Welkom op Landal Darwin Forest

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom op Landal Darwin Forest"

Transcriptie

1 Welkom op Landal Darwin Forest

2 Geachte Gast, Wij kijken ernaar uit om u straks als gast van Landal Darwin Forest te ontvangen. Om u alvast wegwijs te maken hebben wij deze flyer voor u samengesteld. Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op. Wij wensen u alvast een goede reis en kijken uit naar uw komst. Met vriendelijke groet, Team Landal Darwin Forest Goed om te weten Openingstijden van de receptie Voor informatie en antwoorden op eventuele vragen kunt u naar de receptie gaan. De receptie is dagelijks geopend van uur. Na sluitingstijd is de parkwachter te bereiken. Betaalmethodes op het park U kunt bij alle faciliteiten op de volgende manieren betalen: Contant, Mastercard, VISA, Eurocard, bank- en giropas. Engeland kent haar eigen munteenheid Graag maken wij u er op attent dat Engeland haar eigen munteenheid heeft, de Engelse Pond. U kunt niet met Euro s betalen op het park of in de omgeving. Fietsverhuur TIP! U hoeft niet uw eigen fiets mee te nemen om tijdens uw verblijf het prachtige Peak District of the Monsal trail te verkennen. Op het park kunt u fietsen en kinderfietsen huren.

3 Internet op het park U kunt gratis gebruik maken van WiFi bij uw chalet en bij de centrale voorzieningen. Huisdieren In de aangewezen chalets zijn tot twee huisdieren toegestaan (dit dient u op te geven bij de boeking). U betaalt een toeslag van C 5,50 per huisdier per nacht. Parkeren U kunt twee auto s parkeren bij de chalet. Andere auto s kunnen worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats bij de receptie. Koffiezetapparaat In de accommodatie is geen koffiezetapparaat aanwezig. Bij de receptie zijn deze tegen betaling van een borg te leen tijdens uw verblijf. Electriciteit In Engeland zijn de stopcontacten anders, u heeft een Engelse stekker/adapter nodig om de apparaten die u zelf meeneemt te gebruiken. Denkt u er dus aan om een Engelse stekker mee te nemen? Het kan ook voorkomen dat u bij het stopcontact een schakelaar aantreft die u moet omzetten om het stopcontact van stroom te voorzien. Geen zorgen over de boodschappen Haal elke ochtend verse broodjes en koop de ingrediënten voor een heerlijke maaltijd. U kunt uw boodschappen doen bij onze Parkshop. Hier vindt u een uitgebreid assortiment van lokale producten, zoals brood, groenten, vlees, bier en wijn. De dichtstbijzijnde winkel bevindt zich in Matlock, op 40 min. rijden van het park. Eten en drinken Geniet van een kop koffie en een lokale lekkernij in het Explorers café of bezoek Foresters bar en restaurant dat een uitgebreide menukaart heeft met verse, hoogwaardige ingrediënten van lokale leveranciers. Als u in de buitenlucht of in uw eigen comfortabele chalet wilt eten, bestaat er ook de mogelijkheid om maaltijden af te halen.

4 Activiteiten Zwemmen Jong en oud kunnen genieten van het overdekte zwembad in het park. Zwem een paar baantjes in het zwembad of ontspan in het bubbelbad! Sport en spel Er is voor ieder wat wils: van tennis, midgetgolf en een overvloed aan wandel- en fietspaden tot bodyzorbing, boogschieten, waterwalkerz en snorkelen (tegen betaling). Kinderen De overdekte, zachte speelruimte van Little Monkeys staat garant voor vele uren plezier voor de kleintjes. Oudere kinderen kunnen hun hart ophalen in de Activity Den met tafeltennis, airhockey, poolbiljarttafels en speelautomaten (tegen betaling). Ontdek het bos De Trim Track en de speurtocht zijn een leuke manier om het park te verkennen. De Trim Track is een boswandeling op het park waarbij u hindernissen tegenkomt zoals klimrekken en boomstammen in de grond waarop u kunt lopen.

5 Omgeving Peak District National Park, 8,5 km van het park Het Peak District National Park met zijn adembenemende uitzichten biedt geweldige mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding zoals fietsen, mountainbiken, wandelen, klimmen en wilde dieren spotten. peakdistrict.gov.uk Haddon Hall, 8,5 km van het park Een prachtig Engels Tudor landhuis in Derbyshire. Haddon Hall, thuisbasis van de familie Manners en een van de mooiste voorbeelden van een middeleeuws Engels landhuis, wordt als een van de meest romantische huizen in Groot-Brittannië beschouwd. haddonhall.co.uk Chatsworth House, 12 km van het park Het iconische huis van de hertog en hertogin van Devonshire, bekend van Pride and Prejudice. chatsworth.org Alton Towers, 44,5 km van het park Als u van spanning houdt, ga dan naar Alton Towers in Staffordshire, dat zowel een pretpark als een waterparadijs is. Het park biedt plezier voor het hele gezin. Ritjes die voor pure adrenaline zorgen kunt u afwisselen met rustigere activiteiten. altontowers.com Heights of Abraham, 44,5 km van het park U kunt kiezen of u deze spectaculaire heuvel van bovenaf of van binnenuit wilt bekijken: u kunt de kabelbaan naar boven nemen of een fascinerende reis maken door een spectaculair grottensysteem dat diep onder de grond de heuvel in slingert. heightsofabraham.com Peak Explorer App TIP! Ontdek de omgeving met de gratis Peak Explorer App. Deze is beschikbaar in de App store en op Google play.

6 Routebeschrijving Vliegtuig Het dichtbij zijnde vliegveld is Manchester Airport (+/- 1u en 15 min). Hierop vliegen onder meer Flybe, KLM en EasyJet. Informeer bij de receptie naar de transfermogelijkheden vanaf de luchthaven. Vanaf het vliegveld naar het park Vanaf Manchester airport neemt u op de rotonde de tweede afslag naar Palma Avenue. Op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag naar World Way. En op de volgende rotonde neemt u de eerste afslag naar M56 richting M6, M60. Houdt rechts aan om in te voegen op de M56 richting Manchester, Stockport. Neem afslag 3 aan de linkerkant richting Ring Rd M60 S en ga verder op de M60. Na 5,6 km neemt u afslag 27 naar A560 richting Stockport (East). Neem op de rotonde de vijfde afslag naar Saint Marys Way richting Marple, Buxton. Ga linksaf naar Spring Gardens, hierna gaat u rechtsaf naar Banks Lane en daarna linksaf naar London Road. U volgt London Road nu voor 13 km, daarna neemt u op de rotonde de eerste afslag naar A6 richting Buxton. Neem op de eerst volgende rotonde de tweede afslag, en op de rotonde daarna de eerste afslag naar A623 richting Chesterfield, A619. Ga rechtsaf naar A623 richting Chesterfield, A619. Volg deze weg 20 km en neem daarna op de rotonde de eerste afslag naar Church Lane richting Chesterfield, Shefield. Op de volgende rotonde neemt u de tweede afslag en maak daarna een flauwe bocht naar rechts naar Top Lane richting Beeley. Hierna slaat u rechtsaf en daarna linksaf naar Beeley Lane. Hierna maakt u een flauwe bocht naar rechts en slaat u rechtsaf naar B5057. Als u daarna rechtsaf gaat nadert u de bestemming.

7 Auto/boot vanaf Hoek van Holland Volg de A20 richting Maassluis naar de E25. Neem de derde afslag op het Westerleeplein naar de N223. Daarna slaat u rechtsaf naar de E30/E25. Vervolgens gaat u linksaf naar de N211. Bij de Pastoor Onderwaterstraat slaat u rechtsaf waarbij u de haven van Hoek van Holland aan uw rechterhand ziet. Hier kunt u de overtocht maken naar Harwich, Engeland met uw auto (parkeren bij de haven is mogelijk). Naar het park vanaf de boot Vanuit Harwich neemt u de Station Rd en bij de rotonde neemt u de derde afslag naar de A120. Volg de A120/A12 en neem afrit 25 om weer op de A120 te komen. Bij de Priory Wood Roundabout neemt u de eerste afslag naar de A120, waarna u de vijfde afslag naar de M11 richting Cambridge/ Newmarket neemt. Deze weg gaat over naar de A14. Om op de A14 te blijven neemt u afslag 23. Daarna neemt u de oprit naar de M1. Bij knooppunt 29 neemt u de afslag A617 richting Chesterfield. Vervolg deze weg en op de rotonde neemt u de eerste afslag naar de A61. Bij de St Augustines Rd slaat u rechtsaf. Op de volgende rotonde neemt u de tweede afslag naar Whitecotes Ln. Vervolg de weg naar Matlock Rd. Bij de Darley Rd slaat u rechtsaf, waarna u de zesde links gaat. vervolgens gaat u de vierde links en daarna weer de eerste links. Als laatste neemt u een flauwe bocht naar rechts waarna u het park zal naderen. Sydnope Hill DE4 5 PL Derbyshire Verenigd Koninkrijk Tel Wijzigingen, zet -en drukfouten onder voorbehoud.

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK Landal Sandybrook Buxton Road DE6 2AQ Derbyshire Verenigd Koninkrijk Tel. +44 1335 300000 Geachte Gast, Wij kijken ernaar uit om u als gast van Landal Sandybrook te mogen ontvangen.

Nadere informatie

Welkom op Landal Kielder Waterside

Welkom op Landal Kielder Waterside Welkom op Landal Kielder Waterside Geachte Gast, Wij kijken ernaar uit om u straks als gast van Landal Kielder Waterside te ontvangen. Om u alvast wegwijs te maken, hebben wij deze flyer voor u samengesteld.

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL GRØNHØJ STRAND

WELKOM OP LANDAL GRØNHØJ STRAND WELKOM OP LANDAL GRØNHØJ STRAND Beste gast, We kijken ernaar uit u straks als gast van Landal Grønhøj Strand te ontvangen. Om u alvast wegwijs te maken hebben wij deze flyer voor u samengesteld. Heeft

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL SEAWEST

WELKOM OP LANDAL SEAWEST WELKOM OP LANDAL SEAWEST Beste gast, We kijken ernaar uit u straks als gast van Landal Seawest te ontvangen. Om u alvast wegwijs te maken hebben wij deze flyer voor u samengesteld. Heeft u vragen of opmerkingen,

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL EBELTOFT

WELKOM OP LANDAL EBELTOFT WELKOM OP LANDAL EBELTOFT Beste gast, We kijken ernaar uit u straks als gast van Landal Ebeltoft te ontvangen. Om u alvast wegwijs te maken hebben wij deze flyer voor u samengesteld. Heeft u vragen of

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL SØHØJLANDET

WELKOM OP LANDAL SØHØJLANDET WELKOM OP LANDAL SØHØJLANDET Beste gast, We kijken ernaar uit u straks als gast van Landal Søhøjlandet te ontvangen. Om u alvast wegwijs te maken hebben wij deze flyer voor u samengesteld. Heeft u vragen

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL RØNBJERG

WELKOM OP LANDAL RØNBJERG WELKOM OP LANDAL RØNBJERG Beste gast, We kijken ernaar uit u straks als gast van Landal Rønbjerg te ontvangen. Om u alvast wegwijs te maken hebben wij deze flyer voor u samengesteld. Heeft u vragen of

Nadere informatie

van Landal Residence Duna

van Landal Residence Duna van Landal Residence Duna Uw vakantiemagazine met informatie over: Uw verblijf Service en activiteiten Arrangementen Uitstapjes Beste Gast, Wij kijken er naar uit om u straks als gast op vakantiepark Landal

Nadere informatie

Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk

Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk WIJ VRAGEN U OM ONDERSTAANDE PRAKTISCHE INFORMATIE MET BETREKKING TOT UW VERTREKBASIS GOED DOOR TE LEZEN Deze informatie zal de meeste vragen

Nadere informatie

Vinkeveen Basis Informatie

Vinkeveen Basis Informatie Vinkeveen Basis Informatie Gelieve deze tekst af te drukken om naar te verwijzen vóór en tijdens uw reis naar onze basis Het bevat tal van belangrijke en nuttige informatie om u te helpen bij het plannen

Nadere informatie

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING BUNGALOWS GRATIS TOEGANG tot avonturen buitenbad VAL BLU (3km) TOP PLEK TOP SERVICE TOP INRICHTING TOP BELEVINGSVAKANTIE Pure ontspanning OP EEN VAN DE MOOISTE

Nadere informatie

Stayokay. Stayokay Rotterdam

Stayokay. Stayokay Rotterdam Stayokay Hostels op unieke plekken Stayokay is een keten van hostels op de mooiste plekjes in Nederland. De hostels zijn gevestigd in bijzondere gebouwen en de meeste hebben een eigen bar, terras en restaurant,

Nadere informatie

Onze dynamische kust: samenwerken aan risico management en betrokkenheid. Reisinformatie

Onze dynamische kust: samenwerken aan risico management en betrokkenheid. Reisinformatie Onze dynamische kust: samenwerken aan risico management en betrokkenheid Reisinformatie Per auto: routebeschrijving naar Vanuit Dover (haven): Volg de borden voor de A2 vanaf de haventerminal Volg de A2

Nadere informatie

Tukhut. Algemene informatie

Tukhut. Algemene informatie Tukhut Algemene informatie Slechts 40 km ten zuiden van Luik kun je de sfeer van een echte berghut beleven. In Sy, een plaatsje in het beboste dal aan de rivier de Ourthe, vind je de berghut van de NKBV.

Nadere informatie

Per auto (Centraal Museum, Nicolaaskerkhof, Utrecht) Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren.

Per auto (Centraal Museum, Nicolaaskerkhof, Utrecht) Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Bereikbaarheid Adresgegevens Centraal Museum Nicolaaskerkhof 10 3512 XC Utrecht De Tuinzaal Nicolaasdwarsstraat 14 3512 XH Utrecht De Nicolaïkerk Nicolaaskerkhof 8 3512 XC Utrecht Per auto (Centraal Museum,

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

OA REGION 9 ASSEMBLY & CONVENTION 2016

OA REGION 9 ASSEMBLY & CONVENTION 2016 OA REGION 9 ASSEMBLY & CONVENTION 2016 26 Oktober 30 Oktober Bovendonk Hofstraat 8, 4741AK, Hoeven Nederland 1 WELKOM! OA Nederland is vereerd om gastheer te zijn voor de Regio 9 Assembly en Conventie

Nadere informatie

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren.

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Bereikbaarheid Adresgegevens Centraal Museum De Tuinzaal De Nicolaïkerk Nicolaaskerkhof 10 Nicolaasdwarsstraat 14 Nicolaaskerkhof 8 3512 XC Utrecht 3512 XH Utrecht 3512 XC Utrecht Bereikbaarheid: Per auto

Nadere informatie

Boerderij Camping "Berghem"

Boerderij Camping Berghem Welkom De familie Hautvast heet u van harte welkom op boerderij camping "Berghem gelegen op het balkon van Limburg, in een bosachtige en mooie vergezichten. De boerderij "Berghemmerhof" is een oude halve

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef Welkom in Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid inhoud begane grond restaurant 3 Daily Grill & Bistro Dutch Seafood Corner 184 zitplaatsen, ontbijt, lunch en diner overdekt Terras VAN ZUID 4 250 zit/staplaatsen

Nadere informatie

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Incentive reis voor 100 personen naar Landal Brandnertal www.landalbusinessline.nl/events Inhoudsopgave Inleiding... 3 Landal Brandnertal... 4 Programma... 6

Nadere informatie

Vinkeveen Basis Informatie

Vinkeveen Basis Informatie Vinkeveen Basis Informatie ALGEMENE INFORMATIE Le Boat Vinkeveen Jachthaven De Wilgenhoek Groenlandsekade 9 13 3645 BA Vinkeveen Base Manager: Remco de Vries Telefoon: +316 53 12 24 79 Email: Vinkeveen@leboat.com

Nadere informatie

Benson Basis Informatie

Benson Basis Informatie Benson Basis Informatie Gelieve deze tekst af te drukken om naar te verwijzen vóór en tijdens uw reis naar onze basis Het bevat tal van belangrijke en nuttige informatie om u te helpen bij het plannen

Nadere informatie

Dat is pas vakantie!

Dat is pas vakantie! defruithof campingdefruithof Verkoeling bij de speelvijver Waterpret voor het hele gezin. Vakantiepark De Fruithof Dat is pas vakantie! Huisjes & chalets Comfortabel genieten van het buitenleven. Kamperen

Nadere informatie

GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF

GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF BUITENZIJN GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF Ontspannen in het prachtige IJsselland? Schrijven of schilderen? Retraite? DAT KAN IN BUITENZIJN Een comfortabel ingericht huisje, een heerlijke uitvalsbasis

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

Base Le Boat Dinan Le Boat 17 rue du quai 22 100 Dinan ALLE CORRESPONDENTIE MOET NAAR DE BASIS IN MESSAC:

Base Le Boat Dinan Le Boat 17 rue du quai 22 100 Dinan ALLE CORRESPONDENTIE MOET NAAR DE BASIS IN MESSAC: Base Le Boat Dinan Le Boat 17 rue du quai 22 100 Dinan ALLE CORRESPONDENTIE MOET NAAR DE BASIS IN MESSAC: LE BOAT MESSAC Port de Plaisance, BP 8 35480 Messac France Tel : 0033 (0) 299 34 60 11 Fax: 0033

Nadere informatie

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Posada Morisca - (Spanje Andalusië Frigiliana) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

L A G O D I G A R D A NEDERLANDS

L A G O D I G A R D A NEDERLANDS L A G O D I G A R D A NEDERLANDS Camping Piantelle bevindt zich aan de westzijde van het Gardameer. Gedurende ruim veertig jaar ontvangen wij meerdere generaties gasten die komen om van de zon te genieten,

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Potter Heigham Basis Reisinformatie

Potter Heigham Basis Reisinformatie Potter Heigham Basis Reisinformatie Print de volgende pagina s om u te verwijzen voor en tijdens uw reis naar onze basis. Ze bevatten veel belangrijke en nuttige informatie om u op weg te helpen bij het

Nadere informatie

Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497

Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497 Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497 WIJ VRAGEN U OM ONDERSTAANDE PRAKTISCHE INFORMATIE MET BETREKKING TOT UW VERTREKBASIS GOED DOOR TE LEZEN Deze informatie

Nadere informatie

Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid!

Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid! Banquetingmap Landgoed Avegoor Graag willen wij u kennis laten maken met Landgoed Avegoor waar u kunt genieten van de Kunst van Gastvrijheid! Landgoed Avegoor kent een Koninklijke historie. In 1648 werd

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO17 - junioren Toernooi 15 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams

Nadere informatie

- Pannenkoeken route -

- Pannenkoeken route - - Pannenkoeken route - Totale duur rit 4 uur Aantal kilometers 88 Kilometer Welkom in de oldtimer van DeVolkswagenbus of HuurEenOldtimer.nl. Jullie hebben bij ons een oldtimer gehuurd om een dagje te gaan

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO19 - junioren Toernooi 15 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams

Nadere informatie

Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer.

Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer. Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer. Samenvatting Vakantiehuis luxe uitgerust met zwembad, en internet. Geschikt voor 4 personen. Vrijstaand op 1700 m2 omheinde tuin. Parkeren op

Nadere informatie

: Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen. : 70% verhard. -- Een verrassende route, vertrekt vanaf het recreatiepark

: Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen. : 70% verhard. -- Een verrassende route, vertrekt vanaf het recreatiepark Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 15 KM : Groningen : Groningen : P Kardinge bij : Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen Bijzonderheden : Park, bos, hoge land : 70% verhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO13 - pupillen Toernooi 8 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams zijn

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2680D. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2680D. Accommodatie Beschrijving PV2680D Accommodatie Beschrijving Trullo complex Puglia met zwembadpv2680d is onderdeel van een luxe kleinschalig trullo complex gelegen vlakbij de trullo hoofdstad van Puglia, Alberobello. De locatie

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Nikos Takis Fashion Hotel - (Griekenland Rhodos Rhodos Stad) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Amsterdam. Auto 2.414 km, 22 u. 2 min. Routebeschrijving van Amsterdam naar Silves

Amsterdam. Auto 2.414 km, 22 u. 2 min. Routebeschrijving van Amsterdam naar Silves pagina 1 van 6 Auto 2.414 km, 22 u. 2 min. Routebeschrijving van Amsterdam naar Silves Amsterdam Gedurende deze route moet u tol betalen. Deze route doorkruist meerdere landen. Neem de Vijzelstraat en

Nadere informatie

Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione

Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Castellare di Tonda - (Italië Toscane Montaione) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Basis Le Boat St Gilles. LE BOAT Camargue 2 Quai Du Canal 30 800 St Gilles France GPS : E4 26.417` N43 40.922`

Basis Le Boat St Gilles. LE BOAT Camargue 2 Quai Du Canal 30 800 St Gilles France GPS : E4 26.417` N43 40.922` Basis Le Boat St Gilles LE BOAT Camargue 2 Quai Du Canal 30 800 St Gilles France GPS : E4 26.417` N43 40.922` Tel - 0033 (0) 4 66 87 22 66 Fax - 0033 (0) 4 66 87 15 20 Email : stgilles@leboat.com Basis

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

B&B Menica Marta Country House

B&B Menica Marta Country House B&B Menica Marta Country House Soort: Bed and Breakfast Thema: Meer Plaats: Fabrica di Roma (Lazio) Adres: via chiossi 5 Huisdieren: Welkom Faciliteiten: airco,kinderbed Zwembad: Nee Afstand strand: n.v.t.

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/ardennen-luik/aywaille/123139 Omschrijving Huis Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten),

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

Chertsey Basis Informatie

Chertsey Basis Informatie Chertsey Basis Informatie Gelieve deze tekst af te drukken om naar te verwijzingen vóór en tijdens uw reis naar onze basis Het bevat tal van belangrijke en nuttige informatie om u te helpen bij het plannen

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Rabbit Hill. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088 Diensten en karakteristieken Services en faciliteiten Kamerfaciliteiten Bar/ cafetaria Converters/spanningsomzetters Lounges/bars Rechtstreeks telefoonnummer Restaurant Internettoegang Zomerterras Draadloze

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Locatie Het Haltna Huis Het Kant GZ HOUTEN Telefoon: Routebeschrijving vanaf de A2. P onbetaald A12 A27

Locatie Het Haltna Huis Het Kant GZ HOUTEN Telefoon: Routebeschrijving vanaf de A2. P onbetaald A12 A27 Routebeschrijving vanaf de A2 Komend vanuit richting Amsterdam Na Utrecht, vervolg je route via de richting Arnhem/Houten () Houd Ring Utrecht (zuid) aan (afslag 16, 17, 18) Neem afslag 18 naar de Laagravenseweg

Nadere informatie

B&B Villa Lavanda. Algemene omschrijving:

B&B Villa Lavanda. Algemene omschrijving: B&B Villa Lavanda Soort: Bed and Breakfast Thema: Karakteristiek Plaats: Noci (Puglia) Adres: S.P. 116 Noci per Castellaneta 102/A Huisdieren: Niet welkom Faciliteiten: wifi,airco,bar,wasmachine Zwembad:

Nadere informatie

INNOVATIEKRACHT PLAATWEG 15, SPIJKENISSE

INNOVATIEKRACHT PLAATWEG 15, SPIJKENISSE INNOVATIEKRACHT PLAATWEG 15, SPIJKENISSE INNOVATIEKRACHT Innovatiekracht is een unieke en groene congreslocatie onder de rook van Rotterdam. Een innovatieve en buitengewoon inspirerende thuisplaats voor

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Posada Morisca - (Spanje Andalusië Frigiliana) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

-Naam Welp- Scouts Wijnegem Bevegemstraat Zottegem

-Naam Welp- Scouts Wijnegem Bevegemstraat Zottegem We verwachten de leden 23 Juli om 12u 30 in Zottegem (Bevegemstraat 2) De 30ste mogen jullie ze komen ophalen om 13 in zottegem (zelfde adres uiteraard) Brieven naar: -Naam Welp- Scouts Wijnegem Bevegemstraat

Nadere informatie

GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936. contactpersonen. Gooiland streeft ernaar om met alle

GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936. contactpersonen. Gooiland streeft ernaar om met alle GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936 contactpersonen wij maken van uw evenement een succes! Gooiland streeft ernaar om met alle Gastvrijheid, flexibiliteit en creativiteit

Nadere informatie

Rondwandeling vanuit Schmittlotheim via de Himmelsbreite

Rondwandeling vanuit Schmittlotheim via de Himmelsbreite Rondwandeling vanuit Schmittlotheim via de Himmelsbreite Lengte van de wandeling: Hoogte verval: Korte omschrijving: Aanvullende informatie: Soort wandelroute: 7,4 km.(± 2,5 uur) 158 meter (laagste punt

Nadere informatie

Sporthal Wormer Spatterstraat DB Wormer

Sporthal Wormer Spatterstraat DB Wormer Sporthal Wormer Spatterstraat 21 1531 DB Wormer 075-6421892 Route vanuit Amsterdam Route: vanaf Amsterdam de A8 Coentunnel richting Zaanstad/Wormerveer einde T-splitsingrechts, N246 richting Wormerveer

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Heideheuvel. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Raposeiros - (Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro) - 0 sterren 1.2.

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren.

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Bereikbaarheid Adresgegevens Centraal Museum De Tuinzaal De Nicolaïkerk Nicolaaskerkhof 10 Nicolaasdwarsstraat 14 Nicolaaskerkhof 8 3512 XC Utrecht 3512 XH Utrecht 3512 XC Utrecht Bereikbaarheid: Per auto

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf...

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... IN DE NATUUR Kamperen in de Dordogne: dat staat garant voor vakanties in de natuur met het gezin. Hier kunt u genieten van de kleine maar charmante

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Landgoed t Loo. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Herontdek de rust op Vakantiepark

Herontdek de rust op Vakantiepark Herontdek de rust op Vakantiepark De Bosrand FIETSVERHUUR fitness tennisbaan overdekt zwembad BAR RESTAURANT Het hele jaar door rust, plezier en comfort! Ver weg van alle drukte vindt u, verborgen in het

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

Fontenoy le Château Basis

Fontenoy le Château Basis Fontenoy le Château Basis Informatie Gelieve deze tekst af te drukken om naar te verwijzingen vóór en tijdens uw reis naar onze basis Het bevat tal van belangrijke en nuttige informatie om u te helpen

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2680A. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2680A. Accommodatie Beschrijving PV2680A Accommodatie Beschrijving Puglia appartement op klein complex met zwembad PV2680A is onderdeel van een luxe en klein trulli complex gelegen vlakbij de trullo hoofdstad van Puglia, Alberobello.

Nadere informatie

Base Le Boat Strand Horst Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland GPS : E5 33.885` N52 19.012` Tél - 0031 (0) 616 503 303 Fax - 0031 (0) 515 432 447

Base Le Boat Strand Horst Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland GPS : E5 33.885` N52 19.012` Tél - 0031 (0) 616 503 303 Fax - 0031 (0) 515 432 447 Base Le Boat Strand Horst Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland GPS : E5 33.885` N52 19.012` Tél - 0031 (0) 616 503 303 Fax - 0031 (0) 515 432 447 Email : leboatstrandhorst.com@gmail.com Base Manager:

Nadere informatie

Routebeschrijvingen naar de startpunten Twenterand fiets 4 daagse Grand Café Seven, Kanaalweg Zuid 1, 7671 GD Vriezenveen FIETS vanuit Den Ham

Routebeschrijvingen naar de startpunten Twenterand fiets 4 daagse Grand Café Seven, Kanaalweg Zuid 1, 7671 GD Vriezenveen FIETS vanuit Den Ham Routebeschrijvingen naar de startpunten Twenterand fiets 4 daagse 2017 Startpunt dag 1: Grand Café Seven, Kanaalweg Zuid 1, 7671 GD Vriezenveen vanuit Den Ham ca. 14 kilometer via de knooppunten: 25-30-32-36-37-43,

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

- High tea route - Duur van de rit 2,5 tot 3 uur. Duur High tea 2 uur. Aantal kilometers 103 Kilometer. Totale duur 5 uur

- High tea route - Duur van de rit 2,5 tot 3 uur. Duur High tea 2 uur. Aantal kilometers 103 Kilometer. Totale duur 5 uur - High tea route - Duur van de rit 2,5 tot 3 uur Duur High tea 2 uur Aantal kilometers 103 Kilometer Totale duur 5 uur Welkom in de oldtimer van DeVolkswagenbus.nl of HuurEenOldtimer.nl. Jullie hebben

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN v.v. VOP Amersfoort Willem Boute MO13 Toernooi 27 mei WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige

Nadere informatie

Stichting Eerste Gemotoriseerde Vlucht in Nederland 100 jaar. fietstocht. Eerste gemotoriseerde vlucht in Nederland

Stichting Eerste Gemotoriseerde Vlucht in Nederland 100 jaar. fietstocht. Eerste gemotoriseerde vlucht in Nederland Stichting Eerste Gemotoriseerde Vlucht in Nederland 100 jaar fietstocht Eerste gemotoriseerde vlucht in Nederland Stichting Eerste Gemotoriseerde Vlucht in Nederland 100 jaar colofon Tekst: A. Wieffering

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE

INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE Informatiepakket 2016 Dit informatiepakket geeft u een overzicht van de mogelijkheden, kosten en ideeën om uw trouwfeest, jubileum of uw verjaardag te vieren

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Hochwald. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR wilhelmina oord BIJZONDER PUUR BIJZONDER VERGADEREN BIJZONDER KOKEN BIJZONDER ETEN BIJZONDERE TEAMBUILDING BIJZONDERE PRODUCTEN BIJZONDERE MENSEN BIJZONDERE CONGRESSEN BIJZONDER GENIETEN WILHELMINAOORD

Nadere informatie

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren.

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Bereikbaarheid Adresgegevens Centraal Museum De Tuinzaal De Nicolaïkerk Nicolaaskerkhof 10 Nicolaasdwarsstraat 14 Nicolaaskerkhof 8 3512 XC Utrecht 3512 XH Utrecht 3512 XC Utrecht Bereikbaarheid: Per auto

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie