45 e jaargang Nummer april 2015 MD1 KAMPIOEN

BEKERWINST VOOR A1 EN MD1

WEER SUCCESVOLLE ZATERDAG VOOR SCMH

MAART ROERT Z N STAART

VAKANTIEGEVOEL. Laten we hopen dat de organisatie ook dit jaar weer mag rekenen op vele bezoekers en deelnemers!

VEEL SUCCES MET DE KERSTTOERNOOIEN

TOERNOOIEN BEGONNEN VOETBALKAMP VOOR DE DEUR

MC1 KAMPIOEN! LEUKE SINTVIERING D-, E- EN F-PUPILLEN

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

HERFST BEGONNEN MET TROPISCHE TEMPERATUREN WEER MONSTERZEGES VOOR JO9 EERST WINST VOOR A1

A1 KAMPIOEN! UITSLAGEN VERSLAGEN

RUSTIG VOETBALWEEKEND

Met Isa en Kiki zij aan zij, krijgen we een super carnaval in de hei!.

47 e jaargang Nummer 14 4 december 2016

KAMPIOENEN VAN SCMH!!!

As OP KOERS VOOR HOGE NOTERING

25 april 2014: VRIJDAG. Voorronde. Jeugd v.v SCMH. Tijd-schema teams: u: Mini Pupillen F2 F u: E1 M-D1 D2. 19.

47 e jaargang Nummer 3 18 september 2016 DOELPUNTENFESTIJN BIJ BIJNA ALLE WEDSTRIJDEN Er is enorm veel gescoord afgelopen zaterdag.

DRIE AFGELASTINGEN DOOR SLECHT WEER

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

EINDE COMPETITIE IN ZICHT

Proteus minitoernooi 2012 (2)

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

37 e jaargang nr december

MONSTERZEGE VOOR JO11-1 JO9-TREIN DENDERT DOOR

VERSLAGEN. Blauw Geel'38 MD1 - SCMH MD1 2-2

Verslagen oktober en 4-5 november

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

18.00u 19.45u 19.00u 1930u 20.00u Maandag D1 C1 A2 Dinsdag Lagere elftallen Selectie Woensdag MD1 MC1 A1 Donderdag C2 SCMH 2 SCMH 1 Lagere elftallen

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Good Luck MB1 - Riel MB1

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Zondag 1 juli e wedstrijden: uur. Prijsuitreiking: uur

Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

44 e jaargang nummer 7 29 september 2013

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

ONGEKENDE SCORE A1 UITSLAGEN VERSLAGEN SCMH A1 HVCH A4 uitslag: 19-0

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere

Ons seizoen van het begin tot het einde.

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

Zaalkorfbaltoernooi

DEZE VUIST OP DEZE VUIST DEZE VUIST OP DEZE VUIST EN ZO KLIMT C6 NAAR BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEN

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District Zuid II

Inhoud: Hier naast/onder staat wie er met de prijs vandoor gaat. Verder is er een leuk verslag van U12.

Welkom, Wij wensen u en uw team veel plezier en succes en hopen u te verwelkomen op ons sportpark aan de Eeuwsels.

Winst voor F1 door fantastisch spel

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015

JEUGD REPORT. 26 april 2016 jaargang nummer 11. 2x achterstand weggewerkt door inzet van de kampioenen!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

Zaalvoetbaltoernooi Reusel Sport/CoTrans JO9/8 Vrijdag 28 december 2018 Reglement en mededelingen

Finale weekend club competitie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

Heerlijk voetbalkamp achter de rug..

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

Spelregels 8:8. Rijswijksche Hockey Club Seizoen

Nieuws Selectie 2019/2020

37e jaargang Nr Maart De lotenverkoopsters afgelopen zondag. Bedankt meiden!!! ODESSA

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

Spelregels Jongste Jeugd. Rijswijksche Hockey Club Seizoen

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

Sportiviteit wint altijd!

De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach.

Transcriptie:

Wim van Lieshout; Sportheld van de gemeente Veghel! STEM op WIM VAN LIESHOUT Beste leden van SCMH, Het AD heeft in samenwerking met diverse gemeenten een actie opgestart, om tot een Sportheld van de Gemeente te komen. Voor de gemeente Veghel is o.a. Wim van Lieshout genomineerd. Wim is een gouden lid voor SCMH, die zich op velerlei gebied nuttig maakt. Zowel voor de jeugd als de senioren zet hij zich voor meer dan 100% in. Nooit doet men tevergeefs een beroep op Wim. Een sportheld pur sang! De winnaar per gemeente maakt kans op leuke prijzen voor de vereniging, met als hoofdprijs 25.000,00!! We doen een dringend beroep aan alle leden om op Wim te stemmen, via: www.ad.nl/clubheld. Stemmen kan van 14 maart t/m 26 april 2015. Meer informatie op: www.adclubheld.nl/de-verkiezing. Stimuleer ook familieleden, vrienden en kennissen om op Wim te stemmen. Elke stem is van harte welkom! STEM op WIM VAN LIESHOUT --------- DOEN!!!!

MD1 DENDERT DOOR 45 e jaargang Nummer 28 22 maart 2015 Opnieuw een grote zege voor het meisjesteam MD1. Met maar liefst 13-1 werd Festilent op een overtuigende manier verslagen. Er waren nog meer teams die de drie punten wisten te pakken. C1 en D1 wonnen met 1-0, F1 won met 4-1 en ME1, tenslotte, had geen kind aan de Keldonkse meiden, het werd uiteindelijk 7-4. A1 en ASV A1 hielden elkaar in evenwicht; beide teams scoorden 2 keer. Verlies was er voor A2 (1-3), E1 (4-6) en F2 (2-10). Tot volgende week. MEDEDELINGEN Aanmelden/afmelden: Jongens en meisjes die willen beginnen met voetballen of stoppen met voetballen graag aan/afmelden voor 1 april bij Marie-Jose vd Graaf dan kunnen wij weer verder met de nieuwe indeling! Voorwedstrijd: Op 12 april speelt onze F1 een voorwedstrijd tegen de F1 van WEC waarna de jongens om 14.30u samen met SCMH 1 en WEC 1 het veld betreden. Jeugdscheidsrechters: Jongens als jullie niet kunnen wel even bij Wim afmelden? Tel. No. 0610869215. 28 maart 09.30u E1 Yannick en Daan. 09.30u F1 Gijs en Teun. 09.30u ME1 Jonne. ASV'33 A1 SCMH A1 2-2 SCMH A2 ZSV A3 1-3 SCMH B1 Irene B1?? Blauw Geel'38 C6 SCMH C1 0-1 Erp D3 SCMH D1 0-1 Erp E3 SCMH E1 6-4 Rhode F4 SCMH F1 1-4 SCMH F2 Schijndel F7 2-10 SCMH MD1 Festilent MD1 13-1 RKVV Keldonk ME1 SCMH ME1 4-7 UITSLAGEN VERSLAGEN Zaterdag 14 maart SCMH E1 Mariahout E1G uitslag: 2-7 Vandaag het debuut van Jannes en hij mocht meteen van start. Hij liet al direct zien dat ie niet bang was en goed kan verdedigen. We kregen vanaf de aftrap 4 mooie kansen achter elkaar maar helaas gingen er niet een in. De eerste de beste aanval van Mariahout was wel raak. Balen! We laten ons niet zomaar kisten en gaan weer volop in de aanval. Mathijs krijgt een mooie bal van Loek aangespeeld, maar kan helaas de bal net niet omzetten in een doelpunt. Hij krijgt wel

een tikje op zijn enkel, maar gaat stoer gewoon door. En weer scoort Mariahout. Het moet niet gekker worden. Wij maar aanvallen en zij de doelpunten maken! Gelukkig brengt Sten met een goede lange pass Vince in stelling en met een mooi diagonaal schot van de zijkant belandt de bal in de lange hoek. Eindelijk scoren we. Giel is als altijd attent als Mariahout voor rust nog probeert een goal te maken. Rust! Meteen na rust vallen we weer aan. Luuk werkt hard, verovert knap de bal en tikt hem naar Gijs, die peert een poeier van afstand prachtig in het doel. We proberen ook de 3-2 te scoren. Tjeu stormt naar voren langs de lijn en geeft een goede voorzet, maar Mariahout neemt de aanval over. Aidan heeft al veel ballen tegen kunnen houden, maar deze aanval is hem te machtig af. Het wordt 2-3. Tycho komt erin om te proberen om de 3-3 te forceren. We gaan nu bijna allemaal aanvallen en dat gaat natuurlijk niet lang goed. Mariahout krijgt erg veel ruimte en scoort er in 10 minuten tijd duchtig op los. Het gaat van 2-3 naar 2-7! Jammer, we hadden meer verdiend. Alle wissels maakten het spel in de 2 e helft wat rommelig. Dat gaan we volgende week anders doen. Tot zaterdag! SCMH MP3/4 - RKSV Festilent MP. Uitslagen: 2-3/9-2/9-2/3-4 groep 1: Het was koud en dat was goed aan de spelers te zien. Na enkele minuten opende Festilent de score 0-1. Hierna werden de spelers van SCMH wakker. Na een corner kwam de bal bij Lars die hard op de paal schoot. Festilent counterde en maakte de 0-2. Uit het publiek kwam de aanmoediging "Boem" en dat deed Nuno: 1-2, na een bikkel hard schot op afstand. Hierna kwam SCMH beter in de wedstrijd. Niels kwam na een mooie verdedigende actie in balbezit met een pass op Mees, die vervolgens een voorzet gaf op Lars die de 2-2 op zijn naam zette. Festilent maakte vervolgens de 2-3. Hierna kwam SCMH op dreef. Een schot van Mees ging rakelings langs. Kort daarna kon Mees weer proberen na een pass van Nick. Wederom helaas net naast. Nick kon ternauwernood de bal net nog tegenhouden voordat die over de doellijn ging. Lars kon met een schouderduw voorkomen dat Festilent door kon breken. Na de wissel van helft was groep 1 erg wakker. Nuno opende de score (1-0). Mees zette kort daarna de 2-0 op zijn naam. Lars kon na de aftrap de bal afpakken van Festilent maar schoot helaas net naast. Festilent kwam terug (2-1). Lars zette de 3-1 op zijn naam. Mees zette de 4-1 op zijn naam na een pass van Lars. Ook de 5-1 zette Mees op zijn naam. Nick en Lars voorkwamen 2 doelpunten na goed verdedigend werk. 6-1, na een uitbraak van Mees op de linkerflank. Niels zette de 7-1 op zijn naam. Na de aftrap kwam Festilent bijna direct op 7-2. Nuno maakte na een uitbraak op rechts de 8-2 en Mees zette de eindscore op 9-2. Groep 2: Het wedstrijdtempo lag hoog. Op het ene moment nam Liam de corner en enkele ogenblikken erna moest Luuk met man en macht verdedigen om de voorkomen dat Festilent de 1-0 maakte. De verdediging stond als een huis. Axel, Thijn hadden de verdediging goed op orde. Het team was er klaar voor, Luuk zette de 1-0 en 2-0 op zijn naam. Liam deed zijn best maar het zat niet mee. 2 pogingen gingen naast maar zijn geduld en inzet werden beloond; 3-0 kwam op naam van Liam. De 4-0 kwam op naam van Keano, 5-0 wederom op naam van Liam. Festilent maakte hierna de 5-1. Luc kon na een counter de 6-1 op zijn naam zetten. Festilent kwam weer terug en maakte de 6-2. Luc zette vervolgens de 7-2 en 8-2 op zijn naam. Liam zette de uiteindelijk score op 9-2. Na de wissel kon Luuk de score openen na een voorzet van Keano (1-0). Axel en Keano konden het goed dicht houden achterin. Festilent bleef drukken. Na een aantal minuten was er geen houden meer aan. Festilent zette de 1-1, 1-2, en 1-3 op het scorebord. Liam kon uitbreken, gaf een pass op Keano die net naast schoot. Festilent bouwde zijn aanval weer op en maakte de 1-4. Hierna kwam SCMH weer terug in de wedstrijd. Luuk kon de 2-4 en 3-4 op zijn naam zetten. Zaterdag 21 maart ASV 33 A1 SCMH A1 uitslag: 2-2 Vandaag de wedstrijd tegen ASV. We kwamen er aan en zagen een oud-leraar van het Fio, meneer Hanegraaf. We begonnen aan de wedstrijd. We begonnen de wedstrijd goed en Koen maakte ook de 0-1 in de 2 e minuut. We gingen verder en het ging aardig gelijk. In de 36 e minuut maakten ze de 1-1 door een bal die van richting werd veranderd. Het ging goed door in dit gelijke

spel, even sterk. De 2 e helft begonnen we goed, we waren sterker. In de 88 e minuut scoorde ASV de 2-1. Wij begonnen met 1 man, Rowan, achterin te spelen. We zetten veel druk maar de bal werd telkens weg geschoten. We vroegen telkens de bal, maar ze legde die dan weg achter de dug-out. In de 94 e minuut schoot Stip de 2-2! We waren zo blij dat onze vlagger Milan het veld op kwam. Hij stond niet in het veld maar toch de koekoek. Onze mannen van de wedstrijd waren Pieter en Luuk S. Thijs Kanters en Luuk bedankt voor het meedoen! Jullie mogen zeker vaker meedoen. Tot ziens. A1. SCMH A2 ZSV A3 uitslag: 1-3 SCMH B1 Irene B1 uitslag:?? Blauw geel 38 C6 SCMH C1 uitslag: 0-1 Vandaag de vierde competitie wedstrijd van het seizoen. Het was een spannende wedstrijd. We begonnen goed en hadden veel balbezit met als gevolg een mooie goal van Skip! Dat was ongeveer 15 minuten na de start. Toen het rust was gingen wij en Blauw geel even naar de kleedlokalen. De tweede helft ging ook goed maar helaas geen goal meer. In de tweede helft had iemand van de tegenstanders nog ong. 7 minuten voor het einde van de wedstrijd geel gekregen. Jongens iedereen heel goed gespeeld! Erp D3 SCMH D1 uitslag: 0-1 Erp E3 - SCMH E1 uitslag: 6-4 De zon kwam er vanmorgen nog even door dus het leek een mooie voetbaldag te worden maar al gauw bleek dat er toch een fris windje stond. De wedstrijd begon; ging eigenlijk heel gelijk op, de bal ging over en weer over het veld. Na 10 minuten wist Erp toch te scoren, 1-0. Oei, dat was jammer en tot grote overmaat van ramp scoorde zij al snel achter elkaar de 2-0 en de 3-0. Dit konden we natuurlijk niet zo laten en we zetten een extra tandje bij in de aanval. Daar kwamen twee hele mooie schoten uit, namelijk een van Vince op de lat en een van Gijs op de paal. Heel jammer, want het zag er mooi uit. We bleven goede kansen houden in de aanval en ja hoor, een mooi schot van Gijs maakte de 3-1. Giel was ook erg goed aan het keepen waardoor Erp in de eerste helft geen kans meer kreeg om te scoren. We begonnen de tweede helft vol goede moed want we wisten dat ook wij kans hadden om te scoren en daar zouden we dan ook eens goed gebruik van gaan maken. Onze aanval was sterk en daardoor maakt Gijs weer een mooi schot, 3-2. Jammer genoeg zette Erp meteen ook een aanval in en maakten zij de 4-2. Het is een spannende wedstrijd die alle kanten nog op zou kunnen. Erp zag zijn kans weer en maakt vervolgens de 5-2. Het ging eigenlijk zeker in deze tweede helft erg gelijk op. Door goed samenspel in het hele veld kon Vince weer een doelpunt maken, 5-3. De spanning is om te snijden en er wordt heel goed gevoetbald. Omdat er vooraan in de aanval niemand te vinden was werd de bal teruggespeeld naar Tycho. Deze scoorde zowat van de middellijn een prachtig doelpunt, 5-4. Er wordt goed verdedigd en Giel staat goed de keepen waardoor Erp moeite heeft om een doelpunt te gaan maken. Gijs heeft nog een goed schot, maar...weer tegen de paal, jammer! De bal is veel bij onze aanval maar hij wil er niet meer in. Jammer genoeg scoort Erp er nog een waardoor de eindstand 6-4 is. Jongens, jullie hebben superhard gewerkt en het was een spannende wedstrijd. Rhode F4 SCMH F1 uitslag: 1-4 Frisser als verwacht begonnen vandaag de wedstrijd tegen Rhode F4, we startten fanatiek en zetten de tegenstander meteen onder druk. En het resultaat was snel daar: na 4 minuten maakten we de 0-1, Guus schoot op goal en via de tegenstander belandde de bal in de goal. We bleven lekker voetballen en kregen kansjes, net voor rust viel de 0-2, een voorzet van Joep viel via de tegenstander in de goal. Na de rust konden we de score uitbouwen; na goed doorzetten van Joep tikte hij de 0-3 binnen en kort daarna na een goed schot zelf de 0-4. De tegenstander kon nog iets terug doen wat resulteerde in de eindstand 1-4. Jongens vandaag wederom goed gewerkt met leuk voetbal! SCMH F2 - Schijndel F7 uitslag: 2-10

Een wedstrijd om weer snel te vergeten...in de regen speelden we thuis tegen koploper Schijndel. Omdat we geen vaste keeper hebben, was deze week Lars aan de beurt om het doel te verdedigen. Verder speelde Jip vandaag haar eerste wedstrijd mee. Schijndel begon meteen fel en na 5 minuten stonden we met 0-2 achter. Wij hadden onze 'vaste' opstelling omgegooid om de spelers eens op een andere positie te laten spelen. Helaas was goed te zien dat we er een beetje onwennig en verloren bijliepen, en aan het zoeken waren naar de juiste plek op het veld. Dit resulteerde in een 0-3 achterstand na een kwartier spelen. In de laatste vijf minuten van de eerste helft scoorden Siebe en Jouri waardoor we met 2-3 de rust in gingen. Er was weer een sprankje hoop...na de rust werd dit beetje hoop meteen de kop ingedrukt en kregen we het ene na het andere doelpunt om onze oren. Uiteindelijk zijn we volledig van het veld gespeeld en kwam de eindstand op 2-10. Jammer, volgende keer (hopelijk) weer beter! Arnold C.F. De Heer SCMH MD1 Festilent MD1 uitslag: 13-1 RKVV Keldonk ME1 SCMH ME1 uitslag: 4-7 SCMH MP 1 / 2 Fc de Rakt MP 1 / 2 uitslagen: 8-0/2-2/1-3/17-0 Team: Jorn, Lisa, Maud, Joost, Sem. 1 e wedstrijd: 8-0 We zijn de eerste wedstrijd makkelijk begonnen. De eerste goal lag na een paar seconden in de goal van Fc de Rakt. We hebben goed verdedigd door Lisa, Jorn, Maud en de nul achterin gehouden. De goals zijn gemaakt door Joost en Sem. 2 e wedstrijd: 2-2 Tweede wedstrijd kwamen we snel 0-1 achter door een eigen goal van Jorn. Maar Jorn liet het daarbij niet zitten en maakte na de aftrap door een lange dribbel de 1-1 te scoren. Daarna maakte we 2-1 en in de laatste seconde scoorde FC de Rakt 2-2. We hebben vandaag hard gewerkt maar na de uittrap van de tegenpartij moeten we beter opstellen dus niet gezellig bij elkaar staan maar bij de tegenstander. Team: Ferm, Niek, Tijs, Gijs, Renske. We begonnen goed aan de wedstrijd. Ferm en Gijs zetten samen een aanval op waarna Gijs kon scoren. De Rakt kwam echter terug en het stond al snel weer gelijk. Een bal van Tijs ging er net niet in en ook Gijs zag een paar doelpogingen net langs gaan. De Rakt kon wel nog twee keer scoren. Eindstand 1-3. In de tweede wedstrijd stonden we al binnen een minuut op voorsprong. Het was al vrij snel duidelijk dat De Rakt niet veel tegen ons kon beginnen. We liepen dan ook snel uit. Het was ook nog gaan regenen, waardoor de motivatie bij De Rakt nog verder wegzakte. Wij scoorden er vrolijk op los en het was eenrichtingsverkeer naar de goal van De Rakt. Door goed samenspel kon iedereen van het team een of meerdere goals maken. Uiteindelijk wonnen we met 17-0 met goals van Renske, Tijs 2x, Niek 2x, Gijs 3x en Ferm 9x. RKSV Boerdonk MP -SCMH MP 3/4 Uitslagen: 1-2, 3-1, 0-7, 1-7 Vandaag (21-03-2015) speelde SCMH MP3/4 uit in Boerdonk tegen RKSV Boerdonk. De spelers van MP3/4 waren direct goed aan het werk gezet nadat ze de kleedkamer uit kwamen. De warming up was zwaar maar goed om iedereen goed warm te krijgen. Het was de eerste lente dag maar helaas was er meer regen als zonneschijn. Team1: Luuk, Nuno, Keano, Thijn en Lars Wedstrijd 1: De wedstrijd kreeg een snelle start. Binnen 1 minuut kon SCMH scoren. Keano gaf via een geweldige pass de bal aan Luuk die de 0-1 op zijn naam zette. Nog geen 2 minuten later was het Luuk die de 0-2 op zijn naam zette na een pass van Nuno. Hierna raakte de wedstrijd in een impasse. Beide kanten bleven goed verdedigen. Lars bleef vol enthousiasme verdedigen. Hij kon door een aantal body checks en schouder duwtjes voorkomen dat Boerdonk kon scoren. Thijn kon door een aantal blocks voorkomen dat Boerdonk kon passen. Uiteindelijk kon Boerdonk maar 1 keer doorbreken en de 1-2 maken wat gelijk ook de eind uitslag was.

Wedstrijd 2: De wedstrijd kwam langzaam van start. Na 5 minuten bleek Boerdoenk team 2 uit ander hout gesneden was als team 1. Na 7 minuten stond SCMH op 2-0 achterstand. Keano en Thijn deden er alles aan om de verdediging sluitend te houden maar het mocht niet baten. Na voorbereidend werk van Nuno kon Luuk een geweldig doelpunt maken en kwam SCMH weer terug in de wedstrijd. De einduitslag was uiteinde 3-1. Team 2: Liam, Niels, Nick, Lars en Mees Wedstrijd 1: De wedstrijd ging hier ook snel van start. Mees had vandaag een hoop pech. 2 keer naast, 1 keer de paal voordat het de 0-1 op zijn naam kon zetten. Boerdonk kwam hierna beter in het spel. Door een mooi hakkie kon Nick de Boerdonkse aanvallers op een dwaalspoor zetten. Na een paar minuten was Boerdonk weer terug, ook deze keer was Nick ze te slim af. Een schot op doel werd door Nick netjes weggewerkt. Liam ging er als een speer vandoor op de linkerflank en zette na een goed geplaatst schot de score op 0-2. Nu was de beer los. Met Niels als centrum verdediger kwam er niks meer door heen en kon de aanval beginnen. Liam scoorde de 0-3 en Mees de 0-4, 0-5, 0-6 en 0-7. Wedstrijd 2: Ook deze wedstrijd stond in het teken van goed team werk. Na een mooie pass van Mees kon Liam op doel schieten. Helaas ging die net langs. Nog geen minuut daarna waren de neven weer terug. Nu gaf Liam de pass op Mees. Ook deze ging net naast. De verdediging stond als een huis. Lars, Nick en Niels hielden het goed dicht waardoor de neven het doelpunten festijn konden beginnen. 0-1,0-2, 0-3 komen op naam van Mees. De 0-3 na een pass van Nick. De 0-4 en 0-5 komen op naam van Liam beide na een pass van Mees. Lars maakte de 0-6 na een pass van Niels. Niels kon na een uitbraak op de rechterflank schieten op het goal. Hij schoot rakelings langs helaas. De 0-7 werd door Mees gemaakt na een pass van Lars. Na wat te uitbundig feestvieren waren de heren vergeten dat de wedstrijd door ging en kon Boerdonk de 1-7 maken wat gelijk de eindstand is. CHAUFFEURSLIJSTJES CHAUFFEURSLIJST VOOR DE A1: 11 april naar Stiphout: van Dijk, van Hees, Kusters, vd Boogaard. 25 april naar Rhode: vd Velden, Sigmans, Habraken, Kanters. CHAUFFEURSLIJST VOOR DE C1: 28 maart naar Blauw Geel: o p d e f i e t s!! 11 april naar Mariahout: van Moorsel, vd Wielen, vd Laar, Wijnen. 25 april naar Venhorst: Jansen, van Hoof, Donkers, v. Asseldonk.

HATTRICKS Vergeet niet te stemmen op onze Clubheld Wim van Lieshout. Per e-mailadres kun je één stem uitbrengen. www.ad.nl/clubheld Verschillende jeugdteams van SCMH zijn te vinden in de bovenste regionen van hun poules. D1 (12 punten en doelsaldo 14-0) en MD1(9 punten, doelsaldo 32-7) zijn koploper en ook F1 doet het uitstekend. Ook A1 doet het goed met 7 punten in drie wedstrijden. Spanning volop dus. INLEVEREN VERSLAGEN Inleveren verslagen: Het zou voor de redactie erg fijn zijn als de verslagen op de volgende manier worden ingeleverd: Lettertype Arial 11. Opmaak, uitvullen. Bovenaan het verslag de namen van de teams, vet en onderstreept. Bovenaan het verslag de uitslag, vet en onderstreept. Graag de verslagen in een apart word bestand aanleveren en liever niet in de mail. Dus: SCMH TEAMNAAM Naam tegenstander Verslag. uitslag: PUPIL VAN DE WEEK Op 29 maart speelt SCMH 1 tegen W.H.V.1 en Mats van den Broek is dan de pupil van de week. Mats is 8 jaar en zijn favoriete club is PSV. Hij heeft in de line-up gestaan bij de wedstrijd PSV-Dynamo Moskou. Hij speelt zelf in de F1 van SCMH. Ronaldo is zijn grote voorbeeld. Verder houdt Mats ook van spelen met de Playstation of Wii. Ook buiten met de hond ravotten of knikkeren vindt Mats erg leuk. Wij wensen Mats heel veel plezier. VERJAARDAGEN 22 maart Anick Habraken (tieperdemieperdetiep clubblaadje) 23 maart Koen Verhagen (A1) 24 maart Bart van der Wielen (A2) 24 maart Peter Daandels (leider MD1) 25 maart Cindy van de Burgt (leidster/trainster MD1/2) 29 maart Jeffrey van Lieshout (leider/trainer/scheids D1) Gefeliciteerd allemaal!!!!!

PROGRAMMA Zaterdag 28 maart 2015 Wedstrijdnr Scheidsrechter coördinator 08.45 tot 12.30 uur Theo coördinator 12.30 tot 16.30 uur Henk SCMH A1 Milheezer Boys A1 62871 P de Kleijn NWC A3 SCMH A2 63472 Boerdonk B1G SCMH B1 65023 SCMH C1 Blauw Geel'38/JUMBO C9 65685 Louis SCMH D1 Gemert D4 70291 Joep SCMH E1 Boskant E1 74648 Yannick, Daan SCMH F1 Irene F1 79523 Gijs Teun Irene F2 SCMH F2 79561 FC de Rakt MD2 SCMH MD1 81252 SCMH ME1 UDI'19/Beter Bed ME1 81524 Jonne SCMH MP 3/4 SCMH MP 1/2 Zaterdag 4 april 2015 Wedstrijdnr Scheidsrechter coördinator 08.45 tot 12.30 uur Marion coördinator 12.30 tot 16.30 uur Rinus SCMH A1 Someren A4 SCMH A2 63268 MVC B1 SCMH B1 64582 SCMH C1 SCMH D1 Rhode E3 SCMH E1 73544 SCMH F1 SCMH F2 SCMH MD1 SCMH ME1 SCMH MP 1/2 vrij SCMH MP 3/4 vrij Woensdag 8 april 2015 Wedstrijdnr Scheidsrechter Stiphout Vooruit A1 SCMH A1 62836 VEEL SUCCES AHA/BRA verslagscmh@home.nl