Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers,"

Transcriptie

1 De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 9 november 2016 contactbrief nr /2017 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Buiten is de herfst nu echt begonnen. Heb je de mooie vliegenzwam bij het hek aan de kant van de Langdonk al gezien? Op onze facebookpagina staat er een mooie foto van. In deze herfst natuurlijk ook weer een Lopend Vuurtje boordevol nieuws. Veel leesplezier! Gefeliciteerd! De hartelijke felicitaties voor de jarigen in de komende periode. Een fijne verjaardag gewenst! Wessel Izeboud, groep 7B 10 november Rayvano Bos, groep 6A 11 november Stijn Bruijns, groep 1B 12 november Lonna Omar, groep 6A 12 november Nishra Dinkha, groep 3A 14 november Luuk van Leipsig, groep 4B 15 november Osewanhu v. Dueren den H., gr 3A 15 november Emiel Stoop, groep 8B 16 november Kevin Yang, groep 3B 18 november Björn Heeren, groep 2A 20 november Noor Joosse, groep 4B 23 november Sanne de Korte, groep 7B 23 november In dit Lopend Vuurtje een heel hartelijk welkom voor Youssef. We hopen dat je het erg leuk zult vinden op onze school! Youssef Ziani, groep 1A NIEUWE LAATJES! De nieuwe laatjes zijn binnen. Inmiddels kunnen de groepen 7A en 8A gebruik maken van deze mooie laatjes. Dit dankzij de hulp van onze oud-directeur, meneer Jan Staal, de vader van juf Vera en de vader van Denise. Natuurlijk alles onder de prima leiding van onze eigen meneer Jan! Nu liggen er ook nog laatjes te wachten voor de groepen 7B en 8B. Meneer Jan kan dus nog best wel wat hulp gebruiken! Wie komt hem helpen? Neem contact op met meneer Jan!

2 Tafels oefenen In dit Lopend Vuurtje de hartelijke felicitaties voor juf Anne. Zij is namelijk in verwachting en hoopt in april haar tweede kindje te krijgen. We wensen haar een goede zwangerschap toe! Vanuit de groepen 4 de vraag om thuis ook goed de tafels te oefenen. Het gaat dan om de tafel van 1 t/m 5 en de tafel van 10. Het is ook leuk om dit ergens tussendoor samen te doen. Bijvoorbeeld onderweg in de auto, onder het eten etc. Op internet zijn er ook leuke sites te vinden om de tafels te oefenen. Nieuwe meneren op De Kroevendonk! We zijn heel blij dat we in dit Lopend Vuurtje alvast kunnen melden dat er vanaf volgende week 2 nieuwe meneren op De Kroevendonk komen werken. Meneer Carlos komt werken in groep 7A en mogelijk zal hij ook wel eens in andere groepen in gaan vallen. Meneer Bert komt bij ons werken als onderwijsassistent. In een volgend Lopend Vuurtje stellen zij zich verder voor. SCHOOL VERSIEREN Op donderdagavond 10 november vanaf uur willen wij de school in 5-december-sfeer brengen. Bij de klassen van groep 1 t/m 4 hangen al een aantal dagen lijsten om zich aan te melden, want daar wordt ook de klas versierd. We hebben echter ook ouders nodig die helpen de gangen en de hal te versieren. U hoeft niet te kunnen knutselen om te komen helpen... Graag zien wij aanstaande donderdag veel ouders die komen helpen. Voorleeswedstrijd Vrijdag 21 oktober was er de spannende voorleeswedstrijd voor de groepen 5 t/m 8. De winnaar van de groepen 5 en 6 werd Alexandra Isenia. Zij moest het opnemen tegen Anna en Niels. De winnaar van de groepen 7 en 8 was Christy Situatala. Zij heeft gewonnen van Lara, Gaby en Annika. Het was erg spannend, want ze konden allemaal prachtig voorlezen! Christy mag onze school nu gaan vertegenwoordigen bij de grote voorleeswedstrijd in de bibliotheek. Alvast heel veel succes Christy! Schoolfotograaf De schoolfotograaf heeft ons laten weten dat het de bedoeling is dat de foto s in de loop van volgende week (week 46) komen. Nog een paar dagen geduld dus. Kinderpostzegels Er was vertraging bij de levering, maar we hopen dat morgen alle bestelde kinderpostzegels binnen zijn zodat de kinderen van de groepen 7 en 8 deze kunnen gaan bezorgen. Het is mogelijk het laatste jaar dat bestelde postzegels bezorgd worden, want in de toekomst wordt dit anders georganiseerd.

3 Het Nationaal Schoolontbijt en Burgemeestersontbijt Deze week doen verschillende scholen in Nederland mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Op De Kroevendonk vindt morgen (donderdag) het Nationaal Schoolontbijt plaats. Dit betekent dat uw kind deze ochtend niet hoeft te ontbijten en een lekker gezond ontbijt krijgt aangeboden op school. Wilt u uw kind op deze dag zelf een bord, bestek en beker (voorzien van een naam) meegeven? In de bijlage van dit Lopend Vuurtje kunt u aanvullende informatie lezen over het Nationaal Schoolontbijt. De kinderen van groep 8A (juf Debby en juf Nienke Rops) krijgen dit jaar een extra bijzonder ontbijt aangeboden! Zij mogen namelijk ontbijten met onze burgemeester en de wethouder van welzijn. Zij zijn uitgenodigd om te komen ontbijten in het Raadhuis op de Oude Markt. De burgemeester zal spreken met de kinderen en zij krijgen een rondleiding door het raadhuis! Deze groep moet morgen op de fiets naar school komen, zodat zij met elkaar naar het Raadhuis kunnen fietsen. Niet vergeten! Beste ouders/verzorgers van groep 7A, Dit schooljaar mogen wij met groep 7A, in het kader van het project Museumschatjes, gratis een museum bezoeken. We hebben gekozen voor het Vliegend Museum Seppe. In de klas zullen we eerst een aantal lessen krijgen ter voorbereiding op het museumbezoek waarna we op vrijdag 18 november dit museum zullen bezoeken. We zijn op zoek naar ouders die ons kunnen halen/brengen. We vertrekken om 9.00 uur en zullen weer om uur opgehaald moeten worden. Wilt u ons brengen en/of halen? Geef dit dan door via de mail aan juf Nienke (nhoogerbrugge@kroevendonk.nl). De entree voor de kinderen wordt vergoed, maar helaas niet voor eventuele begeleiders. Wilt u toch graag mee naar binnen als begeleider? Dan zult u zelf de entree moeten betalen. Geeft u dit dan wel door aan juf Nienke? Dit i.v.m. een beperkt aantal mensen dat mee naar binnen mag. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor vragen kunt u altijd bij mij terecht. Juf Nienke Hoogerbrugge

4 KINDERDIALOOG Vandaag, woensdagmiddag 9 november, was er speciale kinderdialoog in onze ouderkamer. Tijdens de week van de dialoog worden overal in de stad allerlei dialoogtafels georganiseerd, maar dit is steeds voor volwassenen. Op De Kroevendonk hielden we dus een speciale kinderdialoogtafel. Onder leiding van juf Elly en juf Désirée gingen verschillende kinderen met elkaar aan de lunchtafel en met elkaar in gesprek. Dit past natuurlijk prima bij ons beleid rond de vreedzame school en het betrekken van kinderen bij de gesprekken. Het was een prima dialoog aan tafel! De Vreedzame School Vreedzaam IKC en de Vreedzame Wijk In alle groepen worden de laatste lessen gegeven van blok 2 en waarschijnlijk heeft u ook al de kletskaart ontvangen die bij dit blok hoort. Een prachtige manier om samen met uw zoon of dochter in gesprek te zijn. Ook in de nieuwsbrief van kinderdagverblijf Dotjes staat weer een stukje over de vreedzame school. Samen met onze partners werken we zo aan dit programma binnen het hele ikc (integraal kindcentrum). De vreedzame school reikt echter nog verder dan de school of het ikc, want naast ons programma bestaat er ook het programma de Vreedzame Wijk. Dit programma komt voort uit de vreedzame school en heeft als doel dat er een samenhangende pedagogische aanpak uitgevoerd wordt door allerlei organisaties in de wijk. Sinds een aantal weken wordt er in de wijk Langdonk door jongerenorganisatie Boost ( gewerkt met dit programma. Leuk weetje is dat aan Boost leiding wordt gegeven door Bas Huibregtse die vroeger bij ons op De Kroevendonk heeft gewerkt. Een aantal kinderen uit groep 8 schreven onderstaand stukje: Vreedzame wijk Hallo wij zijn Lancine en Berke wij gaan iets vertellen over de vreedzame wijk. De vreedzame wijk is dat mensen van Boost in de straten komen om te kijken of de mensen goed met elkaar omgaan. Ze komen elke woensdag in de Levensschool en daar doen we activiteiten. Je kunt er lekker chillen en je kunt je huiswerk maken. Je kunt er een prijsje winnen als je het meest vreedzaam bent geweest. Elke woensdagmiddag om 13:30 tot 15:00 uur zijn jullie welkom. Vreedzame wijk is ook dat ouders soms heel veel ruzie hebben bijvoorbeeld als je ouders ruzie hebben met de buren. Het is dan ook heel belangrijk dat ouderen leren om vreedzaam met elkaar om te gaan. We hopen dat deze wijk Langdonk een vreedzame wijk wordt en dat heel Roosendaal vreedzaam zal zijn. Groetjes Lancine en Berke.

5 SINTERKLAASFEEST Zaterdag komt Sinterklaas naar Nederland en dus is het ook weer feest op De Kroevendonk. Op woensdag 30 november hebben we een Pietenochtend in de groepen 1 en 2. Natuurlijk mogen we ook onze schoen nog zetten in de peutergroep en kleutergroepen. Nu maar hopen dat Sinterklaas op maandag 5 december naar onze school komt. Kortom, een gezellige tijd!! 9 november Bezorgen kinderpostzegels 9 november Vergadering ouderraad 10 november Nationaal schoolontbijt 10 november School versieren 17 november Terugkombijeenkomst groepen CycleSensation! Op zaterdag 28 januari vindt in de St. Jan de 8 e editie van de CycleSensation plaats. Wat is de CycleSensation? Om sponsorgeld op te halen voor de zorg van kankerpatienten en lokale kankergerelateerde doelen, organiseert Team Doelbewust elk jaar de CycleSensation. Een groot indoor-fietsfestijn in de St. Jan op de Markt in Roosendaal. Vorig jaar hebben wij ook meegedaan met een groep kinderen uit groep 7 en 8 als Team Kroevendonk. Het was één groot feest! Fietsen (op een stilstaande fiets) op muziek voor een goed doel. Ook dit jaar kunnen kinderen weer mee doen aan de CycleSensation! In 2017 wordt dit gehouden op 28 januari van tot uur voor de kinderen. Ben je minimaal 1.30 m, zit je in groep 7 of 8 en heb je zin om te spinnen in de St. Jan op swingende muziek onder leiding van een ervaren instructeur? Geef je dan nu op bij Juf Ascania of je eigen leerkracht. Je hoeft geen inschrijfkosten te betalen! Wel dagen we je uit om een zo hoog mogelijk sponsorbedrag mee te brengen. Vraag je familie, buren en vrienden om je te sponsoren. De hele opbrengst van het kidsblok gaat naar KIKA. Voor degene met het hoogste sponsorbedrag hebben ze een leuke prijs. Juf Ascania en juf Lotte zullen deze dag aanwezig zijn voor de kinderen en fietsen zelf ook mee! Je moet wel zelf naar de St. Jan komen en ook opgehaald worden. (Voor meer informatie over de sponsorprocedure, kunt u terecht bij juf Ascania) Geef je snel op, want er is maar een beperkt aantal fietsen per school. Kijk voor verdere informatie ook eens op: onder het kopje CycleSensation. Voor volwassenen zijn er ook mogelijkheden tot inschrijven dus Ja ik... fiets op 28 januari mee in de strijd tegen kanker! Hieronder staat de handtekening van mijn ouder/verzorger, want zij vinden het super tof dat ik dit doe en geven mij dus toestemming om mee te doen! Handtekening ouder/ verzorger:...

Gefeliciteerd! HULP VOOR MENEER JAN

Gefeliciteerd! HULP VOOR MENEER JAN De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 23 november 2016 contactbrief nr. 6 2016/2017 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, De eerste herfststorm is langs en over getrokken. Bij de herfst hoort

Nadere informatie

Verlof juf Frederike. Het Lopend Vuurtje

Verlof juf Frederike. Het Lopend Vuurtje De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 14 oktober 2015 contactbrief nr. 4 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Hier is het laatste Lopend Vuurtje voor de herfstvakantie. Opnieuw

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Aanmelden peutergroep en basisschool. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Gefeliciteerd! Aanmelden peutergroep en basisschool. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 11 mei 2016 contactbrief nr. 17 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, We zijn begonnen aan de laatste periode van het schooljaar. De meivakantie

Nadere informatie

Nieuws vanuit onze medezeggenschapsraad: Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Nieuws vanuit onze medezeggenschapsraad: Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 16 september 2015 contactbrief nr. 2 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, We zitten inmiddels al weer 2,5 week op school sinds de zomervakantie

Nadere informatie

Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 2 september 2015 contactbrief nr. 1 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, De zomervakantie is voorbij en ook het Lopend Vuurtje is er weer.

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Het Lopend Vuurtje OPVOEDSPREEKUUR

Het Lopend Vuurtje OPVOEDSPREEKUUR De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 20 april 2016 contactbrief nr. 16 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Het is bijna meivakantie. Twee weken om iets anders te doen. Eerst

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Op 26 en 27 maart komt de schoolfotograaf. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Gefeliciteerd! Op 26 en 27 maart komt de schoolfotograaf. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 21 maart 2018 contactbrief nr. 15 2017/2018 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Weer een nieuw Lopend Vuurtje met Kroevendonknieuws. We wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 30 september 2015 contactbrief nr. 3 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Het is weer tijd voor een Lopend Vuurtje. Deze keer mailen we naar

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers,

Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 7 december 2016 contactbrief nr. 7 2016/2017 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Inmiddels is het december. Sinterklaas is weer vertrekken en dankzij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Meneer Bram had voor ons een Quiz gemaakt op kahoot! En die hebben we samen met de andere groep 7 gemaakt het was heel erg leuk!

Meneer Bram had voor ons een Quiz gemaakt op kahoot! En die hebben we samen met de andere groep 7 gemaakt het was heel erg leuk! maandag 11 april 2016 De afgelopen week zijn we bezig geweest met de entreetoets. Volgende week staan er ook nog een paar toetsen op ons te wachten. We vinden het spannend maar toch gaan we er voor. Tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018 NIEUWSBRIEF nr. 3 6 november 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de directeur Ouderbijdrage en schoolreisgeld Parkeren op privéparkeerplaatsen De Vreedzame School: Blok 3 We hebben oor voor elkaar Eindtijd

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling

Tentoonstelling KUNST. Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling J a a r g a n g 2 4, n u m m e r 1 4 3 0 m a a r t 2 0 1 7 Tentoonstelling KUNST Bij de tribune was een prachtige tentoonstelling van de peuters en kleuters over het thema KUNST. De kinderen hebben in

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Jaargang 36 nummer 15 5 december 2018 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden!

Jaargang 36 nummer 15 5 december 2018 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden! Jaargang 36 nummer 15 5 december 2018 Beste ouders en geïnteresseerden! een wekelijkse uitgave van Kindcentrum KLEINERF, De Mortel VOORWOORD Inmiddels is het 1 december geweest en dat betekent dat alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2018

Nieuwsbrief 12 november 2018 Nieuwsbrief 12 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Ontwikkeling Integraal Kind Centrum De

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Wijk bericht NIEUWSBRIEF

Wijk bericht NIEUWSBRIEF Agenda 17 januari; informatie-avond Nieuwbouw buurt 24 januari; start nationale voorleesdagen 6 februari; Administratiedag lln vrij Veranderingen na de vakantie Na de kerstvakantie zullen er een paar veranderingen

Nadere informatie

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018 De Krijntjes 28 4715AP Rucphen Tel: 0165-3411945 info@paletrucphen.nl www.paletrucphen.nl Deze maand: Sinterklaas De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van Sinterklaasactiviteiten. Zo zijn de

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

DE INFO. Beste ouder(s), verzorger(s), Lichtjesavond en inloop: Schoolgids: Ouderavond 11 oktober: In deze uitgave. Agenda.

DE INFO. Beste ouder(s), verzorger(s), Lichtjesavond en inloop: Schoolgids: Ouderavond 11 oktober: In deze uitgave. Agenda. DE INFO Beste ouder(s), verzorger(s), Het wordt weer donkerder en kouder buiten. Enkele ouders hebben hard gewerkt door allemaal lichtjes op te hangen voor lichtjesavond. Ook zijn alle kinderen deze en

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje

Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 7 september 2016 contactbrief nr. 1 2016/2017 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Het nieuwe schooljaar is begonnen en dat betekent dat er ook weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

december 2017 Belangrijke data 05 december 06 december 13 december 15 december 21 december 22 december 8 januari

december 2017 Belangrijke data 05 december 06 december 13 december 15 december 21 december 22 december 8 januari INFOBULLETIN december 2017 Belangrijke data 05 december 06 december 13 december 15 december 21 december 22 december 8 januari Sinterklaasfeest op school! Studiedag: alle kinderen zijn vrij MR-vergadering

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers,

Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 19 januari 2017 contactbrief nr. 9 2016/2017 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Deze keer een Lopend Vuurtje op een donderdag. Het lukte helaas niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8.

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8. CBS de Wegwijzer Nr. 9 Nieuwsbrief van dinsdag 15 december 2015 w 51 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 17 december Kerst in de groepen

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school Integraal nieuws Hemelvaart Maranatha! Kom Heere Jezus, kom! Zo sluit Paulus zijn eerste brief af aan de Korinthiërs. Ook toen al werd uitgekeken naar de terugkomst van de Heere Jezus. Deze belofte deden

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Zwanenbos

nieuwsbrief Het Zwanenbos nieuwsbrief 25 e jaargang nr 6 28 oktober 2016 Kerkenbos 24-26 2716 PH Zoetermeer Tel. (079) 351 76 88 administratie@zwanenbos.nl www.zwanenbos.nl Het Zwanenbos Gezond de winter door...1 Winnaars speurtocht...2

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Nieuwsbrief. En op naar de Kerst. Studiedagen dit schooljaar

Nieuwsbrief. En op naar de Kerst. Studiedagen dit schooljaar Nieuwsbrief Nr. December 018 In dit nummer: De Anne Frank: dat is STERK! Gymles vrijdag aangepast En op naar de Kerst Wat een vrolijk Sinterklaasfeest hebben we weer met elkaar gevierd. En wat is er weer

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 25 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.!!oproep!! Beste ouders/ verzorgers van de zebra s en giraffes, We

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 16 november 2018 nr.6 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

Onderwijsprijs Ouderbijdrage

Onderwijsprijs Ouderbijdrage November 2018 Onderwijsprijs U kon er al eerder over lezen dat we reusachtig trots zijn op onze nominatie voor de Onderwijsprijs. Als de Reiger staan we voor vooruitstrevend onderwijs met een grote betrokkenheid

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Belangrijke data: 4 december inleveren surprises 5 december Sinterklaasviering 12 december STAKING (school is gesloten) 13 december zaalhandbaltoernooi groep 7 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie