DONGEN E Du Perronstraat 3

Vergelijkbare documenten
DONGEN Polarisstraat 31

DONGEN St. Josephstraat 106 A

DONGEN Rooseveltstraat 118

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN Julianastraat 102

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Hoefke 8. Perceel : 185 m² Inhoud : circa 220 m³ Bouwjaar : circa 1938, nadien verbouwd/ gerenoveerd k.k.

DONGEN Veldstraat 17

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Duikerstraat 41

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Ardennenpad 3

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

DONGEN Sweelinckstraat 20

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN St. Josephstraat 67

DONGEN Geer 8. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 500 m³ Bouwjaar : 1924 In 2000/2001 is het pand in stijl gerenoveerd k.k.

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

Lupineweide 4 - Dongen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

DONGEN Stobbeveen 61

DONGEN Beukenstraat 4

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Polarisstraat 26

DONGEN. Helfrichstraat 15

DONGEN St. Josephstraat 35 zwart

DONGEN Harmonieplein 5

DONGEN Jan Aardenstraat 1

Cousinsstraat 3 - Dongen

Sint Josephstraat 3 - Dongen

DONGEN Karmelietenstraat 3

DONGEN Gladioolstraat 15

DONGEN Rembrandtstraat 34

Achter den Ham 23 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Montgomerystraat 29 - Dongen

DONGEN Thorbeckelaan 2

DONGEN Kapucijnenstraat 16

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

DONGEN Prinses Maximastraat 20

DONGEN Montgomerystraat 15

Rooseveltstraat Dongen

DONGEN. Eikenstraat 26. Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

Mercuriusstraat 4 - Dongen

DONGEN Schorsmolenhoef 24

DONGEN Maczekstraat 39

DONGEN Merwedelaan 8

'S GRAVENMOER Grutterijstraat 14

DONGEN Monseigneur Nolenslaan 45

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

DONGEN Monseigneur Ariensstraat 7

Lage Ham 96 - Dongen

DONGEN Hof 28. Perceel : 208 m² Inhoud : circa 410 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

van Duvenvoordestraat 13 - Waspik

Belcampostraat 4 - Dongen

Pattonstraat 2-d - Dongen

DONGEN Dudokstraat 17

DONGEN Papaverstraat 1

Noorderlaan 22 - Dongen

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Kruisherenstraat 8

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

Jupiterlaan 28 - Dongen

Kerkstraat 52-g - Dongen

DONGEN Rosariopark 58

DONGEN Hoge Ham 119 D

Oudstraat 17 - Dongen

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

DONGEN Rosariopark 82

Miet Cornelissenstraat 18 - Dongen

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa k.k.

Meerkoethof 11 - Dongen

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

Constancestraat 5 - Dongen

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Schoolsticht 9 - Dongen

DONGEN Europaplein 97

Rembrandtstraat 34 - Dongen

WASPIK Prins Bernhardstraat 12

Anjerstraat 3 - Dongen

Montgomerystraat 11 - Dongen

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Zuringweide 10 - Dongen

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Veerstraat 33 - Waspik

Hoofdstraat 45 - 's Gravenmoer

Perengaarde 1 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Lage Ham 34. Perceel : circa 880 m² Inhoud : circa 1050 m³ Bouwjaar : circa k.k.

Bizetstraat 29 - Dongen

Transcriptie:

DONGEN E Du Perronstraat 3 Fraaie vrijstaande woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond, een garage en een zeer ruime blokhut welke heerlijk is gelegen aan een doodlopende straat in de Hoge Akker. Perceel : 567 m² Inhoud : circa 560 m³ Bouwjaar : 1995 370.000 k.k.

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Indeling E Du Perronstraat 3 Begane grond: In de ruime entree treft u de nette toiletruimte, de meterkast (voorzien van 8 groepen en 2 aardlekschakelaars) en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit deze hal heeft u direct toegang tot de woonkamer en de slaapkamer. De slaapkamer met laminaatvloer en een vaste kast heeft een eigen luxe badkamer welke is voorzien van een ligbad met whirlpool, 2 wastafels en een zwevend toilet. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een open haard, waarin een gasgestookte inzethaard is aangebracht, en maar liefst 3 openslaande tuindeuren waardoor u gemakkelijk de tuin kunt bereiken. In deze woonkamer bevindt zich ook het eetkamer gedeelte alwaar u heerlijk kunt dineren met vrienden of waar u bijvoorbeeld met uw gezin gezellig spelletjes kunt doen. De woonkamer en de eetkamer zijn op het Zuidwesten gelegen waardoor er veel zonlicht de woning binnen komt. De 3 leilinden in de tuin en de zonneschermen zorgen in de hete zomer voor een aangename schaduw. De gedeeltelijke open leefkeuken is van alle gemakken voorzien en biedt tevens een mooi zicht op de achtertuin. De keramische kookplaat is verlaagd waardoor u tijdens het bereiden van een heerlijk diner gemakkelijk in de pannen kunt kijken. De geïntegreerde vaatwasser zorgt ervoor dat er geen vieze borden op het granieten aanrechtblad achterblijven na het dineren. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de handige bijkeuken. In de bijkeuken bevindt zich een extra keuken met veel kastruimte, een koelkast en de aansluitingen voor de wasmachine. In de bijkeuken kunt u kiezen of u naar de garage of naar de achtertuin gaat. De garage (12m²) is voorzien van een stalen kanteldeur, verwarming, elektra en een afvoerputje. De auto kunt u of in de garage of op de ervoor gelegen oprit parkeren.

Eerste verdieping: De overloop geeft u toegang tot een 2-tal zeer ruime slaapkamers, een inloopkast en de tweede badkamer. De 2 slaapkamers zijn zeer ruim en gemakkelijk uit te breiden naar 3 of 4 slaapkamers. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche met douchescherm, een wastafel, een toilet en een groot Velux dakvenster. De handige bergkast met Velux dakvenster biedt plaats voor bijvoorbeeld kleding en schoeisel en tevens is hier de HR-combiketel geplaatst. Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken ruime beplankte bergzolder waar u diverse spullen kunt herbergen. De unit voor de mechanische ventilatie is hier geplaatst. Tuin: De zonnig gelegen achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van plantenborders, een gazon en twee terrassen. Op het gazon kunt u heerlijk picknicken of een balletje trappen. In de tuin bevindt zich een houten tuinhuis waar al uw tuingereedschap gemakkelijk een plaatsje zal krijgen. De vrijstaande blokhut (welke nu in gebruik is als kapsalon) is geheel betegeld (inclusief vloerverwarming) en beschikt over een eigen CV-ketel, aparte toiletruimte met zwevend toilet, airconditioning met afstandsbediening en 2 openslaande tuindeuren. Deze blokhut (24m²) is werkelijk een ideale ruimte om een beroep aan huis te kunnen uitoefenen maar daarnaast ook prima geschikt als bijvoorbeeld een gastenverblijf..

Kenmerken Bouwjaar : 1995 Verwarming : middels combiketel Warmwater : middels combiketel Isolatievoorzieningen : Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas Perceelsoppervlakte : 567 m² Woonoppervlakte : circa 200 m² Inhoud : circa 560 m³ Aanvaarding : in overleg Afmetingen Oppervlakte woonkamer : circa 44 m² Afmetingen slaapkamer 1 : circa 3,73 m 1 x 3,35 m 1 Afmetingen slaapkamer 2 : circa 4,40 m 1 x 8,20 m 1 Afmetingen slaapkamer 3 : circa 3,35 m 1 x 8,20 m 1 Bijzonderheden * De entree, woonkamer, keuken en de badkamer zijn voorzien van een fraaie Italiaanse tegelvloer met vloerverwarming. * Er is een bouwvergunning aanwezig voor het aanleggen van een zwembad. * De woning beschikt over een alarmsysteem. * Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. * Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom.

Plattegronden begane grond (tekening dient slechts ter indicatie)

eerste verdieping (tekening dient slechts ter indicatie)

Kadastrale Kaart N Z

Bezichtiging Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informatie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website. Van den Bosch Makelaars bv Mgr. Poelsstraat 1a Postbus 262 5100 AG Dongen T 0162-32 16 16 www.vandenboschmakelaars.com m@kelaar.com

Extra foto s Hal

Woonkamer

Eetkamer

Keuken

Bijkeuken Toilet

Slaapkamer begane grond Badkamer begane grond

Slaapkamer 1 eerste verdieping

Slaapkamer 2 eerste verdieping

Inloopkast

Tuin

Blokhut Tuin