juli 13 DE BOUW BEGINT!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "juli 13 DE BOUW BEGINT!"

Transcriptie

1 juli 13 DE BOUW BEGINT! Wie het een beetje in de gaten heeft gehouden heeft vast gezien dat er al diverse werkzaamheden op Providentia hebben plaatsgevonden. Richting Bongerd en in de buurt van de boerderij zijn bomen gekapt om ruimte te maken voor de nieuwbouw. Op één van de voormalige akkers zijn nieuwe bomen geplant; maar liefst 3,5 hectare bomen en 0,5 hectare struiken! Met het oog op de natuurontwikkeling is op de voormalige akker achter de boerderij grasland ingezaaid. Verder zijn er al werkzaamheden ten behoeve van de infrastructuur verricht. En de plaatsing van de bouwborden was een eerste zichtbare stap in de marktbewerking voor de marktwoningen. Na de zomervakantie begint het echte werk! De afgelopen maanden zijn nodig geweest voor precieze afstemming van de programma s van eisen. Er was nog een hele waslijst met enkele tientallen grotere en kleinere punten die vroegen om de puntjes op de i. Dat kostte nog een fiks aantal momenten van afstemming en soms discussie. Want hier een beetje meer betekent veelal daar een beetje minder. Elke euro is maar één keer uit te geven! En als er dan toch meerkosten in het spel komen, dan willen we heel helder hebben waarvoor en hoeveel. Zo zijn er heel wat punten aan de orde gekomen: de breedte en draairichting van (terras)deuren, het uiteindelijke vloeroppervlak van woonkamers ten opzichte van slaapkamers en balkon, plek voor stalling van scootmobiels, inrichting van medicatie- en schoonmaakruimtes, wel of geen wastafels in bepaalde slaapkamers, de inrichting van de grote badkamers, opbergruimte onder schuine daken en in nissen, afscherming van de trapopgangen, individuele entrees voor de studio s met eigen brievenbus en bel, en nog veel meer. Nu deze waslijst is afgestemd met de projectontwikkelaar kan de bouw beginnen!

2 Officiële start bouw in het najaar In het najaar start de bouw van het nieuwe Providentia echt! En dat vieren we graag met een officieel moment. Bij het ter perse gaan van deze nieuwsbrief is de datum hiervoor nog niet vastgesteld maar u mag in september een aankondiging en een uitnodiging hiervoor verwachten! Tekenwedstrijd : bewoners schetsen hun woondroom Om bewoners te betrekken bij de bouw, krijgen zij die dat willen vanaf 15 juli 2013 een tekenpakketje via hun dagbesteding. Dit pakketje bestaat uit stevig papier en een setje kleurpotloden en stiften. Bewoners mogen hun eigen woondroom tekenen en hun werkstuk daarna uiterlijk 23 augustus inleveren bij hun dagbesteding. Het zou fijn zijn als zo veel mogelijk bewoners worden gemotiveerd om mee te doen! Uit de binnengekomen werkstukken kiest de stuurgroep eind augustus de meest bijzondere. Deze worden gedrukt op een zogeheten fence-doek waarmee het hekwerk ter afscherming van de bouwplaats wordt opgesierd. Vanzelfsprekend zijn de doeken te bewonderen bij de officiële start van de bouw. Bouw begint met zorgwoningen in Kloostertuin De zorgeenheden Z1a, Z1b en Z2 worden het eerst gebouwd. Deze woningen en locatie voor dagbesteding worden gesitueerd achter Kempro en het PMD-gebouw (gebouw van de paramedische dienst), daar waar nu nog de tennisbaan en het sportveld liggen. Z1 en Z2 vallen onder het woonmilieu Kloostertuin. Dat betekent dat de architectuur aansluit bij die van het klooster en kapel: enigszins formeel, wat statig met de uitstraling van een hofje. Let op: de schets geeft een goede indruk maar is nog niet definitief. De afstemming met de Welstandscommissie van de gemeente Heeze-Leende loopt nog. Vrij snel na de start van de bouw van Z1 en Z2, begint ook de bouw van het cluster zorgwoningen Z3. Z3 ligt in het woonmilieu Landgoed. Impressie Z1 en Z2

3 Belangstelling voor de marktwoningen Al snel na de start van de bouw van de zorgwoningen begint de bouw van de marktwoningen. In de eerste fase van het plan zijn tien vrije kavels, zes tweekappers, twaalf tussenwoningen en acht hoekwoningen aangeboden. De tussenwoningen zijn al beschikbaar vanaf ,- euro vrij op naam. Een deel van de tussenwoningen wordt verhuurd vanaf 700,- euro per maand. Impressie Z3 Wie gaat waar wonen? Bij een voorspoedig verloop van de bouw, verhuizen de eerste bewoners eind 2014 / begin 2015 naar hun nieuwe zorgwoningen. De bewoners van het huidige Jonckheit behoren tot de allereersten die verhuizen. Zij zullen vermoedelijk bij elkaar gaan wonen in de nieuwe behuizing Z1. Ondanks dat de woningmarkt op dit moment geen glorietijden beleeft, blijkt er oprechte belangstelling te zijn voor het plan dat door de projectontwikkelaar wordt gepresenteerd onder de noemer De vrije ruimte van Providentia. We zagen dat al tijdens de open dag van Kempenhaeghe op 21 april jl. Velen kwamen een kijkje nemen in de Ten Braeckezaal waar de plannen enthousiast werden gepresenteerd en toegelicht. Andere groepen verhuizen niet als geheel naar een nieuwe plek. Francis Tan, hoofd Behandeling van de sector Zorg & Dienstverlening legt uit: De hoofdbehandelaars voeren met bewoners en hun familie en wettelijk vertegenwoordigers al enige tijd gesprekken over de nieuwe woonsituatie. Leidend in die gesprekken zijn de individuele behoefte en wens van elke bewoner en de vraag met welke medebewoners er een goede match is. Met andere woorden: wie past bij wie? Dit wordt meestal besproken tijdens het overleg over het zorgplan. Vanzelfsprekend hebben familie en wettelijk vertegenwoordigers hierin een stem. Ook kunnen woonwensen zoals in het centrum of juist aan de rand, op de begane grond of juist op een verdieping een rol spelen. Verder streven we er naar bewoners zo min mogelijk verhuisbewegingen te laten maken. Ook doen we ons uiterste best om elke bewoner een bekend gezicht te kunnen bieden als het gaat om het zorgteam waarmee hij of zij te maken krijgt. Daarmee verandert dus ook de samenstelling van de teams. Voor de nieuwe zorgwoningen Z1, Z2 en Z3 is deze puzzel wat de bewoners betreft zo goed als compleet. Binnenkort presenteren we aan betrokkenen het plaatje zoals dat nu het beste lijkt te passen. Mogelijk volgen hierop nog enkele wijzigingen. In een jaar kan immers nog van alles gebeuren. Voor degenen die straks verhuizen naar de zorgwoningen Z4, Z5 en Z6 is het plaatje nog niet duidelijk. Dat is onze volgende grote klus. Bij het ter perse gaan van deze nieuwsbrief zijn van de tien vrije kavels er al vier in optie en is één koopcontract afgesloten. De kavels vallen onder het woonmilieu Buitenleven. De kavels liggen aan de randen van het gebied en kopers hebben relatief veel vrijheid om hun woning conform hun eigen voorkeur voor architectuur te (laten) ontwerpen.

4 Inrichtingsplan Stap voor stap krijgt ook de inrichting van het gehele gebied concrete vorm. Het gebied wordt een dorpserf. Stapvoets rijden is vereist en voetgangers hebben voorrang. Dat wordt ook bij de entree aangegeven. Langs de hoofdas, de weg rondom het groene hart en nabij de zorgwoningen komt een apart pad voor voetgangers en ander langzaam verkeer. De breedte van de weg wordt hier zodanig dat twee auto s elkaar net kunnen passeren. In de wijken zelf zullen alle weggebruikers gebruik maken van een smallere weg. De vormgeving hiervan dwingt automobilisten om stapvoets te rijden. Ook op de geplande tweekappers, hoekwoningen en tussenwoningen zijn al enkele opties genomen. De nu aangeboden woningen zijn gepland in woonmilieu Kloostertuin, in het gebied tussen de eerste nieuwe zorgwoningen en de boerderij. Kopers wordt veel variatie geboden. Uitgaand van een basisconcept kan men zelf keuzes maken: wel of geen uitbouw, dakkapellen of dakramen, varianten in de plek en in de uitrusting van keuken en badkamer, et cetera. De schetsen geven een impressie. Zie voor meer informatie over de marktwoningen of via Makelaardij Olav Veldhuizen in Heeze. Schets/concept Op afstand van de wegen komt een kuierpad dat het hele gebied doorkruist. Dit pad is - vooral met het oog op onze bewoners - veilig en gemakkelijk herkenbaar, bijvoorbeeld door gebruik van een heldere kleur. Ook komt er een natuurlijke, verkeersremmende verbinding vanuit het terras bij de Ten Braeckezaal naar het groene hart.

5 In het verlengde van het groene hart komt grasland voor paarden. Daarachter is een zogeheten - met hekwerk omrande - wadi gepland waar vanuit het hele plan het regenwater wordt afgevoerd. Voorbeeld van een Wadi Het regenwater infiltreert in de bodem. Dit voorkomt dat schoon water in het riool terecht komt en bevordert dat het grondwater wordt aangevuld waardoor de natuur zich kan verrijken met oorspronkelijk bloemen- en plantensoorten die weer insecten en vogels aantrekken. Gastvrijheid in centrale huiskamer Voorzieningen zijn erg belangrijk op het nieuwe Providentia. Want juist voorzieningen faciliteren en stimuleren contacten tussen onze bewoners en hun nieuwe buren. De Ten Braeckezaal wordt het kloppend hart van het gebied. Martijn Bruininx, de nieuwe manager Horeca van Kempenhaeghe is afkomstig van Landal GreenParks vakantieparken. Hij heeft een belangrijke aanjagende taak hierin. Op dit moment loopt de aanvraag voor de horecavergunning nog maar Martijn bruist al van de ideeën: De Ten Braeckezaal moet een plek worden waar de huidige èn de nieuwe bewoners, medewerkers èn voorbijgangers zich welkom voelen. Dat vraagt om een balans tussen de functies als commer ciële horecagelegenheid, personeelsrestaurant, bewonersvoorziening en ontmoetingsplek. Dat kan best spannend zijn: elke doelgroep heeft eigen wensen en soms ook belangen. Ik zie de horeca op Providentia als dè plek waar om gekeerde integratie op natuurlijke wijze kan ontstaan. Mijn ambitie is een gastvrij onthaal voor diverse doelgroepen in een centrale huiskamer met een bijzonder karakter. Waar je kunt aanschuiven aan een grote leestafel, maar waar je ook in een nis kan bijpraten met vrienden onder het genot van een heerlijk drankje of lekker eten. Om die uitstraling te bereiken, zijn een groot deel van de ingrediënten al aanwezig, maar er moet nog wat bij. Bovendien kan de mix nog verbeteren. Straatnamen en huisnummer De nieuwe wegen hebben natuurlijk ook namen nodig. Ook daarover is al nagedacht, hoewel de Gemeente Heeze-Leende hierover uiteindelijk besluit. De insteek is het zo eenvoudig en logisch mogelijk te houden, ook met het oog op onze bewoners. Het gedeelte aan de noord-oost kant van het groene hart krijgt vogelnamen. Het deel aan de zuid-west kant krijgt bomennamen. De wegen aan de randen van het plan worden lanen, de wegen in de wijken zelf zijn straten. De groepswoningen krijgen een eigen huisnummer. De studiowoningen krijgen per cluster een huisnummer met daarbij een subnummer per studio. Elke studio krijgt een eigen voordeur, een eigen brievenbus en een eigen deurbel. Martijn Bruininx Oorspronkelijkheid is volgens Martijn belangrijk: Mijn ambities is gasten te laten voelen dat ze in een speciale omgeving vertoeven. De link met Kempenhaeghe moeten we blijven uitstralen. Door te vertellen en te laten zien wie we zijn en natuurlijk door onze eigen bewoners een rol te geven in die horeca. Bijvoorbeeld door een kleine patisserie of chocolaterie op te zetten.

6 Het op de kaart zetten van streek- en natuurproducten is een tweede invalshoek die Martijn wil kiezen als onderscheidend element. Ik denk dan aan producten uit de nabije omgeving maar ook aan het betrekken van bewoners bij het kweken van zogenoemde vergeten groenten of het aanleggen van een fruitboomgaard in de buurt van de boerderij. Tot slot wil Martijn de organisatie van kleinschalige evenementen en een aanbod van bijvoorbeeld workshops inzetten om publiek te trekken. Gebiedsmarketing De organisatie van kleinschalige evenementen ziet projectontwikkelaar CRA-Vastgoed ook als een middel om het gebied - en daarmee de marktwoningen - bekender te maken. Vanaf september zal op Providentia een reeks van activiteiten en evenementen worden georganiseerd. Het doel hiervan is geïnteresseerden en het algemeen publiek de omgeving te laten ervaren. Onder het motto De vrije zondag van Providentia zal een en ander gepresenteerd worden in de (regionale) media. Houdt het in de gaten en komt u een kijkje nemen?! Kempenhaeghe Sterkselseweg VE HEEZE Postbus AB HEEZE T (040) E info@kempenhaeghe.nl W 07/13/800 ex.

Providentia als nieuw dorp: Burgerschap voor cliënten; woondroom voor betrokken burgers

Providentia als nieuw dorp: Burgerschap voor cliënten; woondroom voor betrokken burgers Providentia als nieuw dorp: Burgerschap voor cliënten; woondroom voor betrokken burgers Providentia als nieuw dorp: Burgerschap voor cliënten woondroom voor betrokke Op Providentia in Sterksel wonen mensen

Nadere informatie

Plenair gedeelte 5 onderdelen. Sterkselse muzikale verrassing. Interactief gedeelte met stands. Vragen, opmerkingen

Plenair gedeelte 5 onderdelen. Sterkselse muzikale verrassing. Interactief gedeelte met stands. Vragen, opmerkingen Welkom & opening Plenair gedeelte 5 onderdelen Sterkselse muzikale verrassing Interactief gedeelte met stands Vragen, opmerkingen Afsluiting Programma plenair gedeelte: Verantwoording algemeen beleid en

Nadere informatie

nov 12 Nieuw dorp stap voor stap concreter Woonsferen stap verder uitgewerkt

nov 12 Nieuw dorp stap voor stap concreter Woonsferen stap verder uitgewerkt nov 12 Nieuw dorp stap voor stap concreter Zo n anderhalf jaar geleden is het nieuwe bestemmingsplan voor het instellingsterrein Providentia na het doorlopen van diverse procedures definitief geworden.

Nadere informatie

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle!

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! 8 en 12 en in de wijk Frankhuis te Zwolle FRANK EN VRIJ WONEN 1 De wijk Frankhuis combineert het goede van twee werelden: de

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te wonen,

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C2 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

onze droomwoning met een tuin op het zuiden

onze droomwoning met een tuin op het zuiden ik zie onze droomwoning met een tuin op het zuiden TYPE Ik zie een nieuwe wijk in Tilburg bombast De woningen gelegen aan de Bisschop van Zoesstraat hebben een tuin op het zuiden met het park om de hoek

Nadere informatie

ruimte met eigen karakter

ruimte met eigen karakter Verkoopinformatie: Postbus 123 7240 AC Lochem T 088-321 32 10 info@viverion.nl www.viverion.nl Boomkamp 37 7461 AW Rijssen T 0548-543785 rijssen@mijnmakelaar.nl www.mijnmakelaarrijssen.nl Postbus 25 7450

Nadere informatie

Workshop 2. 28 maart 2015

Workshop 2. 28 maart 2015 Workshop 2 28 maart 2015 Esther Kolkman Projectleider Gemeente s-hertogenbosch Programma 14.00 15:30 Opwarming (Esther Kolkman) Buurt (Maresa van der Linde) 15.30-16.10 Ontmoeting Thematafels: gelegenheid

Nadere informatie

Vriendenerf. Een duurzaam CPO-project voor vijftigplussers. Impressie van Vriendenerf (ontwerp: atelier GROENBLAUW)

Vriendenerf. Een duurzaam CPO-project voor vijftigplussers. Impressie van Vriendenerf (ontwerp: atelier GROENBLAUW) Vriendenerf Een duurzaam CPO-project voor vijftigplussers Impressie van Vriendenerf (ontwerp: atelier GROENBLAUW) Werkdocument Visie en ambitie Versie 1.0, 16 september 2012 1 Visie en ambitie Vriendenerf

Nadere informatie

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning j u l i 2 0 0 9 4 Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning In nieuwsbrief nummer 3 heeft u als een van de eersten in tekst en beeld kunnen kennismaken met een tweetal woningtypen in De Rooije Hoeven.

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

DE PROEVERIJ WOON WERK LEEF! WATERRIJK EINDHOVEN

DE PROEVERIJ WOON WERK LEEF! WATERRIJK EINDHOVEN DE PROEVERIJ WOON WERK LEEF! WATERRIJK EINDHOVEN DE PROEVERIJ DUURZAAM EN GROEN WONEN IN WATERRIJK Aan de rand van de wijk Waterrijk in Meerhoven (Eindhoven) omsloten door een groene zone, worden deze

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

sikkelkruid 11 3824 PN AMERSFOORT

sikkelkruid 11 3824 PN AMERSFOORT sikkelkruid 11 3824 PN AMERSFOORT sikkelkruid 11 In de zeer gewilde wijk Nieuwland gelegen tussenwoning. Alstublieft. Met veel plezier presenteer ik u de verkoopbrochure van de Sikkelkruid 11 te Amersfoort.

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

geschakelde ngen fase

geschakelde ngen fase woningen fase D 9 geschakelde geschakelde woningen Bouwnummers 8 en 9 9 geschakelde woningen Bouwnummers 1 t/m 7 2 Wonen. Daar denk je goed over na. De hypotheek moet kloppen. En de maandlasten en energiekosten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina

NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina NIEUWSBRIEF Het nieuwe Koningin Wilhelmina 1 In dit nummer 2. De gemeente laat weten 2. Veilig en weer goed zicht 3. Pendelbus is succes 3. Interne verhuizing loopt goed 4. Mevr. Reijneke over haar interne

Nadere informatie

exclusief wonen Volmaakt en stoer

exclusief wonen Volmaakt en stoer Volmaakt en stoer De statige, witte woning trekt direct de aandacht. De houten voordeur en zwarte kozijnen staan in schril contrast met de smetteloos witte muren. De woning heeft een stoer karakter door

Nadere informatie

DE ENTREE. nieuwbouw vol mogelijkheden VRIJSTAAND WONEN AAN EEN SFEERVOLLE LAAN IN VEGHEL 13 UNIEKE WONINGEN GELEGEN OP DE SCHEIFELAAR DE ENTREE 1

DE ENTREE. nieuwbouw vol mogelijkheden VRIJSTAAND WONEN AAN EEN SFEERVOLLE LAAN IN VEGHEL 13 UNIEKE WONINGEN GELEGEN OP DE SCHEIFELAAR DE ENTREE 1 DE ENTREE nieuwbouw vol mogelijkheden VRIJSTAAND WONEN AAN EEN SFEERVOLLE LAAN IN VEGHEL 13 UNIEKE WONINGEN GELEGEN OP DE SCHEIFELAAR DE ENTREE 1 Frisse, eigentijdse woningen met een nostalgisch karakter,

Nadere informatie

De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl

De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl De Vlinder gaard 38 eengezinswoningen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl Een fijne woning in een vertrouwde en veilige omgeving Inhoudsopgave Welkom in De Gaarden Een buurt met

Nadere informatie

Binnenrijk.

Binnenrijk. Binnenrijk www.pleyade.nl Van een kort praatje tot een diepgaand gesprek; Pleyade koestert ieder contact. Welkom bij Binnenrijk, welkom bij Pleyade Bij Binnenrijk bieden we liefdevolle zorg aan ouderen

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

DeBeekseBron gaat van start! Co-creation bijeenkomst in het 1 e kwartaal van 2014!

DeBeekseBron gaat van start! Co-creation bijeenkomst in het 1 e kwartaal van 2014! Nr 1 Nieuwsbrief Wij wensen u een groene Kerst en een gelukkig en duurzaam 2014! gaat van start! Co-creation bijeenkomst in het 1 e kwartaal van 2014! De start van, de meest duurzame wijk van Limburg,

Nadere informatie

Jikke Overdiep Makelaardij. Nieuwbouwproject Balk

Jikke Overdiep Makelaardij. Nieuwbouwproject Balk Nieuwbouwproject Balk Combinatie met GBS Zweedse kwaliteitsbouw en gemeente Gaasterlân-Sleat. Dit woningen zijn te realiseren op het parkachtig ingericht terrein van de voormalige golfbaan van Balk. U

Nadere informatie

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Vrijstaand geschakelde woningen Twee-onder-een-kapwoningen Rijwoningen PARKLANE MAAKT HET PERSOONLIJK Vrijheid, intimiteit, ruimte en groen in een

Nadere informatie

Bellen!! Zeer betaalbare eengezinswoningen Verkrijgbaar als 2 onder 1 kap of als rij-woning. Korte bouwtijd van 12 weken.

Bellen!! Zeer betaalbare eengezinswoningen Verkrijgbaar als 2 onder 1 kap of als rij-woning. Korte bouwtijd van 12 weken. Zeer betaalbare eengezinswoningen Verkrijgbaar als 2 onder 1 kap of als rij-woning Persoonlijke verkoopbegeleider starters eengezinswoningen sociale huur Op maat gebouwd. Korte bouwtijd van 12 weken. Energiezuinig

Nadere informatie

Altijd en overal licht

Altijd en overal licht SINGELWONINGEN - 1 Welkom in je nieuwe huis Altijd en overal licht Ashok Bhalotra is een architect van wereldfaam. Als architectstedenbouwkundige ontwierp hij in binnen- en buitenland voor tientallen beeldbepalende

Nadere informatie

De Vlinder gaard 28 appartementen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl

De Vlinder gaard 28 appartementen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl De Vlinder gaard 28 appartementen plattegronden en technisch beschrijving, degaarden-uden.nl Een fijne woning in een vertrouwde en veilige omgeving Inhoudsopgave Welkom in De Gaarden Een buurt met karakter

Nadere informatie

De Beekse Bron manifestatie

De Beekse Bron manifestatie Nieuwsbrief Een nieuwe woonwijk komt tot leven De Beekse Bron manifestatie De Beekse Bron Een nieuwe woonwijk komt tot leven! Op zondag 31 mei vond De Beekse Bron Manifestatie plaats. Een informatief en

Nadere informatie

Welkom. Workshop 3 1 oktober 2014

Welkom. Workshop 3 1 oktober 2014 Welkom Workshop 3 1 oktober 2014 Programma 19.35-20.05 uur: Korte terugblik Ontwerp Bij de Vaart Van der Laan Architekten Veelgestelde vragen, komende traject Toewijzing kavels 20.10 21.15 uur: Workshops

Nadere informatie

DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT

DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT Ruimte, sfeer, locatie: de perfecte combinatie. VRIJSTAAND HERENHUIS IN HET BERGKWARTIER Deze woning heeft werkelijk alles: fantastische architectuur met Jugendstil

Nadere informatie

Maak kennis met uw toekomstige buren! Voorspoedige verkoop De Beekse Bron. Start selectie aannemers en bouwpartners. De Beekse Bron Event.

Maak kennis met uw toekomstige buren! Voorspoedige verkoop De Beekse Bron. Start selectie aannemers en bouwpartners. De Beekse Bron Event. Nieuwsbrief De Beekse Bron Event. Maak kennis met uw toekomstige buren! Voorspoedige verkoop De Beekse Bron Een gevarieerde, aantrekkelijke en duurzame wijk Start selectie aannemers en bouwpartners Voorspoedig

Nadere informatie

Pijnenburg / Beukenburg / De Vuursche/ Utrechtse Heuvelrug

Pijnenburg / Beukenburg / De Vuursche/ Utrechtse Heuvelrug Pijnenburg / Beukenburg / De Vuursche/ Utrechtse Heuvelrug VLEUTEN Huurprijs 920,- / 1300,- p.m. Beumer Garantiemakelaars Meerndijk 7 3454 HM DE MEERN Tel: 030-6776000 E-mail: info@beumer.nl Website: www.beumer.nl

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

Achter de schermen. Projectgroep en werkgroepen. Andere overleggen

Achter de schermen. Projectgroep en werkgroepen. Andere overleggen november-december 2014 Bouwbrief 8 Herontwikkeling locatie De Wissel Achter de schermen De verbouw van de locaties t Rond 1, 3, 7, en 9 gaat razendsnel; als je een week niet hebt gekeken herken je het

Nadere informatie

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke

Nadere informatie

wonen VRAAGZIJDE NIEUWBOUWWONINGMARKT TWENTE

wonen VRAAGZIJDE NIEUWBOUWWONINGMARKT TWENTE de WOZ-waarden-prijspeil op 1 januari 2012 en voor de veilingen van 2012 geldt dat werd vergeleken met de WOZ-waarden-prijspeil op 1 januari 2011 en zo wordt elk jaar vergeleken met 1 januari van het voorgaande

Nadere informatie

Vorstelijk wonen. nu voor iedereen bereikbaar. betaalbare koopwoningen in Koninginnehof Zuidwolde

Vorstelijk wonen. nu voor iedereen bereikbaar. betaalbare koopwoningen in Koninginnehof Zuidwolde Vorstelijk wonen nu voor iedereen bereikbaar 6 betaalbare koopwoningen in Koninginnehof Zuidwolde Vorstelijk wonen nu voor iedereen bereikbaar Zuidwolde: natuurlijk! Natuurlijk, dat staat bij binnenkomst

Nadere informatie

Plan Parkzicht Noord Fase II

Plan Parkzicht Noord Fase II Plan Parkzicht Noord Fase II Binnenkort wordt gestart met de bouw van 8 levensloopwoningen aan de Marshallstraat te Goes. Deze woningen zijn voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond en

Nadere informatie

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK 14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK SFEERVOL EN COMFORTABEL WONEN In de gezellige binnenstad van Sneek worden veertien herenhuizen gerealiseerd.

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT GESCHAKELDE PATIOWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT GESCHAKELDE PATIOWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE B GESCHAKELDE PATIOWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er een

Nadere informatie

Zwolle, Arendshorstlaan 3 Een prachtig vrijstaand huis aan het water

Zwolle, Arendshorstlaan 3 Een prachtig vrijstaand huis aan het water Zwolle, Arendshorstlaan 3 Een prachtig vrijstaand huis aan het water Zwolle, Arendshorstlaan 3 Het huis is gebouwd in 2010 en onderdeel van een uniek woonproject, waarbij het accent ligt op wonen aan het

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 10 vrijstaande geschakelde woningen Bouwnummers 24 t/m 33 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

hoek - tussenwoningen tweekapper Ruim en compleet wonen op de Berghorst

hoek - tussenwoningen tweekapper Ruim en compleet wonen op de Berghorst hoek - tussenwoningen tweekapper Ruim en compleet wonen op de Berghorst Je eigen lievelingsplek in Berghorst Op deze fraaie locatie worden 6 ruimte rijwoningen met bergingen en twee 2-onder-1-kapwoningen

Nadere informatie

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van:

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van: T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN Een samenwerking van: Hengelo (Gld) De Omgeving Op de grens van Salland en Twente vindt u de gemeente Rijssen-Holten. Het hoogtepunt

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

Den Haag - Leidschenveen

Den Haag - Leidschenveen Molenpolderstraat 18 Den Haag - Leidschenveen Twee-onder-een-kapwoning Deze foto geeft een impressie van de tuin. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw BFD Molenpolderstraat 18.indd 1 15-11-13 14:32

Nadere informatie

twee-onder-een-kapwoningen drie-onder-een-kapwoningen

twee-onder-een-kapwoningen drie-onder-een-kapwoningen twee-onder-een-kapwoningen drie-onder-een-kapwoningen Bouwnummers 3a en 4a Bouwnummers 1a en 2a Bouwnummers 1a en 2a Wonen. aar denk je goed over na. e hypotheek moet kloppen. n de maandlasten en energiekosten

Nadere informatie

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau Verkoopdocumentatie buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed.

Nadere informatie

Simeon & Anna. Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid. meer dan zorg. Laurens

Simeon & Anna. Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid. meer dan zorg. Laurens Laurens Simeon & Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid meer dan zorg Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is een bekende woonzorglocatie gelegen op het kruispunt van de wijken Vreewijk,

Nadere informatie

Trumanlaan 12 - Goes

Trumanlaan 12 - Goes q Trumanlaan 12 - Goes Vraagprijs 159.000,- k.k. Omschrijving Trumanlaan 12 - Goes Aantrekkelijke hoekwoning met berging en vrij uitzicht aan de achterzijde. Deze hoekwoning met maar liefst 4 slaapkamers

Nadere informatie

Den Haag - Leidschenveen

Den Haag - Leidschenveen Molenpolderstraat 16 Den Haag - Leidschenveen Twee-onder-een-kapwoning / modelwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw BFD Molenpolderstraat 16.indd 1 15-11-13 14:33 16 U kunt er direct in Een

Nadere informatie

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen Beth San Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Uitleenbalie hulpmiddelen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Beth San Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt Beth

Nadere informatie

Koop je eigen huis in Hurwenen!

Koop je eigen huis in Hurwenen! Koop je eigen huis in Hurwenen! 2 tweekappers en rij van 4 hoek- en tussenwoningen voor starters www.facebook.com/155000inhurwenen Je eigen nieuwbouwhuis vanaf 155.000 euro vrij op naam. Het kan, aan de

Nadere informatie

Reinwaterbuurt veld 4

Reinwaterbuurt veld 4 Reinwaterbuurt veld 4 De Houtzagerij Vrijstaande aankleedhuizen Stel je eens voor, je woont in dit mooie buurtje, omzoomd door water. Overal zie je verschillende huizen. Van charmant bescheiden, tot opvallend

Nadere informatie

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Stentorstraat 63 C, 1035 XC Amsterdam. Kindvriendelijk. Nieuwe woning. Ruimte. Privacy. Amsterdam Noord H16

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Stentorstraat 63 C, 1035 XC Amsterdam. Kindvriendelijk. Nieuwe woning. Ruimte. Privacy. Amsterdam Noord H16 Huizen van Hoekstra & van Eck Stentorstraat 63 C, 1035 XC Amsterdam Kindvriendelijk Nieuwe woning Ruimte Privacy Amsterdam Noord H16 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud

Nadere informatie

Het nieuwe Kerckebosch met 6 Scheggen (buurten)

Het nieuwe Kerckebosch met 6 Scheggen (buurten) De belangrijkste opbrengst van de eerste meedenkbijeenkomst Klantenpanel Kerckebosch Vernieuwt 5 juli 0 Aan drie ronde tafels hebben meer dan 30 mensen meegedacht over de nieuwbouw in de eerste fase. Met

Nadere informatie

OMDAT JE EEN LEKKER HUIS WILT

OMDAT JE EEN LEKKER HUIS WILT rnhem - Schuytgraaf 30 Eengezinswoningen OMDT JE EEN LEKKER HUIS WILT Veel huis voor weinig geld Kavelgrootte ca. 132 m 2 tot 155 m 2 Woonoppervlakte type ca.122 m 2 Woonoppervlakte type 1/2 ca. 126 m

Nadere informatie

4 MAART 2015 www.noorderhavenzutphen.nl

4 MAART 2015 www.noorderhavenzutphen.nl Verslag workshop 2 WONEN AAN DE HAVEN NOORDERHAVEN 4 MAART 2015 www.noorderhavenzutphen.nl Op woensdagavond 4 maart is de tweede workshop voor Veld 10 in de oude Broodfabriek gehouden. Op deze avond hebben

Nadere informatie

Burgemeester Van Maasakkers stelt als eerste een woning samen. sept 2009

Burgemeester Van Maasakkers stelt als eerste een woning samen. sept 2009 sept 2009 7 Foto: Marcel Bosmans, Gemerts Nieuwsblad Burgemeester Van Maasakkers stelt als eerste een woning samen Op 16 september hebben de gemeente Gemert-Bakel en BL Huisvesting de exploitatieovereenkomst

Nadere informatie

Ecologisch wonen in de groenste wijk van Arnhem

Ecologisch wonen in de groenste wijk van Arnhem Ecologisch wonen in de groenste wijk van Arnhem Duurzaam + Bio-ecologisch wonen doe je in Ecowijk De Kiem. Een wijk waar de auto alleen te gast is, waar saai openbaar groen plaats maakt voor bloemen en

Nadere informatie

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Torenvalkweide 4 Pijnacker Eengezinswoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Waar is het wachten nog op? Keijzershof is ruim opgezet, groen en heeft een dorps karakter. Tel daar de afwisselende

Nadere informatie

Groepswonen. wonen net zoals thuis

Groepswonen. wonen net zoals thuis Groepswonen wonen net zoals thuis Nabij Groepswonen: net zoals thuis ZZWD heeft sinds 2012 twee groepswoningen in Dwingeloo en vanaf medio 2015 komen er drie bij in Ruinen. Groepswoningen waar mensen met

Nadere informatie

Nr 2 Nieuwsbrief DeBeekseBron Op weg naar de perfecte wijk 24 april bijeenkomst De Beekse Bron Al meer dan 50 inschrijvingen! Architect aan het woord

Nr 2 Nieuwsbrief DeBeekseBron Op weg naar de perfecte wijk 24 april bijeenkomst De Beekse Bron Al meer dan 50 inschrijvingen! Architect aan het woord Nr 2 Nieuwsbrief Op weg naar de perfecte wijk 24 april bijeenkomst De Beekse Bron Al meer dan 50 inschrijvingen! Architect aan het woord Op weg naar de perfecte wijk! De Beekse Bron wordt de meest duurzame

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus, uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorgcentrum voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie kent een lange traditie

Nadere informatie

Gezond wonen in de groenste buurt van Arnhem

Gezond wonen in de groenste buurt van Arnhem Gezond wonen in de groenste buurt van Arnhem Duurzaam + Bio-ecologisch wonen doe je in Ecowijk De Kiem. Een wijk waar de auto alleen te gast is, waar saai openbaar groen plaats maakt voor bloemen en fruitbomen.

Nadere informatie

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Mens- en Milieuvriendelijk Wonen 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Noaberschap Dichtbij het Zwarte Water en de authentieke wijkboerderij De Klooienberg verrijst een bijzonder project. Op deze prachtige

Nadere informatie

Het huis van je leven. Het Bosje. in het hart van Elst

Het huis van je leven. Het Bosje. in het hart van Elst Het huis van je leven Het Bosje Nieuwe levensloopbestendige woningen in het hart van Elst Een leven lang lekker wonen Een levensloopbestendig huis ziet er op het oog niet zo heel anders uit als een traditionele

Nadere informatie

Ons kent ons in De Spiker

Ons kent ons in De Spiker Ons kent ons in De Spiker DE SPIKER EEN KEER PER WEEK HELP IK DEZE CLIËNT MEE MET ZIJN GROTE HOBBY: BOUWEN MET LEGO. DAT GAAT HEEL GOED ZO SAMEN. In De Spiker is altijd wat te doen. Het is een plek van

Nadere informatie

6 starterswoningen Huijbergseweg Philomenahof. Hoogerheide. koopwoningen. 1 Starterswoningen Hoogerheide

6 starterswoningen Huijbergseweg Philomenahof. Hoogerheide. koopwoningen. 1 Starterswoningen Hoogerheide 6 starterswoningen Huijbergseweg Philomenahof Hoogerheide 1 Starterswoningen Hoogerheide koopwoningen Wonen West Brabant, een betrouwbare partner Wonen West Brabant is een woningcorporatie met ongeveer

Nadere informatie

ALMKERK. Fase III: wonen met karakter. Den Doorn. groeit!

ALMKERK. Fase III: wonen met karakter. Den Doorn. groeit! ALMKERK Fase III: wonen met karakter Den Doorn groeit! 2 twee-onder-één-kapwoningen type I 6 twee-onder-één-kapwoningen type II 8 hoek- en tussenwoningen (twee rijtjes van vier) DEN DOORN ALMKERK De afgelopen

Nadere informatie

TE KOOP. Brinkstraat K.K DN Denekamp

TE KOOP. Brinkstraat K.K DN Denekamp Brinkstraat 71 69 7591 DN Denekamp TE KOOP 375.000 K.K. Brinkstraat 71 69 7591 DN Denekamp Inleiding Unieke onder architectuur gebouwde vrijstaande woning mét ruim kantoor op loopafstand van centrum Denekamp!

Nadere informatie

Woonworkshop #1. woneninvinkeveld. maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen

Woonworkshop #1. woneninvinkeveld. maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen Woonworkshop #1 woneninvinkeveld maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen Beneden / boven Beneden/bovenwoning De combinatie van beneden- en bovenwoningen maakt het mogelijk om een betaalbare woning aan

Nadere informatie

TYPE 3A BN 37 TYPE 3A TYPE 3B TYPE 3B TYPE 3A BN 33 TYPE 2 BN 05 BN 31 TYPE 2 BN 29 TYPE 2 BN 28 BN 08 BN 09 / 10 BN 26 TYPE 1B BN 24

TYPE 3A BN 37 TYPE 3A TYPE 3B TYPE 3B TYPE 3A BN 33 TYPE 2 BN 05 BN 31 TYPE 2 BN 29 TYPE 2 BN 28 BN 08 BN 09 / 10 BN 26 TYPE 1B BN 24 13 De woningen tla Wes ndse tuin t raa anst m uis H e i Jop BN 01 8 7 TYPE 3A TYPE 3A TYPE 3A BN 02 6 BN 38 TYPE 3A TYPE 3A BN 33 BN 04 2 BN 34 1 BN 32 TYPE 1E 3 BN 35 BN 05 BN 31 TYPE 1D 10 x Woningtype

Nadere informatie

De Bies: 4 hoekwoningen. Wonen met de Veluwe aan je voeten. Bouwnummers: 61 t/m 81

De Bies: 4 hoekwoningen. Wonen met de Veluwe aan je voeten. Bouwnummers: 61 t/m 81 De Bies Bouwnummers: 61 t/m 81 De Bies: 12 tussenwoningen 4 hoekwoningen Wonen met de Veluwe aan je voeten. Inhoudsopgave Project Heidezoom 4 Situatietekening 6 Inleiding 8 Veldbiesweg en de Buntgraslaan:

Nadere informatie

VEENDAM Kleine Vaartlaan 0-ong

VEENDAM Kleine Vaartlaan 0-ong VEENDAM Kleine Vaartlaan 0-ong Vraagprijs: 155.000 vrij op naam Omschrijving VEENDAM - Kleine Vaartlaan 0-ong TWEEKAPPER vanaf 155.000,- vrij op naam: Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning en wilt

Nadere informatie

Bijna af! Nog 10! Blok 42 Nieuw Leyden

Bijna af! Nog 10! Blok 42 Nieuw Leyden Bijna af! Nog 10! Blok 42 Nieuw Leyden Blok 42 De laatste tien woningen in Nieuw Leyden Het karakter van Blok 42 Een nieuwe woning in een complete buurt Nieuw Leyden is bijna klaar. De allerlaatste woningen

Nadere informatie

Wonen aan het water. Een

Wonen aan het water. Een LANDWAARD NIEUWSBRIEF Mei 2014 Nr 3 Wordt dit uw uitzicht? Woondroom aan het water! Twee-onder-één-kapwoningen Startersappartementen Luxe appartementen Vrije kavels Eengezinswoningen Wonen aan het water.

Nadere informatie

In dit boekje vindt u gegevens over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje vindt u gegevens over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Voor u ligt het informatieboekje over 17 gezinswoningen voor starters in het nieuwbouwplan Westrand in Wervershoof. De woningen zijn gelegen aan Matjador 63 t/m 73 en 83 t/m 103. De postcode voor deze

Nadere informatie

Zideris Wageningen. Generaal Foulkesweg 15. - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens

Zideris Wageningen. Generaal Foulkesweg 15. - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens Zideris Wageningen Generaal Foulkesweg 15 - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens Welkom bij Zideris Wageningen Generaal Foulkesweg! Wat fijn dat je belangstelling hebt of komt wonen op de Generaal

Nadere informatie

Programma Zelfbouw Rotterdam 2015-2018

Programma Zelfbouw Rotterdam 2015-2018 Programma Zelfbouw Rotterdam 2015-2018 2 Programma Zelfbouw Rotterdam 2015-2018 pakjeruimte.nl zelfbouw@rotterdam.nl facebook.com/zb010 pinterest.com/pakjeruimte Programma zelfbouw rotterdam 2015-2018

Nadere informatie

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

DE HOVEN. beleef Enka vandaag nog op OP ENKA. 11 woningen GROTE SCHOORSTEENPLEIN

DE HOVEN. beleef Enka vandaag nog op OP ENKA. 11 woningen GROTE SCHOORSTEENPLEIN DE HOVEN OP ENKA 11 woningen GROTE SCHOORSTEENPLEIN beleef Enka vandaag nog op Schoorsteenplein DE HOVEN Op Enka woon je heerlijk ontspannen aan het bos en tussen de monumentale fabriekspanden. Daarbij

Nadere informatie

Betuwevilla Alkmene. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel:

Betuwevilla Alkmene. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel: Alkmene Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de s van Rowebo maakt u een voortvarende start en is uw droomvilla binnen

Nadere informatie

Park Krayenhoff Uithoorn

Park Krayenhoff Uithoorn Park rayenhoff Uithoorn Park rayenhoff Uithoorn Situatie Park rayenhoff vormt een ruim opgezette parkachtige woonwijk aan de noordwest-zijde van Uithoorn op het voormalige IBM-terrein. Het hele plan is

Nadere informatie

Tekeningen Veldheim, Stenia en Peronnik. Inclusief wonen Inclusief werken Inclusief zorgen. Coöperatie Nieuw Veldheim

Tekeningen Veldheim, Stenia en Peronnik. Inclusief wonen Inclusief werken Inclusief zorgen. Coöperatie Nieuw Veldheim Tekeningen Veldheim, Stenia en Peronnik Inclusief wonen Inclusief werken Inclusief zorgen Coöperatie Nieuw Veldheim Inleiding Vereniging Azarias Buurtontwikkeling werkt sinds september 2016 aan het realiseren

Nadere informatie

Maak kennis met de Woonhoeve. j u l i 2 0 0 9

Maak kennis met de Woonhoeve. j u l i 2 0 0 9 j u l i 2 0 0 9 5 Maak kennis met de Woonhoeve In de vorige nieuwsbrief heeft u uitvoerig kennis gemaakt met de Laanwoning, Dorpswoning, Erfwoning en de Hofwoning. In deze nieuwsbrief introduceren wij

Nadere informatie

Betuwevilla Dijkmanszoet

Betuwevilla Dijkmanszoet Betuwevilla Dijkmanszoet Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende

Nadere informatie

buiten wonen op top niveau

buiten wonen op top niveau buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed. Erve Wolfkotte

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

12 STATIGE WITTE WONINGEN

12 STATIGE WITTE WONINGEN WWW.HOOGLUCHEN.NL 12 STATIGE WITTE WONINGEN LUCHEN MIERLO Luchen is een moderne nieuwbouwwijk, fraai gelegen in het groene Brabantse landschap aan de rand van Mierlo (gemeente GeldropMierlo). Deze unieke

Nadere informatie

Veenendaal. Ontwerp je eigen huis! Je eigen stijl, je eigen smaak, je eigen huis!

Veenendaal. Ontwerp je eigen huis! Je eigen stijl, je eigen smaak, je eigen huis! Veenendaal Ontwerp je eigen huis! Je eigen stijl, je eigen smaak, je eigen huis! 2 Ontwerp je eigen huis! kies zelf de architectuurstijl die bij je past bepaal de karakteristieke elementen van jouw huis

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum

Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum 2 Project Bloemstraat nieuwbouw fase 1 Comfortabel stads wonen in een complete nieuwbouwwoning Op een steenworp afstand van het centrum van Zaandam

Nadere informatie

OPERAWEG EC AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

OPERAWEG EC AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR OPERAWEG 77 3816 EC AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Ruime hoekwoning in groene woonomgeving. Ruime hoekwoning op een groot perceel met een eigentijds karakter. De zeer praktische woning met zes slaapkamers

Nadere informatie

14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak

14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak 14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak NieuwStaringh Comfortabel & uniek wonen in Gouderak NieuwStaringh, de ideale kans wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning in Gouderak 14 Nieuwe woningen

Nadere informatie