DONGEN Lage Ham 149. Perceel : 15.789 m² Inhoud : circa 1000 m³ Bouwjaar : 1900. 1.195.000 k.k.



Vergelijkbare documenten
DONGEN Monseigneur Nolenslaan 45

DONGEN Stobbeveen 61

DONGEN St. Josephstraat 67

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

TILBURG Uiterste Stuiver Oost 6

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Veldstraat 17

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN St. Josephstraat 35 zwart

DONGEN Rooseveltstraat 118

Sint Josephstraat 3 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

DONGEN Hoefke 8. Perceel : 185 m² Inhoud : circa 220 m³ Bouwjaar : circa 1938, nadien verbouwd/ gerenoveerd k.k.

DONGEN. Helfrichstraat 15

DONGEN Geer 8. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 500 m³ Bouwjaar : 1924 In 2000/2001 is het pand in stijl gerenoveerd k.k.

DONGEN Jan Aardenstraat 1

Pattonstraat 2-d - Dongen

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Lage Ham 96 - Dongen

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

Cousinsstraat 3 - Dongen

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Kerkstraat 52-g - Dongen

DONGEN Duikerstraat 41

Gerardus Majellastraat 7 - Dongen

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

DONGEN Monseigneur Ariensstraat 7

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

Geer 8 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.*

Zuringweide 10 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

Achter den Ham 23 - Dongen

DONGEN Hoge Ham 93. Commerciële ruimte gelegen in het centrum van Dongen. Oppervlakte : circa 129 m² Bouwjaar : v.o.n.

DONGEN Julianastraat 102

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Stobbenveen 44 - Dongen

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

Mercuriusstraat 4 - Dongen

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

DONGEN Thorbeckelaan 2

DONGEN Beukenstraat 4

Noorderlaan 22 - Dongen

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

Reggestraat 31 - Dongen

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

Vennen 23 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

DONGEN Karmelietenstraat 3

DONGEN Harmonieplein 5

DONGEN St. Josephstraat 114

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN Montgomerystraat 15

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

DONGEN Van Eijckstraat 26

Meerkoethof 11 - Dongen

Leharstraat 24 - Dongen

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

Anjerstraat 3 - Dongen

DONGEN. Eikenstraat 26. Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Constancestraat 5 - Dongen

Gaarde 51 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Hoge Ham 119 D

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Montgomerystraat 29 - Dongen

DONGEN Polarisstraat 26

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

Leharstraat 27 - Dongen

Jupiterlaan 28 - Dongen

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : k.k.

Hubertusstraat 6 - Dongen

Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

van Duvenvoordestraat 13 - Waspik

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Kapucijnenstraat 16

Schoolsticht 22 - Dongen

Montgomerystraat 35 - Dongen

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Dudokstraat 17

Montgomerystraat 11 - Dongen

DONGEN Gladioolstraat 15

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

Van Duvenvoordestraat 16 - Waspik

DONGEN Lage Ham 34. Perceel : circa 880 m² Inhoud : circa 1050 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Sweelinckstraat 20

Bizetstraat 29 - Dongen

Lage Ham 75 - Dongen

DONGEN Rembrandtstraat 34

DONGEN Polarisstraat 31

'S GRAVENMOER Grutterijstraat 14

Rembrandtstraat 34 - Dongen

DONGEN St. Josephstraat 106 A

Hoge Dijk 22 - Oosteind

DONGEN Hoge Ham 18. Perceel : 412 m² Inhoud : circa 550 m³ Bouwjaar : 1918, gerenoveerd in k.k.

Oudstraat 17 - Dongen

DONGEN Europaplein 97

Transcriptie:

DONGEN Lage Ham 149 Aan de oever van de Donge, en toegankelijk via eigen brug over het riviertje, ligt deze prachtige boerderij met groot gastenverblijf en paardenstallen. De ligging is fantastisch met een ambiance voor de levensgenieter. Perceel : 15.789 m² Inhoud : circa 1000 m³ Bouwjaar : 1900 1.195.000 k.k.

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Indeling Lage Ham 149 Na verbouwingen en renovaties is deze boerderij getransformeerd tot een ideale woning met kantoor- (praktijk- bedrijf-) mogelijkheden aan huis. Een paradijs met een groot perceel, open de poort en u betreedt de perfecte landelijke omgeving voor een gelukkig gezinsleven. Woonboerderij De gastvrije hal met garderobe en luxe toiletgroep vormt tevens de verbinding met het gastenverblijf/kantoorruimte en geeft toegang tot de sfeervolle woonkamer en woonkeuken. De woonkamer biedt een zee van ruimte en heeft tegelijkertijd een intieme uitstraling, mede dankzij de fraaie houten vloer, een sfeervolle openhaard en openslaande tuindeuren. De luxe handgemaakte "Christians" keuken met houten werkblad is voorzien van alle gemakken. De toegang tot kelder en de trapopgang naar de verdieping bevinden zich in de hal achter keuken met de oorspronkelijke voordeur. Deze hal geeft eveneens toegang tot de slaapkamer, luxe badkamer en inloopkast op de begane grond. De eerste verdieping heeft twee slaapkamers en een badkamer. In de bijkeuken vindt u een extra ijskast, de was- en droogmachine evenals extra kastruimte Gastenverblijf/werkruimte Via de hal komt u tevens in het gastenverblijf wat ook prima dienst kan doen als kantoor of praktijkruimte aan huis. In dit gastenverblijf bevindt zich een zeer ruime kantoor/bibliotheek met vide, een slaapkamer met badkamer (op de begane grond) en uw eigen bruincafé met bar, tap en poolbiljart. Tevens bevindt zich in het gastenverblijf een grote ruime showroom met eigen ingang, met daarboven een grote zolder. Tuin Karakteristieke beukenhaag dient voor een groot deel als afscheiding van het perceel. Door architect aangelegde voortuin met vijverpartij en gazon tot aan de Donge is deels verhard en biedt voldoende parkeermogelijkheden. De fraai aangelegde achtertuin met prieel, luxe zwembad en groot sierterras ligt op het westen. De technische ruimte voor het zwembad bevindt zich in het gastenverblijf.

Schuur Van origine is de loods (ca. 200m²) de oude jongvee stal De loods is opgetrokken met halfsteens gemetselde muren. Het dak wordt gedragen door een houten spantenconstructie. Voormalige stal De voormalige stal (ca. 500m²) is opgetrokken met halfsteense gemetselde muren. Het dak wordt gedragen door een houtenspanten constructie. In de stal bevindt zich nog de originele melkruimte! Vrijstaande paardenstal Aan de paardenwei ligt een vrijstaande stal met paardenbox. Tevens is er een zadelkamer en een hooizolder. Dongen De stuifzandgebieden in de directe omgeving, in de Middeleeuwen ontstaan door intensieve landbouw, vormen vandaag de dag een bijzonder natuurgebied. Glooiende open plekken in het bos. Eenzame bomen, half onder het stuifzand verborgen. Vennen die ontstaan en weer verdwijnen. Het riviertje de Donge, waaraan het dorp zijn naam ontleent, stroomt langs het huis op weg naar zee. Bereikbaarheid Het centrum van Dongen, een landelijk gelegen dorp met ongeveer 25.000 inwoners, biedt een variëteit aan winkels. Alles wat u nodig hebt voor het dagelijks leven vindt u op fietsafstand. Het onderwijs in Dongen biedt mogelijkheden van basisschool tot gymnasium. Dongen ligt centraal in West-Brabant. Oosterhout is ervandaan op de fiets te bereiken. In twintig minuten rijdt u met de auto naar hartje Tilburg. Ook Breda en Waalwijk bereikt u over de snelweg in minder dan een half uur tijd. Rotterdam en Utrecht op slechts 40 minuten. Kenmerken oorspronkelijke bouwjaar: omstreeks 1900, diverse malen verbouwd en gerenoveerd Woonoppervlakte: 290m² Inhoud woonhuis circa 1.000m³ Inhoud gastenverblijf circa 900m³ Perceel oppervlakte: 15.789m²

Voorzieningen Verwarming/warmwatervoorzieningen door twee gescheiden c.v. ketel installaties; een voor het hoofdverblijf, de ander voor het gastenverblijf. Optimaal geïsoleerd. Voorzien van professionele alarminstallatie met dubbele camera observatie. Alle hardhouten ramen /deuren woonhuis zijn voorzien van roedeverdeling met dubbel glas. Het geheel heeft veel potentie voor een veelheid aan invullingen een atelierwoning, kantoor aan huis, gastenverblijf opslag van groot materiaal, vult u maar in. Kortom, deze woning, met alle daarbij behorende voorzieningen, is zeker een bezichtiging waard. Ideaal voor paardenliefhebbers en liefhebbers van rust, ruimte, privacy en natuur. BIJZONDERE DETAILS - Woonboerderij met groot gastenverblijf, twee schuren en een paardenstal - Ligging in een landelijk kader'; voorzieningen dichtbij (Dongen, Oosterhout, Tilburg) - Vrijheid en privacy staan hier centraal - Het object biedt legio gebruiksmogelijkheden - Authentieke elementen - Living en woonkeuken gesitueerd aan de tuinzijde - Aansprekende, royale ouderslaapkamer en badkamer op de begane grond - Tuin met zwembad op het westen. Bijzonderheden * Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. * Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom.

Kadastrale Kaart N Z

Bezichtiging Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informatie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website. Van den Bosch Makelaars bv Mgr. Poelsstraat 1a Postbus 262 5100 AG Dongen T 0162-32 16 16 www.vandenboschmakelaars.com m@kelaar.com

Extra foto s Woonkamer

Woonkamer

Keuken

Keuken

Toilet woonhuis

Slaapkamer begane grond

Badkamer begane grond

Slaapkamer eerste verdieping

Slaapkamer eerste verdieping

Badkamer eerste verdieping

Café

Gastenverblijf

Slaapkamer gastenverblijf Badkamer gastenverblijf

Paardenstal

Schuur/loods

Oprit