NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: april Nieuws uit de organisatie:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: april Nieuws uit de organisatie:"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE Datum: april 2018 Nieuws uit de organisatie: En ineens is het mooi weer, lacht de zon ons tegemoet en lijken we allemaal iets meer blij. Wellicht komt dat ook door de activiteiten die de afgelopen weken gedaan zijn. In de nieuwsbrief is hier verder meer over te lezen en dan heb ik het over de talentenmiddagen, het paasfeest (dank aan de oudercommissie), de hoge thee van de klas Vlieland en het zwerfafval opruimen door de klas Steltloper, Alle zwangere juffen zijn inmiddels bevallen van gezonde kinderen: 16 januari is Thomas geboren, de zoon van juf Marijke (BeO), 17 januari Luca, zoon van juf Tatiane en 22 februari is Marit geboren, dochter van juf Susanne (Kompas). Allemaal zijn ze al een kijkje op school komen nemen en de kinderen hebben genoten van hun aanwezigheid. Voor het Kompas hebben we de bezetting weer rond: juf Nikita en juf Nienke draaien samen met juf Rachel de klas. Fijn! Ook afscheid nemen hoort bij ons werk juf Marieke (Vuurtoren)heeft eind maart afscheid genomen en juf Joke (Zeemeeuw) neemt eind april afscheid. Allebei deze juffen hebben heel lang op de Gelinckschool Oostvoorne gewerkt en wij danken hen voor hun inzet en gezelligheid! Voor beide klassen hebben we gezocht naar vervanging, en hebben we de oplossing gevonden in het extra werken van juffen. Heel fijn dat het zo opgelost kan worden teams van Vuurtoren en Zeemeeuw. Wanneer u dit leest hebben we de Koningsspelen nog voor de boeg. De meeste groepen 7 en 8 gaan naar voetbalvereniging OVV in Oostvoorne en de overige klassen blijven op het terrein en vieren hier het feest.

2 En dan komt zo vlak voor de meivakantie het afscheid voor veel MKT kinderen van onze school. Zij verhuizen naar Rotterdam, Alphen of elders. Het is de afgelopen periode moeilijk geweest, maar wij hopen dat alle kinderen op een mooie Gelinckschooltijd terug kunnen kijken. Met afscheidsboeken in de rugzak hebben we ze uitgezwaaid. Rest mij u om u vanaf deze plek een goede meivakantie toe te wensen en graag hoop ik iedereen weer gezond en wel te zien op maandag 14 mei. Corine van Bostelen Wist u dat: Meester Leroy heel goed juf Joke bij de administratie kan vervangen. Dat Ian uit de Inktvis bekeuring heeft als hij verliefd is. Juf Elsa pas getrouwd is en een hele mooie bruid was. Nieuws uit de klassen: Vlieland High tea Het klassenteam van Vlieland heeft 27 maart een High tea georganiseerd. In de ochtend hebben de leerlingen onder begeleiding de lekkerste hapjes klaargemaakt en s middags hebben de ouders, oma s en juffen samen met hen gesmuld van al dat lekkers. Het was een zeer geslaagde middag!

3 Workshops In de toekomst willen we graag ateliermiddagen organiseren, die gericht zijn op talentontwikkeling. Om iets kleiner te starten hebben we een aantal workshops bedacht waar we in maart zijn begonnen, te weten: een tweedaagse fotografieworkshop voor de bovenbouw (8 kinderen groep 7 en 8) een kookworkshop voor de middenbouw (8 kinderen groep 5 en 6) een sportworkshop voor de onderbouw (8 kinderen groep 3 en 4) een kookworkshop voor de onderbouw (8 kinderen groep 3 en 4) een sportworkshop voor de middenbouw (8 kinderen groep 5 en 6) Voor de komende talentenmiddagen zoeken we nog ouders die ons hierbij willen helpen. U kunt u aanmelden via de mail: gelinckschool@horizon.eu

4 Pasen Donderdag 29 maart hebben alle groepen een paasbrunch/lunch georganiseerd. Ook was er een paasbingo, een paascircuit in de gymzaal en waren er paaseitjes verstopt!! De Vuurtoren heeft in verband met het afscheid van juf Marieke de lunch in Hotel van Marion georganiseerd. Een lunch met een verdrietig randje en hier en daar een traan. Maar ook heel gezellig!

5 Zwerfafval opruimen voor World Fish Migration Day! Afgelopen vrijdagochtend vond de eerste opruimactie plaats onderdeel van Plastic Vrij Haringvliet. Plastic Vrij Haringvliet is een samenwerking tussen gemeenten rondom het Haringvliet en Voordelta (Westvoorne, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis) Rijkswaterstaat, Provincie Zuid-Holland, IVN, St. Zuid-Hollands Landschap, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Vogelbescherming Nederland, Wereld Natuurfonds, Stichting Ark, Sportvisserij Nederland. Dit riviernetwerk werkt samen in het landelijke Schone Riviernetwerk, waarin meer dan 4250 vrijwilligers, 225 tracés, 125 organisaties (gemeenten, waterschappen, IVN, provincies, bedrijven etc.) Het afvalrapen is prima te combineren met vogels spotten, een natuurwandeling of strandbezoek. Daarom waren bij de parkeerplaats van Restaurant Aan Zee vanmorgen circa 25 mensen enthousiast op de opruimactie af gekomen. De opruimacties was georganiseerd door Rijkswaterstaat in samen werking met World Fish Migration Day (Happy Fish on Tour) Stichting Zuid-Hollands Landschap Natuurmonumenten Vogelbescherming Nederland Westvoorne Doe Mee Verlos de Zee. Heel bijzonder was ook de spontane opkomst van een lagere school klas van Oostvoorne. Zij deden fantastisch mee! ( Gelinckschool, de Steltloper red.) Iwan Hoving en zijn collega s van Fish On Tour (#worldfishmigrationday) en Boswachter Richard Hagendoorn vertelde over de vissen en vismigratie, natuur en vogels. Dat de plastic vislijnen die hier aanspoelen er niet horen, en de vismigratie kunnen verstoren. Vogels kunnen verstrikt raken in het plastic zwerfafval. Als we het afval niet opruimen, brokkelt het af in kleine microplastics die de vissen en vogels weer kunnen aanzien als voedsel. De vuilniszakken, prikkers en handschoenen waren aangeboden door de gemeente Westvoorne. Rijkswaterstaat zorgt dat de rommel weer netjes wordt afgevoerd. Met respect voor de broedende vogels werd er op vrijdag 20 april in slechts 2 uurtjes tijd - een hele jutbak Doe Mee Verlos de Zee vol vislijnen, plastics, touw, en andere rommel bij elkaar geraapt. Gelukkig maar: deze berg kan geen schade meer aanrichten voor het milieu, vogels en vissen. Tip: Elke dag kan u ook rapen. Gewoon een of twee stuks meenemen en in de vuilnisbak doen. Of doe mee op een van de georganiseerde opruimacties in het gebied. OP 26 mei 2018 wordt er rond het Haringvliet een grote opruimactie georganiseerd! Check

6 5-gelijkedagenmodel Zoals in iedere nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de invoering van een rooster van 5 gelijke dagen. Zoals al bekend is heeft het bestuur van Horizon groen licht gegeven aan iedere school om verdere stappen te nemen om het rooster van 5 gelijke dagen in te voeren. Iedere school zal daarbij zijn eigen tijdpad kiezen, met als doel dat met ingang van schooljaar een nieuwe rooster van 5 gelijke dagen wordt ingevoerd. Twee Horizon scholen draaien momenteel een pilot en binnenkort zal de MR instemming moeten geven aan de veranderende schooltijden. De pilotscholen hebben een evaluatie gehouden en hieronder staat een korte samenvatting: Het gros van de ouders ervaart het vijfgelijke dagen model als positief. Ze noemen het nieuwe rooster fijn. Een aantal ouders zijn neutraal of negatief. Zij geven aan te moeten wennen aan de nieuwe tijden. Opvallend is dat met name de bovenbouw ouders erg positief zijn over de veranderde tijden. Leerlingen zijn overwegend positief en merken weinig verschil. Ze zijn sneller thuis en korter op school en hebben meer tijd om uit te rusten voordat ze naar de sportclub gaan. Een aantal leerlingen mist de vrije woensdagmiddag. Mocht u vragen hebben over de invoering van het nieuwe rooster, neemt u dan contact op met school.

7 Onderzoeksverslagen: Het is gebleken, dat wanneer uw kind enige tijd op de Gelinckschool zit, het nogal eens voorkomt dat wij tussentijdse verslagen van b.v. een psycholoog, psychiater etc. niet ontvangen. Wij willen u vragen, om er zorg voor te dragen dat ook deze verslagen in ons bezit komen zodat het dossier van uw kind volledig is. Dit voorkomt dat waardevolle informatie ongebruikt blijft, of dat b.v. een OP- verslag onjuiste informatie bevat en het OP-gesprek hierdoor belemmerd wordt. Logopedie Na de meivakantie start Daniëlle Man van Logopedieprakrijk Westvoorne. Zij is aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag. In de volgende nieuwsbrief stelt zij zich aan u voor. Wiebel Wiebel friebel frutselkind Weet je wat ik het mooiste vind? Je interessante weetjes Je plannetjes en ideetjes Je zin je lach je energie Je eerlijkheid je fantasie Maar soms mijn allerliefste kind Is jouw leven een labyrint Verandert je lach ineens in drift Lijkt jouw vuur een last geen gift En zelfs met mijn hart Als krachtig kompas Wou ik dat het soms Simpeler was Weet jij misschien Waar ik jouw handboek vind? Lief wiebel friebel Frutsel kind? Lentezoet

8 Musical schoolverlaters: Op 10 juli a.s. gaan de groep 8 leerlingen hun afscheidsmusical presenteren. Hierdoor is er voor hen een wijziging in het rooster van die dag. Dit geldt alleen voor de groep 8 leerlingen. De kinderen worden op de gewone tijd op school verwacht. In de ochtend gaan zij de musical laten zien in het theater de Man aan alle leerlingen van onze school. Om uur zijn de groep 8 leerlingen deze dag uit. Ouders dienen hun kind zelf op te halen om uur (vergeet het afmelden bij de taxi niet). Om uur worden de kinderen van groep 8 weer verwacht bij het theater de Man. In de avond zullen de kinderen op treden voor hun ouders/ verzorgers. De officiële uitnodiging hiervoor volgt nog. SCHOOLVAKANTIES Herfstvakantie tot en met Kerstvakantie tot en met Voorjaarsvakantie tot en met Pasen tot en met Koningsdag Meivakantie tot en met Pinksteren en Zomervakantie tot en met Belangrijke data schooljaar april 2018 Koningsspelen 14:00 uur uit. 16 mei mei 2018 Kamp groep juni juni 2018 Cito periode juli 2018 Musical groep 8. Groep 8 s middags vrij! 12 juli 2018 Slot schooljaar 14:00 uur uit. 13 juli 2018 School 12:15 uur uit.

NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: februari 2018

NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: februari 2018 NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE Datum: februari 2018 Nieuws uit de organisatie: Het is nog net iets te vroeg om te vertellen dat de lente gekomen is, maar wat genieten we van de lente die in aantocht

Nadere informatie

Corine van Bostelen NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: december Nieuws uit de organisatie:

Corine van Bostelen NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: december Nieuws uit de organisatie: NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE Datum: december 2017 Nieuws uit de organisatie: Het jaar 2017 zit er weer bijna op en ook op school is dat een tijd van bezinning en terugkijken. Eind november werden

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

De Witte Flits. Nieuwsbrief februari 2016. Geplande evenementen. Afscheid Johan Moolenaar

De Witte Flits. Nieuwsbrief februari 2016. Geplande evenementen. Afscheid Johan Moolenaar Nieuwsbrief februari 2016 De Witte Flits Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Jan Wolkerslaan 16 2343 BK Oegstgeest www.cbsjorisdewitte.nl T: 0715175410 Afscheid Johan Moolenaar Onwerkelijk maar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 21 april 2017 Belangrijke data: Vrijdag 21 april zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij Meivakantie: ma. 25 april t/m vrij 5 mei 2017 Hemelvaart: do 25 en vrij 26 mei 2017 Pinksteren:

Nadere informatie

Schooljaar juni start Cito. 4 juni start Entree toets. 18 juni eind Cito. 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm

Schooljaar juni start Cito. 4 juni start Entree toets. 18 juni eind Cito. 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm Schooljaar 2017-2018 4 juni start Cito 4 juni start Entree toets 18 juni eind Cito 9 juli afscheidsavond schoolverlaters en eindfilm 12 juli eindfeest in AAP tot 12:00 uur (tevens laatste schooldag) Vakantierooster

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: juni 2016

NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: juni 2016 NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE Datum: juni 2016 Nieuws uit de organisatie: Wij hebben er allemaal al helemaal zin in nee niet in de zomervakantie, maar in de afsluitende dag van ons project natuurlijk

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Jaarplanning ouders Schooljaar

Jaarplanning ouders Schooljaar Jaarplanning ouders Schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 32 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 33 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 34 Maandag 17 Dinsdag 18 Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER 2018-2019 SCHOOLKALENDER au g u s t u s 2 0 1 8 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Start schooljaar Kriebelen 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Sponsorloop voor Weerderhof Schoolfeest s e p t e m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: april 2019

NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE. Datum: april 2019 NIEUWSBRIEF GELINCKSCHOOL OOSTVOORNE Datum: april 2019 Nieuws uit de organisatie: De afgelopen periode heeft zich gekenmerkt als een actieve: diverse talentenmiddagen, naar het Rotterdams Philharmonisch

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s)

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s) Jaarplanning Schooljaar 2017-2018 ouder(s)-verzorger(s) Augustus 2017 31 Dinsdag 1 Woensdag 3 Donderdag 3 Vrijdag 4 32 Maandag 7 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 33 Maandag 14 Dinsdag 15 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Week 23. Wij hebben er zin!! Heb je vragen? Bel gerust Saskia: 06 233 43028. We wensen jullie sportieve en vooral gezellige avonden toe.

Week 23. Wij hebben er zin!! Heb je vragen? Bel gerust Saskia: 06 233 43028. We wensen jullie sportieve en vooral gezellige avonden toe. Week 23 Ontruimingsoefening Veiligheid vinden we belangrijk op school. Om iedereen goed voor te bereiden op een calamiteit, is op maandag een ontruimingsoefening gedaan. Nadat het alarmsignaal klonk, is

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 17 / 3 juli 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Schooljaar 2019/2020 nr. 1

Schooljaar 2019/2020 nr. 1 30 augustus 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie zit er bijna op. Hopelijk kunt u terug kijken op ontspannen momenten met elkaar. Het team is heerlijk bijgekomen en inmiddels druk bezig met

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden 6-6-2018 Jozefschoolnieuws In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - En qu êt e t ijden - Gr oepst ijden - Vak an t ier oost er - Sch oolr eisje! - Ver slag Sch oolh an dbal - M aan dvier in g - Woest e

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 20 februari 2015 nummer 62 Personeel Juf Atie heeft besloten per 1-3-2015

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic Beste ouders,- verzorgers, Inhoud Vic Impressie kerst 2016 Impressie schoolont bijt 9 januari Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! 29 december zijn juf Geertje en haar man Roel de trotse ouders

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 7 juli 2017 - nummer 19 Belangrijke data Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 Vrijdag 14 juli Laatste schooldag Maandag 17 juli t/m vrijdag 25 augustus Vakantie Maandag 28 augustus 1 ste schooldag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data in mei/juni Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouders en verzorgers, Het laatste stukje van het schooljaar is in zicht! 30 t/m 31 mei Hemelvaart weekend, vrij De schoolverlaters hebben een fantastisch

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits nr maart 2017

Maria Nieuwsflits nr maart 2017 Donderdag 30 maart: Musical uitvoering door de groepen 1-2 ( s avonds ) Maandag 3 april Schoolreisje Donderdag 6 april: Theoretisch verkeersexamen gr.7 Woensdag 12 april: Meeloopochtend( in alle groepen

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 16e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster Vorige week was alweer de 3 e informatieavond voor de ouders en verzorgers dit schooljaar. Het was een fijne avond, waarin we u als

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het laatste blok vakantie hebben we gehad. Nu werken we weer langzaam toe naar de afsluiting van dit mooie schooljaar. We zeggen wel langzaam maar toch vliegt deze periode altijd

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

Oudercontacten. Afscheid juf Marjet. Afscheid juf Sandra, juf Ingrid. Laatste schooldag voor de zomervakantie. Zomervakantie

Oudercontacten. Afscheid juf Marjet. Afscheid juf Sandra, juf Ingrid. Laatste schooldag voor de zomervakantie. Zomervakantie JULI/AUGUSTUS 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL ` Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder Belangrijke Data:

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

September 2014. week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 1. 2 3 4 5 Start VS, blok 1. Toneelvoorstelling MB, op school

September 2014. week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 1. 2 3 4 5 Start VS, blok 1. Toneelvoorstelling MB, op school September 2014 36 1 2 3 4 5 Start VS, blok 1 37 8 Kennismakingsgesprekken 11 9 10 Kennismakingsgesprekken Kennismakingsgesprekken Kennismakingsgesprekken 12 OR startvergadering 38 15 16 17 18 Bezoek vogelnest

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 zomervakantie 2 zomervakantie 3 zomervakantie 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 7 8 zomervakantie 9 zomervakantie 10 zomervakantie 11

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

AUGUSTUS. Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week Weer naar school DINSDAG MAANDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG

AUGUSTUS. Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week Weer naar school DINSDAG MAANDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG Joepie weer naar school AUGUSTUS DINSDAG MAANDAG week week week week week Weer naar school 0 WOENSDAG Luizencontrole DONDERDAG VRIJDAG 0 D Juf Margriet Leeuw SEPTEMBER VRIJDAG DONDERDAG WOENSDAG DINSDAG

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Ma. 26 dec. t/m vrijdag 6 jan. 1 t/m 8 Kerstvakantie, alle leerlingen zijn dan vrij Woensdag 25 januari Rondleiding nieuwe leerlingen, aanvang 13.00 uur Do.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 38 21 juni 2017 In dit nummer: Terugblik vierdaagse Facultatieve gesprekken Verhuisdozen gezocht! Warmte in de Veemcampus Pauzes op DOK12 Ouders voor de EC gezocht Onderbouw

Nadere informatie

5 april 2019 Van de directeur

5 april 2019 Van de directeur OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 6, nummer 11 5 april 2019 Van de directeur Op vrijdag 15 maart heeft de AV een hele leuke dag georganiseerd.

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 1014 Datum: 13-02-2015 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Nadere informatie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 01 Van de Directie Wat een fantastische zomer was dat! Ik hoop dat iedereen er net zo

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Schoolgids in het kort

Schoolgids in het kort Schoolgids 2018-2019 in het kort Deze korte gids is gemaakt voor het gemak van de ouders of verzorgers om alles even bij elkaar te hebben. Het is een korte samenvatting van de belangrijkste weetjes uit

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid Schoolkalender Respect 2019-2020 Veiligheid Verantwoordelijkheid September 2019 Schoolkalender Voor u ligt de schoolkalender van Onderwijs Expertise Centrum t Ravelijn. In deze kalender vindt u alle belangrijke

Nadere informatie