Woordje vooraf. Beste kinderen en ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woordje vooraf. Beste kinderen en ouders,"

Transcriptie

1

2 Woordje vooraf Beste kinderen en ouders, 2018 was al een heel plezierig speelpleinjaar. In de krokus- en paasvakantie mochten we al gemiddeld meer dan 105 kinderen ontvangen per dag, een nieuw record! Het zorgt ervoor dat we als animatoren nog meer zin hebben in het hoogtepunt van het jaar: de zomervakantie! Meer dan ooit zijn we dan ook blij jullie te mogen verwelkomen in Hoeve Delaere voor leuke activiteiten, nieuwe vriendschappen, de mooiste kampen van het land, de spannendste voetbalwedstrijd van het WK enzovoort! Momenteel zitten wij nog met de neuzen in onze studeerboeken, maar laat er geen twijfel over bestaan dat we nu al wilde plannen aan het beramen zijn. De krokus- en paasvakantie waren zoals eerder vermeld een schot in de roos met de hoogste bezoekcijfers in de hele geschiedenis van de Speelveugel. Wij willen jullie nu al bedanken om zo massaal af te stemmen op onze werking Om de hoge aantallen in de zomervakantie aan te kunnen mogen we per week extra animatoren verwelkomen op onze speelpleinwerking, bedankt Stad Menen! De positieve zaken van de voorbije jaren trekken we volledig door. We willen dat kinderen zich optimaal amuseren dus kiezen we ervoor om te werken met een halfopen spelaanbod. s Ochtends doen we activiteiten per groep, in de namiddag voorzien we ook activiteiten maar kunnen kinderen kiezen of ze er al dan niet aan meedoen. Zo bieden we nog meer speelmogelijkheden voor iedereen! Ook investeerden we in nieuw materiaal, legden we de heuvels heraan met enkele buizen erin en heeft de zon ons al beloofd om zeker van de partij te zijn We hopen jullie allen in grote getale te mogen verwelkomen, we hebben er ongelofelijk veel zin in! Groetjes De animatoren

3 Inhoud Woordje vooraf... 3 Wat bieden we aan?... 5 Wie zijn we?... 9 Inschrijven Dagindeling Tienerwerking de Speelveugel! Fiscale attesten en papieren mutualiteit Wat bij ongevallen? Contact... 18

4 Wat bieden we aan? Op de speelpleinwerking van Lauwe kunnen kinderen vanaf drie jaar komen spelen! Daarbij bieden we diverse zaken aan zodat elk kind een waar vakantiegevoel kan beleven. Volgende zaken zitten in ons aanbod. 1. Iedereen welkom vanaf 3 jaar! Op de speelpleinwerking delen we de kinderen op in verschillende groepen tijdens de activiteiten in de voormiddag, voor het middageten en het vieruurtje. Dit zodat er momenten zijn waarop ze hun leeftijdsgenoten kunnen leren kennen, ermee samenspelen en voor de praktische gang van zaken. Alle kinderen vanaf 3 jaar zijn welkom op onze speelpleinwerking. De enige regel is dat het kind zindelijk is. Een ongelukje kan gebeuren, maar valt dit meer dan 3 keer voor in een week dan zal de speelpleinwerking contact opnemen met de ouders en zal het kind geweigerd worden voor de rest van de vakantie. Kinderen krijgen veel vrijheid en speelmogelijkheden. De animatoren zetten zich hier dagelijks 200% voor in. Indien er veelvuldig wordt opgemerkt dat een kind onaanvaardbaar gedrag vertoont worden de ouders hiervan op de hoogte gebracht. Indien dit gedrag na herhaaldelijke keren zich nog voortdoet, dan kan de speelpleinwerking het kind voor één of meerdere dagen schorsen. 2. Groepen op basis van leeftijd NIEUW: DE PEUTERGROEP Door de grote stijging van de aantallen werd de kleutergroep bij momenten heel erg druk. Zo groot dat de controle voor onze animatoren te stressvol werd ervaren, maar ook de kinderen konden de drukte niet altijd goed aan. Al is het leeftijdsverschil tussen een peuter en een kleuter soms slechts 2 jaar, toch merken we dat er een groot verschil is als het gaat om activiteiten maken. Om voor de kleuters wat uitdagendere activiteiten te voorzien alsook de werkdruk wat te ontlasten voor de animatoren proberen we dit jaar iets nieuws uit: een aparte peuter- en kleutergroep. Nog steeds met dezelfde kwaliteit, boordevol fantasie en spel, maar aangepast aan de leeftijd! Uiteraard kunnen grote broers en zussen met hun kleiner familielid meespelen indien zij dat wensen.

5 De groepen zijn: - Peutergroep: 3 4 jaar - Kleutergroep : 5 6 jaar - Groep 1: 1 e en 2 e leerjaar - Groep 2: 3 e en 4 e leerjaar - Groep 3: 5 e en 6 e leerjaar - Tienerwerking: 1 e tot 4 e middelbaar 3. Georganiseerde activiteiten De animatoren van Speelpleinwerking de Speelveugel zorgen elke dag voor leuke en diverse activiteiten. Praktisch al onze activiteiten hebben een thema, waardoor de fantasie van de kinderen geprikkeld wordt. Enkel s ochtends moeten kinderen verplicht meedoen met hun activiteit per groep. In de namiddag bieden wij telkens vijf verschillende activiteiten aan. Kinderen die dan zin hebben om daaraan mee te doen kunnen dat. Maar kinderen die liever verder werken aan hun kamp, een zandkasteel willen maken of een fietsenrace doen tegen hun oudere broer kunnen dat eveneens. 4. Speelhoeken Speelhoeken zijn de plaatsen op onze speelpleinwerking waar wij materiaal aanbieden en de kinderen er vrij mee kunnen spelen. Zo hebben we een tekenhoek, een bouwhoek, leeshoek, blokken om een kamp te bouwen, spelletjeshoek, de zandbak..

6 5. Extra activiteiten Elke vakantie trekken we er graag eens op uit. De hele krokus-, paas- en zomervakantie doorbrengen op de speelpleinwerking is uiteraard enorm leuk, maar andere horizonten opzoeken lijkt ons minsten even boeiend! Extra activiteiten zijn meestal op verplaatsing met de bus. Veelal gebeuren die activiteiten ook in thema- of pretparken. We vragen hier dan ook steeds een extra vergoeding voor. Kruis de data zeker goed aan op uw agenda! Het zou niet de eerste keer zijn dat een kind bijvoorbeeld zonder picknick of aangepaste kledij mee de bus op stapt! Verder in deze brochure volgt een uitgebreide uitleg van de verschillende activiteiten.

7 6. Begeleiding door een jonge enthousiaste groep! Onze animatoren zijn jongeren die vanaf 16 jaar leiding kunnen geven op de speelpleinwerking. Vaak gaat het om mensen die ofwel in een jeugdbeweging zitten, een schoolopleiding volgen binnen de sociaalculturele sector of een animatorencursus hebben gedaan. In de vakantieperiodes worden animatoren gecoacht en geëvalueerd zodat ze kunnen groeien in hun vak. Op die manier beschikken we over de beste animatoren van het land! 7. Warme maaltijd, tien- en vieruurtje In de prijs van een speelpleindag zit een warme maaltijd en een vieruurtje. Doorlopend krijgen kinderen steeds water, zorgen we er ook uit onszelf voor dat ze genoeg te drinken krijgen en mogen zij over de middag zoveel eten als ze willen. Indien kinderen iets niet graag eten verplichten we hen niet, maar moedigen we hen aan om toch eens te proeven. Vegetariërs en lactose-intolerante kinderen krijgen een aangepaste maaltijd, maar moeten dat wel ruim voldoende op voorhand laten weten!

8 Wie zijn we? Onze animatoren zijn onderverdeeld in enkele groepen. Dit zorgt ervoor dat onze animatorengroep draait zoals een goed-geoliede machine: - Speelpleinverantwoordelijke De hoofdverantwoordelijke voor de speelpleinwerking is Jonathan, jeugdcoördinator bij de Jeugddienst van Menen. Hij zorgt voor de voorbereidingen van de vakantie zoals animatorenverdeling, inschrijvingen van de kinderen, het regelen van materiaal en de uitstappen... Daarnaast zorgt hij voor een begeleiding voor alle animatoren. - Jeugdanimatoren Dit zijn oudere animatoren die al vele jaren ervaring hebben. Ze houden een overzicht over het plein, evalueren de animatoren, zorgen dat het tijdsschema van de dag goed opgevolgd wordt en houden contact met de ouders. Hebt u vragen of opmerkingen, dan kan je bij deze toppers terecht! - Hoofdanimatoren Dit zijn animatoren met een paar jaar ervaring. Zij zorgen ervoor dat de werking binnen de leeftijdsgroepen goed draait, staan de (beginnende) animatoren bij met raad en daad en houden de sfeer erin! - Animatoren Dit zijn al dan niet beginnende leiders en leidsters. Voor hen is de uitdaging er om de kinderen te leren kennen, te leren spelen zoals ze het vroeger zelf deden en daarbij veel plezier maken. Zo beginnen ze dus aan een speelpleincarrière die hopelijk een hele poos mag duren!

9 Inschrijven Inschrijven voor de speelpleinwerking kon tot voor de zomervakantie op de jeugddienst van Menen. Tijdens de speelpleinwerking zelf kan dit op ons secretariaat. De prijs van een dagje speelplein hangt af van de plek waar u woont. - Inwoners van Menen: 6 per kind - Inwoners buiten Menen: 8 per kind Indien het de eerste keer is dat u naar de speelpleinwerking komt dit jaar, dan dient u nog een extra bedrag van 5 euro te betalen. Dit voor de verzekering van uw kind. Betalen op de speelpleinwerking zelf kan enkel met cash geld! Inschrijven kan tegenwoordig helemaal online. Surf naar onze website en klik door naar het inschrijvingsprogramma. LET OP: vanaf 21 juli tot 5 augustus is er geen speelpleinwerking! Daarnaast kan je ook inschrijven op de Jeugddienst van Menen of op het speelplein zelf. BELANGRIJK: vergeet de KIDS-ID niet, we hebben het rijksregisternummer van de kinderen nodig!

10 Dagindeling Onze animatoren volgen een strikte dagindeling, dus vragen wij ook aan de ouders om zich hieraan te houden. Het is geen ramp, maar eerder een kleine ergernis wanneer ouders tien minuten te laat toekomen met hun kind(eren). Hou hier dus graag rekening mee, zo blijven we goede vrienden! 7u 8u30 8u30 9u 9u 12u 12u 13u30 13u30 16u 16u 16u15 16u15 17u 17u -18u Vooropvang: we vragen hierbij 0,30 per kwartier. De vooropvang loopt af, kinderen kunnen vrij spelen over het gehele terrein. Begeleide activiteiten per leeftijdsgroep Middagmaal begeleid vrij spel Begeleide activiteiten voor kleuters en peuters. Begeleide activiteiten en/of vrij spelen voor kinderen van de lagere school: kinderen kunnen deze keer kiezen of ze al dan niet meedoen. 4-uurtje Einde activiteiten: kinderen kunnen worden opgehaald t.e.m. 17u Na-opvang: ook hier vragen we 0,30 per kwartier.

11 Tienerwerking de Speelveugel! In 2016 startten we een tienerwerking op! Iedereen die in het middelbaar onderwijs zit kan bij ons terecht voor topactiviteiten, gegeven door de beste animatoren (uiteraard). Tieners krijgen hun eigen lokaal, hebben zelf inbreng in wat ze graag zouden doen en worden op en top verwend. Vaak gaan ze samen met de animator op pad voor speciale activiteiten, probeer daarom zoveel mogelijk met de fiets te komen. In twee jaar tijd draaide de tienerwerking uit op een mini-succes met bijna 25 leden die vaak uit eigen initiatief naar onze werking komen. Heel leuk om te zien is hoe tieners de doorstroom naar het animatorschap maken. We moedigen dit ook ten zeerste aan en zullen hier de komende jaren ons verder op richten! Wil je op de hoogte blijven over het reilen en zeilen van de tienerwerking? Like dan zeker onze facebookpagina!

12 Uitstappen zomervakantie Zoals eerder vermeld trekken we er van tijd tot tijd graag op uit. LET OP: volzet = volzet CAMPING DE SPEELVEUGEL Op woensdagavond 18 juli houden we onze jaarlijkse camping met de jongelui van groep 3 en de tienerwerking! We houden een bbq, kijken een film en doen een nachtspel. Daarna slapen we samen in een tent en staan we daags nadien terug op met wat ochtendgymnastiek. Deze klassieker wil je niet missen! Groepen: 3 en tienerwerking Datum: 18 juli Prijs: 5 DE PALINGBEEK We gaan met de peuters en kleuters op uitstap richting de Palingbeek! We genieten er van de natuur, doen er leuke activiteiten met de animatoren en wie weet vangen we een echte paling! Groepen: peuters en kleuters Datum: 20 juli Prijs: 10 DE GAVERS In het provinciaal domein de Gavers zijn er superleuke speelpleintjes waar we activiteiten zullen doen, vanaf 11u kan er gezwommen worden in het plaatselijke meer, er is een speelbos.. Kortom: een dag ravotten op verplaatsing! Groepen: 1; 2; 3 en tienerwerking Datum: 20 juli Prijs: 10

13 DE SIERK De Sierk is een thema-speelterrein waar kinderen zich kunnen ontpoppen tot echte circusartiesten! Gooien met diabolo s, balanceren op een éénwieler, een leeuw temmen: het kan er allemaal! Groepen: peuters en kleuters Datum: 24 augustus Prijs: 16 PLOPSALAND We vereren nog eens het leukste pretpark van het land met een bezoekje! Samen met Samson, Maya en Mega Mindy doen we de leukste attracties! Groepen: 1; 2; 3 en tienerwerking Datum: 24 augustus Prijs: 25

14 Eigen materiaal en kledij Wij hebben kleine kastjes op de speelpleinwerking waar de kinderen hun tassen, jassen, truien en dergelijke makkelijk kunnen opbergen. Toch heb je best de nodige aandacht voor volgende zaken: - Zorg voor aangepaste kledij: kinderen kunnen zeer makkelijk vuil worden tijdens het spelen. Zorg daarom dus voor kleren die hiervoor dienen. - Reservekledij: check zeker bij de speciale activiteiten of reservekledij handig kan zijn. Soms gebeurt het ook dat een kleuter in zijn broek plast. Als je als ouder weet dat dit kan gebeuren, geef dan ook best wat extra kleren mee in een rugzakje. - Verloren kledij: kledingstukken die wij lukraak op de grond vinden zowel binnen als buiten, leggen wij gesorteerd op een tafel bij de opbergkastjes. Wij raden het ten stelligste af om eigen speelgoed mee te brengen naar de speelpleinwerking. Ten eerste kan je het enkel kwijt raken. Ten tweede zijn wij niet verantwoordelijk voor mogelijke schade. Wat hoort ook niet thuis op de speelpleinwerking: - Zakmessen - Gsm s en smartphones - Spelconsoles - Snoepgoed. Indien wij toch merken dat een kind dit zou mee hebben, dan nemen wij het voor de hele dag af en geven het dan s avonds terug mee naar huis met de ouders.

15 Fiscale attesten en papieren mutualiteit Met een fiscaal attest kan je de kosten voor de opvang van uw kind(eren) aftrekken van je belastingen. Dit is enkel voor kinderen jonger dan twaalf jaar! Ook via de mutualiteit kan er een terugbetaling verkregen worden. Je hebt drie manieren om je fiscaal attest en de papieren van de mutualiteit te bemachtigen vanaf 2018: 1. Via het online inschrijvingsprogramma kan je gemakkelijk je fiscaal attest thuis opvragen en opslaan. Je gaat naar je profiel, je klikt op attesten en klaar is kees! De attesten worden steeds gepubliceerd na elke vakantie. 2. Je komt langs op de jeugddienst van Menen na de speelpleinwerking, wij printen die dan voor u af. Adres: J&M Sabbestraat 163a 3. Je stuurt een mailtje naar jonathan.depoot@menen.be met al uw gegevens, het fiscaal attest wordt u dan terug opgestuurd.

16 Wat bij ongevallen? Een ongeluk kan soms heel snel gebeuren. Wij zorgen ervoor op de speelpleinwerking dat alles zo veilig mogelijk verloopt, maar builen en blutsen zijn sowieso niet altijd te voorkomen. Daarom zijn kinderen op onze speelpleinwerking verzekerd bij ongevallen. Dit gaat echter op voor wanneer er zeer ernstige ongevallen hebben plaatsgevonden en uw kind naar het ziekenhuis zou moeten. U kan bij het secretariaat terecht voor de verzekeringspapieren. Hopelijk komt het uiteraard niet zo ver. Wat als er iets gebeurt op de speelpleinwerking: 1. Op de speelpleinwerking zelf zorgen we voor de eerste hulp. 2. Wanneer het zeer ernstig lijkt te zijn: we bellen zo snel mogelijk de ouders op! Bijvoorbeeld: kind heeft koorts, buikpijn, voelt zich heel erg slecht. Bijvoorbeeld: kind is heel erg hard gevallen en kan moeilijk wandelen. 3. Indien nodig: we vertrekken richting de dokter of het ziekenhuis. 4. Een jeugdanimator bezorgt ouders en/of dokter de verzekeringspapieren en laat die invullen.

17 Contact Tijdens de vakanties belt u best naar de speelpleinwerking zelf. Onze jeugdanimatoren helpen u even graag aan de andere kant van de lijn. Tel Tijdens het schooljaar kan je contact houden met onze speelpleinverantwoordelijke Jonathan. Dit via diverse kanalen! Mail: jonathan.depoot@menen.be Tel.: 056/ Facebook: Jonathan van de Jeugddienst. Doorheen het gehele jaar zijn wij ook actief op facebook met onze verschillende facebookpagina s! Surf zeker eens naar Speelpleinwerking de Speelveugel en Tienerwerking de Speelveugel en geef die pagina s een dikke like!

18 Daarnaast kan u eveneens op de hoogte blijven van tal van zaken die te maken hebben met de jeugdsector in Menen! Zo is er de facebookpagina van Jeugddienst Menen! Verschillende initiatieven betreffende jeugd en cultuur kan je erop terug vinden, want tijdens het jaar werkt de Jeugddienst keihard om ieder kind zijn of haar noden te vervullen! Contacteer ons ook gerust met vragen via jeugddienst@menen.be. Heel belangrijk is ook is het viermaandelijks kindermagazine t LEIEDRAADJE! Zowel in het voorjaar, de zomer als in het najaar krijgen alle leerlingen van de Meense scholen dit boekje via zijn of haar leerkracht. Smijt het niet achteloos in de prullenmand, want sowieso staat er heel wat interessant nieuws in! Bijvoorbeeld: welke uitstappen wij ondernemen met de speelpleinwerkingen, wanneer de inschrijvingen starten, de dagindeling.. Ook tal van andere jeugdinitiatieven, wedstrijden, nieuwtjes.. kan je erin terug vinden!

19

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer?

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer? Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op t Speelplein! Ravotten, rollebollen en buiten

Nadere informatie

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF WAT IS SPEELKRIEBELS? SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF Speelkriebels is de gemeentelijke speelpleinwerking van Brecht, actief op het domein van BuSO Kristus Koning. WANNEER IS SPEELKRIEBELS OPEN? Onze

Nadere informatie

Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18

Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18 Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18 Info Volg de stad en de speelpleinwerking ook op en! Stadsbestuur Oudenburg Weststraat 24-8460 Oudenburg T 059-56 84 20 E jeugd@oudenburg.be W www.oudenburg.be

Nadere informatie

NAAM VAN DE WERKING: "Speelplein Guustje"

NAAM VAN DE WERKING: Speelplein Guustje Huishoudelijk reglement speelpleinwerking. GR 17.12.2013 De raad in openbare zitting, Gelet op Lokaal Jeugdbeleid Vlaamse beleidsprioriteit 01 (LJBVBP01) De ondersteuning van het jeugdwerk in algemene

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op t! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN 1 WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN WERKINGSDAGEN Week 1 : 1/07 5/07 Week 2: 8/07 12/07 Week 3: 15/07 19/07 Week 4: 22/07 26/07 uitstap op 26/07 Het speelplein is gesloten van 29/07 t.e.m.

Nadere informatie

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF WAT IS SPEELKRIEBELS? www.brecht.be/speelkriebels Bethaniënlei 5 SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF Speelkriebels is de gemeentelijke speelpleinwerking van Brecht, actief op het domein van BuSO Kristus

Nadere informatie

Speelpleinwerking Speelberge

Speelpleinwerking Speelberge Speelpleinwerking Speelberge Wanneer Carnaval (12.02.18 t.e.m. 16.02.18) Pasen (03.04.18 t.e.m. 13.04.18) Zomer (02.07.18 t.e.m. 31.08.18) Herfst (29.10.18 t.e.m. 31.10.18) Kerst (24.12.18 t.e.m. 04.01.19)

Nadere informatie

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop!

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop! Speelfijne zomer Hey hallo! het centrale thema van het speelplein. Als ruimteschip maakt het verschillende tijdreizen, maar ook als cruiseschip ter land ter zee en in de lucht beleeft het zotte avonturen.

Nadere informatie

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software For evaluation only. Speelplein Guustje

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software  For evaluation only. Speelplein Guustje Speelplein Guustje Speelplein? Wat is dat? Speelplein Guustje is het gemeentelijk speelplein van Geraardsbergen. Speelplein Guustje bestaat uit een kleuterplein, een groot plein met aparte tienerwerking

Nadere informatie

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN 1 WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN WERKINGSDAGEN Week 1 : 3/07 7/07 Week 2: 10/07 14/07 Week 3: 17/07 20/07 gesloten op 21/07 Week 4: 24/07 28/07 uitstap op 28/07 Het speelplein is gesloten

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft drie werkingen: kleuters (4-5 jaar), kids ( 6-12 jaar) en

Nadere informatie

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. Speelplein Ondersteboven:

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. Speelplein Ondersteboven: Speelplein Ondersteboven: Speelplein? Wat is dat? Speelplein Ondersteboven is een werking die valt onder Speelplein Guustje. HET speelplein van Geraardsbergen. Op het speelplein doen de kinderen allerlei

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING PAGADDERS RONSE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING PAGADDERS RONSE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING PAGADDERS RONSE Art. 1: Het huishoudelijk reglement voor de organisatie van de Speelpleinwerking Pagadders Ronse, wordt goedgekeurd als volgt : HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Nadere informatie

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Nieuwstraat 21 9570 Lierde 055/43.10.31 jeugddienst@lierde.be 12 Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK SPEELPLEINWERKING IZEGEM 2010

TEVREDENHEIDSONDERZOEK SPEELPLEINWERKING IZEGEM 2010 TEVREDENHEIDSONDERZOEK SPEELPLEINWERKING IZEGEM 2010 Krekelstraat 167 8870 Izegem www.aknee.be joc@izegem.be 051 / 30 85 06 Beste ouders, De speelpleinwerking is sinds vorige maandag officieel van start

Nadere informatie

JEUGDDIENST. Speelplein. Regels en afspraken. Goedgekeurd in de gemeenteraad op 25/02/2015. Jeugddienst Gemeenveldstraat 3

JEUGDDIENST. Speelplein. Regels en afspraken. Goedgekeurd in de gemeenteraad op 25/02/2015. Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 JEUGDDIENST Speelplein Regels en afspraken Goedgekeurd in de gemeenteraad op 25/02/2015 Gemeentebestuur Beersel Speelpleinwerking Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 Alsembergsteenweg 1046 1652 Alsemberg 1652

Nadere informatie

Hollywood CINEMA. Speelplein De Tunne Zomervakantie 2018

Hollywood CINEMA. Speelplein De Tunne Zomervakantie 2018 Hollywood T U N N E P O L I S Speelplein De Tunne Zomervakantie 2018 CAMERA KLAAR EN ACTIE! De animatoren hebben speelplein De Tunne omgetoverd tot het decor voor een heuse Hollywoodfilm. Films, paparazzi,

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft twee werkingen: kleuters (4-5 jaar) en kids ( 6-12 jaar). In dit document

Nadere informatie

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT Zomerkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 3 juli 4 juli 5 juli 6 juli 7 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli

Nadere informatie

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen,

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen, Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE Belgique België P.B.-P.P. 9570 Lierde BC 33922 Beste ouders en kinderen, Het is weer zover, binnenkort

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING AALST

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING AALST HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING AALST Organisatie (De speelpleinwerking) t Speelplein Aalst is een organisatie van de Aalsterse jeugddienst. De jeugddienst zetelt in het Administratief Centrum,

Nadere informatie

DE ANIMATORENGAZETTE VAN SPEELPLEIN WESP

DE ANIMATORENGAZETTE VAN SPEELPLEIN WESP DE ANIMATORENGAZETTE VAN SPEELPLEIN WESP EDITIE 2019 Want to be a part of our team? De zomervakantie komt er weer bijna aan! Wij kijken er al ontzettend naar uit, hopelijk jij ook? Deze animatorengazette

Nadere informatie

Gezocht! Enthousiaste animatoren voor op 't Speelplein!

Gezocht! Enthousiaste animatoren voor op 't Speelplein! Animatoren Gezocht! Enthousiaste animatoren voor op 't Speelplein! Elk jaar zijn wij op zoek naar enthousiaste jongeren om onze animatorenploeg te versterken. Wat bieden wij aan? Een vrijwilligersvergoeding

Nadere informatie

TIENERWERKING VOOR 13 t.e.m. 15-JARIGEN

TIENERWERKING VOOR 13 t.e.m. 15-JARIGEN TIENERWERKING VOOR 13 t.e.m. 15-JARIGEN v.u. Jos Sypré, Bloemendalestraat 112,8730 Beernem 1 Wil je een leuke zomervakantie? Kom naar T-RIT! Alle 13-, 14- en 15-jarigen uit Beernem, Damme en Oostkamp zijn

Nadere informatie

Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019

Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019 Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019 ONDERWATERWERELD Duik mee met je vrienden, vriendinnen en favoriete animatoren in de fantastische onderwaterwereld! Je zult je hier in De Tunne als een vis in het

Nadere informatie

Jeugddienst Kortenberg, De Walsplein 30, 3070 Kortenberg, of

Jeugddienst Kortenberg, De Walsplein 30, 3070 Kortenberg, of Hele speelpleindag: 6 Inwoners Kortenberg 8 Niet-inwoners Halve speelpleindag: 3 Inwoners Kortenberg 4 Niet-inwoners Uitstapdag: 8 Inwoners Kortenberg 10 Niet-inwoners Tijdens iedere schoolvakantie, uitgezonderd

Nadere informatie

SPEELPLEIN ALLES KIDS INFOBROCHURE

SPEELPLEIN ALLES KIDS INFOBROCHURE SPEELPLEIN ALLES KIDS INFOBROCHURE Voorwoord Ravotten met je leeftijdsgenoten, in het bos of op de hei, in de speeltuin of op t speelplein, in t stad, op uitstap, eigenlijk overal. Dat is speelplein! Animatoren

Nadere informatie

ANIMATORENBOEKJE Speelpleinwerking JOC/Emelgem/Kachtem Tienerwerking Babbeloe

ANIMATORENBOEKJE Speelpleinwerking JOC/Emelgem/Kachtem Tienerwerking Babbeloe ANIMATORENBOEKJE Speelpleinwerking JOC/Emelgem/Kachtem Tienerwerking Babbeloe 1 Inhoudsopgave 1 De vakantiewerkingen... 4 1.1 Speelpleinwerking: JOC/Emelgem/Kachtem... 4 Wat?... 4 1.1.1 Voor wie?... 4

Nadere informatie

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk

Nadere informatie

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders,

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders, Voorwoord Heey supercoole sloebers en beste ouders, Binnenkort is het weer zover, de zomervakantie komt eraan! En dat betekent natuurlijk ook dat het tijd is om op kamp te gaan, JOEPIE!! Tijd om elke dag

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2016

Vakantie-aanbod Zomer 2016 Vakantie-aanbod Zomer 2016 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek naar

Nadere informatie

Speelpleinwerking DE WARANDE. INFO voor ouders zomer 2016

Speelpleinwerking DE WARANDE. INFO voor ouders zomer 2016 Speelpleinwerking DE WARANDE INFO voor ouders zomer 201 Speelpleinwerking in de zomer Wegwijs op het speelplein Speelplein De Warande Kinderen die willen ravotten in ons bos of samen met Arthur avonturen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod

Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod Jeugdcentrum De Klinker organiseert heel wat leuke activiteiten in de vakanties voor kinderen en jongeren. Indien u inschrijft voor één van deze activiteiten

Nadere informatie

speelplein d e t u n n e met de tunne op wereldreis!

speelplein d e t u n n e met de tunne op wereldreis! speelplein d e t u n n e Zomervakanti e 2017 met de tunne op wereldreis! Beste wereldreizigers Gepakt en gezakt! Met hun valies in de hand staan de animatoren voor je klaar want deze zomer trekken ze de

Nadere informatie

Beste reizigers. Beste ouders. Dagindeling

Beste reizigers. Beste ouders. Dagindeling Speelplein De TUNNE Paasvakantie 2019 Beste reizigers Tijdens de paasvakantie kan je heel goedkoop en dicht op vakantie gaan. Vanaf maandag 8 april 2019 wordt speelplein De Tunne twee weken lang omgetoverd

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Speelplein Begijnenborre

Huishoudelijk reglement Speelplein Begijnenborre Huishoudelijk reglement Speelplein Begijnenborre HOOFDSTUK 1 ORGANISATIE Artikel 1 - Organisatie De Dilbeekse speelpleinwerking wordt georganiseerd door het gemeentebestuur, Gemeenteplein 1, 1700 Dilbeek.

Nadere informatie

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk sportcomplex,

Nadere informatie

Onder het motto: goede afspraken maken goede vrienden starten we graag onze zomerwerking.

Onder het motto: goede afspraken maken goede vrienden starten we graag onze zomerwerking. Beste ouder, grootouder, verantwoordelijke Eerst en vooral zijn wij zeer blij u en uw kind te mogen verwelkomen op onze gemeentelijke speelpleinwerking! Met een ploeg van ongeveer 33 animatoren, hoofdanimatoren

Nadere informatie

kleuterspeelweek reusachtige minimensjes

kleuterspeelweek reusachtige minimensjes kleuterspeelweek reusachtige minimensjes laekelinde - Sint-Pieters-Leeuw start: 30/07 EINDE: 03/08 elke dag van 9-16u opvang van 8-18u Jonge Helden Jonge Helden zijn de toekomst. Ze ontdekken en experimenteren,

Nadere informatie

Infoboekje voor de ouders van animatoren

Infoboekje voor de ouders van animatoren Infoboekje voor de ouders van animatoren INHOUD 1. Woordje van de vrijetijdsconsulente 2. Wat is het speelplein? 3. Taken van een animator 4. Taken van de hoofdanimator 5. Wat doet de dienst vrije tijd/vrijetijdsconsulente?

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN JOEPIE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN JOEPIE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN JOEPIE Stadsbestuur Halle Speelplein Joepie Jeugddienst Halle Brouwerijstraat 32 Leide 3 1500 Halle 1500 Halle T: 0473 66 06 31 T: 02 365 98 30 jeugd@halle.be www.jeugdhalle.be

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE

INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE Speelkrant INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL SPORT ALGEMENE INFORMATIE

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

speelweek Flitsen en fratsen

speelweek Flitsen en fratsen speelweek Flitsen en fratsen Basisschool De killiaan - Duffel start: 19/08 EINDE: 23/08 elke dag van 9-16u opvang van 8-18u Jonge Helden Jonge Helden zijn de toekomst. Ze ontdekken en experimenteren, staan

Nadere informatie

paas- en zomer vakantie CREATIEF //// SPORT ////////// SFEER ///////// UITSTAPPEN ONTSPANNING// JEUGDVERENIGING infobrochure speelplein2016.

paas- en zomer vakantie CREATIEF //// SPORT ////////// SFEER ///////// UITSTAPPEN ONTSPANNING// JEUGDVERENIGING infobrochure speelplein2016. 1 2 CREATIEF //// SPORT ////////// paas- en zomer vakantie SFEER ///////// 3 5 ONTSPANNING// UITSTAPPEN 4 JEUGDVERENIGING S P E E L P L E I N 3SJE infobrochure speelplein2016.indd 1 7/03/16 12:18 175 PRESS

Nadere informatie

BEHOEFTE- EN TEVREDENHEIDSONDERZOEK ROND DE GEMEENTELIJKE VAKANTIEWERKINGEN VAN KEERBERGEN

BEHOEFTE- EN TEVREDENHEIDSONDERZOEK ROND DE GEMEENTELIJKE VAKANTIEWERKINGEN VAN KEERBERGEN BEHOEFTE- EN TEVREDENHEIDSONDERZOEK ROND DE GEMEENTELIJKE VAKANTIEWERKINGEN VAN KEERBERGEN Hallo! Om te evolueren moet je evalueren. Vandaar deze vragenlijst. Namen jouw kinderen als eens deel aan de sportweken,

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGDDIENST HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING Goedgekeurd bij gemeenteraadsbeslissing op 26/02/2014 Gemeentebestuur Beersel Speelpleinwerking Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 Alsembergsteenweg 1046

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING LOVENDEGEM - T VEEPEE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING LOVENDEGEM - T VEEPEE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING LOVENDEGEM - T VEEPEE ARTIKEL 1 ORGANISEREND BESTUUR De gemeentelijke speelpleinwerking wordt georganiseerd door het gemeentebestuur van Lovendegem. De uitvoering

Nadere informatie

Tijdens de komende kerstvakantie is er weer Mish Mash, de coole tienerwerking van stad Vilvoorde.

Tijdens de komende kerstvakantie is er weer Mish Mash, de coole tienerwerking van stad Vilvoorde. Tijdens de komende kerstvakantie is er weer Mish Mash, de coole tienerwerking van stad Vilvoorde. Heb je zin in actie en avontuur? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Is je vakantie doodsaai omdat je vrienden

Nadere informatie

Hallo. meisjes es & jongens, mama s en papa s!

Hallo. meisjes es & jongens, mama s en papa s! 2017 Hallo meisjes es & jongens, mama s en papa s! Speelpleinwerking ing Boemerang is er klaar voor! Deze zomer gooien we voor de vijftiende keer onze deuren wagenwijd open om voor veel plezier en amusement

Nadere informatie

MISH MASH. Zomer juli 9 aug jaar

MISH MASH. Zomer juli 9 aug jaar . MISH MASH Zomer 2019 1 juli 9 aug. 12-15 jaar Inhoudstabel Inhoudstabel... 2 Dagelijkse activiteiten... 3 Overzicht activiteiten... 4 Uitstappen op woensdag... 7 Uitstappen op vrijdag... 10 Inschrijven...

Nadere informatie

AANVRAAG VRIJWILLIGERSWERK JEUGDWERK SINT-LIEVENS-HOUTEM 2017

AANVRAAG VRIJWILLIGERSWERK JEUGDWERK SINT-LIEVENS-HOUTEM 2017 AANVRAAG VRIJWILLIGERSWERK JEUGDWERK SINT-LIEVENS-HOUTEM 2017 Iedereen die in 2017 zestien jaar is of wordt kan zich kandidaat stellen als vrijwilliger. Een vrijwilliger met attest animator verdient dit

Nadere informatie

KLEUTERKRIEBELS Zomer

KLEUTERKRIEBELS Zomer KLEUTERKRIEBELS Zomer Van maandag 1 juli tem donderdag 4 juli 2019 Een programma boordevol met sport en spel Onder het thema Reis rond de wereld in 5 dagen Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 sport@laakdal.be

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. Algemeen Het Gemeentebestuur Hooglede staat in voor de uitbating van het gemeentelijk speelplein. Op het gemeentelijk speelplein wordt een speelpleinwerking georganiseerd door

Nadere informatie

RakTop-weekend. 8 tot 10 maart - Melsele

RakTop-weekend. 8 tot 10 maart - Melsele RakTop-weekend 8 tot 10 maart - Melsele Jeuuuuj, wij gaan op weekend! Beste ouders Supertof dat jouw zoon meegaat op weekend! Dankjewel voor jullie vertrouwen in ons en voor het extra speelkameraadje.

Nadere informatie

Tijdens de komende herfstvakantie is er weer Mish Mash, de coole tienerwerking van stad Vilvoorde.

Tijdens de komende herfstvakantie is er weer Mish Mash, de coole tienerwerking van stad Vilvoorde. Tijdens de komende herfstvakantie is er weer Mish Mash, de coole tienerwerking van stad Vilvoorde. Heb je zin in actie en avontuur? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Is je vakantie doodsaai omdat je vrienden

Nadere informatie

EDITIE ZOMER 2019

EDITIE ZOMER 2019 EDITIE ZOMER 2019 KIDS @KOEKELARE Activiteiten georganiseerd door de gemeentelijke jeugddienst tijdens de zomervakantie (speelpleinwerking en tienerwerking) SPEELPLEINWERKING OPZET Ben je op zoek naar

Nadere informatie

De gemeentelijke vakantie-initiatieven worden georganiseerd door de dienst Vrije Tijd en Welzijn. Hieronder de contactgegevens:

De gemeentelijke vakantie-initiatieven worden georganiseerd door de dienst Vrije Tijd en Welzijn. Hieronder de contactgegevens: H U I S H O U D E L I J K R E G L E M E N T V A K A N T I E W E R K I N G E N E N J E U G D A T E L I E R H O E I L A A R T (speelplein- en grabbelpaswerking/ sportvedettenweek en sportmania) I. ALGEMENE

Nadere informatie

VAKANTIE-AANBOD 15-16

VAKANTIE-AANBOD 15-16 VAKANTIE-AANBOD 15-16 Gemeente Avelgem Bewaar deze brochure het hele schooljaar! Voor de vakanties volgt enkel een beknopte Vakantiekalender. Alle info is ook online te vinden. A V E L G E M V.U. Tom Beunens,

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

Welkom op onze school!

Welkom op onze school! Basisschool DE BRUG Statiestraat 35A 1740 Ternat 02 582 93 29 myriam.cobbaert@debrugternat.be pascal.blijkers@debrugternat.be Welkom op onze school! or Voor het eerst naar school is een grote stap! Met

Nadere informatie

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M Uitneembare Vakantiekalender zomervakantie binnenin (inschrijven vanaf MA 01.06.15) Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD 2015 A V E L G E M V.U. Tom Beunens, Waterhoek 5, 8580 Avelgem in Avelgem 1.GEMEENTELIJK

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement voor de speelpleinwerking

Huishoudelijk reglement voor de speelpleinwerking Huishoudelijk reglement voor de speelpleinwerking Artikel 1. Het algemeen bestuur van de gemeentelijke speelpleinwerking gebeurt door een bestuursorgaan dat aangesteld wordt door de gemeenteraad. Artikel

Nadere informatie

Privacyverklaring Speelplein Guustje

Privacyverklaring Speelplein Guustje Privacyverklaring Speelplein Guustje Speelplein Guustje Speelplein Guustje is een gemeentelijk initiatief die speelpleinwerking in de paas- en zomervakantie organiseert voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot

Nadere informatie

kleuterspeelweek grondig plezant

kleuterspeelweek grondig plezant kleuterspeelweek grondig plezant laekelinde - Sint-Pieters-Leeuw start: 23/07 EINDE: 27/07 elke dag van 9-16u opvang van 8-18u Jonge Helden Jonge Helden zijn de toekomst. Ze ontdekken en experimenteren,

Nadere informatie

SPEELPLEININFO. voor ANIMATOREN paasvakantie 2017 BOEKJE VAN. SPEELPLEININFO voor ANIMATOREN - paasvakantie

SPEELPLEININFO. voor ANIMATOREN paasvakantie 2017 BOEKJE VAN. SPEELPLEININFO voor ANIMATOREN - paasvakantie SPEELPLEININFO voor ANIMATOREN paasvakantie 2017 BOEKJE VAN 1 1. Welkom op speelplein De Warande - Speelpleinwerking De Warande Tijdens de paas- en zomervakantie organiseert de stad speelpleinwerking op

Nadere informatie

Aralea vzw kinderboerderij Mikerf Mikhof 25 2930 Brasschaat Tel/fax 03/663.77.16 kinderboerderij@aralea.be. Boerderijweken 2015

Aralea vzw kinderboerderij Mikerf Mikhof 25 2930 Brasschaat Tel/fax 03/663.77.16 kinderboerderij@aralea.be. Boerderijweken 2015 Aralea vzw kinderboerderij Mikerf Mikhof 25 2930 Brasschaat Tel/fax 03/663.77.16 kinderboerderij@aralea.be Boerderijweken 2015 Inhoud hoofdstuk Inleiding Dagindeling 1 Wat meebrengen.. 2 Wat breng je niet

Nadere informatie

Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders,

Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders, 2017 1 Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders, De buitenschoolse kinderopvang, sportdienst en jeugddienst bieden tijdens de verschillende vakanties opvang, grabbelpas, speelpleinwerking, sportkampen

Nadere informatie

ZOMERAANBOD Kinderen, jongeren en jongvolwassenen

ZOMERAANBOD Kinderen, jongeren en jongvolwassenen ZOMERAANBOD 2019 Kinderen, jongeren en jongvolwassenen 1 Aanbod voor kinderen en jongeren FamBrass 5 OLO-kids 6 Kinderboerderijkamp 7 Omnisportkamp 8 Voetbalkamp 9 Voetbal en wetenschap 10 Dansinitiatie

Nadere informatie

Jeugdaanbod. Terugblik op 2018

Jeugdaanbod. Terugblik op 2018 Jeugdaanbod Terugblik op 2018 Speelpleinwerking Speelpleinwerking Krokusvakantie 2018: Afdeling Bavikhove: 202 daginschrijvingen; gemiddeld 40 kinderen per dag. Afdeling Harelbeke: 387 daginschrijvingen;

Nadere informatie

ZOMERSPORTKAMPEN TER BORCHT 2016 LAGER/MIDDELBAAR

ZOMERSPORTKAMPEN TER BORCHT 2016 LAGER/MIDDELBAAR ZOMERSPORTKAMPEN TER BORCHT 2016 LAGER/MIDDELBAAR ZOMERSPORTKAMP 1 4 T.E.M. 8 JULI 2016 Thema Summertime Extra: Poolparty / RSOlympics / 10.000 zeepbellen ZOMERSPORTKAMP 2 11 T.E.M. 15 JULI 2016 Thema

Nadere informatie

zomerkampen 2018 BOEMERANG- WEEK CREAKAMP DRIEDAAGSE TIENERKAMP DANSKAMP een organisatie van gemeente Nijlen

zomerkampen 2018 BOEMERANG- WEEK CREAKAMP DRIEDAAGSE TIENERKAMP DANSKAMP een organisatie van gemeente Nijlen zomerkampen 2018 DANSKAMP CREAKAMP BOEMERANG- WEEK DRIEDAAGSE TIENERKAMP een organisatie van gemeente Nijlen danskamp 2018 Voor 8-15 -jarigen (geboortejaren 2003 t/m 2010) max. 50 deelnemers maandag 2

Nadere informatie

Alles wat je wil weten over de

Alles wat je wil weten over de Alles wat je wil weten over de www.what-s-in-a.name www.what-s-in-a.name SPEELPLEINWERKING TIJDENS PAAS- EN ZOMERVAKANTIE Voor kinderen en jongeren van 3 t.e.m. 15 jaar SINT-AMANDSBERG ALLES WAT JE WIL

Nadere informatie

MINIBIVAK Heist-op-den-Berg. Biekes Speelclub Kwiks

MINIBIVAK Heist-op-den-Berg. Biekes Speelclub Kwiks MINIBIVAK 2018 Heist-op-den-Berg Biekes Speelclub Kwiks Voorwoord Binnenkort is het weer zover, het jaarlijks minibivak staat weer voor de deur! Samen gaan we genieten van drie dagen vol plezier en spel!

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING 2019

VAKANTIEWERKING 2019 VAKANTIEWERKING 2019 Wij gaan nu het zevende jaar in van onze leuke VAKANTIEWERKING. Deze opvangdienst bezorgt kleuters, kinderen en jongeren met een beperking een fijne tijd tijdens de schoolvakanties.

Nadere informatie

In het eerste deel stellen we algemene vragen en bekijken we of de website makkelijk te vinden is op internet, maar ook de algemene lay-out.

In het eerste deel stellen we algemene vragen en bekijken we of de website makkelijk te vinden is op internet, maar ook de algemene lay-out. Hé jij daar! In aanloop van onze nieuwe website (eind 2015) hebben we dit jaar bij de VDS alle Antwerpse speelpleinwebsites doorgelicht. Niet om op de vingers te tikken maar om speelpleinen vooruit te

Nadere informatie

KORTRIJK. WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari

KORTRIJK. WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari KORTRIJK WINTERWEEKEND KSA-SPERMALIE 2015 20 tot 22 februari WEEKEND Beste leden en ouders, Nu het jaar goed op gang is, is het tijd om ons jaarlijks weekend en kamp te houden. Dagen vol activiteiten spel

Nadere informatie

Speelweek papierpret. Basisschool De Meyl - Duffel start: 01/07 EINDE: 05/07 elke dag van 9-16u opvang van 8-18u

Speelweek papierpret. Basisschool De Meyl - Duffel start: 01/07 EINDE: 05/07 elke dag van 9-16u opvang van 8-18u Speelweek papierpret Basisschool De Meyl - Duffel start: 01/07 EINDE: 05/07 elke dag van 9-16u opvang van 8-18u Jonge Helden Jonge Helden zijn de toekomst. Ze ontdekken en experimenteren, staan op een

Nadere informatie

speelweek haftige helden

speelweek haftige helden speelweek haftige helden Peeterskasteel Scherpenheuvel start: 16/07 EINDE: 20/07 elke dag van 9-16u opvang van 8u15-18u Jonge Helden Jonge Helden zijn de toekomst. Ze ontdekken en experimenteren, staan

Nadere informatie

kleuterspeelweek ruimteridders

kleuterspeelweek ruimteridders kleuterspeelweek ruimteridders G.L.O.C. Sint-Katelijne-Waver start: 08/07 EINDE: 12/07 elke dag van 9-16u opvang van 8-18u Jonge Helden Jonge Helden zijn de toekomst. Ze ontdekken en experimenteren, staan

Nadere informatie

Welkom in onze onthaalklas!

Welkom in onze onthaalklas! Welkom in onze onthaalklas! e-mail: gbs.depuzzel.vorst@gmail.com 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze school! Dit boekje bevat interessante en belangrijke informatie over de school en onze onthaalklas.

Nadere informatie

Speelpleinwerking. Zomervakantie 2016

Speelpleinwerking. Zomervakantie 2016 Speelpleinwerking Zomervakantie 2016 Spel en plezier! Het speelpleinlied SPEELPLEIN IS EEN TOFFE BOEL! Weet je niet goed wat gedaan (wat gedaan) Treuzel niet en trek je speelpleinkleren aan (trek ze aan)

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2018-2019 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

kleuterspeelweek knippen en plakken

kleuterspeelweek knippen en plakken kleuterspeelweek knippen en plakken Basisschool De Meyl - Duffel start: 01/07 EINDE: 05/07 elke dag van 9-16u opvang van 8-18u Jonge Helden Jonge Helden zijn de toekomst. Ze ontdekken en experimenteren,

Nadere informatie

Gezinsactiviteitencentrum Het Balanske vzw. stelt u met trots voor aan onze:

Gezinsactiviteitencentrum Het Balanske vzw. stelt u met trots voor aan onze: Gezinsactiviteitencentrum Het Balanske vzw stelt u met trots voor aan onze: VAKANTIEWERKING 2017 Wij gaan nu het vijfde jaar in van onze leuke VAKANTIEWERKING. Deze opvangdienst bezorgt kleuters, kinderen

Nadere informatie

De Kinderschuur Maantje Pepingen Zomervakantie 2017

De Kinderschuur Maantje Pepingen Zomervakantie 2017 De Kinderschuur Maantje Pepingen Zomervakantie 2017 Week 1: 03/07-07/07/2017 Vikingen op schattenjacht Week 2: 10/07-14/07/2017 Kunstkriebels Week 7: 14/08-18/08/2017 Overal Gaatjes Week 6: 07/08-11/08/2017

Nadere informatie

kleuterspeelweek reusachtige minimensjes

kleuterspeelweek reusachtige minimensjes kleuterspeelweek reusachtige minimensjes de sleutelbloem - brecht start: 06/08 EINDE: 10/08 elke dag van 9-16u opvang van 8-18u Jonge Helden Jonge Helden zijn de toekomst. Ze ontdekken en experimenteren,

Nadere informatie

ADMIBUNDEL ATTESTEN PROCEDURE

ADMIBUNDEL ATTESTEN PROCEDURE ADMIBUNDEL ATTESTEN PROCEDURE Hoe kan je een attest Animator Hoofdanimator Instructeur uitgereikt door de Vlaamse overheid behalen? Hoe zit dat nu met terugbetaling van cursusgeld? Met subsidies voor geattesteerde

Nadere informatie

Algemeen. De inschrijvingsdagen worden vermeld op de website: en deze informatie vind je ook terug op de flyer die verspreid wordt.

Algemeen. De inschrijvingsdagen worden vermeld op de website:   en deze informatie vind je ook terug op de flyer die verspreid wordt. Algemeen Speelplein Groene Zone VZW Groenveldstraat 42 3001 Heverlee De speelpleinwerking is een erkende speelpleinwerking door de Stad Leuven. Contactgegevens Voorzitter VZW Speelplein Groene Zone: Hilde

Nadere informatie

GEEN INGEVULDE MEDISCHE FICHE = GEEN INSCHRIJVING INSCHRIJVEN = AKKOORD GAAN MET HUISHOUDELIJK REGLEMENT

GEEN INGEVULDE MEDISCHE FICHE = GEEN INSCHRIJVING INSCHRIJVEN = AKKOORD GAAN MET HUISHOUDELIJK REGLEMENT De Speelplaneet vzw Speelplein Dendermonde Wilgenlaan 34 9200 Dendermonde speelplaneet@speelplein.net http://www.speelplaneet.net 0476/72.38.44 INFOBOEKJE 2015 BESTE LEZER Deze zomer is De Speelplaneet

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Januari 2019 Welkom bij de voorschool van De Buikslotermeer. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame

Nadere informatie

MINIBIVAK Lint. Biekes Speelclub Kwiks. Chiromeisjes Hombeek

MINIBIVAK Lint. Biekes Speelclub Kwiks. Chiromeisjes Hombeek MINIBIVAK 2017 Lint Chiromeisjes Hombeek Biekes Speelclub Kwiks VOORWOORD Binnekort is het weer zover, het jaarlijkse minibivak staat weer voor de deur! Samen gaan we genieten van drie dagen vol plezier

Nadere informatie

Welkom. in de tweede kleuterklas. GO! t Krekeltje

Welkom. in de tweede kleuterklas. GO! t Krekeltje GO! t Krekeltje BSGO t Krekeltje Uitbreidingsstraat 40 2850 Boom 03/ 844 20 22 Email: directeur@hetkrekeltje.be www.hetkrekeltje.be Welkom in de tweede kleuterklas 2 Voorwoord Wij heten u van harte welkom

Nadere informatie

juli en augustus 2019 Jeugdactiviteiten

juli en augustus 2019 Jeugdactiviteiten juli en augustus 2019 Jeugdactiviteiten ZOMERVAKANTIE, FEEST! Nog even en de zomervakantie staat terug voor de deur, feest! De jeugddienst heeft er opnieuw voor gezorgd dat je je niet hoeft te vervelen

Nadere informatie