Vergelijkbare documenten

PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal

1. Categorieën. 2. Deelname

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB.

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er max. 14 spelers (7 basisspelers en 7 wisselspelers) op het wedstrijdblad staan. 3.

SCHOTKLOK ZAALSEIZOEN OKTOBER 2016

WEDSTRIJDKLOK OPLEIDINGEN KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND Vlaamse Liga vzw Oktober 2016

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 30 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 4 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 4 Art.

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er maximum 10 spelers (5 basisspelers en 5 wisselspelers) op het wedstrijdblad geschreven worden.

Beker van Belgie Heren

REGLEMENT 32STE HALFOOGSTTORNOOI

Reglement Beachkorfbal België

RAPIDE CLUB LEBBEKE. Reglement & wedstrijdschema KBVB 8601

4 de ZOMERTORNOOI KSC OOSTROZEBEKE U7 - U8 U9 U10 U 11

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017

WEDSTRIJDKLOK OPLEIDINGEN KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND Vlaamse Liga vzw November 2017

Beker van Belgie Dames

Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2016

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

4.1 De competitie verloopt over het algemeen over 3 speeldagen. Er wordt afgesloten met een provinciale finale.

K.B.K.B. Wedstrijdzaken deel 2 Seizoen

48e Emi Essene Jeugdtornooi

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. KNVB district Oost. Bekerreglement 2016/'17 Senioren Categorie B Jeugd Categorie A en B

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 7 en 8

Wedstrijdregels Buitentoernooi Switch 87

Reglement Streetsoccertoernooi 2016

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.

V.F.V. Tornooiblad. Deelnemende club : Spelers die deelnemen aan het tornooi: Nummer Naam Voornaam Geboortedatum

Tornooi Duivels U9 (geboortejaar 2004)

PROVINCIAAL SCHOOLKORFBAL WEDSTRIJDREGLEMENT

Reglement Beker van Vlaanderen Jeugd

Reglement Streetsoccertoernooi 2017

30 april 2014 Aanvang:10.00 uur Sportpark Hoge Bomen

INDOORTORNOOI 29 DECEMBER 2018

NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B

16de INDOOR MINI-VOETBAL EN ZAALVOETBAL TORNOOI KVV LAARNE-KALKEN OP DINSDAG 27 EN WOENSDAG 28 DECEMBER 2016

8 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN BEKERREGLEMENT

U11 Groep 1 (Namiddag)

MEMORIAL BOB NEYRINCK

K. Bocholt V.V. vzw Eikenlaan z/n, 3950 Bocholt Tel. 089/ Bankrek.nr.: BTW nr:

Preminiemen U10. Preminiemen U11. Deelnemende ploegen. Beste sportvrienden,

De spelers en speelsters van beide ploegen en de scheidsrechter dienen een minuut voor het aanvangstijdstip van de wedstrijd opgesteld te staan.

KVV-JEUGDCUP Zondag 1 mei 2016 op de terreinen van Groenenhoek te Deurne. In samenwerking met:

Tornooi Duivels U6 (geboortejaar )

Tornooi Duivels U8 (geboortejaar 2005)

Provinciaal Schoolkorfbal Gelderland/Flevoland 2013

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN

(geboren 2009) ZATERDAG 27 Augustus 2016 Schonenboomstraat, 3080 Duisburg (Tervuren)

Tevens bedanken wij ons bestuur, kantine uitbaters, sponsors, scheidsrechters en alle helpers die meewerken aan het welslagen van ons tornooi.

INTERNATIONAAL SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP

Schoolvoetbal 2018 Groep 7 & 8

Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10. Vrijdag 30 december 2016

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 3 en 4

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP HEREN

3V-living. nationaal. tornooi. 26 december (U7) 27 december (U8) 28 december (U9) in College Melle. organiseert voor U7, U8 en U9

KAMPIOENSCHAP VAN LEEUWARDEN

HOOFDSTUK 3: DE BEKER VAN BELGIE U21 BETAALD VOETBAL

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U10 (Namiddag) ZONDAG 29 december 2013

REGLEMENTSWIJZIGINGEN

Bij gelijke stand na afloop van de competitie worden de ploegen in volgorde gerangschikt volgens: het aantal overwinningen;

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U11. Zaterdag 31 december 2016

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN

Minivoetbaltornooi. Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door. Supportersclub De Wanhoop

PROGRAMMA Vrijdag 13 april 2018 Groep 3 en 4

S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Zaterdag 26 december Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen

Richtlijnen aangewezen scheidsrechter

BEKER VAN ANTWERPEN - VROUWEN SEIZOEN

Uitnodiging Schoolhockeytoernooi 2018

Het Uitvoerend Comité nam in zitting van 28 augustus enkele interpretatieve beslissingen ter verduidelijking. Zie bijlage 2.

Reglement Paastornooi TEMPO OVERIJSE van april 2017

Beker van Antwerpen Seniors

SPEELPLAN & REGLEMENT

Beste sportvrienden, We hopen er alvast een spetterend tornooi van te maken waarbij plezier beleven en fair play centraal staan!

De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond organiseert

Transcriptie:

Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga v.z.w. Tornooireglement Beker van België Versie 01-07-2015

SENIOREN 1. De "Beker van België Senioren" wordt betwist onder de bepalingen van het Reglement van Wedstrijden (1 ste klasse) en de Officiële Spelregels, uitgezonderd de volgende bepalingen: partij als ontvangende partij aantreedt (cfr. art 94-3 Reglement van Wedstrijden). f) Voor de Beker van België senioren wordt enkel na verstrijken van de wedstrijdduur en de eventuele verlenging de voorziene voorgift bij het aantal doelpunten gevoegd om de uitslag van de wedstrijd vast te stellen: Tot en met 1/8 finale: 2 doelpunten per klasse verschil (met een maximum van 6 doelpunten) In de 1/4 en 1/2 finale: 1 doelpunt per klasse verschil (met een maximum van 3 doelpunten) Bij een gelijk spel, na toevoeging van de eventuele voorgift, gelden de bepalingen van art. 111 Reglement van Wedstrijden. 2. Het verschuiven van wedstrijden gebeurt volgens de reglementen van de K.B.K.B. zoals voorzien in art. 90-3 Reglement van Wedstrijden - veld. 3. Bij slechte weersomstandigheden geldt de regeling van vergeefse verplaatsingen zoals voorzien in de 4. Finale senioren: Elke finalist bezorgt onder gesloten omslag aan de wedstrijdtafel, uiterlijk 30 minuten voor aanvang van finalewedstrijd: a) Een ingevuld wedstrijdformulier conform met de bepalingen van art. 80 Reglement van Wedstrijden. b) De beginopstelling van hun respectievelijke aanval. De borden zoals voorzien in art.85-9 Reglement van Wedstrijden zijn ook hier verplicht te gebruiken Versie 01-07-2015 Tornooireglementen 2/5

U19 U16 U14 U12 1. De "Beker van België U19 U16 U14 U12" wordt betwist onder de bepalingen van het Reglement van Wedstrijden (1 ste klasse) en de Officiële Spelregels, uitgezonderd de volgende bepalingen: partij als ontvangende partij aantreedt (cfr. art 94-3 Reglement van Wedstrijden). f) Protest zoals voorzien in het Reglement van Wedstrijden Hoofdstuk X is niet mogelijk. 2. Bij een gelijk spel gelden de bepalingen van art. 111-6 en volgenden Reglement van Wedstrijden. 3. Op verzoek van een club, en vergezeld van de toestemming van de tegenpartij, ingediend ten minste vijf kalenderdagen voor de vastgestelde datum, kan de inrichtende club de wedstrijden verschuiven. 4. Bij slechte weersomstandigheden geldt de regeling van vergeefse verplaatsingen zoals voorzien in de 5. Bij onvoorziene omstandigheden beslist de inrichtende club. Versie 01-07-2015 Tornooireglementen 3/5

U10 1. De "Beker van België U10" wordt betwist volgens de geldende richtlijnen van het Jeugdcomité, uitgezonderd de volgende bepalingen: partij als ontvangende partij aantreedt. 2. Spelvorm: Wedstrijdduur: 2 x (2 x 10) minuten, rekening houdende met volgende bepalingen: a) Om de 10 minuten wordt er van functie gewisseld, b) na de eerste 2 x 10 minuten worden er, door beide ploegen (door alle op het wedstrijdformulier vermelde spelers), aan de paal waar hun ploeg het laatst in aanval stond, gedurende 5 minuten strafworpen genomen, c) bij aanvang van de tweede speelhelft (tweede 2 x10 minuten) wordt er ook eerst van vak gewisseld d) na de tweede 2 x10 minuten worden er, door beide ploegen (door alle op het wedstrijdformulier vermelde spelers), aan de paal waar hun ploeg het laatst in aanval stond, gedurende 5 minuten doorlopers genomen. 3. Puntentelling: Ieder gewonnen wedstrijd levert 3 punten op, een gelijkspel 1 punt en verlies 0 punten. Ieder gewonnen tussenspel betekent 1 punt; is het gelijk bij de tussenspelen, dan levert dit voor iedere ploeg 1 punt op. De score van de tussenspelen wordt ook op het wedstrijdformulier vermeld. Bij gelijke stand der punten van zowel de wedstrijd als de tussenspelen wordt overgegaan tot het nemen van de strafworpen door 6 spelers/speelsters die de wedstrijd beëindigd hebben. Is de stand na de strafworpen nog gelijk, gaan de spelers door met het om beurten nemen van strafworpen tot één der partijen het duel wint. 4. Indien een ploeg zich onvoltallig aanmeldt voor de wedstrijd, beschikt men over 3 mogelijkheden om de wedstrijd reglementair met een gelijk aantal spelers te laten aanvangen. a) De onvoltallige ploeg kan spelen met een ongelijk aantal jongens/meisjes mits akkoord van de tegenpartij. Dit akkoord moet voor de wedstrijd door de ploegafgevaardigde van de tegenpartij op het wedstrijdformulier vermeld worden en voorzien worden van zijn handtekening. Indien beide ploegen onvoltallig zijn, dient het akkoord van beide ploegen vermeld. Alle spelers/speelsters van de onvoltallige ploeg die aan de wedstrijd deelnemen, worden op het wedstrijdformulier vermeld. b) De onvoltallige ploeg wordt aangevuld met spelers/speelsters van de tegenpartij zodat het aantal jongens en meisjes van beide ploegen gelijk zijn. De onvoltallige ploeg is verplicht deze aanvulling te aanvaarden indien de tegenpartij niet akkoord gaat met mogelijkheid 5.a). c) Kan de tegenpartij de onvoltallige ploeg niet aanvullen, speelt men met 7 tegen 7 of 6 tegen 6, zodat het aantal jongens/meisjes van beide ploegen gelijk is. In geen geval kan een scheidsrechter een wedstrijd laten aanvangen waarbij het totaal aantal spelers/speelsters per ploeg niet gelijk is. Alle spelers moeten een geldige licentie hebben. Versie 01-07-2015 Tornooireglementen 4/5

5. Op verzoek van een club, en vergezeld van de toestemming van de tegenpartij, ingediend ten minste vijf kalenderdagen voor de vastgestelde datum, kan de inrichtende club de wedstrijden verschuiven. 6. Bij slechte weersomstandigheden geldt de regeling van vergeefse verplaatsingen zoals voorzien in de 7. Bij onvoorziene omstandigheden beslist de inrichtende club. Versie 01-07-2015 Tornooireglementen 5/5