INSPIRATIE VOORJAAR & ZOMER INSPIRATIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INSPIRATIE VOORJAAR & ZOMER INSPIRATIE"

Transcriptie

1 INSPIRATIE VOORJAAR & ZOMER INSPIRATIE

2

3 WELKOM BIJ FARROW & BALL Stap in de wereld van rijk gepigmenteerde verf, duurzame finishes en handgemaakt behang Elk van onze 132 kleuren, variërend van subtiele neutrale tinten tot diepdonkere nuances, komt schitterend alleen of als onderdeel van een kleurenschema tot zijn recht. En of u nu kiest voor de karakteristieke krijtachtige afwerking van onze Estate Emulsion, of voor onze slijtvaste, afwasbare Modern Emulsion, onze befaamde kleuren zijn verkrijgbaar in een breed assortiment aan verven voor binnen en buiten. In deze brochure treft u de kleurentrends voor de komende lente en zomer aan, geven we u eenvoudige tips om de ruimte buiten uw woning in een nieuw jasje te steken en hebben we enkele inspiratievolle foto s van woningen voor u op een rijtje gezet.. Daarnaast kunt u op pagina 28 een kijkje nemen achter de schermen van de Farrow & Ball fabriek in Dorset, Engeland, en kunt u kennis maken met de ingrediënten die we sinds 1946 in ieder blik verf verwerken. We hopen dat u onze brochure met veel plezier zult lezen. Plafond: Wimborne White No.239 Estate Emulsion, Muren: Rectory Red No.217 Estate Emulsion. 1

4 KLEURENTREND: PITCH BLUE & CALKE GREEN door Joa Studholme - International Colour Consultant Bij deze trend gaat het niet om één, maar om twee kleuren. Het is de manier waarop we Pitch Blue en Calke Green in gelijke mate hebben gecombineerd, in plaats van één als accentkleur bij de andere te gebruiken. Vorig jaar zagen we enkele verrassende kleurencombinaties die we deze lente met open armen hebben ontvangen. We voelen ons niet langer beperkt tot het gebruik van één kleur op de muur en een andere op het houtwerk. Door fonkelende kleuren zoals deze op een meer eclectische manier te gebruiken creëren we een bevrijdende sfeer. Gebruik de enigszins ingetogenere tint Calke Green op het onderste gedeelte van de wand en op het houtwerk en combineer dit met de sprekende kleur Pitch Blue op het bovenste gedeelte van de muur en op het plafond; dit geeft een intens maar evenwichtig resultaat dat tegelijkertijd stijlvol en speels is. 2 Tegenover Muren: Pitch Blue No.220 en Calke Green No.34 Estate Emulsion, Houtwerk: Calke Green No.34 Estate Eggshell, Tafel: Pitch Blue No.220 Estate Eggshell. Boven Moodboard gemaakt door Color Consultants Fraser en Rhona in onze showroom in Glasgow.

5 Bij deze trend gaat het niet om één, maar om twee kleuren.

6

7 ONTDEK DE NUANCES VAN LICHT Van voorbij vliegende wolken en de ondergaande zon tot sfeervolle verlichting en een knapperend houtvuur, onze kleuren veranderen subtiel onder licht en schaduw en brengen uw muren tot leven... Iedere kleur wordt gemaakt met een mix van soms wel 5 hoogwaardige pigmenten. Onder de verschillende daglichtnuances kunnen de ondertonen van kleuren meer worden geaccentueerd of in andere gevallen juist niet. Een blauwe tint kan iets blauwer, groener of soms zelfs grijzer lijken maar onze kleuren blijven altijd kleurecht. Dezelfde kleur kan in hetzelfde vertrek in de prille ochtendzon helder en licht overkomen, zacht lijken in het subtiele licht s middags en sfeervol in het avondlicht; dit geeft uw kleurenschema complexiteit. HET LICHT IN VERTREKKEN OP HET ZUIDEN is vaak heerlijk warm. Accentueer deze heldere sfeer met lichte tinten zoals Tallow. KAMERS OP HET NOORDEN hebben een koelere uitstraling en vaak weinig natuurlijk licht. Gebruik hier sprekende kleuren als Brinjal voor een intieme sfeer. HET LICHT IN KAMERS OP HET OOSTEN is vaak iets blauwer, dus een subtiele kleur als bijvoorbeeld Pale Powder geeft uw interieur een vleugje warmte. VERTREKKEN OP HET WESTEN kunt u het beste eerst bekijken wanneer u de kamer het meest gebruikt, in de ochtend of in de middag. Licht is s ochtends vaak koel en wordt later op de dag warmer. 5 Muren: Wimborne White No.239 Estate Emulsion.

8 YOU&FARROW&BALL MAGGIE ZOWNIR - OPRICHTER VAN ZOWNIR LOCATIONS Maggie woont samen met haar partner, fotograaf Peter Zownir, hun tienerzonen en hond Dudley in de buurt van Southbourne, een plaatsje aan de kust van Dorset. Ze hebben Farrow & Ball producten gebruikt om hun woning echt tot leven te brengen.

9 We vinden vooral subtiele grijze tinten en neutralen als Lamp Room Gray, Skimming Stone en Cornforth White erg mooi en combineren dit hier en daar met een opvallend accent. We zijn echt altijd bezig met klussen en blijven iedere keer als we verhuizen trouw aan onze favoriete kleurenschema s. Soms gebruiken we een behangpatroon zoals Bamboo of Wisteria of voegen we enkele nieuwe kleuren toe. De krijtachtige finish van Estate Emulsion ziet er op ieder tijdstip en tijdens ieder seizoen anders uit en dit geeft de muren van onze woning een karaktervolle uitstraling. Deel de foto s van uw Farrow & Ball woning met de hashtag #MyFaBHome 7 Tegenover Muren: Skimming Stone No.241 Estate Emulsion, Houtwerk: Elephant s Breath No.229 Estate Eggshell, Top Muren: All White No.2005 Modern Emulsion. Onder Muren: Elephant s Breath No.229 Modern Emulsion, Houtwerk: Wimborne White No.239 Estate Eggshell, Behang: Wisteria BP 2201.

10 YOU&FARROW&BALL LOVISA SILBURN - CREATIEF DIRECTEUR BIJ MULLENLOWE LONDON Lovisa woont samen met haar man Paul, hun twee kinderen en Billy de Springer Spaniel. Hier vertelt ze ons hoe ze hun drukke gezinswoning in Kent van top tot teen in Farrow & Ball hebben geschilderd, inclusief de badkamer, keuken en hal.

11 Ik vind het heerlijk om te experimenteren en vind dat de rijke kleuren een inspiratie vormen voor de rest van de kamer. Voor onze keukenkastjes hebben we gekozen voor Down Pipe. Deze kleur benadrukt het marmeren aanrecht perfect en combineert schitterend bij de messing handgrepen. Op de tegenoverliggende muur hebben we Calamine gebruikt, voor een warm en sfeervol effect dat het aardewerk echt naar voren brengt. We hebben Calamine doorgevoerd in onze badkamer en dit gecombineerd met Spaanse tegels met een roze motief. In de woonkamer combineren de muren geschilderd in Cornforth White perfect met onze donkerbruine houten vloer en Deense banken. Met zoveel prachtige tinten om uit te kiezen is het bijna onmogelijk om een keuze te maken! Bezoek thechromologist.com/lovisa voor alle foto s Tegenover Muren: Pavilion Gray No.242 Estate Emulsion, Alkoof: Calamine No.230 Estate Emulsion. Linksboven Muren: Blackened No.2011 Modern Emulsion, Keukenkast: Railings No.31 Estate Eggshell. Linksonder Muren: Cornforth White No.228 Estate Emulsion. Rechtsboven Muren: Calamine No.230 Estate Emulsion, Kast: Blue Ground No.210 Estate Eggshell. 9

12 DECOREREN BUITENSHUIS De dagen worden langer en er staan weer enkele vrije dagen voor de deur, dus de tijd bij uitstek om de ruimte buitenshuis in een nieuw jasje te steken. Of u nu een balkon heeft, houten vlonders of een groot grasveld, we hopen dat we u de inspiratie geven om de ruimte buiten uw woning met behulp van onze slijtvaste finishes een kleurrijk tintje te geven. 1 Neem twee tinten donkerder dan u voor binnenshuis zou gebruiken omdat het daglicht buiten helderder is.

13 2 Schilder bloempotten, bankjes, hekken en schuurtjes in een sprekende kleur om uw kleurenschema karakter te geven. 3 Wilt u dat uw bloemen centraal staan, gebruik dan organische tinten zoals Lichen of Vert de Terre. 4 Kies voor Full Gloss voor een opvallende finish of neem Exterior Eggshell als u een meer ontspannen sfeer wilt creëren. Tegenover Deur: Drawing Room Blue No.253 Exterior Eggshell. Top Tuinbank: Brassica No.271 Exterior Eggshell, Houten plantenbak: Calke Green No.34 Exterior Eggshell. Linksonder Tuinpotten: Pavilion Blue No.252 en Green Ground No.206 Exterior Eggshell. Rechts onder Deur: Yellowcake No.279 Exterior Eggshell.

14 5 Heeft u een meer eigentijds of industrieel interieur, kies dan voor grijstinten als Down Pipe en Railings voor een strakke moderne look.

15 6Zorg voor een vleugje kleur bij zowel zonneschijn als regen door heldere mediterrane tinten als Yellowcake of St Giles Blue te gebruiken. 7 Als u in een landelijke omgeving woont kunt u overwegen uw ruimte buitenshuis over laten lopen in het natuurlijke landschap door tinten met een groene ondertoon zoals Lime White of neutralen als String te gebruiken. ONZE FINISHES VOOR BUITEN OP EEN RIJTJE GEZET FULL GLOSS Een slijtvaste hoogglans verf voor houtwerk en metaal. Bestand tegen bladderen en verkleuren gedurende een periode van maximaal zes jaar. EXTERIOR EGGSHELL Een slijtvaste eggshell finish, geschikt voor vrijwel alle oppervlakken in uw tuin; van houten raamkozijnen en wandbekleding tot hekwerken en metalen dakgoten. Bestand tegen bladderen en verkleuren gedurende een periode van maximaal zes jaar. EXTERIOR MASONRY Een uitermate slijtvaste, schimmelwerende finish voor metselwerk, aardewerk en steen. Gedurende een periode van maximaal 15 jaar bestand tegen bladderen en verkleuren. Tegenover Houtwerk: Railings No.31 Exterior Eggshell. Linksboven Tuinpotten: Verschillende kleuren Exterior Masonry. Rechtsboven Muren: Wimborne White No.239 Exterior Masonry, Deur: Fawn No.10 (gearchiveerde kleur) Exterior Eggshell.

16 CREËER EEN ONTSPANNEN EN RUSTGEVENDE RUIMTE Als de dagen warmer worden en het s avonds langer licht is, voelen we ons meer in sync met het seizoen. Misschien staan we iets eerder op om te genieten van het prille ochtendlicht of van een heerlijk vers ontbijt in een schitterend geschilderde keuken. In dit gedeelte geven we u tips voor het creëren van uw eigen oase deze lente en zomer, een thema dat uw vertrekken naadloos op elkaar aan laat sluiten en een vloeiende lijn creëert tussen uw interieur en de natuur buitenshuis. Open uw luiken en gordijnen zover mogelijk zodat het warme licht uw woning binnenstroomt. Kies voor lichte en heldere kleuren zoals Cabbage White, Ammonite en Blackened op de muur en zie hoe de rijke pigmenten op verschillende tijdstippen van de dag op het licht reageren. Experimenteer eens met spiegels, misschien tegenover een raam of achter een lamp, om het licht door het vertrek te laten weerkaatsen. Voor een meer ontspannen sfeer voert u het kleurenschema van uw interieur naar buiten toe door. U creëert een vloeiende lijn door de kleur van uw muren, zelfs als het een opvallende kleur is, door te voeren op bloempotten of een bankje in de tuin, op uw balkon of op uw vensterbank. Dit gevoel van continuïteit kan een bijzonder rustgevend effect hebben en kan vertrekken groter doen lijken omdat er geen uitgesproken contrast is tussen binnen en buiten. Schilder uw raamkozijnen en binnenmuren eens in dezelfde kleur, dit verzacht het contrast en uw blik wordt automatisch naar het uitzicht in de verte getrokken. Breng de natuur naar binnen door groen of bloemen uit uw tuin of uit de omgeving te verzamelen. Takjes eucalyptus staan prachtig in een eenvoudige vaas en geven uw kamer een heerlijke subtiele geur. Wilt u graag bloemen die niet verwelken dan is ons gebloemde Helleborus behang een uitstekend alternatief. Dit schitterende patroon geeft uw ruimte onmiddellijk een jeugdige, optimistische uitstraling. Dit geldt eveneens voor groene verf, een kleur die vaak wordt geassocieerd met gezondheid en levenslust. Van de bescheiden tint Cooking Apple Green tot het comfortabel aanvoelende Studio Green, groen brengt iedere ruimte tot leven. In de keuken is het altijd druk dus neutrale tinten lenen zich prima voor gebruik op muren en houtwerk. De keuken is het hart van de woning. Voer de kleur die u in de keuken gebruikt door in de hele woning en creëer een naadloos op elkaar aansluitend interieur. Keukenkastjes en kookeilanden zijn zeer geschikt voor het aanbrengen van een vleugje van uw favoriete kleur in onze slijtvaste Modern Eggshell finish. Asperges, lentegroenten en rabarber zijn stuk voor stuk in het seizoen de komende maanden dus geniet van deze heerlijke producten in de rustgevende sfeer van uw eigen keuken. 14 Tegenover Muren: All White No.2005 Modern Emulsion.

17 Laat warm licht in je huis stromen.

18 KLEUREN MET EEN VERHAAL MIZZLE No.266 Deze zachte grijsgroene tint ontleent zijn naam aan een term uit het West Country dialect die mistig en regenachtig weer aanduidt, een samenvoeging van mist en drizzle. Een vleugje groen pigment verzacht de koele blauwe ondertoon met als resultaat een lichtere versie van Pigeon en Blue Gray. Kamers geschilderd in deze subtiele tint hebben een zachte en comfortabele uitstraling. 16 Links Plafond: Wimborne White No.239 Estate Emulsion, Muren: Dix Blue No.82 en Mizzle No.266 Estate Emulsion. Rechts onder keramiek: Oval Room Blue No.85 en Olive No.13 (gearchiveerde kleur) Estate Eggshell, doek: Mizzle No.266 Estate Emulsion.

19 KLEUREN MET EEN VERHAAL VARDO No.288 Een sprekende blauw-groene kleur die zijn naam te danken heeft aan de van oudsher kleurrijk beschilderde zigeunerwagens. Vardo, vaak terug te zien in de schitterend gedetailleerde patronen op deze wagens, is van nature speels en levenslustig; een naam die het bruisende karakter van deze kleur volgens ons perfect weerspiegelt. Combineer deze heldere tint met rode of donkergrijze nuances voor een eigenzinnig effect. Links Muren: Vardo No.288 Estate Emulsion. Rechtsboven Wagon: Vardo No.288 Exterior Eggshell. Rechts onder Muren: Vardo No.288 Estate Emulsion, Houtwerk: Shadow White No.282 Estate Eggshell. 17

20 MAAK KENNIS MET ONZE GROEP NEUTRALEN Wilt u een tijdloos, harmonieus kleurenschema dan zijn onze zes neutrale kleurengroepen een prima uitgangspunt. Iedere groep is opgemaakt uit vier kleuren die elkaar perfect aanvullen voor een bescheiden look of als basis voor meer sprekende kleuren en patronen. 1 Kies 2 Houd 3 Denk om te beginnen de groep waar u zich het meeste tot aangetrokken voelt. Stel met behulp van uw favoriete tinten een kleurenschema samen dat uw persoonlijkheid op een natuurlijke wijze weerspiegelt. rekening met de lichtinval in uw kamer. Zijn kleuren met een warme ondertoon meer geschikt of wilt u het koele licht juist accentueren? tenslotte aan de stijl van uw woning. Wilt u een authentieke uitstraling, kies dan voor zachtere Traditionele, Met Een Gele Basis of Neutralen Met Een Rode Basis. Voor een meer moderne look zijn de subtiele grijstinten van onze Eigentijdse, Comfortabele en Architecturale Neutralen heel geschikt. Houd rekening met het houtwerk, plafonds, vloeren en deuren. De transformatie van een vertrek begint wellicht met de muren maar voor een mooi evenwichtig kleurenschema moet u het vertrek als geheel bekijken. 18

21 TRADITIONELE NEUTRALEN Onze Traditionele Neutralen maakten oorspronkelijk deel uit van de eerste wittinten van Farrow & Ball, en geven zowel oude als nieuwe woningen een elegante, tijdloze sfeer. Het subtiele grijsgroen van deze groep geeft ieder interieur een vleugje zachtheid dat eenvoudig niet meer weg te denken is. NEUTRALEN MET EEN GELE BASIS Onze Neutralen Met Een Gele Basis bestaan uit de zachtste tinten. Deze groep heeft een roomkleurige ondertoon die uw interieur een landelijke, comfortabele stijl geeft. Een vleugje zwart pigment geeft de kleuren extra diepte en een ongeëvenaard karakter. De accenten De accenten Pigeon No.25 Light Gray No.17 Calke Green No.34 Cord No.16 Eating Room Red No.43 Hague Blue No.30

22 NEUTRALEN MET EEN RODE BASIS De rode ondertonen geven deze bescheiden neutrale kleurengroep een uitermate warm karakter en diepte van kleur. Met dit geraffineerde palet creëert u elegante, sprekende kleurenschema s die u kunt doorvoeren op houtwerk en muren. EIGENTIJDSE NEUTRALEN Deze grijze neutralen hebben een subtiele urban feel en geven een vleugje eigentijdse flair aan zowel traditionele woningen als moderne interieurs. De magische kracht van deze neutralen ligt in het feit dat ze een lila ondertoon hebben; dit zorgt voor een opvallend decoratief effect dat niettemin een warme sfeer uitstraalt. De accenten De accenten London Stone No.6 Dead Salmon No.28 Book Room Red No.50 Dove Tale No.267 Pelt No.254 Pitch Blue No.220

23 ARCHITECTURALE NEUTRALEN We hebben deze koele neutralen ontwikkeld voor degenen die van een opvallende architecturale finish of moderne industriële feel houden. Combineer de subtiele blauw getinte kleuren van deze groep in een kleurenschema en geef uw interieur een eigentijds karakter en een ruimtelijke uitstraling. COMFORTABELE NEUTRALEN Deze zuivere, ingetogen neutralen voelen uitermate comfortabel aan. Onze Comfortabele Neutralen, te koel noch te warm, voelen zich prima thuis in zowel moderne als traditionele woningen. De accenten De accenten Down Pipe No.26 St Giles Blue No.280 Arsenic No.214 Mole s Breath No.276 Stiffkey Blue No.281 Babouche No.223

24 DE COMPLEMENTAIRE KLEURENCOLLECTIE Farrow & Ball vloerkleden, handgemaakt door The Rug Company We zijn enorm enthousiast over onze samenwerking met The Rug Company, makers van hoogwaardige handgemaakte vloerkleden. Samen hebben we een unieke collectie van handgeweven vloerkleden ontworpen die het Farrow & Ball kleurenpalet perfect aanvullen. De collectie, vervaardigd in het in Nepal gevestigde traditionele weefatelier van The Rug Company, biedt één accent- en één neutrale kleurstelling voor de zes neutrale kleurengroepen van Farrow & Ball. Kies een kleur, een afmeting en één van de drie structuren en creëer een schitterend, subtiel vloerkleed dat geheel is afgestemd op uw interieur. 22 Tegenover links Muren: Calamine No.230 Estate Emulsion, Deur: Off-Black No.57 Estate Eggshell. Tegenover rechts Muren: Wevet No.273 Estate Emulsion, Houtwerk: Lamp Room Gray No.88 Estate Eggshell.

25 COMFORTABELE NEUTRALEN Order Grey Melrose Yellow De accenten Wevet No.273 Ammonite No.274 Cornforth White No.228 Purbeck Stone No.275 Voor meer informatie over dit initiatief bezoekt u farrow-ball.com/therugcompany

26

27 CREËER DE LOOK Klassieke grijstinten zoals Pavilion Gray geven een ruimte een rustgevende sfeer. In vertrekken op het westen, zoals u hier ziet, zullen de muren s ochtends koel en s avonds warmer aanvoelen. Experimenteer met ruimtelijke illusies zoals de hoogte van het plafond, verlichting en kleur en hang kunstwerken op ooghoogte of zelfs lager voor een visueel verrassend effect. Laat uw muren lichter lijken door het houtwerk in een iets donkerder tint zoals bijvoorbeeld Railings te schilderen en geef uw interieur een modern decoratief tintje. Pavilion Gray No.242 Railings No.31 Atacama BP Muren: Pavilion Gray No.242 Estate Emulsion, Houtwerk: Railings No.31 Estate Eggshell.

28

29 1 Breng 2 3 Voeg CREËER DE LOOK verf en behang aan boven de lambrisering of zelfs tot aan het plafond, dit creëert een gevoel van ruimte. Ons behang wordt handgemaakt met authentieke Farrow & Ball verf. Schilder voor een samenhangend schema het houtwerk, plafond of vloeren in verfkleuren die terugkomen in het behangpatroon. om het geheel af te maken enkele kunstwerken of foto s toe die uw persoonlijke stijl weerspiegelen. Vardo No.288 Churlish Green No.251 Shadow White No Muren: Hegemone BP 5705, Houtwerk: Shadow White No.282 Estate Eggshell.

30 DE ALCHEMIE VAN FARROW & BALL De formuleringen van onze verf zijn gebaseerd op authentieke alchemie. Het is de unieke mix van hoogwaardige ingrediënten, al 70 jaar lang zorgvuldig samengesteld door onze vakmensen, die ieder blik zo bijzonder maakt. Maar het gaat niet alleen om het product in het blik, het is ook de buitengewone manier waarop ons pigment op licht en schaduw reageert waardoor uw woning echt tot leven komt. We nemen een kijkje achter de schermen bij Simon, onze Productiemanager hier in Dorset. Hij vertelt ons hoe hij samen met zijn team iedere batch produceert. SELECTIE VAN INGREDIËNTEN We kopen uitsluitend de beste ingrediënten van leveranciers wereldwijd, oud en nieuw, dichtbij en ver weg zodat we onze klanten een product van topkwaliteit kunnen bieden in ieder blik dat we produceren. HOOGWAARDIGE PIGMENTEN Wij halen onze ingrediënten bij de beste leveranciers over heel de wereld en we gebruiken voor onze kleuren een mix van soms wel vijf pigmenten; dit geeft onze verf een schitterende diepte van kleur. KAOLIEN Dit fijne witte poeder zorgt voor de befaamde krijtachtige finish waar we zo bekend om staan, iets dat onmisbaar is als u de authentieke Farrow & Ball look bij u thuis wilt creëren. WATER Heel simpel, gewoon H 2 O. Dit ogenschijnlijk eenvoudige ingrediënt zorgt echter voor een sneldrogende, geurarme en eenvoudige aan te brengen milieuvriendelijke verf.

31 ONZE UNIEKE FORMULERING Het combineren van de ingrediënten van onze formuleringen berust op een exacte wetenschap. De ingrediënten worden in exact de juiste hoeveelheid toegevoegd en vervolgens nauwkeurig getest zodat u altijd verzekert bent van een buitengewone kleur en een finish van topkwaliteit. DESKUNDIGE VAKMENSEN Ons ervaren team van deskundige ambachtslieden produceert onze verf- en behangproducten al generaties lang, van Nate onze Tinting Supervisor die al bijna 20 jaar in dienst is bij Farrow & Ball tot Les die samen met zoons Richard en Gordon in onze behangfabriek werkt. Een vooruitstrevende houding naast een combinatie van traditionele methoden en moderne technologie maakt hen tot ware pioniers op het gebied van verf en behang. Dus zo ziet u maar! Ieder blik Farrow & Ball verf begint met een uitgebreide ingrediëntenlijst, een deskundig team en drie testrondes.

32 ONZE COLOUR CONSULTANCY SERVICE BIJ U THUIS Of u nu begint aan een groot renovatieproject of gewoon een paar kamers in uw woning opnieuw wilt decoreren, onze Colour Consultants bezoeken u bij u thuis om u te helpen uw interieur te transformeren met verf en behang. Uw Farrow & Ball Colour Consultant behandelt maximaal vier vertrekken per uur en geeft u op maat gemaakt, persoonlijk advies omtrent kleur, finishes en een interieur dat bij uw woning past. Wilt u gebruik maken van onze service, loop dan eens binnen bij uw Farrow & Ball stockist, of bekijk onze website. Maak een afspraak met een Colour Consultant farrow-ball.com/colour-consultancy 30 Tegenover Muren: Dead Salmon No.28 Modern Emulsion, Keuken eiland: Railings No.31 Estate Eggshell.

33 Dit is de doeltreffendste designservice die ik ooit voor onze woning heb gebruikt. Onze woning heeft een ware transformatie ondergaan.

34 HOE BESTELT U ONZE PRODUCTEN Onze deskundigen zijn altijd bereid om uw ideeën en projecten met u te bespreken of om u advies te geven omtrent kleurenschema s of finishes. U vindt ons online, via live chat of neem telefonisch contact met ons op. Onze verf- en behangproducten zijn verkrijgbaar bij Farrow & Ball showrooms en stockists wereldwijd of u kunt onze producten bestellen en ze bij u thuis laten bezorgen. Online: farrow-ball.com Telefonisch op: +44 (0) Via exportsales@farrow-ball.com 32

35 OP ZOEK NAAR NOG MEER INSPIRATIE? Onze Inspiration website en sociale media kanalen staan boordevol schitterende foto s van echte Farrow & Ball interieurs. Bekijk de karaktervolle woningen van andere Farrow & Ball enthousiasten op: inspiration.farrow-ball.com thechromologist.com #MyFaBHome

36 Farrow & Ball, Uddens Estate, Wimborne, Dorset, BH21 7NL, England Inspiration Brochure SS18 Dutch Version Registered trademarks of Farrow & Ball Holdings Limited in the UK/and or EU.

O N T D E K O N T D E K

O N T D E K O N T D E K ONTDEK ONTDEK HET VERHAAL BEGINT... Bij Farrow & Ball houden we de traditie van onze oprichters John Farrow en Richard Ball in stand door ongeëvenaarde verf-en behangproducten met uitsluitend de beste

Nadere informatie

INSPIRATIE HERFST & WINTER INSPIRATIE

INSPIRATIE HERFST & WINTER INSPIRATIE INSPIRATIE HERFST & WINTER INSPIRATIE DE WERELD VAN FARROW & BALL Welkom in de wereld van buitengewone kleuren, rijke pigmenten en ambachtelijk behang Onze sinds 1946 in Dorset Engeland vervaardigde 132

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE VERFKLEUREN

MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE VERFKLEUREN MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE VERFKLEUREN FARROW & BALL INTRODUCEERT NEGEN NIEUWE VERFKLEUREN Het creëren van nieuwe kleuren is altijd een spannende tijd bij Farrow & Ball. Des te meer omdat dit niet iets

Nadere informatie

A L L E S O V E R K L E U R

A L L E S O V E R K L E U R ALLES OVER KLEUR 1 KLEUR - WAAR TE BEGINNEN Farrow & Ball staat bekend als een expert op het gebied van kleur. We hebben ons assortiment van 132 zorgvuldig geselecteerde verfkleuren zodanig samengesteld

Nadere informatie

ONTDEK ONZE NIEUWE VERFKLEUREN INSPIRATIE

ONTDEK ONZE NIEUWE VERFKLEUREN INSPIRATIE ONTDEK ONZE NIEUWE VERFKLEUREN INSPIRATIE FARROW & BALL INTRODUCEERT NEGEN NIEUWE VERFKLEUREN Het creëren van nieuwe kleuren is altijd een spannende tijd bij Farrow & Ball. Des te meer omdat dit niet

Nadere informatie

INSPIRATIE VOORJAAR/ZOMER 2017 INSPIRATIE

INSPIRATIE VOORJAAR/ZOMER 2017 INSPIRATIE INSPIRATIE VOORJAAR/ZOMER 2017 INSPIRATIE INHOUD // Inspiratie // 1: De wereld van Farrow & Ball 2: Waarom Farrow & Ball? 4: Kleuradvies 5: Het optimaal benutten van lichtbronnen 6: Neutrale kleurpaletten

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

P R I M E R S & U N D E R C OAT S

P R I M E R S & U N D E R C OAT S P R I M E R S & U N D E R C OAT S Hoe creëert u de Farrow & Ball look Het maken van verf is ons vak. Het hoogwaardige pigmentgehalte, de rijke harsbindmiddelen en het hoge refractiekarakter van de hoofdbestanddelen

Nadere informatie

New England Structure 3 kleur series

New England Structure 3 kleur series New England Structure 3 kleur series We hebben drie verschillende kleurpaletten ontwikkeld; Harmony, Nature en Urban Life. Om het kiezen gemakkelijker voor u te maken hebben we de kleuren ingedeeld in

Nadere informatie

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager.

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Welke kleurencombinaties kiezen? Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed

Nadere informatie

WAAROM FARROW & BALL? EEN FINISH KIEZEN

WAAROM FARROW & BALL? EEN FINISH KIEZEN WAAROM FARROW & BALL? Farrow & Ball produceert ongeëvenaarde verf-en behangproducten met uitsluitend de beste ingrediënten en hoogwaardige pigmenten. Het unieke karakter en de diepte van onze kleuren brengen

Nadere informatie

zie Voel pure FULL SAVANNAH

zie Voel pure FULL SAVANNAH Voel Pure Voel pure Beleef Pure... Een huis dat voelt als thuis. Je bereikt het wanneer iedere ruimte jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat de verven van Pure by Flexa Colour Lab voor je spreken. Deze

Nadere informatie

FEEL AT HOME FIND YOUR STYLE

FEEL AT HOME FIND YOUR STYLE FEEL AT HOME FIND YOUR STYLE WHERE YOUR PERSONALITY MEETS MY SIGNATURE Mariska Jagt - interieurontwerpster - INHOUDSOPGAVE Houthaven is het nieuwe wonen in Amsterdam. Service en comfort staan daarbij hoog

Nadere informatie

karaktervolle kleuren voor buiten

karaktervolle kleuren voor buiten karaktervolle kleuren voor buiten Heidegras BG01 BG02 BG03 BG04 BG05 BG06 karaktervolle kleuren voor buiten Strandwandeling Omdat je gevel je visitekaartje is, en omdat elke woning een hoogst persoonlijk

Nadere informatie

FINISHES & TOEPASSING. De volledige handleiding voor onze finishes en het Farrow & Ball systeem

FINISHES & TOEPASSING. De volledige handleiding voor onze finishes en het Farrow & Ball systeem FINISHES & TOEPASSING FINISHES & TOEPASSING De volledige handleiding voor onze finishes en het Farrow & Ball systeem WAAROM FARROW & BALL? Farrow & Ball produceert ongeëvenaarde verf-en behangproducten

Nadere informatie

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Bijzonder sterk en duurzaam Lichtgewicht Binnen en buiten te gebruiken Productcatalogus 2018 Productcatalogus 2018 Collezione Grigio 1 Luca Lifestyle, uw partner

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

GROOTS GROOTS EENVOUD

GROOTS GROOTS EENVOUD BINNENKIJKEN GROOTS GROOTS IN EENVOUD De perfecte locatie, een riante oppervlakte en een prachtig uitzicht: dit Rotterdamse waterappartement had alles wat Anna zocht. Alleen aan dat gedateerde interieur

Nadere informatie

VERTICALE JALOEZIEËN

VERTICALE JALOEZIEËN VERTICALE JALOEZIEËN 2 BASIC WHITE Wit is altijd goed en daarom ook een ideale kleur voor jouw verticale jaloezieën. Met wit voor je raam creëer je een rustige en frisse basis waarmee je jarenlang vooruit

Nadere informatie

Week 4 MATERIALENPLAN

Week 4 MATERIALENPLAN Week 4 MATERIALENPLAN Texturen In de vorige stap hebben we gekeken naar kleuren. Naast kleuren spelen materialen ook een belangrijke rol in je interieur. Materialen kunnen de sfeer of je woonstijl versterken

Nadere informatie

Shop the style NOVA. styl GRATIS. Drie tips voor een industriële look. Blog door Stylist

Shop the style NOVA. styl GRATIS. Drie tips voor een industriële look. Blog door Stylist NOVA styl ACTIE BIJ AANKOOP 6 EETKAMERSTOELEN LUNA, 6E EETKAMERSTOEL GRATIS Drie tips voor een industriële look Lees meer op pagina 6 Shop the style Blog door Stylist Lees meer op pagina 3 EETTAFEL SARA

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

primabad badkamermeubelen

primabad badkamermeubelen 2 primabad badkamermeubelen Welkom bij Primabad In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit

Nadere informatie

Wat doet kleur in je interieur?

Wat doet kleur in je interieur? Wat doet kleur in je interieur? De gang kan eigenlijk wel wat minder saai? De muren in de woonkamer zijn toe aan een schilderbeurt, en dan ook maar meteen in een mooie kleur. Welke? 'Mijn keuken schreeuwt

Nadere informatie

Interieur advies. door: THUIS interieur & woondeco

Interieur advies. door: THUIS interieur & woondeco Interieur advies door: THUIS warme tinten oker geel accent robuust comfortabel zwart staal Moodboard woonkamer/keuken Plattegrond woonkamer/keuken 3D visualisatie woonkamer/keuken Jullie hebben aangeven

Nadere informatie

Colours of Life. Inspired by the colour trends of Sigma Coatings

Colours of Life. Inspired by the colour trends of Sigma Coatings Colours of Life Inspired by the colour trends of Sigma Coatings Colours of Life helpt mee een persoonlijke sfeer te creëren. Wat kleur met de sfeer van een interieur kan doen? Dat laat Sigma u graag zien

Nadere informatie

FIND IT PAINT IT LOVE IT

FIND IT PAINT IT LOVE IT FIND IT PAINT IT LOVE IT Op zoek naar meubels bij The Crooked Book, Boscombe. INTRODUCTIE Als we denken aan schilderen en het aanbrengen van een vleugje kleur in onze woning, zijn we veelal geneigd ons

Nadere informatie

Little Greene lanceert de capsulecollectie PINK als eerbetoon aan de Borstkankermaand oktober 2016

Little Greene lanceert de capsulecollectie PINK als eerbetoon aan de Borstkankermaand oktober 2016 Limited Edition Wallpaper Paradise - Pink & Hortense 266 PER SB E R I C H T Little Greene lanceert de capsulecollectie PINK als eerbetoon aan de Borstkankermaand oktober 2016 Het succes van de collecties

Nadere informatie

DEFINE & REFINE YOUR HOME STYLE AMARE VASTGOED

DEFINE & REFINE YOUR HOME STYLE AMARE VASTGOED DEFINE & REFINE YOUR HOME STYLE AMARE VASTGOED CONTENT Kleuren & materialen 6 Moodboard 8 Wanden vloeren 10 Zitkamer 12 Keuken 14 Badkamer 16 Upgrade 18 Welkom tot Hof van Spui en Groot Goed, Voor karakteristiek

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

vtwonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Eiland de Oevers Rijswijk pure basic vtwonen is een merk van Sanoma Media Netherlands B.V.

vtwonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Eiland de Oevers Rijswijk pure basic  vtwonen is een merk van Sanoma Media Netherlands B.V. Eiland de Oevers Rijswijk vtwonen in uw eigen stijl, zonder zorgen De stylisten van vtwonen hebben speciaal voor u een vtwonen-inrichtingspakket samengesteld. Daarin zitten voor een vast bedrag een vloer,

Nadere informatie

4x sfeer. met. Wonen Landelijke Stijl Colours

4x sfeer. met. Wonen Landelijke Stijl Colours 4x sfeer met Wonen Landelijke Stijl Colours by Pure & Original De redactie van WONEN Landelijke Stijl sloeg laatst de handen in elkaar met Pure & Original en ontwikkelde een eigen verflijn. Het resultaat:

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

1.995,- eindejaarsshow bij boco keukens. keuken trends! Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar!

1.995,- eindejaarsshow bij boco keukens. keuken trends! Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar! eindejaarsshow bij boco keukens Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar! woensdag 19 09.00-18.00 uur donderdag 20 09.00-18.00 uur vrijdag 21 09.00-20.00 uur zaterdag 22 09.00-16.00

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen Groningen pure basic vtwonen is een merk van Sanoma Media Netherlands B.V.

vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen Groningen pure basic  vtwonen is een merk van Sanoma Media Netherlands B.V. Wonen in s het Gravenduijn Ebbingekwartier - s Gravenzande Groningen vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen De stylisten van vtwonen hebben speciaal voor jou een vtwonen-inrichtingspakket samengesteld.

Nadere informatie

Little Greene Colour Highlights Durven met kleur: accenten, combinaties en neutrale kleuren krijgen een nieuwe definitie.

Little Greene Colour Highlights Durven met kleur: accenten, combinaties en neutrale kleuren krijgen een nieuwe definitie. 1. Celestial Blue 101, Marine Blue 95 & Bronze Red 15 2. Celestial Blue 101 & Marine Blue 95 PERSBERICHT Little Greene Colour Highlights Durven met kleur: accenten, combinaties en neutrale kleuren krijgen

Nadere informatie

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur Woning - Winkel - Kantoor 1 De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur 2 De finishing touch... Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke

Nadere informatie

Reveal the colours of nature. Akutex FT kleurencollectie

Reveal the colours of nature. Akutex FT kleurencollectie Reveal the colours of nature Akutex FT kleurencollectie Reveal the colours of nature Akutex FT kleurencollectie Voor de ontwikkeling van onze nieuwe kleurencollectie hebben wij een groep Europese interieurontwerpers,

Nadere informatie

weberfloor design Een vloer met karakter

weberfloor design Een vloer met karakter weberfloor design Een vloer met karakter EEN UNIEKE DECORATIEVE VLOER MET KARAKTER. RUSTIEK EN EIGENTIJDS, ROBUUST, ZACHT, COMFORTABEL EN MOOI. weberfloor design. EEN VLOER DIE EEN VERHAAL VERTELT EN ZORGT

Nadere informatie

KLEUREN KIEZEN - KLEUREN OMSCHRIJVING. De Waegenaere NV

KLEUREN KIEZEN - KLEUREN OMSCHRIJVING. De Waegenaere NV KLEUREN KIEZEN - KLEUREN OMSCHRIJVING De Waegenaere NV Bieke Kleuren kiezen De kleurencirkel bestaat uit 3 delen: In de driehoek de primaire kleuren: geel, blauw en rood In de ruit de secundaire kleuren,

Nadere informatie

WHEN DEKTON BECOMES NATURE

WHEN DEKTON BECOMES NATURE WHEN DEKTON BECOMES NATURE In een harmonieuze samensmelting met de natuur creëert Dekton 4 klassieke kleuren van een levensechte schoonheid. Rijke texturen en karaktervolle aders, gecombineerd met de technologisch

Nadere informatie

"Design in kleur: rood en zwart"

Design in kleur: rood en zwart "Design in kleur: rood en zwart" "Het is wanneer de grote actie al voltooid is, dat ze voor de massa mogelijk lijkt." [ Stendhal ] - Citaat uit het boek "Le Rouge et Le Noir" Het creëren van een perfect

Nadere informatie

Bars & interior rentals. Cocktails, catering & workshops. Brand consultancy & production. Stand design & construction

Bars & interior rentals. Cocktails, catering & workshops. Brand consultancy & production. Stand design & construction Bars & interior rentals Cocktails, catering & workshops Brand consultancy & production Stand design & construction Bars & interior rentals Bars & interior rentals Bars & interior rentals Bars & interior

Nadere informatie

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. budgetvriendelijk! ITALIAANSE TOPKWALITEIT MAKKELIjK IN ONdERHOUd M 2. INcl.btw PER

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. budgetvriendelijk! ITALIAANSE TOPKWALITEIT MAKKELIjK IN ONdERHOUd M 2. INcl.btw PER TEGEL deze FOLdER IS ACTIES GELdIG GELdIG van TOT 1 OKTOBER EN MET 30 T.E.M. APRIL 2011 31 OKTOBER 2013 budgetvriendelijk! ITALIAANSE TOPKWALITEIT MAKKELIjK IN ONdERHOUd Siland 60x60 cm N-R GREY of SMoKE

Nadere informatie

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren?

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? 1. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? Antwoord: Dit is een prachtige en goede combinatie. Kies voor moderne vormgeving

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

voor vtwonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Watermeesters Rotterdam pure basic www.am.nl

voor vtwonen in uw eigen stijl, zonder zorgen Watermeesters Rotterdam pure basic www.am.nl voor Watermeesters Rotterdam vtwonen in uw eigen stijl, zonder zorgen De stylisten van vtwonen hebben speciaal voor u een vtwonen-inrichtingspakket samengesteld. Daarin zitten voor een vast bedrag vloeren,

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. Florence wanden en plafonds met stijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Najaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Mogen wij je helpen? Je eigen huis inrichten is echt wel lastig. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken.

Nadere informatie

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren Naadloos wooncomfort De finishing touch voor elk interieur Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke productie tegenover

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl. Florence w a n d e n en plafonds met st ijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers b a d k a mer Brillante: als wit echt wit moet zijn. Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen

Nadere informatie

Urban Life. Stadskleuren grijs en meer

Urban Life. Stadskleuren grijs en meer Klassiek Wit Klassiek Wit, V-groef Beton Urban Life Stadskleuren grijs en meer Grafiet In de stad past altijd de kleur grijs. Verschillende tinten grijs gepaard met klassiek wit is nooit verkeerd. We hebben

Nadere informatie

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL)

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) P O R T R E T Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) Tekst: Fanny Storms Fotografie: Sarah Van Hove De eigenzinnige visie van Machiel Bekker Stijlvol

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

AT T E L L I P R O J E C T S

AT T E L L I P R O J E C T S ATTELLI PROJECTS Thuiskomen met Hattelli Jouw leven is al druk genoeg. Als je dan ook nog een woning wilt gaan kopen, komen daar een heleboel nieuwe beslissingen bij. Is het dan niet een fijn idee om

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Voor balkonvloeren met een persoonlijke touch Triflex FloorTattoos

Voor balkonvloeren met een persoonlijke touch Triflex FloorTattoos Voor balkonvloeren met een persoonlijke touch Triflex FloorTattoos TRIFLEX FLOORTATTOOS ONTWERP UW EIGEN STIJL MET TRIFLEX FLOORTATTOOS Geef uw vloer, balkon, galerij of terras een geheel eigen stijl met

Nadere informatie

Interieur advies. Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies

Interieur advies. Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies Interieur advies Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies Analyse van de huidige situatie de woonkamer: 5,4 mx8,4 m creme witte wanden zandkleurige schouw

Nadere informatie

De SUNWAY Hout Collectie

De SUNWAY Hout Collectie Hout Collectie De SUNWAY Hout Collectie Hout, de natuurlijke sfeermaker Hout creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving, zowel binnen als buiten. Hout is dé natuurlijke sfeermaker en biedt

Nadere informatie

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK TECHNIEK De Multi Motion bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Vouwgordijnen. Decoratieve stoffen, op maat gemaakt

Vouwgordijnen. Decoratieve stoffen, op maat gemaakt Vouwgordijnen Decoratieve stoffen, op maat gemaakt 2 Vouwgordijnen Stijl, kwaliteit en innovatie De nieuwe collectie Luxaflex Vouwgordijnen wordt gekenmerkt door luxe stoffen en vakmanschap. Experts in

Nadere informatie

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK TECHNIEK De Multi Motion bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop

Nadere informatie

In mijn schilderijen en andere kunstobjecten verdiep ik me op dit moment erg in grafische structuren en rechte lijnen.

In mijn schilderijen en andere kunstobjecten verdiep ik me op dit moment erg in grafische structuren en rechte lijnen. MARIE MICHIELSSEN MARIE MICHIELSSEN Marie Michielssen volgde een opleiding grafische vormgeving en startte in 1995 een eigen bedrijf. Daarvoor kocht ze oude bloempotten op, die ze vervolgens beschilderde

Nadere informatie

Stoere ROMANTIEK. 90 binnenkijken

Stoere ROMANTIEK. 90 binnenkijken 90 binnenkijken 91 Stoere ROMANTIEK HET BEGON MET DE KEUZE VOOR EEN NIEUWE BANK. PETRA EN DOUWE BANGMA KWAMEN ER SAMEN NIET UIT, MAAR ZE WISTEN EEN DING ZEKER: ZE HADDEN GEEN ZIN OM WEEKENDEN LANG NAAR

Nadere informatie

De bank en de ronde salontafel zijn van Keijser&Co. De gordijnen zijn gemaakt van een stof van Elitis. Het tapijt is van Ebru. De wanden zijn geverfd

De bank en de ronde salontafel zijn van Keijser&Co. De gordijnen zijn gemaakt van een stof van Elitis. Het tapijt is van Ebru. De wanden zijn geverfd De bank en de ronde salontafel zijn van Keijser&Co. De gordijnen zijn gemaakt van een stof van Elitis. Het tapijt is van Ebru. De wanden zijn geverfd met krijtverf Leem van Carte Colori (alles via Violier

Nadere informatie

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. Van der Gucht. Makkelijk in onderhoud M 2. INcl.btw. Bouw.Punt Van der Gucht Eurolaan 3

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. Van der Gucht. Makkelijk in onderhoud M 2. INcl.btw. Bouw.Punt Van der Gucht Eurolaan 3 TEGEL deze folder is acties geldig geldig van tot 1 oktober EN MET 30 t.e.m. april 2011 31 oktober 2013 BUDGETVRIENDELIJK! Italiaanse topkwaliteit Makkelijk in onderhoud Siland 60x60 cm N-R GREY of SMOKE

Nadere informatie

Voor balkonvloeren met een persoonlijke touch Triflex FloorTattoos

Voor balkonvloeren met een persoonlijke touch Triflex FloorTattoos Voor balkonvloeren met een persoonlijke touch Triflex FloorTattoos TRIFLEX FLOORTATTOOS ONTWERP UW EIGEN STIJL MET TRIFLEX FLOORTATTOOS Geef uw vloer, balkon, galerij of terras een geheel eigen stijl met

Nadere informatie

Color & Style. Workshop tips. Inspiratie Color & style 1

Color & Style. Workshop tips. Inspiratie Color & style 1 Color & Style Workshop tips Neem mee: Goud/Zilverdoek Inspiratiekaart met gezichtsvormen & kleurencirkel Make-up in koele en warme tinten Penselen/kwasten om zachte en hardere lijnen te laten zien Eventueel:

Nadere informatie

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design.

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design. Copa Shutters Copa Woodblinds Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur Filtering light by design. Copa Shutters Een nieuwe revolutie in raamdecoratie Houten shutters zijn in Amerika, maar ook in veel

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte.

norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. norament 926 satura. Meer ruimte voor persoonlijke vormgeving. Elegant ton-sur-ton-design voor creatieve speelruimte. Discreet ontwerp. Krachtig effect. norament 926 satura: visuele diepte door een elegant

Nadere informatie

KLEUR. Boek2, H12 p.7 t/m p.44

KLEUR. Boek2, H12 p.7 t/m p.44 KLEUR Boek2, H12 p.7 t/m p.44 Kleur Herhaling: Wat is kleur? Spectrum, golflengte Golflengte die wordt teruggekaatst is kleur van het voorwerp Staafjes/ kegeltjes Kleur Klassiek kleurenpalet gaat uit van

Nadere informatie

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen!

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen! donderdag 28 vrijdag 29 zaterdag 30 zondag 31 Niet te missen! BRUISEND KEUKENWEEKEND TE WAASMUNSTER BELEEF uw keuken DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN 13.262 * 19.710 1 13.262 1. Modern De gelakte

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

Interieur UMI Sushi & Asian Cuisine

Interieur UMI Sushi & Asian Cuisine 1 Interieur UMI Sushi & Asian Cuisine moodboard 13 juni 2012 2 Inhoudsopgave Inleidng 3 Warm Red 4 Fresh Red 6 White texture 8 Soft Nature 10 Fresh Nature 12 Fresh Blue 14 Bright Yellow 16 Calming Blue

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen Vouwgordijnen SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer U zoekt sfeer en warmte in huis? Zoek dan in de exclusieve SUNWAY Vouwgordijn collectie. Er is geen gordijn dat het interieur zoveel warmte en geborgenheid kan

Nadere informatie

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder opruiming! We maken plaats voor de voorjaarscollectie bank Jesse P2 gordijnen P4 zondags open! van 12.00 tot 17.00 uur verf behang vloeren gordijnen

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

Plaats voor iedereen BINNENKIJKEN

Plaats voor iedereen BINNENKIJKEN De zithoek strekt zich uit tot in de nis met kastenwand van donker eiken, een ontwerp van Pronkstuk en gemaakt door een lokale meubelmaker. De accessoires zijn onder andere van Olive en Breit. Een groot

Nadere informatie

Colours of Life. Inspired by the colour trends of Sigma Coatings

Colours of Life. Inspired by the colour trends of Sigma Coatings Colours of Life Inspired by the colour trends of Sigma Coatings Colours of Life helpt mee de juiste sfeer te creëren. 4 Minimalistisch welzijn Wat kleur met een interieur kan doen? Dat laat Sigma u graag

Nadere informatie

Kies jouw betontafel

Kies jouw betontafel PERFECT IN IEDER INTERIEUR Kies jouw betontafel www.hallotafel.nl Inhoudsopgave 04 Rauw en robuust: kies voor een lichtgewicht Hallo Tafel 06 Jouw tafel, verkrijgbaar in verschillende betontinten 08 Wees

Nadere informatie

Jaap Vink. Het beste idee voor uw woning!

Jaap Vink. Het beste idee voor uw woning! Vloeren KRANT Marc Sleutel Jaap Vink Pieter Vink Het beste idee voor uw woning! Jan-Kees Sleutel Laat de zomer maar komen! partners Wie leeft er niet op, van een heerlijk zomers zonnetje? We worden er

Nadere informatie

Serene schoonheid met de nieuwste Slow Mood limited edition

Serene schoonheid met de nieuwste Slow Mood limited edition Embargo: 15 augustus 2012 Serene schoonheid met de nieuwste Slow Mood limited edition Dr.Hauschka Cosmetica presenteert najaars/winterlook 2012 Rijswijk juni 2012 Wie een druk leven heeft weet: juist vanuit

Nadere informatie

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling.

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling. ZORGELOOS MET VEEL COMFORT Zorgeloos en met veel comfort genieten van toekomstgericht wonen. U kunt de woning aanpassen aan uw voorkeuren, zodat u er kunt blijven wonen in iedere levensfase. Met slechts

Nadere informatie

Our tiles & stones are made with passion for craftsmanship and natural materials.

Our tiles & stones are made with passion for craftsmanship and natural materials. Our tiles & stones are made with passion for craftsmanship and natural materials. Each tile and stone convey our philosophy for balancing functionality, aesthetics and individuality in design. 1 Characteristic

Nadere informatie

EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN

EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN ALS ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS Vanaf nu creëert u in een handomdraai de juiste sfeer voor iedere gelegenheid en ieder feest. Evolin is een revolutionair nieuw materiaal

Nadere informatie

EEN BIJZONDERE TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA

EEN BIJZONDERE TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA Interieur EEN BIJZONDERE mix van smaken TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA Je moet het maar net zien. Een huis met een super lange gang, oranje vloerbedekking en glasgordijnen. Mieke

Nadere informatie

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. De Doncker. Makkelijk in onderhoud M 2 AFFLIGEM NINOVE. INcl.btw

TEGEL 19, 99 16,52 EUR. De Doncker. Makkelijk in onderhoud M 2 AFFLIGEM NINOVE. INcl.btw TEGEL deze folder is acties geldig geldig van tot 1 oktober EN MET 30 t.e.m. april 2011 31 oktober 2013 BUDGETVRIENDELIJK! Italiaanse topkwaliteit Makkelijk in onderhoud Siland 60x60 cm N-R GREY of SMOKE

Nadere informatie

color collection PALLMANN Een merk van Unipro bv Bouwstraat 18, 7483 PA Haaksbergen Postbus 33, 7480 AA Haaksbergen

color collection PALLMANN Een merk van Unipro bv Bouwstraat 18, 7483 PA Haaksbergen Postbus 33, 7480 AA Haaksbergen color collection PALLMANN Een merk van Unipro bv Bouwstraat 18, 7483 PA Haaksbergen Postbus 33, 7480 AA Haaksbergen T +31 (0)53 573 7373 W www.pallmann.nl E info@unipro.nl color collection PALLMANN Color

Nadere informatie

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen Verf, behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen Laat dimago je inspireren voor een nieuwe look in huis durf, design & decoratie Ervaar de passie van

Nadere informatie

vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen pure basic www.am.nl

vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen pure basic www.am.nl s Gravenduijn - s Gravenzande Nijmegen Boelse Hof eengezinswoningen vtwonen in jouw eigen stijl, zonder zorgen De stylisten van vtwonen hebben speciaal voor jou een vtwonen-inrichtingspakket samengesteld.

Nadere informatie

DESIGNED BY US CREATED BY YOU

DESIGNED BY US CREATED BY YOU CREATED BY YOU DESIGNED BY US CREATED BY YOU Leen Bakker heeft samen met het jonge, enthousiaste team van creatieven van SLX Studio onder de naam UMIX een bankencollectie ontworpen. Hierbij werden ze geïnspireerd

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie