Else van den Banlaan 24, Heerhugowaard

Vergelijkbare documenten
Egmondermeer 5, Egmond Aan Den Hoef

Middenweg 483, HEERHUGOWAARD

Bouwjaar: ca Woonoppervlakte: ca. 250 m² Inpandige garage: ca. 140 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 1030 m². Aanvaarding: in overleg

Grosthuizen 1, Avenhorn

Kostverlorenstr aat 30, Nieuwe Niedorp

De Omloop 4, Nieuwe Niedorp

Belt 48, Hippolytushoef

Kostverlorenstr aat 33, Nieuwe Niedorp

De Lange Akker 25, Nieuwe Niedorp

In een ruim opgezette straat, staat deze speelse 2-onder-1 kap woning. Bouwjaar: Woonoppervlakte: ca. 110 m²

Koperwiek 28, Nieuwe Niedorp

Zandwilg 24e, Winkel

Geesterland 19, Ursem

Noord Zijperweg 30 a, Wieringerwaard

Dijk 25, Broek op Langedijk

bouwkavel aan de Herenweg 196A te Alkmaar

Krommeakker 7, Noord-Scharwoude

Nobelstr aat 7, Lutjewinkel

Tochtsloot 1, Waarland

Korte Wuiver 3, Hoogwoud

Alingterp 3, Warmenhuizen

Herenweg 24 a en 24, Hoogwoud

Hoefplein 14, Nieuwe Niedorp

De Stek 22, Nieuwe Niedorp

Juttepeer 43, Winkel

Tulpappel 37, Winkel

Heereweg 133, Schoorl

Wilhelminalaan 32, T VELD

Bouwjaar: 1928 Woonoppervlakte: ca. 105 m² Overige ruimte begane grond: ca. 90 m² Inhoud stolp: ca m³

Rijdersstraat 12 a, t Veld

Plantsoen 14, Schagen

Laanderweg 23, Heerhugowaard

Oudelandsdijkje 11 a, Hensbroek

Verlaat 26, Oude Niedorp

Kreek 6, Benningbroek

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Landbouwstr aat 13, Schagen

Zandwikke 6 f, Winkel

Onderdijk 239, Wervershoof

Korenmolen 27, NIEUWE NIEDORP

Vijverweg 12, Nieuwe Niedorp

Noord Zijperweg 35, Wieringerwaard

Witte Paal 302, Schagen

Kreil 13, Wieringerwaard

Noordervaart 111, Stompetoren

Juttepeer 10, Winkel

Groote Geldebosch 8, Heerhugowaard

Tr ambaan 127, NIEUWE NIEDORP

Pieter Dekkerstr aat 86, Winkel

Poolland 6, Barsingerhorn

Pieter Dekkerstr aat 6, Winkel

Plantsoendwarsstr aat 18, Lutjewinkel

Heerenweg 28-30, Barsingerhorn

Barsingerweg 10, WIERINGERWAARD

Bouwk avel Floralaan 8, t Veld

Westeinde 284, Berkhout

Van Veenweg 75 a, HEERHUGOWAARD

Ganzehof 19, Midwoud

Dorpsstr aat 101, Nieuwe Niedorp

Molendijksweg 6, Obdam

Ruigeweg 28 a, Sint Maartensbrug

Waarddijk 4, HEERHUGOWAARD

Christine Baderland 2, Heerhugowaard

Lijsterbesweg 35, Sint Maarten

Plantsoen 22, Schagen

De Omloop 16, Nieuwe Niedorp

Bouwjaar: ca Landelijker kan bijna niet... in buurtschap Moerbeek staat deze. Woonoppervlakte: ca. 225 m²

De Buurt 33 a, Venhuizen

Hopmansweg 13, Oudk arspel

De Lange Akker 37, NIEUWE NIEDORP

Hogebierenweg 9, Haringhuizen

Populierenstr aat 1, WINKEL

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Grote Sloot 434, Schagerbrug

Mientweg 42 a, Lutjewinkel

P Bossenstr aat 35, Hoogwoud

Zuid Zijperweg 33, Wieringerwaard

Weereweg 96, Lutjewinkel

Lutkedijk 42 a, Obdam

Plantsoen 8, Schagen

Dorpsstr aat 95, Winkel

Emmahoeve 9, Slootdorp

Rijdersstr aat 77, t Veld

Smeerlaan 12, Schoorl

Veenhuizerweg 16, Heerhugowaard

Weidemolen 10, Nieuwe Niedorp

Oosterblokker 133, Oosterblokker

Terpstr aat 33, Wieringerwerf

Zuid Spierdijkerweg 77, Spierdijk

Bouwjaar: 1999 Woonoppervlakte: ca. 450 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 555 m²

Dokter de Vriesstr aat 7, Benningbroek

Aanvaarding: in overleg

Rijdersstr aat 65, T Veld

C. Liefhebberstr aat 7, Kolhorn

Weereweg 59, Lutjewinkel

Bruggesloot 10, Broek op langedijk

Grosthuizen 29, Avenhorn

Bouwjaar: 1987 Woonoppervlakte: ca. 178 m² Inhoud: ca. 582 m³ Perceeloppervlakte: ca m². Aanvaarding: in overleg

Transcriptie:

Else van den Banlaan 24, Heerhugowaard

Bouwjaar: 2003 Woonoppervlakte: ca. 250 m² Garage: ca. 36 m² Inhoud: ca. 850 m³ Perceeloppervlakte: 659 m² Aanvaarding: in overleg Een onder architectuur en duurzaam gebouwde drive-in villa gelegen aan de rand van Heerhugowaard! Wonen op de eerste verdieping, waardoor de privacy en rust gewaarborgd is. Vanuit de vele raampartijen ziet u de mooiste luchten en zonsondergangen voorbij komen... Op de tweede verdieping is de masterbedroom gesitueerd, ook een studio of atelier zou hier prima tot zijn recht komen. Op de begane grond treft u de imposante entree/ serre, 3 tuingerichte slaapkamers, de badkamer en heeft u toegang tot de inpandige dubbele garage. De eenvoud van de ruime tuin, gelegen aan het vaarwater, sluit naadloos aan bij de woning en is in harmonie met de omgeving. Zoals de bewoners het zo mooi verwoorden: het is een binnen-buitenhuis. Gelegen op een geringe afstand van Alkmaar en het centrum van Heerhugowaard. Ook in de Stad van de Zon zijn alle voorzieningen, zoals een grote supermarkt en diverse scholen, te vinden. Daarnaast kunt u heerlijk recreëren in het dichtbij gelegen park van Luna! Kortom, buiten wonen in een woonwijk!

Indeling Begane grond: entree/ serre met schuifpui naar de voortuin, meterkast en trap naar de woonverdieping. Eventueel prima geschikt als werkruimte. Gang met toegang tot 3 tuingerichte slaapkamers. Badkamer met elektrische vloerverwarming, ligbad/whirlpool en douchewand, zwevend toilet en wastafelmeubel. Diepe berg(trap)kast. Dubbele inpandige garage met openslaande garagedeuren, stortbak en was-en droogaansluiting. De stelling en werkbank blijven achter. Eerste verdieping: woonverdieping met woonkamer en open keuken. Kookeiland en bijpassende kastenwand, v.v. vriezer, koelkast, vaatwasmachine, tweemaal een combi-oven, 1½ spoelbak, afzuigschouw, 5-pits inductiekookplaat (met aansluiting voor gas) en een close-inboiler. Aan de voorzijde een schuifpui naar het privacyvolle balkon, met betonnen trap naar de achtertuin. Tussenhal met toilet (zwevend met fontein). Trap naar de tweede verdieping. Tweede verdieping: zeer ruime ouderslaapkamer met zowel aan de voor- als achterzijde, een schuifpui naar het dakterras. Stookruimte met de diverse installaties (CV-opstelling, WTW-installatie en hete luchtverwarming). Werkkamer met de mogelijkheid om hier een tweede badkamer te realiseren, de leidingen en afvoeren zijn reeds aanwezig.

Erf en tuin De tuin is rondom gelegen. De achtertuin heeft een ligging op het noordwesten en is gelegen aan het vaarwater. De grote tuin is strak en onderhoudsvriendelijk ingericht, u treft aan: een gazon, diverse siergrassen, bamboe en een vlonder langs het water. De recent gemaakte zitkuil is de woonkamer voor buiten! Ook op het balkon en dakterras is het heerlijk privacyvol vertoeven. Aan de voorzijde treft u een vijver en de oprit met parkeerruimte voor 2 auto s. Bijzonderheden - De woning is ontworpen door architect Paul Lindeman uit Cuijk. - Duurzaam gebouwd: wtw-installatie, zonnepanelen, enz. - Ontwerp waarbij rekening is gehouden met passieve zonne-energie. - De vloer is afgewerkt met een massieve Amerikaans Essen houten vloer. - Alle ramen/ deuren zijn schuif- of draai-kiep. - Hete luchtverwarming. - Mei 2013 buitenom geschilderd. - Dichtbij de voorzieningen en het park van Luna.

Kadaster en lijst van zaken blijft achter gaat mee ter overname Tuinaanleg/bestrating/beplanting Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: ar Tuinberging 7084 7083 Overige tuin, te weten: trampoline bootje (in overleg) 7085 18 (Voordeur)bel 9313 7088 9314 7086 7093 26 24 22 20 Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Zonwering binnen (vitrage) Raamdecoratie Vloerdecoratie 7090 7089 28 Else van den Banlaan 9 CV met toebehoren Thermostaat 30 11 7899 Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Deze kaart is noordgericht 12345 Perceelnummer 25 Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 11 juli 2013 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers 0 m 5 m 25 m Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel HEERHUGOWAARD P 9314 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht. Kadaster: gemeente Heerhugowaard, sectie P, nummer 9314, groot: 659 m². 15 13 7901 7900 7160 7161 Airconditioning (onbekend of deze werkt) Isolatievoorzieningen Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: inductiekookplaat vaatwasmachine combi/magnetron (2 x) Deze kaart is noordgericht. Aan dit uittreksel mogen geen maten Verlichting, te weten: inbouwspots creon-lampen serre worden ontleend. De auteursrechten zijn voorbehouden aan de Dienst voor het Kadaster en de openbare Wastafels met accessoires Toiletaccessoires registers. Badkameraccessoires, te weten: douchescherm badkamermeubel Alle overige inboedel (meubels enz).

Over Klaver Makelaardij Tussen de vele makelaars op de woningmarkt manifesteert Klaver Makelaardij zich al jarenlang als opvallend én succesvol kantoor. Op de reguliere markt zijn wij vooral ijzersterk in en om Niedorp. In het segment buitenwonen is Klaver Makelaardij zelfs een landelijke trendsetter. En daar plukt ú de vruchten van. Onze kracht is de combinatie van een groot netwerk en doeltreffende woningpromotie. Wij benaderen uw doelgroep actief. Daarnaast onderhoudt Klaver Makelaardij een unieke database vol woningzoekenden. Zo komt uw woning altijd bij de juiste mensen onder de aandacht. v.l.n.r.: Halewijn Vermeulen, Geert Klaver, Dorien Bos-Klaver, Dick Waiboer, Marga Leegwater-Manshanden, Anne Bakker, Anne Reijne, Anja Kater, Matthieu Bink, Mariëlle Duppen-Heisterkamp en Kirsten Snoek. Quotes van enthousiaste klanten: Erwin en Sandra van Dijk (De Gouwe): Ons oude huis werd snel verkocht en het nieuwe huis is een superaankoop. Een topteam! Ivar en Patty Laan (Nieuwe Niedorp): Zonder de prijsonderhandelingen van Klaver hadden we dit pand nooit voor deze prijs gekregen. Ralph en Ellen Burgemeestre (Nieuwe Niedorp): We komen uit een rijtjeshuis en wonen nu echt buiten op een boerderij. Een droom is uitgekomen. Pieter en Linda Groot (Middenbeemster): Nuchter boerenverstand en een handelswijze met veel persoonlijke begeleiding, waardoor het zeer vertrouwd is.

Klaver Makelaardij B.V. Trambaan 12 1733 A Nieuwe Niedorp Tel. 0226-414008 Fax 0226-414009 info@klavermakelaardij.nl www.klavermakelaardij.nl