combinatie vakantie- en studiereis Lissabon 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "combinatie vakantie- en studiereis Lissabon 2016"

Transcriptie

1 combinatie vakantie- en studiereis Lissabon tot en met 10 maart 2016

2 Inleiding Veel apothekers gaan er in het vroege voorjaar even tussenuit. Apotheek Totaal Groep organiseert van 6 tot en met 10 maart een unieke studietrip die u kunt combineren met een korte vakantie. Alleen of eventueel met uw partner. Tevens bieden we u de mogelijkheid om er enkele dagen bij te boeken. Doel van deze studiereis is om u en uw apotheekorganisatie weer een nieuwe boost te geven. De inhoud van de cursus bestaat uit twee hoofdthema s: 1 Het rendement van uw apotheek verbeteren 2. Uw team optimaliseren naar een hoger niveau Genieten van Lissabon, eventueel uw partner mee op reis en uw studiereis-investering terugverdienen? Dat kan! Het programma dat we voor deze vierdaagse reis hebben samengesteld, start iedere ochtend om uur en eindigt uiterlijk om uur. Hierdoor heeft u de middag en avond om de stad te ontdekken. We bieden tevens een ontspanningsprogramma aan, waar u op vrijwillige basis gebruik van kunt maken. Introductieavond Om de deelnemers vooraf al te ontmoeten en om iets meer te weten over Lissabon organiseren we op 27 januari 2016 alvast een kennismakingsavond in een Portugees restaurant! Praktische zaken Aankomst zondag 6 maart 2016 Vertrek donderdagavond 10 maart 2016 U kunt in overleg met onze vaste contactpersoon ervoor kiezen om eerder te komen of later te vertrekken. Tevens is er de mogelijkheid om uw partner mee te nemen. De meerprijs voor deze keuzes worden vooraf aan u doorgegeven Investering 2.250,- excl. btw Bij dit bedrag is het volgende inbegrepen: vlucht, vervoer naar hotel en naar vliegveld, ontbijt, lunch en 2 x diner (aankomst en vertrek dag), cursusmateriaal en eenpersoonskamer in viersterrenhotel. Meerkosten partner (geen cursist) i.c.m. 2-persoonskamer bedragen 499,- excl. 21% btw. Indien de 2de persoon verblijft op een extra 1-persoonskamer bedragen de kosten 799,- excl. 21% btw. Trainers Dhr. Drs. Ing. T.A. Sabee, ingenieur en bedrijfskundige Dhr. Drs. P. Felen, psycholoog en bedrijfskundige Accreditatie Voor dit traject zijn 20 punten toegekend. Aanmelden Stuur een mail naar info@apotheektotaalgroep.nl met uw gegevens (naam, naam apotheek, adres, mailadres en telefoonnummer). Eventuele bijzondere reiswensen (eerder, later, meerdere personen, dieet) kunt u ook laten weten. Op kunt u zich rechtstreeks aanmelden.

3 Dag 1 7 maart Rendement verbeteren in de apotheek De apotheek besturen vanuit de kern (Felen) Op deze eerste dag vatten we de koe bij de hoorns en gaan we in op hoe nu een apotheek eigenlijk dient te worden aangestuurd. Nu gebeurt het vaak op ad-hoc basis en de waan de dag geeft weinig ruimte voor andere. Maar hoe kunt u nu zowel in de dagelijkse hectiek excelleren en ondertussen ook het rendement verbeteren? Canvastheorie Osterwalder (Sabee) De canvastheorie laat zien hoe nieuwe ideeën vertaald kunnen worden in de organisatie. Aan de hand van 9 bouwstenen (waardepropositie, klantsegmenten, kanalen, klantrelaties, key resources, key activities, key partners, inkomstenstromen en kostenstructuren) wordt verteld wat de gevolgen van een verandering zijn en welke noodzakelijke voorwaarden daarbij horen. Dag 2 8 maart Strategie van de apotheek Strategie (Felen) Hoe voer je nu een strategie die leidt tot gewenste resultaten? Strategische keuzes is een term die gemakkelijk gebruikt wordt maar in de praktijk vrij lastig is om consequent uit te voeren. Hoe komt u nu bij uw gewenste resultaten? In de cursus zullen diverse modellen en randvoorwaarden worden besproken. Middels oefensessies worden strategische doelstellingen van de eigen praktijk bepaald en in een stappenplan verwoord. Awareness (Sabee) Hoe maak je de waarde en toegevoegde waarde van de apotheek bekend bij de stakeholders? Een lastige uitdaging die vaak te weinig bewust wordt uitgevoerd. In dit kader gaan we in op het voeren van een interactieve campagne via bijvoorbeeld sociale media en , de rol van uw werknemers, creëren en verspreiden van een positief imago, uw bestaande cliënten inzetten als ambasadeurs en verbeteren en uitlichten van uw producten en diensten. De deelnemers zullen aan de hand van praktische voorbeelden een basis leggen om de awareness te vergroten mede gebasseerd op de eerder geformuleerde strategische keuzes.

4 Dag 3 9 maart Uw organisatie daadwerkelijk veranderen Inventarisatie huidig functioneren (Felen) Om de apotheek nog beter te laten renderen is het essentieel dat al uw medewerkers op een zeer hoog professioneel niveau functioneren: Wat rapporteert uw administratie u? Signaleert zij op tijd de noodzakelijke aanpassingen? Komt uw team met verbetervoorstellen die het rendement verhogen en de efficiency verbeteren? Model van groep individuen naar open en professioneel team (Felen) Presentatie van de groei van een groep individuen naar een ideaal open en professioneel team dat volledig zelfstandig de doelstellingen weet te bereiken, elkaar kan aan- en bijsturen en zelf professionele keuzes maakt. Stappenplan per deelnemer (Sabee en Felen) De deelnemers krijgen de tijd om met begeleiding de aangeboden kennis en voorbeelden te vertalen naar de eigen situatie. Dag 4 10 maart Communicatie binnen uw team Communicatie tussen en door medewerkers (Felen) Hoe eenvoudig sommige theoretische modellen ook zijn, ze hebben weinig waarde als u de dynamiek van de communicatie binnen uw team niet goed beheerst. Inzicht hierin is een eerste stap: welke verschillende manieren van communiceren kunt u herkennen en hoe kunt u daar effectief mee omgaan? Transfer (Felen en Sabee) U krijgt de tijd en ruimte om alle onderwerpen van de vier dagen te vertalen naar uw eigen organisatie. Subassertieve communicatie Subassertieve communicatie komt in iedere apotheek voor. Deze kenmerkt zich door veel met anderen over de problemen te spreken, maar niet met de juiste persoon. Toch is dit geen roddelen want het is niet bewust de ander zwart maken, maar het gebeurt vanuit angst of onzekerheid over de mogelijke reactie bij rechtstreeks contact. Hoe herkent u dat uw team meer een groep individuen is dan een open team? Als het werkoverleg vooral in het teken staat van afspraken. Als er onderling niet altijd de juiste communicatie is. Wanneer er regelmatig geklaagd wordt. Als er veel briefjes met instructies in de apotheek hangen. Als er weinig initiatief genomen wordt door het team.

5 Over Lissabon Samenvatting programma Lissabon (Lisboa in het Portugees) is de grootste stad van Portugal en met de meeste zonuren van Europa. Een stad vol kunst en mooie bezienswaardigheden. En ook van heel veel leuke restaurantjes en barretjes op mooie pleinen! Niet alleen een aanrader vanwege de charmes van de stad, maar ook vanwege het heerlijke eten. De Portugese keuken staat bekend om zijn verse gerechten die in al hun eenvoud toch uitblinken in smaak en verfijning. De agglomeratie telt zo n inwoners. De stad ligt in het westen van het Iberisch Schiereiland op de rechteroever van de Taag, op korte afstand van de Atlantische Oceaan, in de streek Estremadura. Lissabon is de meest westelijke grote stad en hoofdstad van continentaal Europa. Hotel U verblijft in een eerste klas 4-sterrenhotel met beoordelingscijfer 9+ in het centrum van Lissabon op loopafstand van de metro en beschikt onder andere over een bar, restaurant, zwembad en wellness. In elke kamer en in het gehele hotel is gratis WiFi beschikbaar. Verder heeft elke geluiddichte kamer onder andere airco, minibar en een kluisje. Start elke dag met een geweldig ontbijt. Vanaf de luchthaven naar het hotel en vice versa is een transfer geregeld. Het weer is in deze periode gemiddeld 20 C! 27 januari 2016: kennismakingsavond in een Portugees restaurant (in Nederland)! Zondag 6 maart 2016 Vertrek Amsterdam, ca. 12:00 uur Aankomst Lissabon ca. 14:00 uur locale tijd Transfer van Luchthaven naar Hotel Gezamenlijk diner Maandag 7 maart Dinsdag 8 maart Woensdag 9 maart Gezamenlijk diner Donderdag 10 maart Transfer Hotel naar luchthaven om ca. 17:00 uur Vertrek Lissabon, ca. 19:00 uur Aankomst Amsterdam ca. 23:00 uur locale tijd * Kosten voor zijn voor eigen rekening.

6 Bezienswaardigheden Lisbon Museum of Pharmacy The collection is based on pieces that represent 5000 years of history of health in civilizations as diverse as Ancient Egypt, Mesopotamia, Rome, Greece, Islam, South America, China, Tibet, Japan, Africa, and modern Europe, in materials as granite, alabaster, ceramic, bronze wood, terracotta and glass. A key component is the rebuilding of four pharmacies representative of historical periods of the eighteenth century to the twentieth century, and in a pharmacy in Macau. Oceanário de Lisboa Het Oceanário de Lisboa (Oceanarium van Lissabon) is een groot aquarium in het oosten van Lissabon, in het Parque das Nações. Het is het op één na grootste aquarium van de wereld. Torre de Belém De Toren van Belém is een groot fort, gelegen op een eilandje in de monding van de Taag. Deze toren werd gebouwd tussen 1515 en 1521 en het was het uitgangspunt voor veel handels- en ontdekkingsreizen van de Portugezen. De toren is zeer bekend geworden en wordt vaak gezien als het symbool van Portugal. Daarnaast is de Toren van Belém door de UNESCO opgenomen als Wereld Erfgoed Monument. Wanneer u in Belém bent vergeet dan niet de bekende pastel de nata de Belém te proeven volgens origineel recept. De pasteis de nata of roompasteitje is één van de bekendste en tevens populairste specialiteiten uit Lissabon. Werelderfgoed Sintra Het dorpje Sintra ligt op ongeveer 30 km ten westen van Lissabon. De grootste bezienswaardigheid van het dorpje is het paleis de Quinta da Regaleira. Dit indrukwekkende paleis bestaat uit 5 verdiepingen, en heeft daarom heen een enorme gedecoreerde tuin. Fado huis Adego Machado is het oudste fado huis van Lissabon, waar voornamelijk Portugees eten geserveert wordt. Vele bekende fadozangers/ zangeressen hebben hier al gezongen. Castelo de São Jorge Het Castelo de São Jorge of het Kasteel van Sint Joris is het bekendste kasteel van Lissabon. Het ligt op de hoogste heuvel van de stad en kijkt uit over de brede Taag ((Rio Tejo). Het één van de bekendste toeristische attracties van Lissabon. De fundamenten van het kasteel stammen al uit de 6e eeuw voor Christus. In 1147 werd het kasteel tijdens de belegering van Lissabon op de Moren veroverd. Vanaf de burcht heeft men een weids uitzicht over de stad. Mercado da Ribeira Lissabons grootste fresh food markt en de meest favoriete onder de inwoners van Lissabon. TRAM 28 Neem Tram 28 in Lissabon die langs alle beroemde touristische locaties gaat. Winkelen De Rua Augusta is één van de belangrijkte winkelstraten van de stad, gelegen in de wijk Baixa. De Avenida da Liberdade is de sjiekste winkelstraat van Lissabon en is daarmee te vergelijken met de PC Hoofstraat in Amsterdam. Feira da Ladra Dit is geen winkelstraat, maar de bekendste en grootste markt van de stad. De naam betekent letterlijk de dievenmarkt. Vroeger kwamen de dieven hier hun gestolen spullen verkopen. Musea In de stad zijn ontelbare bijzondere musea te bezichtigen waaronder: Muda, Design & Fashion Museum, Ancient Art Museum, Madre De Deus Convent, Calouste Gulbenkian Museum, Fado Museum etc. Overig Verder zijn er diverse stadstours te boeken via het hotel.

7 Cas Oorthuyskade BB Amsterdam +31 (0)

combinatie vakantie- en studiereis Lissabon 2016

combinatie vakantie- en studiereis Lissabon 2016 combinatie vakantie- en studiereis Lissabon 2016 6 tot en met 10 maart 2016 Inleiding Veel apothekers gaan er in het vroege voorjaar even tussenuit. Apotheek Totaal Groep organiseert van 6 tot en met 10

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Portugees in Lissabon. Bestemming. Programma-overzicht:

EASY LANGUAGES. Portugees in Lissabon. Bestemming. Programma-overzicht: EASY LANGUAGES Portugees in Lissabon Programma-overzicht: Leeftijd: minimum 18 jaar 15 of 25 lessen Portugees per week Verblijf bij gastgezin Boordevol culturele en sociale activiteiten Duur: vanaf 1 week

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

Het alternatieve LISSABON en omgeving o.l.v. Linda Palmers 22 tot 25 mei 2018

Het alternatieve LISSABON en omgeving o.l.v. Linda Palmers 22 tot 25 mei 2018 Het alternatieve LISSABON en omgeving o.l.v. Linda Palmers 22 tot 25 mei 2018 Kleine groep - maximum 15 deelnemers 22/5/2018 - Dag 1 Samenkomst van de deelnemers op de luchthaven van Eindhoven om 05u00

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 PSV REIZEN Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 Informatie Lissabon Lissabon, de hoofdstad van Portugal, ligt op slechts een

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 Pro Goal Keeperstrainingskamp Carcavelos 2015 Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 - Verblijf in 4* hotel op 250m van het strand. - 2 maal daags professionele Pro Goal techniektraining.

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

MEETING ABROAD. Lissabon. Unieke combinatie van oud en nieuw

MEETING ABROAD. Lissabon. Unieke combinatie van oud en nieuw MEETING ABROAD Lissabon Unieke combinatie van oud en nieuw Lissabon is de perfecte destinatie voor events. Locaties en hotels van wereldklasse die voldoen aan de hoogste eisen voor een meeting-locatie,

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

REISMADAMMEN o.l.v. Linda Palmers Lissabon en omgeving 30 oktober tot 3 november 2017

REISMADAMMEN o.l.v. Linda Palmers Lissabon en omgeving 30 oktober tot 3 november 2017 REISMADAMMEN o.l.v. Linda Palmers Lissabon en omgeving 30 oktober tot 3 november 2017 30/10/2017 - Dag 1 Transfer vanuit Genk en Houthalen naar de luchthaven van Eindhoven Rechtstreekse vlucht met Transavia

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Teamleiders en HBO-ers opleiding

Teamleiders en HBO-ers opleiding Teamleiders en HBO-ers opleiding Start groep 5 dinsdag 24 januari 2017 Start groep 6 dinsdag 19 september 2017 45 accreditatiepunten voor farmaceutisch consulenten, managers, farmakundigen en teamleiders

Nadere informatie

Post- HBO-opleiding. voor farmaceutisch consulenten, managers en farmakundigen

Post- HBO-opleiding. voor farmaceutisch consulenten, managers en farmakundigen Post- HBO-opleiding voor farmaceutisch consulenten, managers en farmakundigen Inleiding Vele HBO-ers in de apotheek werken regelmatig als assistente, met daarnaast wat extra taken. Dat is een onderwaardering

Nadere informatie

Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra

Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa do Valle - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km

Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km Hoogtepunten van deze reis Lissabon en de Gouden Driehoek UNESCO-steden

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Portugees in Porto - Fast Forward. Bestemming. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Portugees in Porto - Fast Forward. Bestemming. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Portugees in Porto - Fast Forward Programma overzicht: Cursus Portugees vanaf 17 jaar Accommodatie in een gastgezin Sociale en culturele activiteiten Gratis internet en WiFi op de school

Nadere informatie

149.000,- Incl. BTW k.k.

149.000,- Incl. BTW k.k. 149.000,- Incl. BTW k.k. Project Carina Villas Het project Carina Villas bestaat uit 6 vrijstaande bungalows met een gezamenlijk zwembad. De bungalows liggen op een zeer ruime kavel, direct tegen het dorpje

Nadere informatie

6-daagse studiereis naar Malta. Voor apothekers en huisartsen

6-daagse studiereis naar Malta. Voor apothekers en huisartsen 6-daagse studiereis naar Malta Voor apothekers en huisartsen 14 19 maart 2017 Inleiding Apotheek Totaal Groep heeft een volledig georganiseerde reis met een uniek studieprogramma ontwikkeld in samenwerking

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

Social Media Valencia

Social Media Valencia TrainAway Spiegelstraat 38 B Bussum, Utrecht 1405 HX Telefoon: 085-0600310 E-mail: info@trainaway.nl Website: www.trainaway.nl Social Media Valencia 24 september 2014 OPLEIDINGSREIS Pagina 2 TrainAway

Nadere informatie

Toeslag 1-persoonskamer: Afhankelijk van hotel tussen 80 en 120. Prijs is bekend in April 2018.

Toeslag 1-persoonskamer: Afhankelijk van hotel tussen 80 en 120. Prijs is bekend in April 2018. Stedenreis Lissabon Voor 2018 hebben we wat aparts in petto. Geen typische reis met een kerstsfeer. We vliegen vanaf vliegveld Eindhoven naar Lissabon, Portugal. De vertrekdatum is nog niet precies bekend

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Portugal Centraal-Portugal: een beklijvende ervaring

Portugal Centraal-Portugal: een beklijvende ervaring Portugal Centraal-Portugal: een beklijvende ervaring REISDUUR 8 dagen/ 7 nachten - PRTVTCPO-F - zomer 2018 uitgebreid bezoek aan Lissabon en aan de universiteitsstad Coimbra bezoek aan het Palácio Nacional

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid PSV TRAVEL Programma Business Club Madrid WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november 2016 Madrid Madrid is een gastvrije stad die voor elk wat wils te bieden heeft. Als geen andere

Nadere informatie

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel.

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel. Offerte Mandy Kolkman / 2 personen Porto Vluchtschema 11/12 Eindhoven-Porto 1405-1545 14/12 Porto-Eindhoven 1005-1340 Alleen handbagage is inbegrepen. Bezoek Ribeira, het oude centrum, en geniet van een

Nadere informatie

Onze studiereis vindt plaats van maandag 4 mei 2015 tot vrijdag 8 mei 2015. Onze reisbestemming dit jaar is Portugal (Lissabon Sintra).

Onze studiereis vindt plaats van maandag 4 mei 2015 tot vrijdag 8 mei 2015. Onze reisbestemming dit jaar is Portugal (Lissabon Sintra). 2 april 2015 Studiereis Portugal voor Toerisme Beste ouders Beste leerlingen Zoals elk jaar is er ook dit schooljaar voor de leerlingen van de studierichting Toerisme een studiereis naar Portugal voorzien.

Nadere informatie

Porto Coimbra 7 dagen

Porto Coimbra 7 dagen Porto Coimbra 7 dagen individuele fietsreis vanaf 495 Cocktail van strand, fado en werelderfgoed Het landelijke Portugal is te aantrekkelijk om snel te doorkruisen en daarom is de fiets een uitstekend

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ana Margarida - (Portugal Costa de Lisboa Ericeira) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Teamleiders en HBO-ers opleiding

Teamleiders en HBO-ers opleiding Teamleiders en HBO-ers opleiding Start groep 6 donderdag Start groep 8: 13 september 2018 45 accreditatiepunten voor farmaceutisch consulenten, managers, farmakundigen en teamleiders Inleiding Iedere leidinggevende

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Junqueiros - (Portugal Costa de Lisboa Azoia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

D de gasten weten welke hotels er zijn en voor het hotel is het zo dat ze meer klanten krijgen

D de gasten weten welke hotels er zijn en voor het hotel is het zo dat ze meer klanten krijgen Opdracht 2 A hoe is jouw hotel opgebouwd B hoe een hotel zichzelf bij gasten overbrengt C zo kun je zien welke hotels er zijn D de gasten weten welke hotels er zijn en voor het hotel is het zo dat ze meer

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45 Kuna

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. De geheimen van Fátima en omgeving

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. De geheimen van Fátima en omgeving Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder De geheimen van Fátima en omgeving Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht.

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Meet and Greet: Bem-Vindo

Meet and Greet: Bem-Vindo Meet and Greet: Bem-Vindo De motards en duo De motoren Laden op Zaterdag 28/03 08:00 12:0 Maandag 30/03 09:00 17:00 Dinsdag 31/03 09:00 17:00 Woensdag 01/04 09:00 17:00 Laden te 9042 Gent Skaldenstraat

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug!

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Dag 1 Vlucht Amsterdam Porto. Na aankomst aan het eind van de ochtend

Nadere informatie

De inspiratietour naar Dublin

De inspiratietour naar Dublin De inspiratietour naar Dublin Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Het is een fijne stad om in

Nadere informatie

Vlieg-busreis Costa de Lisboa (Cascais) VEPT31

Vlieg-busreis Costa de Lisboa (Cascais) VEPT31 Vlieg-busreis Costa de Lisboa (Cascais) VEPT31 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=414

Nadere informatie

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Vicentina Appartementen - (Portugal Algarve Odeceixe) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Raposeiros - (Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro) - 3 sterren 1.2.

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

WEDSTRIJD FC ZENIT PSV

WEDSTRIJD FC ZENIT PSV PSV REIZEN Programma Business Club leden St. Petersburg WEDSTRIJD FC ZENIT PSV woensdag 25 februari vrijdag 27 februari 2015 St. Petersburg Sinds de Gouden Eeuw zijn Rusland en Nederland belangrijke handelspartners

Nadere informatie

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Raposeiros - (Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro) - 0 sterren 1.2.

Nadere informatie

Trainingskampen 2014-2015

Trainingskampen 2014-2015 Trainingskampen 2014-2015 Like us & Follow us! Trainingskampen 2014-2015 Een trainingskamp is het middel om spelers weer fit te krijgen en om ervoor te zorgen dat er een team staat. Inhoudsopgave Portugal

Nadere informatie

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 26 mei 29 mei Fundamentele kennis en praktische vaardigheid in het chirurgische aspect van de implantologie. Na het succes van de nascholingsreis naar Madrid in 2015 organiseert

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Colina da Faja - (Portugal Madeira Faja da Ovelha) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Het beste van Portugal VRPT33

Vlieg-busrondreis Het beste van Portugal VRPT33 Vlieg-busrondreis Het beste van Portugal VRPT33 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=423

Nadere informatie

Bologna. Dentale Studiereis naar. Donderdag 20 t/m zondag 23 juni 2019

Bologna. Dentale Studiereis naar. Donderdag 20 t/m zondag 23 juni 2019 Dentale Studiereis naar Bologna Donderdag 20 t/m zondag 23 juni 2019 Al 4 jaar organiseert Direct Dental Supplies een jaarlijkse KRT/KRM geaccrediteerde studiereis naar verschillende fabrikanten. Al enige

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE bilbao algemene informatie bilbao Bilbao, gesitueerd aan de Golf van Biskaje in het noorden van Spanje, is een van de welvarendste steden van Spanje. De stad heeft ca. 350.000 inwoners, maar de metropool

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Het mooie Lissabon, aan de monding van de Taag en onder de Portugese zon, zal je zonder twijfel weten te charmeren.

Het mooie Lissabon, aan de monding van de Taag en onder de Portugese zon, zal je zonder twijfel weten te charmeren. Home Op taalreis vertrekken Portugees Portugal Lissabon CIAL Lissabon - TAALREIS - LISSABON, PORTUGAL - TAALREIS - LISSABON, PORTUGAL Het mooie Lissabon, aan de monding van de Taag en onder de Portugese

Nadere informatie

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Colina da Faja - (Portugal Madeira Faja da Ovelha) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden.

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden. Shouf Shouf Marokko organiseert jaarlijks in samenwerking met verschillende achterstandsfondsen waaronder AOF Amsterdam en FAW Rotterdam nascholingsreizen voor huisartsen en POHs onder andere naar Marokko.

Nadere informatie

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV Budapest Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010 Debreceni VSC - PSV Budapest, de hoofdstad van Hongarije, telt 1,7 miljoen inwoners. De Donau splitst de stad in twee delen; het heuvelachtige Buda en Pest,

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

REDENEN OM EEN WERELDERFGOED STAD TE BEZOEKEN

REDENEN OM EEN WERELDERFGOED STAD TE BEZOEKEN REDENEN OM EEN WERELDERFGOED STAD TE BEZOEKEN FEITEN EN CIJFERS Hoofdstad van het district Porto, stad die door UNESCO sinds 1996 als werelderfgoed erkend is Ligging:: zuidwesten van Europa, aan de Atlantische

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Acquisitie & Commercieel Mind Management Berlijn. TrainAway. 16 september 2014 OPLEIDINGSREIS

Acquisitie & Commercieel Mind Management Berlijn. TrainAway. 16 september 2014 OPLEIDINGSREIS TrainAway Spiegelstraat 38 B Bussum, Utrecht 1405 HX Telefoon: 085-0600310 E-mail: info@trainaway.nl Website: www.trainaway.nl Acquisitie & Commercieel Mind Management Berlijn 16 september 2014 OPLEIDINGSREIS

Nadere informatie

Op dit verbindingspunt tussen Europa en Amerika, treft u een land aan met een lange geschiedenis en een meer dan duizend jaar oude cultuur.

Op dit verbindingspunt tussen Europa en Amerika, treft u een land aan met een lange geschiedenis en een meer dan duizend jaar oude cultuur. Cruises in Portugal OVER Foto: Administração dos Portos da Região Autónoma da Madeira, S.A. Cruises in Portugal De zee is een natuurlijke toegangsweg naar Portugal en een goed vertrekpunt om de geschiedenis

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel

Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel een 8 daagse wandelreis ogramme Deze wandelreis brengt u naar het afwisselende landschap van de Langhe, het vaderland van de Barolo-wijnen, met heuvels

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare.

25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare. 25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare. Bezoek Filpisu-Mare en 4 daagse Rondreis Roemenië Van Donderag 21 Juni 2018 tot Zaterdag 30 juni Dag1 : donderdag 21 juni Deze dag vertrekken per vliegtuig vanaf

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie