TE KOOP. Totaal circa 4.064 m 2 Unieke bouwkavel op zichtlocatie



Vergelijkbare documenten
TE KOOP 198,00 per m 2 k.k. te vermeerderen met BTW

TE HUUR. Totaal ca m 2 vvo verdeeld over 3 kantoorgebouwen

TE HUUR TE KOOP. Perceel van m² geschikt voor fraaie maatwerk nieuwbouw

Totaal circa m² vvo TE HUUR. De Run 5141 Veldhoven Functionele kantoorruimte in bedrijvencomplex op bedrijventerrein De Run.

Totaal circa 1.395,50 vvo TE KOOP. Nijverheidslaan 155 Veldhoven Fantastische hoogwaardige nieuwbouw kantoorruimte gelegen op zichtlocatie

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE KOOP. 401 m² vvo. De Scheper 258 Oirschot

TE KOOP. Totaal circa 555 m² vvo

Bouwkavel, totaal circa m² vvo TE KOOP. Graandijk 5 Helmond

Totaal circa m² vvo TE KOOP. Graandijk 5 Helmond

Totaal circa 256 m² bvo TE HUUR. Dillenburgstraat 26D Eindhoven Instapklare bedrijfsunit met kantoor gelegen op bedrijventerrein De Hurk.

Totaal ca m² vvo. Hurksestraat 42 Eindhoven TE HUUR. Multifunctionele kantoorruimte op prominente zichtlocatie op het bedrijventerrein De Hurk.

TE HUUR. Totaal circa m 2 bedrijfs-, circa m 2 kantoor- en circa 391 m 2 v.v.o.opslagruimte op de verdieping

TE KOOP m 2 vvo

Totaal circa m² vvo turnkey kantoorgebouw

1.875 m² vvo TE KOOP. Kanaaldijk Noord 111 Eindhoven Geschakelde bedrijfsruimte bestaande uit showroom, werkplaats, magazijn en kantoor.

TE KOOP. Te koop, representatief bedrijfsobject

TE HUUR TE KOOP. Totaal circa 600 m 2 bvo

Totaal circa 940 m² vvo TE HUUR. De Maas 20 Best Kantoorruimte in kantoorvoorbouw opvallend gelegen op industrieterrein Breeven.

Totaal circa m² vvo TE HUUR. Flight Forum Eindhoven

TE HUUR. Totaal circa 150 m² vvo

Totaal circa m 2 vvo. De Run 5432 Veldhoven Multifunctionele bedrijfsruimte geschikt voor productie, assemblage, ontwikkeling en opslag.

TE HUUR. Totaal circa 975 m 2 vvo

Totaal ca m² vvo

TE HUUR. Totaal circa 237 m² vvo

TE HUUR. Totaal cica m² vvo

TE HUUR. v.a. circa 20 m 2 vvo totaal circa 470 m 2

375 m² vvo Koninkrijkszaal / atelier-/bijeenkomstruimte TE KOOP. Anthony Moddermanstraat 85 Eindhoven

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Totaal circa m² vvo TE HUUR. De Run Veldhoven Grootschalig distributiecomplex gelegen op bedrijventerrein De Run.

Totaal circa 563 m² vvo

TE HUUR. Totaal circa 828 m 2 vvo kantoorruimte vanaf ca. 263 m 2

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE KOOP Wegens verhuizing. Totaal circa 725 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

215 m 2 vvo Bedrijfsruimte met kantoorruimte. TE HUUR Kleine Dreef 59b Veldhoven. Goed geoutilleerde bedrijfshal met kantoorruimte en buitenterrein

Totaal circa 613 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa 450 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Totaal circa m 2 vvo

Totaal circa 1.791m 2 vvo. Flight Forum Eindhoven TE HUUR. Hoogwaardige kantoorruimte in Aeroplaza op Flight Forum te Eindhoven.

TE HUUR. Vanaf circa 471 m² vvo per unit. Ambachtsweg 5 en 13 Eindhoven

TE HUUR. Totaal ca m 2 vvo vanaf ca 159 m² kantoor

Totaal circa m² vvo TE HUUR

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Totaal circa 280 m 2 vvo

Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR. Drie geschakelde bedrijfsunits vanaf circa 974 m² vvo

TE KOOP. Totaal circa 430 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa 310 m² vvo

TE HUUR. Totaal circa 1600 m 2 vvo

144 m 2 vvo. TE HUUR Ekkersrijt 4405 Son. Multifunctionele bedrijfsunit direct gelegen aan de snelweg A58

TE KOOP. Totaal circa 912 m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Totaal ca m² vvo. De Run 4315 Veldhoven TE HUUR. Kwalitatief hoogwaardige productieruimte met fraaie kantoorruimte op bedrijventerrein De Run.

Totaal circa 144 m² vvo TE HUUR. Aalsterweg 24 Eindhoven Centraal gelegen, instapklare winkel-/balieruimte aan hoofdinvalsweg naar Eindhoven-centrum.

TE HUUR TE KOOP. Totaal ca m² vvo. Pisanostraat 59 Eindhoven

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

Totaal circa 481 m 2 vvo te huur vanaf circa 145 m². Fazantlaan 3 Eindhoven Representatieve kantoorruimte rustig gelegen nabij hartje centrum.

TE HUUR. Totaal ca m 2 vvo Voor verhuur ca m² beschikbaar

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Totaal circa 378 m² vvo TE HUUR. Leemkuil 17B Eindhoven Multifunctionele bedrijfs-/opslagruimte, gelegen op bedrijventerrein Kapelbeemd.

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Totaal circa 337 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa 478 m² vvo

TE HUUR. Totaal ca m² vvo

Totaal circa m² vvo. Florijn 23 Deurne

Hooge Zijde 3 Eindhoven OMGEVINGSFACTOREN

Totaal circa m² vvo TE HUUR. De Maas 40 Best Multifunctioneel vrijstaand bedrijfsgebouw bestaande uit bedrijfs-/opslag -en kantoorruimte.

Totaal circa m² vvo TE HUUR. Oude Stadsgracht 1 Eindhoven Kantoorruimte gelegen op markante zichtlocatie in hartje Centrum Eindhoven

170 m² vvo Te huur vanaf 64 m 2 TE HUUR. Lakerstraat 59 Eindhoven Representatieve kantoorunits te huur in een industrieel monument

TE HUUR. Circa 51 m 2 vvo en circa 49 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal ca. 289 m² vvo Deelverhuur bespreekbaar

Totaal ca m² vvo. Hurksestraat 42 Eindhoven

Totaal circa 795 m 2 vvo TE HUUR. Rooijakkerstraat 32 Eindhoven Goed gelegen bedrijfsunit bestaande uit bedrijfs-/opslag- en kantoorruimte.

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR. Totaal m² vvo te huur m² vvo, vanaf 206 m²

In units vanaf 360 m². Hallenweg 18,32, Nijverheidsweg 19,25,27,29 Best

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa 830 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal ca. 800 m² vvo. Ruysdaelbaan 3.01 Eindhoven

Totaal circa 635 m 2 vvo TE HUUR. Kronehoefstraat 76 Eindhoven Gerenoveerde kantoorruimten op zichtlocatie aan de rondweg van Eindhoven.

TE HUUR. Totaal circa 352 m 2 vvo

Totaal ca. 904 m² v.v.o. TE HUUR TE KOOP. Hastelweg 254 Eindhoven Ideale showroom met magazijn op bedrijventerrein De Hurk nabij Rondweg en N2/A2

Totaal circa 418 m² vvo

TE HUUR. Circa 350 m 2 vvo deelhuur mogelijk vanaf circa 163 m 2 vvo

TE HUUR. Circa 355 m² representatieve kantoorruimte. Collse Heide 50 Nuenen

TE HUUR. Totaal circa 620 m² vvo

Vanaf 160 m² vvo TE HUUR. Kruisstraat 124 Eindhoven Winkelruimte gelegen aan drukke Kruisstraat nabij Eindhoven centrum.

TE HUUR. Totaal m 2 vvo kantoorruimte te huur va. 302 m²

Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR. Circa m² vvo

TE HUUR. Totaal circa 415 m² vvo vanaf circa 140 m²

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Totaal ca m² vvo. Fr. van Riemsdijkweg 10 Eindhoven

TE KOOP. Totaal ca. 779 m² vvo

TE HUUR TE KOOP. Totaal circa 1.820,8 m² vvo te huur vanaf circa 452 m²

TE HUUR. Totaal circa 210 m² vvo

Transcriptie:

Totaal circa 4.064 m 2 Unieke bouwkavel op zichtlocatie TE KOOP De Run 8215 Veldhoven Een thans braakliggend grondstuk (bouwperceel) ter grootte van 4.064 m 2 voor realisatie van een bedrijfsbebouwing op een geweldige zichtlocatie aan dé hoofdinvalsweg van bedrijventerrein De Run.

OMGEVINGSFACTOREN Het perceel bevindt zich direct aan de hoofdinvalsweg De Locht / Kempenbaan die vanuit de westzijde (Steensel / Eersel) in oostelijke richting tot aan de A2/N2, dwars over bedrijventerrein De Run in Veldhoven loopt. De onderhavige locatie ligt nagenoeg aan de entree van de westzijde van het bedrijventerrein op korte afstand van het viaduct over de rijksweg A67 en congrescentrum Koningshof. Op het betreffende gedeelte van het bedrijventerrein zijn met name solitaire kleinschalige of middelgrote bedrijfsobjecten gelegen, waarvan sommige aan De Run 8200 in combinatie met bijbehorende bedrijfswoningen. Dankzij de situering parallel aan de hoofdinvalsweg De Run / De Locht geniet het een zeer grote attentiewaarde en vormt het feitelijk de entree tot het grootste bedrijventerrein van Veldhoven. Door de situering aan het einde van de Run 8200 (Gildestraat) zijn er meerdere ontsluitingsmogelijkheden voor het perceel denkbaar hetgeen de courantheid van het perceel zeer ten goede komt. Door zijn bijzondere en opvallende situering is de kavel uitermate geschikt voor bedrijven met een representatieve bezoekfunctie of een noodzaak tot uitgebreide reclame en zichtbaarheid. In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd Van Hooff Partyservice, Van Diessen Keukens, Wouters Parket, Apanta en Technische groothandel Van Enckevort. Voorts wordt het bedrijventerrein De Run gekenmerkt door de dominante aanwezigheid van het hightech industrie complex van ASML en het regionale ziekenhuis Maxima Medisch Centrum. Overige gerenommeerde, gevestigde bedrijven zijn onder meer Assembléon, Simac, VDL, ABAB Accountants, Zuidzorg en Hurks Beton. 2

BEREIKBAARHEID OBJECT De bereikbaarheid per auto is goed te noemen dankzij de ligging aan de hoofdweg, Kempenbaan, nabij de rotonde aldaar. Op circa vijf minuten afstand zijn de op- en afritten van de N2/A2 (Maastricht Amsterdam) en de A67 (Venlo Antwerpen) gelegen. Thans is er een ingrijpende reconstructie en verbreding van de Kempenbaan in uitvoering voor een snellere ontsluiting van het bedrijventerrein. Tevens zal in de nabije toekomst nog een extra op- en afrit vanaf de A67 worden gerealiseerd ter hoogte van Koningshof waardoor het bedrijventerrein nog beter bereikbaar wordt. Met de reconstructie van de Kempenbaan zal de entree tot De Run 8200 worden verlegd en aangesloten ter hoogte van de Heiberg. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is ook goed, dankzij een bushalte van het regionaal busvervoer op beperkte loopafstand. Het betreft een braakliggend grondstuk c.q. bedrijfsmatige bouwkavel, kadastraal bekend gemeente Veldhoven, sectie E, nummer 6348, groot 40 are 64 centiare (4.064 m²). Het perceel ligt op een zichtlocatie parallel aan de hoofdinvalsweg de Locht / Kempenbaan, doch wordt ontsloten vanaf de achterliggende Run 8200 (Gildestraat) die om het perceel heen loopt zodat er een optimale ontsluiting mogelijk is. Het perceel leent zich uitermate goed voor hoogwaardige of markante bebouwing in de vorm van een bedrijfsruimte (productie, assemblag en/of magazijn) al dan niet in combinatie van bijbehorende kantoorruimte of showroom voor bijvoorbeeld ambachtsbedrijven, groothandel of lichte industriële bedrijven in milieucategorie 3. 3

BESTEMMING Volgens het vigerende bestemmingsplan heeft het perceel op basis van artikel 6 de bestemming Bedrijventerrein en is het bestemd voor bedrijven die behoren tot milieucategorie 3 volgens de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Een dienstwoning wordt toegestaan aan de zuidzijde van het perceel. Op basis van de bijbehorende bouwvoorschriften bedraagt het maximale bebouwingspercentage 50% (komt neer op 2.032 m 2 ) en een maximale bouwhoogte van 8 meter, met dien verstande dat voor het deel direct aan de Kempenbaan een bouwaccent met markante bebouwing tot maximaal 12 meter wordt nagestreefd. Voor nadere informatie over bestemming en bebouwingsmogelijkheden zie bijlage bestemmingsplanvoorschriften. Voorbeeld opzet bebouwing 4

KOOPGEGEVENS Koopprijs 1.000.000,00 kosten koper te vermeerderen met btw. Bij deze prijsstelling is er geen sprake van een verplichte bouw-/ontwikkelclaim jegens Bouwbedrijf van Santvoort. Feitelijke levering De feitelijke levering van het object zal plaatsvinden: Als bouwkavel, in bouwrijpe staat; Vrij van huur en/of gebruik en ontruimd; Levering inclusief de huidige bodemgesteldheid, met overlegging van het schrijven van BSB Noord-Brabant, alsmede eventuele beschikbare verkennende bodemonderzoeksrapporten. Overige verkoopvoorwaarden De levering is van rechtswege belast met btw; De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, zijnde de kosten van de koopovereenkomst en transportakte en verschuldigde overdrachtsbelasting over de onroerende zaak zijn voor rekening van de koper; Instrumenterend notaris door koper te bepalen; Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, te storten bij instrumenterend notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst; Aanvaarding Aanvaarding op korte termijn mogelijk. Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens. 5

Kadastrale gegevens 6

CONTACT Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars is een gedreven makelaarskantoor actief op de zakelijke vastgoedmarkt. De onderneming is in 2000 opgericht. Het kantoor is gevestigd in het Kennedy Business Center te Eindhoven-Centrum. Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars kenmerkt zich door een gezonde agressieve commerciële aanpak. Met hoog gekwalificeerde makelaars, zowel op basis van opleidingsniveau als werkervaring, werkt men zeer resultaatgericht. Verschuuren & Schreppers positioneert zich in het hogere segment van de zakelijke vastgoedmarkt. Creativiteit, inventiviteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn kernbegrippen. Door de directe betrokkenheid van de directie en de sterke lokale roots van het team staan wij zeer dicht bij de klant. Letterlijk en figuurlijk. Daardoor kunnen wij u een persoonlijke dienstverlening bieden. Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars B.V. Kennedyplein 230 5611 LS Eindhoven 040-211 11 12 info@verschuurenschreppers.nl www.bedrijfsmakelaar.nu Verschuuren & Schreppers werkt voor pensioenfondsen, institutionele relaties, woningcorporaties, lokale, provinciale en landelijke overheden, particuliere (lokale en landelijke) beleggers, lokale en landelijke bedrijven en internationale beleggers/bedrijven. Rendement per m2! 7