(4 de Advent ) Organist: Klaas Grootherder uur Nevendienst: Marian, Marieke en Sippie Oldeholtwolde

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "(4 de Advent ) Organist: Klaas Grootherder uur Nevendienst: Marian, Marieke en Sippie Oldeholtwolde"

Transcriptie

1 8de jaargang 20 december 2015 Nummer: 21 Kerkdiensten: Zondag 20 december (4 de Advent ) Organist: Klaas Grootherder uur Nevendienst: Marian, Marieke en Sippie Oldeholtwolde s Middags om uur is er in Oldeholtwolde is er weer het Zondagsschool Kerstfeest! Iedereen is van harte welkom!! Dinsdag 22 december (Sing Inn) Organist: Klaas Grootherder uur Oldeholtwolde Vrijdag 25 december (Eerste Kerstdag) Organist: Klaas Grootherder uur Oldeholtwolde Kerstcollecte is voor Kinderen in de Knel Muzikale medewerking wordt verleend door de 4Klank o.l.v. Janneke Florijn Zondag 27 december uur Organist: M. Kok Oldeholtpade Donderdag 31 december (Oudejaarsdienst) Organist: M. Kok uur Nijeholtpade Zondag 3 januari uur Organist: Oldeholtpade Na de dienst is er weer gezamenlijk koffiedrinken.

2 Zondag 10 januari Voorganger: dhr. B. v.d. Brug uur Organist: Nijeholtpade Zondag 17 januari uur Organist: Oldeholtwolde Nevendienst: Anneke,Moniek en Sippie Opbrengst bijzondere collecte: De opbrengst van zondag 6 december in Oldeholtpade tijdens de Oecumenische dienst bedroeg : 130,- voor het Vluchtelingenwerk. Connect: De geschatte opbrengst voor het Serious Request project bedroeg: 250,- Beste mensen. Het kerstfeest staat weer voor de deur. De zondagschoolleiding en de kinderen zijn weer volop bezig om er vanavond een prachtig mooi en sfeervol kerstfeest van te maken. Wat dan nog rest is de belangstelling vanuit onze gemeente. Want weinig waardering voor je inzet is toch niet leuk. Stelt u zich eens voor: Een kind heeft op school iets moois gemaakt. Het holt naar huis om het vol trots te laten zien, en er is bijna geen belangstelling voor. Dan is de teleurstelling toch groot. De kinderen van de zondagschool, Connect en Discover zijn kinderen van uit onze gemeente. Het zijn dus, in die zin onze kinderen,en onze jeugd. Het is dan ook onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om daar aandacht voor te hebben. Bij de activiteiten zoals het kinderkerstfeest, actie Serious Request en op Stille zaterdag worden we als gemeenteleden uitgenodigd, om met hen mee te doen. Het zou mooi zijn dat ze dan op een warme belangstelling vanuit de gemeente kunnen rekenen. Van de warmte die we dan met elkaar uitstralen, kan alleen maar meer enthousiasme uit ontstaan. Enthousiasme wat energie geeft om door te gaan.

3 Douwe Smitstra. Waar collecteren wij voor? Kerst collecte Kinderen in de knel Kerst is het feest van het licht. Jezus werd geboren en maakte Gods licht zichtbaar voor iedereen. In deze tijd delen we dit licht met elkaar. We geven het door aan kinderen in Moldavië voor wie het leven vaak donker is. Zij verlangen naar een uitgestoken hand, een warm hart en een sterke schouder. Wilt u een licht voor hen zijn? Geef voor het leven van kwetsbare kinderen in Moldavië. Geef voor kwetsbare kinderen in Moldavië De kerken in Moldavië geven licht en warmte aan kwetsbare kinderen. Samen met professionele medewerkers van lokale organisaties als Moldovan Christian Aid, Youth for Christ Moldavië, én met steun van Kerk in Actie vangen ze iedere dag de kinderen op in hun kerkgebouw. Ze zorgen voor een warme maaltijd, doen spelletjes, vertellen bijbelverhalen en helpen met het huiswerk. Een keer per week gaan de kinderen op bezoek bij de bejaarden in het dorp om hen een handje te helpen. Want ook de ouderen staan er alleen voor, nu hun kinderen in de problemen zitten. Er zijn in heel Moldavië op dit moment al vele tientallen van deze dagcentra, heel vaak een initiatief van lokale kerken. Dat is veel te weinig. Nog veel meer kwetsbare kinderen in Moldavië hebben een lichte en warme plek nodig, waar ze veilig kunnen opgroeien. Geef licht! Kerst Sing-Inn. Dinsdagavond half 8 Oldeholtwolde. Na het succes van vorig jaar organiseren we deze zangdienst met oude Zondagsschooliedjes weer, nu in de kerk van Oldeholtwolde. Vanaf 10 over zeven worden er buiten kerstliederen gezongen door de 4klank om u te verwelkomen. Als het weer het toelaat brandt er ook een vuurkorf. U komt dus buiten al in de stemming. Om half 8 begint de samenzang met allemaal oude kerstliederen zoals u die leerde op de zondagsschool. We zongen dan uit de bundel Wie zingt mee? weet u het nog? Klaas Grootherder zal op het orgel ook een medley laten horen en er zijn veel meezingmomenten. Geen preek, die komt later in de week.wel een gedicht. Het geheel gaat drie kwartier duren zodat het ook voor de kinderen niet te laat gaat worden. Er zijn 2 shoppende mysterie guests en meer mag ik nog niet verklappen. Voor u naar huis gaat is er chocolademelk voor wie dat wil. Komt allen, neemt anderen mee! En dan is het Kerst! 25 december In de Kerstdienst bespeelt Klaas Grootherder het orgel. De 4 klank onder leiding van Janneke Florijn heeft een paar liederen ingestudeert en zal soms de stemming verhogen door een bovenstem bij de samenzang ten gehore te brengen. Met de kinderen samen hebben we ook een lied ingestudeerd We hopen zo dat het een feest voor jong en oud mag zijn. Oldeholtwolde 10 uur!

4 Zondag 27 december komt Radio Centraal de dienst opnemen in Oldeholtpade. Hopelijk bent u dan niet allemaal aan het bijkomen van de Kerst maar wilt u uw stemgeluid ook hier laten horen. We zingen bekende liederen met het oog op de luisteraars thuis. Het is fijn als ze horen dat er een gemeente is die graag zingt; zo weet je je verbonden door het kerklied. Zelfs als je de deur niet meer uit kunt. Weet u hoeveel luisteraars er op zondagavond naar dit programma luisteren? Oudejaarsdag Nijeholtpade. Als het goed is zijn de handtekeningen voor de fusie nu gezet en kunnen we even achterover leunen, na alle drukte en spanning over al die kleine en grote dingen die geregeld moesten worden. Alweer een jaar voorbij. We zullen Gez. 397 vast ook zingen in de dienst! (gez.397 : 4,5,en 6 kun je hier afdrukken als er ruimte is) Ik hoop u te ontmoeten op de drempel van het jaar! PdH. Vernieuwde Website van onze gemeente Hallo allemaal, De website is klaar, ik zou het fijn vinden als jullie even een kijkje namen. Laat gerust wat van je horen, feedback is welkom. Vanaf nu kunnen jullie dus de kopij naar mij sturen en zorg ik er voor dat het op de website komt. Bellen mag: of mailen: g.vdwal@live.nl Hartelijke groet, Gerkje van der Wal Expositie Kerststallen en engelen zijn op 12, 13, 19, 20 en 26 december van uur te zien in de mooie, sfeervolle protestantse kerk te Noordwolde, Oldeberkoperweg 1. Verschillende exposanten tonen hun collectie kerststallen en engelen. Kinderen van basisscholen uit de omgeving hebben iets gemaakt voor de expositie. Op 13 december vertelt Erica Plomp-den Uijl over engelen en op 20 december is live harpmuziek te beluisteren. Voor kinderen is er een kleine activiteit. De kerk is rolstoeltoegankelijk. Gratis entree, koffie, thee en warme chocolademelk. Zie ook: gemeentelindestreek.protestantsekerk.net Volkskerst zang 2015 Op zondag 20 december wordt voor de 50 e keer de Volkskerstzang dienst gehouden in de Rooms-Katholieke kerk aan de Lycklamaweg in Wolvega. Het wordt weer een dienst met samenzang, koorzang, muziek en declamatie waarin de geboorte van het kindje Jezus centraal staat.

5 Aan deze zangdienst werken mee: Chr. Gemengd Koor Jubilate o.l.v. A.Kwak Burgstra.Een samengesteld kinderkoor o.l.v J. Koopmans en A. Kwak-Burgstra. Solozang door: A. Kwak -Burgstra Muzikale begeleiding door: De Harmonie o.l.v J. Wijenberg. U bent allen van harte welkom! DE DIENST BEGINT OM: UUR Agenda: Zondag 20 december Zondagsschool kerstfeest Dinsdag 22 december Sing-Inn voor Kerstmis in Oldeholtwolde Dinsdag 19 januari Gesprekskring rond Open Deur bij fam. Florijn Woensdag 20 januari Bijbelkring om uur bij Antje van Gunst Om de zondagsbrief up to date te houden zijn we informatie van u nodig. Heeft u nieuws ( verjaardagen,geboorte overlijden) of bijvoorbeeld een leuk gedicht dan kunt u bellen of mailen met: Telefoon: (Tieneke Bosman) Per de.zondagsbrief@live.nl (Meintje Hoekstra) De informatie voor de volgende zondagsbrief willen we dan graag binnen hebben voor: Donderdag 14 januari Kaarsenlied Er staan vier kaarsjes op een rij te wachten op het feest. Eén lichtje laat ons alvast zien hoe mooi het is geweest. Nu mogen er twee kaarsjes aan, ons wachten wordt beloond. Het wordt steeds lichter in de kerk, dit huis waarin God woont. Vandaag branden drie kaarsjes, drie vlammetjes van licht vertellen van het Kind dat komt, is dát geen mooi bericht? Nu mag het vierde kaarsje aan. Vier lichtjes laten horen:

6 nog een paar nachtjes slapen, dan wordt het Kind geboren. Vijf kaarsjes geven vandaag licht Licht van liefde voor iedereen Licht van vrede voor iedereen Nu weten we met Jezus ben je nooit alleen DE MINSTEN VAN DE MENSEN Wij zingen van die wonderlijke nacht, de hemelkoren zongen voor de herders. Een kleine baby bleek de grote redder waar deze wereld zo op had gewacht. Heer, U wijst een nieuwe weg, doet wat niemand had verwacht. De boodschap van de vrede werd het eerst gebracht aan de herders op de velden, aan de minsten van de mensen. U was er voor hen. Juist aan hen hebt U gedacht.

7 Wij zingen van uw wonderlijke werk. Heer Jezus, vol van God waren uw daden, met U begon het jaar van Gods genade: geen keten en geen ziekte was te sterk. Heer, U wijst een nieuwe weg, doet wat niemand had verwacht. De boodschap van de vrijheid werd het eerst gebracht aan de schapen zonder herder, aan de minsten van de mensen. U was er voor hen. Juist aan hen hebt U gedacht. Leer ons groeien, Heer, in kleiner zijn. Leer ons meer en meer de minste te zijn. Zo gaan wij de weg van uw koninkrijk. Heer, U komt dichtbij en U zet ons overeind. Heer, U wijst een nieuwe weg, doet wat niemand had verwacht. De boodschap van verlossing klinkt in onze nacht. Tekst: Roeland Smith - muziek: James MacMillan, Tobias Plansoen 2014 Stichting Sela Music

8

(2 de Advent ) Organist: mevr. M. Kok uur Nevendienst: Tieneke, Hannah en Sippie Oldholtpade

(2 de Advent ) Organist: mevr. M. Kok uur Nevendienst: Tieneke, Hannah en Sippie Oldholtpade 8de jaargang 6 december 2015 Nummer: 20 Kerkdiensten: Zondag 6 december Voorganger: ds. G.P. den Hollander (2 de Advent ) Organist: mevr. M. Kok 10.00 uur Nevendienst: Tieneke, Hannah en Sippie Oldholtpade

Nadere informatie

Voorganger: ds. G.P. den Hollander uur Organist: K. Grootherder Nijeholtpade

Voorganger: ds. G.P. den Hollander uur Organist: K. Grootherder Nijeholtpade Ter Holten 11de jaargang 22 april 2018 Nummer: 8 Kerkdiensten: Zondag 22 april Voorganger: ds. G.P. den Hollander 9.30 uur Organist: K. Grootherder Oldeholtpade Kindernevendienst: Tieneke Extra collecte

Nadere informatie

Ter Holten 11de jaargang 11 februari 2018 Nummer: 3 Kerkdiensten: Zondag 11 februari Voorganger: Y. Riemersma- Beintema 10.00 uur Organist: A. Riemersma Nijeholtpade Extra collecte voor het Werelddiaconaat

Nadere informatie

KERSTVIERING 2017 FEEST VAN GODS LIEFDE

KERSTVIERING 2017 FEEST VAN GODS LIEFDE KERSTVIERING 2017 FEEST VAN GODS LIEFDE KINDERNEVENDIENST PROTESTANTSE GEMEENTE TUBBERGEN ZONDAG 24 DECEMBER 2017 2 Lied: Brandend kaarsje 1. Jezus zegt dat Hij hier van ons verwacht, dat wij zijn als

Nadere informatie

Zondag 9 april( Palmzondag) Voorganger: ds. G.P. den Hollander 9.30 uur Organist: M. Kok

Zondag 9 april( Palmzondag) Voorganger: ds. G.P. den Hollander 9.30 uur Organist: M. Kok Ter Holten 10de jaargang 9 april 2017 Nummer: 8 Kerkdiensten: Zondag 9 april( Palmzondag) Voorganger: ds. G.P. den Hollander 9.30 uur Organist: M. Kok Oldeholtwolde Kindernevendienst: Marian Goede Vrijdag

Nadere informatie

Zondagsbrief voor zondag 23 december e advent

Zondagsbrief voor zondag 23 december e advent Zondagsbrief voor zondag 23 december 2018-4 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Sytske Koopmans Diaken:

Nadere informatie

E R E D I E N S T. 25 december 2014 Kerstmorgen. KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN

E R E D I E N S T. 25 december 2014 Kerstmorgen. KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN E R E D I E N S T 25 december 2014 Kerstmorgen KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN Protestantse gemeente Brielle Sint-Catharijnekerk voorganger ds. Anke Dekker ouderling Rienk Koopmans organist Marco t Hart

Nadere informatie

10.00 uur Organist: Madelon Kok Eeuwigheidszondag m.m.v: de 4Klank. Kindernevendienst: Marian

10.00 uur Organist: Madelon Kok Eeuwigheidszondag m.m.v: de 4Klank. Kindernevendienst: Marian Ter Holten 9de jaargang 20 november 2016 Nummer: 20 Kerkdiensten: Zondag 20 november Voorganger: ds. G.P. den Hollander 10.00 uur Organist: Madelon Kok Oldeholtpade Eeuwigheidszondag m.m.v: de 4Klank.

Nadere informatie

Kinderkerstfeest 2014 Op zoek naar een ster. Hartelijk welkom

Kinderkerstfeest 2014 Op zoek naar een ster. Hartelijk welkom Kinderkerstfeest 2014 Op zoek naar een ster Hartelijk welkom Welkom en gebed Samenzang: UaM 26 1. Nu daagt het in het oosten, het licht schijnt overal: Hij komt de volken troosten, die eeuwig heersen zal.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Feestelijke Kerstmorgendienst

Feestelijke Kerstmorgendienst Feestelijke Kerstmorgendienst dinsdag 25 december 2018 aanvang 10.00 uur Voorganger: ds. Saskia Ketelaar uit Lede Ouderling van dienst: Daniëlle Rijksen Organist: Akko de Feijter Muzikale medewerking:

Nadere informatie

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. Dinsdag 25 december 2018 Eerste Kerstdag. Lichtpunt

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. Dinsdag 25 december 2018 Eerste Kerstdag. Lichtpunt Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum Dinsdag 25 december 2018 Eerste Kerstdag Lichtpunt dienst voor jong en oud voorbereid met de werkgroep liturgie van onze gemeente er is nevendienst voor de kinderen

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 23 december 2018 Kleur: paars

Zondagsbrief Zondag 23 december 2018 Kleur: paars Zondagsbrief Zondag 23 december 2018 Kleur: paars Vierde zondag van Advent Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: Crèche: ds. Saskia Ketelaar uit Lede, België Elly Tollenaar Joke

Nadere informatie

Kerstnachtdienst 2014 Is er iets met Kerst mis?

Kerstnachtdienst 2014 Is er iets met Kerst mis? Kerstnachtdienst 2014 Is er iets met Kerst mis? In deze avond zijn we hier samengekomen, om met elkaar kerstmis te vieren. En we stellen ons de vraag: is er iets met Kerstmis? In deze avond zoeken we een

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 2 december 2018-1 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Erna Dros Diaken: Jan

Nadere informatie

Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen. Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom

Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen. Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom Welkom op ons kerstfeest Groep 0 zingt : Jezus zegt, dat hij hier van ons verwacht Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht, dat wij

Nadere informatie

December 2018 Januari 2019

December 2018 Januari 2019 December 2018 Januari 2019 HET WORDT FEEST! Vaak gaan er aan een feestje wel wat voorbereidingen vooraf. Wie worden er uitgenodigd voor het feest? Als de uitnodiging gemaakt is, kan die deur uit. En als

Nadere informatie

U komt. toch ook? Welkom. Wat was dat ook al weer??? ZATERDAG 17 SEPTEMBER. De Pepweek is een week vol activiteiten. VANAF

U komt. toch ook? Welkom. Wat was dat ook al weer??? ZATERDAG 17 SEPTEMBER. De Pepweek is een week vol activiteiten. VANAF Pepweek... Wat was dat ook al weer??? De Pepweek is een week vol activiteiten. om... elkaar te ontmoeten om... elkaar te bemoedigen om... elkaar te zoeken! om... uw/jouw geloofsleven een positieve stimulans

Nadere informatie

Met muzikale begeleiding van Marloes Stomphorst Thom van Eck Bauke de Boer. Kinderkerstfeest 2014

Met muzikale begeleiding van Marloes Stomphorst Thom van Eck Bauke de Boer. Kinderkerstfeest 2014 Met muzikale begeleiding van Marloes Stomphorst Thom van Eck Bauke de Boer Kinderkerstfeest 2014 Binnenkomst kinderen groep 1 tot en met 3 Luid klokjes, klingelingeling, luid klokjes kling! Laat de boodschap

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 9 december 2018-2 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Kees-Jan Antuma Diaken:

Nadere informatie

Welkom. KinderKerstZangDienst 2018

Welkom. KinderKerstZangDienst 2018 Welkom KinderKerstZangDienst 2018 Wij zijn op weg Wij zijn op weg naar Bethlehem Wij volgen de ster, die leidt ons naar Hem Met mirre en wierook en geschenken van goud Zijn onze zadeltassen tot de rand

Nadere informatie

SAMENZANG KINDERKERSTFEEST

SAMENZANG KINDERKERSTFEEST SAMENZANG KINDERKERSTFEEST 24-12-2017 1. Zacharias, luister goed, dit nieuws is niet gewoon: Jij en je vrouw Elisabet krijgen straks een zoon. Noem hem Johannes, God is goed, want hij is heel speciaal.

Nadere informatie

Kinderkerstfeest 2014 Op zoek naar een ster

Kinderkerstfeest 2014 Op zoek naar een ster Kinderkerstfeest 2014 Op zoek naar een ster Datum: vrijdag 26 december 2014 Aanvang: 10.00 uur Locatie: CGK Huizen Organisatie: Zondagsschool Zaait aan alle wateren Welkom en gebed Samenzang: UaM 26 1.

Nadere informatie

20 december 2015, 10.00 u.

20 december 2015, 10.00 u. Liturgie 20 december 2015, 10.00 u. Grote Kerk op de Markt Vierde advent. Kleur: paars Voorganger: Organist: Pastor Jos van der Steen Caroline Schaap m.m.v. de cantorij olv Wijnand Kramer Lector: Annemarie

Nadere informatie

Kinderkerstfeest in de Maartenskerk Maartenskerkgemeente Doorn

Kinderkerstfeest in de Maartenskerk Maartenskerkgemeente Doorn KINDER KERSTFEEST Maartenskerk Doorn Zondag 24 december 16.30 uur Het kerstverhaal gespeeld door (groot)ouders en jongeren en samen kerstliedjes zingen 1 Kinderkerstfeest in de Maartenskerk Maartenskerkgemeente

Nadere informatie

Collecten: De eerste collecte is bestemd voor diaconie kerstpakketten actie. De tweede collecte is bestemd voor in stand houden van de eredienst.

Collecten: De eerste collecte is bestemd voor diaconie kerstpakketten actie. De tweede collecte is bestemd voor in stand houden van de eredienst. Zondagsbrief voor zondag 17 december 2017-3 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: José Groenboom Diaken:

Nadere informatie

De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST Liturgie

De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST Liturgie De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST 2018 Liturgie Marktpleinkerk 24 december 2018 Aanvang: 19.00 uur Predikant: ds. Aarnoud van der Deijl Organist: Arjen Noordzij

Nadere informatie

Dank u wel lieve Heer

Dank u wel lieve Heer Dank u wel lieve Heer Dank U wel, lieve Heer, U kwam op de aarde neer, als een baby arm en klein. Dank U wel, lieve Heer, t Is een wonder zo fijn. Omdat U onze Redder wil zijn. 2009 Ans Heij - de Boer

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen

Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen 1 Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der englen hier geboren.

Nadere informatie

Eerste week vd advent

Eerste week vd advent Advent vieren en beleven derde graad Eerste week vd advent De adventskrans staat centraal. Er speelt zachte muziek. De kinderen nemen bij het binnenkomen een sparrentakje uit de mand en leggen dit rond

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 15 schooljaar Kerstviering in de Bron, Hesselterbrink 2 Emmen aanvang: 18.

Nieuwsbrief nummer 15 schooljaar Kerstviering in de Bron, Hesselterbrink 2 Emmen aanvang: 18. 19-12-2012 Nieuwsbrief nummer 15 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 20-12-2012 Zwemmen met alle kinderen 20-12-2012 Kerstviering in de Bron, Hesselterbrink 2 Emmen aanvang: 18.00 uur 21-12-2012

Nadere informatie

KINDER KERSTFEEST. Maartenskerk Doorn Kerstavond maandag 24 december uur De wonderlijke Kerst van Koster Kees

KINDER KERSTFEEST. Maartenskerk Doorn Kerstavond maandag 24 december uur De wonderlijke Kerst van Koster Kees KINDER KERSTFEEST Maartenskerk Doorn Kerstavond maandag 24 december 19.00 uur De wonderlijke Kerst van Koster Kees 1 2 Kinderkerstfeest in de Maartenskerk Maartenskerkgemeente Doorn Zoek een plek op waar

Nadere informatie

Tweede kerstdag Een heel bijzondere Baby Woensdag 26 december 2018 Aanvang: uur

Tweede kerstdag Een heel bijzondere Baby Woensdag 26 december 2018 Aanvang: uur Tweede kerstdag Een heel bijzondere Baby Woensdag 26 december 2018 Aanvang: 10.00 uur 1 Met medewerking van: Meditatie: Organist: Jeugdclubs, zondagsschool en band The Extra Mile Hans Scherphof Gerard

Nadere informatie

Echt Kerst. Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. maandag 24 december uur. Kerstavond. voorganger: ds.

Echt Kerst. Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. maandag 24 december uur. Kerstavond. voorganger: ds. Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum maandag 24 december 2018 22.00 uur Kerstavond Echt Kerst de viering werd voorbereid met de werkgroep liturgie van onze gemeente voorganger: ds. Pieter Goedendorp

Nadere informatie

Grote kerk te Schagen

Grote kerk te Schagen D e Z o n d a g s e M e d e d e l i n g e n l e e s t u a c h t e r i n d e z e l i t u r g i e Grote kerk te Schagen Dienst 2 juni 2019 7 e zondag van Pasen Exaudi (verhoor) Wezenzondag Voorganger: Pastor

Nadere informatie

Zondag 20 december 2015

Zondag 20 december 2015 Welkom Aansteken 4de adventskaars Zondag 20 december 2015 Zuiderkerkgemeente Voorganger: Dr. H. Nobel Organist: mevr. W. Misker Paars Paars is de kleur van het stil worden, van bezinning en gebed. Het

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 10 februari 2019 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Marike Hoekstra Diaken: Liesbeth

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging. - Algemene gegevens. Geboren. Dat geboren mag worden

Nadere informatie

De Leidraad. Kerstnachtdienst 24 december 2017

De Leidraad. Kerstnachtdienst 24 december 2017 Orde van dienst De Leidraad ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kerstnachtdienst 24 december 2017 Voorganger: Ds. Nel van Dorp Organist: Patrick Hopper M.m.v. De Zanggroep olv Vigilia

Nadere informatie

In deze dienst: Voorganger: Mevr. Maatjes Oosterhesselen. Organist: Wilfried Schippers

In deze dienst: Voorganger: Mevr. Maatjes Oosterhesselen. Organist: Wilfried Schippers Welkom in De Wijngaard Zondag 25 december 2018 In deze dienst: Voorganger: Mevr. Maatjes Oosterhesselen Organist: Wilfried Schippers In deze dienst: Ouderling van dienst: Annie Bouwman Diaken van dienst:

Nadere informatie

Welkom op Tweede Kerstdag in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal

Welkom op Tweede Kerstdag in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal Welkom op Tweede Kerstdag in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal Maandag : 26 december 2016 Aanvang : 10.00 uur Voorganger : Ds. Aart Mak

Nadere informatie

Kerstviering. Geloof met me mee! 25 december 2018

Kerstviering. Geloof met me mee! 25 december 2018 Kerstviering 25 december 2018 Geloof met me mee! Voorganger: Ds. Eckhardt Groeneveld Organist: Jan-Anton van der Mooren M.m.v: Het koperensemble Voorbereid met de kindernevendienst We zingen voor de dienst:

Nadere informatie

Orde van de dienst van Schrift en Tafel in de Lambertikerk te Zelhem

Orde van de dienst van Schrift en Tafel in de Lambertikerk te Zelhem 2a Orde van de dienst van Schrift en Tafel in de Lambertikerk te Zelhem EEN LIEDBOEK IS OOK NODIG klokgelui Ontvangst in de kerk. * DIENST VAN HET SAMENKOMEN * muziek voor de dienst De dienstdoende diakenen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Lichtbron 13 april tot 20 april 2018

Nieuwsbrief De Lichtbron 13 april tot 20 april 2018 Nieuwsbrief De Lichtbron 13 april tot 20 april 2018 Lichtbron-inspiratie In een aantal gespreksgroepen is na de Pasen het verhaal van Tomas behandeld. Zijn (on)geloof en twijfels helpen ons in onze twijfels.

Nadere informatie

Op verhaal komen. Activiteiten van de Protestantse Gemeente te Schoorl-Groet-Camperduin. september-december 2015

Op verhaal komen. Activiteiten van de Protestantse Gemeente te Schoorl-Groet-Camperduin. september-december 2015 Op verhaal komen Activiteiten van de Protestantse Gemeente te Schoorl-Groet-Camperduin september-december 2015 In en rond de kerkjes van Schoorl en Groet gebeurt meer dan je denkt. In dit boekje vind je

Nadere informatie

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst Welkom in de Sint Jacobskerk Wij wensen u een gezegende kerkdienst Sint Jacobskerk 1 e zondag na Epifanie Doop van de Heer Sint Jacobskerk Voorganger Ouderling v dienst Organist Lector : Ds. Pim Steenbergen

Nadere informatie

Verhaal week 1 (hdl. p ) wordt voorgelezen. (geselecteerde tekst) Prent 1 staat vooraan

Verhaal week 1 (hdl. p ) wordt voorgelezen. (geselecteerde tekst) Prent 1 staat vooraan Advent vieren en beleven tweede graad Eerste week vd advent De adventskrans staat centraal. Er speelt zachte muziek. De kinderen nemen bij het binnenkomen een sparrentakje uit de mand en leggen dit rond

Nadere informatie

Ontmoeting Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in t Loughoes met koffie/thee/limonade.

Ontmoeting Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in t Loughoes met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 14 april 2019 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: dhr. Bert Broers Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Jan Menno Medendorp

Nadere informatie

Zondag 12 februari 2017 Thema: Woede

Zondag 12 februari 2017 Thema: Woede Zondag 12 februari 2017 Thema: Woede Voorganger Zondagskind Ouderling : Dr. Klaas IJkema : Gijs en Rosa Dekker : Martin Smits 1 Muziek (bij Psalm 2 over de woede van God) Welkom door de ouderling van dienst

Nadere informatie

Liturgie voor Kerstnachtdienst 24 december 2015

Liturgie voor Kerstnachtdienst 24 december 2015 Liturgie voor Kerstnachtdienst 24 december 2015 Voorganger: ds. H. W. Bouwman Ouderling van dienst: Dinie Kossink m.m.v. Koor Comt nu met Sangh o.l.v. Joke Franken organist: Paul Jalink Hervormde Gemeente

Nadere informatie

Denkt u bij de uitgang aan de Zendingsbus? De opbrengst is dit jaar bestemd voor de Voedselbank Veenendaal.

Denkt u bij de uitgang aan de Zendingsbus? De opbrengst is dit jaar bestemd voor de Voedselbank Veenendaal. Liturgie voor 6 november 2016 Thema: WIE IS JOUW HELD? Deze dienst is voorbereid met kinderen en personeel van CBS t Speel-Kwartier Voorganger: ds. John Boogaard Ouderling van dienst: Mineke van Beek Organist:

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst op zondag 10 december 2017 tweede advent PG Schagen

Liturgie voor de morgendienst op zondag 10 december 2017 tweede advent PG Schagen Liturgie voor de morgendienst op zondag 10 december 2017 tweede advent PG Schagen Voorganger: Organist : Lector: Ontvangst pastor L. Kooiman Jan Zwart Jan Bruin Henk van Zanten Orgelspel Advent en aansteken

Nadere informatie

Kerstfeest. voor de Kinderen. 23 december 2014

Kerstfeest. voor de Kinderen. 23 december 2014 Kerstfeest voor de Kinderen 23 december 2014 De kinderen komen binnen en zingen: Luid klokje kling Luid klokje klingelingeling luid klokje kling Laat de boodschap horen Jezus is geboren Voor die blijde

Nadere informatie

Protestantse Gemeente te Haaksbergen-Buurse Palmzondag 14 april 2019

Protestantse Gemeente te Haaksbergen-Buurse Palmzondag 14 april 2019 Protestantse Gemeente te Haaksbergen-Buurse Palmzondag 14 april 2019 voorganger: ds. Job Stein organist: Marion Röber lector: Nynke van Genderen - Hiemstra Klokgelui DIENST VAN HET SAMENKOMEN De allerkleinsten

Nadere informatie

Thema: Het Licht der wereld is gekomen!

Thema: Het Licht der wereld is gekomen! Kerstmorgen 25 december 2013 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Thema: Het Licht der wereld is gekomen! Voorbereid met groep gemeenteleden: Betty Blitterswijk-Van der Louw, Francisca Broekhuis, Suzanne

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Echteld Liturgie van de Schoenmaatjes-dienst (incl. De Zondagsbrief) 2 e Adventszondag 4 december 2016

Protestantse Gemeente Echteld  Liturgie van de Schoenmaatjes-dienst (incl. De Zondagsbrief) 2 e Adventszondag 4 december 2016 Protestantse Gemeente Echteld www.kerkechteld.nl Liturgie van de Schoenmaatjes-dienst (incl. De Zondagsbrief) 2 e Adventszondag 4 december 2016 Thema: liefde = zegen Voorganger Ds. Wya de Kam - Diepeveen

Nadere informatie

Zondagsbrief voor zondag 23 december 2012. Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk.

Zondagsbrief voor zondag 23 december 2012. Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Zondagsbrief voor zondag 23 december 2012 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Bij de dienst Vanmorgen vertelt het evangelie van Lucas over de ontmoeting vol Geestdrift tussen twee vrouwen:

Nadere informatie

Hartelijk welkom in de Dorpskerk van de Protestantse Gemeente Biggekerke/Meliskerke zondag 3 december Dienst van intrede

Hartelijk welkom in de Dorpskerk van de Protestantse Gemeente Biggekerke/Meliskerke zondag 3 december Dienst van intrede Hartelijk welkom in de Dorpskerk van de Protestantse Gemeente Biggekerke/Meliskerke zondag 3 december 2017 Aan de dienst werken mee: Voorganger: ds. Nicolette Vlaming Ouderling van dienst: Adrie van Sluijs

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Kerstfeest 2015. Ds. W.E. den Hertogschool

Kerstfeest 2015. Ds. W.E. den Hertogschool Kerstfeest 2015 Ds. W.E. den Hertogschool Lichtjes, lichtjes overal Kerstfeest is het nu Jezus is geboren Zeggen zij aan U Groep 1/2 Welkom Kim & Jake Openingsgebed Gebed door groep 6 (1) Lieve Here God,

Nadere informatie

DE VOORBEREIDING We gaan staan; nadat de Paaskaars is aangestoken zingen we: MUZIEK Wanneer de muziek zwijgt proberen we stil te worden.

DE VOORBEREIDING We gaan staan; nadat de Paaskaars is aangestoken zingen we: MUZIEK Wanneer de muziek zwijgt proberen we stil te worden. Protestantse gemeente De Bron Groningen Zondag: 11 december 2016 Aanvang 10:00 uur 3 e zondag van Advent kleur: paars viering voorbereid door gemeenteleden piano: Vincent van Ravels Wilt U zich voorzien

Nadere informatie

Komt allen tezamen. Samenzang (orgel): Jezus zegt dat hij hier van ons verwacht

Komt allen tezamen. Samenzang (orgel): Jezus zegt dat hij hier van ons verwacht Samenzang (orgel): Jezus zegt dat hij hier van ons verwacht Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht, dat wij zijn als kaarsjes, brandend in de nacht. En Hij wenst dat ieder tot Zijn ere schijn'; jij

Nadere informatie

Advent en Kerstmis in de Oude Lutherse Kerk 2015

Advent en Kerstmis in de Oude Lutherse Kerk 2015 Advent en Kerstmis in de Oude Lutherse Kerk 2015 onderzoek alles en bewaar het goede Kerkdiensten Oude Lutherse Kerk tenzij anders vermeld: Zondag 6 december, tweede advent Voorganger ds. Andreas Wöhle.

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN FAMILIEKERSTFEEST. Meer hebben wij toch niet nodig?

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN FAMILIEKERSTFEEST. Meer hebben wij toch niet nodig? PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN FAMILIEKERSTFEEST Meer hebben wij toch niet nodig? Maandag 24 december 2018 Voorganger: ds. Bert Boter Cantrix: Maria Rosenmöller Organist/pianist: Jan Berghuis regie:

Nadere informatie

Orde van dienst. Zondag 20 januari 2019

Orde van dienst. Zondag 20 januari 2019 Orde van dienst Zondag 20 januari 2019 Mensen helpen mensen Presentatie van Louka Protestantse Gemeente Laren ( Gld.) Voorganger: ds. Jaap Jonk Lector: Janni Ebbekink Orgelspel: Stefan Potman 1 2 Orgelspel

Nadere informatie

Kinderkerstfeest 2015

Kinderkerstfeest 2015 Kinderkerstfeest 2015 Liturgie Marktpleinkerk 24 december 2015 Aanvang: 19.00 uur 1 SAMENZANG MET LICHTJESOPTOCHT! Zingen: Wat een sterren Refrein: Wat een sterren, wat een sterren als je heel lang kijkt,

Nadere informatie

KERSTMORGEN IN DE PETRAKERK

KERSTMORGEN IN DE PETRAKERK KERSTMORGEN IN DE PETRAKERK Voorganger: Ds. Pieter van Winden Organist: Adrie M. Okker met het Petrakerk kinderkoor o.l.v. Márin Kroon piano: Hans Kroon Orgelspel Gedicht: We zoeken een ster We zingen:

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst op eerste kerstdag 2016 om 9.30 uur

Liturgie voor de dienst op eerste kerstdag 2016 om 9.30 uur Liturgie voor de dienst op eerste kerstdag 2016 om 9.30 uur Welkom, jij, van ginds en hier! Voorganger : Organist: Zang: Koster: ds. Piet Schelling, Monster Jan van Elst zanggroep Welkomkerk o.l.v. Jan

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. voor zaterdag 26 december. 2e kerstdag in de Hervormde kerk te Onstwedde. Aanvang uur

ORDE VAN DIENST. voor zaterdag 26 december. 2e kerstdag in de Hervormde kerk te Onstwedde. Aanvang uur ORDE VAN DIENST voor zaterdag 26 december 2e kerstdag 2015 in de Hervormde kerk te Onstwedde. Aanvang 09.30 uur Voorganger: ds. J.M. Viergever Organist : dhr. H. de Leede Muziekgroep: Genesis Inleidend

Nadere informatie

Kerstmorgen 2018 Een herder kijkt verder

Kerstmorgen 2018 Een herder kijkt verder Kerstmorgen 2018 Een herder kijkt verder Aan deze dienst werken o.a. mee: Het Nicolauskerkkoor o.l.v. Joke de Witte René Nijsse op orgel De jongste gemeenteleden Voorganger ds. Corine van Eck Samenzang

Nadere informatie

Jezus is de morgenster

Jezus is de morgenster Jezus is de morgenster Kinderkerstfeest op 2 de kerstdag 10:00 uur in de Hervormde Kerk te Den Ham Met medewerking van de zondagsschool, kindernevendienst en de clubs Muzikale ondersteuning doormiddel

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 25 juni 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. In deze dienst zal Erna Dros bevestigd worden als ouderling. We zullen als gemeente afscheid nemen van de vorige ouderling/voorzitter

Nadere informatie

LITURGIE VOOR DE VIERING OP 1 E KERSTDAG 2017

LITURGIE VOOR DE VIERING OP 1 E KERSTDAG 2017 LITURGIE VOOR DE VIERING OP 1 E KERSTDAG 2017 voorganger: organist: koster: ds. Gert Kwakkel dhr. Michiel de Leeuw van Weenen dhr. Peter Stravers 1 SAMENZANG voor de dienst In Bethlehems dreven 1. 't Was

Nadere informatie

Aansteken van de adventskaarsen. refrein: refrein. refrein. Welkom. Lied: Verlanglichtjes

Aansteken van de adventskaarsen. refrein: refrein. refrein. Welkom. Lied: Verlanglichtjes Kerstfeest 2016 Welkom Aansteken van de adventskaarsen Lied: Verlanglichtjes refrein: Vier kleine kaarsen, verlanglichtjes voor kerst. Zo komt voor jou en mij het kerstfeest dichterbij Steek ze aan. Ze

Nadere informatie

KERSTMORGEN IN DE PETRAKERK. 25 december Voorganger: Dominee Peter Mol Organist: Adri Okker Zondagskind: Bart van den Berg

KERSTMORGEN IN DE PETRAKERK. 25 december Voorganger: Dominee Peter Mol Organist: Adri Okker Zondagskind: Bart van den Berg KERSTMORGEN IN DE PETRAKERK 25 december 2013 Voorganger: Dominee Peter Mol Organist: Adri Okker Zondagskind: Bart van den Berg Met medewerking van het Petrakinderkoor o.l.v. Márin Kroon - VOORAF - Orgelspel

Nadere informatie

Wat is jouw topmoment?

Wat is jouw topmoment? Zondag 21 februari 2016 2e zondag 40 dagentijd Wat is jouw topmoment? Begroeting (ouderling van dienst) We gaan staan Welkom Zingen: Vrede voor jou Vrede voor jou, hierheen gekomen, zoekend met ons om

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament

Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament Voor de dienst luisteren we naar: In de hemel is de Heer (Andre van Zyl). In

Nadere informatie

Zondag 2 juni 2019 (Zondag Exaudi - Wezenzondag) Mevrouw H. Smeulers uit Papendrecht

Zondag 2 juni 2019 (Zondag Exaudi - Wezenzondag) Mevrouw H. Smeulers uit Papendrecht Zondag 2 juni 2019 (Zondag Exaudi - Wezenzondag) Voorganger: Liturg van dienst: Organist: Mevrouw H. Smeulers uit Papendrecht John Boogaard Paul Germans VOORBEREIDING: Orgelspel, (vanaf 10 uur bereiden

Nadere informatie

Zondag 23 december 2018

Zondag 23 december 2018 Zondag 23 december 2018 4e Advent Kinderkerstfeest 2018 1 Welkom Openingslied: Lied 477: 1, 2, 4 Aansteken adventskaarsen Zingen: Twinkel twinkel kleine ster Twinkel twinkel kleine ster Ik zie jou al van

Nadere informatie

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Welkom en mededelingen Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Stil gebed Votum en groet van Sela Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte laat niet

Nadere informatie

Welkom in Open Hof. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Welkom in Open Hof. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen 1 Welkom in Open Hof Orde voor de viering op zondag 15 september 2019 om 9.30 uur in Open Hof Startzondag: Een goed verhaal voorgangers: drs. Berthina van der Kamp ds. Kasper Jager orgel en piano: Diddy

Nadere informatie

Middernachtmis van 24 december 2013 In dit kind is God met ons

Middernachtmis van 24 december 2013 In dit kind is God met ons Middernachtmis van 24 december 2013 In dit kind is God met ons Om 11.45 u. zingt het koor kerstliederen. Openingslied: Puer Natus. Begroeting en inleiding Welkom in deze vreugdevolle nacht, van de kou

Nadere informatie

Protestantse Gemeente te Hoofddorp De Lichtkring. Eerste kerstdag, Zondag 25 december 2016 Viering voor jong en oud

Protestantse Gemeente te Hoofddorp De Lichtkring. Eerste kerstdag, Zondag 25 december 2016 Viering voor jong en oud Protestantse Gemeente te Hoofddorp De Lichtkring Eerste kerstdag, Zondag 25 december 2016 Viering voor jong en oud Ouderling van dienst is Aletta Keijzer Diaken is Lian van Uxem Het orgel wordt bespeeld

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 6 september 2015 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 12 e Zondag van de Zomer Kleur: groen De kleur groen drukt nieuw leven, hoop, toekomst en groeikracht uit. Voorganger: Organist: Da. Geke

Nadere informatie

Viering van de Geboorte van Christus, op Kerstmorgen 25 december 2014 om uur in de Protestantse Gemeente Elburg Ichthuskerk

Viering van de Geboorte van Christus, op Kerstmorgen 25 december 2014 om uur in de Protestantse Gemeente Elburg Ichthuskerk Viering van de Geboorte van Christus, op Kerstmorgen 25 december 2014 om 10.00 uur in de Protestantse Gemeente Elburg Ichthuskerk Voorganger: ds. W. Smit uit Kampen Organist: Johan Hoeve Lector: Ilse Tissingh

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR DINSDAG 25 december e KERSTDAG

ORDE VAN DIENST VOOR DINSDAG 25 december e KERSTDAG ORDE VAN DIENST VOOR DINSDAG 25 december 2018-1e KERSTDAG VOORGANGER: ds. A.H. Blom OUDERLING VAN DIENST: dhr. M. Boot ORGANIST: dhr. P. de Jong FLUIT: Marja van Heelsum - Faber TROMPET: Joost Pot CANTORIJ:

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE te ELST

PROTESTANTSE GEMEENTE te ELST PROTESTANTSE GEMEENTE te ELST 25 december 2016 KERSTMORGENVIERING VOOR JONG EN OUD VOORBEREIDING Orgelspel Welkom en mededelingen Aansteken van de kaarsen Kerstvers Stil van verwondering willen we in deze

Nadere informatie

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 29 april 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 9.30 uur Voorganger: ds Adri van der Wal Met medewerking van de 4U-band o.l.v. André Kastelein 1 Intocht De kerkenraad komt

Nadere informatie

De kinderen van groep 1 en 2 zingen: Ga je mee op zoek?

De kinderen van groep 1 en 2 zingen: Ga je mee op zoek? De kinderen van groep 1 en 2 zingen: Ga je mee op zoek? Ga je mee op zoek naar het Koningskind? Ga je mee op zoek, want wie zoekt, die vindt. Ga je mee op zoek naar het Koningskind? Want wie zoekt, die

Nadere informatie

13 december 2015 Derde zondag van Advent

13 december 2015 Derde zondag van Advent 13 december 2015 Derde zondag van Advent Dienst met de catechesegroep gehandicapten Bevestiging van Trudy van Wijngaarden tot diaken 9.30 uur Organist: Jan Quakkelaar Muzikale medewerking: fam. Blom -

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 18 november 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Erna Dros Diaken: Jan Menno Medendorp

Nadere informatie

Kerstdienst 25 december 2018

Kerstdienst 25 december 2018 Kerstdienst 25 december 2018 Voorganger: Ds. Bart Breunesse Organist: Irma Zuur Voor de dienst zingt Marturia: - I heard the bells on Christmas day - Come on down I heard the bells on Christmas day Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Aan alle ouders/verzorgers van kinderen van De Morgenster, Advent 'Stil nu, stil nu, maak nu geen gerucht. Het wonder komt heel zachtjes aan, kerstkind wil naar binnen gaan. Stil

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Kerstvieringen We kijken terug op twee heel mooie kerstvieringen. Op woensdagavond in de school. Wat zag de zaal er prachtig uit en goed om te zien

Nadere informatie

zondag, 23 december 4 e advent

zondag, 23 december 4 e advent zondag, 23 december 4 e advent In verwachting De profeet Micha vertelt dat een vrouw een kind zal krijgen. Dat kind zal als een herder voor mensen zorgen. Hij komt uit Betlehem! En dat kind is Jezus. En

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie