U zal vanavond de voorstelling van Yu Rong in Carré te W i l l e b roek kunnen bijwo n e n. Wij hopen dat u ervan zal genieten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "U zal vanavond de voorstelling van Yu Rong in Carré te W i l l e b roek kunnen bijwo n e n. Wij hopen dat u ervan zal genieten."

Transcriptie

1

2 U zal vanavond de voorstelling van Yu Rong in Carré te W i l l e b roek kunnen bijwo n e n. Wij hopen dat u ervan zal genieten. U krijgt van ons de pas afgewerkte mini-cd Red Ey Stare, speciaal voor deze gelegenheid geperst. Een selectie van vier nummers we rden in augustus opgenomen. Graag hadden wij ons persoonlijk aan u voorgesteld. Van links naar rechts herkennen we : Kim Van kerckhoven (drum) Mark Soetens (toetsen) Sophie De Wolf (zang) Kurt Van den Bossche (bas) Peter Otto (gitaar) Sinds net iets meer dan een jaar verenigd onder de naam Yu Rong. Wij nodigen u uit om Yu Rong beter te leren kennen in deze persmap en tijdens het interview. Yu Rong verwelkomt u na vandaag ook graag op onze website We bedanken Ronny van Bavegem van Enjoy Entertainment en de firma MGE Ups Systems voor deze unieke avond.

3 L E D E N : SOPHIE DE WOLF : Geboren te Brussel op 2 juni 1980, werd thuis Franstalig opgevoed maar studeerde in het Nederlands. In 1997 ging ze in Antwerpen wonen en volgde er grafische vormgeving aan de Academie voor Schone Kunsten. Niet verwonderlijk dus dat Sophie dan ook de ontwerpen van de CD hoes en de website voor haar rekening nam. Ze begon met zingen in de groep van haar broer. Ze zette haar ambitie kracht bij door een deelname aan Idool 2003 waar ze net de finale miste. Onlangs haalde ze met een andere zangwedstrijd op TMF, met zowel Belgische als Nederlandse deelnemers, wel de finale. Ondanks deze successen volgt ze toch nog bijscholing bij een Australische zanglerare s. Na een jaar Yu Rong is Sophie de straffe front lady waar de groep op rekende.

4 MARK SOETENS : Geboren te Mechelen op 8 januari 1975, ging op 8 jarige leeftijd naar de muziekschool in Mechelen en bleef sindsdien muziek maken, zij het dan meestal thuis aan de piano. Woonde een tijdje in Afrika en dat liet zijn sporen na. Misschien is dat waar de soms d u i d e l i j ke reggae invloeden vandaan ko m e n. Zijn favoriete muziek genres zijn o n d e rtussen sterk uiteenlopend van klassieke muziek tot techno, van reggae tot jazz. Er stroomt muziek door zijn aderen en Yu Rong is de ideale uitlaatklep. Heeft een droom van ooit blues of jazz pianist te worden in een donkere kroeg rond zijn 60ste verjaardag Maar misschien blijft dat wel beter bij een droom.

5 KIM VAN KERCKHOVEN : Geboren te Reet op 9 november Kim is een geboren drummer en een echte groepsmens. Hij verbouwde zelfs zijn huis om er te kunnen repeteren. Kim was in een niet zo ver verleden de drummer van de groep Cunzi waarmee hij de finale van Humo s rock rally haalde. Ook met Cunzi speelde Kim reeds op de Gentse Feesten, op Marktrock, in de AB en in de Vooruit. Hij was ook reeds drummer in enkele andere groepen. Bij Jesus Chrysler leerde hij Kurt kennen en bij Café Cliché (met Mark Vosté van Belgian Asociality) leerde hij Peter kennen.

6 PETER OTTO : Geboren te Mechelen, enkele decennia terug. Spendeerde al zijn spaarcenten op 14 jarige leeftijd aan zijn eerste elektrische gitaar. Na de nodige training werd snel duidelijk dat hij er een natuurlijk talent voor had. Na een goed jaar bespeelde hij de eerste podia met mensen als Raf Van Assche en Paul Mennes. In de tweede helft van de jaren 90 startte hij samen met Mark Vosté het kleinkunstproject Café Cliché, waarmee ze tussen Bram Vermeulen en Raymond van t Groenewoud op Boterhammen in het Park speelden. De ervaring zorgt ervoor dat hij ondanks een blik van rust en eenvoud de vetste gitaarsolo s neerzet.

7 KURT VAN DEN BOSSCHE : Verloor zijn hart aan de bas op zestien jarige leeftijd. Zijn eerste band was De Vadsige Koningen die hoewel de naam van de groep anders doet vermoeden Engelstalige rock bracht. Haalde in 1986 de finale van Humo s Rock Rally met The Outastyle, opgericht door King Koen. Elf jaar lang was Kurt bassist bij The Swampdolls.Van garage rock evolueerde dat tot zompige rock/blues en er werden twee full LP s opgenomen en ze wonnen een muziekwedstrijd op Studio Brussel voor het dan nog onbekende Soulwax. In 2000 werd de bas tijdelijk aan de haak gehangen tot Kim ze erweer af haalde. Sindsdien zwaar besmet door het Yu Rong virus.

8 Y U R O N G : Yu Rong werd opgericht in het najaar Het initiatief ging uit van Kim. Al snel vond hij gelijkgestemde zielen in Mark en Peter uit een ander muzikaal gezelschap waar ook Kim zelf deel van uitmaakte. Wanneer Kim nadien Kurt en Sophie contacteerde werd een eerste bijeenkomst georganiseerd. Na enkele weken leken de eerste nummers al geboren. Het groeiende enthousiasme kreeg het gezelschap van groeiende ambitie. De eerste live try-out liet dan ook niet lang op zich wachten en in februari stond Yu Rong al voor een select publiek van geïnteresseerden. Yu Rong brengt een mix van pop, rock en reggae, vaak dansbaar en soms lichtjes duister getint. Naast het eigen werk duiken in de set soms namen op zoals Moloko, Grace Jones en No Doubt, netjes in een Yu Rong jasje. De muziek van Yu Rong zoekt emotie in het samenspel en put kracht uit eenvoud in de melodieën, verrijkt met een sterke groove. Het geheel wordt gedragen door de sterke zangprestatie van Sophie. De ambitie van Yu Rong is in de eerste plaats live optredens te doen. Het direct contact met een publiek schenkt het meeste voldoening. Yu Rong heeft alles in huis om het te maken : jeugdig enthousiasme en toch ervaring zat, veelzijdig, ruimdenkend, karaktervol, uniek, ambitie en ambiance, fun en funky, and if you don t like it... you re wrong.

9 I N V E S T M E N T S Investments is het eerste nummer dat Yu Rong maakte, en bleef tot op heden bij de meest favoriete nummers van de meeste groepsleden. Investments is een rustig nummer om van te genieten. De melodie in het refrein blijft vanaf de eerste beluistering hangen, en dat maakt het nummer in zijn geheel erg herkenbaar. Het heeft iets melodramatisch maar het tekstloze refrein is een soort troostende frisse nieuwe wind die iedereen die zich in de tekst van de strofen kan inleven nodig heeft. A C L O U D Y N I G H T Dit is een nummer vol ambiance, van begin tot einde. Het is heel strak en pompend zowel in de strofes als in het refrein. Er zit een duidelijk spoor van reggae in en een tikkeltje rock. De refreinen hebben iets explosiefs en de gitaarsolo aan het einde doet daar nog eens een schepje bovenop. Zonder meer het meest dansbare nummer voorlopig. I M I N Y O U R S P E L L Hoewel de opname ervan reeds vooraf gepland was is dit nummer pas echt gegroeid in de studio zelf. Het heeft een meeslepend ritme en een sterk refrein. Naar het einde van het nummer toe zit een trance-break waarin Sophie s zangcapaciteit extra in de verf gezet wordt. Een break die op een soort vanzelfsprekende wijze weer overvloeit in het refrein. Een al bij al heel erg hitgevoelig nummer. R E D E Y E S TA R E Dit is het nummer waarin elkeen van de groepsleden het beste van zichzelf kan geven. Alle partijen keyboards, drum, gitaar, bas én zang zijn evenwaardig en maken het nummer tot een harmonieus geheel. Het is explosief en misterieus, en heeft een verrassend sterk einde. Gefluister zet de toon in het begin maar naar het einde toe gaat het in een heuse crescendo waarbij de zanglijn de hoogte ingaat. Als even later de gitaar dezelfde hoge noot aanslaat is de apotheose kompleet. We dagen u uit in de laatste maten van het nummer de stem van de gitaar te onderscheiden. Het lukt je vast niet zonder tegelijk kippenvel te krijgen.

10 C O N TA C T : Kim Van kerckhoven Baekelmanstraat Tisselt (Willebroek) 0495 / info@yurong.be

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen Als eerste moet je goed weten waarover je song gaat. Dit lijkt overduidelijk, maar dat is het niet altijd. Probeer in één woord vast te leggen waarover je song gaat. Het is uiteraard bepalend voor de tekst

Nadere informatie

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend Interview met The Cockroach Killers We zijn in Lommel bij het 5e P&D Country & Line Dance Weekend Zaterdag 1 oktober 2016 We zitten aan tafel met deze keer niet als duo maar als voltallige band The Cockroach

Nadere informatie

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Het succesvolle optreden van Cuccurullo Brillo Brullo met Ike Willis op de Zappanale 16 in Duitsland heeft geleid tot een muzikaal vervolg. Ike

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

Poke you Once (19h ) - Zwolle

Poke you Once (19h ) - Zwolle Poke you Once (19h00-1945) - Zwolle Deze energieke Zwolse pop/rock band zal op de 10 e (jubileum) editie van het In the Attic de aftrap geven voor een fantastische avond. 2 ladies en 4 gents die een feestje

Nadere informatie

Black Swords. De jongste rockband van Nederland!

Black Swords. De jongste rockband van Nederland! Black Swords De jongste rockband van Nederland! De band Al een tijdje vormen de broers Bram en Loek Bijnen uit Bladel, Wytze Spierts uit Hapert en Senna Trompetter uit Hoogeloon samen de rockband Black

Nadere informatie

Geen dag zonder gitaar zaterdag, 31 januari 2015 12:25

Geen dag zonder gitaar zaterdag, 31 januari 2015 12:25 Talenten op Aruba. Ze zijn overal te vinden. Zij storten zich in het leven, of het nu sport, kunst, uitgaan, lezen, muziek of juist de donkere kant van de samenleving is. Het is aan hen. Voor diegene die

Nadere informatie

In dit nummer. Zaterdagavond 10 Januari 2015. Nieuwsbrief 01-01-2015 Jaargang 2, nummer 9

In dit nummer. Zaterdagavond 10 Januari 2015. Nieuwsbrief 01-01-2015 Jaargang 2, nummer 9 Nieuwsbrief 01-01-2015 Jaargang 2, nummer 9 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zaterdagavond 10 Januari 2015. Blueswheell(NL) The Bluesbones

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30)

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30) THE SAINTS BACK ON STAGE TRY-OUT Chris - Appie - Frans-Jan - Hennie en drummer Henri hebben fanatiek gerepeteerd en willen nu hun muziek spelen voor eigen publiek. For the incrowed only Diegene die een

Nadere informatie

Afstudeerrichting Scheppende Muziek specialisatie Muziekproductie. Voornaam en Naam : Leeftijd:. Woonachtig te (gemeente of stad):.

Afstudeerrichting Scheppende Muziek specialisatie Muziekproductie. Voornaam en Naam : Leeftijd:. Woonachtig te (gemeente of stad):. Informatieformulier bij het digitaal portfolio en het motivatiegesprek Vul onderstaande tabel in voor alle songs die je indient. Vul ook de vragenlijst in vanaf pagina 3. Maak 1 pdf file met daarin alle

Nadere informatie

België is goed vertegenwoordigd dit jaar bij Nu of Nooit. Bij verschillende deelnemers aan de Limburgse bandcontest staan Zuiderburen op het podium. B

België is goed vertegenwoordigd dit jaar bij Nu of Nooit. Bij verschillende deelnemers aan de Limburgse bandcontest staan Zuiderburen op het podium. B België is goed vertegenwoordigd dit jaar bij Nu of Nooit. Bij verschillende deelnemers aan de Limburgse bandcontest staan Zuiderburen op het podium. Bij Weekend Safari zelfs twee. Eén van die twee, gitarist/zanger

Nadere informatie

Even voorstellen. Opbouw en soundcheck. Monitoring. Versie

Even voorstellen. Opbouw en soundcheck. Monitoring.   Versie Even voorstellen ALLOWAY is een zeskoppige formatie die sinds 2009 optreedt. Wij maken van elk optreden een feest. Niet alleen het aantal nummers is groot, maar we spelen ook een zeer gevarieerd repertoire.

Nadere informatie

Victoria: Ik ben geboren in Rotterdam en was vaak bij mijn ouders

Victoria: Ik ben geboren in Rotterdam en was vaak bij mijn ouders Onbekend/onbemind???? In deze rubriek een interview over artiesten die nog niet zo heel erg bekend zijn en dat wel verdienen. In deze eerste aflevering met Victoria Eman. Dolf: Hoi Victoria welkom hier

Nadere informatie

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue Nieuwsbrief 01-10-2015 Jaargang 2, nummer 16 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 4 Oktober 2015. Little Steve & the Big

Nadere informatie

Electronic press kit

Electronic press kit Electronic press kit Biography Promotrack / Video / Links / Discography / Reviews Technical rider / Stageplot Gigposter easymonster@hotmail.com info@woodmusic.nl 06 29 27 86 79 easymonster@hotmail.com

Nadere informatie

Muzieklessen groep 5:

Muzieklessen groep 5: Muzieklessen groep 5: We kwamen de gymzaal van de kleuters binnen. Er stond een man met een gitaar, en er lagen matten. Daar moesten we gaan zitten. Hij had meer gitaren mee, hij liet de namen van de gitaren

Nadere informatie

Hij is 46 jaar oud, 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 18 en 20 jaar oud.

Hij is 46 jaar oud, 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 18 en 20 jaar oud. Waarom hebben jullie jezelf als duo Needle & Salt genoemd? Rolf's achternaam is Schnyder, wat in het Engels betekent tailor (kleermaker), een man die werkt met een needle, terwijl Fredy's achternaam Salzmann

Nadere informatie

Technische Rider. Contactinformatie: Contactpersoon: Niels Helder E-mail: Niels.Helder@gmail.com Telefoon: +31 (0)6 4438 4216

Technische Rider. Contactinformatie: Contactpersoon: Niels Helder E-mail: Niels.Helder@gmail.com Telefoon: +31 (0)6 4438 4216 Technische Rider Contactinformatie: Contactpersoon: Niels Helder E-mail: Niels.Helder@gmail.com Telefoon: +31 (0)6 4438 4216 Gezelschaps- en transportinformatie: Reisgezelschap: Transport: Bandleden: 5

Nadere informatie

Initiatie en vervolmakingstage voor jazzmuziek 31ste editie - van 19 tot 25 juli 2015

Initiatie en vervolmakingstage voor jazzmuziek 31ste editie - van 19 tot 25 juli 2015 Les Lundis d Hortense presenteert : Initiatie en vervolmakingstage voor jazzmuziek 31ste editie - van 19 tot 25 juli 2015 Jazz au Vert is een niet te missen jaarlijks evenement voor muzikanten die hun

Nadere informatie

Guido Scope. Neem contact op voor een GRATIS gitaarles CONTACT. Audio & Video Optreden boeken Optredens. Over mij. Gitaarles

Guido Scope. Neem contact op voor een GRATIS gitaarles CONTACT. Audio & Video Optreden boeken Optredens. Over mij. Gitaarles Audio & Video Optreden boeken Optredens Gitaarles Over mij De speler hieronder (Guido Scope) bevat een aantal solo gitaar stukken en duo opnames met arrangementen, composities en improvisaties van hem

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Seizoen 2012-2013 Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Liefde voor muziek De Zeister Muziekschool is hèt trefpunt voor muziek in Zeist. Iedereen die iets met muziek wil doen - van spelen tot luisteren,

Nadere informatie

DE CASEMBROOTKOORKRANT

DE CASEMBROOTKOORKRANT DE CASEMBROOTKOORKRANT Toen Nu 2002 2012 JUBILEUMJAAR!!! Ja Ja, het Casembrootkoor bestaat al weer 10 Jaar!!! Hoe het begon? Ik zal het je vertellen! De moeder van Quincy uit het koor nu, vroeg aan juf

Nadere informatie

LESBRIEF onderbouw. MUZIEK OP MAAT, hart voor muziek! Lego House. Ed Sheeran

LESBRIEF onderbouw. MUZIEK OP MAAT, hart voor muziek! Lego House. Ed Sheeran LESBRIEF onderbouw MUZIEK OP MAAT, hart voor muziek! Lego House Ed Sheeran Inleiding Lego House is één van de recente hits van singer-songwriter Ed Sheeran. In deze lesbrief ga je met dit nummer aan de

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Liturgie voor de viering op 24 april 2016 om 10.00 uur in de Lichtkring met de Catechesegroep Gehandicapten Hoofddorp

Liturgie voor de viering op 24 april 2016 om 10.00 uur in de Lichtkring met de Catechesegroep Gehandicapten Hoofddorp Liturgie voor de viering op 24 april 2016 om 10.00 uur in de Lichtkring met de Catechesegroep Gehandicapten Hoofddorp Ouderling van dienst is Burg Anker Diaken is Alma van Hengel De piano wordt bespeeld

Nadere informatie

MS - Als je het even goed uitrekent vanaf `86 dan word het 32 jaar. MV - Ik speel niet in Savannah, maar ik ben wel inderdaad Singer- Songwriter.

MS - Als je het even goed uitrekent vanaf `86 dan word het 32 jaar. MV - Ik speel niet in Savannah, maar ik ben wel inderdaad Singer- Songwriter. Interview met de band " Bluebird Cafè ". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Is voor Savannah nog iets anders geweest? MS - Niet echt professioneel. Al moet ik

Nadere informatie

1. Luister je naar de radio?

1. Luister je naar de radio? Muziek In hoeverre ben je het (on)eens met de volgende stellingen? 10 95% 1. Luister je naar de radio? (n=538) 9 8 7 6 5 4 3 2 1 5% Ja Nee Weet niet Toelichting: Ja Alleen naar muziek De hele dag door...3fm

Nadere informatie

LESSENROOSTER WOWOOR. Muziekinitiatie AALBEKE AVELGEM. KORTRIJK jongeren BELLEGEM BISSEGEM. KORTRIJK volwassenen GULLEGEM HEULE

LESSENROOSTER WOWOOR. Muziekinitiatie AALBEKE AVELGEM. KORTRIJK jongeren BELLEGEM BISSEGEM. KORTRIJK volwassenen GULLEGEM HEULE CONSERVATORIUM uurrooster 2017-2018 MUZIEK LESSENROOSTER WOWOOR AMV/SZ Lagere Graad Voor jongeren vanaf 2 de jaar AMV/SZ + 1u instrument, volwassenen vanaf 1 ste jaar AMV/SZ + 1u instrument Muziekinitiatie

Nadere informatie

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER Vanaf donderdag 7 november gaat Lisa Smolders samen met Frank Vander linden en Sarah Bettens op zoek naar

Nadere informatie

Kikkerland country Interview Country Band Sundown

Kikkerland country Interview Country Band Sundown Kikkerland country Interview Country Band Sundown We zijn in gesprek met Charles Nefkens van Country Band "Sundown" Vertel eens Charles, hoe is de band tot stand gekomen? - Monique en ik zingen al country

Nadere informatie

Opstartlessen. Lesbrief 9. Muziek. Wat leert u in deze les? Veel succes! www.edusom.nl

Opstartlessen. Lesbrief 9. Muziek. Wat leert u in deze les? Veel succes! www.edusom.nl www.edusom.nl Opstartlessen Lesbrief 9. Muziek Wat leert u in deze les? Wat u kunt zeggen als u iets mooi vindt. Een gesprek voeren over muziek. Veel succes! Deze les is ontwikkeld in opdracht van: Gemeente

Nadere informatie

Interview Mr en The Mrs

Interview Mr en The Mrs Interview Mr en The Mrs Door Timen van Ark en Jaap van der Weerd van www.countryland.nl 03-12-2016 We hebben aan de tafel zitten Edwin Schimscheimer, Esther van Kommer en Saskia Confurius. Goede avond

Nadere informatie

New Folk Sounds magazine van folk tot wereldmuziek

New Folk Sounds magazine van folk tot wereldmuziek New Folk Sounds magazine van folk tot wereldmuziek Digmon Roovers basgitarist op de gitaar Geplaatst: 6 april 2012 door Auke Wiersma In 2000 lanceerde Jazzgitarist Jan Kuiper zijn FIve Great Guitars, een

Nadere informatie

music education workshops studio recording band merging. - PRESS KIT

music education workshops studio recording band merging. - PRESS KIT music education workshops studio recording band merging. - PRESS KIT Rockschool Aalst VZW Boudewijnlaan 197 9300 Aalst Steven Librecht Matthias Jacobs + 32 (0)0468 11 82 04 info@rockschool.be www.rockschool.be

Nadere informatie

Namens Vocalix Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier

Namens Vocalix Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier Vocaal ensemble Vocalix is een vocaal ensemble dat meerstemmige nummers brengt in aangepaste arrangementen, voor elk feest of muzikale gebeurtenis, gaande van een huwelijksceremonie of privé huiskamerconcert

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

Programma 4 februari 2016 Open nacht

Programma 4 februari 2016 Open nacht Programma 4 februari 2016 Open nacht Welkom op de open nacht Jazz, Pop en Wereldmuziek! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

Informatieformulier bij het digitaal portfolio. Afstudeerrichting Scheppende Muziek specialisatie Muziekproductie

Informatieformulier bij het digitaal portfolio. Afstudeerrichting Scheppende Muziek specialisatie Muziekproductie Informatieformulier bij het digitaal portfolio Vul de gevraagde info in op pagina 2 t.e.m.5 voor alle songs die je indient. Vul ook de vragenlijst volledig in vanaf pagina 6. Maak een pdf file met daarin

Nadere informatie

2,2. Opdracht door K woorden 21 november keer beoordeeld. CKV Muziek Verslag

2,2. Opdracht door K woorden 21 november keer beoordeeld. CKV Muziek Verslag Opdracht door K. 1157 woorden 21 november 2016 2,2 5 keer beoordeeld Vak Methode CKV De bespiegeling CKV Muziek Verslag Kunst is een belangrijk onderdeel van de cultuur. Mensen van over de hele wereld

Nadere informatie

Hoofdstuk 7. 1. Introductie video

Hoofdstuk 7. 1. Introductie video Hoofdstuk 7 1. Introductie video 2.Techniek vinger 4/ pinky! De pink is een best moeilijke vinger om noten/ tonen mee te spelen maar met frequent en structureel oefenen zal het snel makkelijker worden.

Nadere informatie

Academie Merksem. Welkom op de vrije infosessie.

Academie Merksem. Welkom op de vrije infosessie. Academie Merksem Welkom op de vrije infosessie. Maandag 6 oktober, tussen 17 en 18u30 in Brecht Woensdag 8 oktober, tussen 18 en 19u30 in Merksem Dinsdag 14 oktober, tussen 18 en 19u30 in Sint Job Academie

Nadere informatie

Onze PC produceert een CD Doelgroep vanaf 6 jaar

Onze PC produceert een CD Doelgroep vanaf 6 jaar Onze PC produceert een CD Doelgroep vanaf 6 jaar Ass echte sterren maken wij onze eigen muzikale superproduktie en branden ze op een CD. We maken met deze workshop aan de deelnemers duidelijk dat ze net

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Programma 25 april 2013 Theater Odeon

Programma 25 april 2013 Theater Odeon Karijn Haasjes Aafke van Welbergen Emily Bouwhuis The Future Kids! Kunstbende Black Illusion Presentatie: Michael Kroegman Programma 25 april 2013 Theater Odeon Deelnemende scholen: Gymnasium Celeanum

Nadere informatie

Nordmann schreef soundtrack bij film noir

Nordmann schreef soundtrack bij film noir Nordmann schreef soundtrack bij film noir N.a.v. de reeks concerten vanaf 9 maart 2017 in het kader van een tournee georganiseerd door JazzLab Series, vroeg ik naar de ontstaansgeschiedenis van de muziek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 3, nummer 20 Stichting The Blues Connection

Nieuwsbrief Jaargang 3, nummer 20 Stichting The Blues Connection Nieuwsbrief 01-03-2016 Jaargang 3, nummer 20 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 20 maart 2016. Robbert Fossen & Peter

Nadere informatie

6 tot 12x 1 uur. 10 tot 12x 1 uur

6 tot 12x 1 uur. 10 tot 12x 1 uur Muziekatelier Muziekatelier is een grote hit! Wil jij iets doen met muziek maar weet je nog niet precies wat je het leukste vindt? Doe dan mee met het Muziekatelier. Spelenderwijs leer je noten lezen en

Nadere informatie

Partijen voor keyboard

Partijen voor keyboard Partijen voor keyboard 0 Music T/M: Mirwais hmadzaï / Madonna Ciccone linkerhand met automatische akkoorden Casio: maak een keuze uit rhythm 00 Club Pop / 6 DancPop (dance pop ) / Rock / Club Grv (club

Nadere informatie

In Evacuate the dancefloor van Cascada wordt een langer motief gebruikt. Meteen daarna wordt een variatie gespeeld.

In Evacuate the dancefloor van Cascada wordt een langer motief gebruikt. Meteen daarna wordt een variatie gespeeld. Naam:.... Klas:. Herhalen is iets nog een keer spelen zonder er iets aan te veranderen. Als je in een muziekstuk het motief alleen maar herhaalt, wordt het wel een beetje saai. Daarom maakt een componist

Nadere informatie

Cyril Directie. Succesvol drummer en muzikale allesvreter

Cyril Directie. Succesvol drummer en muzikale allesvreter Succesvol drummer en muzikale allesvreter Het is een feest der herkenning voor hem als hij in Deventer arriveert voor dit interview. Zijn hometown de eerste 23 jaar van zijn leven. Cyril Directie, bekend

Nadere informatie

Frank Montis laat de muziek voor zich spreken Straightforward Fascination: een oprechte klik 1 Jos Rouw 15 december 2011

Frank Montis laat de muziek voor zich spreken Straightforward Fascination: een oprechte klik 1 Jos Rouw 15 december 2011 Frank Montis laat de muziek voor zich spreken Straightforward Fascination: een oprechte klik 1 Jos Rouw 15 december 2011 Albumcover DelMontis Straightforward Fascination Het begon ooit in Porgy & Bess

Nadere informatie

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help!

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Zondag 16 februari 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr. Klaas Keimpema Pianist en dirigent schoolkoor: dir. Adriaan Stuij Welkom -

Nadere informatie

Programma Open Dag 19 november 16

Programma Open Dag 19 november 16 Programma Open Dag 19 november 16 1/ Voorwoord Hartelijk welkom op de open dag van Codarts! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

Eurovisie 2010. Auteur: Gerwin De Decker. was. Dat werd gezongen door. Laura. Zij behaalde de vierde. plaats. En als je wat langer

Eurovisie 2010. Auteur: Gerwin De Decker. was. Dat werd gezongen door. Laura. Zij behaalde de vierde. plaats. En als je wat langer Auteur: Gerwin De Decker was. Dat werd gezongen door Laura. Zij behaalde de vierde Natuurlijk ken je het Junior Eurovisiesongfestival. De Europese liedjeswedstrijd voor kinderen van tien tot vijftien jaar.

Nadere informatie

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen Aflevering 5 Donderdag 5 december om 21.05

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen Aflevering 5 Donderdag 5 december om 21.05 De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen Aflevering 5 Donderdag 5 december om 21.05 In de aflevering van donderdag 5 december spelen de overgebleven zes singer-songwriters voor het eerst in zaal El Dorado

Nadere informatie

Ivar Key Oosterloo. Over muziek, The Voice of Holland en Deventer

Ivar Key Oosterloo. Over muziek, The Voice of Holland en Deventer Ivar Key Oosterloo Over muziek, The Voice of Holland en Deventer Hij is dit najaar een van de favorieten voor de titel Voice of Holland 2012. Hij schrijft zijn eigen muziek en treedt al jaren op met zijn

Nadere informatie

PERSBERICHT. Kunst op maat van kleine kinderen in Dommelhof. Derde editie Babelut Festival: muziek en theater voor de allerkleinsten

PERSBERICHT. Kunst op maat van kleine kinderen in Dommelhof. Derde editie Babelut Festival: muziek en theater voor de allerkleinsten Neerpelt, 26 februari 2013 PERSBERICHT Kunst op maat van kleine kinderen in Dommelhof Derde editie Babelut Festival: muziek en theater voor de allerkleinsten Van woensdag 27 februari tot en met zondag

Nadere informatie

Een goede muziekles bestaat meestal uit drie onderdelen uit de domeinen:

Een goede muziekles bestaat meestal uit drie onderdelen uit de domeinen: Een goede muziekles bestaat meestal uit drie onderdelen uit de domeinen: Zingen Muziek maken Luisteren naar muziek Bewegen op muziek Muziek vastleggen Spreken over muziek Voorbeeld: Domein stap 1. Zingen

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

TOG KORT NIEUWS GEBOREN: EVA DE LAAT! zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15.

TOG KORT NIEUWS GEBOREN: EVA DE LAAT! zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15. IN DE MAAT INFOBULLETIN HARMONIE TOG november 2013 TOG INTERNATIONAAL AGENDA 2013-2014: TOG KORT NIEUWS zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15.00u

Nadere informatie

Werkboek. Wij werken samen. Nederlands Mentorles Duits Geschiedenis Kunst Muziek Percussie. oktober - december 2015 Meridiaan College JAAR VAK

Werkboek. Wij werken samen. Nederlands Mentorles Duits Geschiedenis Kunst Muziek Percussie. oktober - december 2015 Meridiaan College JAAR VAK oktober - december 2015 Meridiaan College NAAM JAAR VAK PROJECT TITEL KLAS Nederlands Mentorles Duits Geschiedenis Kunst Muziek Percussie Werkboek Wij werken samen Wat gaan we doen? Het Meridiaan College

Nadere informatie

1399, - Alles om in optimale omstandigheden keyboard-onderricht te geven. Zonder storing van de buitenwereld en met absolute focus op...de muziek!

1399, - Alles om in optimale omstandigheden keyboard-onderricht te geven. Zonder storing van de buitenwereld en met absolute focus op...de muziek! Bij Jamhub geloven we in de kracht van muziek om via samenwerking sterkere gemeenschappen te bouwen. Wij zijn dan ook trots om een rol te kunnen spelen in het succes van bands, scholen, leerkrachten, repetitiecentra

Nadere informatie

Deze open oproep voor artiesten kadert binnen het project Artiest zoekt feestneus.

Deze open oproep voor artiesten kadert binnen het project Artiest zoekt feestneus. ARTIEST ZOEKT FEESTNEUS Stad Gent Dienst Cultuurdienst Veldstraat 82A 9000 Gent tel: 09/269 84 80 cultuurdienst@gent.be www.gent.be/feestneus Goedgekeurd in de gemeenteraad van 23 maart 2015 Bekendgemaakt

Nadere informatie

8,7. Opdracht door een scholier 1011 woorden 26 april keer beoordeeld

8,7. Opdracht door een scholier 1011 woorden 26 april keer beoordeeld Opdracht door een scholier 1011 woorden 26 april 2004 8,7 6 keer beoordeeld Vak CKV Titel: It s my life Cover oorspronkelijk van Talk Talk gezongen door Gwen Stefani uitgebracht met de groep No Doubt Inhoud:

Nadere informatie

ZAANSE POPHISTORIE. Ookwel NV Boyz, Wormer punkband begin jaren tachtig. Foto's genomen tijdens een optreden in Het Drieluik in Zaandam in 1982

ZAANSE POPHISTORIE. Ookwel NV Boyz, Wormer punkband begin jaren tachtig. Foto's genomen tijdens een optreden in Het Drieluik in Zaandam in 1982 Anderen, NV le Ookwel NV Boyz, Wormer punkband begin jaren tachtig. Foto's genomen tijdens een optreden in Het Drieluik in Zaandam in 1982 Interview met Marcel Meijer door Kees Smit (webmaster www.nederpunk.punt.nl)

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

Euh, geweldig eigenlijk. Superversie! Maar ik stel hier de vragen. Je wordt

Euh, geweldig eigenlijk. Superversie! Maar ik stel hier de vragen. Je wordt Elvis Perkins wanneer zijn In Dearland uitkwam, haatte ik hem voor het maken van zo n geweldige plaat. Binnenkort komt zijn Doomsday EP uit en die belooft wederom veel goeds. Ook live stelde hij niet teleur:

Nadere informatie

Concertverslag CKV Within Temptation

Concertverslag CKV Within Temptation Concertverslag CKV Within Temptation Concertverslag door een scholier 2159 woorden 5 november 2008 4,7 3 keer beoordeeld Vak CKV 1. Voorbereiding Naam/namen van de uitvoerenden: Within Temptation Titels

Nadere informatie

INFORMATIE ROTTERDAM CULTUURDAG CKV1 donderdag 18 april 2013

INFORMATIE ROTTERDAM CULTUURDAG CKV1 donderdag 18 april 2013 INFORMATIE ROTTERDAM CULTUURDAG CKV1 donderdag 18 april 2013 SCAPINO BALLET EN HET WERELDMUSEUM Het Scapino Ballet is een Nederlands ballet- en dansgezelschap uit Rotterdam. Het Scapino Ballet was de eerste

Nadere informatie

Interview met DJ Kit T

Interview met DJ Kit T Interview met DJ Kit T Ik denk dat heel veel mensen nieuwsgierig zijn naar wie Kit-T nu precies is. Kun je ons wat over jezelf vertellen? Mijn naam is Kitty Nendels, geboren in Kerkdriel en opgegroeid

Nadere informatie

PROGRAMMA VOOR HET PRIMAIR ONDERWIJS

PROGRAMMA VOOR HET PRIMAIR ONDERWIJS 2019 2020 PROGRAMMA VOOR HET PRIMAIR ONDERWIJS ZINGZO! ZingZo! is een muziekmethode voor de hele school die zingen combineert met luisteren, spelen, componeren en improviseren. groep 1 & 2 Muziek en kleuterthema

Nadere informatie

Thé Lau: alles is gezegd en gedaan

Thé Lau: alles is gezegd en gedaan Thé Lau: alles is gezegd en gedaan... 1952-2015 Het is u misschien niet ontgaan, Thé Lau is het laatste jaar regelmatig in het nieuws geweest. Hij heeft een lange kansloze strijd gevochten tegen een ongeneeslijke

Nadere informatie

Uit zijn keel klinken ontelbaar veel bekende stemmen. Het is net of Michael Jackson daar staat te zingen

Uit zijn keel klinken ontelbaar veel bekende stemmen. Het is net of Michael Jackson daar staat te zingen Talloze topartiesten in één persoon. Steve Ryckier is zanger én imitator. Uit zijn keel klinken ontelbaar veel bekende stemmen. U gelooft uw oren niet. En uw ogen evenmin. Het is net of Michael Jackson

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

Psallite Deo. Klaas Jan Mulder. Acht psalmen voor gemengd koor. Proza Musica

Psallite Deo. Klaas Jan Mulder. Acht psalmen voor gemengd koor. Proza Musica Psallite Deo Acht psalmen voor gemengd koor Klaas Jan Mulder Proza Musica - 10.200.001 Psallite Deo Acht psalmen voor gemengd koor Klaas Jan Mulder Bestelnummer: 10.200.001 Proza Musica muziekuitgeverij

Nadere informatie

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had

Nadere informatie

JOUW TALENT. De Weide. Activiteitenkalender. Hoogeveen. van zomer- tot herfstvakantie. Sportief

JOUW TALENT. De Weide. Activiteitenkalender. Hoogeveen. van zomer- tot herfstvakantie. Sportief Sportief Hoogeveen JOUW TALENT Activiteitenkalender Een overzicht van naschoolse activiteiten bij jou in de buurt. Ga op onderzoek uit en ontdek jouw talenten. Er is aanbod voor de groepen 1 tot en met

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier

Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier Vocaal ensemble Vocalix is een vocaal ensemble dat meerstemmige nummers brengt in aangepaste arrangementen, voor elk feest of muzikale gebeurtenis, gaande van een huwelijksceremonie of privé huiskamerconcert

Nadere informatie

ROC ASA. Herman Brood Academie

ROC ASA. Herman Brood Academie ROC ASA Herman Brood Academie 2009 2010 Leren én doen geeft het beste resultaat Om mee te kunnen doen in de maatschappij en om een plek te veroveren op de arbeidsmarkt wordt er steeds meer van je verwacht.

Nadere informatie

Najaar 2016 Plug In Music

Najaar 2016 Plug In Music Najaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

GITAAR LES 7. Rock n Roll here we come!

GITAAR LES 7. Rock n Roll here we come! INTIENLESSEN.NL - GITAAR LES 7 GITAAR LES 7 LATER ALS IK GROOT BEN.. Rock n Roll here we come! Misschien heb je er al eeuwen op zitten wachten. Gitaren = rock & roll. Of dacht je: hij houdt helemaal niet

Nadere informatie

Najaar 2015 Plug In Music

Najaar 2015 Plug In Music Najaar 2015 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

Workshop Popbands 2012/2013

Workshop Popbands 2012/2013 Workshop Popbands 2012/2013 12 1 Starting a popband Deze band is voor beginners, leerlingen die nooit in een band hebben gespeeld. Nadruk ligt op het samen spelen, wennen aan het volume en aan zingen door

Nadere informatie

Concertverslag CKV Vrienden van Amstel live in Ahoy

Concertverslag CKV Vrienden van Amstel live in Ahoy Concertverslag CKV Vrienden van Amstel live in Ahoy Concertverslag door een scholier 1452 woorden 24 maart 2003 4,5 13 keer beoordeeld Vak CKV Verslag Culturele activiteit 02-02-2003, 20.15 uur tot 23.30

Nadere informatie

Herman Erbé bio. herman erbé

Herman Erbé bio. herman erbé Herman Erbé bio Herman Erbé werd geboren in 1949 en groeide op als kind van jeugdherbergouders. Hij maakt muziek sinds zijn kindertijd. Toen hij 17 was begon hij met optreden voor een groter publiek, en

Nadere informatie

De week van Springmuis.

De week van Springmuis. De week van Springmuis. Vandaag is het verhaal verteld over Springmuis. Het verhaal is afkomstig van een legende van de Noord Amerikaanse vlakte-indianen. Het verhaal gaat over onzekerheid, het verlangen

Nadere informatie

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Welkom op de open dag Muziek! Muziek is jouw passie,

Nadere informatie

Wakker Entertainment

Wakker Entertainment Bent u van plan om het Jawoord aan elkaar te geven en zoekt u een betrouwbare partner om de avond van uw leven te verzorgen, bent u binnenkort jarig en zoekt u een DJ, of heeft uw personeels uitje een

Nadere informatie

IEDERE ZONDAG JULI EN AUGUSTUS 16U00-22U00. live music outside bar kinderanimatie. www.wpc.be

IEDERE ZONDAG JULI EN AUGUSTUS 16U00-22U00. live music outside bar kinderanimatie. www.wpc.be IEDERE ZONDAG JULI EN AUGUSTUS 16U00-22U00 live music outside bar kinderanimatie www.wpc.be Het gezellige en sfeervol ingerichte terras laat u op zwoele zomeravonden genieten in een hogere dimensie. Laat

Nadere informatie

Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux

Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux Openbare Bibliotheek Kortrijk Focus Op. In deze maandelijkse reeks presenteren we telkens één Kortrijkse groep, componist of muzikant in detail. Afwisselend

Nadere informatie

Interview met Pam M Jones

Interview met Pam M Jones Interview met Pam M Jones Door Timen van Ark, Radio presentator bij www.countryland.nl Programma Countryland Café Uitzending 10-09-2016 We hebben vandaag hier een artiest die ook een beetje bekendheid

Nadere informatie

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 (te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 20 mei 2015 www.tegekkekerk.nl www.facebook.com/gekkekerk info@tegekkekerk.nl Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en

Nadere informatie

ArVee 'WILDE GRAAG MIJN DING DOEN'

ArVee 'WILDE GRAAG MIJN DING DOEN' ArVee 'WILDE GRAAG MIJN DING DOEN' Enkele jaren geleden kwam het Heerlense Mønsterbird naar boven geborreld als één van de meest talentvolle bands van Limburg. De groep deed verscheidene grotere optredens,

Nadere informatie

Line en Geert was vroeger drummer van de Major Dundee Band.

Line en Geert was vroeger drummer van de Major Dundee Band. We zijn in Bunnik bij de 2 de editie van Friends Of Country Live We staan aan tafel met leden van de band Ramblin` Boots. Welkom heren en dame! Stel jezelf even voor alsmede de overige niet aanwezige bandleden?

Nadere informatie

Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018

Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018 Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018 Besloten (eigen instrument of Voor alle Quintusleerlingen Openbaar MAANDAG Harp Samen Harpmuziek maken en schrijven - 1.18 Stem je harp zelf! - 1.18 Instant

Nadere informatie

6,1. Werkstuk door een scholier 2308 woorden 5 februari keer beoordeeld

6,1. Werkstuk door een scholier 2308 woorden 5 februari keer beoordeeld Werkstuk door een scholier 2308 woorden 5 februari 2006 6,1 61 keer beoordeeld Vak Muziek The beateles: The Beatles was een Britse popgroep. Hij bestond uit 4 personen: John Winston Lennon, is geboren

Nadere informatie

Theatergroep Locals. www.tgthelocals.com. Lesbrief

Theatergroep Locals. www.tgthelocals.com. Lesbrief Theatergroep Locals www.tgthelocals.com Lesbrief 1. Over de voorstelling De vader van Polle is ooit met de noorderzon vertrokken. Daarom denkt ze dat haar vader ontdekkingsreiziger is en dat zijn schip

Nadere informatie

Hoofdstuk Introductie video. 2. OCTAVEN Techniek

Hoofdstuk Introductie video. 2. OCTAVEN Techniek Hoofdstuk 9 1. Introductie video 2. OCTAVEN Techniek Wat is de Octaven techniek? Met het spelen van octaven kun je een noot voller laten klinken. Je speelt 2 dezelfde noten maar op een verschillende toonhoogte,

Nadere informatie