A3 S3 A3_S3_SB_Limo_Cabrio_US33_2016_03.indd :09

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "A3 S3 A3_S3_SB_Limo_Cabrio_US33_2016_03.indd :09"

Transcriptie

1 A3 S3

2 Bedankt voor het downloaden van deze brochure. Hieronder treft u de brochure die u op Audi.nl heeft gedownload. Hierin leest u alles over de rij-eigenschappen, het exterieur en het interieur van de Audi van uw keuze. We heten u welkom in de fascinerende wereld van Audi: van previews van de nieuwste Audi-modellen tot Audi digitale updates en van verrassende dealerevents tot deelname aan de Audi driving experiences en Audi Culinaire Masterclasses. Onze dealers praten u graag bij over de laatste ontwikkelingen van Audi, Audi events en de Audi naar uw keuze. Een overzicht van onze dealers vindt u op onze website. Uiteraard kunt u op Audi.nl of bij uw Audi-dealer een afspraak maken voor een proefrit om zelf de Audi van uw keuze te ervaren. Veel plezier bij de oriëntatie naar een nieuwe auto! Audi Configurator app. Ontdek de voorsprong van Audi. Audi Magazine. Audi Events. Voor iedereen de beste auto. Sportief, luxueus of compact. Configureer eenvoudig de Audi die aansluit bij uw wensen. Voorsprong door techniek, daar staan wij voor. Maar we hebben nog veel meer te bieden. Ervaar zelf wat Audi allemaal in huis heeft. Audi Magazine wordt gratis toegestuurd aan Audi-rijders en kijkt op een bijzondere manier naar auto s, mobiliteit en design. Passie en fascinatie voor auto s en alles wat er gebeurt in de wereld om ons heen. Audi levert met plezier een bijdrage aan veel evenementen. audi.nl/configuratorapp audi.nl/ontdekvoorsprong audi.nl/magazine audi.nl/events

3 Audi A De vernieuwde Audi A3. Pure progressie. Audi A3 Limousine Afmetingen in mm Afmetingen gemeten van onbeladen auto. Bagageruimtevolume:¹ voorwielaandrijving 425/880 l; quattro vierwielaandrijving 390/845 l (tweede waarde: met neergeklapte achterbankleuning, beladen tot aan de hoedenplank). Draaicirkel ca. 11,0 m. * Maximale hoofdruimte. ** Breedte op ellebooghoogte. *** Breedte op schouderhoogte. Audi S3 Limousine Afmetingen in mm Afmetingen gemeten van onbeladen auto. Bagageruimtevolume:¹ 390/845 l (tweede waarde: met neergeklapte achterbankleuning, beladen tot aan de hoedenplank). Draaicirkel ca. 11,0 m. * Maximale hoofdruimte. ** Breedte op ellebooghoogte. *** Breedte op schouderhoogte * * Audi A3 Cabriolet Afmetingen in mm Audi S3 Cabriolet Afmetingen in mm Afmetingen gemeten van onbeladen auto. Bagageruimtevolume¹ met kap dicht: voorwielaandrijving 320 l, quattro vierwielaandrijving 285 l; met kap open: voorwielaandrijving 280 l, quattro vierwielaandrijving 245 l; met neergeklapte achterbankleuning: voorwielaandrijving 680 l, quattro vierwielaandrijving 645 l. Draaicirkel ca. 10,9 m. * Maximale hoofdruimte. ** Breedte op ellebooghoogte. *** Breedte op schouderhoogte. Afmetingen gemeten van onbeladen auto. Bagageruimtevolume¹ met kap dicht: 285 l; met kap open 245 l; met neergeklapte achterbankleuning 645 l. Draaicirkel ca. 10,9 m. * Maximale hoofdruimte. ** Breedte op ellebooghoogte. *** Breedte op schouderhoogte * ** 1392 *** 1423 ** 1345 *** ** 1392 *** 1423 ** 1345 *** * ** 1392 *** 1203 ** 1162 *** ** 1392 *** ** 1162 *** Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder. ¹ De technische specificaties gelden voor een auto met standaarduitrusting.

4 02 03

5 Audi A3 De vernieuwde

6 04 05 Audi A3 Sportback Pure progressie is meetbaar in kilometers. En in ideeën. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

7 Audi A3

8 06 07 Basiskenmerken: hij is goed en mooi. Een modern en strak design, dat representatief is en heel herkenbaar. Innovatieve technologieën die bijdragen aan de dynamiek en efficiency. Een interieur waarin esthetica en een intuïtieve bediening vanzelfsprekend zijn. De vernieuwde Audi A3 Sportback neemt op alle vlakken een voorsprong. Ontdek de toegevoegde waarde van alle goede ideeën. Pure progressie. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

9 Audi A3 Markant en gespierd. De markante tornadolijn onder de ramen en de dynamische lijn boven de dorpels zijn opvallende kenmerken in het slanke zijprofiel van de vernieuwde Audi A3 Sportback. Strakke, sculpturale oppervlakken die met licht en schaduw spelen, laten de auto er compact en gespierd uitzien. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

10 08 09

11 Audi A3

12 10 11 De dynamische daklijn benadrukt het sportieve karakter van de vernieuwde Audi A3 Sportback. Ook de krachtig ogende achterzijde draagt bij aan zijn zelfverzekerde voorkomen. De vernieuwde Audi A3 Sportback oogt gestrekt door zijn langere wielbasis in combinatie met de korte overhangen vóór en achter. Hij is elegant en sportief. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

13 Audi A3

14 12 13 Kwestie van snel schakelen. Snel schakelen, maar dan eenvoudig. Met de optionele 7-traps S tronic, een versnellingsbak met dubbele koppeling, is amper sprake van trekkrachtonderbreking. Deze transmissie is er voor veel modellen. Verder naar wens nog meer persoonlijke rijdynamiek door Audi drive select en het onderstel met demperregeling. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

15 Audi A3 De vernieuwde Audi A3 Vooruitgang kan fascinerend zijn. Of zelfs inspirerend. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

16 14 15

17 Audi A3

18 16 17 Altijd de juiste uitstraling. Vlot, serieus en strak. Het design van de vernieuwde Audi A3 maakt meteen indruk. Als iemand die perfect gekleed gaat, zonder dat het bestudeerd lijkt. Het zit m in de sportieve proporties, de dynamische lijnen, de grote portieren. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

19 Audi A3 De vernieuwde Audi A3 oogt verfrissend sportief dankzij strakke designkenmerken en dynamische verhoudingen. De horizontale dubbele spijlen in de nieuw vormgegeven Audi Singleframe zijn tekenend voor zijn zelfverzekerdheid. Ook de achterzijde is dynamisch met nieuwe, driedimensionale achterlichten, markante schaduwwerking en een brede diffusor. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

20 18 19

21 Audi A3 De vernieuwde

22 20 21 Audi A3 Limousine Een nieuwe koers kun je volgen. Of zelf bepalen. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 114 en verder.

23 Audi A3

24 22 23 A3 Limousine: perfecte lijnen. Dynamische contouren. Gespierd ogende vlakken. Designtrekken van een coupé. De vernieuwde Audi A3 Limousine is gewoonweg een beauty van een 4-deurs sedan. Door en door sportief. Elegant en zelfverzekerd. Hij staat voor u klaar om de wereld volop te ontdekken. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 114 en verder.

25 Audi A3 Een andere kijk: een compacte sedan met coupékarakter. Breed en laag, met scherpe lijnen, nadrukkelijk driedimensionaal. De lage, vloeiend getekende daklijn straalt pure dynamiek uit. Zijn krachtig brede spatborden omsluiten de velgen die optioneel tot wel 19 inch groot zijn. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 114 en verder.

26 24 25

27 Audi A3 Een kracht uitstralende Singleframe met dubbele spijlen. Aerodynamische luchtinlaten. Optionele full-led-koplampen, naadloos opgenomen in het driedimensionale totaaldesign. Een karakteristieke spoilerrand en elegant omhoog lopende achterlichten. De vernieuwde Audi A3 Limousine: progressieve sportiviteit. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 114 en verder.

28 26 27

29 Audi A3 Vrijheid kan een bijzonder moment zijn. Of een principe. De vernieuwde Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 114 en verder.

30 28 29 Audi A3 Cabriolet

31 Audi A3

32 30 31 Vrijheid als inspiratiebron. Hij heeft meteen uw aandacht. Lijnen met dieptewerking. Dynamische verhoudingen. Vlot en elegant. Standaard met volledig automatische stoffen kap en naar wens met een akoestische kap. De vernieuwde Audi A3 Cabriolet. Sportief. Inspirerend. Hij staat open voor nieuwe ideeën en veel vrijheid. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 114 en verder.

33 Audi A3 Nieuwe perspectieven. Puur enthousiasme. Open de standaard volledig automatische stoffen kap. Dat kan tot 50 km/h ook onder het rijden. De optionele hoogwaardige akoestische kap zorgt desgewenst voor extra rust. Of kies voor een krachtig geluid, in de vorm van het optionele Bang & Olufsen Sound System met 13 luidsprekers en een totaal vermogen van 625 watt. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 114 en verder.

34 32 33

35 Audi A3/S3 Techniek is te verbeteren. Of naar een nieuw niveau te tillen. De nieuwe high Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

36 34 35 lights

37 Audi A3/S3 > Highlights > Audi virtual cockpit

38 36 37 Bijzonder vooruitstrevend. Elke dag de toekomst helder voor ogen hebben? Neem dan de Audi virtual cockpit, een optioneel volledig digitaal instrumentenpaneel. Functionaliteit en design gingen nog nooit op zo n fraaie manier samen. De graphics op dit 12,3-inch scherm zijn haarscherp en u bepaalt zelf welke informatie er te zien is. Een hoge resolutie, helder en met veel contrast. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

39 Audi A3/S3 > Highlights > Audi smartphone interface/audi MMI navigatie plus met MMI touch De vertrouwde smartphone-omgeving in het MMI-menu: met de optionele Audi smartphone interface¹. Weergave op het hoge resolutie MMI-kleurendisplay. Rechtstreeks naar de bestemming. Dankzij het doorontwikkelde MMIbedien ingscon cept en de optionele MMI navigatie plus met MMI touch. Een intuïtieve be diening door minder knoppen, snelle bestemmingsinvoer zonder onderliggende menu s. Een aanraakgevoelig vlak met herkenning van handschriften en vingerbewegingen. Ook voor de door Audi connect² ondersteunde diensten. De toekomst wordt complexer. En eenvoudiger. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder. ¹ Welke apps in uw auto werken via de Audi smartphone interface, hangt af van de telefoonfabrikant. ² Meer informatie staat op pagina 118.

40 38 39

41 Audi A3/S3 > Highlights > Audi interieur

42 40 41 Elk detail geeft blijk van een hoge kwaliteit en innovatief design. Het horizontale dashboardontwerp benadrukt de interieurruimte. 3D-decoratielijsten¹ omringen optisch de bestuurder. Andere stijlvolle accenten zijn er in de vorm van de optioneel leverbare decoratielijsten van geborsteld mat aluminium designlicht² en de luchtroosters in jetdesign. ¹ Standaard in de A3 design. ² Standaard in combinatie met de Audi design selection. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

43 Audi A3/S3 > Highlights > Audi interieur Het achtercompartiment blinkt uit door de comfortabele zitplaatsen en het ruimteaanbod. De achterbank is 40 : 60 gedeeld neerklapbaar optioneel ook 40 : 20 : 40¹ gedeeld. In de vernieuwde Audi A3 beschikt u met volledig neergeklapte achterbank over een bagagevolume² van maximaal liter; in de vernieuwde Audi A3 Sportback zelfs over maximaal liter. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder. ¹ Niet leverbaar in de A3 Cabriolet. ² De technische specificaties gelden voor een auto met standaarduitrusting.

44 42 43

45 Audi A3/S3 > Highlights > Audi Matrix LED-koplampen Progressiviteit in een ander licht. Een kristalheldere lichtstraal voor een lichte en homogene autoverlichting. Selectief afschermen van andere voertuigen. Bochtverlichting en automatisch-dynamische lichtbundelhoogteregeling. Mogelijk door de nauwkeurige, afzonderlijk aan te sturen lichtdiodes in de optionele Audi Matrix LED- koplampen. Inclusief dynamische richtingaanwijzers. Ook achter. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

46 44 45

47 Audi A3/S3 > Highlights > Assistentiesystemen De volgende stap op weg naar piloted driving De nieuw ontwikkelde assistentiesystemen¹ dragen bij aan het reiscomfort en de verkeersveiligheid. Naar wens in elke Audi A3/S3. Neem bijvoorbeeld rear cross-traffic assist, dat bij achteruitrijden uit een parkeervak voor kruisend verkeer waarschuwt. Emergency assist houdt de auto op de rijstrook en kan hem zelfs tot stilstand brengen als de bestuurder plots niet meer tot besturen in staat is. In combinatie met de S tronic versnellingsbak houdt de adaptive cruise control Stop&Go zelf voldoende afstand tot voorliggers. De file assistent kan tot 65 km/h zelf sturen, wat prettig is in druk spitsverkeer. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder. ¹ Goed om te weten: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen. Zij ondersteunen de bestuurder. Die blijft zelf verantwoordelijk, onder andere door goed op te letten in het verkeer.

48 46 47

49 Audi A3/S3 > Highlights > Motoren Waar voorsprong ontstaat. Zowel voor de 1,0-liter 3-cilinder TFSI-motor als voor de sterke 2,0-liter 4-cilinder TFSI- motor geldt: met de nieuwste motorentechnologieën van Audi is bijzonder vlot en toch zeer efficiënt te rijden. In de vernieuwde Audi A3 levert de 2,0-liter 4-cilinder TFSI-motor een forse 140 kw. Ideaal voor een brandstofbesparende, rustige rijstijl en zonder nadelen met een sportieve manier van rijden. De 228 kw-motor in de vernieuwde Audi S3 maakt een sprint van 0 naar 100 km/h in 4,5 seconden mogelijk. De gemiddelde CO₂-emissie begint bij 146 g/km. Het koppel van 400 Nm zorgt voor een spontane vermogensafgifte. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

50 48 49

51 Audi S3

52 50 51 De vernieuwde Audi S3. Sneller onder de indruk. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

53 Audi S3 De vernieuwde en de vernieuwde

54 52 53 Audi S3 Sportback Audi S3 Voorsprong kan het doel zijn. Of het uitgangspunt. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

55 Audi S3 Voorsprong inbegrepen. Meer vermogen, meer sportiviteit, meer rijplezier. Daarvoor zorgen twee buitengewone auto s: de vernieuwde Audi S3 en de vernieuwde Audi S3 Sportback. De keuze is aan u. Bepaal uw geheel persoonlijke uitgangspositie en bouw van meet af aan een voorsprong op. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

56 54 55

57 Audi S3

58 56 57 Pure sportiviteit. Buitenspiegels in aluminiumoptiek. Een Singleframe met S-logo en dubbele chroomspijlen. Bij de vernieuwde Audi S3 Sportback verwijzen de details al naar pure sportiviteit. Dat geldt ook voor de dorpellijsten, die de vorm en belijning van de voor- en achterbumpers indrukwekkend benadrukken. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

59 Audi S3 Een expressieve achterdiffusor met voor de S kenmerkend dubbel uitlaatsysteem. Links en rechts twee ovale uitlaten, die optisch voor een indrukwekkend breedte-effect zorgen. Naar wens schitterende 19-inch gegoten lichtmetalen velgen. Bovendien een markante dakspoiler, waarmee de Audi S3 nog steviger op de weg ligt. Sporthart, wat wil je nog meer? Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

60 58 59

61 Audi S3 Atletisch vermogen. De standaard LED-koplampen, het S-design van de luchtinlaten en de zwart of naar wens rood gespoten remzadels op de inwendig geventileerde 17-inch remschijven bevestigen optisch de dynamiek van de vernieuwde Audi S3. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

62 60 61

63 Audi S3

64 62 63 Voor elke richting geldt: de vernieuwde Audi S3 neemt vlot een voorsprong. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

65 Audi S3 Dynamisch tot op de limiet. De vernieuwde en de vernieuwde Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 114 en verder.

66 64 65 Goed voor nieuwe perspectieven. Audi S3 Limousine Audi S3 Cabriolet

67 Audi S3

68 66 67 De Limousine met S-factor. Krachtiger en sportiever. Fascinerend om te zien, dankzij de onderscheidende looks, zoals elke S. Met achterdiffusor en twee ovale uitlaten links en rechts. Dit uiterlijk schept verwachtingen en maakt ze waar. Zo ontstaat passie voor een auto: de vernieuwde Audi S3 Limousine. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 114 en verder.

69 Audi S3 De vernieuwde Audi S3 Limousine wil maar één ding. Vooruit, en wel zo sportief mogelijk. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 114 en verder.

70 68 69

71 Audi S3 S van spoorvast. De quattro aandrijving verdeelt de kracht soeverein over alle vier de wielen en belooft enorme koersvastheid en extra tractie. Bovendien kunt u via Audi drive select het karakter van uw auto aan uw persoonlijke rijstijl aanpassen. Daarbij komt ook het optionele Audi magnetic ride van pas voor nog meer dynamiek of comfort met een sportief randje. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 114 en verder.

72 70 71

73 Audi S3

74 72 73 Een droom van een sportief interieur. De optionele S-sportstoelen vóór zorgen helemaal voor de ultieme sportbeleving. De uitstraling is exclusief, mede door de kenmerkende S-details. Het multifunctionele lederen sportstuurwiel is afgevlakt aan de onderzijde. Geborsteld mat aluminium designlicht decoratielijsten. Let ook op de pedalen van geborsteld edelstaal. Een exclusieve sfeer. En sportief. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 114 en verder.

75 Audi S3

76 74 75 Voel- en zichtbare dynamiek. Kijk maar naar de Audi Singleframe met voor de S specifieke verchroomde dubbele lamellen. Bewonder de velgen, die optioneel tot 19 inch groot zijn. Kenmerkend voor de S en passend bij het prestatieniveau. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 114 en verder.

77 Audi S3

78 76 77 Vrijheid in intense vorm. Betoverende vooruitzichten. In 18 seconden is het uitzicht nog weidser. De standaard volledig automatische stoffen kap maakt het mogelijk. Dat werkt zelfs onder het rijden, tot maximaal 50 km/h. Kortom, in de vernieuwde Audi S3 Cabriolet is het ronduit genieten geblazen. Trakteer uzelf op de mooiste zomers van uw leven. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 114 en verder.

79 Audi S3

80 78 79 Vrijheidsdrang met 228 kw. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 114 en verder.

81 Audi A3 > g-tron De vernieuwde Audi A3 Sportback g-tron Met innovaties is het dagelijks leven te veranderen. Of de wereld.

82 80 81 De vernieuwde Audi A3 Sportback 1.4 TFSI g-tron is een bifuel-auto, voorzien van vooruitstrevende TFSI-technologie met CNG-modificatie. Dankzij het lage verbruik is de actieradius puur op aardgas circa 400 kilometer. In totaal kan hij op één tankvulling¹ benzine en aardgas circa km afleggen. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 112 en verder. ¹ De vermelde actieradius kan variëren door gebruik van nevenverbruikers, klimaatregeling, buitentemperatuur, snelheid, belading/extra uitrusting, velgen/bandenmaat, topografie, rijstijl, verkeerssituatie.

83 Audi A3 > Uitrusting > Highlights Veelzijdig. Een impressie van de mogelijkheden. De vernieuwde Audi A3 is een klasse apart. Hij blinkt uit door de kwaliteit van zijn uitrusting en de vele keuzemogelijkheden. Laat u inspireren door de highlights op deze pagina s. 01 _ Bang & Olufsen Sound System 02 _ Audi exclusive Gloedoranje en Audi exclusive optiekpakket titaanzwart¹ 03 _ Akoestische kap in het zwart, grijs of granaatrood 04 _ Assistentiepakket met de volgende assistentiesystemen: adaptive cruise control (Stop&Go met S tronic), Audi active lane assist, fileassistent en Emergency assist (alleen S tronic), Audi pre sense front incl. voetgangerherkenning, verkeersbordherkenning, grootlicht assistent en parkeerhulp plus 05 _ Audi phone box met Wireless Charging (Qi-standaard) De genoemde uitrusting betreft voor een deel opties tegen meerprijs. Kijk voor gedetailleerde informatie over de standaarduitrusting en meeruitvoeringen op of raadpleeg uw Audi partner. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder. ¹ Aangeboden door quattro GmbH.

84

85 Audi A3 > Uitrusting > Highlights

86 01 _ Lichtpakket 02 _ Comfortairconditioning 03 _ Driespaaks lederen stuurwiel, multifunctioneel 04 _ Lederen versnellingspookknop 05 _ Verlichte instaplijsten en decoratielijsten 06 _ Neerklapbare achterbankleuning 07 _ S-sportstoelen vóór met zwart leder fijnnappa en rotsgrijze contrastnaden in ruitpatroon De genoemde uitrusting betreft voor een deel opties tegen meerprijs. Kijk voor gedetailleerde informatie over de standaarduitrusting en meeruitvoeringen op of raadpleeg uw Audi partner. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

87 Audi A3 > Uitrusting > A3 design Heel elegant. De A3 design Elke Audi staat bekend om de uitmuntende afwerking en het strakke design. De uitrusting van de A3 design benadrukt de schoonheid van dit model met details die letterlijk en figuurlijk nog meer glans geven aan zijn uitstraling De genoemde uitrusting betreft voor een deel opties tegen meerprijs. Kijk voor gedetailleerde informatie over de standaarduitrusting en meeruitvoeringen op of raadpleeg uw Audi partner. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

88 _ Blanke sierlijsten 02 _ L-vormige chroomspijlen in de luchtinlaten 03 _ 17 gegoten lichtmetalen velgen in 10-spaak-turbine-design 04 _ Decoratielijsten 3D-optiek Luv titaangrijs 05 _ Standaardstoelen vóór, bekleed met stof Regatta/kunstleder 06 _ Aluminiumoptiek interieur 07 _ Lichtpakket 08 _ Lederen versnellingspook- of transmissiehendelknop 09 _ Driespaaks lederen sportstuurwiel, multifunctioneel

89 Audi A3 > Uitrusting > Audi design selection Met de Audi design selection maakt u een buitengewone auto op stijlvolle manier nog uitzonderlijker. Geniet van de bijzondere materialen en kleuren in het interieur. De Audi design selection in kosmosblauw of optioneel in amaretto bruin in beide gevallen inclusief fraaie contrastnaden _ Sportstoelen vóór met zwarte/kosmosblauwe stof Plenum/leder en blauwe contrastnaden 02 _ Aluminium instaplijsten met verlichting 03 _ Decoratielijsten geborsteld mat aluminium designlicht 04 _ Lederpakket zwart met blauwe contrastnaden ook op de portierarmsteunen en onderaan de middenconsole 05 _ Voetmatten met contrastnaden 02

90 De genoemde uitrusting betreft voor een deel opties tegen meerprijs. Kijk voor gedetailleerde informatie over de standaarduitrusting en meeruitvoeringen op of raadpleeg uw Audi partner. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

91 Audi A3 > Uitrusting > A3 sport Lekker sportief. De A3 sport Benadruk de sportieve kant van uw Audi A3 door de A3 sport te kiezen. Een specifieke aankleding van het interieur en fraaie details aan de buitenkant wijzen op het temperament van deze auto De genoemde uitrusting betreft voor een deel opties tegen meerprijs. Kijk voor gedetailleerde informatie over de standaarduitrusting en meeruitvoeringen op of raadpleeg uw Audi partner. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

92 _ Verticale spijlen in aluminiumoptiek in de luchtinlaten 02 _ 17 gegoten lichtmetalen velgen in in 5-arm-design 03 _ Decoratielijsten aluminium Mistral 04 _ S-sportstoelen vóór, bekleed met zwart S line leder fijnnappa voorzien van rotsgrijze contrastnaden optioneel leverbaar in combinatie met het S line pakket 05 _ Lederen versnellingspook- of transmissiehendelknop 06 _ Sportonderstel en Audi drive select 07 _ Verchroomde uitlaatsierstukken, afhankelijk van de motor enkel of dubbel 08 _ Diffusorgedeelte in aluminiumoptiek 07 08

93 Audi A3 > Uitrusting > S line pakket De genoemde uitrusting betreft voor een deel opties tegen meerprijs. Kijk voor gedetailleerde informatie over de standaarduitrusting en meeruitvoeringen op of raadpleeg uw Audi partner. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

94 92 93 Maak uw Audi A3 nog sportiever met alle fraaie extra s die zijn inbegrepen in S line 01 _ S-sportstoelen vóór, optioneel bekleed met zwart S line leder fijnnappa voorzien van rotsgrijze contrastnaden (in combinatie met het S line pakket zijn sportstoelen vóór met S line stof Sequenz/leder standaard) 02 _ Decoratielijsten van geborsteld mat aluminium 03 _ Geperforeerd zwart leder op de versnellingspook- of transmissiehendelknop 04 _ S line-sportonderstel 05 _ Instaplijsten vóór met verlichting, aluminium segmenten en S-logo s 06 _ Pedalen en voetsteun van edelstaal 07 _ Rotsgrijze contrastnaden op stoelen, stuur, versnellingspook-/transmissiehendelknop en voetmatten

95 Audi A3 > Uitrusting > S line exterieur Karaktervol. S line exterieur. Scherp met het S line exterieurpakket het sportieve karakter aan van uw Audi A3. Accentueer de vlotte lijnen met speciale bumpers, dorpellijsten, uitlaatsierstukken, een achterspoiler en logo s op de voorspatborden. 01 _ Zwarte honingraat luchtinlaten 02 _ Verchroomde uitlaatsierstukken, afhankelijk van de motor enkel of dubbel 03 _ Honingraat diffusorgedeelte 04 _ S line-dakspoiler 05 _ Voor- en achterbumper en dorpellijsten in een sportief design 06 _ S line-logo s op de voorspatborden

96 De genoemde uitrusting betreft voor een deel opties tegen meerprijs. Kijk voor gedetailleerde informatie over de standaarduitrusting en meeruitvoeringen op of raadpleeg uw Audi partner. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder.

97 Audi A3 > Uitrusting > Lakkleuren Gletsjerwit metallic Sterke verschijning. Kies de lakkleur die uw persoonlijkheid het beste reflecteert. Welke tint het ook wordt, u kunt erop vertrouwen dat in het spuitprocedé absolute topkwaliteit vooropstaat. De lak op een Audi is niet dikker dan een mensenhaar, maar bestaat toch uit vier lagen. Daarin weerspiegelt niet alleen een eigen karakter, maar uw Audi is er ook zo goed mogelijk mee beschermd tegen milieuinvloeden en slijtage. Een autoleven lang. De genoemde uitrusting betreft voor een deel opties tegen meerprijs. Kijk voor gedetailleerde informatie over de standaarduitrusting en meeruitvoeringen op of raadpleeg uw Audi partner. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder. ¹ Leverbaar in de loop van het modeljaar. ² Aangeboden door quattro GmbH.

98 Nanogrijs metallic Mythoszwart metallic Navarrablauw metallic Arablauw kristaleffect¹ Tangorood metallic Vegasgeel Audi exclusive Gloedoranje (kleur naar klantenwens)² Kosmosblauw metallic

99 Audi A3 > Uitrusting > Velgen inch inch inch inch

100 Krachtige uitstraling. Met Audi velgen onderstreept u uw eigen stijl en het karakter van uw Audi A Kies uw favoriete wieldesign en zorg voor een krachtige uitstraling. Dan rijdt u met een goed gevoel, want Audi velgen doorlopen strenge tests, worden goed gecontroleerd en zijn van topkwaliteit inch inch inch 18 inch 01 _ 19 Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm-wing-design in titaanoptiek glanzend, glanzend gedraaid¹, ² 02 _ 17 gegoten lichtmetalen velgen in 5-spaak- ster-design 03 _ 19 Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-V-spaak-design in titaanoptiek mat, glanzend gedraaid¹, ² 04 _ 17 gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm-kinetica-design 05 _ 18 gegoten lichtmetalen velgen in 5-parallelspaak-design (S-design), gedeeltelijk gepolijst¹ 06 _ 17 Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm-pyloon-design in titaanoptiek mat, glanzend gedraaid¹, ² 07 _ 18 gegoten lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak-ster-design (S-design) in contrastgrijs, gedeeltelijk gepolijst¹ 08 _ 18 Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 10-spaak-design in titaanoptiek mat, glanzend gedraaid¹, ² Kijk voor meer velgen op De genoemde uitrusting betreft voor een deel opties tegen meerprijs. Kijk voor gedetailleerde informatie over de standaarduitrusting en meeruitvoeringen op of raadpleeg uw Audi partner. Op het EU-bandenlabel staan de rolweerstand, geluidsproductie en grip op een natte weg. ¹ Kijk voor gebruikerstips over de velgen op pagina 117. ² Aangeboden door quattro GmbH.

101 Audi A3 > Uitrusting > Stoelen/stoelbekledingen Stof Rallye zwart/blauw Stof Sequenz/leder zwart met contrastnaden Stof Trophy/leder zwart met contrastnaden Alcantara Frequenz/leder rotorgrijs met contrastnaden

102 Hoogwaardig. Stoffen en lederen bekledingen. In uw Audi neemt u een bijzondere plaats in. Op de voorstoelen en achterin is het exclusieve comfort voelbaar aan de topklasse materialen en zeer goede afwerking. Kies uw favoriete bekleding en u weet één ding zeker: u zit altijd goed _ S-sportstoel vóór met zwart leder fijnnappa en contrastnaden 02 _ Sportstoel vóór met zwarte/ kosmosblauwe stof Plenum/leder en contrastnaden 03 _ Standaardstoel vóór met zwarte stof Regatta De genoemde uitrusting betreft voor een deel opties tegen meerprijs. Kijk voor gedetailleerde informatie over de standaarduitrusting en meeruitvoeringen op of raadpleeg uw Audi partner. Alcantara/leder zwart Leder fijnnappa zwart met contrastnaden Leder fijnnappa zwart met ruitpatroon en contrastnaden Leder Milano rotsgrijs

103 Audi A3 > Uitrusting > Decoratielijsten 3D-optiek Luv titaangrijs Aluminium Mistral

104 Extra cachet. Decoratielijsten. Een exclusieve ambiance is een kwestie van stijl. Uw stijl. Die u tot in detail kunt verfijnen. Zorg voor voelbare accenten met de hoogwaardige Audi decoratielijsten. Raak onder de indruk van 3D-optiek Luv titaangrijs, aluminium Mistral, micrometallic zilver of geborsteld mat aluminium designlicht. Uw eigen smaak bepaalt het karakter. Micrometallic zilver Geborsteld mat aluminium designlicht De genoemde uitrusting betreft voor een deel opties tegen meerprijs. Kijk voor gedetailleerde informatie over de standaarduitrusting en meeruitvoeringen op of raadpleeg uw Audi partner.

105 Audi A3 > Audi Originele Accessoires Passend bij uw leefstijl. Met de producten van Audi Originele Accessoires voegt u letterlijk en figuurlijk iets toe aan uw Audi A3. Alle items maken dag in, dag uit hun kwaliteit waar. Geniet van oplossingen op maat, die uitblinken door hun design en functionaliteit. Uw Audi partner geeft u graag meer informatie over de volledige collectie. A3 Audi Originele Accessoires Kijk voor meer informatie in de Audi A3-accessoirebrochure, op shop.audi.nl en bij uw Audi partner. 01_ Sneeuwkettingen voor meer grip in de wintersportsneeuw. Leverbaar in diverse maten 02_ Fietshouder (voorvork) praktisch vervoeren van fietsen op de dakdragers 03_ LED-instapverlichting projecteert met LED-licht het quattro logo of de Audi ringen op de grond 04_ USB-adapterkabels om telefoons op te laden in de Audi phone box 05_ Audi stoelverhoger met rug- en hoofdsteun veilig en comfortabel. Voor passagiers van 15 tot 36 kg (ca jaar). Ook leverbaar: Audi babyzitje (ca. 12 maanden) en Audi kinderzitje (ca. 1 4 jaar) 06_ Ski- en bagagekoffers in exclusief Audi design, afsluitbaar en praktisch, want aan beide zijden te openen. Leverbaar met een inhoud van 300 l, 360 l en 405 l Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 110 en verder

106

107 Audi A3 > Audi Originele Accessoires 01_ Gegoten lichtmetalen zomerset in 5-arm-Velum-design velgmaat 7,5 J x 18¹, zorgt voor een dynamische uitstraling 02_ Active pillow zelfregulerende luchtkamers om onderweg comfortabel te slapen 03_ Kofferbakkuip beschermt de bagageruimte tegen schade en vuil. Alleen voor de A3 Sportback 04_ Carbon achterklepspoiler ondersteunt de gunstige stroomlijn van de Limousine. Met geïntegreerd remlicht 05_ Hoogwaardige carbon buitenspiegelkappen gewichtsbesparende blikvangers 06_ Allweathervoetmatten beschermen het interieur tegen vocht en vuil. Met A3-opschrift ¹ Op het EU-bandenlabel staan de rolweerstand, geluidsproductie en grip op een natte weg

108

109 Audi A3 > Audi online De beleving van de Audi A3. Ook online Op staat nog veel meer over de vernieuwde Audi A3. Bekijken, kiezen, samenstellen. Veel plezier op onze website. Scan de QR-code met een tablet of smartphone en ontdek de vernieuwde Audi A3.

110

111 Audi A3 > Technische gegevens Model A3/A3 Sportback 1.0 TFSI (85 kw) A3/A3 Sportback 1.4 TFSI ultra (110 kw) A3/A3 Sportback 2.0 TFSI (140 kw) A3/A3 Sportback 2.0 TFSI quattro (140 kw) Motorbouwwijze 3-cilinder-in-lijn benzinemotor met directe inspuiting, uitlaatgasturbo met indirecte inlaatluchtkoeling, 4-kleppentechniek, 2 bovenliggende nokkenassen 4-cilinder-in-lijn benzinemotor met directe inspuiting, uitlaatgasturbo met indirecte inlaatluchtkoeling, 4-kleppentechniek, 2 bovenliggende nokkenassen 4-cilinder-in-lijn benzinemotor met directe inspuiting, uitlaatgasturbo en Audi valvelift system (inlaatzijde) 4-cilinder-in-lijn benzinemotor met directe inspuiting, uitlaatgasturbo en Audi valvelift system (inlaatzijde) Inhoud in cm³ (kleppen per cilinder) 999 (3) (4) 1984 (4) (4) Max. vermogen¹ in kw bij min ¹ 85/ / / / Max. koppel in Nm bij min ¹ 200/ / / / Krachtoverbrenging Aandrijving Voorwielen Voorwielen Voorwielen quattro Transmissie 6 versnellingen, handgeschakeld [7-traps S tronic] 6 versnellingen, handgeschakeld [7-traps S tronic] 6 versnellingen, handgeschakeld [7-traps S tronic] [7-traps S tronic] Gewichten/inhouden A3 A3 Sportback A3 A3 Sportback A3 A3 Sportback A3 A3 Sportback Leeggewicht² in kg [1.245] [1.275] [1.280] [1.315] [1.360] [1.390] [1.430] [1.460] Max. totaalgewicht in kg [1.730] [1.760] [1.765] [1.800] [1.845] [1.875] [1.915] [1.945] Max. daklast/kogeldruk in kg 75/75 [75/75] 75/75 [75/75] 75/75 [75/75] 75/75 [75/75] 75/75 [75/75] 75/75 [75/75] [75/75] [75/75] Max. aanhangerlast³ in kg ongeremd geremd 610 [620] [1.300] 620 [630] [1.300] 630 [640] [1.500] 650 [650] [1.500] 660 [680] [1.600] 680 [690] [1.600] [710] [1.600] [730] [1.600] Tankinhoud ca. in l 50 [50] 50 [50] 50 [50] 50 [50] 50 [50] 50 [50] [55] [55] Prestaties/verbruik⁴ Topsnelheid in km/h 206 [206] 206 [206] 220 [220] 220 [220] 244 [244] 244 [244] [236] [236] Acceleratie km/h in s 9,7 [9,7] 9,9 [9,9] 8,1 [8,1] 8,2 [8,2] 6,8 [6,7] 6,9 [6,8] [6,1] [6,2] Brandstof Euro 95⁵ Euro 95⁵ Euro 95⁵ Euro 95⁵ Brandstofverbruik⁶, ⁷ in l/100 km bebouwde kom buitenweg gemiddeld 5,8 5,5 [5,7 5,4] 4,2 3,9 [4,3 4,0] 4,8 4,5 [4,8 4,5] 5,8 5,5 [5,7 5,4] 4,2 3,9 [4,3 4,0] 4,8 4,5 [4,8 4,5] 6,0 5,6 [6,0 5,7] 4,3 3,9 [4,4 4,1] 4,9 4,5 [5,0 4,7] 6,1 5,7 [6,2 5,9] 4,4 4,0 [4,5 4,2] 5,0 4,6 [5,1 4,8] 7,6 7,3 [7,4 7,1] 4,8 4,5 [5,0 4,7] 5,8 5,5 [5,9 5,6] 7,6 7,3 [7,4 7,1] 4,8 4,5 [5,0 4,7] 5,8 5,5 [5,9 5,6] [7,4 7,1] [5,1 4,8] [6,0 5,7] [7,4 7,1] [5,1 4,8] [6,0 5,7] CO₂-emissie⁶, ⁷ in g/km gemiddeld [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Emissienorm EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] [EU6] [EU6] [ ] Waarden met S tronic. Toelichting ¹ tot en met ⁸ op pagina 117.

112 Model Motorbouwwijze S3/S3 Sportback 2.0 TFSI quattro (228 kw) 4-cilinder-in-lijn benzinemotor met directe inspuiting, uitlaatgasturbo met inlaatluchtkoeling, 4-kleppentechniek, 2 bovenliggende nokkenassen A3/A3 Sportback 1.6 TDI (81 kw) 4-cilinder-in-lijn dieselmotor met VTGuitlaatgasturbo en indirecte inlaatluchtkoeling, 2 bovenliggende nokkenassen Inhoud in cm³ (kleppen per cilinder) (4) (4) Max. vermogen¹ in kw bij min ¹ 228 [228]/5.800 [5.500] [6.500] 81/ Max. koppel in Nm bij min ¹ 380 [400]/1.850 [2.000] [5.400] 250/ Krachtoverbrenging Aandrijving quattro Voorwielen Transmissie 6 versnellingen, handgeschakeld [7-traps S tronic] 6 versnellingen, handgeschakeld [7-traps S tronic] Gewichten/inhouden S3 S3 Sportback A3 A3 Sportback Leeggewicht² in kg [1.505] [1.540] 1.320/1.310* [1.330] 1.350/1.335* [1.360] Max. totaalgewicht in kg [1.990] [2.025] 1.805/1.795* [1.815] 1.835/1.820* [1.845] Max. daklast/kogeldruk in kg 75/ [75/ ] 75/ [75/ ] 75/75 [75/75] 75/75 [75/75] Max. aanhangerlast³ in kg ongeremd geremd [ ] [ ] [ ] [ ] 660/650* [660] 1.000/1.500* [1.500] 670/660* [680] 1.000/1.500* [1.500] Tankinhoud ca. in l 55 [55] 55 [55] 50 [50] 50 [50] Prestaties/verbruik⁴ Topsnelheid in km/h 250 [250] 250 [250] 200 [200] 200 [200] Acceleratie km/h in s 5,2 [4,5] 5,3 [4,6] 10,5 [10,5] 10,7 [10,7] Brandstof Super 98⁵ Diesel⁸ Brandstofverbruik⁶, ⁷ in l/100 km bebouwde kom buitenweg gemiddeld 9,2 9,1 [8,2 8,1] 5,9 5,8 [5,5 5,4] 7,1 7,0 [6,5 6,4] 9,2 9,1 [8,3 8,2] 5,9 5,8 [5,6 5,5] 7,1 7,0 [6,6 6,5] 4,9 4,3 [4,6 4,3] 3,8 3,5 [3,8 3,5] 4,2 3,8 [4,1 3,8] 4,9 4,3 [4,6 4,3] 3,8 3,5 [3,8 3,5] 4,2 3,8 [4,1 3,8] CO₂-emissie⁶, ⁷ in g/km gemiddeld [ ] [ ] [107 99] [107 99] Emissienorm EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] * De waarde na de schuine streep geldt voor de A3 sport/a3 design.

113 Audi A3 > Technische gegevens Model A3/A3 Sportback 2.0 TDI (110 kw) A3/A3 Sportback 2.0 TDI quattro (110 kw) A3/A3 Sportback 2.0 TDI quattro (135 kw) Motorbouwwijze 4-cilinder-in-lijn dieselmotor met VTGuitlaatgasturbo en indirecte inlaatluchtkoeling, 2 bovenliggende nokkenassen 4-cilinder-in-lijn dieselmotor met VTGuitlaatgasturbo en indirecte inlaatluchtkoeling, 2 bovenliggende nokkenassen 4-cilinder-in-lijn dieselmotor met VTGuitlaatgasturbo en indirecte inlaatluchtkoeling, 2 bovenliggende nokkenassen Inhoud in cm³ (kleppen per cilinder) (4) (4) (4) Max. vermogen¹ in kw bij min ¹ 110/ / / Max. koppel in Nm bij min ¹ 340/ / / Krachtoverbrenging Aandrijving Voorwielen quattro quattro Transmissie 6 versnellingen, handgeschakeld [6-traps S tronic] 6 versnellingen, handgeschakeld [6-traps S tronic] Gewichten/inhouden A3 A3 Sportback A3 A3 Sportback A3 A3 Sportback Leeggewicht² in kg [1.370] [1.395] [1.470] [1.500] Max. totaalgewicht in kg [1.855] [1.880] [1.955] [1.985] Max. daklast/kogeldruk in kg 75/75 [75/75] 75/75 [75/75] 75/75 75/75 [75/75] [75/75] Max. aanhangerlast³ in kg ongeremd geremd 670 [680] [1.600] 690 [690] [1.600] [730] [1.800] [750] [1.800] Tankinhoud ca. in l 50 [50] 50 [50] [55] [55] Prestaties/verbruik⁴ Topsnelheid in km/h 218 [218] 218 [218] [230] [230] Acceleratie km/h in s 8,5 [8,2] 8,6 [8,3] 8,2 8,3 [6,8] [6,9] Brandstof Diesel⁸ Diesel⁸ Diesel⁸ Brandstofverbruik⁶, ⁷ in l/100 km bebouwde kom buitenweg gemiddeld 5,2 4,9 [5,5 5,2] 3,9 3,5 [4,3 4,0] 4,4 4,0 [4,7 4,4] 5,2 4,9 [5,5 5,2] 3,9 3,5 [4,3 4,0] 4,4 4,0 [4,7 4,4] 5,9 5,6 4,4 4,1 5,0 4,7 5,9 5,6 4,4 4,1 5,0 4,7 [5,7 5,4] [4,6 4,3] [5,0 4,7] [5,7 5,4] [4,6 4,3] [5,0 4,8] CO₂-emissie⁶, ⁷ in g/km gemiddeld [ ] [ ] [ ] [ ] Emissienorm EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 EU6 [EU6] [EU6] [ ] Waarden met S tronic. Toelichting ¹ tot en met ⁸ op pagina 117.

114 Model A3 Sportback g-tron 1.4 TFSI (81 kw) Model A3 Sportback g-tron 1.4 TFSI (81 kw) Motorbouwwijze 4-cilinder-in-lijn benzine- en aardgasmotor met directe inspuiting, uitlaatgasturbo met indirecte inlaatluchtkoeling, 4-kleppentechniek, 2 bovenliggende nokkenassen Prestaties/verbruik⁴ Topsnelheid in km/h 197 [197] Acceleratie km/h in s 10,8 [10,8] Cilinderinhoud in cm³ (kleppen per cilinder) (4) Max. vermogen¹ in kw bij min ¹ 81/ Max. koppel in Nm bij min ¹ 200/ Krachtoverbrenging Aandrijving Voorwielen Transmissie 6 versnellingen, handgeschakeld [7-traps S tronic] Gewichten/inhouden Leeggewicht² in kg [1.355] Max. totaalgewicht in kg [1.820] Max. daklast/kogeldruk in kg 75/75 [75/75] Max. aanhangerlast³ in kg ongeremd 660 [670] geremd [1.300] Brandstof Brandstofverbruik⁶, ⁷ in l/100 km bebouwde kom buitenweg gemiddeld Brandstofverbruik⁶, ⁷ aardgas (CNG) in kg/100 km bebouwde kom buitenweg gemiddeld CO₂-emissie⁶, ⁷ in g/km bebouwde kom buitenweg gemiddeld CO₂-emissie⁶, ⁷ aardgas (CNG) in g/km bebouwde kom buitenweg gemiddeld CNG/Euro 95⁵ 7,2 6,9 [6,6 6,3] 4,6 4,3 [4,7 4,4] 5,5 5,2 [5,4 5,1] 4,6 4,4 [4,3 4,2] 3,0 2,8 [2,9 2,7] 3,6 3,4 [3,5 3,3] [ ] [ ] [ ] [ ] [81 75] [95 89] Tankinhoud ca. in l 50 [50] Emissienorm EU6 [EU6] Tankinhoud ca. in kg (aardgas/cng) 14,4 [14,4]

115 Audi A3 > Technische gegevens Model A3 Limousine 1.0 TFSI (85 kw) A3 Cabriolet 1.4 TFSI (85 kw) A3 Limousine/A3 Cabriolet 1.4 TFSI ultra (110 kw) A3 Limousine/A3 Cabriolet 2.0 TFSI (140 kw) Motorbouwwijze 3-cilinder-in-lijn benzinemotor met directe inspuiting, uitlaatgasturbo met indirecte inlaatluchtkoeling, 4-kleppentechniek, 2 bovenliggende nokkenassen 4-cilinder-in-lijn benzinemotor met directe inspuiting, uitlaatgasturbo met indirecte inlaatluchtkoeling, 4-kleppentechniek, 2 bovenliggende nokkenassen 4-cilinder-in-lijn benzinemotor met directe inspuiting, uitlaatgasturbo met indirecte inlaatluchtkoeling, 4-kleppentechniek, 2 bovenliggende nokkenassen 4-cilinder-in-lijn benzinemotor met directe inspuiting, uitlaatgasturbo en Audi valvelift system (inlaatzijde) Inhoud in cm³ (kleppen per cilinder) 999 (3) (4) (4) (4) Max. vermogen¹ in kw bij min ¹ 85/ / / / Max. koppel in Nm bij min ¹ 200/ / / / Krachtoverbrenging Aandrijving Voorwielen Voorwielen Voorwielen Voorwielen Transmissie 6 versnellingen, handgeschakeld [7-traps S tronic] 6 versnellingen, handgeschakeld [7-traps S tronic] 6 versnellingen, handgeschakeld [7-traps S tronic] 6 versnellingen, handgeschakeld [7-traps S tronic] Gewichten/inhouden A3 Limousine A3 Cabriolet A3 Limousine A3 Cabriolet Leeggewicht² in kg [1.280] [1.450] [1.320] [1.470] [1.395] [1.540] Max. totaalgewicht in kg [1.755] [1.875] [1.795] [1.890] [1.870] [1.965] Max. daklast/kogeldruk in kg 75/75 [75/75] /75 [ /75] 75/75 [75/75] /75 [ /75] 75/75 [75/75] /75 [ /75] Max. aanhangerlast³ in kg ongeremd geremd 630 [640] [1.300] 710 [720] [1.400] 650 [660] [1.500] 720 [730] [1.500] 680 [690] [1.600] 750 [750] [1.600] Tankinhoud ca. in l 50 [50] 50 [50] 50 [50] 50 [50] 50 [50] 50 [50] Prestaties/verbruik⁴ Topsnelheid in km/h 211 [211] 203 [203] 224 [224] 222 [222] 250 [250] 250 [250] Acceleratie km/h in s 9,9 [9,9] 10,6 [10,6] 8,2 [8,2] 8,9 [8,9] 6,9 [6,8] 7,3 [7,2] Brandstof Euro 95⁵ Euro 95⁵ Euro 95⁵ Euro 95⁵ Brandstofverbruik⁶, ⁷ in l/100 km bebouwde kom buitenweg gemiddeld 5,8 5,5 [5,6 5,4] 4,1 3,8 [4,2 3,9] 4,7 4,4 [4,7 4,4] 7,1 6,9 [6,6 6,3] 4,7 4,4 [4,7 4,4] 5,6 5,3 [5,4 5,1] 6,1 5,7 [6,1 5,8] 4,3 3,9 [4,3 4,0] 5,0 4,6 [5,0 4,7] 6,3 5,9 [6,4 6,1] 4,5 4,1 [4,6 4,3] 5,2 4,8 [5,2 4,9] 7,6 7,3 [7,4 7,1] 4,7 4,4 [4,9 4,6] 5,8 5,5 [5,8 5,5] 7,7 7,4 [7,7 7,4] 4,8 4,5 [5,1 4,8] 5,9 5,6 [6,1 5,8] CO₂-emissie⁶, ⁷ in g/km gemiddeld [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Emissienorm EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 [EU6] [ ] Waarden met S tronic. Toelichting ¹ tot en met ⁸ op pagina 117.

116 Model A3 Limousine/A3 Cabriolet 2.0 TFSI quattro (140 kw) S3 Limousine/S3 Cabriolet 2.0 TFSI quattro (228 kw) A3 Limousine/A3 Cabriolet 1.6 TDI (81 kw) Motorbouwwijze 4-cilinder-in-lijn benzinemotor met directe inspuiting, uitlaatgasturbo en Audi valvelift system (inlaatzijde) 4-cilinder-in-lijn benzinemotor met directe inspuiting, uitlaatgasturbo met inlaatluchtkoeling, 4-kleppentechniek, 2 bovenliggende nokkenassen 4-cilinder-in-lijn dieselmotor met VTGuitlaatgasturbo en indirecte inlaatluchtkoeling, 2 bovenliggende nokkenassen Inhoud in cm³ (kleppen per cilinder) (4) (4) (4) Max. vermogen¹ in kw bij min ¹ 140/ [228]/5.800 [5.500] [6.500] 81/ Max. koppel in Nm bij min ¹ 320/ [400]/1.850 [2.000] [5.400] 250/ Krachtoverbrenging Aandrijving quattro quattro Voorwielen Transmissie [7-traps S tronic] 6 versnellingen, handgeschakeld [7-traps S tronic] 6 versnellingen, handgeschakeld [7-traps S tronic] Gewichten/inhouden A3 Limousine A3 Cabriolet S3 Limousine S3 Cabriolet A3 Limousine A3 Cabriolet Leeggewicht² in kg [1.465] [1.630] [1.545] [1.710] 1.355/1.340* [1.365] Max. totaalgewicht in kg [1.940] [2.055] [2020] [2.075] 1.830/1.815* [1.840] Max. daklast/kogeldruk in kg [75/75] [ /75] 75/ [75/ ] [ / ] 75/75 [75/75] /75 Max. aanhangerlast³ in kg ongeremd geremd [730] [1.600] [750] [1.600] [ ] [ ] [ ] [ ] 670/670* [680] 1.000/1.500* [1.500] Tankinhoud ca. in l [55] [55] 55 [55] [55] 50 [50] 50 Prestaties/verbruik⁴ Topsnelheid in km/h [242] [242] 250 [250] [250] 203 [203] 200 Acceleratie km/h in s [6,2] [6,9] 5,3 [4,6] [5,1] 10,7 [10,7] 11,4 Brandstof Euro 95⁵ Super 98⁵ Diesel⁸ Brandstofverbruik⁶, ⁷ in l/100 km bebouwde kom buitenweg gemiddeld [7,4 7,1] [5,0 4,7] [5,9 5,6] [7,8 7,4] [5,4 5,0] [6,3 5,9] 9,2 9,1 [8,3 8,2] 5,9 5,8 [5,5 5,4] 7,1 7,0 [6,5 6,4] [8,5 8,4] [5,8 5,7] [6,8 6,7] 4,8 4,2 [4,5 4,2] 3,7 3,4 [3,7 3,4] 4,1 3,7 [4,0 3,7] 5,0 4,7 3,9 3,6 4,3 4,0 CO₂-emissie⁶, ⁷ in g/km gemiddeld [ ] [ ] [ ] [ ] [106 98] Emissienorm [EU6] [EU6] EU6 [EU6] [EU6] EU6 [EU6] EU6 * De waarde na de schuine streep geldt voor de A3 sport/a3 design.

117 Audi A3 > Technische gegevens Model A3 Limousine/A3 Cabriolet 2.0 TDI (110 kw) A3 Limousine/A3 Cabriolet 2.0 TDI quattro (110 kw) A3 Limousine/A3 Cabriolet 2.0 TDI quattro (135 kw) Motorbouwwijze 4-cilinder-in-lijn dieselmotor met VTGuitlaatgasturbo en indirecte inlaatluchtkoeling, 2 bovenliggende nokkenassen 4-cilinder-in-lijn dieselmotor met VTGuitlaatgasturbo en indirecte inlaatluchtkoeling, 2 bovenliggende nokkenassen 4-cilinder-in-lijn dieselmotor met VTGuitlaatgasturbo en indirecte inlaatluchtkoeling, 2 bovenliggende nokkenassen Inhoud in cm³ (kleppen per cilinder) (4) (4) (4) Max. vermogen¹ in kw bij min ¹ 110/ / / Max. koppel in Nm bij min ¹ 340/ / / Krachtoverbrenging Aandrijving Voorwielen quattro quattro Transmissie 6 versnellingen, handgeschakeld [6-traps S tronic] 6 versnellingen, handgeschakeld [6-traps S tronic] Gewichten/inhouden A3 Limousine A3 Cabriolet A3 Limousine A3 Cabriolet A3 Limousine A3 Cabriolet Leeggewicht² in kg [1.395] [1.555] [1.505] [1.670] Max. totaalgewicht in kg [1.870] [1.980] [1.980] [2.095] Max. daklast/kogeldruk in kg 75/75 [75/75] /75 [ /75] 75/75 /75 [75/75] [ /75] Max. aanhangerlast³ in kg ongeremd geremd 690 [690] [1.600] 750 [750] [1.600] [750] [1.800] [750] [1.800] Tankinhoud ca. in l 50 [50] 50 [50] [55] [55] Prestaties/verbruik⁴ Topsnelheid in km/h 224 [224] 224 [224] [237] [237] Acceleratie km/h in s 8,6 [8,3] 8,9 [8,8] 8,3 8,8 [6,9] [7,6] Brandstof Diesel⁸ Diesel⁸ Diesel⁸ Brandstofverbruik⁶, ⁷ in l/100 km bebouwde kom buitenweg gemiddeld 5,2 4,9 [5,5 5,2] 3,9 3,5 [4,3 4,0] 4,4 4,0 [4,7 4,4] 5,4 5,1 [5,7 5,4] 4,1 3,7 [4,5 4,2] 4,6 4,2 [4,9 4,6] 5,9 5,6 4,4 4,1 5,0 4,7 6,1 5,8 4,5 4,2 5,1 4,8 [5,7 5,4] [4,6 4,3] [5,0 4,7] [6,0 5,7] [4,8 4,5] [5,2 4,9] CO₂-emissie⁶, ⁷ in g/km gemiddeld [ ] [ ] [ ] [ ] Emissienorm EU6 [EU6] EU6 [EU6] EU6 EU6 [EU6] [EU6] [ ] Waarden met S tronic. Toelichting ¹ tot en met ⁸ op pagina 117.

118 Toelichting ¹ Deze waarde is bepaald met de voorgeschreven meetmethode volgens de actuele versie van richtlijn UN-R 85. ² Leeggewicht met een bestuurder (75 kg) en de tank voor 90 % gevuld, gemeten volgens de actuele versie van verordening (EU) 1230/2012. Door meeruitvoeringen kan zowel het leeggewicht als de luchtweerstandscoëfficiënt worden verhoogd, waardoor het laadvermogen en de topsnelheid dienovereenkomstig afnemen. ³ Bij toenemende hoogte neemt het motorvermogen af. Vanaf m boven de zeespiegel en iedere m hoger dient men steeds 10 % van de totale gewichtscombinatie (max. aanhangerlast + max. totaalgewicht) af te trekken. Max. aanhangerlast geldt met een originele Audi trekhaak. ⁴ Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie zijn mede afhankelijk van de velg- en bandenmaat. Specifiek voor de A3 Sportback g-tron: de metingen zijn gedaan met hoog calorisch aardgas. Nederlands aardgas heeft een lage calorische waarde. Hierdoor valt het Nederlands normverbruik hoger uit. ⁵ Wij raden het gebruik van lood- en zwavelvrije Euro 95 aan die voldoet aan DIN EN 228. Als deze niet verkrijgbaar is, mag u lood- en zwavelvrije Normaal 91 tanken die voldoet aan DIN EN 228. Dan neemt het vermogen iets af. De motor is ook geschikt voor E10. Dat is Euro 95 die voor 10 % uit ethanol bestaat. De verbruikscijfers zijn berekend met Euro 95 in de tank, volgens verordening 692/2008/EG. ⁶ De waarden zijn bepaald met de voorgeschreven meetmethode. De waarden hebben geen betrekking op één bepaalde auto en zijn ook niet gekoppeld aan ons aanbod, maar dienen alleen om een vergelijking te kunnen maken tussen de verschillende uitvoeringen. ⁷ Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie zijn niet alleen afhankelijk van de efficiency waarmee de auto de brandstof benut, maar ook van de rijstijl en andere niet-technische factoren. CO₂ is het drijfgas dat hoofdzakelijk verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde. ⁸ Wij raden het gebruik van zwavelvrije diesel aan die voldoet aan DIN EN 590. Indien niet beschikbaar, is ook het gebruik van zwavelhoudende diesel mogelijk die voldoet aan DIN EN 590. Gebruikerstip over de velgen Glanzend gedraaide, gepolijste en gedeeltelijk gepolijste velgen zijn niet winterbestendig. Door de behandeling van het velgoppervlak zijn de velgen niet goed beschermd tegen corrosie, waardoor bijvoorbeeld strooizout voor blijvende beschadigingen kan zorgen. Kies in de winter voor speciale wintervelgen.

A6 Limousine Montevideo_Flyer33_2018_01.indd :27

A6 Limousine Montevideo_Flyer33_2018_01.indd :27 A6 Limousine 02 03 Benut uw t i j d optimaal. Tijd is een constante factor in elk leven. Met de nieuwe Audi A6 Limousine willen we de kwaliteit verbeteren van elke minuut die u in de auto doorbrengt. Daarom

Nadere informatie

Audi A1 Sportback. Epic mo de on. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie vind je op pagina 10.

Audi A1 Sportback. Epic mo de on. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie vind je op pagina 10. A1 Sportback 02 03 Epic mo de on 04 05 Understatement is geen statement Sterke persoonlijkheden waarderen een krachtige uitstraling. Een herkenbaar design, verwijzingen naar beroemde rallyauto s, volop

Nadere informatie

Audi A De enige richting is: Pure progressie. Audi A

Audi A De enige richting is: Pure progressie. Audi A A3 Audi A3 02 03 De enige richting is: vooruit. Hoe zou het zijn als technologie intuïtief te bedienen is? Als puristisch design samensmelt met state-of-the-art gebruiks- Pure progressie. Audi A3. Sportback

Nadere informatie

EEN STIJLVOL UNDERSTATEMENT.

EEN STIJLVOL UNDERSTATEMENT. RS 4 Avant 02 03 AUDI RS 4 AVANT EEN STIJLVOL UNDERSTATEMENT. De nieuwe Audi RS 4 Avant maakt vanuit elk perspectief indruk. Dit is de vierde generatie van dit model, dat opnieuw een praktische carrosserievorm

Nadere informatie

Audi k c a rtb o p k S5 S c a rtb o p 5 S Pon s Automobielhandel B.V. é A p u é S5 C p u 5 C A5 S5 Rückenstärke 3,5 mm

Audi k c a rtb o p k S5 S c a rtb o p 5 S Pon s Automobielhandel B.V. é A p u é S5 C p u 5 C A5 S5 Rückenstärke 3,5 mm A5 S5 Bedankt voor het downloaden van deze brochure. Hieronder treft u de brochure die u op Audi.nl heeft gedownload. Hierin leest u alles over de rij-eigenschappen, het exterieur en het interieur van

Nadere informatie

A4 S4. Audi Voorsprong door techniek. Pon s Automobielhandel B. V. Zuiderinslag BP Leusden Publicatie: april 2017

A4 S4. Audi Voorsprong door techniek. Pon s Automobielhandel B. V. Zuiderinslag BP Leusden  Publicatie: april 2017 Audi Voorsprong door techniek Pon s Automobielhandel B. V. Zuiderinslag 2 3833 BP Leusden www.audi.nl Publicatie: april 2017 Printed in Germany 733/1150.42.33 De in deze brochure getoonde en beschreven

Nadere informatie

De Audi Q3. Built from new expectations De Audi Q3 sport. De Audi Q3-pakketten. Technische gegevens. De Audi Q3 design.

De Audi Q3. Built from new expectations De Audi Q3 sport. De Audi Q3-pakketten. Technische gegevens. De Audi Q3 design. Q3 Inhoud De Audi Q3. Built from new expectations. 04 12 20 28 40 52 De Audi Q3 sport. Bijzonder kenmerkend. De Audi Q3 design. Rijden met stijl en allure. De Audi Q3-pakketten. Nadrukkelijk dynamisch.

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

Verandert. de wereld. Niet het dagelijks. leven. Het beste van twee werelden De vernieuwde Audi A3 Sportback e-tron

Verandert. de wereld. Niet het dagelijks. leven. Het beste van twee werelden De vernieuwde Audi A3 Sportback e-tron A3 Sportback e-tron 2 3 Het beste van twee werelden De vernieuwde Audi A3 Sportback e-tron 04 Verandert de wereld. Verder komen Actieradius de extra kilometers Twee motoren presteren beter Efficiënte dynamiek

Nadere informatie

Mijn wens. Uw mening: Onze toelichting: Vrijheid betekent veel. Voeg er nog meer aan toe.

Mijn wens. Uw mening: Onze toelichting: Vrijheid betekent veel. Voeg er nog meer aan toe. Q3 02 03 De nieuwe Audi Q3 Mijn wens. Vrijheid betekent veel. Voeg er nog meer aan toe. De nieuwe Audi Q3 04 09 Interieur 10 15 Comfort en flexibiliteit 16 19 Techniek 20 23 Lines en pakketten 24 27 Uitrustingen

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse.

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. C-Klasse. De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. De C-Klasse geeft een heel nieuwe betekenis aan vooruitgang. De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

Prijs: ,00. Audi Code

Prijs: ,00. Audi Code Audi SQ5 SQ5 3.0 TFSI quattro 260(354) kw(pk) tiptronic Prijs: 79.900,00 Audi Code AX9UB74V www.audi.nl/ax9ub74v Overzicht Audi Audi SQ5 SQ5 3.0 TFSI quattro 260(354) kw(pk) tiptronic Prijs 79.900,00 Meer

Nadere informatie

Limousine Avant. Audi Voorsprong door techniek

Limousine Avant. Audi Voorsprong door techniek A4 Limousine Avant Audi Voorsprong door techniek Audi A4 Bedankt voor het downloaden van deze brochure Audi Configurator app Ontdek de voorsprong van Audi Hieronder treft u de brochure die u op Audi. nl

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

Bedankt voor het downloaden van deze brochure.

Bedankt voor het downloaden van deze brochure. Q5 Bedankt voor het downloaden van deze brochure. Hieronder treft u de brochure die u op Audi.nl heeft gedownload. Hierin leest u alles over de rij-eigenschappen, het exterieur en het interieur van de

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

sport 2.0 TDI 90(122) kw(pk) S tronic Prijs: ,87

sport 2.0 TDI 90(122) kw(pk) S tronic Prijs: ,87 Audi A4 Limousine sport 2.0 TDI 90(122) kw(pk) S tronic Prijs: 50.479,87 Audi Code AXMFXAK5 www.audi.nl/axmfxak5 Overzicht Audi Audi A4 Limousine sport 2.0 TDI 90(122) kw(pk) S tronic Prijs 50.479,87 Technische

Nadere informatie

Design Pro Line Plus 2.0 TFSI quattro 185(252) kw(pk) S tronic Prijs: ,00

Design Pro Line Plus 2.0 TFSI quattro 185(252) kw(pk) S tronic Prijs: ,00 Audi A5 Sportback Design Pro Line Plus 2.0 TFSI quattro 185(252) kw(pk) S tronic Prijs: 53.900,00 Audi Code AQW31AT6 www.audi.nl/aqw31at6 Overzicht Audi Audi A5 Sportback Design Pro Line Plus 2.0 TFSI

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Multivan

Technische specificaties modeljaar De Multivan Technische specificaties modeljaar 2017 De Multivan Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk 4MOTION 2.0 TSI BMT 110

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

S line Edition 40 TFSI 140(190) kw(pk) S tronic Prijs: ,28

S line Edition 40 TFSI 140(190) kw(pk) S tronic Prijs: ,28 Audi A5 Sportback S line Edition 40 TFSI 140(190) kw(pk) S tronic Prijs: 56.570,28 Audi Code AXK2YDMC www.audi.nl/axk2ydmc Overzicht Audi Audi A5 Sportback S line Edition 40 TFSI 140(190) kw(pk) S tronic

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative.

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. C-Klasse. Estate. De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. Royaal is een begrip dat alleen dan tot in perfectie is uitgevoerd als u het echt overal aantreft. Bijvoorbeeld in design waar

Nadere informatie

De Audi A3 Sportback e-tron. ARS Brochure Audi e-tron V4.indd 1

De Audi A3 Sportback e-tron. ARS Brochure Audi e-tron V4.indd 1 De Audi A3 Sportback e-tron ARS3632-03 Brochure Audi e-tron V4.indd 1 28-07-14 13:56 Verandert de wereld. Niet het dagelijks leven. Toekomstige mobiliteit brengt veel uitdagingen met zich mee. Wij hebben

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Transporter Pick-up EU6 Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine Technische specificaties modeljaar 17 De Transporter Dubbele Cabine Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw voorwielaandrijving 1 kw voorwielaandrijving

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Kombi Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw/84 Pk 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018.

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. Highlights standaarduitrusting High-perfomance LED-koplampen Widescreen Cockpit KEYLESS start Mercedes-Benz

Nadere informatie

De nieuwe Audi A4 Limousine en Avant

De nieuwe Audi A4 Limousine en Avant A4 De nieuwe Audi A4 Limousine en Avant Modellen Model Type Motor Transmissie Ex. BTW / BPM BPM Ex. BTW / incl. BPM incl. BTW / BPM Bijtelling 2015 A4 Limousine 1.4 TFSI 110 kw/150 pk S tronic 7 27.796,-

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up MJ2019 Stand: 1-3-2019 Transporter Pick-up Euro 6 Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en Motor/ Model 2.0 TDI BMT 2.0 TDI 75kW 62kW

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen MJ2019 Stand: 1 Maart 2019 Transporter Bestelwagen Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en gemiddelde CO2-emissie (g/km)

Nadere informatie

Technische specificaties per januari De nieuwe Amarok

Technische specificaties per januari De nieuwe Amarok Technische specificaties per januari 2018 De nieuwe Amarok Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor 3.0l V6 TDI BMT 120 kw 6-hand achter 3.0l V6 TDI BMT 120 kw 6-hand 4MOTION inschakelbaar 3.0l V6 TDI BMT

Nadere informatie

Audi A Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW. Algemene informatie

Audi A Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW. Algemene informatie VOORRAAD NIEUW Audi A5 Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW 99.950 U BESPAART: 18.537 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 151 km Kleur: grijs Bekleding:

Nadere informatie

Technische specificaties per november De nieuwe Amarok

Technische specificaties per november De nieuwe Amarok Technische specificaties per november 2016 De nieuwe Amarok Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 4 MOTION permanent 3.0l V6 TDI BMT 150kW 8-Aut 3.0l V6 TDI BMT 165kW 8-Aut Stadsrit 8,6 8,6 Buitenweg

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi

De Caddy en Caddy Maxi De Caddy en Caddy Maxi Naast de zuivere diesel- of benzinemodellen zijn de Caddy en de Caddy Maxi als optie ook verkrijgbaar als modelvarianten Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Met deze alternatieve aandrijvingsvarianten

Nadere informatie

Technische Gegevens Multivan 6

Technische Gegevens Multivan 6 Technische Gegevens Multivan 6 MJ2018 Stand: 17 mei 2017 Multivan Euro 6 ₂ Brandstofverbruik/ CO - uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km) met handgeschakelde versnellingsbak, tankinhoud

Nadere informatie

Technische Gegevens Multivan 6

Technische Gegevens Multivan 6 Technische Gegevens Multivan 6 MJ2018 Stand: 17 mei 2017 Multivan Euro 6 ₂ Brandstofverbruik/ CO - uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km) met handgeschakelde versnellingsbak, tankinhoud

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI

Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI - Fiscale waarde excl. opties: 46.850,- - 110 kw/150 pk - Max. aanhangergewicht geremd: 1500 kg - Unilak - Achterruit, verwarmbaar

Nadere informatie

BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS.

BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS. BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS. PRIJSLIJST - JULI 2018 Bijtelling uitstoot gram/km Max. vermogen en koppel kw (pk)/nm Cilinders inhoud cil / liter Bpm* Energielabel* 2 Energielabel*

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate Audi A3 Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate Specificaties Datum: 28-02-2017 Tellerstand: 11.961 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat / 7 Vermogen: 150 PK

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE:

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: Mijn DS 7 CROSSBACK Geconfigureerd op 12/08/2019 TOTAAL DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: UITVOERING CARROSSERIEVARIANT DS 7 CROSSBACK inbegrepen UITVOERING CHIC inbegrepen MOTORUITVOERING PURETECH 130 S&S

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. Per 1 juni december 2017 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1.687 Wielbasis

Nadere informatie

De Golf GTI Clubsport

De Golf GTI Clubsport De Golf GTI Clubsport 01 Standaard uitrusting S Meeruitvoering MU 1) Brandstofverbruik in l/100 km: tussen 9,1 en 8,5 (stadscyclus)/tussen 6,0 en 5,9 (buitenwegcyclus)/tussen 7,0 en 6,9 (gecombineerd),

Nadere informatie

R8 Coupé. Fiscale waarde ,00. R8 Coupé. Audi Configurator. Motor. Exterieur. Interieur. Productnr. Beschrijving Prijs

R8 Coupé. Fiscale waarde ,00. R8 Coupé. Audi Configurator. Motor. Exterieur. Interieur. Productnr. Beschrijving Prijs Audi Configurator Fiscale waarde 237.350,00 Consumentenadviesprijs 238.940,00 Productnr. Beschrijving Prijs Motor 4S30AE\0 V10 5.2 FSI quattro S tronic Vermogen: 397(540) kw(pk) Gemiddeld brandstofverbruik:

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren B.V. 5626AG Eindhoven Audi A4 Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren Specificaties Datum: 28-10-2016 Tellerstand: 11.400 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Prijs: ,00. Audi Code

Prijs: ,00. Audi Code Audi SQ5 SQ5 3.0 TFSI quattro 260(354) kw(pk) tiptronic Prijs: 97.750,00 Audi Code A7YJC0PK www.audi.nl/a7yjc0pk Overzicht Audi Audi SQ5 SQ5 3.0 TFSI quattro 260(354) kw(pk) tiptronic Prijs 97.750,00 Meer

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

Audi A3 Sportback e-tron

Audi A3 Sportback e-tron Audi A3 Sportback e-tron Bijgaand het overzicht aan beschikbare Audi A3 Sportback E-Tron met 7% bijtelling. Een aantal auto s is uit voorraad op kenteken te leveren en dus per direct beschikbaar. Het overzicht

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Pick-up Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT Pick-up enkele

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

Audi A4 Avant. Loon naar werken. Virtual Cockpit

Audi A4 Avant. Loon naar werken. Virtual Cockpit Audi A4 Avant Loon naar werken Autotest Hard werken mag beloond worden. Een bijzondere auto kan het werk en het privé-leven immers een stuk aangenamer maken. Een product van hoge kwaliteit ziet er beter

Nadere informatie

Inspectierapport 98-LGS-8

Inspectierapport 98-LGS-8 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Audi Q5 2.0 TFSI quattro Pro Line 98LGS8 Tellerstand (km): 106584 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7257

Nadere informatie

Now is. calling! De wereld ligt voor u open, elke dag opnieuw. Benut alle kansen met de nieuwe Audi Q5.

Now is. calling! De wereld ligt voor u open, elke dag opnieuw. Benut alle kansen met de nieuwe Audi Q5. Q5 2 De nieuwe Technische Audi Q5gegev Disclaimer bij gebruik van Audi connect met uw eigen SIM-kaart De door Audi connect ondersteunde toepassingen werken alleen in combinatie met een navigatiesysteem.

Nadere informatie

Volvo S60 ( )

Volvo S60 ( ) Volvo S60 (1999-2010) Kilometervreter Autotest De Volvo S60 is in het jaar 2000 geïntroduceerd als de rijdersauto van Volvo. Dit zou een auto zijn die behalve veiligheid, meer rijplezier biedt dan menig

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Technische gegevens per 5 maart De Caddy

Technische gegevens per 5 maart De Caddy Technische gegevens per 5 maart 2019 De Caddy verbruik/co ₂-uitstoot. Caddy verbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km), tankinhoud circa 55 L Motor 2.0 TDI BMT 55kW 2.0 TDI BMT 75kW 2.0 TDI BlueMotion

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

De nieuwe Audi A4. Voorsprong is intens. Design. Technologie. Motoren. Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM G CO2/KM

De nieuwe Audi A4. Voorsprong is intens. Design. Technologie. Motoren. Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM G CO2/KM De nieuwe Audi A4. Design Voorsprong is intens. Technologie Motoren Audi A4 Berline 3,7-7,8 L/100 KM 95-136 G CO2/KM Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM 98-139 G CO2/KM Design Voel de vooruitgang. De nieuwe

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch B.V. 5626AG Eindhoven Audi A3 Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch Specificaties Voertuignummer: 1103898 Datum: 12-10-2016 Tellerstand: 16.983 km Brandstof:

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. Per 1 januari 2017 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.696 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020/1.839 Hoogte (leeggewicht) 1.443 Maximale hoogte bij

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

De CLA Coupe Sport Edition Limited

De CLA Coupe Sport Edition Limited De CLA Coupe Sport Edition Limited Sport Edition Limited prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 CLA Coupe Sport Edition Limited Vanaf 36.995 NETTOBIJTELLING VANAF 251,- PER MAAND*) Type Versnellingsbak

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2017 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,842 4,842 4,920 4,913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Bestelwagen Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 103kW 4MOTION 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT 130kW 4MOTION,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. Per 10 december juli 2015 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1,687

Nadere informatie

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten.

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten. V-Klasse. Groots. Uniek. Een krachtig front en een ongekende vormgeving. Met zijn variabele interieurconcept is de nieuwe V-Klasse perfect afgestemd op de praktijk van alledag en biedt hij tegelijkertijd

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen"

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Honda Insight. Meer inzicht. "De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving"

Honda Insight. Meer inzicht. De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving Honda Insight Meer inzicht Rij-impressie Tijdens het leven van een auto wordt een model continu aangepast. Gaandeweg krijgt de fabrikant nieuwe inzichten, werkt de fabriek efficiënter of ontwikkelt een

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 22 november 2018 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia Sports Tourer Opel met inhoud Autotest De succesformule van Opel is eenvoudig: maak de meest geavanceerde techniek bereikbaar voor het grote publiek. De voordelige modellen van Opel bieden

Nadere informatie

Inspectierapport HV-443-P

Inspectierapport HV-443-P Inspectierapport HV-443-P Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Corsa 1.0 Turbo Edition HV443P Tellerstand (km): 31331 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte

Nadere informatie

Inspectierapport 4-SHB-79

Inspectierapport 4-SHB-79 Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 4SHB79 Tellerstand (km): 194967 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7463

Nadere informatie