Met Isa en Kiki zij aan zij, krijgen we een super carnaval in de hei!.

HERFST BEGONNEN MET TROPISCHE TEMPERATUREN WEER MONSTERZEGES VOOR JO9 EERST WINST VOOR A1

AANLOOP NAAR JUBILEUM

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

VAKANTIEGEVOEL. Laten we hopen dat de organisatie ook dit jaar weer mag rekenen op vele bezoekers en deelnemers!

A1 BLIJFT WINNEN MEISJESTEAMS BOVENAAN

MONSTERZEGE VOOR JO11-1 JO9-TREIN DENDERT DOOR

RUSTIG VOETBALWEEKEND

KAMPIOENEN VAN SCMH!!!

VEEL SUCCES MET DE KERSTTOERNOOIEN

WEER SUCCESVOLLE ZATERDAG VOOR SCMH

47 e jaargang Nummer 3 18 september 2016 DOELPUNTENFESTIJN BIJ BIJNA ALLE WEDSTRIJDEN Er is enorm veel gescoord afgelopen zaterdag.

VRIENDSCHAPPELIJK PROGRAMMA VOOR ENKELE TEAMS MET MONSTERSCORES

47 e jaargang Nummer 14 4 december 2016

EERSTE ZEGE VOOR A1 UITSLAGEN

GROTE CLUBACTIE KOMT ER WEER AAN

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

37 e jaargang nr december

MC1 KAMPIOEN! LEUKE SINTVIERING D-, E- EN F-PUPILLEN

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

TOINNE V.D. BOOGAARD VRIJWILLIGER VAN HET JAAR

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

46 e jaargang Nummer 2 6 september 2015 BEKERRONDE GESPEELD

Minipolo toernooi in Apeldoorn

EERSTE RONDE BEKERTOERNOOI GESPEELD

ER IS WEER GEVOETBALD

Wim van Lieshout; Sportheld van de gemeente Veghel!

VERSLAGEN. Blauw Geel'38 MD1 - SCMH MD1 2-2

HET IS WEER TOERNOOITIJD

MONSTERSCORE VOOR F1

DRIE AFGELASTINGEN DOOR SLECHT WEER

BEKERWINST VOOR A1 EN MD1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

45 e jaargang Nummer april 2015 MD1 KAMPIOEN

Proteus minitoernooi 2012 (2)

18.00u 19.45u 19.00u 1930u 20.00u Maandag D1 C1 A2 Dinsdag Lagere elftallen Selectie Woensdag MD1 MC1 A1 Donderdag C2 SCMH 2 SCMH 1 Lagere elftallen

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! -

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Nieuwsbrief 29 maart 2015

Van pupil E naar D...

BEKERPROGRAMMA AFGEWERKT EERSTE VERLIESPUNTEN A1, WINST VOOR MC1

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

25 april 2014: VRIJDAG. Voorronde. Jeugd v.v SCMH. Tijd-schema teams: u: Mini Pupillen F2 F u: E1 M-D1 D2. 19.

Verslagen oktober en 4-5 november

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

EINDE COMPETITIE IN ZICHT

As OP KOERS VOOR HOGE NOTERING

TOERNOOIEN BEGONNEN VOETBALKAMP VOOR DE DEUR

DIVERSE TEAMS DOEN GOEDE ZAKEN

F1 EN MD1 WINNEN MET DUBBELE CIJFERS

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

SPORTMANNEN, WINNAARS PENALTYBOKAAL EN ZESKAMP BEKEND

A1 KAMPIOEN! UITSLAGEN VERSLAGEN

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

SEIZOENBOEK

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432

Nieuwsbrief Seizoen 17-18

Zodra de meiden Rosanne zien beginnen ze te juichen en te zingen. Rosanne! Rosanne! Leve de koningin van het voetbalteam. Lekker Zo!

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

Balcontrole Doordat je een goede techniek hebt, gaat de bal precies de kant op die jij wilt.

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

DEZE VUIST OP DEZE VUIST DEZE VUIST OP DEZE VUIST EN ZO KLIMT C6 NAAR BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEN

Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

Verslag Helpman JO13-1 in België

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

Training vrijdag Circuittraining EWC F-pupillen

ONGEKENDE SCORE A1 UITSLAGEN VERSLAGEN SCMH A1 HVCH A4 uitslag: 19-0

Minipolo toernooi in Zutphen

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015

Nieuwsbrief 15 maart 2015

PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD. Geveldoek dia - afbeelding

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach.

37e jaargang Nr Maart De lotenverkoopsters afgelopen zondag. Bedankt meiden!!! ODESSA

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Zaalvoetbaltoernooi Reusel Sport/CoTrans JO9/8 Vrijdag 28 december 2018 Reglement en mededelingen

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

Transcriptie:

MAART ROERT Z N STAART 47 e jaargang Nummer 21 19 maart 2017 Er zijn deze weken mooie maar ook minder mooie dagen: Maart roert z n staart 2.0. maar het voorjaar lijkt er toch echt aan te komen. Prima voetbalweer. Afgelopen week zijn er mooie banken geplaatst bij het clubgebouw. Ziet er top uit! Een mooie verfraaiing voor de toch al mooi opgeknapte thuisbasis. Nu de kantine nog een likje verf en aankleding van de leuke actie van Karwei en de club zelf natuurlijk en dan is het plaatje wel redelijk af. In de verslagen kun je lezen dat onze kanjers van JO9 lekker verder bekeren en goed op weg zijn naar de finale! En JO11-2 wint met dubbele cijfers. Ga zo door allemaal! Nog even wat verzoekjes voor als je een verslag stuurt voor het voetbalblad; graag altijd vermelden om welke wedstrijd het gaat en zet de tekst bij voorkeur in de mail zelf. Sommige bestanden kan ik niet openen. Dat zou jammer zijn want dan kan ik het niet plaatsen. Bedankt! Check ook nog even de vacatures op de site men is nog op zoek naar een aantal personen. UITSLAGEN Via deze link kom je bij de website van SCMH met daarop de uitslagen van de wedstrijden van de jeugd. We zullen deze vanaf deze week niet meer in het Jeugdnieuws plaatsen. VERSLAGEN ZATERDAG 11-3:

Venhorst JO17-1 SCMH JO17-1 Uitslag: 1-2 op zaterdag elf maart spelen we een wedstrijd uit tegen Venhorst jo17-1. Van te voren hebben we een bespreking in de bestuurskamer gehad over de opstelling en hoe we gingen spelen. eenmaal aangekomen hebben we lekker ingetrapt en begonnen we aan de wedstrijd. We hadden al ooit eerder tegen dit team gespeeld, dus we wisten ongeveer wel waar we op moesten letten. om half drie trapte we af. Het ging gelijk op, zij kregen de eerste kans op doel maar schoten naast. Het ging heen en weer tot dat Sander een bal diep kreeg en netjes voor de man door liep. Helaas eindigde deze actie met een bal die naast het doel vloog jammer. Alles ging achterin prima en het verliep rustig. Op het middenveld was het flink doorzetten aangezien we met de opstelling 4-3-3 speelde. toen het bijna rust was kwam een speler van Venhorst het 16 meter gebied binnen. Hij kapt goed de bal naar binnen en helaas struikelt hij over het been van Bjorn... penalty. Jonne gaat klaar staan in zijn doel, hij heeft al vaker penalty s gehouden maar deze was helaas onhoudbaar hij schiet hem strak via de lat boven in de hoek dit kon niet beter. Dit was een flinke tegenslag aangezien we zo goed stonden te voetballen. Toen klonk het rust signaal en kon iedereen zijn wel verdiende rust pakken. We hadden wat kleine aanpassingen gemaakt Harm pakte rechtsback en Lotte ging de spits in. Met deze nieuwe energie in de aanval moeste we de gelijkmaker proberen te maken. Het was spannend, hun kregen veel kansen maar wij ook. Tot Teun voor de goal kwam met Daan langs zich. Het was misschien mogelijk om zelf te schieten, maar Teun besloot de bal af te geven. Helaas schoot Daan deze grote kans mis. Daar ging onze gelijkmaker, jammer volgende keer beter. Tot op een moment hun in de aanval staan hij kapt een man af en schiet de bal koeltjes onder in de hoek. Dit was een hele grote tegenslag met nog maar 10 minuten op de klok leek dit onmogelijk. Tot dat wij een corner kregen. die Harm op doorkoppen van Lotte prachtig op de volley neemt 1-2. Daar was onze hoop we hebben er alles aan gedaan nog een doelpunt te scoren helaas is dit niet gelukt, Eindstand 1-2 jammer jongens volgende week gaan we winnen ZATERDAG 18-3: Volkel JO19-1 SCMH JO19-1 Uitslag: 5-1 We begonnen de wedstrijd met veel vertrouwen maar kwamen al snel achter, in de 5e minuut al. We gingen verder en het kwam maar niet op gang. De 2-0 viel al weer in de 31e minuut. We kregen een paar kansen maar het lukte niet. Net voor de rust kregen we de 3-0 tegen. We kregen goede moed van Floyd, en gingen verder. We kwamen weer sterk op gang maar helaas kregen we weer de 4-0. Daarna ging t wel goed, een paar fouten maar Thijs kwam in het penalty gebied en ging er een paar voorbij, en werd onderuit getrapt, penalty. Thijs neemt hem en schiet hem erin, 4-1. Vervolgens speelde we de wedstrijd verder maar kwam Rick in een 1 op 1 voor Dave, alleen speelde de bal verder voor de tegenstander en de tegenstander scoort in de 88e minuut, 5-1 helaas. Het was een dramatische pot. Supporters bedankt voor het kijken. SCMH JO19-2 Someren JO19-3 Uitslag: 0-4 Het was een mooie zaterdag ochtend en op het programma staat Someren. Na de gelijkspel van vorige week hoopte we nu op de volle 3 punten. de wedstrijd is begonnen en al snel komt er een tegengoal 0-1 voor Someren na wat acties van ons en van hun kwamen ze ook nog op de 0-2 vanuit een corner. rust. en na een paar minuten gespeeld te hebben kwam ook de 0-3 en de 0-4. de 90 minuten zitten erop en zo eindigt de wedstrijd in 0-4 voor Someren. Bedankt aan de leiders en iedereen die kwam kijken en natuurlijk ook aan Jonne.

Blauw Geel JO13-7 SCMH JO13-1 Uitslag: 4-5 Na 30 minuten opwarmen onder de begeleiding van aanvoerder Giel zijn we klaar om te beginnen. Bijna gelijk na de aftrap moest Jannes onder de lat in actie komen. Gelukkig snel daarna vonden onze jongens hun ritme en hun plaats op het veld. Achterin Duke, Vasilios, Sten en Aidan; middenveld bemand door Tjeu, Loek en Giel en voorop Matthijs, Luuk en Jelle, Vince begon langs de lijn. Binnen 5 minuten was er de eerste opening voor SCMH en met een mooie pas van Jelle wist Matthijs de opening doelpunt te maken 0 : 1. Blauw Geel waren niet van plan om de wedstrijd zo te laten beginnen en vanuit een corner was het redelijk snel 1:1 geworden. Er volgde een mooi stuk voetbal tussen twee teams die aan elkaar gewaagd waren. De SCMH jongens wisten goed met elkaar te communiceren en elkaar in de gaten te houden. Er was best veel over de middenlijn heen en weer gespeeld en af en kwam de verdediging in actie. Na een spannende 10 minuten op het middenveld wist een spits van Blauw Geel een dapper sliding van Jannes voorbij te gaan 2:1. De laatste vijf minuten van de eerste helft leverde nog een paar spannende momenten, de kruisbar heeft ons een keer gered en zijn we met 3:1 de rust ingegaan. Na de rust net zoals in de eerste helft hebben onze jongens een vliegende start gemaakt en bijna meteen na de aftrap kwam Matthijs in actie 3:2. Wat voor motivatie speech Jos en William gegeven hebben in de rust weten we niet maar het werkte! Er kwam een reeks van aanvallen op het doel van Blauw Geel. En pas na de 4 e aanval wist Blauw Geel een tegen aanval te lanceren. Het leverde niets op, Jannes dook letterlijk voor de voeten van de spits om de bal veilig te stellen. Aangemoedigd door elkaar hadden we niet lang moeten wachten en ja, daar heb je Vince met een super stuk samenspel met Matthijs 3:3. Duke maakte meerdere breaks langs de linkere lijn en wist meerdere keren ruimte te creëren. De tegenstanders lieten de moed niet inzakken, een schot op het SCMH doel vond de zijnet en dan een de achterkant van het net 4:3. Wat was het spannend! Heel even was het zoeken maar de SCMH jongens waren niet klaar. Een aanval op het doel van Blauw Geel door Matthijs leidde tot een penalty. Vince nam zijn plaats op de stip en met kalmte en zekerheid een treffer in het doel geplaatst 4:4. Langs de lijn bij de supporters was het gillen en springen, wat waren wij blij dat we op een regenachtig ochtend gekomen waren, dit was echt genieten. En als dat niet genoeg was na een reeks corners wist Loek Matthijs te bereiken met en super mooie pas, ja hoor 4:5. Trots, blij en redelijk moe zijn we allemaal naar huis gegaan. SCMH JO13-2M Estria JO13-5M Uitslag: 1-1 We begonnen vol goede moed met flinke zijwind aan de eerste helft. Er waren veel kansen voor beide partijen, maar niemand wist te scoren. We gingen met 0-0 de rust in. Vrijwel meteen in het begin van de tweede helft kregen wij een mooie kans en werd er gescoord door Isa vd Wijst, waardoor de stand 1-0 werd. We hebben deze voorsprong lang vol weten te houden. Maar de druk op onze goal werd steeds groter. Ondanks dat Sam veel ballen tegen hield maakte Estria helaas in de laatste minuten nog een goal. De eindstand werd 1-1. Groetjes, Robin vd Hoogen SCMH JO11-1 RVV Keldonk JO11-1G Uitslag: 2-1 Vandaag mochten we aantreden tegen Keldonk, ons plan was om vandaag punten te gaan pakken. De eerste helft ging gelijk op met aan beide zijde kansjes, Keldonk bleek een geduchte tegenstander. Loop 1 e helft werden wij wat sterker maar de 1 e helft eindigde in 0-0. Maar ook de 2 e helft begonnen we sterk met de wil om te willen winnen waarin een hoofdrol voor Thomas was weggelegd die voorop in de strijd ging! We kregen kansen maar ze mochten er niet in. Keldonk had in de tweede helft nog geen een kans afgedwongen tot 8 minuten voor tijd, een moment van onoplettendheid aan onze zijde en er stond een speler van Keldonk alleen voor de

goal. Met een onhoudbaar schot passeerde hij Boris 0-1. Dit was echt tegen de verhouding in maar we lieten de koppen niet zakken en gingen met het spel door waar we mee bezig waren. Een paar minuten voor einde wedstrijd schoot Noud op goal, gelukkig raakte een speler de bal nog met zijn hoofd waardoor deze in de goal eindigde 1-1. Maar dit was nog niet alles, we hadden het geloof om de buit binnen te halen. Een minuut voor tijd maakte Pepe na een mooie actie de 2-1. Toen was het wachten op het eindsignaal van de goed fluitende Sam en daar was de ontlading naar een zwaar bevochten wedstrijd. Jongens klasse gewerkt, de koppen niet laten hangen en terecht 3 punten! De ontlading was groot en dat zegt alles! Blauw Geel JO11-6 SCMH JO11-2 Uitslag: 0-11 Net als vorige week speelden we weer tegen Blauw-Geel. Dit keer tegen het 6e team. Met een sterke zijwind begonnen we aan de wedstrijd. Na 5 minuten scoorde Tom het eerste doelpunt. Twee minuten later was het de beurt aan Lars. Halverwege de eerste helft nam Matheos een inworp die bij Mark terechtkwam. Mark schoot een strakke bal op Tom, die op zijn beurt weer naar Lars schoot. Lars rondde het geheel netjes af en bracht daarmee de stand op 0-3. Tom en Lars scoorden allebei nog een keer voor rust, waardoor we met 0-5 aan de tweede helft begonnen. Ook in de tweede helft had Siebe niets te doen. Sam onderschepte elke bal die onze kant opkwam. In de voorhoede deed Jip erg haar best maar een doelpunt zat er deze week helaas niet in. Finn scoorde nog na een hele mooie pass van Lars (zo moet het dus de hele wedstrijd!), Lars en Amer scoorden nog 2 keer en Tom 1 keer. Uitslag: 0-11. Weer een monsterzege deze week!

SCMH JO9-1 Erp JO9-2 (Beker) Uitslag: 5-1 Op deze mooie woensdagavond moesten we het opnemen tijdens onze volgende bekerwedstrijd tegen de jongens uit Erp. In de competitie komen we ze ook tegen, maar omdat die wedstrijd aan het begin van het seizoen afgelast was wisten we nog niet wat ons te wachten stond. Met Joost de eerste helft in de goal en Mees de tweede helft waren we al bijna zeker van weinig tegengoals. De eerste helft ging het erg gelijk op en leek Erp af en toe het betere van het spel te hebben. Lang bleef het 0-0, maar na een minuut of 15 kwam daar verandering in. Mees schoot de bal van bijna de middenlijn met links in het doel, 1-0. Dit was ook meteen de ruststand. Na de rust was Erp in het begin niet erg bij de les en al snel werd het 2-0 door een goal van Nuno na een pass van Gijs. Vrij vlug daarna maakte Nuno zijn tweede na een pass van Niek, 3-0. Zelfs van die goal werd Erp nog niet wakker en we maakte er binnen 5 minuten ook nog eens 4-0 van. Niek werkte cool af na een pass van Liam. Mees, die al een paar ballen goed had gehouden, wist een goed schot van Erp niet te stoppen en dus werd het 4-1. De eindstand werd bepaald door Nuno die met zijn derde van de avond er 5-1 van maakte. Héél hard gewerkt mannen! Een verdiende overwinning en op naar de volgende ronde. Als het goed is moeten we nog twee wedstrijden winnen om in de finale te komen. HATTRICKS In deze rubriek plaatsen we elke week drie positieve of opmerkelijke gebeurtenissen die op of rondom de voetbalvelden hebben plaats gevonden. Het verslag van vorige week van JO17-1 staat er deze week pas bij sorry Yannick. De competitie in de Eredivisie is vandaag weer wat spannender geworden ja plaats 2 en 3 dan.. We maar liefst 7 verslagen hebben gekregen deze week volgende week hopelijk nog meer! VERJAARDAGEN 20 maart Luca Jansen JO11-1 22 maart Anick Habraken Tiep Miep 24 maart Peter Daandels Leider JO17-1G 24 maart Bart vd Wielen JO19-2 25 maart Cindy vd Burgt Jeugdvoorzitster leidster/trainster JO13-2M 27 maart Jelle Hoedemakers JO13-1 29 maart Jeffrey v Lieshout leider/trainer JO15-1 30 maart Luuk Kanters JO11-1 31 maart Dennis Schepers leider JO19-1 G E F E L I C I T E E R D A L L E M A A L!!!! PROGRAMMA Het programma is te vinden op de site van SCMH, via deze link kom je er. Vanaf deze week publiceren we het programma niet meer in het Jeugdnieuws. VEEL SUCCES AHA/BRA verslagscmh@home.nl