Roostervrij (1 t/m 4) Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Roostervrij (1 t/m 4) Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe."

Transcriptie

1 17 januari 2017 Eilenbergstraat EC Tilburg Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt in lesweken op dinsdag en wordt uitgegeven onder verantwoordelijkheid van de directie. Het Stelaertshoevejournaal wordt aan alle ouders digitaal toegezonden. Ook te downloaden via Kopij kunt u tot maandag uur digitaal aanleveren. Redactie: Hans Coninx Martine Geertse Frank Storm Sulaima Martha Sevda Korkmaz Aimee Schaap Agenda ma koffie-/theeuurtje, MR-vergadering di wo koffie-/theeuurtje, oudercursus (1/2) do repetitie Wijkorkest, Koorklas vr roostervrij (1 t/m 4) za zo ma koffie-/theeuurtje di wo koffie-/theeuurtje, oudercursus (1/2), start Voorleesdagen do koorklas, repetitie Wijkorkest, start Week van de Poëzie vr za zo Roostervrij (1 t/m 4) Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Vier gratis lessen Muziek op schoot op Basisschool Stelaertshoeve (voor peuters) In de lessen Muziek op schoot kunnen jouw peuter en jij spelenderwijs muziek maken. Tijdens de lessen doe je ideeën op voor begeleiding van bijvoorbeeld het aankleden, eten en tandenpoetsen. Doe mee! Samen muziek maken met je peuter! Op de woensdagen 8, 15, 22 februari en 8 maart. De les is van uur tot uur met een inloop vanaf uur. De lessen zijn gratis. Graag aanmelden voor 3 februari Dit kan per brief (afgeven op school) of via de mail, t.a.v. B. Schilders: bernice.schilders@tangent.nl. Vermeld daarbij: naam ouder en kind, leeftijd kind, adres en telefoon.

2 PBS regel 3 Vanaf maandag werken we aan de derde regel: We zorgen voor een schoon toilet. Met deze regel leren we de kinderen dat ook zij verantwoordelijk zijn voor een schoon toilet. Net als bij de vorige regels verdienen ze beloningsstickers voor het goede gedrag. De stickers worden verzameld op een kaart. Met tien stickers is deze kaart vol en halen de kinderen een balletje voor in de PBS-meter. De eerste bal werd door 6B gehaald. Tim en Jaythan doen op de foto de bal in de PBS-meter. Sport X-tra (groep 5 en 6) Zit jij in groep 5 of 6? Hou je van extra gymmen, sporten en bewegen? Kom dan naar de naschoolse sport Sport X-tra! Op maandagmiddag van uur tot uur op 16 januari, 23 januari, 30 januari, 6 februari en 13 februari in de gymzaal van De Symfonie. Neem je gymspullen en -schoenen mee. Sport na school (groep 3 t/m 8) Alle leerlingen van de groepen 3 t/m 8 kunnen zich weer aanmelden voor de naschoolse sporten. In onze gymzaal kun je op woensdag 18 januari, 25 januari en 1 februari van uur tot uur komen korfballen. Zorg dat je je gymspullen en gymschoenen niet vergeet. Inschrijving Sjors Creatief start woensdag! Alle (oudste) leerlingen hebben deze week een boekje meegekregen van Sjors Creatief. Hierin staan talloze creatieve, technische en culturele workshops waaraan je gratis of voor een klein bedrag deel kunt nemen. De inschrijving start morgen en er is voor álle leerlingen een leuke workshop!

3 Vakantietoernooi voetbal In de kleedkamer begon Stelaertshoeve 2 al met het kampioenslied: Citroen, citroen, citroen wij worden kampioen, yeah..! Ze begonnen heel gedreven en iedereen wilde spelen. Helaas moesten er af te toe kinderen op de bank wachten op hun beurt en dat viel niet mee. De eerste wedstrijd werd een eitje en wonnen ze met 4-0. Door de drukte weet ik niet meer wie er allemaal had gescoord. Milan en Gideon in ieder geval zeker. Daarna even wachten, voordat ze aan de tweede wedstrijd konden beginnen. Vol zelfvertrouwen begonnen ze te voetballen. Deze wedstrijd ging moeizamer, door het goede verdedigen van Karlijn en de benutte kans van Milan wonnen ze met 1-0. Daarna pauze... op de tribune iets drinken en eten... en even kort relaxen op naar de laatste wedstrijd. Dat werd een taaie wedstrijd... De tegenstanders hadden een engeltje op hun doel. Wij hadden gelukkig een goede verdediging, kon Daan een paar keer de bal afpakken en hield Daniel een paar rake treffers uit het doel. Bijna de hoop op een overwinning opgegeven toen Leroy een vrije trap nam en scoorde. Gelukkig was de wedstrijd daarna snel afgelopen, waardoor wij ook de derde overwinning in de wacht gesleept hadden. De jongens en Karlijn (als enige meid) hadden alles gewonnen. In de kleedkamer was het snel omkleden, zodat we naar de kantine konden om de prijs in ontvangst te nemen. Na even wachten was het dan zover... en konden ze de beker in ontvangst nemen. Karlijn, Milan, Daniel, Gideon, Daan en Leroy waren allemaal kanjers en kunnen terug kijken op een goed voetbal toernooi. Bravo!!!

4 Verslag schoolvoetbaltoernooi door Ivan Eerst gingen we aankleden dat was een drukke boel. De eerste wedstrijd verloren we met 3-1. De tweede wedstrijd verloren wij met 0-2 en de derde wedstrijd verloren wij met 2-3 en de vierde verloren wij alweer en de stand was 0-1. Bij de prijsuitreiking stonden wij vierde alleen we hadden wel de fairplaybeker gewonnen jeeeee. Verslag schoolvoetbaltoernooi door Ola en Lucas Eerst gingen we omkleden dat was een drukke boel. Toen moeste we even wachten. Toen kon de wedstrijd beginnen we hadden verloren met 3-1. Daarna gingen we wat drinken en eten. Toen kwam de volgende wedstrijd. We hadden verloren met 2-0. Daarna gingen we eten en drinken en lekker snoepen. Daarna verloren met 2-3. Toen hadden we gedronken. Daarna gingen we weer spelen. Toen hadden we alweer verloren met 1-0. Daarna kwam de prijsuitreiking. We waren vierde. Maar we fairplaybeker. Einde! Sloffendag bij de kleuters Workshop: ongelukjes in en om het huis Weet wat je moet doen bij ongelukjes met kinderen. Voor wie: ouders/verzorgers van kinderen van Stelaertshoeve. Ook voor mensen die de Nederlandse taal minder machtig zijn, is deze workshop geschikt. Wanneer: maandag 6 en 13 februari van uur uur Kosten: gratis Aanmelden: Voor 23 januari via ilkereijnen@contourdetwern.nl of tijdens het koffie/thee uurtje op maandagochtend in de lerarenkamer. Er zijn een beperkt aantal plaatsen. Voor meer informatie zie folder!

5 Schoolschaaktoernooi Over 3 weken is op zondag 29 januari het jaarlijkse schoolschaakkampioenschap voor basisscholen van Tilburg en omstreken, georganiseerd in samenwerking met de regionale jeugdschaakverenigingen. Als kinderen willen deelnemen en ouders daarbij willen helpen kunnen we een of meer teams samenstellen. Als uw kind geïnteresseerd is, mail dan naar info.stelaertshoeve@tangent.nl. De teams moeten uiterlijk 25 januari worden aangemeld.

6 Vakantietoernooi zwemmen zondag 5 maart Het is ongelofelijk belangrijk en leuk om te sporten. Het is gezond, je leert er vrienden kennen en in teamverband werken. De gemeente Tilburg, afd. sportstimulering organiseert op zondag 5 maart 2017 een zwemtoernooi met zwemvereniging TRB-RES! Het toernooi is bedoeld voor alle basisschoolleerlingen uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout. Het toernooi vindt plaats in het zwembad van Sportcomplex Drieburcht. Criteria: Kinderen van groep 4 t/m 8. In bezit van minimaal een A zwemdiploma. Iedere deelnemer zwemt 3 onderdelen: schoolslag, rugslag en een vrije slag. Doe je mee? Wil jij sportief bezig zijn in je vakantie en gezellig meedoen aan dit spetterende toernooi? Geef je dan op door het strookje in te vullen dat je deze week in de klas krijgt uitgedeeld en op school in te leveren bij Juf Gloria. Doe dit wel voor: dinsdag 7 februari 2017! Begeleiders/coaches gevraagd! Elke school heeft één à twee begeleiders/coaches per categorie nodig. Van de begeleiders/coaches wordt verwacht dat hij/zij: Verantwoording kan dragen voor de leerlingen. Ervoor zorgt dat ieder kind op de juiste tijd klaarstaat met het juiste startbewijs. Tijdens de wedstrijden de kinderen op de juiste, sportieve manier aanmoedigt. Ja! Ik doe mee aan het vakantietoernooi Zwemmen op zondag 5 maart 2017! Naam: Groep: Ik ben: 0 Recreantzwemmer. Ik ben niet lid van een zwemvereniging. 0 Wedstrijdzwemmer. Lid van zwemvereniging:... Startnummer (6 cijfers, verplicht in te vullen):... 0 Waterpoloër. Lid van vereniging:... Startnummer (6 cijfers, verplicht in te vullen):... Mijn vader/moeder wil graag begeleiden: Ja / Nee Handtekening ouder: Strookje inleveren bij Juf Gloria voor dinsdag 7 februari 2017!

7

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Op vakantie naar Marokko, Kaapverdië, Turkije

Op vakantie naar Marokko, Kaapverdië, Turkije 9 mei 2017 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt

Nadere informatie

Agenda. 13 september Eilenbergstraat EC Tilburg

Agenda. 13 september Eilenbergstraat EC Tilburg 13 september 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

Agenda. 17 mei 2016. Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl

Agenda. 17 mei 2016. Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl 17 mei 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Info. Activiteiten. Schrijf je in voor het zwemtoernooi op zondag 5 maart! NIEUWE BAAN JUFFROUW SASKIA ZWEMTOERNOOI

Nieuwsbrief. Info. Activiteiten. Schrijf je in voor het zwemtoernooi op zondag 5 maart! NIEUWE BAAN JUFFROUW SASKIA ZWEMTOERNOOI O B S B I B I T M i l l i n g e n s t r a a t 8 5 0 4 5 J A T I L B U R G 013-5 7 1 1 0 5 5 E m a i l : o b s. b i b i t @ o p m a a t - s c h o l e n. n l Nieuwsbrief J a a r g a n g 5 n r : 1 7 S c h

Nadere informatie

ma koffie en thee-uurtje di Stelaertshoeve Journaal wo koffie en thee-uurtje, MR-vergadering, OVvergadering

ma koffie en thee-uurtje di Stelaertshoeve Journaal wo koffie en thee-uurtje, MR-vergadering, OVvergadering 6 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt in lesweken op dinsdag (eenmaal per twee weken) en wordt uitgegeven onder verantwoordelijkheid

Nadere informatie

ma di MR-vergadering wo juffenfeest (1/2), oudercursus do repetitie Wijkorkest vr kinderdisco za zo 26-06

ma di MR-vergadering wo juffenfeest (1/2), oudercursus do repetitie Wijkorkest vr kinderdisco za zo 26-06 21 juni 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

di wo oudercursus, bijeenkomst buitenspelen do repetitie Wijkorkest vr roostervrij (1 t/m 4) za zo 03-07

di wo oudercursus, bijeenkomst buitenspelen do repetitie Wijkorkest vr roostervrij (1 t/m 4) za zo 03-07 28 juni 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

Agenda. Week 8 in beeld. 1 maart Eilenbergstraat EC Tilburg

Agenda. Week 8 in beeld. 1 maart Eilenbergstraat EC Tilburg 1 maart 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

Agenda. adres school. 10 mei Eilenbergstraat EC Tilburg

Agenda.  adres school. 10 mei Eilenbergstraat EC Tilburg 10 mei 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Studiemiddag Aanstaande maandagmiddag 5 maart hebben we op Meander een studiemiddag en zijn alle kinderen dus vrij.

Nieuwsbrief van: Studiemiddag Aanstaande maandagmiddag 5 maart hebben we op Meander een studiemiddag en zijn alle kinderen dus vrij. Studiemiddag Aanstaande maandagmiddag 5 maart hebben we op Meander een studiemiddag en zijn alle kinderen dus vrij. Project Bouwen aan Meander Maandag start het leerarrangement Bouwen aan Meander. Samen

Nadere informatie

di 15-09 OV-vergadering wo 16-09 oudercursus do 17-09 vr 18-09 za 19-09 zo 20-09

di 15-09 OV-vergadering wo 16-09 oudercursus do 17-09 vr 18-09 za 19-09 zo 20-09 15 september 2015 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

ma studiedag (1 t/m 8 vrij) di wo koffie en thee-uurtje do vr roostervrij (1/2) za zo 04-02

ma studiedag (1 t/m 8 vrij) di wo koffie en thee-uurtje do vr roostervrij (1/2) za zo 04-02 23 januari 2018 Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt in lesweken op dinsdag (eenmaal per twee weken) en wordt uitgegeven onder verantwoordelijkheid

Nadere informatie

ma koffie en thee-uurtje di OV-vergadering wo koffie en thee-uurtje do vr za zo 25-03

ma koffie en thee-uurtje di OV-vergadering wo koffie en thee-uurtje do vr za zo 25-03 13 maart 2018 Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt in lesweken op dinsdag (eenmaal per twee weken) en wordt uitgegeven onder verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Agenda. Keyboard en gitaarles: er zijn nog plaatsen vrij, ook voor ouders/verzorgers! Voor de zomervakantie konden leerlingen aanmelden voor gitaar en

Agenda. Keyboard en gitaarles: er zijn nog plaatsen vrij, ook voor ouders/verzorgers! Voor de zomervakantie konden leerlingen aanmelden voor gitaar en 13 oktober 2015 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

ma 29-02 di 01-03 opening thema winkelcentrum wo 02-03 oudercursus, instuif Drieburcht do 03-03 vr 04-03 za 05-03 optreden schoolorkest zo 06-03

ma 29-02 di 01-03 opening thema winkelcentrum wo 02-03 oudercursus, instuif Drieburcht do 03-03 vr 04-03 za 05-03 optreden schoolorkest zo 06-03 23 februari 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

di 12-01 wo 13-01 OV-vergadering do 14-01 vr 15-01 roostervrij (1/2) za 16-01 zo 17-01

di 12-01 wo 13-01 OV-vergadering do 14-01 vr 15-01 roostervrij (1/2) za 16-01 zo 17-01 12 januari 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

di 14-04 wo 15-04 oudercursus do 16-04 verkeersexamen (7) vr 17-04 repetitie schoolorkest za 18-04 zo 19-04

di 14-04 wo 15-04 oudercursus do 16-04 verkeersexamen (7) vr 17-04 repetitie schoolorkest za 18-04 zo 19-04 14 april 2015 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt

Nadere informatie

Foto s opening basisschool Stelaertshoeve

Foto s opening basisschool Stelaertshoeve 10 maart 2015 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt

Nadere informatie

ma koffie en thee-uurtje di wo koffie en thee-uurtje do OV-vergadering vr za zo Pinksteren

ma koffie en thee-uurtje di wo koffie en thee-uurtje do OV-vergadering vr za zo Pinksteren 8 mei 2018 Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt in lesweken op dinsdag (eenmaal per twee weken) en wordt uitgegeven onder verantwoordelijkheid

Nadere informatie

di 07-04 wo 08-04 repetitie schoolorkest, oudercursus do 09-04 vr 10-04 za 11-04 zo 12-04

di 07-04 wo 08-04 repetitie schoolorkest, oudercursus do 09-04 vr 10-04 za 11-04 zo 12-04 7 april 2015 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

ma 07-12 muziekrondo Factorium (5 t/m 8) di 08-12 wo 09-12 oudercursus do 10-12 MR-vergadering vr 11-12 za 12-12 zo 13-12

ma 07-12 muziekrondo Factorium (5 t/m 8) di 08-12 wo 09-12 oudercursus do 10-12 MR-vergadering vr 11-12 za 12-12 zo 13-12 8 december 2015 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

Agenda. 4 april Eilenbergstraat EC Tilburg

Agenda. 4 april Eilenbergstraat EC Tilburg 4 april 2017 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr. 9 d.d. 9 januari 2015

INFORMATIEBRIEF nr. 9 d.d. 9 januari 2015 INFORMATIEBRIEF nr. 9 d.d. 9 januari 2015 Tel: 013-4689466 email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders / verzorgers, In deze informatiebrief: Een nieuw kalenderjaar Kerst

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr. 3 d.d. 18 september 2015. Tel: 013-4689466 email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl

INFORMATIEBRIEF nr. 3 d.d. 18 september 2015. Tel: 013-4689466 email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl INFORMATIEBRIEF nr. 3 d.d. 18 september 2015 Tel: 013-4689466 email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders / verzorgers, In deze informatiebrief: Schoolplan 2015-2019.

Nadere informatie

di 12-05 wo 13-05 ouderkamer do 14-05 Hemelvaart, vrij (1 t/m 8) vr 15-05 vrij (1 t/m 8) za 16-05 zo 17-05

di 12-05 wo 13-05 ouderkamer do 14-05 Hemelvaart, vrij (1 t/m 8) vr 15-05 vrij (1 t/m 8) za 16-05 zo 17-05 12 mei 2015 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 23 februari 2016 Nr. 22

Nieuwsbrief Dinsdag 23 februari 2016 Nr. 22 Nieuwsbrief Dinsdag 23 februari 2016 Nr. 22 Belangrijke data Elke eerste schoolweek na de vakantie wordt er op luizen gecontroleerd. Woensdag 24 februari 8.30 uur Inloopochtend groepen 4 t/m 8 (Taal/spelling)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 18 april 2017 Nr. 29

Nieuwsbrief Dinsdag 18 april 2017 Nr. 29 Nieuwsbrief Dinsdag 18 april 2017 Nr. 29 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Dinsdag 18 april t/m donderdag 20 april Groep 8 Eindcito

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.20 23-01-2015 t Toetertje OBS De Schoener Informatie Rapportgesprekken Deze week heeft u via uw kind(eren) een uitnodiging gekregen voor een rapportgesprek. Voor de leerlingen

Nadere informatie

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden.

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19

Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19 Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Woensdag 1 februari Sleuteltheater Vrijdag 3 februari Groepen 1/2 vrij Dinsdag 7 februari 14.30

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Vorig schooljaar zijn wij gestart met de naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Agenda. Sportdag 21 april. Vakantie 24 t/m 28 april. Studiedag 4 mei. Bevrijdingsdag 5 mei. Schoolvoetbaltoernooi 2017

Agenda. Sportdag 21 april. Vakantie 24 t/m 28 april. Studiedag 4 mei. Bevrijdingsdag 5 mei. Schoolvoetbaltoernooi 2017 Katholieke Basisschool t Baeken t.baeken@saks.nl Alkmaar nr. 37-15 Inhoud Paperclip 15 Agenda Schoolvoetbal Avondvierdaagse Korfbal Sport X Activiteiten vanuit Alkmaar Sport Agenda Sportdag 21 april Vakantie

Nadere informatie

di 29-09 wo 30-09 oudercursus, uiterste inleverdatum formulieren Kinderpostzegels do 01-10 vr 02-10 za 03-10 zo 04-10 Dierendag

di 29-09 wo 30-09 oudercursus, uiterste inleverdatum formulieren Kinderpostzegels do 01-10 vr 02-10 za 03-10 zo 04-10 Dierendag 29 september 2015 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Vrijdag 14 april Goede Vrijdag Groepen 1 t/m 4 vrij

Nadere informatie

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m Nr. 01 07 september 2018 Inhoud ALGEMEEN... 1 Informatiemarkt... 1 21 e eeuwse vaardigheden... 1 Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE... 2 Groep 3... 2 Groep 5 t/m 8... 2 Schaaklessen St. Victor school: Schaken

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, 2016-2017 2 februari 2017 Beste ouders en verzorgers, Het schooljaar lijkt om te vliegen! Inmiddels is het februari en zit de helft van het schooljaar er op. We zijn al druk

Nadere informatie

ma luizencontrole di wo oudercursus (1/2) do repetitie Wijkorkest vr roostervrij (1/2) za zo 06-11

ma luizencontrole di wo oudercursus (1/2) do repetitie Wijkorkest vr roostervrij (1/2) za zo 06-11 2 november 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 15 23-04-2019 Vanuit de directie Agenda 19-04-2019 t/m 05-05-2019 Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem Op vrijdag 12 april werden de kinderen uit groep 7 van de Van Heemstraschool

Nadere informatie

PBS-feestje Het is er van gekomen. Vrijdagochtend 16 december waren er 200 smileys op het raam van de directiekamer

PBS-feestje Het is er van gekomen. Vrijdagochtend 16 december waren er 200 smileys op het raam van de directiekamer 20 december 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

BLI X OPENER NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE. De week van carnaval! Wij hopen op een kleurrijke school!

BLI X OPENER NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE. De week van carnaval! Wij hopen op een kleurrijke school! BLI X OPENER NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE De week van carnaval! De week voor carnaval gaan we alvast in de stemming komen. Iedere dag heeft een eigen thema en iedereen

Nadere informatie

Kanjer op Meander. Nieuwsbrief van: Op Meander waren we op zoek naar een eenduidige aanpak van de sociaal emotionele

Kanjer op Meander. Nieuwsbrief van: Op Meander waren we op zoek naar een eenduidige aanpak van de sociaal emotionele Kanjer op Meander Op Meander waren we op zoek naar een eenduidige aanpak van de sociaal emotionele ontwikkeling. Het team wilde een doorgaande lijn, door de hele school op het gebied van de sociaal emotionele

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

di 06-10 wo 07-10 opening Kinderboekenweek (KBW), oudercursus do 08-10 KBW vr 09-10 KBW za 10-10 KBW zo 11-10 KBW

di 06-10 wo 07-10 opening Kinderboekenweek (KBW), oudercursus do 08-10 KBW vr 09-10 KBW za 10-10 KBW zo 11-10 KBW 6 oktober 2015 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

Vakantie activiteiten & Workshops

Vakantie activiteiten & Workshops Vakantie activiteiten & Workshops Augustus, September, Oktober 2013 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 INFOOTJE NR. 15 Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 Agenda Donderdag 12 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 Fiets mee naar school Zondag 15 mei Eerste Pinksterdag Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 10 januari 2017 Nr. 16

Nieuwsbrief Dinsdag 10 januari 2017 Nr. 16 Nieuwsbrief Dinsdag 10 januari 2017 Nr. 16 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 10 januari 14.30 15.30 uur Klassenoudersvergadering Woensdag 18 januari Studiemiddag,

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Informatie en inschrijfset Sponsorzwemmen 2015. Lionsclub Ypenveen

Informatie en inschrijfset Sponsorzwemmen 2015. Lionsclub Ypenveen Informatie en inschrijfset Sponsorzwemmen 2015 Lionsclub Ypenveen - brief aan de ouders - aanmeldformulier - informatie voor de sponsor - eenmalige machtiging Aan de kinderen en ouders/verzorgers van De

Nadere informatie

COBBENHAGEN SPORT December 2017, jaargang 1 nr. 4

COBBENHAGEN SPORT December 2017, jaargang 1 nr. 4 COBBENHAGEN SPORT December 2017, jaargang 1 nr. 4 Nieuwsbrief Voor u ligt de vierde nieuwsbrief van Cobbenhagen Sport. Het afgelopen schooljaar heeft de sectie LO hard gewerkt om leerlingen extra beweegmogelijkheden

Nadere informatie

Kalender oktober en november U vindt de kalender ook in de schoolapp.

Kalender oktober en november U vindt de kalender ook in de schoolapp. 23 oktober 2018 Het Stelaertshoeve Journaal (S.J.) is de nieuwsbrief voor de ouders van basisschool Stelaertshoeve. Kalender oktober en november U vindt de kalender ook in de schoolapp. Het S.J. verschijnt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 10 november 2015 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 10 november 2015 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 10 november 2015 Nr. 10 Belangrijke data Elke eerste schoolweek na de vakantie wordt er op luizen gecontroleerd. Woensdag 11 november Inloopochtend groep 3 Dinsdag 17 november 13.15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen

Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen Spreekopdrachten thema 8 Opleidingen Opdracht 1 bij 8.2 Lees de vragen. Geef antwoord. 1. Kun je bij jou in de buurt cursussen volgen? Waar dan? 2. Volg jij een cursus of heb je een cursus gevolgd? Welke

Nadere informatie

Even bijpraten maart 2015

Even bijpraten maart 2015 Kiosk 3, 5802 NP Venray, Telefoon: 0478 550224 Even bijpraten 25 25 maart 2015 Agenda van de week. 08 april: Koffieochtend, met als thema: E.H.B.O. bij kinderen. Dit is een belangrijk onderwerp dus kom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber De Kikkergroep werkt momenteel aan een winkelproject/voeding Voorjaarsmarkt De voorjaarsmarkt komt steeds dichterbij. Zaterdag 12 mei a.s. is het zover. Van 10.00 uur tot 13.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 24 januari 2017 Nr. 18

Nieuwsbrief Dinsdag 24 januari 2017 Nr. 18 Nieuwsbrief Dinsdag 24 januari 2017 Nr. 18 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 27 januari 8.15 9.00 uur Inloopochtend groepen 1 t/m 3 Vrijdag 3 februari Groepen 1/2

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten. In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in blok

Nadere informatie

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 2 1 4 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Studiedag vrijdag 22 september a.s. Op vrijdag 22 september hebben de leerkrachten een studiedag. De leerlingen van de groepen 1 t/m 8 (groep

Nadere informatie

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken.

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Info, 1 april 2016 Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Verkeersituatie De verkeerssituatie rondom school verandert bijna dagelijks. Aanstaande dinsdag zal er weer een

Nadere informatie

nieuwsbrief Lente! Agenda Dit leest u o.a. in deze nieuwsbrief: Tevredenheidsonderzoek Carnaval 2019 Ramen lappen! Even voorstellen...

nieuwsbrief Lente! Agenda Dit leest u o.a. in deze nieuwsbrief: Tevredenheidsonderzoek Carnaval 2019 Ramen lappen! Even voorstellen... Agenda Ma 25 mrt t/m Vr 29 mrt Week van de Lentekriebels Woensdag 27 maart Talentmoment gr. 5 t/m 8 nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 22-3-2019 Vrijdag 29 maart Talentmoment gr. 1 t/m 4 Lente! De lente

Nadere informatie

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden.

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Activiteitenladder februari 2019

Activiteitenladder februari 2019 Tafeltennis Dinsdag 5 februari 2019 15.45 uur 16.45 uur in de Vijverzaal gaan we oefenen voor de Table Stars. Wil jij kans maken op een prijs of vind jij het leuk om te tafeltennissen, kom dan dinsdag

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Carnaval op De Boemerang!!!

Carnaval op De Boemerang!!! In deze Boemeratel: 1) Carnaval 2) Vissenkom gratis af te halen 3) Vakantievoetbaltoernooi 4) Sportdag: 13 juni 5) MiniGym voor kleuters 6) Sterke papa s nodig 7) Kalender 8) KABoem KABoem: Vertrouwenscontactpersonen

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling J a a r g a n g 2 4, n u m m e r 1 4 3 0 m a a r t 2 0 1 7 Tentoonstelling KUNST Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling van de peuters en kleuters over het thema KUNST. De kinderen hebben in

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie en MR Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie en MR Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van donderdag 19 april 2018 nummer: 15 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 20 april 2018 Koningsspelen 7 mei 2018 Haarcontrole

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Van de directeur. Gevonden voorwerpen

Van de directeur. Gevonden voorwerpen OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-61 28 12*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 2, nummer 9 13 januari 2016 Van de directeur Om te onthouden 19 januari middenbouw naar het Muzisch centrum

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

Kies je sport! periode 2 Spoorwijk. Basisschool Jeroen en De Spoorzoeker

Kies je sport! periode 2 Spoorwijk. Basisschool Jeroen en De Spoorzoeker Kies je sport! periode 2 Spoorwijk Basisschool Jeroen en De Spoorzoeker 2 Hallo, SCOOL is de schoolsportclub van de Dr. Willem Dreesschool, Dr. J.A. Gerth van Wijkschool, Prins Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 12 maart 8.30 Koffieochtend met ouders groep 0/1 14 maart Schoolvoetbal groep 5 t/m 8 15 maart Kangoeroewedstrijd 16 maart gr.5 en 6a,6b: Skills Heroes (Ijsselhallen) 19 maart Jeugd symfonie orkest

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Voorleeskampioen!!!!!

Voorleeskampioen!!!!! Studiedag Kanjertraining. De studiedag van 16 januari stond in het teken van het Kanjertraject. Het was een dag waarin we als leerkracht meegenomen werden in o.a. de thema s; Hoe praat je over gevoelens?

Nadere informatie

Nieuwsflits 04- november 2016

Nieuwsflits 04- november 2016 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op dinsdag 1 november is er een studiedag. Deze studiedag gebruiken we om op bezoek te gaan bij andere daltonscholen. Zo gaan er diverse

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team Juf Emma Juf Emma is afgelopen maandag officieel met zwangerschapsverlof gegaan. Wij wensen haar een fijn verlof toe!

Nieuws vanuit het team Juf Emma Juf Emma is afgelopen maandag officieel met zwangerschapsverlof gegaan. Wij wensen haar een fijn verlof toe! obs De Phoenix Week 16-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben deze week de IEP toets gemaakt, na de meivakantie is groep 7 aan de beurt voor de NIO toets. Hierover informeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie