Hemelvaart en dag na Hemelvaart 10 en 11 mei e Pinksterdag 21 mei 2018 Zomervakantie juli t/m 2 september 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hemelvaart en dag na Hemelvaart 10 en 11 mei e Pinksterdag 21 mei 2018 Zomervakantie juli t/m 2 september 2018"

Transcriptie

1 Februari 2018 BELANGRIJKE DATA Margedagen: Dinsdag 3 april 2018 Donderdag 14 juni 2018 Vrijdag 15 juni 2018 VAKANTIEROOSTER Voorjaarsvakantie 24 februari t/m 4 maart 2018 Goede vrijdag 30 maart e Paasdag 2 april 2018 Koningsdag 27 april 2018 Meivakantie 28 april t/m 6 mei 2018 Bevrijdingsdag valt in meivakantie Hemelvaart en dag na Hemelvaart 10 en 11 mei e Pinksterdag 21 mei 2018 Zomervakantie juli t/m 2 september 2018 WIST U DAT -Onze nieuwe collega Margo Beer elke vrijdag groep 3a draait; -Wij op 3 april een extra margedag hebben; -Die dag onder andere gebruikt wordt om de groepen 3 naar de beneden gang te verplaatsen; -De overige groepen van de Radiumstraat in de laatste 1,5 week voor de zomervakantie overgaan naar de Siersteenlaan; -De leerlingenraad een keer in de maand vergadert over allerlei schoolse zaken; -De Koningsspelen dit jaar worden gehouden op vrijdag 20 april a.s. De kinderen zijn die dag om uur vrij!

2

3 INVAL Beste ouders/verzorgers, Wellicht hebben jullie het al in het nieuws meegekregen: Er is landelijk een groot tekort aan invallers. Ook op onze school is er al langere tijd sprake van een tekort aan invallers. We merken dat het erg moeilijk is om invallers te krijgen. Af en toe komt het voor dat er iedere dag een andere invaller voor een groep staat. Ondanks het feit dat dit een onwenselijke situatie is, zijn we blij dat we een invaller hebben. Uit nood hebben we al groepen verdeeld over andere groepen binnen de school om de leerlingen toch op te kunnen vangen. Dit kan helaas niet in alle gevallen. Als de situatie zich voordoet dat we geen invaller hebben en de groep niet kunnen verdelen, zullen we genoodzaakt zijn om groepen naar huis te sturen. We zullen u hiervan dan telefonisch en eventueel via de mail op de hoogte brengen. Als het echt niet mogelijk is om uw kind deze dag thuis op te vangen dan zullen wij uw kind een plek in een andere groep geven. Wij gaan er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Monique Inja a.i. obs De Sterrensteen

4 GGD Beste ouders, In de maand maart vinden de gezondheidsonderzoeken van de GGD op de Sterrensteen weer plaats. De kinderen van groep 2 krijgen een ogentest en gehoortest, worden gemeten en gewogen en de ouders mogen een digitale vragenlijst invullen over hun kind. De kinderen van groep 7 worden gewogen en gemeten en gaan klassikaal in gesprek met ons over een gezondheidsonderwerp. Ook hun ouders mogen een digitale vragenlijst invullen over hun kind. De doktersassistente, Ingrid Hazewinkel voert de onderzoeken uit en de jeugdarts, Irina Goldinova en de jeugdverpleegkundige, Sofie Hulshof, bekijken de resultaten. Waar nodig wordt er contact gezocht met ouders over de uitkomst. Om het onderzoek te kunnen uitvoeren, hebben we toestemming van de ouders nodig. Een paar weken voor de start van het gezondheidsonderzoek, ontvangt u thuis een brief met een inlogcode voor de digitale vragenlijst. Ook kunt u daarmee digitaal toestemming geven voor het onderzoek van uw kind. Zonder uw toestemming kan uw kind niet door de doktersassistent worden onderzocht. Ook als u geen toestemming geeft voor het onderzoek, kunt u dit aangeven via de toestemmingsvragen. Mocht u als ouder een vraag hebben over het gezondheidsonderzoek van uw kind, dan kunt u op dinsdagochtend tussen 8:30-9:00 uur naar mij toe komen in de hal in de Vensterschool aan de Siersteenlaan. Ook voor andere vragen over uw kind kunt u dan bij mij terecht. Groet, Sofie Hulshof.

5

6 MR PENCIL Dag ouders en verzorgers, Het is alweer een tijdje geleden dat jullie kinderen prachtige kerstkaarten hebben gemaakt en verkocht. Wauw, wat zijn alle kinderen creatief aan de slag geweest en wat hebben ze hun best gedaan om de kaarten te verkopen. En nu het grote nieuws!! In totaal hebben alle kinderen 703,10 verzameld. Fantastisch, wat een mooi bedrag. Wij gaan dit bedrag gebruiken voor het aanschaffen van een nieuwe geluidsinstallatie. Wij willen jullie enorm bedanken voor alle bijdragen. We kijken terug op een geslaagde en vooral creatieve actie! Groeten, Het team van OBS de Sterrensteen GEVRAAGD Beste ouders/verzorgers, We zien tijdens het buiten spelen vaak kinderen die hun handschoenen/sjaal/muts vergeten zijn. We willen graag zorgen voor een voorraad op school, zodat niemand het koud heeft tijdens het buiten spelen. Heeft u thuis iets over, wilt u dit dan mee naar school nemen? Inleveren kan bij Irene (groep 1/2A). Alvast bedankt!

7 WAT IS GEZOND EN LEKKER BROODBELEG? De meeste kinderen vinden kaas, vleeswaren, hagelslag, pindakaas of chocopasta lekker op brood, maar wilt u eens iets anders lekkers en gezonds op brood geven aan uw kind dan staan hieronder wat voorbeelden. Op de website van het voedingscentrum staan de recepten: beleg-inspiratie Boven 1. Paprikaspread 2. Plakjes banaan 3. Plakjes aardbei 4. Makreelspread met rucola Onder 5. Doperwtjesspread 6. Geraspte wortel met rozijnen 7. Sla met plakken avocado 8. Gegrilde groente Mocht u vragen hebben over het eet- en beweegpatroon van uw kind, of bij andere vragen over bijvoorbeeld de groei of ontwikkeling, dan kunt u mij bereiken via: sofie.hulshof@wij.groningen.nl telefoon: (op werkdagen van 8:00-18:00 uur) Met vriendelijke groet, Sofie Hulshof Jeugdverpleegkundige

8 DE WERELD DE SCHOOL IN Al een aantal jaren organiseren we De wereld de school in voor de bovenbouwgroepen. Dat houdt in: zowel gastdocenten als eigen leerkrachten verzorgen een workshop op vrijdagmiddag en de groepjes zijn niet groter dan 12 leerlingen. Vanaf januari 2018 heet De wereld de school in De wereld buiten de school en het is ook iets anders georganiseerd. Als groep volgen de leerlingen een workshop. Deze workshops zijn zowel in als buiten de school en worden georganiseerd door gastdocenten. De workshops in school worden nog wel op de vrijdagmiddag gehouden, de workshops buiten school worden gegeven op andere tijden en soms ook andere dagen. Het programma: Groninger Museum Thema Het Gebouw. Een rondleiding door het museum met als afsluiting naar het atelier om daar je eigen museum te ontwerpen.

9 Programmeren Scratch Kinderen leren de beginselen van het programmeren door het maken van een game. Let it Rock Music Center Informatie over een gitaar, een basgitaar, een tamboerijn, een keyboard en een drumkit. Doel: akkoordenschema of drumpatroon te leren.

10 E-lab van de Kamerlingh Onnes Aan de slag met een Micro:Bit, een kleine computer die speciaal ontwikkeld is voor kinderen om te leren programmeren (groepen 6-7). mbot is een eenvoudig te gebruiken robot voor kinderen om ervaring op te doen met grafisch programmeren (groepen 8). Naast deze prachtige activiteiten gaan alle bovenbouwgroepen ook nog op safari bij The Factor.e in Groningen. Hoe werkt zo n safari? De kinderen gaan samen met echte programmeurs actief aan de slag om een website te bedenken, te ontwerpen én te programmeren.

11 Taalcarrousel De taalcarrousel is voor de middenbouwleerlingen. Alle leerlingen van de groepen 3 t/m 5 zitten door elkaar heen waardoor we 7 groepen krijgen. De leerlingen krijgen zeven weken lang een workshop aangeboden. Alle workshops zijn taalgericht en worden gegeven door zowel eigen leerkrachten als gastdocenten.

12 WEEK VAN HET GELD Van 12 maart t/m 16 maart 2018 is het de week van het geld. Ook onze school zal in die week aandacht besteden aan omgaan met geld. De groepen 3 t/m 5 hebben extra werkboekjes ontvangen over omgaan met geld, waar ze mee aan de slag zouden kunnen. Alle bovenbouwgroepen krijgen op woensdag 14 maart een gastles. De groepen 6/7 krijgen een gastles van Mariët Mollema van de Groninger Krediet Bank. Groepen 8 krijgen een gastles van Lilian Zielstra onze stadsdichter. PROJECTWEKEN OVER SPROOKJES VAN 5 MAART T/M 23 MAART Direct na de vakantie hebben we drie projectweken. We hebben een aantal sprookjesfiguren uitgenodigd (Siersteenlocatie) om de maandag direct na de vakantie bij ons op school te komen. WE HOPEN DAT ZE ER ZIJN! Woensdag 7 maart verwelkomen we Let it Rock in het gymlokaal voor alle leerlingen. Wat gaan de leerlingen doen in deze projectweken? Iedere groep gaat in die drie weken bezig met een sprookje. De groepen mogen het op geheel eigen manier invullen, met als afsluiting een gezamenlijk optreden (voor alle leerlingen) in het gymlokaal. De gezamenlijke afsluiting is op woensdag 28 maart. U begrijpt het al: wij hebben er zin in!!

13 Hier boven ziet u een foto van de leerlingenraad. Wij zitten met elf leerlingen in de leerlingenraad. Uit elke groep van de bovenbouw zijn twee leerlingen gekozen. Als je belangstelling hebt om in de leerlingenraad te komen, moet je solliciteren. Wij hebben het o.a. over de volgende punten: hoe het gaat op het plein op de Radiumstraat, de douches en kleedkamers van het gymlokaal, de verhuizing naar de Siersteenlaan en hoe wij van het plein daar gebruik gaan maken. De kinderen in de klassen moeten met ideeën komen om in de leerlingenraad te bespreken. We beginnen de vergadering met een kopje thee. Iedere keer is er een andere voorzitter en leerling die alles opschrijft. Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten. Quislaine Rozeboom groep 6-7 b

14 INFO VOOR DE OUDERS/VERZORGERS Beste ouders/verzorgers, Graag attenderen we u op het volgende: Op 13 maart start een nieuwe oudergroep in Vinkhuizen met de ouderbegeleiding van Druk & Dwars. De begeleiding wordt gegeven door medewerkers van het WIJ-team Vinkhuizen. Tijdens de training leren de ouders om te gaan met druk en/of dwars gedrag van hun kind(eren). Aan de training zitten geen kosten verbonden. Voor meer informatie over de ouderbegeleiding zie: Druk & Dwars is een gezamenlijk project van de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit Groningen en zes noordelijke gemeenten: Groningen, Haren, Stadskanaal, Delfzijl, Appingedam en Loppersum. In deze gemeenten bieden we voorlichting, hulp en begeleiding aan ouders en leerkrachten die beter willen leren omgaan met druk en dwars gedrag van kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Voor deze ondersteuning is geen psychiatrische diagnose bij het kind nodig. Met vriendelijke groet, Elin Hondebrink

Sterrenstof. De volgende Sterrenstof zal verschijnen op 5 oktober 2016

Sterrenstof. De volgende Sterrenstof zal verschijnen op 5 oktober 2016 SEPTEMBER 2016 Belangrijke data: 12 september 19.00-20.00 uur informatieavond Middenbouw (3,4,5) 12 september 20.00-21.00 uur informatieavond Onderbouw (1,2) 13 september 19.00-20.00 uur informatieavond

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Peppelinfo juli 2016, nummer 9

Peppelinfo juli 2016, nummer 9 Peppelinfo juli 2016, nummer 9 Beste ouders, We zijn alweer toe aan de laatste Peppelinfo van dit schooljaar. Wat is het snel gegaan! Het afgelopen jaar zijn we gestart met Snappet. De leerkrachten hebben

Nadere informatie

Sterrenstof FEBRUARI Ouderinfo obs De Sterrensteen BELANGRIJKE DATA OPBRENGST IK TRAKTEER TALENTATELIER

Sterrenstof FEBRUARI Ouderinfo obs De Sterrensteen BELANGRIJKE DATA OPBRENGST IK TRAKTEER TALENTATELIER FEBRUARI 2017 BELANGRIJKE DATA 17 februari Margedag, alle kinderen vrij 20 februari t/m 24 februari Voorjaarsvakantie OPBRENGST IK TRAKTEER U bent het waarschijnlijk alweer vergeten.. Wat hebben we dit

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR Ziekmelden kan via: De Dommeldalapp, mail afwezigdommeldal@eenbes.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 20-03-2019 nummer 18

Nadere informatie

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek 2016-2017 Een Twitter account is aangemaakt om activiteiten, bijzonderheden en/of foto s (zonder herkenbaar de leerlingen erop) te plaatsen. Via onze website is het Twitter account te volgen. http://www.sgmbrouwerij.nl/contact/de+brouwerij%2c+locatie+oosterbeek/

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

Kalender Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Krullevaar

Kalender Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Krullevaar De Krullevaar Kalender 2014-2015 Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. augustus 2014 vrijdag 1 zaterdag 2 zondag 3 maandag 4 dinsdag 5 woensdag 6 donderdag 7 vrijdag 8 zaterdag 9 zondag

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool.

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. PCBS Julianaschool 1 maart 2018 Nieuwe leerlingen Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. Thema kleuters De

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 9 21 april 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Sportochtenden Weken van de mediawijsheid Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Met een goed gevoel kijk ik terug op deze maand. Een maand met veel hoogtepunten waarbij onze kijkavond toch wel het topstuk was!

Met een goed gevoel kijk ik terug op deze maand. Een maand met veel hoogtepunten waarbij onze kijkavond toch wel het topstuk was! April 2019 jaargang 32 nr 9 Samen zorgen we voor structuur en veiligheid, zodat alle kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Bezoek onze website www.kindcentrumdenieuwelinde.nl voor het laatste nieuws.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, De zomervakantie is begonnen! NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 10 2 juni 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Terugblik mediawijsheid Vakantieregeling Ouder participatie

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 01 juni 2018 Let op! Lang weekend Vrijdag 8 juni en maandag 11 juni zijn twee studiedagen, dus dan hebben de kinderen vrij. Dit zijn de laatste vrije dagen voor de zomervakantie.

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

@-mail. Algemeen. Uit de schoolgids. OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook ZL Den Haag. Telefoon

@-mail. Algemeen. Uit de schoolgids. OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook ZL Den Haag. Telefoon @-mail 31 MAART 2017 JAARGANG 5, NUMMER 29 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 8 23 maart 2018 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Voorstellen Maurice Schaepkens Project Water Leerlingenraad

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

17 januari Januari. Februari. Belangrijke data:

17 januari Januari. Februari. Belangrijke data: 17 januari 2019 De lunch Voor de vakantie hebben ouders een brief ontvangen i.v.m. de aanschaf van een nieuwe koelkast. Hierin stond beschreven dat de lunchbakjes niet meer in de koelkast zouden passen.

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

3 MAANDAG wk MAANDAG wk MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen

3 MAANDAG wk MAANDAG wk MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 2015 3 MAANDAG wk 32 10 MAANDAG wk 33 17 MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen 24 MAANDAG wk 35 31 MAANDAG 4 DINSDAG 11 DINSDAG 18 DINSDAG 25 DINSDAG

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers, KALENDER 0-00 VOORWOORD Hartelijk welkom in onze entuin! Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt U de schoolkalender 0-00 van entuin Maastricht. In de entuin Maastricht werkt het SBO en het SO (JRK IvOO)

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Weekbulletin. Bericht van de directie. Beste ouders,

Weekbulletin. Bericht van de directie. Beste ouders, Weekbulletin Nummer 5 Schooljaar 2013 2014 20 september 2013 Agenda komende maand Dinsdag 24 september: Ouderavond klas 1 en klas 2. Inloop 19:45, start 20:00 tot 21:30 Woensdag 25 september Ouderavond

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Weekbericht 8 februari 2017

Weekbericht 8 februari 2017 Weekbericht 8 februari 2017 Ook te lezen op www.deploeg.o2g2.nl Aan alle ouders/ verzorgers, VERKEERSEXAMEN 2017 Op donderdag 6 april doen vrijwel alle basisscholen mee met het VVN (Veilig Verkeer Nederland)

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Peppelinfo maart 2016, nummer 6

Peppelinfo maart 2016, nummer 6 Peppelinfo maart 2016, nummer 6 Beste ouders, De afgelopen periode is omgevlogen. Voor mijn gevoel wat het net Kerst en nu staat de voorjaarsvakantie al weer voor de deur. Ik heb al heel wat krokussen

Nadere informatie

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start.

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start. Info 6 2016/2017 Datum: 13-01-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer

Nadere informatie

februari 2019 Belangrijke data & mededelingen Vanuit het MT Carnaval vrijdag 1 maart. Vrijdag 22 februari: Willemien MT, Lilian in de

februari 2019 Belangrijke data & mededelingen Vanuit het MT Carnaval vrijdag 1 maart. Vrijdag 22 februari: Willemien MT, Lilian in de Belangrijke data & mededelingen Vrijdag 1 februari: Sonja MT. Lilian in de Dinsdag 5 februari: Oudergesprekken van 16.00 tot 18.00 uur Woensdag 6 februari: Oudergesprekken van 18.00-21.00 uur Donderdag

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief : 13 oktober 2017

Nieuwsbrief : 13 oktober 2017 Nieuwsbrief : 13 oktober 2017 Agenda: Algemeen: Docu-ouders gevraagd. Vanaf groep 3 mag jullie kind om de week naar het docu, de bibliotheek van school, om 2 nieuwe boeken uit te zoeken. Een informatie

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar Kinderboekenweek Afgelopen woensdag hebben we een mooie start gemaakt met de Kinderboekenweek. Met de hele school naar het Terra. Wat hebben de leerlingen een mooie ochtend gehad. Hieronder een kleine

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord DigiDUIF Iedereen heeft deze week

Nadere informatie

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 28 maart Grote Rekendag 28 maart Schoolvoetbal jongens 11-tallen 29 maart Paasviering 30 maart Goede vrijdag alle kinderen vrij 2 april 2 e Paasdag alle kinderen vrij 4 april Schoolvoetbal

Nadere informatie

Weekbericht 1 juni 2016

Weekbericht 1 juni 2016 Weekbericht 1 juni 2016 Ook te lezen op www.deploeg.o2g2.nl Aan alle ouders/ verzorgers, INFORMATIEBIJEENKOMSTEN LEZEN IN GROEP 3,4 EN 5 Binnenkort is er voor de ouders van leerlingen die het volgend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015

Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015 Nn Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015 Nog maar enkele weken De meivakantie ligt net achter ons maar met een schuin oog kijken we alweer naar de komende periode. Nog maar 9 weken en dan begint de zomervakantie!

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER 2018-2019 SCHOOLKALENDER au g u s t u s 2 0 1 8 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Start schooljaar Kriebelen 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Sponsorloop voor Weerderhof Schoolfeest s e p t e m

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant Info 13 Datum: 20-05-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Inmiddels hebben we de uitslag van de CITO-eindtoets binnen gekregen. De kinderen hebben het prima gedaan, we scoren (gemiddeld)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Weekjournaal nr. 7 2017-2018 Voorleeswedstrijd 17 november hebben alle leerlingen van groep 7 en 8 meegedaan aan de voorleeswedstrijd. Spannende, grappige en vooral veel paardenverhalen kwamen voorbij.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Ma. 26 dec. t/m vrijdag 6 jan. 1 t/m 8 Kerstvakantie, alle leerlingen zijn dan vrij Woensdag 25 januari Rondleiding nieuwe leerlingen, aanvang 13.00 uur Do.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 6 februari 2017 AGENDA 25 februari t/m 5 maart carnavalsvakantie 6 t/m 17 maart verkeersweek 7 maart aanmelding VO 8 maart aanmelding VO 9 maart luizencontrole 14 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Hemelvaart In verband met pinksteren hebben onze leerlingen aanstaande maandag (Tweede Pinksterdag) vrij! Dinsdag 6 juni verwachten we iedereen weer op school. Eindfilm

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES):

PRESENTATIE JEUGDPRINS(ES): KALENDER: 4 november : Groep 3 naar de bibliotheek in s-heerenberg 7 november : Laatste inlever dag voor de dozen voor Roemenië 7 november : Presentatie jeugdprins 11 november : Groep 7 bezoekt museum

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is weer begonnen! Wij wensen jullie een liefdevol 2019 toe met veel aandacht voor elkaar en een goede gezondheid!

Het nieuwe jaar is weer begonnen! Wij wensen jullie een liefdevol 2019 toe met veel aandacht voor elkaar en een goede gezondheid! Beste ouders, Het nieuwe jaar is weer begonnen! Wij wensen jullie een liefdevol 2019 toe met veel aandacht voor elkaar en een goede gezondheid! Ouderbijeenkomst van afgelopen woensdag 9 januari De ouderbijeenkomst

Nadere informatie

APRIL Voorwoord Belangrijke data Leerlingenraad. Daltondag Vakantierooster Groepen 5

APRIL Voorwoord Belangrijke data Leerlingenraad. Daltondag Vakantierooster Groepen 5 APRIL 2019 Voorwoord Belangrijke data Leerlingenraad Daltondag Vakantierooster 2019-2020 Groepen 5 Skateweek Daltonkerwaarde effectiviteit Vertrek juf Fianna en bijlagen Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!!

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!! November 2015 1 45 2 3 4 MR 5 6 7 8 46 9 10 11 12 13 14 15 47 16 17 Toneel groep A informatie avond V.O. 18 19 Toneel groep B 20 Rapport groepen 3 t/m 8 Leerlingenraad 21 22 48 23 24 25 26 Toneel groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief januari 2019 Nieuwsbrief januari 2019 Kerstviering Een mooie terugblik op een geslaagde kerstviering. Het lijkt alweer even geleden, maar we kijken terug op zeer geslaagde, gezellige en warme kerstweken op onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief januari 2019 Nieuwsbrief 20 24 januari 2019 Belangrijke data 30-01 Peuterkijkochtend 9.00 uur 11.00 uur 11-02 Studiedag, alle leerlingen vrij Bijlagen Vragenlijst NIEUWSBRIEF Infobrief Veldhoven Tennist ALGEMEEN Kijkochtend

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 26 25 maart 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 26-03 Meester Arif 31-03 Luuk, groep 7 31-03 Nomy, groep 6 PRIJSUITREIKING

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 7 24 februari 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Stand van zaken schoolplein

Nadere informatie

U kunt stemmen via deze link:

U kunt stemmen via deze link: Hoi ik ben Amy ik ben 9 jaar en ik zit in groep 6b. Ik schrijf dit omdat ik graag kinderburgemeester van Groningen wil worden. Als kinderburgemeester zou ik graag met de inzet van alle kinderen een nog

Nadere informatie