WELKOM OP LANDAL EBELTOFT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WELKOM OP LANDAL EBELTOFT"

Transcriptie

1 WELKOM OP LANDAL EBELTOFT

2 Beste gast, We kijken ernaar uit u straks als gast van Landal Ebeltoft te ontvangen. Om u alvast wegwijs te maken hebben wij deze flyer voor u samengesteld. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op. Wij wensen u alvast een goede reis en kijken uit naar uw komst. Met vriendelijke groet, Team Landal Ebeltoft Goed om te weten Aankomst en vertrek U kunt vanaf uur inchecken bij de Informatiebalie. Hier ontvangt u uw bungalownummer. Wanneer u na de openingstijden van de Informatiebalie aankomt, ligt er een envelop met naam, sleutels en activiteitenkaart in de kluis aan de buitenkant van het gebouw bij de Informatiebalie. De code voor de kluis is: 159A Wij verzoeken u voor uur uw bungalow te verlaten. Betaalmethodes Op ons park kunt u betalen met Contant, creditcard (American Express, Visa en MasterCard) en bank- of giropas. U kunt op de dag van aankomst en vertrek de gehele dag gebruik maken van de activiteiten en faciliteiten op het park. TIP!

3 Valuta Denemarken kent haar eigen munteenheid, de Deense kroon. Het is echter wel mogelijk om te betalen met euro s, maar u krijgt uw wisselgeld in Deense kronen terug. Internet Er is gratis internet in uw bungalow en op de meeste plaatsen in het park. Huisdieren Indien u geen huisdier heeft bijgeboekt, neem dan voor aankomst contact op met het Contact Center op (gebruikelijke belkosten) om dit alsnog bij te boeken (schoonmaaktoeslag dkr. 347,-). Rookvrij Alle bungalows en overdekte openbare ruimtes zijn rookvrij. Water U kunt het water uit de kraan drinken. Parkeren Er is een parkeerplaats in de buurt van uw bungalow. Heeft u meerdere auto s, parkeer ze dan bij de Parkshop. Elektriciteit Anders dan u bij ons gewend bent worden de kosten voor het gebruik van nutsvoorzieningen (water, gas, elektra) afzonderlijk in rekening gebracht. Deze kosten worden afgerekend op basis van daadwerkelijke verbruik tijdens uw verblijf. Het verbruik wordt automatisch (digitaal) gemeten en aan het eind van het verblijf dient u dit op het park af te rekenen in Deense Kronen. De tarieven voor het gebruik van nutsvoorzieningen bedragen met ingang van 1 november 2016: Elektriciteit DKK 2,75 per kwh (ongeveer C 0,37 /kwh). Water DKK 10 per 0,1 m³ (ongeveer C 1,34/0,1 m³ water). Warmte DKK 1,95 per. kwh (ongeveer C 0.26/kWh). Prijswijzigingen onder voorbehoud. Voorbeeld: bij een weekverblijf voor vier personen betreft dit bij normaal verbruik gemiddeld C 90,-. Stekker In Denemarken wordt een continentale stekker met twee pennen gebruikt. De meeste stekkers zijn niet geaard, waardoor een adapter handig kan zijn. Linnenpakketten Bij aankomst is er een linnenpakket voor elke gast aanwezig met daarin bedlinnen en twee handdoeken.

4 De bungalows Bijna al onze bungalows zijn particulier eigendom en zien er daarom niet allemaal hetzelfde uit. De bungalows hebben allemaal hun eigen charme en persoonlijke inrichting. Parkshop In de Parkshop vindt u alles wat u nodigt heeft. Begin de dag met versgebakken brood van de plaatselijke bakker en kies daarbij iets uit het ruime assortiment van vers waren, groenten, fruit, dranken en snacks en nog veel meer! Eten en drinken Een avond geen zin om te koken? Neem plaats in het restaurant Øer en geniet van een heerlijk diner. Gaat u voor het buffet, het menu van de dag of kiest u liever iets van de kaart? Ook voor een lekkere lunch of ontbijt kunt u in het restaurant terecht. Buiten het park bevinden zich ook leuke eetgelegenheden in Ebeltoft, zoals Mellem jyder, Karens køkken en Italia.

5 Activiteiten op het vakantiepark We hebben een groot overdekt zwembad en warm peuterbad Waterpret voor het hele gezin! U kunt zich ook opwarmen in onze sauna. Speciaal voor de kleintjes De omkleedruimtes zijn voorzien van commodes en kleine badjes. In de Parkshop kunt u zwemluiers kopen. Sportzaal Daag de familie uit voor een potje badminton, basketbal, handbal of volleybal. Of speel een potje squash met elkaar. Uren vermaak voor jong en oud in de sportzaal! Alles wat u nodig heeft voor een sportief dagje is te huur bij de Parkshop op het park. Als deze gesloten is, kunt u terecht bij de receptie. Outdoor sporten Buiten kunt u uw precisie oefenen op de midgetgolfbaan of elkaar uitdagen voor een potje voetbal, tennis of beachvolleybal. Ballen en tafeltennisuitrusting kunt u lenen bij de Informatiebalie. U kunt ook midgetgolfuitrusting huren voor DKK 35,-. per persoon en rackets voor DKK 20,- per stuk. Kinderen Kinderen kunnen zich in de frisse buitenlucht uitleven in onze grote buitenspeeltuin met springkussen, schommels, een klimmuur en nog veel meer.

6 Omgeving Djurs Sommerland - 37 km van het park Houdt u van snelheid, spel en plezier voor het hele gezin? Verheug u dan op de grootste glijbanen van Denemarken, het reusachtige Waterland en meer dan 60 attracties voor zowel kleine als grote spelende kinderen. Kom en ervaar zelf waarom Djurs Sommerland vier jaar echter elkaar is uitgeroepen tot het beste zomerpark van Scandinavië. Het fregat Jyllland - 6 km van het park Het langste houten oorlogsschip ter wereld, de Jylland, ligt momenteel in Ebeltoft. Het ligt hier al sinds 1960 en is tegenwoordig volledig gerestaureerd. Leer meer over de geschiedenis van het oorlogsschip op een compleet nieuwe manier door middel van tentoonstellingen en films. De stad Ebeltoft - 6 km van het park De stad Ebeltoft staat bekend om zijn schilderachtige, smalle klinkerstraatjes en vakwerkhuizen. Hier vindt u veel idyllische locaties die uitnodigen tot een gezellig wandeling of een pauze. Het Kattegatcenter - 40 km van het park In het Kattegatcenter vind je een reusachtig zee-aquarium waar je kennis maakt met het leven onder water. Je kunt er meer dan 250 soorten vissen bewonderen zoals clown vissen, roggen en haaien. Bekijk de dieren van heel dichtbij vanuit de haaientunnel, met slechts 6 cm tussen u en de haaien. Een leuk uitje voor het hele gezin! Mountainbike In Sdr. Plantage, ongeveer 2,5 kilometer van het park, ligt een 13 km lange eenrichtingmountainbikeroute, die op natuurlijke wijze is aangelegd met veel wortels en steile hellingen omhoog en omlaag. Djursland Djursland biedt prachtige natuur met het nationale park Mols Bjerge en een 250 km lange kustlijn met uitgerekte stranden. Voor meer informatie: visitdjursland.com. TIP! U kunt kaartjes voor de attracties in de omgeving kopen en zo zowel tijd als geld besparen. Wij verkopen onder andere kaartjes voor Den gamle by van Århus, Djurs Sommerland, Scandinavian Animal Park, Randers Rainforest, Ree Park, Givskud Zoo en Ebeltoft Golf Club.

7 Routebeschrijving Met de auto vanuit het zuiden over de E45 Neem afslag 46-Århus N, die samengaat met wegnr. 15 naar wegnr. 21/wegnr. 180/ Skejby/Grenaa/Århus N rij 18,2 km. Houd links aan om op wegnr. 15 te blijven en volg de borden naar Ebeltoft/wegnr. 21/ Grenå - rij 17,4 km. Sla rechtsaf en volg Ebeltoftvej/wegnr. 21 (borden naar Ebeltoft/Havneby) - rij 17,9 km. Vlak voor de ferry - sla linksaf en volg de Øerkrogvejen. Sla op de T-splitsing rechtsaf en blijf op de Øerkrogvejen. Het park bevindt zich aan uw linkerhand. Met de auto vanuit het noorden over de E45 Neem afslag 43-Sdr. Borup in de richting van wegnr. 511 en Sdr. Borup/N Hadsten. Sla linksaf en volg Tulipvej/wegnr. 16 /wegnr Neem de tweede afslag naar wegnr. 16/wegnr. 21 op de rotonde - rij 7 km. Neem de eerste afslag naar Ebeltoftvej/wegnr. 21 op de rotonde - rij 14,1 km. Neem de tweede afslag naar Randersvej/wegnr. 21 op de rotonde - rij 6,4 km. Neem de tweede afslag naar Randersvej/wegnr. 21 op de rotonde. Sla linksaf naar wegnr. 15/wegnr rij 10 km. Sla rechtsaf en volg Ebeltoftvej/wegnr. 21 (borden naar Ebeltoft/Havneby) - rij 17,9 km. Vlak voor de ferry - sla linksaf en volg de Øerkrogvejen. Sla op de T-splitsing rechtsaf en blijf op de Øerkrogvejen. Het park bevindt zich aan uw linkerhand. Landal Ebeltoft Øerkrogvej 2 DK-8400 Ebeltoft Druk- en zetfouten voorbehouden.

WELKOM OP LANDAL SØHØJLANDET

WELKOM OP LANDAL SØHØJLANDET WELKOM OP LANDAL SØHØJLANDET Beste gast, We kijken ernaar uit u straks als gast van Landal Søhøjlandet te ontvangen. Om u alvast wegwijs te maken hebben wij deze flyer voor u samengesteld. Heeft u vragen

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL GRØNHØJ STRAND

WELKOM OP LANDAL GRØNHØJ STRAND WELKOM OP LANDAL GRØNHØJ STRAND Beste gast, We kijken ernaar uit u straks als gast van Landal Grønhøj Strand te ontvangen. Om u alvast wegwijs te maken hebben wij deze flyer voor u samengesteld. Heeft

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL SEAWEST

WELKOM OP LANDAL SEAWEST WELKOM OP LANDAL SEAWEST Beste gast, We kijken ernaar uit u straks als gast van Landal Seawest te ontvangen. Om u alvast wegwijs te maken hebben wij deze flyer voor u samengesteld. Heeft u vragen of opmerkingen,

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL RØNBJERG

WELKOM OP LANDAL RØNBJERG WELKOM OP LANDAL RØNBJERG Beste gast, We kijken ernaar uit u straks als gast van Landal Rønbjerg te ontvangen. Om u alvast wegwijs te maken hebben wij deze flyer voor u samengesteld. Heeft u vragen of

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK Landal Sandybrook Buxton Road DE6 2AQ Derbyshire Verenigd Koninkrijk Tel. +44 1335 300000 Geachte Gast, Wij kijken ernaar uit om u als gast van Landal Sandybrook te mogen ontvangen.

Nadere informatie

Welkom op Landal Kielder Waterside

Welkom op Landal Kielder Waterside Welkom op Landal Kielder Waterside Geachte Gast, Wij kijken ernaar uit om u straks als gast van Landal Kielder Waterside te ontvangen. Om u alvast wegwijs te maken, hebben wij deze flyer voor u samengesteld.

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/noord-holland/zandvoort/167512 Omschrijving Huis Amusement, genot en rust

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

van Landal Residence Duna

van Landal Residence Duna van Landal Residence Duna Uw vakantiemagazine met informatie over: Uw verblijf Service en activiteiten Arrangementen Uitstapjes Beste Gast, Wij kijken er naar uit om u straks als gast op vakantiepark Landal

Nadere informatie

Welkom in Denemarken augustus Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1

Welkom in Denemarken augustus Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1 Welkom in Denemarken 9-16 augustus 2019 Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1 Op vakantie met Jan Ramona Karel Erik Helena Paul Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

Vinkeveen Basis Informatie

Vinkeveen Basis Informatie Vinkeveen Basis Informatie Gelieve deze tekst af te drukken om naar te verwijzen vóór en tijdens uw reis naar onze basis Het bevat tal van belangrijke en nuttige informatie om u te helpen bij het plannen

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV220D1

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV220D1 PV220D1 Accommodatie Beschrijving Vakantiehuis op klein parkje bij ViestePV220D1 is een leuk vakantiehuisje voor 6 personen. Het vakantiehuis is mooi gelegen vlakbij de kust op van het mooie natuurgebied

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

van Landal Winterberg

van Landal Winterberg van Landal Winterberg Uw vakantiemagazine met informatie over: Uw verblijf Faciliteiten & Activiteiten Arrangementen Tips voor trips in de omgeving Beste Gast, Wij kijken ernaar uit om u straks als gast

Nadere informatie

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Posada Morisca - (Spanje Andalusië Frigiliana) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2730

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2730 PV2730 Accommodatie Beschrijving Puglia prachtige villa met trullo en zwembad Villa PV2730 bestaat uit een authentieke trullo en een nieuw aangebouwd gedeelte. Het ligt op een prachtige rustige plek op

Nadere informatie

van Landal Aelderholt

van Landal Aelderholt van Landal Aelderholt Uw vakantiemagazine met informatie over: Uw verblijf Lekker eten Faciliteiten & Activiteiten Arrangementen Tips voor trips in de omgeving Beste Gast, Wij kijken ernaar uit om u op

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/limburg/america/1638528 Omschrijving Huis Als u voor sport en avontuur gaat, beleeft u

Nadere informatie

Vinkeveen Basis Informatie

Vinkeveen Basis Informatie Vinkeveen Basis Informatie ALGEMENE INFORMATIE Le Boat Vinkeveen Jachthaven De Wilgenhoek Groenlandsekade 9 13 3645 BA Vinkeveen Base Manager: Remco de Vries Telefoon: +316 53 12 24 79 Email: Vinkeveen@leboat.com

Nadere informatie

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088 Diensten en karakteristieken Services en faciliteiten Kamerfaciliteiten Bar/ cafetaria Converters/spanningsomzetters Lounges/bars Rechtstreeks telefoonnummer Restaurant Internettoegang Zomerterras Draadloze

Nadere informatie

groeps- arrangementen

groeps- arrangementen Kom lekker eten en geniet van onze culinaire groeps- arrangementen HORECA INFORMATIE NEDERLAND ONVERGETELIJKE MOMENTEN VIER JE MET VRIENDEN EN FAMILIE Beste gasten, Wij zijn erop ingesteld om het iedereen

Nadere informatie

- Koninklijke Kastelen Route -

- Koninklijke Kastelen Route - - Koninklijke Kastelen Route - Duur van de rit 1,5 uur (zonder stoppen) Aantal kilometers 67 Kilometer Welkom in de oldtimer van DeVolkswagenbus of HuurEenOldtimer.nl. Jullie hebben bij ons een oldtimer

Nadere informatie

Welkom op Landal Darwin Forest

Welkom op Landal Darwin Forest Welkom op Landal Darwin Forest Geachte Gast, Wij kijken ernaar uit om u straks als gast van Landal Darwin Forest te ontvangen. Om u alvast wegwijs te maken hebben wij deze flyer voor u samengesteld. Heeft

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Heideheuvel. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Herontdek de rust op Vakantiepark

Herontdek de rust op Vakantiepark Herontdek de rust op Vakantiepark De Bosrand FIETSVERHUUR fitness tennisbaan overdekt zwembad BAR RESTAURANT Het hele jaar door rust, plezier en comfort! Ver weg van alle drukte vindt u, verborgen in het

Nadere informatie

Dat is pas vakantie!

Dat is pas vakantie! defruithof campingdefruithof Verkoeling bij de speelvijver Waterpret voor het hele gezin. Vakantiepark De Fruithof Dat is pas vakantie! Huisjes & chalets Comfortabel genieten van het buitenleven. Kamperen

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Wirfttal. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

Hoe kan ik boeken?? U kunt online boeken of door ons een te sturen op

Hoe kan ik boeken?? U kunt online boeken of door ons een  te sturen op FAQ Hoe kan ik informeren naar de beschikbaarheid? Informeer naar de beschikbaarheid online of telefonisch op + 39 0564 941092 van 08.00 tot 22.00 uur ( Van april tot oktober), in andere perioden van 09.00

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Landgoed t Loo. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Heihaas. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw verblijf,

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Nea Makri ligt op 22 km van de internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en op 27 km van het centrum van Athene.

Nea Makri ligt op 22 km van de internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en op 27 km van het centrum van Athene. Villa Flora Villa Flora is gelegen in de regio Nea Makri aan de oostkust van de Atheense Rivià ra. De villa is gelegen op een perceel van 2100 m2, 80 meter van het strand. 5 11 2800.0 euros/week Villa

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties SIV0510A. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties   SIV0510A. Accommodatie Beschrijving SIV0510A Accommodatie Beschrijving Luxe villa met groot zwembad bij ModicaSIV0510 betreft een luxe grote villa met een groot zwembad aan de rand van het oude barokke plaatsje Modica in het zuid-oosten

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Aelderholt. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

Uw eerste. VIP service

Uw eerste. VIP service Uw eerste VIP service VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en persoonlijke service,

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Winterberg. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Corte Dei Trulli Trullo Rosmarino

ACCOMMODATIE Corte Dei Trulli   Trullo Rosmarino Trullo Rosmarino Accommodatie Beschrijving Trullo op klein landgoed in PugliaTrullo Rosmarino ligt mooi centraal op ons kleinschalige landgoed Corte Dei Trulli, op slechts 50 meter van het grote zwembad.

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016

Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016 Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016 Agenda 19.30 - Welkom 19.35 - Wat is Special Olympics? 19.45 - Omgang met de doelgroep 20.15 - Organisatie Nationale Spelen 2016 20.45 - Vragen 21.00 - Einde

Nadere informatie

- Pannenkoeken route -

- Pannenkoeken route - - Pannenkoeken route - Totale duur rit 4 uur Aantal kilometers 88 Kilometer Welkom in de oldtimer van DeVolkswagenbus of HuurEenOldtimer.nl. Jullie hebben bij ons een oldtimer gehuurd om een dagje te gaan

Nadere informatie

CAMPING/VILLAGGIO Pricelist 2015

CAMPING/VILLAGGIO Pricelist 2015 MPING/VILLGGIO Pricelist 2015 Your summer holiday at the beach in milia Romagna with your camper or roulotte or with your tent. 650 pitches (camper pitches, roulotte pitches and pitches for big or small

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1800I

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1800I PV1800I Accommodatie Beschrijving Gargano, vakantiepark met uitzicht op zeedit zeer goed verzorgde vakantiepark heeft een mooie ligging aan de Adriatische zee van de Gargano Streek in Noord Puglia. De

Nadere informatie

Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube

Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube Omschrijving Geschikt voor 8 personen 4 prachtige stijlvolle slaapkamers, elk geschikt voor twee personen met ruime kledingkasten 2 luxe badkamers, waarvan

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Rabbit Hill. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Beware beach. brouwersd

Beware beach. brouwersd Beware beach brouwersd ents v e n e n e p e o r g * s bedrijfsuitje am over beware beach over beware beach Aan de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt een uitgestrekt strand, namelijk

Nadere informatie

de trainingslocaties BCN ZWOLLE trainingen opleidingen cursussen workshops vergaderingen 1

de trainingslocaties BCN ZWOLLE trainingen opleidingen cursussen workshops vergaderingen 1 de trainingslocaties Wanneer u een training organiseert, zoekt u een locatie van topkwaliteit. Met alle state-of-the-art techniek, catering, bereikbaarheid en parkeergelegenheid die daarbij horen. Maar

Nadere informatie

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 1x toegang tot het Sprookjeshof Zuidlaren. Sprookjesachtig genieten met het hele gezin.!!! 60,50 *P.P. Op basis van 4 personen Het maakt helemaal niks meer

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936. contactpersonen. Gooiland streeft ernaar om met alle

GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936. contactpersonen. Gooiland streeft ernaar om met alle GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936 contactpersonen wij maken van uw evenement een succes! Gooiland streeft ernaar om met alle Gastvrijheid, flexibiliteit en creativiteit

Nadere informatie

GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF

GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF BUITENZIJN GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF Ontspannen in het prachtige IJsselland? Schrijven of schilderen? Retraite? DAT KAN IN BUITENZIJN Een comfortabel ingericht huisje, een heerlijke uitvalsbasis

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

Chertsey Basis Informatie

Chertsey Basis Informatie Chertsey Basis Informatie Gelieve deze tekst af te drukken om naar te verwijzingen vóór en tijdens uw reis naar onze basis Het bevat tal van belangrijke en nuttige informatie om u te helpen bij het plannen

Nadere informatie

Omschrijving. Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/// Huis

Omschrijving. Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/// Huis / / Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/// Omschrijving Huis Werkelijk alles aan de Kempervennen is overweldigend: de 2 heerlijke meren, onze vriendelijke reuze meerval de Big Mama die

Nadere informatie

Center Parcs de Huttenheugte Nederland / Drenthe / Dalen

Center Parcs de Huttenheugte Nederland / Drenthe / Dalen Center Parcs de Huttenheugte Nederland / Drenthe / Dalen Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/drenthe/dalen/center-parcs-dehuttenheugte Omschrijving Huis Beleef de grootste pret

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Culinaire arrangementen Kerstbuffet en een gourmetavond Tijdens het Kerstbuffet kunt u onbeperkt genieten van heerlijke kerstgerechten met een keuze

Nadere informatie

Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen.

Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen. Kwaliteit met een sportieve glimlach Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen. Breng n bezoek aan De Kemmer, wij doen

Nadere informatie

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Posada Morisca - (Spanje Andalusië Frigiliana) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018

RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018 RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018 verstuur per e-mail Naam park : Landal Landgoed t Loo Telnummer : +31-(0)525 63 70 00 Adres : Looweg 47 E-mail : loo@landal.nl Plaats : 8095 PS t Loo-Oldebroek Land

Nadere informatie

- Picknick route - Totale duur rit 4,5 tot 5 uur. Aantal kilometers 108 Kilometer

- Picknick route - Totale duur rit 4,5 tot 5 uur. Aantal kilometers 108 Kilometer - Picknick route - Totale duur rit 4,5 tot 5 uur Aantal kilometers 108 Kilometer Welkom in de oldtimer van DeVolkswagenbus.nl of HuurEenOldtimer.nl. Jullie hebben bij ons een oldtimer gehuurd om een dagje

Nadere informatie

Center Parcs Limburgse Peel Nederland / Limburg / America

Center Parcs Limburgse Peel Nederland / Limburg / America Center Parcs Limburgse Peel Nederland / Limburg / America Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/limburg/america/167475 Omschrijving Huis Limburgse Peel ligt midden in de Limburgse

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

van Landal Brandnertal

van Landal Brandnertal van Landal Brandnertal Uw vakantiemagazine met informatie over: Uw verblijf Lekker eten Service en Activiteiten Arrangementen Tips voor trips Beste Gast, Wij kijken ernaar uit om u straks als gast op Landal

Nadere informatie

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petra Segreta Resort & Spa - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Douelle Basis Informatie

Douelle Basis Informatie Douelle Basis Informatie Douelle en haar rivier kennen een rijke geschiedenis met name het stuk tussen Cahors en Fumel. Al sinds de Middeleeuwen wordt de rivier voor de wijn- en graanhandel gebruikt. Bij

Nadere informatie

In de vrije tijd houd ik van hardlopen en squashen.

In de vrije tijd houd ik van hardlopen en squashen. In de vrije tijd houd ik van hardlopen en squashen. 1 In de vrije tijd schrijf ik graag gedichten, verhalen en romans, en speel ik flamencogitaar. 2 In de vrije tijd ga ik graag zelf sporten (hardlopen)

Nadere informatie

van Landal Brandnertal

van Landal Brandnertal van Landal Brandnertal Uw vakantiemagazine met informatie over: Uw verblijf Lekker eten Service en Activiteiten Arrangementen Tips voor trips Beste Gast, Wij kijken ernaar uit om u straks als gast op Landal

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/noord-holland/zandvoort/167507 Omschrijving Huis Bij Zandvoort aan Zee heeft

Nadere informatie

NH Atlantic Den Haag. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088

NH Atlantic Den Haag. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088 Diensten en karakteristieken Services en faciliteiten Kamerfaciliteiten Binnenbad AM/FM-radio Continentaal Onbijt Converters/spanningsomzetters Bar/ cafetaria Volt 220V Strand bar Internettoegang Antiox-ontbijtbuffet

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Hochwald. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

Musholm Bugt Feriecenter

Musholm Bugt Feriecenter Musholm Bugt Feriecenter Algemeen Musholm Bugt Feriecenter ligt centraal in Denemarken, met 10 minuten lopen ben je bij het station waar ieder half uur treinen naar Kopenhagen en/ of Funen en Jutland vertrekken.

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Prijslijst. Dienstverlening voor Wijkbewoners

Prijslijst. Dienstverlening voor Wijkbewoners Prijslijst Dienstverlening voor Wijkbewoners Stichting Zorgorganisatie NiKo bezoek- en correspondentieadres: De Nieuwpoort Prins Alexanderstraat 25 1814 XK Alkmaar Tel. 072-518 50 00. info@stichtingniko.com.

Nadere informatie

van Landal Heideheuvel

van Landal Heideheuvel van Landal Heideheuvel Uw vakantiemagazine met informatie over: Lekker eten in Café-Bistro Woods Online uw boodschappen bestellen Huur een fiets via Bikes & More Arrangementen Ontbijtservice Beste Gast,

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Culinaire arrangementen 3-gangen Kerstmenu van de Chef en een gourmetavond Tijdens de Kerst geniet u van een feestelijk 3-gangen menu van de chef in

Nadere informatie

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!!

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te

Nadere informatie

algemene info en extra's CHALET Basic 6 CHALET Basic 4 7 nachten 10% korting 4 nachten 5% korting Chalet Basic 4 pers. Chalet Basic 6 pers.

algemene info en extra's CHALET Basic 6 CHALET Basic 4 7 nachten 10% korting 4 nachten 5% korting Chalet Basic 4 pers. Chalet Basic 6 pers. algemene info en extra's Aankomst vanaf :00 uur. Vertrek voor 0:00 uur. U betaalt vooraf een borg van 0,00. Deze krijgt u, na controle van het chalet, binnen dagen per bank retour, indien de accommodatie

Nadere informatie

Red Hat Training / CA Education. Algemene informatie brochure

Red Hat Training / CA Education. Algemene informatie brochure Red Hat Training / CA Education Algemene informatie brochure Red Hat Netherlands c/o CA Education Orteliuslaan 1001 3528 BE Utrecht The Netherlands +44 14 83 73 49 09 Geachte deelnemer, Bedankt voor het

Nadere informatie

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Beleggerstip: Cube la Mer Prijs 118.368,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Omschrijving Nog nooit was investeren in een turn-key recreatiewoning zo interessant! Investeer 118.368,- INCLUSIEF compleet

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget Bosklassen in Relaxhoris Een maximum verblijf met minibudget inhoud Welkom in Relaxhoris Onze gezellige kamers (foto s) De leslokalen (foto) Sport in Relax (foto) Aan tafel! (foto) Natuurlijk Prijzen Welkom

Nadere informatie

Zonnevylle Info over

Zonnevylle Info over Vakantiehuis Zonnevylle Info over Beste vakantiegangers, Van harte welkom op Zonnevylle, waar jullie hopelijk een plezierige tijd zullen hebben! Een fantastische accommodatie, een groot speelveld, veel

Nadere informatie

Voorbeeld groepsarrangementen

Voorbeeld groepsarrangementen Voorbeeld groepsarrangementen Compleet verzorgde uitjes naar Texel! Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsuitje, het schoolkamp voor aankomend jaar of voor de familiedag? Dan bent u bij De Krim

Nadere informatie

Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid!

Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid! Banquetingmap Landgoed Avegoor Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid! Landgoed Avegoor kent een Koninklijke historie. In 1648 werd

Nadere informatie

Duinpark Het Kustlicht - prijzen 2015

Duinpark Het Kustlicht - prijzen 2015 Tarieven 2015 Duinpark Het Kustlicht - prijzen 2015 ZEEASTER / ZEEHOND 05.01-09.01 - - 345,00 09.01-13.02 547,00 370,00 345,00 13.02-20.02 626,00 413,00 372,00 20.02-27.03 547,00 370,00 345,00 27.03-03.04

Nadere informatie

Aan tafel! Kom gezellig langs in onze restaurants

Aan tafel! Kom gezellig langs in onze restaurants Aan tafel! Kom gezellig langs in onze restaurants Fotobijschrift, persoonlijk verhaal over diegene in kwestie Eten wat u wilt, met wie u wilt, wanneer u wilt. Bewoners, familie, gasten, buurt- en dorpsbewoners;

Nadere informatie

Routebeschrijving per auto

Routebeschrijving per auto Routebeschrijving per auto Als u besluit met de auto naar Utrecht te komen, houdt u er dan rekening mee dat de binnenstad van Utrecht slecht bereikbaar is met de auto. Tevens geldt in de binnenstad een

Nadere informatie