ma koffie en thee-uurtje di wo koffie en thee-uurtje do OV-vergadering vr za zo Pinksteren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ma koffie en thee-uurtje di wo koffie en thee-uurtje do OV-vergadering vr za zo Pinksteren"

Transcriptie

1 8 mei 2018 Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt in lesweken op dinsdag (eenmaal per twee weken) en wordt uitgegeven onder verantwoordelijkheid van de directie. Het Stelaertshoeve Journaal wordt aan alle ouders digitaal toegezonden en is ook te lezen in onze schoolapp en op onze website: Kopij kunt u tot maandag uur digitaal aanleveren. Redactie: Hans Coninx Martine Geertse Frank Storm Sevda Korkmaz Aimee Schaap Agenda ma luizencontrole, koffie en thee-uurtje di Natuurmuseum (1/2b en 1/2c) wo koffie en thee-uurtje, Natuurmuseum (1/2a en 1/2d) do Hemelvaart (1 t/m 8 vrij) vr t/m 8 vrij za zo ma koffie en thee-uurtje di wo koffie en thee-uurtje do OV-vergadering vr za zo Pinksteren ma Pinksteren (1 t/m 8 vrij) di schoolfotograaf, Stelaertshoeve Journaal wo koffie en thee-uurtje, schoolfotograaf zo Verschijning Stelaertshoeve Journaal In het komend schooljaar verschijnt het Stelaertshoeve Journaal maandelijks in plaats van eens in de twee weken. We gebruiken onze website en vooral onze schoolapp steeds intensiever voor de communicatie met ouders. Schoolapp Veel ouders hebben de schoolapp inmiddels gedownload en gebruiken deze om een ziekmelding door te geven of verlof aan te vragen. U kunt de schoolapp downloaden in de appsstore van Apple en de playstore van Google. Zoek op: basisschool Stelaertshoeve. Schoolfotograaf In de schoolkalender stond dat de schoolfotograaf op 16 en 17 mei op school is. Dat is door omstandigheden veranderd. De schoolfotograaf is op 22 en 23 mei op school.

2 Vacature MR Ben je nieuwsgierig naar wat er achter de deuren van de school gebeurt? Wil je weten hoe tot bepaalde besluiten gekomen wordt en wil je hierover meedenken? Ben je nieuwsgierig naar de ontwikkeling van onze school in de toekomst en heb je hier ideeën over? Dan is de MR wel iets voor jou!! Er is komend schooljaar in de MR een ouder aftredend en niet herkiesbaar. Dit betekent dat de MR voor komend schooljaar op zoek is naar een ouder die, voor een termijn van 3 jaar, wil meedenken in de MR. Als er meerdere ouders zich beschikbaar stellen worden er in juni verkiezingen gehouden. Meer informatie over wat de MR doet vind je op de website van onze school. Heb je belangstelling om deel te gaan nemen of wil je wat meer informatie voor je je beschikbaar stelt, dan kan je tot en met 22 mei een mail sturen naar mr.stelaertshoeve@tangent.nl. Rookvrije en gezonde MFA Zoals we al eerder hebben aangegeven wordt De Symfonie (net als de andere wijkcentra) een rookvrije en gezonde MFA. Een kunstenaar heeft hiervoor bij de hoofdingang een ontwerp gemaakt en afgelopen weekend is het schilderwerk uitgevoerd. Er komt een parkeerplaats op het trottoir bij het restaurant, omdat dit vanwege bezoekers met een beperking noodzakelijk is. De rookruimte in het gebouw is er niet meer. Wel is er een gemarkeerde plaats waar buiten gerookt kan worden. Deze plek is bij de fietsenstalling. Het bankje dat nu op ons schoolplein staat, wordt naar deze plek verplaatst. We hebben ook afgesproken dat kinderen de fietsenstalling bij de hoofdingang niet gebruiken. Maandagochtend waren de beheerder van de MFA (Ingrid Mutsaers) en Frank Storm bij de hoofdingang om ouders te vertellen wat er is veranderd en waarom.

3 Geen schoolfruit Zoals we afgelopen weekend via de schoolapp en eerder in het Stelaertshoeve Journaal hebben gemeld, is het schoolfruitproject gestopt. De kinderen krijgen dus geen fruit meer op school. Geeft u ze weer fruit mee. Het hoeft niet veel te zijn. Een halve appel is b.v. al voldoende. Vakantiebieb E-books voor het hele gezin met de VakantieBieb. Dankzij de VakantieBieb blijven duizenden kinderen in de zomer doorlezen. Dat is een geweldige ontwikkeling, want doorlezen in de zomer voorkomt een terugval van het AVI-niveau. De VakantieBieb stimuleert kinderen om te lezen tijdens de zomervakantie en biedt e-books voor het hele gezin. De app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store en is een zomercadeautje van de Bibliotheek. U hoeft hiervoor geen lid te zijn. Van 1 juli tot en met 31 augustus kunnen zowel uw kinderen als uzelf genieten van meer dan 60 e- books. Winactie: Om het lezen deze vakantie extra leuk te maken voor uw kinderen, maken ze kans op een ipad mini door uit te leggen wat hun favoriete e-book uit de VakantieBieb is en waarom. Informatie over deelname en spelvoorwaarden vindt u op

4 Voorleeshalfuurtje in bibliotheek Wagnerplein Op donderdag 17 mei lezen we voor aan peuters in de Bibliotheek Wagnerplein. Het voorleeshalfuurtje is iedere derde donderdag van de maand om uur en is gratis. Peuters en hun ouders zijn van harte welkom en kunnen meteen een kijkje nemen in de mooie nieuwe bibliotheek. Op donderdag 17 mei staat het prentenboek We hebben er een geitje bij van Marjet Huiberts centraal. Op de kinderboerderij is een geitje geboren. Mik wil meteen gaan kijken. Snel gaat hij op zijn step naar de kinderboerderij. Eerst komt hij langs de koe, het paard, de kip en andere dieren, die ook allemaal het geitje willen bewonderen. Alle dieren en de boer gaan mee naar de stal. En daar vinden ze het babygeitje. We starten met het verhaal over het geitje en daarna mogen de kinderen actief meespelen met de attributen uit de voorleeskist. Kom je ook luisteren en meedoen? Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Het is natuurlijk erg gezellig, maar ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Aanmelden is niet nodig. De Bibliotheek Wagnerplein: Wagnerplein 4, donderdag 17 mei om uur. KAMPIOENEN!!! Stelaertshoeve 3 ging het toernooi van start met Sem, Abdulsamed, Mirac, Rabia, Bart, Jorvimar en in de goal Mike. Bij de eerste wedstrijd moesten we nog even wennen maar door een doelpunt van Abdulsamed in de laatste minuten wonnen we toch met 1-0. De tweede school waar we tegen moesten was helemaal geen partij voor ons en we wonnen dan ook met maar liefst Bij de laatste waar we tegen moesten werd het even spannend daar zij ook alles gewonnen hadden. Maar ook daar hadden we geen moeite mee en we wonnen ook tegen hen met 4-0. We dachten het al maar waren natuurlijk superblij met onze kampioensbeker. Klasse spelers en onze keeper Mike die er geen één heeft doorgelaten. Trots dat ik jullie coach mocht zijn...ik heb er van genoten!! Thea (moeder Sem)

5 Veldvoetbaltoernooi groep 7/8 Het was een regenachtige ochtend op het sportcomplex van vv ZIGO, een voor een druppelden de spelers de kantine binnen. Gaan we wel spelen? Gaat het nog wel door? waren veelgestelde vragen. Gelukkig ging het gewoon door en konden we gaan omkleden en even een kleine peptalk houden in de kleedkamer zoals dat hoort. Coach Ed en zijn assistent Twan hadden al een duidelijke strategie afgesproken met de jonge spelers, alleen duurde het twee wedstrijden voordat die goed uit de verf kwam... desalnietemin... lekker gevoetbald... mooie passes, af en toe wat gepingel, mooi keeperswerk, lekker overgespeeld en alles zo sportief zoals het hoort te gaan. De eerste twee wedstrijden gingen helaas verloren, de derde was gelijkspel en de vierde werd overtuigend gewonnen door ons team. Het viel dus ook de scheidsrechters crew op dat we zo sportief bezig waren, dat we er vandoor zijn gegaan met de fairplay cup. Alle kids bedankt voor de inzet en het meedoen, ouders, opa s, oma s en iedereen die kwam kijken ook heel erg bedankt en hopelijk weer tot volgend jaar. Coaches Ed en Twan Zwemtoernooi groep 6 Aan het zwemtoernooi zondag 6 mei groep 6 deden mee Sem, Mick, Sophie en Ashwiny. Wat waren ze goed. Ze hebben zo hun best gedaan. Bij de Estafette startte Sem, daarna Sophie, toen Ashwiny en als laatste Mick die als een speer ging maar helaas hebben we de top drie niet gehaald dus geen beker. Mick en Sem hebben wel de individuele prijs gewonnen. Sem werd derde bij de recreanten dus kreeg hij de bronzen medaille en Mick sleepte de tweede en zilveren medaille binnen voor de wedstrijdzwemmers. Top gedaan allemaal! Trots op jullie! Thea (moeder van Sem) Schoolvoetbaltoernooi Team Stelaertshoeve 2 Dinsdag 1 mei Ze waren er helemaal klaar voor! De kanjers van team Stelaertshoeve 2, Naomi, Shawny, Dolunay, Leroy, Keano, Jim en Ola waren scherp. De peptalk in de kleedkamer deden ze nagenoeg zelf. Wat er ook zou gebeuren, ze zouden vooral sportief blijven en gewoon een lekkere pot voetballen. En dat bleek!

6 De eerste wedstrijd zou gespeeld moeten worden tegen de Lochtenberg. Het team van de Lochtenberg was niet compleet, dus die wedstrijd won de Stelaertshoeve sowieso. Dat begon lekker, maar winnen zonder te voetballen was niet zo leuk natuurlijk. Gelukkig werd er een sportieve pot gespeeld tegen het niet complete team van de Lochtenberg, aangevuld met toeschouwers. Leuk! De tweede wedstrijd was dan wel een echte er werd gespeeld tegen de Stappen en het was bloedstollend spannend. Het ging aardig tegen elkaar op maar de spelers van de Stelaertshoeve wisten elkaar feilloos te vinden. Als dat even niet zo goed lukte was er nog geen man overboord. De keeper stond namelijk echt z n mannetje! Deze wedstrijd werd gewonnen met 1-0! Nog maar één wedstrijd te gaan tegen Oculus. Met de euforie al in de kop, want de Stelaertshoeve kon kampioen worden, werd de aftrap genomen. Stiekem dacht de Stelaertshoeve dat deze wedstrijd, gezien de verloren wedstrijden van Oculus, een makkie zou gaan worden, maar niets was minder waar. Deze wedstrijd bleek een billenknijper! Maar. de scheidsrechter floot einde wedstrijd en 1-0 gewonnen!!! Yes! Eerste plaats en bij de prijsuitreiking mocht team Stelaertshoeve 2 dan ook onder luid gejuich de beker in ontvangst nemen. Dames en heren kampioenen; jullie mogen trots zijn op jullie zelf! Hartelijk gefeliciteerd met het winnen van de eerste prijs maar bovenal mogen jullie trots zijn vanwege het sportieve spel. Jullie waren een echt team!!! Iedereen bedankt voor de sportieve en gezellige ochtend. Niet in de laatste plaats een speciaal woord van dank aan de hooligans langs de lijn. Jullie gesupporter bleef niet onopgemerkt en zorgde net voor dat ene zetje! Hanneke (moeder van Ola)

7 Bezoek Ontdekrijk door groep 4 Voorstelling De trommel vertelt groep 6

8 Impressie Nationale Buitenlesdag

Op vakantie naar Marokko, Kaapverdië, Turkije

Op vakantie naar Marokko, Kaapverdië, Turkije 9 mei 2017 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt

Nadere informatie

Agenda. adres school. 10 mei Eilenbergstraat EC Tilburg

Agenda.  adres school. 10 mei Eilenbergstraat EC Tilburg 10 mei 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

Agenda. 17 mei 2016. Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl

Agenda. 17 mei 2016. Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl 17 mei 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

Roostervrij (1 t/m 4) Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij (1 t/m 4) Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. 17 januari 2017 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

ma koffie en thee-uurtje di Stelaertshoeve Journaal wo koffie en thee-uurtje, MR-vergadering, OVvergadering

ma koffie en thee-uurtje di Stelaertshoeve Journaal wo koffie en thee-uurtje, MR-vergadering, OVvergadering 6 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt in lesweken op dinsdag (eenmaal per twee weken) en wordt uitgegeven onder verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 7 18 juli Belangrijke data: Vrijdag 19 juli t/m vrijdag 30 augustus Zomervakantie

Jaargang 7 nummer 7 18 juli Belangrijke data: Vrijdag 19 juli t/m vrijdag 30 augustus Zomervakantie Jaargang 7 nummer 7 18 juli 2019 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

ma studiedag (1 t/m 8 vrij) di wo koffie en thee-uurtje do vr roostervrij (1/2) za zo 04-02

ma studiedag (1 t/m 8 vrij) di wo koffie en thee-uurtje do vr roostervrij (1/2) za zo 04-02 23 januari 2018 Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt in lesweken op dinsdag (eenmaal per twee weken) en wordt uitgegeven onder verantwoordelijkheid

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Vrijdag 8 juni 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Vrijdag 8 juni 2018 Agenda Vrijdag 22 juni Streetwise; verkeersproject ANWB Maandag 25 juni Studiemiddag; Leerling om 12.00 uur vrij! Zaterdag 30 juni Meele-Pleinmarkt Zaterdag 30 juni Oud papier (container wordt donderdagmiddag

Nadere informatie

InfOventje. Ouderinformatie. Jaargang 21 nr juni 2018

InfOventje. Ouderinformatie. Jaargang 21 nr juni 2018 InfOventje Jaargang 21 nr. 10 1 juni 2018 Ouderinformatie Nieuws van de directie Zoals we ook al een aantal keren vanuit deze nieuwsbrief met jullie gedeeld hebben, gaat meester Jos per 1 augustus stoppen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 7 februari 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Vrijdag 10 februari 8.15 9.00 uur

Nadere informatie

ma koffie en thee-uurtje di OV-vergadering wo koffie en thee-uurtje do vr za zo 25-03

ma koffie en thee-uurtje di OV-vergadering wo koffie en thee-uurtje do vr za zo 25-03 13 maart 2018 Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt in lesweken op dinsdag (eenmaal per twee weken) en wordt uitgegeven onder verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend Jaargang 7 nummer 5 24 mei 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding Van de schoolleiding Junivakantie 16 juni t/m 24 juni Dinsdag 3 juli: Studiedag team. Alle kinderen zijn vrij! Woensdag 4 juli De sportdag Maandag 9 juli 10 minutengesprekken Dinsdag 10 juli: Afscheid

Nadere informatie

Maandbrief. Juni 2018

Maandbrief. Juni 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag hebben we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een heel geslaagde ochtend. Op het moment van verzending

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Juni 2018

Lopend Vuurtje Juni 2018 Juffendag Op woensdag 27 juni is het feest op De Vuurvogel, want dan vieren alle juffen samen hun verjaardag. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen. Tegen deze tijd ontvangt u nog meer informatie

Nadere informatie

31 mei 2019 Jaargang: Editie: 9. Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun verjaardag!

31 mei 2019 Jaargang: Editie: 9. Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun verjaardag! 31 mei 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 9 Agenda 3 t/m 21 juni Cito 10 juni 2 e Pinksterdag 24 juni studiedag leerlingen vrij 8 Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun

Nadere informatie

Nr Maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni uur stemmen voor of tegen nieuwe schooltijden

Nr Maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni uur stemmen voor of tegen nieuwe schooltijden 3 Nr. 143 14-05-2018 Schoolagenda Maandag 21 mei Pinkstermaandag, kinderen vrij Woensdag 23 mei Schoolreis groep 1 t/m 6 Woensdag 23 mei t/m vrijdag 25 mei Kamp groep 7 en 8 Dinsdag 29 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli Wisselochtend 11.00u 12.00u

AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli Wisselochtend 11.00u 12.00u Schooljaar 2017-2018 Datum: 29-06-2018 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

ma 29-02 di 01-03 opening thema winkelcentrum wo 02-03 oudercursus, instuif Drieburcht do 03-03 vr 04-03 za 05-03 optreden schoolorkest zo 06-03

ma 29-02 di 01-03 opening thema winkelcentrum wo 02-03 oudercursus, instuif Drieburcht do 03-03 vr 04-03 za 05-03 optreden schoolorkest zo 06-03 23 februari 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Maandbrief juni/juli, Heiloo 2018

Maandbrief juni/juli, Heiloo 2018 Maandbrief juni/juli, Heiloo 2018 Beste ouders, Klusochtend: Zaterdag a.s is er een klusochtend bij ons op school. Van 9.00 tot 12.00 uur willen we met elkaar enkele klusjes doen. Zie voor meer info de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 19! Wij feliciteren... Komende week feliciteren we Damyn, Felicia, Rivano, en Celeste, Wij wensen jullie een fijne dag! In de zomervakantie zijn: Maud, Aiden, Damian, Mirthe, Romy, Demi, Yalissa, Santiago,

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Ons streven is om op woensdag 27 juni u te kunnen informeren over de totale schoolorganisatie.

IN DIT NUMMER. Ons streven is om op woensdag 27 juni u te kunnen informeren over de totale schoolorganisatie. Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 1 juni 2018 nummer 18 Schoolorganisatie 2018-2019 Wij kunnen u laten weten dat wij in het proces van het vormgeven van de schoolorganisatie voor 2018-2019 weer een

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 9, 24 mei 2019 Kalender: 27 mei Verjaardag Chris, onze klusjesman 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Schoolfotograaf 30 mei Verjaardag Carla 30 en 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

di 12-05 wo 13-05 ouderkamer do 14-05 Hemelvaart, vrij (1 t/m 8) vr 15-05 vrij (1 t/m 8) za 16-05 zo 17-05

di 12-05 wo 13-05 ouderkamer do 14-05 Hemelvaart, vrij (1 t/m 8) vr 15-05 vrij (1 t/m 8) za 16-05 zo 17-05 12 mei 2015 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer mei Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer mei Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 16 15 mei 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 4. Jarig in mei 5. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage Voorwoord Beste ouders, Op school zijn

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Schoolbericht 17. Donderdag 6 juni t/m donderdag 20 juni Belangrijke informatie. Studiedagen 11 en 12 juni. Don 6 juni BLOC VLOC

Schoolbericht 17. Donderdag 6 juni t/m donderdag 20 juni Belangrijke informatie. Studiedagen 11 en 12 juni. Don 6 juni BLOC VLOC Schoolbericht 17 Donderdag 6 juni t/m donderdag 20 juni 2019 Don 6 juni BLOC VLOC Enkele data: 7 juni Kennismaken MB 10 juni Tweede Pinksterdag 11 en 12 juni Studiedagen; de kinderen zijn vrij 13 juni

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

Editienummer 10 Juli 2018

Editienummer 10 Juli 2018 Editienummer 10 Juli 2018 Schooljaar 2017-2018 Voorwoord Datum 29 juni 2018 Inhoudsopgave Voorwoord 2 Achter de schermen 3 De Speelboom 3 English 3 MR-nieuws 4 Fotowedstrijd 5 Zomerlezen 5 Nieuw op school

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 38. Even bijpraten. 4 juli Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 38. Even bijpraten. 4 juli Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 38 4 juli 2019 Kalender volgende week:

Nadere informatie

Foto s opening basisschool Stelaertshoeve

Foto s opening basisschool Stelaertshoeve 10 maart 2015 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 29juni Deze keer in de nieuwsbrief Minimaregeling Gemeente Barneveld Hét zomercadeautje..

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 INFOOTJE NR. 15 Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 Agenda Donderdag 12 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 Fiets mee naar school Zondag 15 mei Eerste Pinksterdag Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJR 2018-2019 N i e u w s b r i e f 0 3-06- 2 0 1 9 M o n t e s s o r i o n d e r w i j s i n B o r g e r I n d i t n u m m e r : fwezigheid juf vond 4 daagse 2 Schoolzwemmen 2 Formatie 2 Vakantierooster

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Muzische middag

INFO De Toverlaars. Muzische middag INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Juni 2016 JUNI 1. Fietsparcours groep 3 t/m 6 16. Muzische middag 17. Groep 2 vrij 21. MR 24. Fietsparcours

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Ringkantertjes. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe.

Nieuwsbrief. De Ringkantertjes. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe. Nieuwsbrief De Ringkantertjes Nieuwveen, januari 2016 Gelukkig Nieuwjaar Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe. Nieuwe kinderen: Evy van Es (ma),

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Agenda. Keyboard en gitaarles: er zijn nog plaatsen vrij, ook voor ouders/verzorgers! Voor de zomervakantie konden leerlingen aanmelden voor gitaar en

Agenda. Keyboard en gitaarles: er zijn nog plaatsen vrij, ook voor ouders/verzorgers! Voor de zomervakantie konden leerlingen aanmelden voor gitaar en 13 oktober 2015 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

DE NIEUWSBRIEF 5. Januari Beste ouders

DE NIEUWSBRIEF 5. Januari Beste ouders DE NIEUWSBRIEF 5 Beste ouders Januari 2019 Bericht vanuit de directie: Een heel gelukkig nieuwjaar. Namens het team van de Jeanne 'Arcschool wens ik u een heel gelukkig nieuwjaar. "Mensen zien groeien"

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

ma di MR-vergadering wo juffenfeest (1/2), oudercursus do repetitie Wijkorkest vr kinderdisco za zo 26-06

ma di MR-vergadering wo juffenfeest (1/2), oudercursus do repetitie Wijkorkest vr kinderdisco za zo 26-06 21 juni 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017

MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017 MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA JULI /AGUSTUS 2017 Ma 03 Di 04 Wo 05 Do 06 Vr

Nadere informatie

Nr. 13, 26 ju n i ma di wo vr wo. 18-7

Nr. 13, 26 ju n i ma di wo vr wo. 18-7 NIEUWSBRIEF Nr. 13, 26 ju n i 2018 Agen da ma. 25-6 di. 26-6 Nieuwsbrief 13 wo. 27-6 do. 28-6 gr. 6 zwemmen, opruimmiddag vr. 29-6 gr. 1-8 vrij: studiedag ma. 9-7 di. 10-7 wo. 11-7 do. 12-7 - gr. 6 zwemmen

Nadere informatie

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool MEI Agenda mei en juni Stand van zaken Babylon/Van Asch van Wijckschool.

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool MEI Agenda mei en juni Stand van zaken Babylon/Van Asch van Wijckschool. WIJCKPRAAT MEI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Levensvreugde De zomer in een jurk de trouw in een tasje De ontmoeting in een tafel

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Nummer 9

Nieuwsbrief mei Nummer 9 Nieuwsbrief mei Nummer 9 NIEUWSBRIEF. Beste ouders/verzorgers, Het blijft maar mooi weer, en hoe lekker ook, dat is inmiddels in onze scholen ook goed te merken. Vooral op de bovenverdiepingen is het vaak

Nadere informatie

Agenda. 9 januari 2018

Agenda. 9 januari 2018 9 januari 2018 Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt in lesweken op dinsdag (eenmaal per twee weken) en wordt uitgegeven onder verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Meivakantie bootcamp groep ⅚ bezoek bunkermuseum groep 8

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Meivakantie bootcamp groep ⅚ bezoek bunkermuseum groep 8 Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 Meivakantie 6 7 8 9 10 11 12 12.30-14.00 bootcamp groep ⅚ Begin van Ramadan 09.30-12.00 bezoek bunkermuseum groep 8 09.30-12.00 bezoek

Nadere informatie

di wo oudercursus, bijeenkomst buitenspelen do repetitie Wijkorkest vr roostervrij (1 t/m 4) za zo 03-07

di wo oudercursus, bijeenkomst buitenspelen do repetitie Wijkorkest vr roostervrij (1 t/m 4) za zo 03-07 28 juni 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom mei 2017, nummer 2 Inhoud Nieuwsbrief 2 1 Algemeen nieuws 1 Belangrijke datums 1 Nieuws vanuit de kinderopvang 2 Nieuws vanuit de onderbouw 3 Nieuws vanuit de middenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. woensdag 13 juni Schoolreis. dinsdag 19 juni 2018.

Nieuwsbrief juni Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. woensdag 13 juni Schoolreis. dinsdag 19 juni 2018. Nieuwsbrief juni 2018 Jaargang 27 Nummer 10 De komende maand: Agenda 31 mei 2018 Groep 8 praktisch verkeersexamen 31 mei 2018 en 1-6 directie afwezig i.v.m. studie-2-daagse 4 juni 2018 Overblijfoverleg

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 3 juni 2016 weeknieuws 35 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl In

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr In deze nieuwsbrief: Paginanummer. Examenresultaten 2. Klassensamenstelling 2. Nieuwe afdelingsleider onderbouw 2

Nieuwsbrief nr In deze nieuwsbrief: Paginanummer. Examenresultaten 2. Klassensamenstelling 2. Nieuwe afdelingsleider onderbouw 2 Nieuwsbrief nr. 9 2018 2019 In deze nieuwsbrief: Paginanummer Examenresultaten 2 Klassensamenstelling 2 Nieuwe afdelingsleider onderbouw 2 Teamindeling en mentoraat 2 Start nieuwe schooljaar 3 Berichtenfunctie

Nadere informatie

De Uitkijck. Uitkijckpost juni Geplande evenementen. Afscheid collega s.

De Uitkijck. Uitkijckpost juni Geplande evenementen. Afscheid collega s. Uitkijckpost juni 2017 De Uitkijck Margrietstraat 2, 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 Nieuwe leerlingen op de Uitkijck In mei is Bram Schaareman gestart in groep 6. Van harte welkom op de

Nadere informatie

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 24 maart 2017 26 maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 25 maart Sjoerd Volmer (8) 26 maart Styno Huijkman (5) 26 maart Rosa Walenciak (5) 27 maart Sophie Schouten (8) 27 maart

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

di 14-04 wo 15-04 oudercursus do 16-04 verkeersexamen (7) vr 17-04 repetitie schoolorkest za 18-04 zo 19-04

di 14-04 wo 15-04 oudercursus do 16-04 verkeersexamen (7) vr 17-04 repetitie schoolorkest za 18-04 zo 19-04 14 april 2015 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt

Nadere informatie

Nieuwsbrief O.b.s. Letterwies

Nieuwsbrief O.b.s. Letterwies tuin klusteam Nieuwsbrief O.b.s. Letterwies Het tuin klusteam van obs Letterwies. De vlinderstruiken zijn gesnoeid, dode takken uit de stokrozen geknipt. En bloembollen in een bak geplant. Maar eerst een

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2018

Nieuwsbrief nr juli 2018 Nieuwsbrief nr. 12 13 juli 2018 Beste ouders / verzorgers, Er is in de laatste weken hard gewerkt om de laatste zaken op orde te krijgen, maar nu staat de vakantie toch echt bijna voor de deur. Vakantie,

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Maandbericht. Mei2017. In dit maandbericht:

Maandbericht. Mei2017. In dit maandbericht: In dit maandbericht: Mei2017 - Overzicht - Geboorte dochter juf Tina (GVO) - Avondvierdaagse - Schoolreis midden en bovenbouw - Archipeldag (studiedag) - Jantje Beton - Sportdagen - Schoolreis onderbouw

Nadere informatie

Ilja van Pijkeren is vandaag jarig en hij is 4 jaar geworden. Ilja, welkom op de Rossenberg en een hele fijne schooltijd gewenst!

Ilja van Pijkeren is vandaag jarig en hij is 4 jaar geworden. Ilja, welkom op de Rossenberg en een hele fijne schooltijd gewenst! 7 MAART 2014 De Rossenberg NIEUWSFLITS 12 Schooljaar 2013-2014 Welkom Ilja van Pijkeren is vandaag jarig en hij is 4 jaar geworden. Ilja, welkom op de Rossenberg en een hele fijne schooltijd gewenst! Jarigen

Nadere informatie

Het Elzennieuws. Agenda. Nieuwsbrief van basisschool De Elzenhoek nummer 10 maandag 10 mei Beste ouders, Babynieuws

Het Elzennieuws. Agenda. Nieuwsbrief van basisschool De Elzenhoek nummer 10 maandag 10 mei Beste ouders, Babynieuws Het Elzennieuws Nieuwsbrief van basisschool De Elzenhoek nummer 10 maandag 10 mei 2019 Broekwegzijde 192 2725 PE Zoetermeer 079-3316321 www.elzenhoek.unicoz.nl directie@elzenhoek.unicoz.nl Beste ouders,

Nadere informatie

di 07-04 wo 08-04 repetitie schoolorkest, oudercursus do 09-04 vr 10-04 za 11-04 zo 12-04

di 07-04 wo 08-04 repetitie schoolorkest, oudercursus do 09-04 vr 10-04 za 11-04 zo 12-04 7 april 2015 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt

Nadere informatie

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen.

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Maandbrief juli, Heiloo 2018 Beste ouders, We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Slottoneel: Nogmaals hartelijk dank voor uw medewerking.

Nadere informatie

Tussendoor juli Welkom op Stellegorsː Otto van Lenten Wij wensen Otto een fijne tijd op onze school! Afscheid

Tussendoor juli Welkom op Stellegorsː Otto van Lenten Wij wensen Otto een fijne tijd op onze school! Afscheid Tussendoor juli 2018 We zijn alweer aan de laatste 2 weken van het schooljaar begonnen, wat is het weer snel gegaan! Wat ons betreft was het een geweldig schooljaar! Er staat nog van alles te gebeuren,

Nadere informatie

ma Pasen (1 t/m 8 vrij) di wo koffie en thee-uurtje do vr roostervrij (1 t/m 4) za zo 08-04

ma Pasen (1 t/m 8 vrij) di wo koffie en thee-uurtje do vr roostervrij (1 t/m 4) za zo 08-04 27 maart 2018 Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt in lesweken op dinsdag (eenmaal per twee weken) en wordt uitgegeven onder verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Agenda voor mei / juni / juli 2019

Agenda voor mei / juni / juli 2019 Agenda voor mei / juni / juli 2019 Jaargang 17 nummer 09 Almere, 23 mei 2019 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Do + vr 30 en 31 mei Hemelvaart

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

EINDE VAN HET SCHOOLJAAR

EINDE VAN HET SCHOOLJAAR CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 Juni 2014 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 1 juni. Beste ouder(s)/verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 1 juni. Beste ouder(s)/verzorgers, NIEUWSBRIEF Vrijdag 1 juni Beste ouder(s)/verzorgers, De laatste vijf weken van het schooljaar breken aan! De laatste vijf weken van OBS de Telescoop en basisschool Sterrebos. Na de vakantie gaan we verder

Nadere informatie

Agenda mei Nieuwsbrief. Woensdag 16 mei Wij wensen alle kinderen en hun familie. En zien jullie graag morgen weer terug!

Agenda mei Nieuwsbrief. Woensdag 16 mei Wij wensen alle kinderen en hun familie. En zien jullie graag morgen weer terug! Nieuwsbrief Woensdag 16 mei 2018 Agenda mei 2018 Do. 17 mei Vr. 18 mei Ma. 19 mei Vr. 25 mei Ma. 28 mei t/m 1 juni Do. 31 mei Vr. 1 juni Ma. 4 juni Vr. 8 juni Luizencontrole 2e Pinksterdag, iedereen vrij

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 10 t/m 13 januari 2019 - Sportpark de Pinkenberg, Rozendaal Bumē Zilveren Bal: toernooivoetbal in de winter(stop) Toernooivoetbal in de winter(stop), dat blijft bijzonder.

Nadere informatie

Even bijpraten maart 2015

Even bijpraten maart 2015 Kiosk 3, 5802 NP Venray, Telefoon: 0478 550224 Even bijpraten 25 25 maart 2015 Agenda van de week. 08 april: Koffieochtend, met als thema: E.H.B.O. bij kinderen. Dit is een belangrijk onderwerp dus kom

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

di 12-01 wo 13-01 OV-vergadering do 14-01 vr 15-01 roostervrij (1/2) za 16-01 zo 17-01

di 12-01 wo 13-01 OV-vergadering do 14-01 vr 15-01 roostervrij (1/2) za 16-01 zo 17-01 12 januari 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Weekopening. Hulp eetgroepen. Een speciaal bedankje aan alle ouders/verzorgers!

Weekopening. Hulp eetgroepen. Een speciaal bedankje aan alle ouders/verzorgers! Pandelaa tje 28 juni 2019 Nr:1431 Week 27 Week 28 Week 29 Week 30 Kalender Maandag 1 juli Afscheidsshow 8 e -jaars 13.15u vieringruimte voor opa s, oma s, broers en zussen. Dinsdag 2 juli Alle bovenbouwgroepen

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 6 nummer januari 2016

Nieuwsbrief. Jaargang 6 nummer januari 2016 Basisschool Dynamiek Nieuwsbrief Email: info@bsdynamiek.nl Jaargang 6 nummer 19 21 januari 2016 Jarigen We feliciteren de jarigen van deze week: Niek Tenbrink (7); Tatum Oonk (11); Isis Oonk (11); Tieme

Nadere informatie

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni)

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni) obs De Phoenix Week 22-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over ons schoolproject Blink, het ondernemerschap van de groepen 7/8 en de inhoud van de trotsweken.

Nadere informatie