THUISNETWERK. Eenvoudige installatie Nederlandstalige handleiding Gratis helpdesk 5 jaar garantie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "THUISNETWERK. www.eminent-online.com. Eenvoudige installatie Nederlandstalige handleiding Gratis helpdesk 5 jaar garantie"

Transcriptie

1 THUISNETWERK Eenvoudige installatie Nederlandstalige handleiding Gratis helpdesk 5 jaar garantie Producten speciaal ontwikkeld voor aansluiting op jouw computer. Bellen via Internet is de trend. In deze groep vind je de producten die dát mogelijk maken. Ongekende mogelijkheden op het gebied van audio, video en fotografie. Veiligheid voor alles! In deze groep alle producten die juist dat mogelijk maken.

2 Thuisnetwerk! Een thuisnetwerk!.. Wat kan ik ermee? Geweldig toch, breedband Internet? Muziek en films downloaden, chatten of Skype n met je vrienden, mailen en internetten. Met de huidige technologie is zelfs bellen via internet mogelijk, waardoor je maar een fractie betaalt van wat je huidige abonnement kost. Soms bel je zelfs helemaal voor niets! Wist je dat men zelfs druk bezig is met live televisie via het internet? Denk eens aan de mogelijkheden, zoals video on demand: programma s kijken op de momenten dat jíj ze wilt zien. De Eminent oplossing; eenvoud en gemak. Natuurlijk spelen de service providers hierin een belangrijke rol. Zij zorgen ervoor dat de benodigde signalen nu en in de toekomst op een centrale plaats je huis binnenkomen. Nu zal je net zien dat je computer op je werkkamer staat. Je gebruikt je notebook overal en misschien willen andere huisgenoten ook wel profiteren van de diensten van je provider. Daarom biedt Eminent je een even simpele als doordachte oplossing. Een uniek concept dat je op een eenvoudige manier optimaal laat profiteren van de mogelijkheden van je provider. Waar jij maar wilt natuurlijk. Vanzelfsprekend hoef jij je niet te verdiepen in zwaarlijvige handleidingen en onmogelijke productbeschrijvingen. Bij ons vind je to the point quick installation guides en handige interfaces. Geen gedoe, want nieuwe technologieën zijn al complex genoeg. Een paar voorbeelden: Bellen via het internet. Neem nu goedkoop bellen. Het lijkt een modegril of een stunt van telefonieaanbieders. Tóch is goedkoop bellen een blijvertje. Kijk maar eens naar Skype. Dit geavanceerde programma neemt chatten letterlijk en laat je jouw tante in Amerika bellen. Gratis! Nu kun je natuurlijk gebruik maken van zo n goedkoop USB telefoontje, maar dan zit je nog steeds met die draad. Ooit aan Bluetooth gedacht? Met de bblue en btalk van Eminent, skype je de hele wereld rond in no-time! Het mooiste is, je kunt deze producten ook gebruiken in combinatie met je mobiele telefoon. Bel handsfree in de auto, op de fiets of synchroniseer je Bluetooth telefoon of PDA met je computer. Allemaal draadloos natuurlijk! Kortom, een multifunctionele oplossing waar je lang plezier van zult hebben. Het summum op het gebied van mobiele communicatie!

3 Internet draadloos door het hele huis. Optimaal genieten van internet doe je natuurlijk met je vrienden, gezinsleden of huisgenoten. Wat is er dan eenvoudiger dan via het internet draadloos je bestanden te versturen zodat iedereen ze zó uit de lucht kan plukken? Neem nu de Eminent nbase, werkelijk een juweel van een draadloze router. De Eminent nbase deelt je internetverbinding en verstuurt het signaal draadloos, razendsnel en superstabiel. Geen wonder, want de nbase is gebouwd met de allerbeste componenten die momenteel op de markt zijn. Zeker in combinatie met de ndesk, nnote en nbus beschik je over een state of the art draadloos thuisnetwerk. Klaar voor de toekomst! Is draadloos wel veilig? Denk nu niet meteen dat draadloze thuisnetwerken onveilig zijn, want alle draadloze thuisnetwerkproducten van Eminent zijn voorzien van ultramoderne beveiligingstechnieken. Mocht je je niet willen wagen aan een draadloos netwerk, dan biedt Eminent je nu een uniek alternatief. Deze oplossing maakt gebruik van het enige netwerk dat al in je huis aanwezig is. Een netwerk dat al jaren trouw dienst doet en je waarschijnlijk nog nooit in de steek heeft gelaten. Het lichtnet! Met de xline starterkit, de xline uitbreidingskit en de xstream biedt Eminent je de mogelijkheid je eigen thuisnetwerk over het lichtnet te bouwen. Allemaal in het kader van snel, safe en simpel! Interessant detail, met de xstream maak je ook nog eens supersimpel verbinding met een draadloos netwerk. Het mooiste is nog dat je rustig in een andere kamer kunt gaan internetten. Gewoon de adapter uitpluggen, ergens anders weer inpluggen en gáán! Gewoon super! Gratis ondersteuning en 5 jaar garantie. Eminent staat voor gemak, prestatie en eenvoud. Bovendien krijg je gratis en ongelimiteerde ondersteuning. Eminent biedt je vijf jaar garantie op alle producten. Eminent producten innoveren continu, waardoor jij je thuisnetwerk in een oogwenk volledig up to date maakt. Zoek op onze site maar eens naar de dichtstbijzijnde dealer en vraag hem of haar maar eens naar zijn of haar ervaringen of om een kleine demonstratie!

4 Ga draadloos! nbase Basis Station Perfect voor het draadloos delen van je breedband Internetverbinding! 125 MBPS Je beschikt over een razendsnelle kabel of ADSL verbinding, maar je bent niet alleen thuis. Wat is er dan handiger dan de mogelijkheid om je internetverbinding draadloos te delen? Eminent maakt dit allemaal mogelijk met de nbase! Zo kun je draadloos gebruik maken van je internetaansluiting, met meerdere huisgenoten tegelijk internetten en onderling bestanden uitwisselen. Natuurlijk kun je ook gebruikers bedraad aansluiten. De nbase opent de deur naar de toekomst. Zo kun je met speciale randapparatuur audio en video bestanden afspelen op je televisie en stereo-installatie. Kortom, de nbase vormt het kloppend hart van je thuisnetwerk! Natuurlijk biedt de nbase je ook state of the art bescherming. Voor de ouders is er ook parental control aanwezig, een functie die toegang tot bepaalde sites blokkeert. De nbase biedt je vrijheid op het internet, zonder dat er ongenode gasten over je schouder meekijken. Dit alles door een niet te kraken gegevensversleuteling en een ongeëvenaarde firewall. Door gebruik te maken van de Eminent draadloze adapters voor je pc of notebook (ndesk, nnote en nbus) ben je in staat een zeer hoge doorvoersnelheid te realiseren. En het mooiste is, de goede buur functie zorgt ervoor dat de nbase foutloos communiceert met andere draadloze netwerken. De nbase voldoet aan alle gebruikte draadloze standaarden. Perfect toch, de nbase van Eminent! Deel draadloos of bedraad je Internetverbinding (draadloos basisstation, router) Wissel draadloos of bedraad bestanden uit met andere gebruikers Geniet van een razendsnelle, high performance draadloze verbinding Beschermt je tegen tal van mogelijke beveiligingsrisico s Geschikt voor aansluiting op kabel of ADSL modems 125MBPS STATE OF PARENTAL THE ART CONTROL BEVEILIGING WEP ENCRYPTIE WIRELESS + WPA ROUTER VOOR KABEL EN ADSL nnote kabel of ADSL modem nbase nbus ndesk

5 nbus Draadloos pc/notebook Ideaal voor het verbinden van je pc of notebook met een draadloos netwerk! Draadloze USB adapter voor pc en notebook Maak je pc of notebook geschikt voor aansluiting op een draadloos netwerk Geniet van een razendsnelle, high performance draadloze verbinding Uitgebreide beveiligingsmogelijkheden Bijzonder geschikt voor aansluiting op de Eminent nbase 125 MBPS 125MBPS WEP ENCRYPTIE WPA NOTEBOOK Wi-Fi PC PROTECTED ADAPTER nnote Draadloos notebook Ideaal voor het verbinden van je notebook met een draadloos netwerk! 125 MBPS PC Cardbus adapter voor notebooks. Maak je notebook geschikt voor aansluiting op een draadloos netwerk Geniet van een razendsnelle, high performance draadloze verbinding Uitgebreide beveiligingsmogelijkheden Bijzonder geschikt voor aansluiting op de Eminent nbase 125MBPS WEP ENCRYPTIE WPA Wi-Fi PROTECTED CARDBUS VOOR NOTEBOOK ndesk Draadloos pc Ideaal voor het verbinden van je desktop computer met een draadloos netwerk! 125 MBPS Draadloze interne pci adapter voor inbouw in je pc Maak je desktop computer geschikt voor aansluiting op een draadloos netwerk Geniet van een razendsnelle, high performance draadloze verbinding Uitgebreide beveiligingsmogelijkheden Bijzonder geschikt voor aansluiting op de Eminent nbase 125MBPS WEP ENCRYPTIE WPA Wi-Fi PROTECTED INTERNAL PCI ADAPTER dspeed Draadloos ADSL2+ modem Draadloos Internet delen over uw razendsnelle ADSL2+ verbinding! Draadloos Internet delen over uw razendsnelle ADSL2+ verbinding! Razendsnel Internetten middels ADSL2+ Deel je Internetverbinding snel en eenvoudig Creëer je eigen draadloze netwerk Uitgebreide firewall en draadloze beveiligingstechnieken Bijzonder geschikt voor aansluiting op de Eminent ndesk, nnote en nbus 125MBPS STATE OF THE ART BEVEILIGING WEP ENCRYPTIE WIRELESS + WPA ROUTER PARENTAL CONTROL ADSL2+ MODEM N.B.: Standaard g draadloze netwerk producten worden gespecificeerd met een theoretische dataoverdrachtsnel- heid. De daadwerkelijk overdrachtsnelheid kan niet worden gegarandeerd. Alle draadloze verbindingen zijn afhankelijk van signaalsterkte en omgevingsfactoren zoals muren en staalconstructies.

6 Draadloos bedraad! xline starterkit Netwerk Over Lichtnet Creëer je eigen thuisnetwerk eenvoudig middels het bestaande lichtnet Geweldig toch, je eigen thuisnetwerk? Ideaal, maar vaak lastig te realiseren. Zo moet je kabels leggen en gaten boren op plaatsen waar je dit niet wilt. Eminent biedt een andere oplossing: je eigen thuisnetwerk over het enige reeds bestaande netwerk in je huis. Een netwerk dat al jaren trouw dienst doet en je nog nooit in de steek heeft gelaten. Het lichtnet! Het systeem is net zo eenvoudig als het lijkt. Verbind eerst je modem middels een xline adapter met het stopcontact. Vervolgens verbind je je computer via een andere xline powerline adapter met het stopcontact en voilà: Internetverbinding. Wil je meerdere computers verbinden dan is het goed te weten dat er naast de Eminent xline Starterkit ook een Eminent xline Uitbreidingskit bestaat. Natuurlijk zijn de xline adapters naadloos te combineren met ieder bedrade netwerk en als je draadloos wilt werken, is de hiernaast vermelde xstream een unieke simpele oplossing. Wil je je breedbandverbinding delen en dus tegelijk met meerdere gebruikers internetten, dan dien je gebruik te maken van een router. Je sluit de xline met de meegeleverde UTP kabel aan op de netwerkadapter van je pc. Op de router sluit je vervolgens voor iedere aangesloten pc ook een xline aan. Maak je gebruik van de xstream dan dient je pc of notebook voorzien te zijn van een draadloze adapter. De xstream wordt via het lichtnet weer verbonden met een xline op je modem of router. Ethernet adapter geschikt voor razendsnel ethernet over lichtnet Internet in iedere ruimte, eenvoudig via het stopcontact Stabiele verbinding en geen gedoe met draden Beveiliging via encryptie Uitbreiding van deze starterkit met xline uitbreidingskit en xstream 85MBPS ETHERNET LICHTNET ADAPTER SET VAN TWEE ADAPTERS 56-BIT DES LINK ENCRYPTIE NETWERK OVER LICHTNET VOORBEELD 1 VOORBEELD 2 AANSLUITEN VAN 1 PC OF NOTEBOOK OP EEN ADSL/KABEL MODEM xline AANSLUITEN MEERDERE GEBRUIKERS EN HET DELEN VAN EEN INTERNETVERBINDING UTP kabel (meegeleverd) xline modem UTP kabel (meegeleverd) modem router Met de Powerline Serie van Eminent beschi

7 xstream Netwerk Over Lichtnet De draadloze uitbreiding van je power netwerk Thuis je eigen netwerk. Ideaal, maar vaak lastig door een veelheid aan draden of een bouwwijze waardoor een conventioneel draadloos netwerk beperkt wordt. Met de xstream van Eminent maak je een draadloze werkplek waar jij dat maar wilt. Zo lang er maar een stopcontact in de buurt is. De xstream wordt via het lichtnet verbonden met een andere powerline adapter (niet meegeleverd). Inpluggen en gaan! Altijd een optimaal draadloos signaal. Ergens anders draadloos Internetten? Simpelweg uitpluggen en inpluggen op de nieuwe locatie. Was alles maar zo simpel! Natuurlijk werkt de xstream naadloos samen met de xline en de xline Starterkit. De ultieme oplossing voor al je netwerkvragen! Draadloze Powerline Ethernet Adapter Internet in iedere ruimte, eenvoudig via het stopcontact Altijd een optimale draadloze verbinding Uitgebreide beveiligingsmogelijkheden Ideaal te combineren met de xline en de xline starterkit 14MBPS DRAADLOOS INTEGRATIE OVER POWERLINE LICHTNET NETWERK OPTIMAAL 64/128-BIT DRAADLOOS WEP SIGNAAL ENCRYPTIE INPLUGGEN EN WERKEN VOORBEELD 3 MOGELIJKHEID TOT (DRAADLOOS) AANSLUITEN MEERDERE GEBRUIKERS EN HET DELEN VAN EEN INTERNETVERBINDING VOORBEELD 1 Sluit eenvoudig je modem aan op de xline met de meegeleverde UTP kabel en steek deze in het stopcontact. Vervolgens sluit je de tweede xline adapter op je netwerkkaart van de pc aan met de meegeleverde UTP kabel. Steek nu ook deze xline in het stopcontact en je hebt een internetverbinding. Is het niet altijd even eenvoudig, adapter in een ander stopcontact steken en klaar ben je. modem router VOORBEELD 2 Wanneer je je xline in de toekomst wilt uitbreiden met meerdere computers dan dien je voor iedere toe te voegen computer over een xline te beschikken (xline uitbreidingskit). Ook dien je te beschikken over een modem en een router of een modem met ingebouwde router. VOORBEELD 3 Een voorbeeld gelijk aan voorbeeld 2, maar nu voorzien van een xstream, een draadloos access point dat enkel hoeft te worden ingeplugd op je xline thuisnetwerk. Je kunt nu eenvoudig beschikken over zowel een draadloos netwerk als een xline netwerk. Je beschikt nu over volledige mobiliteit. Handig als je bijvoorbeeld veelvuldig gebruik maakt van een laptop. k je in no-time over een supersnel en stabiel thuisnetwerk!

8 Communiceer met bluetooth! bblue Bluetooth Ontvanger Communiceer eenvoudig met bluetooth apparatuur! Bluetooth kom je meer en meer tegen. De bblue sluit je aan op de USB poort van je pc of notebook en hiermee kun je verbinding maken met andere bluetooth apparaten zoals een bluetooth printserver, headset of gsm. Je mobiele telefoon is een essentieel stuk gereedschap. Je voert gesprekken, noteert afspraken en beheert contactpersonen. Het liefst zou je al die informatie in één keer synchroniseren met de informatie in je computer. Dat kan! Met de bblue van Eminent synchroniseer je je data. Foto s en contactinformatie draadloos verzenden naar of ophalen van je computer? Ook dat kan met de bblue. De uiterst veelzijdige en gebruiksvriendelijke interface van de bblue maakt mobielbeheer tot een fluitje van een cent! Op de bblue kun je een bluetooth headset aansluiten zoals de btalk. Hiermee kun je handsfree gesprekken voeren via het internet door bijvoorbeeld gebruik te maken van Skype. USB Bluetooth ontvanger Voor communicatie tussen bluetooth randapparatuur Synchroniseer je mobiele telefoon met Outlook Stuur foto s van je telefoon door naar je computer Mogelijkheid tot aansluiten Bluetooth headset (Eminent btalk) 3.0 MBPS BLUETOOTH KLASSE I USB BLUETOOTH AANSLUITING ONTVANGER

9 Communiceer meer! btalk Bluetooth Headset Draadloos handsfree bellen, eenvoudig en comfortabel! De mobiele telefoon mag gezien worden! Maar zou het niet handig zijn als je comfortabel en draadloos zou kunnen bellen met je handen vrij om andere dingen te kunnen doen? Dat kan met de Eminent btalk Bluetooth Headset. Een comfortabele, lichtgewicht headset met 10 gram inclusief batterij de lichtste vandaag op de markt geschikt voor iedere mobiele telefoon met Bluetooth. De btalk beschikt over de mogelijkheid gesprekken aan te nemen, te weigeren en over een re-dial mogelijkheid. Ook voice dialing is mogelijk, al is deze functie afhankelijk van je mobiele telefoon. De btalk is tevens voorzien van handige volumeknoppen, zodat je tijdens je gesprek het volume kunt aanpassen. Zo ben je altijd verzekerd van de beste geluidskwaliteit. Je kunt de btalk ook eenvoudig inzetten als headset in combinatie met bijvoorbeeld Skype of MSN, zodat je ook achter de computer draadloos en comfortabel kunt doorwerken. Uiteraard dien je dan wel te beschikken over een internetverbinding en een bluetooth adapter zoals de bblue. Bluetooth headset voor draadloos bellen Geschikt voor gebruik met internettelefonie (Skype TM ) Geschikt voor gebruik met iedere Bluetooth mobiele telefoon Lichtgewicht en bijzonder comfortabel, voorzien van volumeknoppen Mogelijkheid tot aannemen, weigeren, re-dial en mute en voice dial VOOR INTERNET TELEFONIE BLUETOOTH HEADSET VOOR MOBIELE TELEFONIE WEEGT SLECHTS 10 GRAM MET VOLUME REGELING

10 Houd contact! icam Internet Camera Ideaal voor gebruik met messenger diensten! Je bent een fervent gebruiker van chat-programma s, video conferenties of multi-player games en hebt graag direct contact met andere gebruikers. Dan is deze Eminent icam het helemaal! Met zijn flexibele hals is de icam eenvoudig te richten en met de speciale knop maak je in een handomdraai snapshots van jezelf of anderen. De icam is tevens voorzien van twee snelle USB poorten, zodat je altijd toegang hebt tot bijvoorbeeld je USB memory stick. Met een ingang voor een microfoon en een uitgang voor een hoofdtelefoon of een speakerset is deze icam de perfecte multimedia ervaring! Handig hebbedingetje volgens Veronica Magazine! Voor uitbreiding van je chat-ervaring Biedt twee extra snelle USB poorten Mogelijkheid tot aansluiten van microfoon Mogelijkheid tot aansluiten van hoofdtelefoon Bijzonder eenvoudige installatie 2 EXTRA USB POORTEN USB 2.0 MICROFOON AANSLUITING FLEXIBELE HALS HEADSET AANSLUITING 2 KANAALS AUDIO SYSTEEM EMINENT

Catalogus 2013. 5 jaar Garantie Compleet Assortiment Nederlandstalige Handleiding Eenvoudige Installatie Toegankelijke Helpdesk

Catalogus 2013. 5 jaar Garantie Compleet Assortiment Nederlandstalige Handleiding Eenvoudige Installatie Toegankelijke Helpdesk Catalogus 2013 5 jaar Garantie Compleet Assortiment Nederlandstalige Handleiding Eenvoudige Installatie Toegankelijke Helpdesk hdmedia RT3 Speel je media in Full HD 1080p EM7280 EM7280 hdmedia RT3 Full

Nadere informatie

Mobiele- en thuisgebruikers toegang geven tot bedrijfsnetwerk

Mobiele- en thuisgebruikers toegang geven tot bedrijfsnetwerk Mobiele- en thuisgebruikers toegang geven tot bedrijfsnetwerk Het veilig verzenden van gegevens over het internet heeft een slechte naam. Meldingen uit de pers van phishing-aanvallen op het online bankieren

Nadere informatie

Een internetverbinding draadloos delen

Een internetverbinding draadloos delen Draadloos internet heeft de toekomst, maar het zal nog even duren voordat u dit betaalbaar via uw telecomaanbieder kunt doen. Maar wel kunt u alvast een eigen draadloos netwerk aanleggen om overal in huis

Nadere informatie

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer je maar wilt Siemens OpenScape Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer u maar wilt Spin in uw eigen communicatieweb Het begrip het nieuwe werken is geaccepteerd

Nadere informatie

INLEIDING: THEMA, DOELSTELLINGEN en ORGANISATIE

INLEIDING: THEMA, DOELSTELLINGEN en ORGANISATIE Draadloos WiFi Mijn eigen thuisnetwerk leren configureren en beveiligen Handleiding-syllabus. INLEIDING: THEMA, DOELSTELLINGEN en ORGANISATIE Thema: Een draadloze verbinding met WiFi In deze handleiding

Nadere informatie

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking

Werken waar en wanneer je maar wilt. Siemens OpenScape. Voor communicatie en samenwerking Werken waar en wanneer je maar wilt Siemens OpenScape Voor communicatie en samenwerking 2 Werken waar en wanneer u maar wilt Spin in uw eigen communicatieweb Het begrip het nieuwe werken is geaccepteerd

Nadere informatie

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van

Nadere informatie

Communiceren vanuit één applicatie

Communiceren vanuit één applicatie Communiceren vanuit één applicatie Unify Nieuwe naam, grote historie. U kunt OpenScape Business integreren in bestaande netwerksystemen als flexibele communicatie oplossing, als stand alone service implementeren

Nadere informatie

Televak centers; intermediair tussen provider en reseller

Televak centers; intermediair tussen provider en reseller NIEUWSBRIEF TELEvakblad deze nieuwsbrief is een UiTgAVe VAn TeleVAk CenTerS * editie Mei 2008 * JAArgAng 3 nr. 1 Televak centers; intermediair tussen provider en reseller televak centers - de grootste

Nadere informatie

Handleiding verbeteren internetsnelheid. Bij hoge snelheid internetproducten

Handleiding verbeteren internetsnelheid. Bij hoge snelheid internetproducten Handleiding verbeteren internetsnelheid Bij hoge snelheid internetproducten Welkom Met deze handleiding leggen wij u uit hoe u de snelheid van uw internetverbinding optimaal kunt gebruiken. Komt u er

Nadere informatie

Hoe vaak bouwt of verbouwt u? Vergeet de fundering van uw thuisnetwerk niet.

Hoe vaak bouwt of verbouwt u? Vergeet de fundering van uw thuisnetwerk niet. Hoe vaak bouwt of verbouwt u? Vergeet de fundering van uw thuisnetwerk niet. Als u vandaag bouwt of verbouwt, kies dan voor uw comfort van morgen. Kies voor een thuisnetwerk dat klaar is voor de toekomst:

Nadere informatie

Dat betekent dat alle serviceproviders

Dat betekent dat alle serviceproviders Doetinchem Glasvezel Speciale uitgave Doetinchem Glasvezel Gratis Informatiekrant Gaat er glasvezel in Doetinchem komen? Geschreven door Erik Pubben Reggefiber inventariseert nu tot 28 april de vraag naar

Nadere informatie

Eminent Advanced Manual

Eminent Advanced Manual Eminent Advanced Manual 2 EMINENT ADVANCED MANUAL Eminent Advanced Manual Inhoudsopgave Waarom een Eminent Advanced Manual?... 3 Uw tips en suggesties in de Eminent Advanced Manual?... 3 Service en ondersteuning...

Nadere informatie

Hosted VoIP. Dé zakelijke telefonieoplossing van Voips

Hosted VoIP. Dé zakelijke telefonieoplossing van Voips Hosted VoIP Dé zakelijke telefonieoplossing van Voips Of medewerkers nou op de zaak, op een andere locatie of juist thuis werken onderling verkeer is geheel gratis! Meerdere vestigingen of thuiswerkers

Nadere informatie

Breedband internetabonnementen

Breedband internetabonnementen Breedband internetabonnementen ZeelandNet is de grootste internetprovider van de provincie en is écht Zeeuws te noemen. ZeelandNet vervult een belangrijke regionale functie, hetgeen ook op de internetsite

Nadere informatie

Paxton. Catalogus 2014. Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen. De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw

Paxton. Catalogus 2014. Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen. De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Paxton De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Catalogus 2014 Intelligente toegangscontrole en deurintercom systemen 2 Inhoudsopgave 3 Introductie 5 PC gestuurde toegangscontrole 6 Bedrade

Nadere informatie

Computer Connectivity & Networks 2012 Netwerk

Computer Connectivity & Networks 2012 Netwerk KV Computer Connectivity & Networks 2012 Netwerk FAST ETHERNET SWITCHES NWAY NETWERK SWITCH 10/100 MBPS Compacte 10/100 Mbps Nway desktop switches, ideaal voor werkgroepen en klein zakelijk gebruik. Deze

Nadere informatie

De abonnementen van Planet Internet

De abonnementen van Planet Internet De pluspunten van Planet Internet Meest bekroonde provider van Nederland Deskundige servicelijn Geavanceerd netwerk Ruime keuze aan abonnementen Uw eigen homepage van 25 MB Uitgebreide e-mailfaciliteiten

Nadere informatie

portimagazine december 2010 Assurnet

portimagazine december 2010 Assurnet portimagazine december 2010 Assurnet 3 Editoriaal 4 Port-e-Mail Uw mailbox steeds bij de hand 6 Waarom Port-e-Mail? U werkt zonder Port-e-Mail? Ontdek de risico s ervan! 8 Port-e-Mail Uw collega's getuigen

Nadere informatie

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU ui j e D e w e t s a a gn cc u rs!! es inhoud Wie zijn wij? ICt Waarborg Logo en huisstijl Websites Webshop Starterspakketen A-B-C-D Backup en support

Nadere informatie

Een introductie voor netwerken en video over TCP/IP door Edwin Schriel.

Een introductie voor netwerken en video over TCP/IP door Edwin Schriel. Een introductie voor netwerken en video over TCP/IP door Edwin Schriel. Pagina ( s) Inhoudsopgave. 1 Inleiding. 2 Wat is een netwerk. 3 IP adres. 3 IP netwerken. 3 Ethernet. 4 Hub(s) en switches. 5 Bruggen.

Nadere informatie

DAXIS DAXIS. Daxis al 30 jaar uw IT-partner. Er is een stille IT-revolutie gaande

DAXIS DAXIS. Daxis al 30 jaar uw IT-partner. Er is een stille IT-revolutie gaande Daxis al 30 jaar uw IT-partner Er is een stille IT-revolutie gaande De IT-technologie is in de afgelopen vijf jaar enorm veranderd. De DEV-Cloud oplossing van Daxis maakt een eind aan investeringen die

Nadere informatie

Informatie brochure over eduratotaal het ICT concept van Digirati voor het onderwijs Kijk ook eens op www.digirati.nl Digirati 1e Kruisstraat 9 7413

Informatie brochure over eduratotaal het ICT concept van Digirati voor het onderwijs Kijk ook eens op www.digirati.nl Digirati 1e Kruisstraat 9 7413 Informatie brochure over eduratotaal het ICT concept van Digirati voor het onderwijs Kijk ook eens op www.digirati.nl Digirati 1e Kruisstraat 9 7413 VE Deventer 085 888 1760 Informatie@digirati.nl EDURATOTAALINFORMATIEBROCHURE

Nadere informatie

Wij richten ons uitsluitend op het MKB

Wij richten ons uitsluitend op het MKB Backup Protector in dagelijkse praktijk Vergeet u wel eens een backup te draaien? Als u een backup heeft is het risico nog niet voorbij want de meeste dragers zijn gevoelig voor beschadiging, diefstal

Nadere informatie

de xda alles wat je nodig hebt, op het werk en thuis

de xda alles wat je nodig hebt, op het werk en thuis 6463 xda guide Dutch 5/6/02 4:16 PM Page 1 de xda alles wat je nodig hebt, op het werk en thuis Een pocket-pc met internettoegang en de nieuwste mobiele telefoon, stijlvol gecombineerd tot één toestel.

Nadere informatie

749. 279. 9.99 34.99 15.6 EEN GREEP UIT ONS 15 INCH NOTEBOOK ASSORTIMENT 15.6. Quad Core 429. FULL HD. Notebook - G50-45

749. 279. 9.99 34.99 15.6 EEN GREEP UIT ONS 15 INCH NOTEBOOK ASSORTIMENT 15.6. Quad Core 429. FULL HD. Notebook - G50-45 Notebook - G50-45 Een veelzijdige en betaalbare laptop met een mooi slank design en uitgebreide specificaties. De quad-core processor levert in combinatie met 6GB werkgeheugen fantastische prestaties.

Nadere informatie

Handleiding Aan de slag en problemen oplossen

Handleiding Aan de slag en problemen oplossen Handleiding Aan de slag en problemen oplossen INHOUDSOPGAVE Belangrijke informatie 3 Basisinformatie computer 4 Veiligheid en comfort... 4 Veiligheidsmaatregelen... 4 Voorzorgsmaatregelen... 4 Kennismaking

Nadere informatie

Solcon, betrouwbare speler. Solcon. Als beste getest in de categorie internet. Solcon, betrokken speler

Solcon, betrouwbare speler. Solcon. Als beste getest in de categorie internet. Solcon, betrokken speler solcon.nl 2 solcon.nl Solcon, betrouwbare speler Dronten vormt een sterke thuisbasis voor Solcon, de Internet Service Provider met 17 jaar ervaring. En met ruim 60.000 particuliere en zakelijke klanten

Nadere informatie

zodat u zich kunt focussen op uw eigen doelstellingen All in IT! SYSTEEM- BEHEER INTERNET- DIENSTEN HIP TELEFONIE 4

zodat u zich kunt focussen op uw eigen doelstellingen All in IT! SYSTEEM- BEHEER INTERNET- DIENSTEN HIP TELEFONIE 4 All in IT! zodat u zich kunt focussen op uw eigen doelstellingen Voordelen Hoe werkt het? SYSTEEM- BEHEER INTERNET- DIENSTEN CLOUD Wi-Fi IP-Camerabeveiliging HIP TELEFONIE 4 Onze kracht ligt in de integratie

Nadere informatie

Reseller Informatie 12Connect BV. Reseller Informatie 12Connect BV

Reseller Informatie 12Connect BV. Reseller Informatie 12Connect BV Reseller Informatie 12Connect BV Reseller Informatie 12Connect BV Inhoud Introductie 3 De toekomst begint vandaag! Wereldwijd voordelig bellen geeft u vrijheid! Een dynamische relatie Voorwoord 5 12Connect

Nadere informatie