmpje openbaar en wij willen dit natuurlijk delen met alle ouders. Onderstaand de link naar het you tube kanaal waar u het filmpje kunt bekijken. We kunnen met zijn allen trots zijn op de leerlingencommissies. De voorzitters hebben dit mooi verteld in het filmpje.

3 Vandalisme rond school We hebben op dit moment weer veel last van jongeren die vernielingen aanrichten. Aan het eind van de voorjaarsvakantie hebben we een grote lekkage gehad als gevolg van moedwillig kapot maken van de dakbedekking. Ook zijn er gaten in de ramen aangetroffen en is geprobeerd de parasol van Kinderopvang Humanitas in brand te steken. Mocht u jongeren zien op het plein die op de verkeerde manier bezig zijn (verboden toegang na schooltijd), bel gerust de politie. U kunt het gewone politietelefoonnummer bellen ( ). Zij zijn op de hoogte. Ze zullen, wanneer ze in de buurt zijn, direct komen. Omwonenden zullen ook een brief van school ontvangen. Samen kunnen we mogelijk achterhalen wie hier verantwoordelijk voor zijn en hiervoor de consequenties kunnen dragen. Belangrijke data Schoolexcursies: Oude kleutergroep 1/ 2 b op donderdag 21 maart Oude kleutergroep 1/ 2 a op vrijdag 22 maart Groepen 6, 7 en 8 op dinsdag 7 mei Groepen 3, 4 en 5 op donderdag 16 mei Eindvoorstelling muziek donderdag 11 april Letterfeest groep 3 donderdag 20 juni Ouderbedankmiddag donderdag 27 juni Nadere informatie volgt nog. Boomfeestdag met groep 7 Afgelopen woensdag, 13 maart, heeft groep 7 in samenwerking met medewerkers van de gemeente Zevenaar een aantal bomen geplant aan de Graaf Ottoweg. Wethouder Hans Winters hield eerst een kort inleidend praatje in de groep en daarna gingen de leerlingen naar buiten. Bij harde wind en uiteindelijk ook regen werden de bomen geplant. Na afloop had de wethouder voor alle leerlingen van De Tragellijn een potje met zaden van vergeet-mij-nietjes. Carnaval op school Op donderdag 28 februari was de school al overgenomen door prinses Silke, adjudant Noëlle en de Raad van 11. Toen werd de school omgedoopt tot De Tragelburcht in plaats van De Tragellijn. De sleutel werd door de directeur overhandigd en dat was gelijk de officiële start van het carnaval. Op vrijdag was er een modeshow voor groep 1 t/m 3 en een playbackshow voor de groepen 4 tot en met 8. Na de optocht s middags mochten de winnaars van de playback how meedoen aan de grote playbackshow in het Tolhuus. Daar heeft De Tragellijn de eerste en derde plaats gehaald.

4 Bag2school, iedereen, ook familie en buren, mag meedoen! Ook dit schooljaar doen we weer mee met de inzamelingsactie van kleding. Deze zal plaatsvinden van 18 t/m 25 april. Doet u dit jaar ook weer mee? Hieronder nog een overzicht waar u de zakken mee mag vullen. Wat mag er in de zakken zitten: Goede kwaliteit tweedehands kleding: van babyrompertje tot oma s bloemetjesjurk en van het te kleine dino-t-shirt tot het foute hawaïhemd van je oom. Lakens Dekens Gordijnen Knuffelberen Schoenen (per paar) samen gebonden Riemen / ceinturen Handtassen Let wel op dat u de zakken niet te zwaar maakt. Liever één zak meer, dan een hele zware zak. Dus gooi nog niks weg en breng het naar school van 18 april t/m 25 april. Op 25 april worden de zakken opgehaald. Van de opbrengst organiseert de oudervereniging weer leuke activiteiten. Alvast bedankt. Locatie Willibrordus Vervanging in groep 7/8 afgelopen week Meester Frank was afgelopen week ziek helaas. Gelukkig hebben we wel vervanging kunnen vinden. Met grote regelmaat horen we van andere scholen dat er geen vervangers zijn, maar vorige week hebben wij geluk gehad. Wel was er iedere dag iemand anders, maar de lessen zijn wel gewoon doorgegaan. Een compliment aan de leerlingen, ze hebben erg hun best gedaan zodat er goed les gegeven kon worden. Groep 7/8 op schoolexcursie Op 7 mei gaat groep 7/8 samen met de groepen 6, 7 en 8 van De Tragellijn op schoolexcursie. Ouders zullen van te voren nog worden geïnformeerd hierover. Eindvoorstelling muziek Op donderdagmiddag 11 april zal de eindvoorstelling van de muzieklessen plaatsvinden op De Tragellijn. De leerlingen uit Spijk, uit de groepen 5 en 6, kunnen dan laten zien wat ze hebben geleerd. Schrijf deze datum vast in de agenda. Carnaval op de Willibrordus Het carnavalsfeest donderdagmiddag vóór de voorjaarsvakantie was erg gezellig. Al hebben we dit wat sober moeten houden in verband met de bijna lege kas van de ouderraad, toch was het feest gezellig en geslaagd. De kinderen hebben veel plezier gehad, de meesters en juffen ook!

5 Agenda Dinsdag 19 maart Donderdag 21 maart Vrijdag 23 maart Woensdag 27 maart Donderdag 28 maart Maandag 1 april Donderdag 11 april Marion directeurenoverleg Liliane en Marjo s morgens afwezig i.v.m. IB-overleg Liemers Novum Marion s morgens in Spijk Personeelsdag Liemers Novum alle leerlingen vrij Marion in Spijk Volgende nieuwsbrief Eindvoorstelling muziek Jarig Elvira WB 1/2/3 Sem 7 Nadesha 8 Summer 7 Ing WB 1/2/3 Lyndsey 3 Menua 4 Maria 4 Jip WB 4/5/6 Luuk 4 Furkan 3 Fayenne 3 Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag!

6 Nieuwe leerlingen Jelle 1/2b Laura 4 Jan 1/2b Wij wensen jullie en jullie ouders een fijne tijd op onze school. Van harte welkom! Externe instanties: 4-5 mei comité, uitnodiging wandeltocht Oproep voor leerlingen om mee te doen aan de herdenking van 4 mei. Op 4 mei 2019 herdenken wij in Nederland de slachtoffers van de 2e wereldoorlog en ook de slachtoffers die elders vallen in oorlogen en geweld. Zo ook in de kerkdorpen Lobith en Tolkamer. Sinds jaar en dag verlenen ook kinderen van beide basisscholen hieraan hun medewerking. Al jaren vindt deze herdenking plaats midden in de meivakantie. Dit jaar valt dit in het weekend voor dat de kinderen weer naar school gaan. Nu willen wij als comité hierop inhaken door de scholen vroegtijdig hierover te informeren. Welke kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 vragen willen een gedicht willen schrijven in het kader van dodenherdenking. Verder hebben wij minimaal 11 kinderen nodig om te helpen met het dragen van de vlag alsmede het leggen van kransen bij de diverse oorlogsgraven. Wie wil ons daarbij helpen? De kinderen kunnen zich opgeven via het volgende adres: pieter.jac.marian@gmail.com Naderhand zal het comité contact opnemen met de kinderen en ouders. Alvast dank voor jullie medewerking. Namens het 4-5 mei comité. Edwin Lamers

7 Wandeltocht Kasteeltocht 2019 (Herwen en Doornenburg) In het weekend van zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019 wordt een wandeltocht gehouden op het Gelders Eiland en in Doornenburg en omgeving. Sportvereniging Olympia uit Doornenburg en het Dorpshuis De Cluse in Herwen hebben samen mooie routes uitgezet van en 42 km. Je kunt zelf kiezen of je bij het Kasteel in Doornenburg start of bij Dorpshuis de Cluse in Herwen. De plaats, waar je start is ook het einde van de route, die je loopt. De starttijden zijn vanaf uur tot uur. Voor de afstanden 5 en 10 km mag tot uur worden gestart. De startgelden bedragen voor de 5 en de 10 km 4,00 voor leden van een wandelorganisatie en 5,00 voor niet leden en voor de afstanden vanaf 15 km en langer bedragen de startgelden 5,00 voor leden en 6,00 voor niet leden. Heb je de route uitgelopen dan krijg je als beloning een medaille of een cijfertje als je al vaker de tocht hebt gelopen. De routes zijn met borden uitgezet. Daarbij ontvang je ook een routeboekje. Inlichtingen: Herwen: Theo Hoedemaker, tel en Doornenburg Gerard Peters tel

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 april 2019

Nieuwsbrief 15 april 2019 Nieuwsbrief 15 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Vakanties 2019-2020 Hieronder vindt u alvast

Nadere informatie

Maandag 26 maart 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 26 maart 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 26 maart 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Schoolplein Het wordt weer langzaam lekker weer en de tijd dat de onderbouwgroepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2018

Nieuwsbrief 12 november 2018 Nieuwsbrief 12 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Ontwikkeling Integraal Kind Centrum De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 oktober 2018

Nieuwsbrief 29 oktober 2018 Nieuwsbrief 29 oktober 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Gezond eten meenemen naar school Wij vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 november 2018

Nieuwsbrief 26 november 2018 Nieuwsbrief 26 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Studiedag 21 november Vorige week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 februari 2019

Nieuwsbrief 11 februari 2019 Nieuwsbrief 11 februari 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Herinnering betaling ouderbijdrage Nogmaals

Nadere informatie

Maandag 9 april 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 9 april 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 9 april 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws BB fietsenstalling en gang/aula als werkplek. Er wordt in de onderbouw goed samen gespeeld.

Nadere informatie

Maandag 22 januari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 22 januari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 22 januari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Na het herhalen van de regels in het klaslokaal is er nu weer opnieuw aandacht voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. PBS nieuws. Voorleesstoel. Boeken. Woensdag 6 april 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

NIEUWSBRIEF. PBS nieuws. Voorleesstoel. Boeken. Woensdag 6 april 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Woensdag 6 april 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Deze week staat de volgende PBS-les centraal: Ik geef een leerling met gedrag waar

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 BELANGRIJKE DATA Verslag groep 8 mee Groep 6/7 Informatieavond Kleutergroepen Groep 1/2b Certificaat zwemmen red je vriendje Groep 5 Maandag 25 januari 29 januari

Nadere informatie

Maandag 23 april 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 23 april 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 23 april 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws In de groepen 3 t/m 8 besteden we deze week aandacht aan het stilteteken. Dat geeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 juli 2019

Nieuwsbrief 1 juli 2019 Nieuwsbrief 1 juli 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen De ouderkalender We zijn weer druk bezig om

Nadere informatie

Maandag 8 mei 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 8 mei 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 8 mei 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Het is mei. In mei staat goed gedrag in de gym- en speelzaal centraal in de groepen 1,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 september 2018

Nieuwsbrief 17 september 2018 Nieuwsbrief 17 september 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Studiedag team In de vorige nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 juni 2019

Nieuwsbrief 17 juni 2019 Nieuwsbrief 17 juni 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Formatie en groepsindeling De Tragellijn

Nadere informatie

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws In het PBS programma hebben we heel veel lessen waarin de leerlingen bijvoorbeeld leren

Nadere informatie

Maandag 10 april 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 10 april 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 10 april 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws April is al begonnen en dat betekent een nieuwe PBS-regel voor de groepen 1,2 en 3.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6 Nieuwsbrief 24 februari jaargang 31 nr.6 Carnaval Vandaag, 24 februari vierden we met de hele school carnaval. Het feest startte zoals ieder jaar met de bekendmaking van de prins en prinses, de Raad van

Nadere informatie

Woensdag 27 januari 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Woensdag 27 januari 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Woensdag 27 januari 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Deze week letten we extra op goed gedrag in de fietsenstalling. Hierbij letten

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Ontwikkelingen samenstelling groepen schooljaar

Ontwikkelingen samenstelling groepen schooljaar Jaargang 12, nr. 12 21 maart 2017 Ontwikkelingen samenstelling groepen schooljaar 2017-2018 Een kleine vier maanden voor het einde van het schooljaar worden de contouren voor het nieuwe schooljaar zichtbaar.

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 februari 2019 Agenda Nummer 23 maandag 4 maart Studiedag. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari Carnavalsfeest in de school. Groep 1 ook naar school GROEP 5 T/M 8 S MIDDAGS VRIJ MAANDAG 08 T/M

Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari Carnavalsfeest in de school. Groep 1 ook naar school GROEP 5 T/M 8 S MIDDAGS VRIJ MAANDAG 08 T/M NIEUWSBRIEF Gronsvelder Kerkplein 8 6247 CM GRONSVELD tell: 043-4087180 email: sintmartinus@kom-leren.nl website: www.sintmartinus-gronsveld.nl Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari 2016 Noteert u deze

Nadere informatie

Maandag 5 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 5 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 5 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Schoolplein 3 e keer stop-loop-praat Hieronder nogmaals uitgebreide informatie over

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen Zoutkamp, 26 april 2018 Betreft: Algemene informatie Geachte ouder(s) e.o. verzorger(s) en leerlingen, Belangrijke data: Dag Wat? Wie? Vrijdag 27 april Koningsdag Iedereen ( alle kinderen vrij ) Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

PRIKBORD 1 5 oktober 2018

PRIKBORD 1 5 oktober 2018 Schooljaar 2018-2019 3 september 2014 PRIKBORD 1 5 oktober 2018 Agenda 7 oktober Leerlingen / leraren vertrekken naar Letland 12 oktober Leerlingen om 12.00 uur uit 15 okt./19 okt. Herfstvakantie 24 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Nieuwschooljaarbijeenkomst

Nieuwschooljaarbijeenkomst Agenda: -13-10 afsluiting Kinderboekenweek - 16- tot 20-10 herfstvakantie - 25-10 Luizencontrole - 01-11 Nieuwsbrief 5 In deze nieuwsbrief: - Nieuwschooljaarbijeenkomst - Afscheid juf Lisette - Opening

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

Agenda: Van de directie: Groepsformatie 2015-2016. Jaargang 25 nr.15 10-04-2015. Verjaardagen:

Agenda: Van de directie: Groepsformatie 2015-2016. Jaargang 25 nr.15 10-04-2015. Verjaardagen: Agenda: 13 april: juf Renee studieverlof, juf Kitty vervangt 13 april: v.m. praktisch verkeersexamen groep 7 13 april: v.m. vervanging in groep 6 door juf Mayke Bergmans omdat juf Kitty met groep 7 mee

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Maandag 26 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 26 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 26 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws In februari heeft de Tragellijn bezoek gehad van Wendelyn Lubse. Zij kwam een onderdeel

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 16 Volgt Agenda 02-05 t/m 15 05 meivakantie 16-05 Tweede Pinksterdag, alle leerlingen vrij 24-05 Schoolreis groep 1 t/m 8 27-05 Studiemiddag, alle leerlingen vrij 30-05 t/m

Nadere informatie

Woensdag 10 september 2014 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn.

Woensdag 10 september 2014 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn. NIEUWSBRIEF Woensdag 10 september 2014 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn. Baby geboren! Afgelopen zaterdag 6 september zijn juf Renske en haar partner Jan de trotse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school adres is:

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school  adres is: Maandag 1 april 2019 Inhoud Aanwezigheid directie 1 Welkom op school nieuwe leerlingen 1 Lief en leed 2 Audit 4 april 2 Afsluiting Akkertalent kunst 2 Ouderavond met workshops 2 De Akker Anders 3 Koningsdag

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 3 08-11-2018 Enquêtes Op korte termijn zullen op alle scholen van Arcade dus ook onze school - diverse enquêtes uitgezet worden (ouders,

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Di. 23 febr. Ma. 29 febr. / zon. 6 mrt. 1e Rapport mee Voorjaarsvakantie Di. 8 mrt. 10 Minutengesprekken, groepen 1 t/m 7 Kijkochtend

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 december 2018

Nieuwsbrief 10 december 2018 Nieuwsbrief 10 december 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Dit is een speciale decembereditie van

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.1

Nieuwsbrief no.1 Nieuwsbrief 2016-2017no.1 Welkom Wat fijn om alle ouders, kinderen en leerkrachten weer te mogen verwelkomen na een lange zomervakantie. Namens het hele team wensen wij iedereen een heel fijn schooljaar!

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 januari 2019

Nieuwsbrief 14 januari 2019 Nieuwsbrief 14 januari 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Het team van Willibrordus en De Tragellijn

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Dinsdag 7 maart krijgt uw kind het rapport mee naar huis. het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 7 maart Gr. 3 t/7, 2e rapport mee naar huis 9 en14 maart Gespreksrondes n.a.v. rapport

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en gelukkig

We wensen u allen een goed en gelukkig VOORAF We wensen u allen een goed en gelukkig Of het jaar Goed en gelukkig gaat worden, heeft te maken met de succeservaringen die we opdoen. Dat geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Eén van de uitgangspunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie