Citymaster 2000 Stadsreiniging met lage bedrijfskosten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Citymaster 2000 Stadsreiniging met lage bedrijfskosten"

Transcriptie

1 Reinigingstechniek Stadsreiniging Citymaster 2000 Stadsreiniging met lage bedrijfskosten

2 Robuust, betrouwbaar en een lange levensduur De Citymaster 2000 topkwaliteit voor betrouwbaar vegen Gerenommeerd nutsvoertuig concept De Citymaster 2000 vormt de nieuwe standaard voor compacte straat-veegmachines met daadwerkelijk toegevoegde waarde gedurende het gehele jaar, dus ook in de winter! De Citymaster 2000 zet nieuwe maatstaven op het gebied van robuustheid, betrouwbaarheid en efficiëncy door gebruik van gerenommeerde concepten en componenten zoals bijvoorbeeld het ladderframe, zwaar uitgevoerde assen en schroefveren. Lage exploitatiekosten De sterke Volkswagen Common-Rail-Diesel motor, nieuwste generatie, verbruikt minder brandstof dan andere motoren in vergelijkbare veegmachines en veroorzaakt daarmee ook minder schadelijke stoffen. Langere intervallen en gemiddeld minder verbruik van hydraulieken motorolie dragen bij aan een verdere kostenbesparing gedurende de levensduur. De robuuste voertuigconstructie minimaliseert de werkplaatsbezoeken en garandeert daarmee een efficiënte inzet. Comfort Geluid-, vibratie- en warmtegereduceerde 2-persoons panoramacabine, standaard met comfortabele verwarming, airconditioning, meerstandenventilator en elektrisch verwarmde voorruit. Milieu In combinatie met het geluidsreducerende pakket voldoet de Citymaster 2000 aan de eisen van de RAL-UZ 59 Blauer Engel. Volledige flexibiliteit, het hele jaar door U heeft de keuze uit een 2-borstel systeem (gestoken veegborstels), een 3-borstel systeem (getrokken veegborstels met een 3 e borstel) en een schrobdek. Maar ook in de winter heeft de Citymaster 2000 geen pauze. De doordachte constructie maakt een snelle en eenvoudige ombouw naar een volledige winterdienst mogelijk, waarbij het grote nuttig laadvermogen voor strooizout het aantal ritten van en naar het depot sterk reduceert. Chassis Klassiek ladderchassis, voorste gedeelte in verstek en gebogen met optimale verhouding tussen eigen gewicht en laadvermogen; optimale levensduur door stabiele constructie zonder risico van lasnaden. Kwaliteit gemaakt in Duitsland Hako ontwikkelt en produceert in Duitsland!

3 Carrosserie Kathodisch NFZ-dompellakprocédé en complete winterdienst conservering als corrosiebescherming; bodywork en spatborden als volledig doorgekleurde kunststof panelen, dus geen extra kosten bij kleine lakbeschadigingen. Motor Zuinige Volkswagen Common-Rail-Dieselmotor met directe injectie; onderhoudsvrij partikelfilter (Euro 5, EEV) over de volledige levensduur. Uitstoot van schone lucht Bevestigd met de strengst mogelijke beoordeling door de EUnited PM 10 fijnstof test. Assen Zwaar belastbare nuts-voertuig assen voor een hoger nuttig laadvermogen; achteras optioneel met sperdifferentieel voor optimale tractie in kritische situaties. Besturing De geringe oversteek op de achteras in combinatie met de spoorvaste 4-wielbesturing (verhouding 1:1) in werkmodus zorgt voor grote flexibiliteit, ook op smalle locaties; de voorwielbesturing in transport-modus garandeert veilig rijden in het stadsverkeer. Veiligheid De tegen vuil afgedichte trommelremmen garanderen een zo groot mogelijk remvermogen en bedrijfszekerheid, automatische remkrachtverdeling met regelaar voor de zwaarte van de belading.

4 Efficiënt en economisch Standaard lage bedrijfskosten Besparing tot 40 % Conventionele veegmachine Citymaster 2000 Citymaster 2000* Conventionele veegmachine Kosten voor aanschaf Bedrijfskosten De Hako meerwaarde Robuuste constructie "made in Germany" Comfort voor bestuurder Veiligheid Milieuvriendelijk Innovatieve techniek Met Hako rijdt u zuiniger Hako loopt duidelijk voorop als het gaat om efficiënt brandstofgebruik: Bij bedrijfsuren behoort een besparing van ,00 tot de mogelijkheden! Daarbij profiteert u ook nog van andere voordelen zoals: Efficiënte inzet door de robuuste voertuigconstructie en de daarbij horende lange service-intervallen. Efficiëntie door het grote laadvermogen. Het geluidsreductiepakket (optie) maakt de inzet in geluidsgevoelige gebieden mogelijk. De eenvoudige ombouw naar volledige winterdienst voor inzet gedurende het hele jaar. Gering waardeverlies bij wederverkoop. * Berekend op basis van 4,1 l / h ECO-Modus Citymaster 2000 (kan variëren al naar gelang de inzet).

5 Milieu-efficiency spaart uw portemonnee Hako kwaliteit verdient zich dubbel en dwars terug De Citymaster 2000 is een toekomstgerichte investering. De hoogwaardige uitrusting met de vele standaard extra s, het robuuste chassis met nutsvoertuig technologie, het gebruikers-vriendeijke onderhoud met lange service-intervallen en de zuinige Common-Rail-Diesel met laag brandstofverbruik, zetten een nieuwe maatstaf voor de verlaging van bedrijfskosten. Hierdoor is het niet alleen leuker werken maar ook prettiger tanken! Minder verbruik Hoogwaardige VW Common-Rail-Diesel motor met directe injectie. Verbruikt slechts 214,5 g / kwh. Volgens referenties verbruikt de Citymaster 2000 ten opzichte van concurrerende machines, tot wel 3 liter diesel minder per uur! Minder uitstoot Nauwkeurige brandstofinjectie en gelijkmatige verbranding geven meer vermogen en een gereduceerde uitstoot van schadelijke stoffen (EEV, Euro5). Minder fijnstofvervuiling door het 3-voudige stof-controlesysteem met water op de borstels, het vuilwater circulatiesysteem en de optionele schoonwater injectie in het zuigkanaal. Stiller werken Geluidgedempte ventilator, geïntegreerd in het deksel van de vuilcontainer. Geluidsrecuctiepakketten 99 db(a) (Milieulogo "Blauer Engel") en 97 db(a) voor extra geredu-ceerd geluid, zonder verlies van zuigkracht. Standaard ECO-modus De standaard ECO-modus verlaagt het brandstofverbruik en dempt het geluid zonder verlies van zuigkracht. Hydraulisch systeem met 'load-sensing' Het 'load-sensing' gestuurde hydraulisch systeem geeft, in tegenstelling tot tandwielpompsystemen, alleen olie af wanneer het daadwerkelijk nodig is, waarmee u opnieuw brandstof en geld bespaart!

6 Grondige stadsreiniging met een 2- of 3-borstel systeem Altijd perfecte veegresultaten Dé oplossing voor stadsreiniging De Citymaster 2000 reinigt de stad grondig en daarbij profiteert u nog eens extra van vele voordelen die de functionaliteit optimaliseren en de kosten verder reduceren. Aanrijdbeveiligingen zorgen voor minder schade Alle borstelsystemen worden meervoudig beschermd. Frontale en zijdelingse botsingen worden door intelligente automatische beveiligingen opgevangen en weer in de uitgangspositie teruggezet. Zo worden kostbare aanrijdschades vermeden en reparatiekosten verminderd. Borsteldruk individueel instelbaar De naar omstandigheden individueel vereiste veeginstelling, spaart de borstels en verhoogt de levensduur van de borstel. In combinatie met het grote zwenkbereik van de borstels naar de zuigmond kan de lengte van de borstel maximaal benut worden, zonder verlies van veegprestatie. Stabiliteit voor onkruidbestrijding Voor beide borstelsystemen is een aanvullende geavanceerde borstelaansturing in combinatie met verzwaarde motoren leverbaar voor effectieve onkruidbestrijding. De borstelarmen zijn af fabriek berekend op de extra belasting tijdens de onkruidbestrijding. Maximale opnamecapaciteit De roestvrijstalen vuilcontainer met glad oppervlak en een nominale inhoud van 2 m 3, laat zich volledig vullen en bijzonder snel en eenvoudig legen. Zuigmond en borstels met intelligente details De zuigmond loopt op rollen - vooruit en achteruit. Met het 2-borstelsysteem kan de machine ook achterwaarts hoeken uitvegen. Geleiders ondersteunen de zuigmond bij de aanpassing aan het wegdek. De horizontaal aanzuigende zuigmond maakt tevens de reiniging van moeilijke soorten bestrating mogelijk, zoals bijvoorbeeld natuursteen met zandvoegen. Het uitzuigen van voegen wordt verhinderd doordat de vlakke borstel deze niet uit-schraapt. Grover vuil kan de bestuurder vanuit de cabine met één druk op de knop via de brede grofvuilklep opnemen. Ergonomisch werken De veegfuncties worden aangestuurd via licht bedienbare joysticks. Overige functies zijn binnen handbereik van de bestuurder aangebracht. De voor de machine geplaatste borstels en het grote laag gepositioneerde glasoppervlak bieden uitstekend zicht op de borstels, zowel bij het 2- als het 3-borstelsysteem!

7 2-borstel systeem Het 2-borstel systeem heeft een werkbreedte tot mm met een volledige, per borstel gescheiden, borstelaansturing. In combinatie met de 4-wiel besturing wordt elke veegtaak, op effen en oneffen ondergrond, met de grootst mogelijke precisie uitgevoerd. Borsteltoerental, borstelaansturing en borsteldruk zijn voor elk van de beide borstels apart instelbaar, waarmee de levensduur van de borstels verlengd wordt. Eenvoudig achterwaarts uitvegen van hoeken en doodlopende steegjes met één druk op de knop. Optie: Onkruidbestrijding met aanvullende hoek- en kantelverstelling van de borstelkop en verzwaarde motor, inclusief spatscherm. 3-borstel systeem Het 3-borstel systeem maakt vegen met de grootst mogelijke precisie mogelijk, zelfs op twee niveaus. Het is ideaal voor alle toepassingen waarbij de machine in één richting rijdt. De derde borstel veegt het vuil vanaf de zijkant, of vanaf een hoger gelegen niveau, naar de getrokken borstels voor de zuigmond. De totale werkbreedte van de beide getrokken borstels in combinatie met de in diameter grotere derde borstel bedraagt mm. Het toerental, de kantelhoek en de borsteldruk van de derde borstel zijn volledig instelbaar. De derde borstel is voor inzet met een hoogteverschil tot 250 mm mogelijk, bijvoorbeeld op trottroirs of bij rotondes. Optie: Onkruidbestrijding met aanvullende hoek- en kantelverstelling van de borstelkop en verzwaarde motor, inclusief spatscherm. Nieuw: Natte reiniging met schrobdek De veegeenheid kan eenvoudig omgewisseld worden met het schrobdek en de Citymaster 2000 wordt een machine voor natte reiniging. Het nieuwe schrobdek verwijdert hardnekkig vuil, fijnstof en oliesporen van alle gladde hoogwaardige bestrating, daar waar alleen vegen niet toereikend is. Een zinvolle extra functie zonder de extra investering in een speciale machine.

8 Inzetbaar in elk seizoen, dus ook in de gladheidbestrijding Flexibele inzet, ook bij sneeuw en ijs De Citymaster schone wegen, ook in de winter De Citymaster 2000 is vanaf het begin zo geconstrueerd dat hij het hele jaar ingezet kan worden. Zo zorgt hij in de winter voor sneeuwvrije en ijsvrije voet-, fietspaden en wegen. Met zijn omvangrijke standaard uitrusting is hij optimaal op het koude jaargetijde voorbereid: De verwarming met meerder ventilatorstanden en de elektrisch verwarmde voorruit zijn af fabriek speciaal voor de winterdienst aangebracht en zorgen voor aangename temperaturen in de cabine en een vrij zichtveld om veilig te kunnen werken. De standaard sperdifferentieel aan de achteras zorgt voor de nodige tractie en veiligheid tijdens sneeuw en ijs. De Citymaster 2000 is af fabriek standaard voorzien van een winterdienstconservering als corrosiebescherming. Een goede optie: het winterpakket De fronthef met A-frame aan de voorzijde van het voertuig is zo robuust geconstrueerd, dat het de krachten die vrijkomen bij gebruik van een sneeuwploeg of -borstel probleemloos kan weerstaan. Voor de gladheidbestrijding zijn tevens opzetstrooiers voor zowel zout, natzout als pekel beschikbaar met een inhoud tot maximaal 800 liter, waarmee oppervlaktedekkend strooien van wegen en fiets- en voetpaden mogelijk wordt. Ook voor de snelle winterdienst De Citymaster 2000 is optioneel ook leverbaar in een configuratie voor een snelle winterdienst: Met een snelheid tot 45 km/h worden lange straten en wegen nog efficiënter gestrooid en geruimd!

9 Winterdienst met Hako ijskoude besparingen in de winter! De Citymaster 2000 laat zich eenvoudig en snel met op- en aanbouwwerktuigen ombouwen voor de winterdienst, zonder langdurig en kostbaar oponthoud in de werkpaats. Hierdoor is flexibele inzet mogelijk in alle seizoenen, waarmee u uw kosten voor het wagenpark reduceert. Het grote laadvermogen reduceert het aantal transportritten en de daarmee verbonden arbeidstijd, omdat grotere hoeveelheden strooimiddel geladen kunnen worden. De optie "snelle winterdienst", met een snelheid tot 45 km/h, reduceert bovendien het aantal benodigde sneeuwruimers en bestuurders. Een voorveegmachine (160 cm), diverse sneeuwschuiven (werkbreedte tot 170 cm) en een opzetstrooier aan de koppeldriehoek voor eenvoudige strooiopgaven zonder de container te demonteren, voorzien u van een snelle ombouw naar winterdienst. Voor de grote winterdienst is het noodzakelijk een opbouwstrooier te monteren aan de achterkant op de plaats van de vuilcontainer.

10 Hako service voor een lange levensduur Volledige kosten- en bedrijfszekerheid Nog meer zekerheid met service van Hako Met een onderhoudscontract van Hako wordt de garantie van de Citymaster 2000 verlengd van 1 naar 2 jaar. Door het regelmatige onderhoud is uw straatveegmachine veilig en de mogelijke risico s en storingen worden geminimaliseerd. Wilt u meer weten over onze servicemogelijkheden? Vraag uw Hako adviseur om meer informatie. De Citymaster 2000 staat voor robuuste kwaliteit en geringe bedrijfskosten over de totale levensduur. Met de Hako Full Service kunt u rekenen op een vast bedrag voor onderhoudskosten. De Citymaster 2000 is onverslaanbaar wanneer u, tegen aantrekkelijke condities, kiest voor deze uitgebreide machinebescherming en voor maximale inzetbaarheid! Hako Full Service Alle onderhoudswerkzaamheden zijn door dit contract gedekt. De machine krijgt alle onderhoudsbeurten zoals voorzien in de voorschriften op basis van het aantal draaiuren Eventuele tussentijdse storingen, materiaalkosten, arbeidsloon en voorrijkosten zijn bij de Full Service inbegrepen!

11 De Citymaster 2000 in een overzicht Technische gegevens Technische gegevens basisvoertuig Citymaster 2000 Motor en transmissie Motor Watergekoelde 4-cilinder dieselmotor van Volkswagen met cc. Vermogen 75 kw bij t/min, werktoerental (ECO) t/min. Directe brandstofinjectie. Tankinhoud 56 liter. Emissie schadelijke stoffen / toelating Rij-aandrijving Aandrijving werktuigen Motor voldoet aan de Euro 5 en EEV norm. Typegoedkeuring basisvoertuig als arbeidsmachine. Hydrostatische rij-aandrijving, werkmodus, verzetstand, transportmodus, achterwielaandrijving. Aansturing via automatische lastregeling in transportmodus- en verzetstand of via instellen van het motortoeretal in werkmodus. Sperdifferentieel (optie). Loadsensing hoogdrukhydrauliek met variabele vermogensverdeling. Toerental ventilator grotendeels onafhankelijk van het motortoerental instelbaar. Extra functies multifunctioneel gebruik bij de optie winterdienst. Rij- en werkeigenschappen Snelheid Chassis en besturing Rijsnelheid automotive 0 50 km/h, standaard besturing. Verzetstand automotive 0 25 km/h, 4-wielbesturing. Werksnelheid hydrostatisch 0 15 km/h, 4-wielbesturing. Achteruit rijden 0 10(25) km/h. Nutsvoertuig ladderchassis met 2 sturende assen. Schroefveren met schokdempers aan alle assen. Remmen Meervoudig beveiligd remsysteem met hydrostatisch afremmen via de rij-aandrijving. Aanvullend een hydraulische bedrijfsrem via voetpedaal met lastafhankelijke remkrachtverdeling. Mechanische handrem. Banden Cabine Standaard banden 215/70 R 15C Speciale banden 265/70 R 15 Winterbanden 225/70 R 15C 2-persoons comfortcabine met luchtgeveerde comfort bestuurdersstoel, instelbaar naar gewicht. Ergonomisch geplaatste bedieningselementen. 2-voudig verstelbaar stuurkolom. Warmwater verwarming met standaard airconditioning. Glazen portieren met schuiframen Inklapbare en van binnenuit verstelbare buitenspiegels. Draagkracht Toelaatbaar totaalgewicht Toelaatbare aslast / / kg / kg (voor / achter) Afmetingen H/B/L Wielbasis Veegmachine 2-borstels: mm (cabine) x mm (standaard banden) x mm Veegmachine 3-borstels: mm (cabine) x mm (standaard banden) x mm mm Spoorbreedte mm Wijzigingen in vorm, kleur en uitvoering voorbehouden met het oog op verdere technische ontwikkeling. Afbeeldingen kunnen opties weergeven.

12 Hako: vanaf het begin Overal en dicht bij u in Wij staan altijd voor u Hako reinigingsmiddelen milieuvriendelijk de buurt klaar Hako heeft ook speciaal Wij willen onze aarde Ons uitgebreide netwerk De 24-uurs servicedienst ontwikkelde reinigings- schoon houden, daarom voor verkoop, service en van Hako garandeert snelle middelen voor elk type wordt ons handelen onderhoud staat voor u service en beschikbaarheid vervuiling. Zeer effectief en bepaald door bescherming klaar in heel Europa. van onderdelen. veilig voor gebruik in uw van het milieu en klimaat. Hako machine. Dit is door onafhankelijke Schoon en veilig Kopen, huren, lease Informeer bij uw Hako instituten bevestigd. Onze machines voldoen aan Wij bieden u diverse adviseur. Meer informatie over onze de strengste kwaliteitseisen: individuele en aantrekkelijke toewijding aan het milieu "Kwaliteit geproduceerd financieringsmogelijkheden. vindt u op door Hako". Din EN iso 9001:2008 Din EN iso 14001:2009 Interessante mogelijkheden voor financiering Hako Belgium NV/SA Industrieweg 27 B-9420 Erpe-Mere Telefoon: +32(0) info@hako.be Internet:

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine

Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine Compacte zit schrob-zuigmachine Scrubmaster B115 R Productief, comfortabel en een compacte bouw - zeer geschikt in

Nadere informatie

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Citymaster 2200 Het krachtige veegtalent. Flexibel, snel en veilig

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Citymaster 2200 Het krachtige veegtalent. Flexibel, snel en veilig Reinigingstechniek Stadsreiniging Citymaster 2200 Het krachtige veegtalent Flexibel, snel en veilig Moderne geometrisch chassis, heavy-duty assen, grotere wielen en 4-wiel besturing voor betere rijeigenschappen.

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine

Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B115 R Compacte zit schrob-zuigmachine Comp acte z i t sc hrob-zu ig mac hine Scrubmaster B115 R Productief, comfortabel en een compacte bouw - zeer geschikt

Nadere informatie

Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging. Sweepmaster 1200/1500 RH Voor professionele reiniging van grote oppervlakken

Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging. Sweepmaster 1200/1500 RH Voor professionele reiniging van grote oppervlakken Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 1200/1500 RH Voor professionele reiniging van grote oppervlakken Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot 16.200 m 2 /h Sweepmaster 1200/1500

Nadere informatie

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Citymaster 1250 / 1250 C Dynamisch en efficiënt. Het multitalent voor een schone en groene stad.

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Citymaster 1250 / 1250 C Dynamisch en efficiënt. Het multitalent voor een schone en groene stad. Reinigingstechniek Stadsreiniging Citymaster 1250 / 1250 C Dynamisch en efficiënt Het multitalent voor een schone en groene stad. De Citymaster 1250 / 1250 C het hele jaar door inzetbaar Veelzijdig zoals

Nadere informatie

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Citymaster 1250 / 1250 C Dynamisch en efficiënt. Het multitalent voor een schone en groene stad.

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Citymaster 1250 / 1250 C Dynamisch en efficiënt. Het multitalent voor een schone en groene stad. Reinigingstechniek Stadsreiniging Citymaster 1250 / 1250 C Dynamisch en efficiënt Het multitalent voor een schone en groene stad. De Citymaster 1250 / 1250 C het hele jaar door inzetbaar Veelzijdig zoals

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Z i t-ve e gzu ig mac hine s met e e n opp e r vla k te re nde me nt tot 7.20 0 m 2 /h

Nadere informatie

Citymaster 600 Multifunctionele machine én veegmachine, zonder concessies!

Citymaster 600 Multifunctionele machine én veegmachine, zonder concessies! Reinigingstechniek Stadsreiniging Citymaster 600 Multifunctionele machine én veegmachine, zonder concessies! Citymaster 600 voor professioneel en efficiënt werken Compact en universeel een topproduct voor

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Nieuw! nieuw. Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine. Voor de comfortabele reiniging van krappe ruimtes

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Nieuw! nieuw. Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine. Voor de comfortabele reiniging van krappe ruimtes Reinigingstechniek Gebouwreiniging Nieuw! nieuw Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine Voor de comfortabele reiniging van krappe ruimtes Efficiënt en gebruiksvriendelijk Economische efficiëntie

Nadere informatie

Reinigingstechniek Stadsreiniging. De M 27: functioneel en rendabel. Transporter en werktuigdrager het innovatieve resultaat van een lange traditie

Reinigingstechniek Stadsreiniging. De M 27: functioneel en rendabel. Transporter en werktuigdrager het innovatieve resultaat van een lange traditie Reinigingstechniek Stadsreiniging De M 27: functioneel en rendabel Transporter en werktuigdrager het innovatieve resultaat van een lange traditie Wat het dagelijkse werk ook verlangt, de M 27 is optimaal

Nadere informatie

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Multicar TREMO De compacte krachtpatser. Veelzijdig inzetbare smalspoor-werktuigdrager voor optimale prestaties

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Multicar TREMO De compacte krachtpatser. Veelzijdig inzetbare smalspoor-werktuigdrager voor optimale prestaties Reinigingstechniek Stadsreiniging Multicar TREMO De compacte krachtpatser Veelzijdig inzetbare smalspoor-werktuigdrager voor optimale prestaties Flexibel en efficiënt werken bij volledig comfort Krachtige

Nadere informatie

Scrubmaster B310 R en B310 R CL Krachtig, wendbaar en vol vermogen

Scrubmaster B310 R en B310 R CL Krachtig, wendbaar en vol vermogen Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B310 R en B310 R CL Krachtig, wendbaar en vol vermogen Batterij aangedreven zit-schrobzuigmachine en combinatiemachine voor grote oppervlakken Voor het perfecte

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging. Sweepmaster 1200/1500 RH Voor professionele reiniging van grote oppervlakken

Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging. Sweepmaster 1200/1500 RH Voor professionele reiniging van grote oppervlakken Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 100/1500 RH Voor professionele reiniging van grote oppervlakken Z i t-ve e gzu ig mac hine s met e e n opp e r vla k te re nde me nt tot 16.0 0 m /h Sweepmaster

Nadere informatie

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES GEWOON GOED. MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR. De nieuwe veegmachines hebben

Nadere informatie

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT De innovatieve 55 liter schrob-/zuigmachines Een schone vloer. Dat is precies het resultaat dat u met de Cleanfix schrob-/zuigmachines bereikt.

Nadere informatie

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Citymaster 1600 Professionele veegmachine, multifunctioneel inzetbaar!

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Citymaster 1600 Professionele veegmachine, multifunctioneel inzetbaar! Reinigingstechniek Stadsreiniging Citymaster 1600 Professionele veegmachine, multifunctioneel inzetbaar! Citymaster 1600 Nieuwe normen In de 3,5t klasse, is er geen machine met meer mogelijkheden. Veegmachine

Nadere informatie

4-Serie CNG. ravo4.com

4-Serie CNG. ravo4.com 4-Serie CNG ravo4.com De schoonste in zijn soort met de grootste capaciteit ravo 4-serie s werelds eerste compacte CNG veegmachine Waarom CNG? Steeds meer gemeenten ontdekken de voordelen van CNG ten opzichte

Nadere informatie

Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine

Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine Reinigingstechniek Gebouwreiniging N ieu w! w u e ni Scrubmaster B75 R Compacte zit schrob-zuigmachine Vo or de comfor ta be le re inig ing va n k rapp e r uimte s Ef f ic ië nt e n g e br u iksvr ie nde

Nadere informatie

Scrubmaster B70, B90 en B120 Loop-schrobzuigmachines voor middelgrote en grote oppervlakken

Scrubmaster B70, B90 en B120 Loop-schrobzuigmachines voor middelgrote en grote oppervlakken Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B70, B90 en B120 Loop-schrobzuigmachines voor middelgrote en grote oppervlakken Voor de perfecte reiniging van middelgrote en grote oppervlakken Scrubmaster

Nadere informatie

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner 3648 TENDO

Nadere informatie

Zitveeg/zuigmachines KM 90/60 R Bp

Zitveeg/zuigmachines KM 90/60 R Bp Zitveeg/zuigmachines KM 90/60 R Bp Hard tegen vuil - eenvoudig in gebruik'comfortabele en heel compacte zitveeg-/zuigmachine op batterij waarbij de onderhoudsvrije batterijen en elektronisch gestuurde

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreining. Scrubmaster B120 R Compacte zit schrob-zuigmachine. Comfortabel en krachtig voor een efficiënt reinigingsresultaat

Reinigingstechniek Gebouwreining. Scrubmaster B120 R Compacte zit schrob-zuigmachine. Comfortabel en krachtig voor een efficiënt reinigingsresultaat Reinigingstechniek Gebouwreining Scrubmaster B120 R Compacte zit schrob-zuigmachine Comfortabel en krachtig voor een efficiënt reinigingsresultaat Veilig en onvermoeid werken: de ergonomische en rugvriendelijke

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kle ine en middelgrote opper vlak ken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kle ine en middelgrote opper vlak ken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kle ine en middelgrote opper vlak ken. D ag e li jks e e n g la nze nd e n onbe r isp e l i j k

Nadere informatie

Multicar M 27 Functioneel en rendabel. Transporter en werktuigdrager het innovatieve resultaat van een lange traditie

Multicar M 27 Functioneel en rendabel. Transporter en werktuigdrager het innovatieve resultaat van een lange traditie Reinigingstechniek Stadsreiniging Multicar M 27 Functioneel en rendabel Transporter en werktuigdrager het innovatieve resultaat van een lange traditie Wat het dagelijkse werk ook verlangt, de Multicar

Nadere informatie

Scrubmaster B310 R en B310 R CL Krachtig, wendbaar en vol vermogen

Scrubmaster B310 R en B310 R CL Krachtig, wendbaar en vol vermogen Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B310 R en B310 R CL Krachtig, wendbaar en vol vermogen B a tte r i j a a ngedreven z it -s ch ro b zuigm achine en com b inatiem achine v o o r g r o te opper

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

KMR 1250 D KAT. Goede uitrusting voor de beste reinigingsprestatie. Uitstekend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren.

KMR 1250 D KAT. Goede uitrusting voor de beste reinigingsprestatie. Uitstekend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren. KMR 1250 D KAT Zitveeg-/zuigmachine met elektrische hooglediging van het vuilreservoir voor grote buitenterreinen. Met katalysator voor een lagere uitstoot. Het overgooiprincipe zorgt ervoor dat het afvalreservoir

Nadere informatie

KM 150/500 R D. Hydraulische hooglediging. Omvangrijk programma toebehoren en aanbouwsets

KM 150/500 R D. Hydraulische hooglediging. Omvangrijk programma toebehoren en aanbouwsets KM 150/500 R D Volledig hydraulische, industriële veeg-/zuigmachine met dieselmotor en stuurinrichting achteraan met drie wielen. Voor zware toepassingen in de sector van de bouwmaterialen en metaalbewerking,

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

Dulevo 90 Elite. Oscar winning performance. Benzine/ LPG Batterij Diesel

Dulevo 90 Elite. Oscar winning performance. Benzine/ LPG Batterij Diesel Dulevo 90 Elite Benzine/ LPG Batterij Diesel Oscar winning performance Deze veegmachine is o.a. ontworpen met het oog op comfort, veiligheid, gebruiks- en onderhoudsgemak. Standaard is de veegmachine voorzien

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

KM 150/500 R Lpg. Omvangrijk programma toebehoren en aanbouwsets. Stoffer-en-blikprincipe. Goede opname van fijn en grof stof Geringe stofopwaaiing.

KM 150/500 R Lpg. Omvangrijk programma toebehoren en aanbouwsets. Stoffer-en-blikprincipe. Goede opname van fijn en grof stof Geringe stofopwaaiing. KM 150/500 R Lpg Volledig hydraulische, industriële veeg-/zuigmachine op lpg met stuurinrichting achteraan met drie wielen. Voor zware toepassingen in de sector van de bouwmaterialen en metaalbewerking,

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

KM 75/40 W G. Onderhoudsvriendelijk. Vuilreservoir met trolleygreep

KM 75/40 W G. Onderhoudsvriendelijk. Vuilreservoir met trolleygreep KM 75/40 W G "Zo gemakkelijk is vegen" met de handgeleide zuigmachine met betrouwbare, krachtige Honda benzinemotor, ideaal voor een grondige, stofvrije reiniging buitenhuis van oppervlakken van ongeveer

Nadere informatie

Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R P

Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R P Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R P Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buitenvoor oppervlakken van 8.000 tot 10.400 m². Uitrusting: Rond polyester filter Manueel

Nadere informatie

from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine

from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine TM from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine Reken af met stof en vuil met de veelzijdige 636 Green Machine. Aantrekkelijke openbare ruimtes. De 636 laat een zeer

Nadere informatie

Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R Bp

Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R Bp Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R Bp Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buiten voor oppervlakken van 6.000 tot 7.800 m². Uitrusting: Rond polyester filter Manueel

Nadere informatie

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC SMARTRAC Zelfrijdende voermengwagen Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC Nieuwe generatie zelfrijdende voermengwagens De factor tijd wordt steeds belangrijker in de moderne landbouw. Bovendien

Nadere informatie

KM 75/40 W Bp. Onderhoudsvriendelijk. Vuilreservoir met trolleygreep

KM 75/40 W Bp. Onderhoudsvriendelijk. Vuilreservoir met trolleygreep KM 75/40 W Bp "Zo gemakkelijk is vegen" met de handgeleide veegmachine met batterij-aandrijving waarbij de batterij en de elektronisch gecontroleerde lader niet standaard zijn inbegrepen in de levering.

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 EW65 Wielgraafmachines Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 De mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport

Nadere informatie

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65

EW65. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 EW65 Wielgraafmachines Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 De mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

Compact tractor ST318

Compact tractor ST318 Compact tractor ST318 ST321 ST324 ST329 ST333 Shibaura Dieselmotoren - waarop u kunt vertrouwen - Milieuvriendelijk De Shibaura dieselmotoren gemonteerd in de ST-serie trekkers zijn uitermate milieuvriendelijk.

Nadere informatie

KM 100/100 R Lpg. Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buiten voor oppervlakken van tot m².

KM 100/100 R Lpg. Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buiten voor oppervlakken van tot m². KM 100/100 R Lpg Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buiten voor oppervlakken van 8.000 tot 10.400 m². 1 2 3 4 1 2 Stootbescherming Om zowel de veegmachine als

Nadere informatie

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Citymaster 1600 Professionele veegmachine, multifunctioneel inzetbaar! Citymaster 1600

Reinigingstechniek Stadsreiniging. Citymaster 1600 Professionele veegmachine, multifunctioneel inzetbaar! Citymaster 1600 Reinigingstechniek Stadsreiniging Citymaster 1600 Professionele veegmachine, multifunctioneel inzetbaar! Citymaster 1600 Citymaster 1600 Nieuwe normen In de 3,5t klasse, is er geen machine met meer mogelijkheden.

Nadere informatie

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken.

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. ATM 5000 De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. De tractor is ontwikkeld voor grote prestaties en langdurig gebruik. Deze tractor

Nadere informatie

Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL

Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL WWW.ARIEATLAS.NL De machine: Upgrade De EW65 PRO of PRO XL is een upgrade van de standaard EW65. Een groot verschil hierin is de verbeterde bediening. Hierdoor is de

Nadere informatie

KM 100/100 R D. Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buiten voor oppervlaktes van tot m².

KM 100/100 R D. Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buiten voor oppervlaktes van tot m². KM 100/100 R D Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buiten voor oppervlaktes van 8.000 tot 10.400 m². 1 2 3 4 1 2 Stootbescherming Om zowel de veegmachine als

Nadere informatie

4061/A 4061/TA. Technische gegevens. Sterk Betrouwbaar Uitstekend

4061/A 4061/TA. Technische gegevens. Sterk Betrouwbaar Uitstekend Technische gegevens 4061/A Motor: Rijaandrijving: Banden: Perkins 4 cilinder dieselmotor, cilinderinhoud 2216 ccm, 45kW/61 pk bij 2800 omw/min Automotive hydrostatische aandrijving met INCH-pedaal. Systeemdruk

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE Versie Motorcode 250A2000 De volgende carrosserieversiecode en sleutel zijn een voorbeeld dat voor alle carrosserieversiecodes

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

KM 75/40 W G. Vuilreservoir met trolleygreep. Onderhoudsvriendelijk. Krachtig filtersysteem met mechanische filterreiniging

KM 75/40 W G. Vuilreservoir met trolleygreep. Onderhoudsvriendelijk. Krachtig filtersysteem met mechanische filterreiniging KM 75/40 W G "Zo gemakkelijk is vegen" met de handgeleide zuigmachine met betrouwbare, krachtige Honda benzinemotor, ideaal voor een grondige, stofvrije reiniging buitenhuis van oppervlakken van ongeveer

Nadere informatie

Dulevo 120 Elite. Pure power Simply industrial. Batterij Diesel LPG

Dulevo 120 Elite. Pure power Simply industrial. Batterij Diesel LPG Dulevo 120 Elite Batterij Diesel LPG Pure power Simply industrial Eén van de grotere veegmachine van Dulevo is de krachtige 120 Elite. Met een veegbreedte van maar liefst 150cm (één zijborstel) levert

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

PRIJSLIJST VEEGMACHINES EN ONKRUIDBORSTEL 2016

PRIJSLIJST VEEGMACHINES EN ONKRUIDBORSTEL 2016 VEEGMACHINES werkbreedte 70 cm. Limpar 67 Limpar 72 Limpar Accu 26 Art.nr.: 22400752 22400751 22400790 GCV 140 OHC GCV 140 OHC Accu 24 volt Vermogen: 2,2 kw / 135 cc 2,2 kw / 135 cc 0,5 kw Rijsnelheid:

Nadere informatie

GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam.

GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam. KUBOTA Dieselzitmaaier GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam. Een genoegen om te bezitten en

Nadere informatie

KM 120/150 R Bp. Hoofdbezem met ECO-functie. Comfortabele werkplek. Werkverlichting. Hooglediging

KM 120/150 R Bp. Hoofdbezem met ECO-functie. Comfortabele werkplek. Werkverlichting. Hooglediging KM 120/150 R Bp De KM 120/150 R Bp is een compacte, moderne en functionele veegmachine voor professioneel gebruik op middelgrote tot grote oppervlakken zowel binnen als buiten met een werkbreedte van 1200

Nadere informatie

KM 75/40 W Bp. Vuilreservoir met trolleygreep. Onderhoudsvriendelijk. Krachtig filtersysteem met mechanische filterreiniging

KM 75/40 W Bp. Vuilreservoir met trolleygreep. Onderhoudsvriendelijk. Krachtig filtersysteem met mechanische filterreiniging KM 75/40 W Bp "Zo gemakkelijk is vegen" met de handgeleide veegmachine met batterij-aandrijving waarbij de batterij en de elektronisch gecontroleerde lader niet standaard zijn inbegrepen in de levering.

Nadere informatie

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE.

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE. N I E U W E B R A N S O N K 7 8 Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE www.bransontractors.nl Importeur Branson Benelux B.V. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

K 1100 met veegmachine met K 1200 met veegmachine met K 1200 met maaibalk opvangbak en zijbezem

K 1100 met veegmachine met K 1200 met veegmachine met K 1200 met maaibalk opvangbak en zijbezem KERSTEN K1100 - K 1200 Pro K 2000 The finishing touch K 1100 met veegmachine met K 1200 met veegmachine met K 1200 met maaibalk spatlap opvangbak en zijbezem K 1100 met onkruidborstel K 800 met sneeuwruimschild

Nadere informatie

KM 75/40 W Bp. Vuilreservoir met trolleygreep. Onderhoudsvriendelijk. Krachtig filtersysteem met mechanische filterreiniging

KM 75/40 W Bp. Vuilreservoir met trolleygreep. Onderhoudsvriendelijk. Krachtig filtersysteem met mechanische filterreiniging KM 75/40 W Bp "Zo gemakkelijk is vegen" met de handgeleide veegmachine met batterij-aandrijving waarbij de batterij en de elektronisch gecontroleerde lader niet standaard zijn inbegrepen in de levering.

Nadere informatie

EW65 Wielgraafmachines. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65

EW65 Wielgraafmachines. Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 EW65 Wielgraafmachines Rijd zelf naar de volgende bouwplaats: EW65 De mobiele graafmachine EW65 rijdt dankzij de ingebouwde wegmodus zelf naar de gebruiksplaats en heeft geen langdurig en duur transport

Nadere informatie

De flexibele krachtpatser.

De flexibele krachtpatser. 1880 De flexibele krachtpatser. Naar keuze met canopy of cabine. Onze sterkste Hoftrac. De nieuwe 1880 is de schakel tussen de kleine multifunctionele Hoftracs en de sterke wielladers. Hij combineert

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader Knikladers Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com D332T Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B175 R Krachtige zit schrob-zuigmachine. Efficiënt reinigen, ook op hellingen

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B175 R Krachtige zit schrob-zuigmachine. Efficiënt reinigen, ook op hellingen Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B175 R Krachtige zit schrob-zuigmachine Efficiënt reinigen, ook op hellingen Move on up! Geweldige prestaties onder alle omstandigheden: Verkrijgbaar in drie

Nadere informatie

Dulevo Pure power Revolutionary. Batterij Diesel Benzine/ LPG

Dulevo Pure power Revolutionary. Batterij Diesel Benzine/ LPG Dulevo 1100 Batterij Diesel Benzine/ LPG Pure power Revolutionary Een veegmachine voor diverse klussen in te zetten, van zware industrie tot het lichtere werk. De veegmachine is volledig hydraulisch aangedreven

Nadere informatie

GR GR1600-II KUBOTA DIESEL ZITMAAIER

GR GR1600-II KUBOTA DIESEL ZITMAAIER KUBOTA DIESEL ZITMAAIER GR GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam.. Laat uw gazon er net zo mooi

Nadere informatie

MC 50 Adv. City cleaner voor gemeenten en industrie. Productidee. Kenmerken en voordelen

MC 50 Adv. City cleaner voor gemeenten en industrie. Productidee. Kenmerken en voordelen City cleaner voor gemeenten en industrie MC 50 Adv Productidee Kenmerken en voordelen De MC 50 is een city cleaner die een cabine met veeginstallatie en een zuigunit met vuilcontainer combineert. De machine

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Onkruidborstels

Onkruidbestrijding Onkruidborstels Onkruidbestrijding Onkruidborstels Batterij - Openbare diensten XMI KM-A10 Motor Borstel XMI KM-A10 4.899 4.048,76 45cm Li-ion accu 48V 1500 W HEAVY DUTY Duwmodel 120 kg De KM-A10 is een unieke en uiterst

Nadere informatie

Uw oude zitmaaier is geld waard!

Uw oude zitmaaier is geld waard! Uw oude zitmaaier is geld waard! RUIL NU UW OUDE ZITMAAIER IN EN MAAI VOLGEND SEIZOEN PROBLEEMLOOS MET UW NIEUWE STIGA FRONTMAAIER. www.stiga.nl www.stiga.be Born in Sweden Estate 3084 H Een stoere, robuuste

Nadere informatie

Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties! Een 36 pk Kubota dieselmo

Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties! Een 36 pk Kubota dieselmo 4548 Tendo verreiker Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties!

Nadere informatie

EW 100. Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine

EW 100. Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine EW 100 Wielgraafmachines Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine De 10 ton mobiele graafmachine EW100 overtuigt met een groot vermogen, een laag brandstofverbruik en uitzonderlijk gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT.

DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. steyr-traktoren.com DE ECHTE EXPERTS HERKENT MEN AAN HET MATERIAAL. DE NIEUWE STEYR EXPERT CVT. EEN EXPERT OP ELK GRONDGEBIED. Op weideland, het veld, de straat of op de boerderij: de nieuwe STEYR Expert

Nadere informatie

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! DE ISEKI SFH 200 SERIE: EFFICIËNT EN BETROUWBAAR Met de nieuwe modellen van de SFH 200 serie is Iseki

Nadere informatie

BR 35/12 C Bp Pack 1 Ca. 200 draaibare borstelkop met KART-technologie. Zo 3 eco!efficiency-stand

BR 35/12 C Bp Pack 1 Ca. 200 draaibare borstelkop met KART-technologie. Zo 3 eco!efficiency-stand BR 35/12 C Bp Pack Wendbaar, licht en stil : de schrob-/zuigmachine BR 35/12 C met snel oplaadbare hoogwaardige Lithium-Ion-batterij, draaibare borstelkop, KART- & walsborsteltechnologie en eco!efficiency-mode.

Nadere informatie

ProFESSIONAL TUINMACHINES VOOR DE VAKMAN

ProFESSIONAL TUINMACHINES VOOR DE VAKMAN ProFESSIONAL TUINMACHINES VOOR DE VAKMAN STIGA TITAN De Stiga Titan is een werktuigdrager voor 4 seizoenen met diverse toepassingen. De Stiga Titan is leverbaar met Yanmar dieselmotor met 26 of 32 pk,

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem Algemeen Algemeen De volgende componenten voor het bedienen van hydraulische uitrusting kunnen af fabriek worden besteld: De volgende componenten zijn beschikbaar: Bedieningshendel Hydraulische olietank

Nadere informatie

KM 130/300 R Bp. Stoffer-en-blikprincipe. Flexibel Footprint-systeem. Optimale veegresultaten Geringe borstelslijtage

KM 130/300 R Bp. Stoffer-en-blikprincipe. Flexibel Footprint-systeem. Optimale veegresultaten Geringe borstelslijtage KM 130/300 R Bp Stille industriële veeg-/zuigmachine op batterij met stuurinrichting achteraan met drie wielen. Voor zware toepassingen in de sector van de bouwmaterialen en metaalbewerking, metaalgieterijen

Nadere informatie

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet

Nadere informatie

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit IB 7/40 Classic De KÄRCHER droogijsreiniger IB 7/40 Classic heeft een indrukwekkende reinigingskracht. De luchtstroom is geoptimaliseerd zodat zelfs bij een lage luchtdruk uitstekende reinigingsresultaten

Nadere informatie

KM 150/500 R Bp. Batterij-aandrijving. Stoffer-en-blikprincipe. Omvangrijk programma toebehoren en aanbouwsets. 2 Hydraulische hooglediging

KM 150/500 R Bp. Batterij-aandrijving. Stoffer-en-blikprincipe. Omvangrijk programma toebehoren en aanbouwsets. 2 Hydraulische hooglediging KM 150/500 R Bp Volledig hydraulische industriële veegmachine met robuust design voor zware jobs, bv. in de bouwsector en de metaalindustrie, bij gieterijen of in andere faciliteiten met grote hoeveelheden

Nadere informatie