Spoorstraat 1 Zwolle

Vergelijkbare documenten
Van Hornmarke 26 Zwolle

Blauwe Beltweg 4 Wapenveld

Vraagprijs ,-- k.k.

Heinenoord, Wilhelminastraat 7

Kastenmakerstraat 6 - Zwolle

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

TE KOOP. MIDDELBURG - Oud Arnemuidsvoetpad 48. VRAAGPRIJS : k.k.

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn.

Tolgaarderstraat 8 - Zwolle

Zwaardvegerstraat 11 - Zwolle

TE KOOP Beukenlaan 83, Borculo

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Nieuwendijk 36A & B. Geldrop

Smienthof 51 - Zwolle

Huurprijs 1.250,-- per maand

Tolgaarderstraat 20 - Zwolle

Vraagprijs ,-- k.k.

Puttershoek, Laan van Heemstede 36

Wikke 13, te Valkenswaard

Kanaalzicht 34 Sluiskil. Vraagprijs ,= k.k.

Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een inbouwcloset en fonteintje.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Havikskruid 35 - Kampen

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs: ,= k.k.

Schout Appelslaan 19. Nuenen

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn

TE KOOP VROUWENPOLDER - PRINS BERNHARDLAAN 10. VRAAGPRIJS : ,- k.k.

Zonnemare 21 Axel. Vraagprijs: ,00 k.k.

Ketelslagersdreef 18 te Geleen Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Vraagprijs ,-- k.k.

's-gravendeel, Graaflandweg 30

Schaarweg 6. Huizen. Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP VROUWENPOLDER - NIEUWSTRAAT 24. VRAAGPRIJS : k.k.

Mijnsheerenland, Achterweg 1b

TE KOOP. Fjildbuorsterwei K.K BM Brantgum

TE KOOP. Vraagprijs: ,00 k.k. Wijnandsrade, Drummenstraat 19. Modern vrijstaand woonhuis met inpandige garage en aangelegde tuin.

P R O S P E C T U S WERKENDAM BAKKERSKILSTRAAT 38. KOOPSOM ,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG

TE KOOP KORTGENE - NIEUWSTRAAT 10. VRAAGPRIJS : k.k.

s-gravendeel, Poldervaart 16

Hazelaarlaan 9 Berkum (Zwolle)

Vraagprijs ,-- k.k.

Sophiastraat 9. Nuenen

Hal. Algemeen: De woning is deels voorzien van dubbel glas; Een koper dient de woning nog naar eigen wens op te knappen.

Spoorsingel 16-A, Musselkanaal MUSSELKANAAL k.k.

TE KOOP. Mounebuorren K.K MA Anjum. FactorNoord Makelaars & Taxateurs Dokkum

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Keurige hoekwoning voorzien van kunststof ramen en kozijnen, dakkapel en berging, gelegen in rustige woonomgeving op 149 m² eigen grond.

Vraagprijs: k.k.

Groeseindstraat 71 D Tilburg

Woonzinnig in Tilburg

Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Heemskerkstraat 2 Apeldoorn

TE KOOP VLISSINGEN - H. DE KEIJSERSTRAAT 16. VRAAGPRIJS : k.k.

Numansdorp, van Beaumontstraat 5

Otto Smikstraat 11 - Zwolle

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

's-gravendeel, Weegje 18

Vraagprijs: ,= k.k.

Moerschansstraat 21 Hulst. Vraagprijs ,= k.k.

Fruitweidestraat 43 - Zwolle

TE KOOP Goudenregenstraat 18, Borculo. Perceeloppervlakte 124 m² Bouwjaar 1975

ESPLANADE 23. Centrum ALMERE STAD

Prins Clausplein 34, 8935 DB Leeuwarden Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP DE HAGEN 2 TE KAMPEN PRACHTIG GELEGEN VRIJSTAANDE VILLA! Berg Makelaardij

TE KOOP. Klimmen, Hoofdbank 22. Vrijstaand woonhuis met inpandige garage voor 2 auto s en aangelegde tuin. Vraagprijs: ,00 k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

P R O S P E C T U S. VRAAGPRIJS ,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG

Palembangstraat 34 Enschede

's-gravendeel, Molendijk 17

TE KOOP VROUWENPOLDER - PELGRIMSTRAAT 51. VRAAGPRIJS : k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Schietbergen 1. Nuenen

Palembangstraat 34 Enschede

Vraagprijs ,-- k.k.

DONGEN Stobbeveen 61

s-gravendeel, Singelhof 2

Maasdam, Hoeksedijk 56

TE KOOP. Prelaat van Dinterstraat VJ Gemert Vraagprijs: k.k.

THORN. Verrassend veel ruimte Goed onderhouden Binnenplaats en ommuurde tuin Eet- en woonkamer

Vraagprijs ,-- k.k.

Milrooijsedijk 8 Berlicum

C.Branderhorststraat 17

Lissebonsepad 2 'T Zandt

TE KOOP Houthem, Vroenhof 128A

Nieuwe Heikantstraat 18 Vught

Puttershoek, Wiekenkruis 11

Brochure. Morgenzonweg 19 Winterswijk. Enning Makelaardij b.v. Torenstraat DC Winterswijk T E info@enning.nl I

Huurprijs 890,-- per maand

Vraagprijs ,-- Kosten Koper

NOORDWIJKERHOUT POLDERMOLEN 22

Transcriptie:

Spoorstraat 1 Zwolle Luttekestraat 5-8011 LN Zwolle - 038 421 22 10 - www.voermangreve.nl - info@voermangreve.nl

GROOT, GOED ONDERHOUDEN HOEKPAND (WONEN EN WERKEN) MET EEN FLINKE GARAGE, WOONHUIS, WINKEL, WERKPLAATS, MAGAZIJN ÉN TWEE MOOIE TUINEN. Een unieke kans voor mensen die op zoek zijn naar veel ruimte om groots te wonen of om wonen en werken te kunnen combineren. Dit bijzondere object is voor veel doeleinden geschikt dankzij de winkel-, werk- en opslagruimte van samen meer dan 125 m2, de garage met bovenverdieping en de circa 140 m2 woonruimte. Ideaal voor ondernemers die een bedrijf aan huis zoeken maar niet willen inboeten aan een leuke woonomgeving. Het grote hoekpand bevindt zich op een supercentrale locatie, de razend populaire Assendorp en de bijbehorende tuinen zorgen voor rust en groen. Kom vooral kijken en ontdek de mooie woonkamer, de royale en lichte winkel/bedrijfsruimte, de flinke slaapkamers met de complete badkamer. Loop naar buiten en ervaar de mogelijkheden van de werkplaats met aansluitend de bedrijfsruimte (totaal zo'n 80 m2). Een enorme verrassing zijn de mooie tuinen aangelegd door Harry Pierik die hier verborgen liggen. Wat een fantastisch bezit: zoveel vierkante meters woon- en werkruimte, heerlijke tuinen en een grote garage...op een superleuke plek in Zwolle.

INDELING (zie tevens de plattegronden) BEDRIJFSRUIMTE - winkelruimte ca 70 m2 met prachtige schouw met antieke tegels en veel ramen; eigen entree - werkplaats van ca 28 m2 met veel daglicht - grote bedrijfsruimte 52 m2 (metselwerk in spouw en geïsoleerd dak met extra daklichten)

BEGANE GROND WOONHUIS - entree, hal, - woonruimte met mooie living met groot raam en toegang naar de tuin - eetkeuken met inbouwkeuken met apparatuur - bijkeuken met doorgang naar garage - moderne toiletruimte met hangend toilet en fonteintje en een tussenhal met trapopgang

1e VERDIEPING WOONHUIS - overloop - 4 royale slaapkamers (17, 13, 10 en 10 m2) met vaste kasten - badkamer uitgerust met grote inloopdouche, wastafel en toilet

TUINEN: - tuin 1 (70 m2) grenzend aan woonhuis, netjes bestraat - tuin 2 (165 m2) schitterend en onder architectuur aangelegd en voorzien van achterom! INPANDIGE GARAGE - grote garage van 30 m2 betegeld, met kanteldeur en strak afwerkt, - trapopgang vanuit de garage naar bovengelegen woon/bergruimte. Vraagprijs 495.000,- k.k. Aanvaarding in overleg. Wij proberen altijd zo duidelijk mogelijk te zijn met het verstrekken van gegevens; omdat we afhankelijk zijn van informatie van derden kunnen er geen rechten aan ontleend worden. Wilt u een uitgebreide informatielijst met de gegevens over de vaste/gemeentelijke lasten, dan sturen wij u die graag na bezichtiging toe. De verstrekte informatie kan beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Wij nemen de tijd voor een hypotheekgesprek U staat op het punt om een belangrijke beslissing te nemen.. Onze makelaars vertellen u alles over het kopen en verkopen van huizen. Maar hoe zit het nu met uw hypotheek. Wilt u een duidelijk en rustig gesprek waarbij onze hypotheekadviseur alle facetten van een passende hypotheek met u doorneemt? Dat kan, belt u even met Paul de Rooij, onze Onafhankelijke Hypotheek Adviseur. Uw voordelen door onze centrale landelijke inkoop Laagste hypotheek rentes van Nederland Ruimste acceptatienormen Gratis taxatierapport Goedkoopste notaris advies Gratis advies bij u thuis of bij ons op kantoor 100% onafhankelijk Maak nu een vrijblijvende afspraak en bel 038 421 22 10 of 06 304 099 26

Graag horen wij wat u van deze woning vindt! Uw reactie. Wanneer u deze woning wilt kopen of een afspraak wilt maken voor een 2e bezichtiging, neem dan contact met ons op. Ook wanneer u nog even wilt overleggen met de makelaar die u de woning heeft laten zien, bel ons even. Bent u verder niet geïnteresseerd in het huis, dan horen we dat ook graag van u, zodat wij de verkoper(s) kunnen informeren. Bel: 038-4212210. Bieden. Biedingen kunnen zowel mondeling als schriftelijk worden uitgebracht. In uw bod kunt u ook zaken als opleveringsdatum, ontbindende voorwaarden, over te nemen roerende zaken etc. meenemen. Onze makelaars vertellen u duidelijk hoe wij met biedingen omgaan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onderhandelingen. Wanneer u een serieus bod uitbrengt, bespreken wij dit met de verkoper(s). Indien uw bod niet direct wordt geaccepteerd, volgt in de meeste gevallen een onderhandeling. U bent in onderhandeling wanneer de verkoper een tegenbod uitbrengt. Koopovereenkomst. De koop komt tot stand wanneer u en de verkoper het eens zijn over de koopsom en belangrijke bijkomende onderdelen van de overeenkomst. De koop wordt schriftelijk vastgelegd in de officiële koopovereenkomst (NVM-model). Wij vertellen u graag meer over deze koopovereenkomst. De door koper(s) en verkoper(s) ondertekende overeenkomst wordt gestuurd naar de notaris (die door ú is uitgekozen). Huis gekocht en wat nu? Tussen het moment van koop en de daadwerkelijke oplevering van uw nieuwe woning zit een kortere of langere periode met veel (financiële en emotionele) zaken die op u af komen. Het regelen van de hypotheek, de taxatie, de eventuele verkoop van uw eigen woning, etc. Is iets niet helemaal duidelijk, overleg dan met één van onze makelaars. Een huis kopen of verkopen doet u niet elke dag wij wel. De transportakte bij de notaris. De notaris stuurt u een uitnodiging om de transportakte (of leveringsakte) te komen tekenen op de afgesproken datum. Ook ontvangt u de conceptakte (ter controle) en de nota van afrekening. Vóór het bezoek aan de notaris gaan we met u mee naar de gekochte woning voor een eindinspectie en noteren we de meterstanden.

Dit huis wordt het niet maar Vertel onze makelaars of onze kantoormedewerksters wat u wél zoekt. Wij weten vaak eerder dan wie ook, waar en wanneer een geschikt huis zich aandient. Soms hebben we heel eenvoudige tips om de juiste woning te vinden. Iedere dag zien we tientallen huizen! Wij helpen u bij de aankoop van een woning op no-cure-no-pay basis. Wij weten zeker dat we u ook bij de aankoop kunnen helpen op bouwkundig, juridisch en financieel gebied. Wij zorgen ervoor dat u niet te veel betaalt, dat werkelijk alle details duidelijk zijn en dat u zeker bent van uw keus. Vraag naar zo n aankoopopdracht. Twee maanden gratis! Wilt u bij ons ingeschreven worden als zoeker, dan sturen wij u het nieuwste aanbod per mail of post twee maanden gratis toe. Wanneer u tijdens het aankoopproces hulp wilt bij bepaalde onderdelen, dan kunt u altijd gebruik maken van onze deeldiensten. Gratis en vrijblijvende waardebepaling. Benieuwd naar de waarde van uw huidige woning? Wij komen graag bij u langs om de waarde én de verkoopbaarheid te bepalen. Dankzij onze gedegen marktanalyse weet u straks precies hoe uw woning in de markt ligt.ook vertellen we u hoe Voerman Greve de verkoop aanpakt plus de kosten daarvan..en dat zetten we zwart op wit. Bel ons op telefoonnummer 038-4212210.