BIJZONDERE VERKOOPSVOORWAARDEN BACK TO SCHOOL - 05/09/2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BIJZONDERE VERKOOPSVOORWAARDEN BACK TO SCHOOL - 05/09/2018"

Transcriptie

1 BIJZONDERE VERKOOPSVOORWAARDEN BACK TO SCHOOL - 05/09/2018 Onderstaande bijzondere voorwaarden kunnen afwijken van de algemene verkoopsvoorwaarden. Ze zijn enkel van toepassing op de specifieke aangeduide diensten en/of de promoties vanaf en wijzigen geenszins de voorwaarden die van toepassing zijn op de abonnementen die vóór deze datum afgesloten zijn. AANBIEDINGEN VOORBEHOUDEN VOOR BEPAALDE GEMEENTES: Brussel-Stad, Laken, Sint-Jans-Molenbeek, Anderlecht, Neder-over-Heembeek, Haren, Watermaal- Bosvoorde en Sint-Joost-Ten-Node. VERBINTENISVOORWAARDEN: Al onze abonnementen zijn voor onbepaalde duur zonder verbintenisperiode. OPZEGGINGSVOORWAARDEN: Desgewenst kan de klant zijn contract beëindigen op elk moment. Aanvragen om het contract op te zeggen, dienen naar het volgende adres gestuurd te worden: SFR Belgium Dienst Opzeggingen - Neerveldstraat B-1200 Brussel, via naar resiliation@sfr.eu, telefonisch op het nummer of via fax naar Bij een verhoging of een indexering van de tarieven heeft de klant het recht om zijn contract zonder meerkost op te zeggen en dit ten laatste op de laatste dag van de maand volgend op de eerste factuur nadat de wijzigingen van kracht zijn gegaan. BESCHADIGING & NIET-TERUGGAVE VAN HET MATERIAAL: Indien er een digitale kaart, een Box, een modem en/of een decoder ter beschikking werd gesteld, zullen er kosten aangerekend worden indien de SFR-abonnee het materiaal niet terugbezorgt binnen de 15 dagen na het einde van het contract: Niet-teruggegeven digitale kaart: Niet-teruggegeven 100/300-modem en SD-decoder: Niet-teruggegeven HD-decoder: Niet-teruggegeven Box/HD PVR:

2 BIJZONDERE FACTURATIEVOORWAARDEN: Een duplicaat van een factuur kost 5 via of 10 via de post. BIJZONDERE VOORWAARDEN TELEVISIE: Een abonnement op het boeket TV SFR SILVER geeft recht op gratis toegang tot analoge tv, indien beschikbaar, voor alle televisietoestellen in huis (met een maximum van 3 televisies per huis). Voor elk digitaal abonnement is er een SFR-decoder nodig. De HD Cablebox kan gehuurd worden voor 7,50/maand. De HD Cablebox Harde Schijf kan gehuurd worden voor 8,50/maand. De Auvibel-taks bedraagt 3,50. De Box kan gehuurd worden voor 10,50/maand. Wanneer de Box samen gaat met een Harde Schijf van 160 GB of met een Harde Schijf van 500 GB, dan bedraagt de Auvibel-taks 3,50. Het aantal decoders en/of kaarten is beperkt tot 3 per huishouden. Er dient één decoder per stopcontact geplaatst te worden. Voor de opties Be TV, VOO Sport World en de optie SFR PREMIUM is er een onbepaalde verbintenisperiode voorzien met een initiële duur van 6 maanden. Voor de andere opties is er een onbepaalde verbintenisperiode voorzien met een initiële duur van 3 maanden. Gebruik van VOD zal aangerekend worden naargelang de gekozen film. Indien er een zender uit het analoge aanbod van TV SFR BASIC wordt gehaald en deze zender voortaan uitsluitend digitaal wordt aangeboden, zal de klant op aanvraag een digitale decoder kunnen ontvangen waarmee hij die zender kan ontvangen. Deze decoder zal zonder meerkost worden bezorgd indien: (1) de klant zijn aanvraag doet ten laatste 1 maand nadat de zender uit het analoge aanbod werd gehaald en (2) de klant de decoder gaat afhalen in een SFR-winkel. Indien de klant vraagt om de decoder met de post op te sturen of om hem te laten installeren door een SFR-installateur, dan zal hij de daarmee gemoeide kosten dienen te betalen. De aanbieding TV SFR BASIC kost 22,21/maand voor een kwartaalabonnement of 21,46/maand voor een jaarabonnement, inclusief auteursrechten en HD-decoders.

3 OPGELET, tv-kijken kan de ontwikkeling afremmen van kinderen onder de 3 jaar, ook al gaat het om programma s die specifiek voor hen bedoeld zijn. Er werden meerdere ontwikkelingsstoornissen wetenschappelijk vastgesteld, zoals passiviteit, taalachterstand, rusteloosheid, slaapstoornissen, concentratiestoornissen en schermafhankelijkheid. BIJZONDERE VOORWAARDEN INTERNET: De downloadsnelheid voor internet hangt onder meer af van uw computerinstallatie, van uw interne bekabeling, van de wifiverbinding van de router/modem en/of van de gebruikte server. De downloadsnelheden voor internet zijn van het type Best Effort. Dit debiet is afhankelijk van de technische beperkingen die te maken hebben met de kwaliteit van uw lijn en van uw installatie. SFR neemt geen maatregelen om het verkeer te sturen. SFR zal de nodige regelingen treffen om de exploitatie van het netwerk en van de Diensten permanent en doorlopend te garanderen. SFR zal eveneens de nodige regelingen treffen binnen de kortst mogelijke termijn om de effecten te verhelpen van eventuele netwerkstoringen die de kwaliteit kunnen aantasten van de Diensten, die de veiligheid kunnen aantasten of de kwetsbaarheid kunnen raken van al zijn klanten of van een deel van hen. SFR zal de nodige regelingen treffen, tenzij bij overmacht of in een situatie die buiten de controle van de Onderneming valt en behoudens eventuele pannes en onderhoudsinterventies die nodig zijn voor de goede werking van de Diensten en de materialen. Deze onderbrekingen vinden bij voorkeur plaats buiten prime time en buiten de uren waarop de Diensten intensief gebruikt worden. De Onderneming stelt technische bijstand (per brief, of telefonisch) ter beschikking van de Klant. De details over deze bijstand staan in de rubriek Contact van de Website van de Onderneming, die op het volgende adres geraadpleegd kan worden: Elke internetbundel beschikt over een maximum datavolume per maand. Indien het maandelijks volume overschreden wordt in Internet 15 Mega en Internet Start (inbegrepen in het abonnement voor digitale tv), factureert SFR 2 per begonnen schijf van 1 GB. Indien het maandelijks volume overschreden wordt in alle andere bundels en abonnementen, factureert SFR 5,5 per begonnen schijf van 10 GB. Deze prijzen zijn incl. BTW.

4 Fair Use Policy: Deze vermelding is een aanvulling op de algemene voorwaarden en vervangt deze niet wat betreft het gebruik van de Internetdienst. Indien de gebruiker volgens zijn contract recht heeft op onbeperkt internetgebruik waarop een Fair Use Policy van toepassing is, dan wordt met een Fair Use Policy het volgende bedoeld: Voor de gebruiker is er geen beperking van het totale volume van zijn Internetgebruik, maar hij dient het wel te gebruiken als een goede huisvader. Elk misbruik of gedrag dat beschouwd wordt als afwijkend van de visie die SFR heeft over een goede huisvader zal SFR het recht geven om de dienst eenzijdig te beperken. SFR zal meer bepaald, bij een maandelijks verbruik van meer dan 750 GB (downloaden + uploaden) of 500 GB (enkel voor uploaden), de downloadsnelheid van de abonnee kunnen beperken tot 384 kbps.

5 BIJZONDERE VOORWAARDEN VASTE TELEFOON: Onbeperkte oproepen naar vaste lijnen zijn exclusief oproepen naar korte nummers, telefoonkaarten, speciale nummers, IVR-systemen en via satelliet in België. Maximumduur voor iedere oproep: 2u ononderbroken. Toegang tot tolnummers (0900) is slechts beschikbaar op uitdrukkelijke vraag van de klant en na voorlegging van een geldig identiteitsdocument en betaling van de eerste factuur. Wanneer u gesprekken voert die buiten uw telefoniebundel vallen, zal u een eenmalige maandelijkse kost van 1 kosten voor nuttige toepassing aangerekend worden. Voor Marokko zijn de onbeperkte oproepen uitgezonderd de nummers met een verminderde mobiliteit van de operatoren Wana/Inwi en Meditel (N , , , , , , , , , , , , , , , ). Voor onbeperkte aanbiedingen betekent dit dat de gebruiker geen limieten heeft wat betreft het totale volume voor zijn telefoon voor een aantal op voorhand bepaalde bestemmingen, maar dat hij ze moet gebruiken als een goede huisvader. SFR behoudt zich het recht voor om de levering van de dienst in te perken of het contract op te schorten en/of op te zeggen bij overbelasting van het netwerk of bij abnormaal gebruik van de vaste telefoon. De onbeperkte bundels zijn voorbehouden voor privégebruik, huishoudelijk en persoonlijk gebruik van de klant, met uitzondering van elk gebruik voor professionele of commerciële doeleinden of het ter beschikking stellen aan derden.

6 On net - oproepen van vaste lijn naar vaste lijn (vanaf en naar een SFR-nummer) zijn 24/24 gratis. De bundel FIX SFR WHITE biedt onbeperkte oproepen aan 24/24 naar vaste nummers van SFR en naar vaste nationale nummers. De bundel FIX SFR SILVER biedt onbeperkte oproepen aan 24/24 naar vaste nummers van SFR en gratis oproepen s avonds, in het weekend en op feestdagen naar nationale mobiele nummers. Nationale oproepen van de vaste telefoon naar een mobiel nummer, s avonds en in het weekend, zijn beperkt tot 1000 min/maand. Elk misbruik of gedrag dat als afwijkend beschouwd wordt van de visie over een goede huisvader zal SFR het recht geven om de dienst te beperken. Gratis terbeschikkingstelling van de modem. VERKOOPSVOORWAARDEN VOOR DE PACKS: DE SFR WHITE BOX Voor nieuwe intekeningen: DE SFR WHITE BOX pack kost 6 maanden lang 39 per maand en daarna 55,99. De activatiekosten, de installatiekosten en de verplaatsingskosten van de technieker van 150 worden gratis aangeboden. Voor nieuwe intekeningen via de website, outbound televerkoop, huis-aan-huisverkopers en mobiele verkooppunten wordt de eerste abonnementsmaand gratis aangeboden voor elke nieuwe intekening op DE SFR WHITE BOX. DE SFR SILVER BOX Voor nieuwe intekeningen: DE SFR SILVER BOX pack kost 6 maanden lang 49 per maand en daarna 64,59. De activatiekosten, de installatiekosten en de verplaatsingskosten van de technieker van 150 worden gratis aangeboden. Voor nieuwe intekeningen via de website, outbound televerkoop, huis-aan-huisverkopers en mobiele verkooppunten wordt de eerste abonnementsmaand gratis aangeboden voor elke nieuwe intekening op DE SFR SILVER BOX.

7 DE SFR BLACK BOX Voor nieuwe intekeningen: DE SFR BLACK BOX pack kost 6 maanden lang 59 per maand en daarna 76,99. De activatiekosten, de installatiekosten en de verplaatsingskosten van de technieker van 150 worden gratis aangeboden. Voor nieuwe intekeningen via de website, outbound televerkoop, huis-aan-huisverkopers en mobiele verkooppunten wordt de eerste abonnementsmaand gratis aangeboden voor elke nieuwe intekening op DE SFR BLACK BOX. VERKOOPSVOORWAARDEN VOOR DUO-AANBIEDINGEN: SFR SILVER DUO: Voor nieuwe intekeningen kost het SFR SILVER-DUO 57,99 per maand. Voor particulieren die niet in aanmerking komen voor self-install, dienen de activatie- en installatiekosten en de verplaatsingskosten van de technieker ter waarde van in totaal 150 betaald te worden voor elke nieuwe intekening op een SFR SILVER DUO pack. installeren, worden de leveringskosten van het materiaal gratis aangeboden voor elke nieuwe intekening op het SFR SILVER DUO pack. De klant dient de activatiekosten ter waarde van 50 te betalen. SFR BLACK DUO: Voor nieuwe intekeningen kost het SFR BLACK DUO 68,99 per maand.

8 Voor particulieren die niet in aanmerking komen voor self-install, dienen de activatie- en installatiekosten en de verplaatsingskosten van de technieker ter waarde van in totaal 150 betaald te worden voor elke nieuwe intekening op een SFR BLACK DUO pack. installeren, worden de leveringskosten van het materiaal gratis aangeboden voor elke nieuwe intekening op een SFR BLACK DUO pack. De klant dient de activatiekosten ter waarde van 50 te betalen. VERKOOPSVOORWAARDEN VOOR SOLO- AANBIEDINGEN: TV SFR BASIC: Voor nieuwe intekeningen via de website, via SFR-winkels, het callcenter (inkomende en uitgaande oproepen), kleinhandelaars, huis-aan-huisverkoop: de aanbieding TV SFR BASIC kost 22,21 per maand. Voor particulieren die niet in aanmerking komen voor self-install, dienen de activatie- en installatiekosten en de verplaatsingskosten van de technieker ter waarde van in totaal 150 betaald te worden voor elke nieuwe intekening op de aanbieding TV SFR BASIC. installeren, worden de leveringskosten van het materiaal gratis aangeboden voor elke nieuwe intekening op de aanbieding TV BASIC. De klant dient de activatiekosten ter waarde van 50 te betalen. TV SFR SILVER: Voor nieuwe intekeningen kost de aanbieding TV SFR SILVER 42,80 per maand, inclusief PVRdecoder. Voor particulieren die niet in aanmerking komen voor self-install, dienen de activatie- en installatiekosten en de verplaatsingskosten van de technieker ter waarde van in totaal 150 betaald te worden voor elke nieuwe intekening op de aanbieding TV SFR SILVER.

9 installeren, worden de leveringskosten van het materiaal gratis aangeboden voor elke nieuwe intekening op de aanbieding TV SILVER. De klant dient de activatiekosten ter waarde van 50 te betalen. TV SFR BLACK: Voor nieuwe intekeningen kosten de aanbiedingen TV SFR BLACK 61,15 per maand, inclusief PVRdecoder. Voor particulieren die niet in aanmerking komen voor self-install, dienen de activatie- en installatiekosten en de verplaatsingskosten van de technieker ter waarde van in totaal 150 betaald te worden voor elke nieuwe intekening op de aanbieding TV SFR BLACK. installeren, worden de leveringskosten van het materiaal gratis aangeboden voor elke nieuwe intekening op de aanbieding TV BLACK. De klant dient de activatiekosten ter waarde van 50 te betalen. NET SFR 50: Voor nieuwe intekeningen kost de aanbieding NET SFR 50 27,99/maand. Voor particulieren die niet in aanmerking komen voor self-install, worden de activatiekosten ter waarde van 50 gratis aangeboden. De installatiekosten en de verplaatsingskosten van de technieker ter waarde van in totaal 100 dienen ter plaatse betaald te worden bij elke nieuwe intekening op de aanbieding NET SFR 50. installeren, worden de leveringskosten van het materiaal alsook de activatiekosten ter waarde van 50 gratis aangeboden voor elke nieuwe intekening op de aanbieding NET SFR 50.

10 NET SFR 100: Voor nieuwe intekeningen kost de aanbieding NET SFR ,99/maand. Voor particulieren die niet in aanmerking komen voor self-install, worden de activatiekosten ter waarde van 50 gratis aangeboden. De installatiekosten en de verplaatsingskosten van de technieker ter waarde van in totaal 100 dienen ter plaatse betaald te worden bij elke nieuwe intekening op de aanbieding NET SFR 100. installeren, worden de leveringskosten van het materiaal alsook de activatiekosten ter waarde van 50 gratis aangeboden voor elke nieuwe intekening op de aanbieding NET SFR 100.

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV + Arend Datum laatste update 02/12/2018 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

WAAROM MEER BETALEN?

WAAROM MEER BETALEN? Het goedkoopste pack van België WAAROM MEER BETALEN? Meer info op pagina 2 HET GOEDKOOPSTE PACK VAN BELGIË Geniet van de 30 populairste zenders Betaal niet voor de zender die je nooit bekijkt Zorgeloos

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator VOO Tariefplan NET +TEL Datum laatste update 01/07/2018 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Internet + TV + Dolfijn Zen Datum laatste update 13/05/2019 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV + Panter Datum laatste update 03/10/2016 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Bijlage 7 Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV Datum laatste update 01/03/2016 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Bespaar flink op uw Pack Een exclusief contract waar u met het hele gezin van profiteert Uw werkgever heeft een contract afgesloten

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator VOO Tariefplan DUO wahoo Datum laatste update 01/07/2019 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen. Vast Internetgedeelte

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen. Vast Internetgedeelte Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV + Panter Smartphone Datum laatste update 01/06/2017 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator TV VLAANDEREN Tariefplan All-in-One Basic Light Datum laatste update 01/02/2015 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Internet Start + TV (+ optioneel GSM abonnement(en)) (1) Datum laatste update 21/08/2015 Uiterste geldigheidsdatum

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV + Panter Smartphone Datum laatste update 12/02/2018 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Internet Maxi + TV + Telefony (+ optioneel GSM abonnement(en)) (1) PROMO Datum laatste update 21/08/2015

Nadere informatie

² Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

² Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen ² Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Telenet Tariefplan Whoppa Datum laatste update 04/05/2015 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV + Arend Premium Datum laatste update 02/12/2018 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Internet Maxi + Telefony (+ optioneel GSM abonnement(en)) (1) - PROMO Datum laatste update 07/04/2015

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv kijken.

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv kijken. Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen, surfen en tv kijken. Forse besparingen op uw Pack! Een exclusief contract waar u met het hele gezin van profiteert Uw werkgever heeft net een contract

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV + Arend Premium Datum laatste update 07/02/2018 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Internet Maxi + TV (+ optioneel GSM abonnement(en)) (1) - PROMO Datum laatste update 21/08/2015 Uiterste

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Scarlet Tariefplan scarlet Trio Datum laatste update 01/07/2019 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Datum laatste update 01/07/2015 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Internet Maxi + TV (+ optioneel GSM abonnement(en)) (1) Datum laatste update 09/06/2016 Uiterste geldigheidsdatum

Nadere informatie

² Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack Algemeen

² Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack Algemeen ² Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack Algemeen Operator Telenet Tariefplan YUGO Datum laatste update 18/02/2019 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV + Arend Premium Smartphone Datum laatste update 02/12/2018 Uiterste geldigheidsdatum

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Bespaar flink op uw Pack Uw EPP-voordeel: permanente korting op uw Pack en Proximus gsm-abonnement! Een exclusief aanbod waarvan

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken 10% permanente korting op uw Pack Een exclusief aanbod Uw werkgever heeft een contract gesloten met Proximus. En dat houdt voor u

Nadere informatie

Gestandaardiseerde fiche

Gestandaardiseerde fiche Gestandaardiseerde fiche Operator Proximus Tariefplan Telephony + TV Datum laatste update 13/11/2017 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele diensten Kosten Vast internet

Nadere informatie

Gestandaardiseerde fiche

Gestandaardiseerde fiche Gestandaardiseerde fiche Operator Proximus Tariefplan Internet + TV Datum laatste update 06/02/17 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele diensten Kosten Vast internet Mobiel

Nadere informatie

Prijslijst Telenet Telefonie,Internet,Televisie en Shakes

Prijslijst Telenet Telefonie,Internet,Televisie en Shakes Prijslijst Telenet Telefonie,Internet,Televisie en Shakes versie maart 2009 Prijslijst Telenet Telefonie FreePhone 1 ste lijn 18,27 euro Per bijkomende lijn 13,70 euro FreePhone Europe 20,00 euro ( max

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Telenet Tariefplan FLUO Datum laatste update 23/7/2018 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Datum laatste update 09/06/2016 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele

Nadere informatie

Satelliet internet. Vanaf nu kunt ook u snel internetten

Satelliet internet. Vanaf nu kunt ook u snel internetten Satelliet internet Vanaf nu kunt ook u snel internetten Satelliet internet Internet via de satelliet is een volwaardig vervanger voor traag internet geworden. Satellietservice Noord-Holland Zelf doen??

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Datum laatste update 09/06/2016 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Telenet Tariefplan FLUO home Datum laatste update 04/05/2015 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Proximus Tariefplan Internet Maxi + TV + Telefony (+ optioneel GSM abonnement(en)) (1) PROMO Datum laatste update 09/06/2016

Nadere informatie

Employee Privilege Programme

Employee Privilege Programme Employee Privilege Programme Supervoordelig surfen en tv-kijken. Intro. p.3 Belgacom Internet. Sneller dan ooit! p.4 Belgacom TV. Een adembenemend aanbod. p.6 Het Pack met Internet + TV. Internet Favorite

Nadere informatie

Gestandaardiseerde fiche

Gestandaardiseerde fiche Gestandaardiseerde fiche Operator Proximus Tariefplan Internet + Telephony Datum laatste update 13/11/2017 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele diensten Kosten Vast internet

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen. Vast Internetgedeelte

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen. Vast Internetgedeelte Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV + Arend Premium Datum laatste update 03/10/2016 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

telecomnews Gratis Onbeperkt bellen tussen vast en mobiel 106,62 activering en installatie door een technicus

telecomnews Gratis Onbeperkt bellen tussen vast en mobiel 106,62 activering en installatie door een technicus telecomnews voor zelfstandigen en kleine ondernemingen April 2015 Onbeperkt bellen tussen vast en mobiel 106,62 Gratis activering en installatie door een technicus Zie p. 6 2 Bizz Mobile (Team) XL Samenwerken

Nadere informatie

Gestandaardiseerde fiche

Gestandaardiseerde fiche Gestandaardiseerde fiche Operator Proximus Tariefplan Internet Start + Telephony + TV Datum laatste update 21/12/2016 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele diensten Kosten

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack Algemeen Operator Telenet Tariefplan WIGO HOME S Datum laatste update 15/5/19 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

KABELMAATSCHAPPIJ UPC

KABELMAATSCHAPPIJ UPC KABELMAATSCHAPPIJ UPC INTERNET. Producten Download Upload Hompage E-mail adressen Mailbox grootte Maandelijkse kosten Starter 384 Kbps 128 Kbps 25 MB 3 30 MB 15,00 Easy 1,5 Mbps 256 Kbps 25 MB 3 30 MB

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Flinke besparingen op de gsm-factuur van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen, surfen en tv-kijken Bespaar flink op uw Pack Een exclusief aanbod waar u met het hele gezin van profiteert Uw werkgever heeft een contract afgesloten

Nadere informatie

Proximus-telefoonlijnen Prijslijst

Proximus-telefoonlijnen Prijslijst Proximus-telefoonlijnen Prijslijst Tarieven aangeduid in EUR, inclusief BTW Standaardlijnen Nieuwe hoofdstandaardlijn Activatie van de lijn 59,00 81,00 81,00 81,00 Forfaitaire verplaatsingskosten 49,00

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Telenet Tariefplan Whoppa Datum laatste update 8/12/2017 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie Mobiele

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack Algemeen Operator Telenet Tariefplan WIGO Business Pro (ex DTV) 50GB Datum laatste update September 2018 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten

Nadere informatie

INTERNET + TV. Start Comfort Maxi Comfort. + 700.000 WiFi Fon spots en Belgique (12 millions Fon spots dans le monde entier) Belgacom Cloud 10GB

INTERNET + TV. Start Comfort Maxi Comfort. + 700.000 WiFi Fon spots en Belgique (12 millions Fon spots dans le monde entier) Belgacom Cloud 10GB DUO INTERNET + TV TELEFONIE + TV Start Comfort Maxi Comfort VOLUME 150 GB Illimité Illimité WIFI SPOTS + 700.000 WiFi Fon spots en Belgique (12 millions Fon spots dans le monde entier) MOBILE DATA 100

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Flinke besparingen op de gsm-factuur van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 088-222 9222 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels

Nadere informatie

Employee Privilege Programme

Employee Privilege Programme Employee Privilege Programme Bellen tegen supervoordelige tarieven Elke dag meer mogelijkheden Flinke besparingen op de gsm-rekening van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin

Nadere informatie

Meer business. met onze gespecialiseerde diensten en producten.

Meer business. met onze gespecialiseerde diensten en producten. Meer business met onze gespecialiseerde diensten en producten. Helemaal op maat van elke zelfstandige of KMO. Topservice Business helpdesk: krijg binnen de minuut een business adviseur aan de lijn. A-desk:

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 088-222 9222 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels

Nadere informatie

² Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

² Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen ² Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Telenet Tariefplan WIGO 2GB Datum laatste update 25/07/2016 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie

Nadere informatie

Prijslijst Telenet Televisie en shakes

Prijslijst Telenet Televisie en shakes Prijslijst Telenet Televisie en shakes Versie april 2010 Standaard Televisie standaard kabeldistributie Auteursrechten Totaal Basistarief (incl 21% BTW) 137,66 euro (11,47 euro/maand) 35,14 euro (2,93

Nadere informatie

Tarievensheets CNE Mobiel

Tarievensheets CNE Mobiel Tarievensheets CNE Mobiel De drie verschillende proposities zijn in elf varianten verkrijgbaar. Zo is er altijd een oplossing en toepassing die het beste bij u past. Verder leest u in dit document over

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Communiceren en surfen tegen supervoordelige tarieven Besparingen voor het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever heeft een

Nadere informatie

telecomnews Met Bizz Smart XL 40, geniet onbeperkt van de Proximus-kwaliteit voor zelfstandigen en kleine ondernemingen

telecomnews Met Bizz Smart XL 40, geniet onbeperkt van de Proximus-kwaliteit voor zelfstandigen en kleine ondernemingen telecomnews voor zelfstandigen en kleine ondernemingen November - December 2015 Met Bizz Smart XL 40, geniet onbeperkt van de Proximus-kwaliteit 40/maand Onbeperkt bellen en sms en, 4 GB mobiele data inbegrepen

Nadere informatie

Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties

Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties Mobile Business Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties Nieuw! Extended Fleet Onbeperkt bellen naar alle Mobistar-nummers en vaste lijnen! Ik kies voor mijn bedrijf Het geheim achter efficiënt zakendoen?

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack Algemeen Operator Telenet Tariefplan WIGO 10GB Datum laatste update 8/12/2017 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie

Nadere informatie

Basispakketten televisie Extra zenders Video On Demand Overige televisiediensten Beldiensten

Basispakketten televisie Extra zenders Video On Demand Overige televisiediensten Beldiensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Basispakketten televisie

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven

Employee Privilege Programme. Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Employee Privilege Programme Bellen en surfen tegen supervoordelige tarieven Flinke besparingen op de gsm-factuur van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin profiteert Uw werkgever

Nadere informatie

Prijs per maand (incl. 1,79 euro. 5,00 euro ( niet voor FreePhone Europe)

Prijs per maand (incl. 1,79 euro. 5,00 euro ( niet voor FreePhone Europe) Prijslijst Telenet Telefonie,Internet en Shakes Versie april 2010 Prijslijst Telenet Telefonie Abonnement FreePhone 1 ste lijn 18,27 euro Per bijkomende lijn 13,70 euro FreePhone Europe 20,00 euro ( max

Nadere informatie

² Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

² Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen ² Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Telenet Tariefplan WIGO Business 4GB Datum laatste update 25/07/2016 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen.

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen. Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen. Forse besparingen op de gsm-factuur voor de hele familie! Een exclusief contract waar u met het hele gezin van profiteert Uw werkgever heeft net een

Nadere informatie

Bizz Flex en Bizz Flex+

Bizz Flex en Bizz Flex+ Vorige tarieven Bizz Flex en Bizz Flex+ Bizz Fusion Bizz Happy Work en Max Bizz Mobile, Bizz Mobile+ en Bizz Mobile XL Bizz Mobile No Limit Bizz Mobile Team, Bizz Mobile Team+ en Bizz Mobile Team XL Bizz

Nadere informatie

Belgacom-telefoonlijnen Prijslijst

Belgacom-telefoonlijnen Prijslijst Belgacom-telefoonlijnen Prijslijst Tarieven aangeduid in EUR, inclusief BTW Standaardlijnen Nieuwe hoofdstandaardlijn Indienststellingskosten 66,00 81,00 81,00 81,00 Forfaitaire verplaatsingskosten 39,00

Nadere informatie

Bizz Flex en Bizz Flex+

Bizz Flex en Bizz Flex+ Vorige tarieven Bizz Flex en Bizz Flex+ Bizz Fusion Bizz Happy Work en Max Bizz Mobile en Bizz Mobile+ Bizz Mobile No Limit Bizz Mobile Team en Bizz Mobile Team+ Bizz Pack Fusion Bizz Smart, Bizz Smart+

Nadere informatie

Gestandaardiseerde fiche voor mobiel tariefplan met voorafbetaling

Gestandaardiseerde fiche voor mobiel tariefplan met voorafbetaling Gestandaardiseerde fiche voor mobiel tariefplan met voorafbetaling Operator Mobile Vikings Tariefplan 10 Datum laatste update 27/05/2015 Uiterste geldigheidsdatum Niet van toepassing (nvt) Waarde herlaadbeurt

Nadere informatie

+ de installatie bij u thuis ( 0 i.p.v. 129) + een multifunctionele modem inbegrepen ( 0 i.p.v. 99) + de activeringskosten ( 0 i.p.v.

+ de installatie bij u thuis ( 0 i.p.v. 129) + een multifunctionele modem inbegrepen ( 0 i.p.v. 99) + de activeringskosten ( 0 i.p.v. Naam van het product/dienst kleur CPE Stocknummer Beschrijving PROMO (basisprijs + promotieprijs) Geldigheid (tijdelijk of permanent) Belgacom TV Belgacom TV 16010003 16010004 Neem een van onze Belgacom

Nadere informatie

Basispakketten televisie Extra zenders Video On Demand Overige televisiediensten Beldiensten

Basispakketten televisie Extra zenders Video On Demand Overige televisiediensten Beldiensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Basispakketten televisie

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Telenet Tariefplan FLUO home Datum laatste update 21/12/2017 Uiterste geldigheidsdatum Dienstencomponenten Vaste telefonie

Nadere informatie

Aanrekening internet, telefonie en televisie

Aanrekening internet, telefonie en televisie Aanrekeningsnummer 1522669360 Hebt u vragen of klachten over deze aanrekening? Dan kunt u ons bereiken via: Telenet Klantendienst Liersesteenweg 4 B-2800 Mechelen 015 66 66 66 www.telenet.be/onlinesupport

Nadere informatie

Basispakketten televisie Extra zenders Video On Demand Overige televisiediensten Beldiensten

Basispakketten televisie Extra zenders Video On Demand Overige televisiediensten Beldiensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Basispakketten televisie

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 088-222 9222 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 088-222 9222 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels

Nadere informatie

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen

Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Gestandardiseerde fiche voor gecombineerd tariefplan of pack - Algemeen Operator Orange Tariefplan Orange Internet + TV + Arend Premium Smartphone Datum laatste update 03/10/2016 Uiterste geldigheidsdatum

Nadere informatie

basic abonnement

basic abonnement 2017-0313 en @Work Basic Abonnementen U betaalt Prijs excl. BTW Voorwaarden Basic Basic Extra Small per maand per maand 15,00 17,00 Met @Work Basic kunt u 1 keer per maand kiezen of u uw wilt aanpassen,

Nadere informatie

Promo. News 99,99. Smartphone Nokia 5230 Navigation. est. Gratis navigatiekit 119,99. Exclusieve prijs. Zie p. 3. 1 maand

Promo. News 99,99. Smartphone Nokia 5230 Navigation. est. Gratis navigatiekit 119,99. Exclusieve prijs. Zie p. 3. 1 maand News November 2010 Exclusieve buitenkansjes bij Belgacom & Proximus Nokia 5230 Navigation Gratis navigatiekit 119,99-20 Exclusieve prijs est T 1 maand ing rplicht zonder ve Zie p. 3 BGC-17977-News 1110.indd

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 088-222 9222 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels

Nadere informatie

Basispakketten televisie Extra zenders Video On Demand Overige televisiediensten Beldiensten

Basispakketten televisie Extra zenders Video On Demand Overige televisiediensten Beldiensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Basispakketten televisie

Nadere informatie

TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E- MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM 2. INSTALLATIEADRES BEURS/EVENEMENT 3. FACTURATIEGEGEVENS

TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E- MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM 2. INSTALLATIEADRES BEURS/EVENEMENT 3. FACTURATIEGEGEVENS DIENSTENBROCHURE - BESTELFORMULIER TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE HARDWARE TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E- MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM Deze aanvraag moet ten

Nadere informatie

TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E-MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM

TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E-MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM DIENSTENBROCHURE - BESTELFORMULIER TIJDELIJKE INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN TERUGFAXEN NAAR +32 50 32 06 03 OF E-MAILEN NAAR EXHIBITION@CITYMESH.COM Deze aanvraag moet ten laatste 5 werkdagen voor de

Nadere informatie

Sms bundel 1 maand 2 jaar Sms bundel Onbeperkt 3,00 p/m 2,00 p/m

Sms bundel 1 maand 2 jaar Sms bundel Onbeperkt 3,00 p/m 2,00 p/m Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

Aanrekening internet, telefonie en televisie

Aanrekening internet, telefonie en televisie Aanrekeningsnummer 1427982721 Hebt u vragen of klachten over deze aanrekening? Dan kunt u ons bereiken via: Telenet Klantendienst Liersesteenweg 4 B-2800 Mechelen 015 66 66 66 www.telenet.be/onlinesupport

Nadere informatie

Belgacom-telefoonlijnen Prijslijst

Belgacom-telefoonlijnen Prijslijst Belgacom-telefoonlijnen Prijslijst Tarieven aangeduid in EUR, exclusief btw ( ) Standaardlijnen Nieuwe hoofdstandaardlijn Activering 41,3223 66,9421 66,9421 66,9421 Forfaitaire verplaatsingskosten 40,4959

Nadere informatie

telecomnews Gratis 106,62 activering en installatie * Ongestoord ondernemen met internet Office&Go! voor zelfstandigen en kleine ondernemingen

telecomnews Gratis 106,62 activering en installatie * Ongestoord ondernemen met internet Office&Go! voor zelfstandigen en kleine ondernemingen telecomnews voor zelfstandigen en kleine ondernemingen Februari 2015 Ongestoord ondernemen met internet Office&Go! Gratis 106,62 activering en installatie * Zie p. 6 * voor nieuwe klanten Office&Go Comfort,

Nadere informatie

BELGISCH INSTITUUT VOOR POSTDIENSTEN EN TELECOMMUNICATIE

BELGISCH INSTITUUT VOOR POSTDIENSTEN EN TELECOMMUNICATIE BELGISCH INSTITUUT VOOR POSTDIENSTEN EN TELECOMMUNICATIE Nationale vergelijking van de tarieven voor telecommunicatiediensten in België [Tarieven toegepast op 3 juni 2013] Op het verzoek van de heer Johan

Nadere informatie

telecomnews De betrouwbare partner, in alle omstandigheden 81,82 100 terugbetaling via Samsung voor zelfstandigen en kleine ondernemingen

telecomnews De betrouwbare partner, in alle omstandigheden 81,82 100 terugbetaling via Samsung voor zelfstandigen en kleine ondernemingen telecomnews voor zelfstandigen en kleine ondernemingen November 2014 De betrouwbare partner, in alle omstandigheden 495,86 81,82 met Bizz Smart (Team) XL 40 100 terugbetaling via Zie p. 2 2 Altijd dicht

Nadere informatie

Voorwaarden Shape formules

Voorwaarden Shape formules Voorwaarden Shape formules Shape is niet compatibel met de tariefplannen Mobile Business, One Office Voice Pack of One Office Full Pack. - De ontdekkingspromo geeft 2 korting op de formules Ultimate, International

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008 Productinformatie & Tarieven Abonnement Consument vanaf 1 juli 2013 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis Bellen en sms en voor /sms. ten is alleen mogelijk met een

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Data only Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Data only Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. t.a.v. Zakelijk Sim Only Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 088-222 9222 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 en sms'en in Nederland

Nadere informatie