Aanvaarding: in overleg

Vergelijkbare documenten
Bouwjaar: ca Woonoppervlakte: ca. 250 m² Inpandige garage: ca. 140 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 1030 m². Aanvaarding: in overleg

In een ruim opgezette straat, staat deze speelse 2-onder-1 kap woning. Bouwjaar: Woonoppervlakte: ca. 110 m²

Geesterland 19, Ursem

Kostverlorenstr aat 33, Nieuwe Niedorp

Tochtsloot 1, Waarland

Krommeakker 7, Noord-Scharwoude

Egmondermeer 5, Egmond Aan Den Hoef

Middenweg 483, HEERHUGOWAARD

Nobelstr aat 7, Lutjewinkel

Grosthuizen 1, Avenhorn

Alingterp 3, Warmenhuizen

Noord Zijperweg 30 a, Wieringerwaard

Korte Wuiver 3, Hoogwoud

De Omloop 4, Nieuwe Niedorp

Kostverlorenstr aat 30, Nieuwe Niedorp

Koperwiek 28, Nieuwe Niedorp

Belt 48, Hippolytushoef

De Lange Akker 25, Nieuwe Niedorp

Kreek 6, Benningbroek

Tulpappel 37, Winkel

Plantsoendwarsstr aat 18, Lutjewinkel

Juttepeer 43, Winkel

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Rijdersstraat 12 a, t Veld

Laanderweg 23, Heerhugowaard

Verlaat 26, Oude Niedorp

Dijk 25, Broek op Langedijk

Vijverweg 12, Nieuwe Niedorp

Ruigeweg 28 a, Sint Maartensbrug

Zandwilg 24e, Winkel

Zuid Zijperweg 33, Wieringerwaard

Kreil 13, Wieringerwaard

Pieter Dekkerstr aat 6, Winkel

Lijsterbesweg 35, Sint Maarten

Wilhelminalaan 32, T VELD

Heereweg 133, Schoorl

Bouwjaar: ca Landelijker kan bijna niet... in buurtschap Moerbeek staat deze. Woonoppervlakte: ca. 225 m²

Tr ambaan 127, NIEUWE NIEDORP

Herenweg 24 a en 24, Hoogwoud

Onderdijk 239, Wervershoof

Mientweg 42 a, Lutjewinkel

Hoefplein 14, Nieuwe Niedorp

De Omloop 16, Nieuwe Niedorp

De Lange Akker 37, NIEUWE NIEDORP

Landbouwstr aat 13, Schagen

Pieter Dekkerstr aat 86, Winkel

De Buurt 33 a, Venhuizen

Oudelandsdijkje 11 a, Hensbroek

Plantsoen 14, Schagen

Weidemolen 10, Nieuwe Niedorp

Juttepeer 10, Winkel

Korenmolen 27, NIEUWE NIEDORP

Zandwikke 6 f, Winkel

Ganzehof 19, Midwoud

Grosthuizen 29, Avenhorn

Emmahoeve 9, Slootdorp

Heerenweg 28-30, Barsingerhorn

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

De Stek 22, Nieuwe Niedorp

Groote Geldebosch 8, Heerhugowaard

P Bossenstr aat 35, Hoogwoud

Molendijksweg 6, Obdam

Weereweg 96, Lutjewinkel

Van Veenweg 75 a, HEERHUGOWAARD

Smeerlaan 12, Schoorl

bouwkavel aan de Herenweg 196A te Alkmaar

Oosterblokker 133, Oosterblokker

Barsingerweg 10, WIERINGERWAARD

Plantsoen 22, Schagen

Zuid Spierdijkerweg 77, Spierdijk

Rijdersstr aat 65, T Veld

Bouwjaar: 1928 Woonoppervlakte: ca. 105 m² Overige ruimte begane grond: ca. 90 m² Inhoud stolp: ca m³

Baarsdorpermeer 1, ZUIDERMEER

Witte Paal 302, Schagen

Hopmansweg 13, Oudk arspel

VAN DEN TILLAARTSTRAAT 13 BERGEIJK. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 750 m³. Woonoppervlakte: ca 206 m². Perceelgrootte: 522 m²

Dokter de Vriesstr aat 7, Benningbroek

Poolland 6, Barsingerhorn

Terpstr aat 33, Wieringerwerf

Rijdersstr aat 77, t Veld

Noordervaart 111, Stompetoren

Sperwerstraat 17, Baarle-Nassau

Dorpsstr aat 101, Nieuwe Niedorp

MORIONDIJK 6 ROOSENDAAL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 360 m³. Woonoppervlakte: ca 120 m². Perceelgrootte: ca 126 m²

POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 320 m³. Woonoppervlakte: ca. 108 m². Perceelgrootte: ca.

KAMSALAMANDER 13 GOIRLE. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 340 m³. Woonoppervlakte: ca 98 m². Perceelgrootte: ca 97 m²

Grote Sloot 434, Schagerbrug

Tweede Reitse Dreef 138 's-hertogenbosch

Noord Zijperweg 35, Wieringerwaard

Populierenstr aat 1, WINKEL

Waarddijk 4, HEERHUGOWAARD

KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 400 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 171 m²

Lutjewallerweg 10, SCHAGEN

LAAN VAN EVERSWAARD 37 BERGEN OP ZOOM. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 428 m³. Woonoppervlakte: ca. 110 m². Perceelgrootte: ca.

Schout van Bergheslaan 13 'S-HERTOGENBOSCH

AMBROSIUS ROZENDAELSTRAAT 21 GEERTRUIDENBERG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 341 m³. Woonoppervlakte: ca 100 m². Perceelgrootte: ca 166 m²

KASTEELLAAN 35 RAAMSDONKSVEER. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 321 m³. Woonoppervlakte: ca 88 m². Perceelgrootte: ca 227 m²

Bouwjaar: Geschiedenis is hier geschreven, al vier generaties in één familie! Bij. Woonoppervlakte: ca. 300 m²

Transcriptie:

Meerweg 2, Breezand

Bouwjaar: oorspronkelijk 1962, 1991 geheel ver- en aangebouwd Woonoppervlakte: ca. 170 m² Oppervlakte inpandige garage ca. 60 m² Inhoud: ca. 950 m³ Perceeloppervlakte: 1960 m² Aanvaarding: in overleg Een prachtige stek voor dé liefhebber van tuinen in combinatie met een prachtig verbouwde semi-bungalow! In 1991 zijn er 2 gevels van de bestaande woning deels blijven staan en is de woning voor de rest geheel verbouwd en is er een groot stuk aangebouwd. Het eindresultaat: een luxe semi-bungalow met een dubbele garage. In 1991 is tevens de gehele tuin ontworpen en aangepland door een tuinarchitect. Het is elk jaargetijde genieten van al het moois in eigen tuin. Er zijn diverse terrassen, waaronder een vlonderterras langs het water, om de tuin optimaal te beleven. In de woning heeft u op de begane grond o.a. een ruime ontvangsthal, 3 slaapkamers, badkamer, woonkeuken en een riante woonkamer. De verdieping telt 2 slaapkamers en de 2e badkamer. Dit alles is gelegen buiten de bebouwde kom, met vrij uitzicht over de landerijen, nabij het Amstelmeer, het Oude Veer. Tevens heeft het een snelle ontsluiting op de N249 richting Leeuwarden/ Den Helder/Alkmaar en op de de rijksweg A7 richting Amsterdam!

Indeling Begane grond: entree, zeer ruime hal met marmeren vloer van waaruit u verschillende vertrekken kunt bereiken. In de hal treft u de meterkast (10 gr., 2 x krachtstroom en aardlekschakelaar), alarminstallatie en trapopgang. Aan uw rechterhand inpandig toegang tot de 2 garages (beiden ca. 30 m²). Beide garages zijn v.v. een bergzolder, elektrische garagedeur, een loopdeur, spoelbak en verwarming. In de voorste garage treft u de was- en droogaansluiting en 2 hoge vaste kasten. In de andere garage is een werkbank geplaatst. Wederom terug in de hal, bereikt u slaapkamer 1. Daarnaast het toilet, zwevend met fontein en mechanische ventilatie. (Ouder)slaapkamer 2 met aansluitend de badkamer. De badkamer is tevens vanaf de hal te bereiken en v.v. een ligbad, wastafelmeubel met dubbele wastafel, douchecabine, zwevend toilet en vloerverwarming. Slaapkamer 3. Woonkeuken met openslaande deuren naar het terras. Keukenblok van het merk Miele in L-opstelling, v.v. 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, 1½ spoelbak, magnetron, oven, vaatwasmachine en koelkast, alle inbouwapparatuur is tevens van het merk Miele. De keuken is afgewerkt met een eiken houten vloer en is tevens vanuit de woonkamer bereikbaar. Ruime woonkamer (ca. 46 m²) in een L-vorm met veel natuurlijke lichtinval, eiken houten parketvloer, inbouwspots en een schuifpui naar het terras aan de voorzijde.

Eerste verdieping Overloop met inbouwkast en bergkast. Aan uw linkerzijde slaapkamer 4 met een dakkapel en de deur naar de bergzolder. Aan de achterzijde slaapkamer 5 met inbouwkast, dakkapel en bergruimte. Badkamer 2 met douchecabine, zwevend toilet en mechanische ventilatie. De verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer. Zolder Vanaf de overloop en vanaf slaapkamer 4 bereikt u de bergzolder. Hier is de CV-opstelling geplaatst, Atag Blauwe Engel, bj. 2012. Tuin In 1991 is de prachtige tuin ontworpen door fa. Piet Hollander Hoveniers uit Breezand. In de loop der jaren zijn er enkele punten gewijzigd, maar het basisontwerp is vandaag de dag nog steeds een lust voor het oog. U ziet vele diverse bloemen, planten, (fruit)bomen en kleinfruit. Ook zijn er om het huis diverse terrassen gecreërd, oftewel, er is altijd een plekje in de zon óf schaduw te vinden. Daarnaast is er een vlonderterras langs het water. Voor de nodige opslag is er een blokhut (ca. 20 m²) met elektra-aansluiting. Uw erf bereikt u middels een oprijpad en aan het einde hiervan is parkeerruimte. Bijzonderheden - De woning is v.v. een alarminstallatie. - Bliksemafleider geplaatst voor het gehele huis. - De voordeur en het raampartij ernaast betreft gepantserd glas. - Binnen- en buitenkennel aanwezig (garage). - Riolering middels de septictank.

Kadaster en lijst van zaken Uittreksel Kadastrale Kaart Deze kaart is noordgericht 12345 Perceelnummer 25 Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 24 juni 2013 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers 0 m 5 m 25 m Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel ANNA PAULOWNA K 5882 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht. Kadaster: gemeente Anna Paulowna, sectie K, nummers 5882, groot: 1750 m² en 7071, groot: 210 m². Totaal groot: 1960 m². 2 5882 7071 Uw referentie: KS blijft achter gaat mee Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging Voet droogmolen Overige tuin, te weten: - losse potten Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie Vloerdecoratie, te weten: - vloerbedekking - parketvloer/laminaat - plavuizen CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur Keukenaccessoires Verlichting (inbouw) (Losse) kasten, legplanken, te weten: Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Waterslot wasautomaat Overige zaken, te weten: - kennel ter overname Deze kaart is noordgericht. Aan dit uittreksel mogen geen maten worden ontleend. De auteursrechten zijn voorbehouden aan de Dienst voor het Kadaster en de openbare registers.

Over Klaver Makelaardij Tussen de vele makelaars op de woningmarkt manifesteert Klaver Makelaardij zich al jarenlang als opvallend én succesvol kantoor. Op de reguliere markt zijn wij vooral ijzersterk in en om Niedorp. In het segment buitenwonen is Klaver Makelaardij zelfs een landelijke trendsetter. En daar plukt ú de vruchten van. Onze kracht is de combinatie van een groot netwerk en doeltreffende woningpromotie. Wij benaderen uw doelgroep actief. Daarnaast onderhoudt Klaver Makelaardij een unieke database vol woningzoekenden. Zo komt uw woning altijd bij de juiste mensen onder de aandacht. vlnr: Kirsten Snoek, Marga Leegwater-Manshanden, Geert Klaver, Anne Reijne, Dick Waiboer, Dorien Bos-Klaver, Thieu Bink, Anja Kater, Anne Bakker en Halewijn Vermeulen. Quotes van enthousiaste klanten: Erwin en Sandra van Dijk (De Gouwe): Ons oude huis werd snel verkocht en het nieuwe huis is een superaankoop. Een topteam! Ivar en Patty Laan (Nieuwe Niedorp): Zonder de prijsonderhandelingen van Klaver hadden we dit pand nooit voor deze prijs gekregen. Ralph en Ellen Burgemeestre (Nieuwe Niedorp): We komen uit een rijtjeshuis en wonen nu echt buiten op een boerderij. Een droom is uitgekomen. Pieter en Linda Groot (Middenbeemster): Nuchter boerenverstand en een handelswijze met veel persoonlijke begeleiding, waardoor het zeer vertrouwd is.

Klaver Makelaardij B.V. Trambaan 12 1733 A Nieuwe Niedorp Tel. 0226-414008 Fax 0226-414009 info@klavermakelaardij.nl www.klavermakelaardij.nl