'S GRAVENMOER Grutterijstraat 14

Vergelijkbare documenten
DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Julianastraat 102

DONGEN Beukenstraat 4

DONGEN Karmelietenstraat 3

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN. Helfrichstraat 15

DONGEN Sweelinckstraat 20

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN Polarisstraat 26

DONGEN Veldstraat 17

DONGEN St. Josephstraat 106 A

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Harmonieplein 5

DONGEN Ardennenpad 3

DONGEN Hoefke 8. Perceel : 185 m² Inhoud : circa 220 m³ Bouwjaar : circa 1938, nadien verbouwd/ gerenoveerd k.k.

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Duikerstraat 41

DONGEN Geer 8. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 500 m³ Bouwjaar : 1924 In 2000/2001 is het pand in stijl gerenoveerd k.k.

DONGEN St. Josephstraat 35 zwart

DONGEN Maczekstraat 39

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Gladioolstraat 15

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

DONGEN Kapucijnenstraat 16

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

DONGEN Jan Aardenstraat 1

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

Meerkoethof 11 - Dongen

DONGEN Rooseveltstraat 118

Mercuriusstraat 4 - Dongen

DONGEN Thorbeckelaan 2

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

DONGEN Prinses Maximastraat 20

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN. Eikenstraat 26. Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

Leharstraat 24 - Dongen

Rooseveltstraat Dongen

DONGEN Stobbeveen 61

DONGEN Rosariopark 58

Sint Josephstraat 3 - Dongen

DONGEN Dudokstraat 17

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Jupiterlaan 28 - Dongen

DONGEN Polarisstraat 31

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

DONGEN Rosariopark 82

DONGEN St. Josephstraat 67

DONGEN Rembrandtstraat 34

Constancestraat 5 - Dongen

DONGEN Monseigneur Ariensstraat 7

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

Lupineweide 4 - Dongen

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

DONGEN Montgomerystraat 15

DONGEN Hoge Ham 119 D

Kerkstraat 52-g - Dongen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Merwedelaan 8

Pattonstraat 2-d - Dongen

DONGEN Papaverstraat 1

Bieselaar 34 - 's Gravenmoer

DONGEN Monseigneur Nolenslaan 45

DONGEN Schorsmolenhoef 24

Anjerstraat 3 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen

Noorderlaan 22 - Dongen

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

DONGEN Kruisherenstraat 8

Montgomerystraat 29 - Dongen

Hoge Dijk 22 - Oosteind

DONGEN Lage Ham 34. Perceel : circa 880 m² Inhoud : circa 1050 m³ Bouwjaar : circa k.k.

Oudstraat 17 - Dongen

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

DONGEN Hof 28. Perceel : 208 m² Inhoud : circa 410 m³ Bouwjaar : k.k.

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

Belcampostraat 4 - Dongen

Belgielaan 30 - Dongen

van Duvenvoordestraat 13 - Waspik

DONGEN E Du Perronstraat 3

Hoofdstraat 45 - 's Gravenmoer

Stobbenveen 44 - Dongen

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Montgomerystraat 11 - Dongen

Bizetstraat 29 - Dongen

TILBURG Uiterste Stuiver Oost 6

Geer 8 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.*

DONGEN Europaplein 97

Achter den Ham 23 - Dongen

Transcriptie:

'S GRAVENMOER Grutterijstraat 14 Op kindvriendelijke locatie gelegen royale tweekapper met ruime oprit met carport, grote garage en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen. Perceel : 350 m² Inhoud : circa 440 m³ Bouwjaar : circa 1972 225.000 k.k.

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Indeling Grutterijstraat 14 Begane grond: U betreedt de woning aan de voorkant en komt binnen in een ruime hal. In de hal bevindt zich het toilet, de meterkast (11 groepen en krachtstroom) en de trapopgang. Vanuit de hal kom je in de keuken waarvan de vloer, evenals de hal en bijkeuken, is voorzien van een lichte tegelvloer. Deze open keuken heeft een veel bergruimte doordat er een beide kanten kasten zijn verwerkt. De keukeninstallatie bestaat uit een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, dubbele spoelbak en een vaatwasser. In de keuken kunt u heerlijk aan tafel eten, waarbij een lichtkoepel voor de toetreding van het daglicht zorgt. Via de keuken kunt u naar de woonkamer en naar de handige bijkeuken. Hier bevinden zich de wasmachine-aansluiting, een extra gootsteen en de deur naar de tuin. De royale doorzon woonkamer is belegd met vloerbedekking en aan de achterzijde uitgebouwd. Hierdoor ontstaat er een ruimtelijk gevoel en kunt u de meubels ruimschoots een plaatsje geven. Het raam aan de zijkant van de woning geeft extra daglicht in de woonkamer. Eerste verdieping: De eerste verdieping telt drie slaapkamers en de badkamer. De kleine slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een deur naar het platte dak. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en naast een 2-persoons bed kunt u hier gemakkelijk uw garderobekasten kwijt. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchescherm en thermostaatkraan, wastafel, toilet en designradiator.

Tweede verdieping: De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap en is een volledig bruikbare verdieping met een voorzolder en de vierde slaapkamer met groot dakkapel, welke ongeveer 10 jaar geleden is geplaatst. De HR-combiketel (Nefit Turbo) is uit 1991. Voor het opbergen van diverse spullen is er achter de knieschotten veel ruimte beschikbaar. Tuin: De fraai aangelegde tuin wordt aan de achterzijde ontsloten door het garagebedrijf uit de Molendijk. Met een achtertuin op het zuiden met veel privacy kunt u zomers heerlijk genieten van een koud drankje op één van de terrassen. De ruime halfsteens gebouwde garage is ongeveer 10 jaar geleden met één meter verbreed (over de gehele lengte) waardoor er gemakkelijk een auto en diverse spullen in passen. Door middel van een elektrisch bedienbare sectionaal deur parkeert u de auto eenvoudig in de garage. De oprit met handige carport biedt u plaats voor minimaal 3 auto's.

Kenmerken Bouwjaar : circa 1972 Verwarming : middels Nefit Turbo (1991) Warmwater : middels Nefit Turbo (1991) Isolatievoorzieningen : Dakisolatie Perceelsoppervlakte : 350 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 440 m³ Aanvaarding : in overleg Bijzonderheden * Woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met handige draai-/kiepfunctie. * Op loopafstand bevinden zich 2 basisscholen, een supermarkt en het dorpshuis. * Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. * Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom.

Plattegronden begane grond (tekening dient slechts ter indicatie)

eerste verdieping (tekening dient slechts ter indicatie)

Kadastrale Kaart N Z

Bezichtiging Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informatie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website. Van den Bosch Makelaars bv Mgr. Poelsstraat 1a Postbus 262 5100 AG Dongen T 0162-32 16 16 www.vandenboschmakelaars.com m@kelaar.com

Extra foto s Woonkamer

Eetkamer Keuken

Toilet Hoofdslaapkamer

Slaapkamers

Badkamer

Zolderkamer

Tuin

Achterzijde woning Voorzijde woning